• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 166
تعداد نظرات : 31
زمان آخرین مطلب : 5867روز قبل
ادبی هنری
زندگی تفسیر سه کلمه است*:خندیدن.بخشیدن و فراموش* کردن پس ....* بخند*...* ببخش*... و*فراموش کن*

چهارشنبه 8/3/1387 - 19:49
ادبی هنری

اگر می خواهی رازت را دشمن نداند آن را به دوست نگو

چهارشنبه 8/3/1387 - 19:45
موبایل
نقد اظهارات وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت / عقب ماندگی از برنامه
خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: در حالی که حداقل سرعت اینترنت در بسیاری از کشورهای دنیا ٥١٢ کیلو بیت در ثانیه است و در ایران این سرعت به کمتر از ١٠٠ کیلو بیت در ثانیه می رسد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صراحت اعلام کرده است که این سرعت اینترنت در ایران کافی است!

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هفته گذشته در اظهار نظری سرعت اینترنت در ایران را کافی دانست و کیفیت خدمات در این حوزه را بدون اشکال ارزیابی کرد.

وی اعلام کرده است که برای سرعت‌های بالاتر از 56 کیلوبیت، حتی مشتری و خریدار هم وجود ندارد و پهنای باند 128 کیلو بایت اکنون برای بسیاری از سازمان‌ها بدون مشتری است و این میزان را شرکت‌ها حتی نمی‌توانند به مشتریان عرضه کنند.

سلیمانی افزود: پهنای باند 56 کیلوبیت برای مصارف و کاربران اینترنتی خانگی و دانشگاه‌ها حتی برای دانلود کتاب‌های 500 صفحه‌ای مناسب است.

به عبارتی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات این سرعت پایین را حتی برای «دانشگاهها» نیز کافی دانسته ، این در حالی است که در حال حاضر ارائه سرعت چند صدمگابیت و حتی گیگابیت برای دانشگاهها و حتی عموم کاربران در کشورهای پیشرفته مطرح است.

به گزارش مهر، اینترنت پرسرعت در جهان از استانداردهای خاصی برخوردار است که در بسیاری از کشورهای دنیا سرعت ٥/١ مگابیت بر ثانیه را سرعت معمول برای اینترنت پرسرعت می دانند. این در حالی است که در برخی کشورها از جمله ایران ADSL (اینترنت پرسرعت) به عنوان یک وسیله ارتباط پرسرعت تلقی عنوان می شود که حداکثر سرعت آن فقط ١٢٨کیلو بیت بر ثانیه برای مردم است.

بنابراین می توان نتیجه گرفت که در حال حاضر در ایران اینترنت پرسرعت هنوز حتی برای کاربران حرفه ای به صورت ملموس و به معنای واقعی عرضه نشده است.

در کشورهای توسعه یافته ای مانند فرانسه اینترنت با سرعت ٣٠ مگابیت بر ثانیه و در سوئد با سرعت ١٠٠ مگابیت بر ثانیه در اختیار کلیه کاربران خانگی قرار دارد. همچنین طبق برنامه ای که در سنگاپور تدوین شده قرار است تا سال ٢٠١٠ به هر کاربر خانگی یک گیگا بیت در ثانیه پهنای باند اختصاص یابد. (بدین شکل در واقع سرعت اینترنت برابر با یک گیگا بیت بر ثانیه خواهد بود).

براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ٨٨ (پایان این برنامه) تعداد پورت های فعال ADSL باید به ٥/١ میلیون پورت برسد به عبارتی باید تا پایان سال گذشته می بایست ٩٠٠ هزار پورت فعال در کشور ایجاد می شد اما هم اکنون کمتر از ١٠٠هزار پورت فعال ADSL در کشور وجود دارد.

در واقع نفوذ ADSL در ایران یک نهم میزان پیش بینی شده در برنامه چهارم توسعه است و میزان نفوذ اینترنت پرسرعت در میان ایرانیان کمتر از ٠١/٠ درصد است.
 
مسئولان مشکلات موجود در حوزه اینترنت را کم کاری شرکتهای اینترنتی می دانند ولی برخی از کارشناسان معتقدند، شرکت مخابرات با فراهم نکردن تسهیلات لازم و محدود کردن سرعت اینترنت ADSL باعث ورشکستگی شرکت های PAP شده اند و اکنون برخلاف اصل ٤٤ قانون اساسی در مورد لزوم توجه به امر خصوصی سازی، خود برای راه اندازی پورت های ADSL وارد عمل شده است.

بر اساس این گزارش، یکی از دلایل عمده عقب ماندگی کشور در عرصه کاربردهای فناوری اطلاعات، نگرانی از ارائه خدمات ADSL است چون مسئولان معتقدند با اینترنت پرسرعت امکان دانلود بعضی فیلمهای نامناسب وجود دارد؛ این در حالی است که افراد بسیار کمی به دنبال این مسائل هستند و از سوی دیگر این افراد از هر راهی که ممکن باشد، کار خود را انجام خواهند داد.

در حال حاضر سطح توسعه یافتگی کشورها براساس پهنای باند اینترنت و فراوانی اطلاعات یا داده های الکترونیکی بر روی شبکه های اینترنتی سنجیده می شود که متاسفانه در هر ٢ مورد ذکر شده ما دچار مشکل جدی هستیم.

در عین حال یکی دیگر از مشکلات موجود تعرفه خدمات اینترنت در کشور است. با وجودی که در سال گذشته تعرفه اینترنت 50 درصد کاهش یافت ولی با این سرعت و با این مشکلات بهای اینترنت در کشور برای کاربران گران تمام می شود.

در حال حاضر قیمت اینترنت پرسرعت در ترکیه ١٢ برابر ارزان تر از ایران است در حالی که ترکیه یکی از کشورهای رقیب ایران در دستیابی به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز توسعه ٢٠ ساله ایران است.
 
لازم به ذکر است در شهر سئول پایتخت کره جنوبی اینترنت به صورت رایگان عرضه می شود و در بسیاری از مکان های تجاری با استفاده از این اینترنت فرآیند دانلود با سرعت ١٦/٢ مگابیت بر ثانیه انجام می گیرد. در حالی که در حالت عادی در ایران اغلب سرعتی بیشتر از ٥ کیلو بیت بر ثانیه برای دانلود در اختیار نداریم یعنی سرعت اینترنت رایگان کره جنوبی حدود ٥٠٠ برابر اینترنت پولی در کشور ما است.

به عبارتی اگر قرار است ما در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جایگاه اول منطقه قرار بگیریم، باید تسهیلات بیشتری برای افزایش شاخص ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت اختصاص دهیم.

واگذاری اینترنت پرسرعت رایگان در عربستان یکی دیگر از اقدامات کشورهای هم جوار ما در این زمینه است در حالیکه حتی دانشگاه های ما نیز از اینترنت پرسرعت بی بهره اند و باید هزینه های سنگین بابت پهنای باند بپردازند.

 در کشور ما نیز وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات در دولت قبل، تلاش هایی را برای ورود فناوری های نوین ارتباطاتی در کشور انجام داد که نتیجه آن اعطای مجوزهایی تحت عنوان انتقال داده ها از طریق اینترنت پرسرعت به شرکت های خصوصی با عنوان PAP بود. دارندگان این مجوزها باید اینترنت پرسرعت را در اختیار مشترکان قرار می دادند. هر یک از این  ١٣  شرکت  PAP متعهد شدند که ٢٠ هزار پورت ADSL را حداقل در  ٢٠ استان کشور نصب و راه اندازی کنند ولی در حال حاضر که حدود ٣ سال از اعطای این مجوز می گذرد بیش از ٢٠٠ هزار پورت نصب شده است اما تنها کمتر از ١٠٠ هزار پورت آن به فروش رسیده است.

به گزارش مهر، اگر قوانین، آیین نامه ها، بخشنامه ها، اسناد و حتی موضع گیری ها و اظهارنظرهای مسئولان مخابراتی کشور را در سال های اخیر بررسی کنیم، به این نتیجه می رسیم که ارتباطات باند وسیع جایگاه قابل قبولی در سیاست گذاری های کلان بخش مخابرات نداشته و متاسفانه حتی در بسیاری از اسناد و سیاست گذاری های پایین دستی نیز مورد بی مهری قرار گرفته است.

نمایندگان مجلس هفتم نیز بارها به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه اینترنت پر سرعت تذکر داده اند اما همچنان این حوزه مورد بی مهری قرار گرفته است. حال با این اظهار نظر وزیر ارتباطات و مقایسه کشورهای دیگر در این زمینه می توان گفت که این بی مهری جلوه بیشتری پیدا کرده است که امیدواریم به زودی مسئولین کشور متوجه این امر مهم و حیاتی در جهت توسعه کشور شوند.

=====================

سرعت اینترنت؛ لهستان 4 مگابیت ، ایران 512 کیلوبیت!
خبرگزاری مهر - گروه فناوریهای نوین: حداکثر سرعت اینترنت در کشور لهستان که از کشورهای در حال رشد اروپای شرقی با 11 میلیون کاربر اینترنت است 4 مگابیت بر ثانیه است درحالی که حداکثر سرعت اینترنت در ایران با 18 میلیون کاربر تنها 512 کیلوبیت برثانیه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، لهستان کشوری در اروپای شرقی با جمعیتی برابر با 38 میلیون و 109 هزار و 499 نفر است و تعداد کاربران اینترنت این کشور در سال 2007 برابر با 11 میلیون و 400 هزار نفر معادل 9/29 درصد از جمعیت آن بوده است.

در حال حاضر در لهستان چند ارائه دهنده اینترنت (ISP) مشغول فعالیت هستند و محبوب ترین خدمات ADSL به کاربران خانگی سرویسهای Neostrada و Net24 نام دارند که به ترتیب "آی اس پی" TPSA و Netia آنها را ارائه می دهند.

همچنین بهترین خدمات اینترنت شرکتی را که TPSA ارائه می دهد Internet DSL TP نام دارد.

براساس گزارش "یورواستات" اداره آمار اروپا، ورود به اینترنت در لهستان به طور متوسط نسبت به سایر کشورهای اروپایی هزینه های بیشتری دارد. به همین منظور ارائه دهنده TPSA تصمیم گرفت 51 درصد از خطوط ADSL را به سایر "آی اس پی" ها با قیمت 60 درصد کمتر از قیمت اصلی اجاره دهد. همین مسئله موجب شد که قیمتهای خطوط سریع اتصال به اینترنت با تلفن (DSL) در این کشور به سرعت کاهش یابد.

مهمترین "آی اس پی" های لهستان عبارتند از: " Telekomunikacja Polska SA" که به TPSA نیز معروف است. شبکه اصلی اینترنت خطوط پر سرعت این "آی اس پی" از 34 مگابیت برثانیه تا 155 مگابیت برثانیه است.

NASK دومین "آی اس پی" معروف این کشور است که سرعت شبکه اصلی خطوط ADSL آن در 49 شهر 34 مگابیت برثانیه است.

سرعت خطوط اصلی "آی اس پی" TelEnergo بین 8، 34، 155 و 622 مگابیت برثانیه است.

لهستان از جمله کشورهای اروپایی است که فناوری اطلاعات و خدمات اینترنت آن به نسبت کشورهای اروپای غربی از رشد کمتری برخوردار بوده است باوجود این، متوسط سرعت اینترنت خطوط  ADSL برای کاربران خانگی و شرکتی این کشور بین 6/1 مگابیت برثانیه و 4 مگابیت برثانیه است.

این درحالی است که حداکثر سرعت ADSL در ایران با وجود 18 میلیون کاربر اینترنت تنها 512 کیلوبیت برثانیه است.

به گزارش مهر، مدت زمان بارگذاری یک فایل 50 مگابایتی با یک مودم 56 کیلوبیت بر ثانیه خطوط دایل آپ برابر با یک ساعت و 49 دقیقه و 13 ثانیه است که این مدت زمان با استفاده از خطوط ADSL با سرعت 256 کیلوبیت برثانیه، 27 دقیقه و 18 ثانیه با سرعت 512 کیلوبیت برثانیه، 13 دقیقه و 39 ثانیه با سرعت 1500 کیلوبیت برثانیه، 4 دقیقه و 40 ثانیه و با سرعت 8 هزار کیلوبیت بر ثانیه، تنها 51 ثانیه است.

همچنین مدت زمان بارگذاری فایلی که تنها 2 مگابیت حجم دارد در اتصال دایل آپ 56 کیلوبیت برثانیه برابر با 4 دقیقه و 22 ثانیه است درحالی که این مدت زمان با استفاده از خطوط پر سرعت ADSL با 256 کیلوبیت برثانیه برابر با یک دقیقه و 5 ثانیه با سرعت 512 کیلوبیت برثانیه برابر با 32 ثانیه با سرعت 1500 کیلوبیت برثانیه برابر با 11 ثانیه و با سرعت  8 هزار کیلوبیت برثانیه (8 مگابیت برثانیه) کمتر از دو ثانیه است.

در کل، امکان بارگذاری یک فایل متنی 500 صفحه ای در فرمت PDF در تمام این نوع اتصالات میسر است اما نکته مهم در تفاوت مدت زمانی است که کاربر برای انجام این بارگذاری صرف می کند.

خبرگزاری مهر فردا سرعت اینترنت در ایران را با کشور نیوزلند مقایسه می کند.


امانت داری و اخلاق مداری

استفاده از این خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاری مهر " مجاز است.  

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=686625

 

چهارشنبه 8/3/1387 - 0:40
ادبی هنری

ناپلئون میگه :
حرفی رو بزن که بتونی بنویسیش
چیزی رو بنویس که بتونی امضا کنی
و چیزی رو امضا کن که بتونی پاش بایستی


سه شنبه 7/3/1387 - 23:43
بیماری ها

درمان آپنه خواب برای سلامت قلب خوب است

 

محققان برزیلی گزارش می‌كنند،  به نظر می‌رسد كه درمان اختلال تنفسی شبانه یا آپنه انسدادی خواب با فشار مثبت دایم راه هوایی (CPAP)، اثر سودمندی بر علایم اولیه تصلب شرائین (سخت شدن سرخرگ‌ها) داشته باشد.

 

آپنه انسدادی خواب (OSA) هنگامی رخ می‌‌‌‌‌‌دهد كه بافت‌های نرم در پشت گلو مكرراً در حین خواب جمع می‌شوند كه موقتاً تنفس را قطع می‌كند. این عارضه با حمله قلبی و سكته ارتباط دارد و به نظر می‌رسد هر دو ارتباط از طریق اثرات بر سخت شدن جدار سرخرگ‌ها تشدید شوند. هر چند مشخص نیست كه آیا درمان موثر OSA خطر پلاك‌ها را كاهش می‌دهد یا نه؟

 

دكتر Luciano F.Drager و همكارانش از دانشكده پزشكی سائوپائولو تغییرات در ضخامت سرخرگ‌ گردن و پارامترهای دیگر را در میان 24 بیمار مبتلا به OSA شدید ارزیابی كردند. این بیماران به طور تصادفی برای 4 ماه  CPAPدریافت كردند یا اصلاً درمان نشدند. CPAP كه موثرترین درمان برای OSA در نظر گرفته ‌می‌شود شامل یك ماسك صورت است كه از طریق آن دستگاه CPAP هوای فشرده شده را برای باز نگه داشتن راه‌های هوایی تحویل می‌دهد.

 

گروه كنترل هیچ تغییری را در هیچ‌یك از پارامترهای انداره‌گیری شده در طی پیگیری تجربه نكرد. در مقابل، در گروه CPAP، محققان كاهشی را در ضخامت سرخرگ‌های گردن و سختی عروق ثابت كردند.

 

گروه CPAP كاهش CRP و كاتكول آمین‌ها را نیز تجربه كردند. CRP مشخصه التهابی، مرتبط با افزایش خطر بیماری قلبی عروقی است. كاتكول آمین‌ها تركیباتی هستند كه رگ‌های خونی را تنگ كرده، ضربان قلب را افزایش داده و فشار خون را بالا می‌برند.

 

Drager به سلامت رویترز گفت: «از برخی جنبه‌ها میزان بهبودی در مشخصه‌های ثابت شده تصلب شرائین پس از CPAP با بهبودی مشاهده شده پس از مصرف استاتین‌ها در بیماران مبتلا به هایپرلیپدمی قابل مقایسه است.» «هرچند، بر خلاف اثر عمده استاتین‌ها بر كاهش قابل توجه لیپید، در این بررسی كاهش قابل توجهی در چربی‌ها مشاهده نشد اما در نشانگرهای التهاب و فعالیت سمپاتیك مشاهده شد.»

 

Darger هشدار داد، بررسی‌های بیشتری لازم هستند تا مشخص شود كه آیا CPAP پیشرفت تصلب شرائین را در بیماران مبتلا به OSA كند می‌كند یا نه؟

سه شنبه 7/3/1387 - 23:37
بیماری ها

افسردگی، افزایش سن و پروتئین ساخته شده توسط یک ویروس همگی با بیماری قلبی مرتبط اند.

 

محققان به این نکته پی بردند که بین افزایش دو پروتئین سیستم ایمنی که در ایجاد التهاب ضروری هستند با یک عفونت نهفته ویروسی ارتباط وجود دارد و متعاقباً این ارتباط و پیوستگی منجر به وقوع زنجیره ای از عواملی شده که ممکن است باعث تسریع در بیمای های قلبی/عروقی شوند. پروسه های این چنینی ممکن است به کمک سایر فاکتورها باعث ایجاد پلاک در سالمندان گردد.

 

این یافته ها همچنین حاکی از آنند که افسردگی مزمن ممکن است نقش کلیدی را در شروع یک سلسله فعالیت هایی آغاز نماید که می تواند منجر به ساختن پلاک هایی شود که در انسداد عروق کرونری نقش دارند.

 

سه دهه تلاش محققان برای فهم نقش فیزیولوژیکی استرس در تضعیف سیستم ایمنی در ژورنال مغز، رفتار و ایمنی منتشر گشت. رونالدگلایسر پروفسور ویروس شناسی مولکولی، ایمنولوژی و ژنتیک پزشکی در دانشکده ohio  بیان می کند« به نظر من این ارتباط، راه جدیدی را در مورد این تفکر که چگونه این بیماری ها گسترش می یابند، بیان می کند. همه ما عملاً این ویروس هرپسی را در تمام طول عمر با خود داریم و این ویروس ها به صورت مقطعی از طریق وقایع بیولوژیکی که می تواند منجر به خطر آرترواسکلروزیس شود به ما آسیب می رسانند.

 

دکتر گلایسر رئیس انیستیتو تحقیقات رفتاری پزشکی در دانشگاه ohio   توجه و تمرکز خود را بر روی ابشتاین بار ویروس (EBV) که یکی از هشت ویروس هرپسی است و می تواند سالیان سال به صورت نهفته در بدن باقی بماند، معطوف نموده است. گلایسر می گوید « شاید بیشتر از 90درصد افراد آمریکای شمالی بوسیله ویروس ابشتاین بار در دوران بزرگسالی آلوده شوند» او همچنین می افزاید« عملاً هر شخصی در جامعه می تواند حامل چنین ویروسی باشد.»

 

دکتر گلایسر دستیار پروفسور پاتولوژی، پروفسور مارشال ویلیام و جانیس گلایسر در ابتدا توجه و تمرکز خود را بر روی پروتئین های ضروری به نام اینترلوکین 6 و فاکتوری که باعث نکروز شدن تومور می شود(TNF-a)، معطوف ساخت که این فاکتورها نقش مهمی را در ایجاد التهاب بازی می نمایند.

 

رفته رفته با افزایش سن و پیرشدن دستگاه ایمنی، سطوح اینترلوکین6 (IL-6) در خون افزایش می یابد. مقداری از اینترلوکین6 به وسیله سلول های دستگاه ایمنی که ماکروفاژ نامیده می شوند، ایجاد می گردند. ماکروفاژها در زمان عفونت یا آسیب سریعاً به قسمت های مذکور می روند. تحقیقات ابتدایی به وسیله تیم پژوهشی همچنین نشانگر آن بود که در زمان افزایش استرس و افسردگی سطوح (IL-6) و (TNF-a) در بدن بالا می رود.

 

افزایش استرس و افسردگی همچنین ویروس نهفته موجود در بدن را نیز مورد هدف قرار داده و باعث افزایش تولید مجدد این ویروس در داخل سلول های بدن می گردند.

 

محققان همچنین به این نکته دست یافتند که زمانی که ویروس ابشتاین بار (EBV) در داخل سلول های بدن شروع به تکثیر می کند پروتئینی به نام dUTpase را تولید می کند که این پروتئین باعث تحریک ماکروفاژ و متعاقباً تولید بیشتر اینترلوکین6 می گردد.

 

پروفسور گلایسر می گوید « هر چه میزان اینترلوکین6 افزایش یابد خطر ابتلا فرد به بیماری قلبی نیز به همان نسبت افزایش می یابد.»

 

دکتر گلاسیر همچنین می افزاید: افزایش اینترلوکین6 متعاقب وجود افسردگی علاوه بر ایجاد بیماری های قلبی، باعث ایجاد بیماری اوستئوپروزیس و دیابت تیپ II نیز می گردد.

 

محققان به منظور ارزیابی چگونگی ارتباط بین عوامل مختلف از یک مدل طبیعی استفاده کردند. آن ها در این آزمایش از سلول های اندوتلیال که در داخل عروق بافت بندناف بود استفاده نمودند. آن ها می خواستند به این نکته پی ببرند که چگونه سلول ها خودشان همانند ماکروفاژها می توانند در برابر ویروس EBV و پروتئین dUTpase عکس العمل نشان دهند.

 

در تمام این آزمایش ها تولید IL-6 همانند TNF-a درست هنگام مواجهه بدن در پاسخ به یک واکنش التهابی، افزایش پیدا می نمود. و این مدیاتورهای التهابی همانند سایر بیماری ها در آغاز شروع بیماری آرترواسکلروزیس نیز دخیل بودند.

 

دکتر گلایسر می گوید« بطور اساسی، ما مشاهده کردیم که همه این فاکتورها نقش مهمی را در تولید این پروتئین های پیش التهاب زا بازی می نمایند.»

 

« ما از دست یابی به چنین یافته هایی که دور از انتظار بودند بسیار شگفت زده شدیم. این یافته ها ممکن است به ما در فهم این مساله که چگونه آرترواسکلروزیس ایجاد می شود و یا اینکه چگونه به وسیله سایر فاکتورهای وخیم تر می گردد، کمک نماید.»

 

محققان این پژوهش به یک نکته ارزشمند در خصوص تحقیقشان اشاره می نمایند و آن یادآوری این مطلب است که افراد باید در مورد اهمیت بیماری افسردگی آگاه باشند و بدانند هنگامی که افسردگی به سراغ آن ها می آید می تواند باعث فعال شدن ویروس های ابشتاین بار گردد که آغازگر ایجاد التهاب و متعاقباً افزایش خطر بیماری قلبی/عروقی هستند بنابراین محققان به درمان بیماری افسردگی بسیار اهمیت می دهند و درمان آن را بسیار مهم و با ارزش تلقی می نمایند.

سه شنبه 7/3/1387 - 23:32
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته