• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1436
تعداد نظرات : 368
زمان آخرین مطلب : 5156روز قبل
ورزش و تحرک
تیم ملی فوتبال ایران در حالی بهمن ماه امسال باید در مرحله نهایی فوتبال جام ملت‌های آسیا شركت كند كه صدای سازهای ناهمگون و مخالف از تمام اجزای فوتبال و فدراسیون درخصوص كادر فنی تیم ملی شنیده می‌شود.

متاسفانه و در شرایطی كه این رقابت‌های حساس و مهم را در پیش داریم اتحاد، یكدستی و یكپارچگی بین اعضای تصمیم‌گیرنده فدراسیون در خصوص این تیم و كادر فنی آن وجود ندارد. از سوی دیگر نه كادر فنی تكلیف خود را می‌داند و نه فدراسیون حاضر است در این باره موضع شفاف خود را بیان كند.

باید به اینها اختلافات موجود بین رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال را هم اضافه كرد كه این یكی افزونی مشكلات را در پی داشته است.

رئیس فدراسیون فوتبال در حالی از افشین قطبی به طور شفاهی حمایت می‌كند كه نایب رئیس او در تركیه باب مذاكره با فاتح تریم را می‌گشاید و زمانی كه صدای این تحركات درمی‌آید، رئیس فدراسیون فوتبال با همان لحن همیشگی خود می‌گوید ما همیشه در حال مذاكره با مربیان بزرگ هستیم و این به معنای بی‌اعتمادی به قطبی نیست!

در این میان عجیب اینجاست كه قطبی یا از روی ساده‌دلی به وعده‌های رئیس فدراسیون دل خوش كرده یا این كه امید دارد معادلات به نفع او برگردد. چه در غیر این صورت او با نگاهی واقع‌بینانه به قضایا درخواهد یافت كه اینها همه نشانه‌های بی‌اعتمادی به اوست.

در حالی كه فدراسیون فوتبال به دنبال یك گزینه خارجی است، باید آرزو كرد كه این بار مرتكب اشتباه نشوند و هر چه سریع‌تر فردی را در راس تیم ملی قرار دهند تا فرصت برای شناخت وی از تیم ملی باقی باشد.

بی‌شك سرنوشت تیم ملی دقیقا مشابه تیم امید است، با این تفاوت كه تكلیف تیم امید به هر حال با رفتن پیروانی یكطرفه شد و از آن حالت شك و دو دلی درآمد و به بلاتكلیفی رسید! اما قطبی و تیم ملی هم اكنون در یك حالت كاملا مبهم به سر می‌برند. حتی اگر با اتفاقات اخیر یك درصد هم بپذیریم كه حمایت‌ها از قطبی تا جام ملت‌ها ادامه خواهد داشت باز این پرسش به وجود می‌آید كه قطبی چگونه در این فضای بی‌اعتمادی كه نسبت به او وجود دارد قادر خواهد بود در كمال آرامش كارش را دنبال كند؟

در همین حال آن اعتماد لازم كه بازیكنان تیم ملی باید به سرمربی داشته باشند با فعل و انفعالات اخیر مخدوش شده است و اینجاست كه نه بازیكن تكلیف خود را می‌داند، نه مربی و نه فدراسیون فوتبال. آیا در چنین فضایی می‌توان همچنان مدعی بود كه در جام ملت‌ها قهرمان آسیا خواهیم شد؟

درباره دیدارهای تداركاتی هم كه دیگر حرفی نمی‌زنیم، چراكه گویا باید بازهم منتظر یكی، دو دیدار با تیم‌های درجه چندم آفریقا و بعد از آن مسابقه با عمان و قطر و بحرین و... باشیم و در نهایت یك حضور معمولی در جام ملت‌های آسیا.

منبع: جام جم

پنج شنبه 26/1/1389 - 10:52
خانواده

كاش در دهكده عشق فراوانی بود

توی بازار صداقت كمی ارزانی بود

كاش اگر گاه كمی لطف به هم می كردیم

مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود

كاش به حرمت دلهای مسافر هر شب

روی شفاف ترین خاطره مهمانی بود

كاش دریا كمی از درد خودش كم می كرد

قرض می داد به ما هر چه پریشانی بود

پنج شنبه 26/1/1389 - 0:42
خانواده

دل اگر رفت شبی دعایی بكنیم

دل اگر رفت شبی دعایی بكنیم

پنج شنبه 26/1/1389 - 0:11
کامپیوتر و اینترنت
کارت گرافیک انویدیا GTX 480 کارت بسیار پرحرارتی است. آخرین و بهترین کارت گرافیک انویدیا موقع اجرا بسیار گرم می‌شود و به‌طور قطع برای کسانی که به‌دنبال راه‌حل سبز و مصرف انرژی پایین می‌گردند، چنین کارتی مناسب نیست.

 اما به‌گفته مقامات انویدیا، ساختار این کارت همین است. درو هنری، در بلاگ انویدیا در مورد این مساله نوشته است: «به‌اطلاع می‌رسانیم که در مورد GTX 480، مسایلی پیرو گرما و مصرف برق آن دریافت کرده‌ایم. با تولید GPU قدرتمندی چون GTX480 نمی‌شود انتظار داشت که برقی مصرف نکند و گرمایی تولید نکند. بهرحال این کارت گرافیک نقطه بهینگی مصرف و بازدهی است. ضمن این که تراشه این کارت گرافیک برای کار در حرارت بالا طراحی شده است و هیچ مشکلی از بابت پایین آمدن بازدهی و یا خرابی‌های ناشی از آن وجود نخواهد داشت. معماری GF100 ما معماری خوبی است و در نظر داریم برای نسل بعدی کارت‌های گرافیکی نیز از همین معماری استفاده کنیم.»

منبع: كلیك

سه شنبه 24/1/1389 - 19:29
کامپیوتر و اینترنت
فناوری‌گزینه‌های‌گرافیکی
انویدیا در آغاز آن را رخدادی شگرف در جهان فناوری و صنعت گرافیک رایانه‌های لپ‌تاپ عنوان کرد. در 24ژانویه امسال که انویدیا آن را در قالب فناوری‌های آپتیموس1 و فرمی و با معرفی اولین کارت گرافیکی سری فرمی GF 100 برای 14وب‌سایت برجسته فناوری، اعلام می‌کرد مسوولان این موسسه بیش از اندازه هیجان‌زده به‌نظر می‌آمدند. اما سرانجام ما باید این فناوری‌ها را یک نگارش و نمونه کوچک از پایگاه فناوری گرافیک انویدیا بدانیم یا این‌که آن را نگارش دیگری از گرافیک قابل گزینش انویدیا برشمریم؟

خوب اجازه بدهید پیش از این‌که چرخ‌دنده‌های مغز شما به سر و صدا بیفتند، برویم سر اصل مطلب و آنچه را که مدت‌هاست در باره این فناوری واحد پردازشگر گرافیکی (GPU) به ذهنمان سنجاق کرده‌ایم، برای شما به 2صورت، یکی از دیدگاه انتظاراتی که ما از این فناوری داشته و می‌خواهیم از آن ببینیم و دیگری از دیدگاهی که انویدیا درباره آخرین فناوری و محصولاتش مطرح ساخته، بیان کنیم و دریابیم که چگونه انویدیا توانسته خود را با این خواسته‌ها منطبق کرده و تا چه حد در برآوردن این انتظارات موفق بوده است؟

عمر و زمان دوام شارژ باتری

هنگامی که ما از یک محصول قابل‌حمل موبایل صحبت می‌کنیم، بی‌شك پیش از هر چیز باید عمر و زمان دوام باتری آن را مورد توجه قرار دهیم. البته کاربرانی هم هستند که بدنبال پرسرعت‌ترین نوت‌بوک‌هایی هستند که با پول می‌توان خرید و برای زمان دوام باتری اصلا اهمیتی قائل نیستند. اما تصور عموم کاربران از نوت‌بوک‌ها به این صورت نیست و با فناوری جدید فعلی که 18ماه از عمر آن می‌گذرد و لپ‌تاپی را پیشنهاد می‌دهد که توانایی ارائه کارآیی خوب در مواقع مورد لزوم را داشته، اما همزمان نیز قادر است تا قطعاتی را که نیازی به آنها نیست، خاموش کرده و زمان دوام باتری بالاتر از 6 تا 8ساعت را فراهم می‌سازد، مطابقت بیشتری دارد.

جهت درک بهتر این مطلب، یک لپ‌تاپ بازی‌خوری بزرگ و گردن کلفت با یک باتری 85‌وات ساعتی یا بیشتر را برای امتحان و آزمایش انتخاب می‌کنیم. حال اگر GPU مستقل آن را خاموش کرده و کارایی پردازنده آن را در یک حد متوسط محدود کنیم، در این حالت باید قادر باشیم تا همزمان راه‌حلی موبایل را نیز به‌عنوان گزینه‌ای به‌همراه حالت قدرت در حین تحمیل وظایف و تکالیف سنگین در مواقع لازم را به‌خوبی و توام با هم داشته باشیم. به‌خاطر همین فناوری است که در زمان ما هیچ دلیلی برای اینکه یک نوت‌بوک 5/4کیلویی زمان دوام باتری دو ساعت یا کمتر از آن را داشته باشد، مورد قبول نیست.

ناهمترازی گرافیک‌های درون‌ساخت

لزوما همه گرافیک‌های تعبیه‌شده (IGP)، هم‌سطح و همتراز ساخته نشده‌اند و همین امر اهمیت و لزوم قدرت‌نمایی و وجود قابلیت‌های خاص یک GPU مستقل را مطرح می‌سازد.

برای مثال در رمزگشایی ویدئویی، پردازنده‌های اتم N270/280/450 اینتل که همگی پردازنده‌های به‌شدت کم‌مصرفی هستند، قابلیت فراهم ساختن کارآیی کافی جهت رمزگشایی ویدئوی 1080P H.264 را ندارند. پردازنده‌های پاین‌تریل2 در این زمینه ما را کاملا ناامید می‌کنند. اما ما گزینه تراشه‌های برادکام3 را در دست داریم که باید آن قابلیت‌های گمشده را برای ما فراهم کنند.

خوب چرا ما نباید انتظار ارائه چنین پدیده‌های مشابهی را از انویدیا و ATI داشته باشیم؟ انتظار عموم کاربران از لپ‌تاپ‌های Core i3/i5 دارای GPU مستقل این است که به‌صورتی شایسته از گرافیک ترکیبی پشتیبانی به‌عمل آورده، و هر لپ‌تاپی که سریع‌تر بتواند بین 2 گرافیک کلید بزند، بی‌شك بهتر است. آنچه که کاربران واقعا دوست دارند ببینند، یک GPUمجزا است که بتواند موتور پردازش تصویری را نیرو بخشیده و در همان حال، بقیه ساختار GPU را خاموش نگهدارد (مثلا از طریق ترانزیستورهای پاورگیت).

اگر موتور تصویری روی GPU بتواند کاری بهتر از آنچه که IGP انجام می‌دهد را فقط با مصرف چند وات انرژی بیشتر انجام دهد، بی‌شك این امر به‌مراتب بهتر از رمزگشایی نرم‌افزاری روی پردازنده خواهد بود. این امکان وجود دارد که جدیدترین گرافیک اچ‌دی اینتل موفق شود تا به‌درستی از پس محتوای  1080 p H.264 (شامل ویدئوی فلش) برآمده و این نقطه نظر را مهیا سازد.

پردازنده‌های چندهسته‌ای موبایل و لپ‌تاپ‌های CULV

کاملا روشن است که GPU نمی‌تواند تنها کفه تعادل این ترازو باشد و پردازنده‌های 4هسته‌ای نیز راه‌حل ایده‌آلی برای چنین محصولی نیستند. مگر این‌که شما بتوانید چندین هسته پردازنده را کاملا خاموش کرده و در تمام این مدت جلوی بیداری سیستم عامل را نیز بگیرید. پردازنده‌های Core i3/i5/i7 دارای ترانزیستورهای پاورگیت هستند که حداقل بخشی از این منظور را برآورده می‌سازند.

اما به‌نظر می‌رسد در زمینه سیستم عامل در حال حاظر مطمئنا دچار کندی و عقب‌ماندگی باشیم. برای مثال اگر برای چند ساعت لپ‌تاپ را با استفاده از باتری به‌منظور تایپ در نرم‌افزار ورد به‌کار ببریم، چرا نباید این امکان برای ما فراهم باشد تا بتوانیم به‌طور موقت وضعیت پیکربندی سیستم عامل را به‌صورتی تنظیم کنیم که به‌جز یکی از هسته‌های پردازنده باقی آنها را غیرفعال شود؟ ما می‌خواهیم یک پردازنده مشابه Core i7 را ببینیم که بتواند به حالت‌های بیکاری مشابه قطعات لپ‌تاپ‌های مافوق ولتاژ پایین Core2Duo ULV دست یابد. اما هنوز به این مرحله از فناوری دست نیافته‌ایم و انویدیا است که قصد دارد ما را به آرزوهایمان نزدیک کند.

نرم‌افزارها و راه‌اندازهای گرافیکی

مبحث نرم‌افزاری GPU موبایل به نوبه خود از اهمیتی ویژه برخوردار بوده و این خود مستلزم دسترسی کاربران به‌بروزرسانی عادی نرم‌افزارهای راه‌انداز است. بزرگترین مساله در این مورد این است که رجوع کاربران به گرداننده‌ها تنها در مورد محصولات و سیستم‌های عامل مشخصی میسر است. انویدیا برنامه‌ریزی خاصی نیز جهت در اختیار گذاردن به‌روزرسانی راه‌اندازهای یک سری از کارت‌های گرافیکی جهت رایانه‌های لپ‌تاپ و دسکتاپ و سیستم عامل‌های تازه به بازار آمده‌ای مانند ویندوز7 را دارد. انویدیا برای نیل به این مقصود فشار زیادی را بر PhysX و CUDA گذاشته است. از سوی دیگر AMD نیز قصد ارائه به‌روزرسانی‌هایی برای ATI Catalyst Mobality را دارد.

حذف تفاوت بین کارآیی رایانه‌های موبایل و دسکتاپ

محدودیت‌های انرژی لپ‌تاپ‌ها ذاتا آنچه را که شما می‌توانید با آنها انجام دهید، محدود می‌سازد. بنابراین نمی‌شود به کسی توصیه کرد که یک GPU 300 یا حتی 150‌واتی را در درون یک نوت بوک نصب و امتحان کند. به هر حال در حال حاظر تفاوت بین رایانه‌های دسکتاپ و لپ‌تاپ به‌صورت عظیم و گسترده‌ای رشد کرده است. البته این مساله در مورد ATI چندان مصداق نداشته و مشخصا در مورد انویدیا مصداق دارد. هم‌اکنون بالاترین راه‌حل جهت کارآیی GPU موبایل مربوط به GTX 280M است که به‌رغم نامش هیچ ارتباطی با GTX 280 مخصوص دسکتاپ نداشته و نگارش تقویت شده‌ای از گرافیک قدیمی 8800 GTS 512 بوده و کارآیی نظری و پهنای باند ارائه شده آن نصف نوع دسکتاپ آن است.

حال زمان آن است که ببینیم چگونه و تا چه حد انویدیا موفق است این نیازها و خواسته ها را در محصولات خود پوشش داده و نمایش قدرت و کارآیی آنها را تا کجا پیش برده و کارآمدی‌شان را تا چه حد متناسب و نزدیک به آن تبلیغات و اعلاناتی که در مورد آنها انجام داده، ارائه خواهد داد؟

منابع سایت های:

dailytech

nvidia

intel

amd

پی‌نوشت

1. Optimus

2. Pine Trail

3. Broadcom Crystal HD

سه شنبه 24/1/1389 - 19:28
کامپیوتر و اینترنت
مدیرعامل شرکت نیمه‌هادی عماد از تولید قطعی 150هزار دستگاه گوشی هیوندایی در سال جدید خبر داد و گفت: «تولیدات این شرکت مطابق فناوری‌های روز است.» حمیدرضا منجی در گفتگو با موبنا اظهار داشت: «این شرکت مانند سال گذشته تولید سالانه 150هزار دستگاه گوشی تلفن همراه ساخت داخل را در دستور کار قرار داده است که با برندهای موجود در بازار قابل رقابت هستند.»

 

 وی با تاکید بر این‌که تعرفه فعلی واردات قطعات برای تولید گوشی تلفن همراه مناسب است، افزود: «گستردگی قاچاق انواع گوشی تلفن همراه جایی برای گوشی‌های داخلی باقی نگذاشته است. به همین دلیل تمایلی برای ساخت و تولید گوشی در داخل کشور وجود ندارد و اکثر مشتریان نیز تمایل به خرید گوشی‌های قاچاق برندهای معتبر جهانی دارند.»

وی با اشاره به‌روند تولید گوشی در کشور گفت: «شرکت نیمه‌هادی عماد با وجود محدودیت‌ها به تولید خود ادامه می‌دهد به‌نحوی که در سال گذشته بیش از 150هزار دستگاه گوشی تولید و به بازار عرضه کرده است. اما در صورتی می‌توان فعالیت تولیدکنندگان این فناوری را گسترش داد که با قاچاق گوشی تلفن همراه در سطح کشور برخورد جدی و قاطع صورت گیرد.» نیمه هادی عماد یکی از شرکت‌های طرف قرارداد وزارت صنایع برای تولید سالانه یک میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در کشور است که در اردیبهشت سال 85 تفاهم‌نامه‌ای را در این رابطه با این وزارتخانه به‌امضا رساند.

منبع: كلیك

سه شنبه 24/1/1389 - 19:27
کامپیوتر و اینترنت

 

همان‌طور که می‌دانید مشاهده شبکه‌های تلویزیونی از طریق اینترنت نیز امکان‌پذیر است اما کاربرانی که داخل ایران هستند به این موضوع اهمیت خاصی نمی‌دهند و استقبال چندانی از این قابلیت ندارند ولی وقتی پخش یک فیلم یا سریال مورد علاقه با پخش زنده فوتبال بین تیم‌های مورد علاقه دیگر اعضای خانوده مطرح باشد تمام اعضای خانواده به‌دنبال روشی برای مشاهده هردو شبکه به‌صورت همزمان هستند و در اینگونه موارد مشاهده یک شبکه با تلویزیون و شبکه دیگر توسط اینترنت بهترین انتخاب است.

 

گاهی اوقات پیدا کردن لینک پخش زنده شبکه‌‌های تلویزیونی کمی دشوار است و تمام کاربران نمی‌توانند از این قابلیت به‌سادگی استفاده کنند به همین منظور نرم‌افزار تلویزیون زندگی طراحی شده است. این نرم‌افزار که نگارش2 آن با حجمی معادل 2.3 مگابایت طراحی و عرضه شده است به شما این امکان را می‌دهد تا در محیط کاربری بسیار ساده و بدون طی مراحل پیچیده به مشاهده شبکه‌های تلویزیونی از طریق اینترنت بپردازید.

شبکه جام جم1و2و3، شبکه سحر، شبکه کوثر، شبکه Press TV، شبکه یک، شبکه دو، شبکه سه، شبکه چهار، شبکه تهران، شبکه آموزش، شبکه قرآن، شبکه لبیک، شبکه قدس، شبکه‌های استانی، حرم امام علی (ع)، حرم امام حسین (ع)، حرم امامین کاظمین (ع)، حرم امام رضا (ع)، حرم حضرت عباس (ع) و حرم عبدالعظیم حسنی از جمله شبکه‌هایی هستند که توسط این نرم‌افزار قابل انتخاب و پخش است.

طراحی و برنامه‌نویسی این نرم‌افزار توسط آقای محمد کافی صورت گرفته است و دانلود نگارش2 آن از لینک زیر امکان‌پذیر است:

http://parselearn.persiangig.com/LTV/LiveTV2.zip

سه شنبه 24/1/1389 - 19:25
کامپیوتر و اینترنت
اگر روزنامه را فقط به‌خاطر جدولش می‌خرید و علاقه زیادی به حل جدول دارید، پیشنهاد می‌کنیم از امروز هرچقدر که دوست دارید جدول بسازید و حل کنید!

نرم‌افزار جدول کلمات متقاطع فارسی2 به شما این امکان را می‌دهد تا در مواقع بیکاری و هر زمان دیگر که دلتان خواست جدول حل کنید.

با وجود این نرم‌افزار نه تنها می‌توانید از جداول ساخته شده توسط دیگران استفاده کنید بلکه می‌توانید خودتان نیز روزانه چندین جدول ساخته و آن‌ها را در اختیار سایرین قرار دهید.

دریافت جدول‌های جدید توسط برنامه، طراحی جدول و به‌اشتراک‌گذاری آن میان دیگر کاربران برنامه، راهنمایی برای پاسخ‌دهی به سوالات جدول، پشتیبانی از قابلیت تغییر پوسته و ظاهر برنامه، چاپ جدول، قابلیت نصب روی نسخه‌های مختلف ویندوز حتی ویندوز ویستا و 7، راهنمای استفاده به زبان فارسی و حجم بسیار کم در حدود 300کیلوبایت از ویژگی‌های قابل ذکر در این برنامه است.

طراحی و برنامه‌نویسی این نرم‌افزار توسط آقای فرهنگ شمس‌زاده صورت گرفته است و برای دریافت آن می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

http://tinyurl.com/jadval2

سه شنبه 24/1/1389 - 19:23
کامپیوتر و اینترنت
مایکروسافت با انتشار پیش‌نمایشی از اینترنت اکسپلورر 9 تحسین منتقدان را برانگیخت و یکی از دو دلیل مهمی که باعث می‌شود کاربران از اینترنت اکسپلورر به مرورگرهای دیگر مهاجرت کنند، یعنی کندی را پشت سر گذاشت. در آزمایشی که توسط وب‌سایت بتانیوز روی آخرین مرورگرهای وب و در سیستم عامل ویندوز7 انجام شد، اینترنت اکسپلورر9 که هنوز مراحل مقدماتی خود را پشت سر می‌گذارد، با امتیاز 17/13 (که یعنی بیش از 13برابر اینترنت اکسپلورر7 در ویندوز ویستا است) موزیلا فایرفاکس را رد کرد و در مقایسه با اینترنت اکسپلورر8 که امتیاز 20/2 گرفته بود، 6 برابر بازدهی و سرعت بیشتری دارد.

گفتنی است هنوز اینترنت اکسپلورر9 تا نسخه آلفای خود فاصله زیادی دارد و قطعا هنگام افزوده شدن دیگر بخش‌های مرورگر، کمی سرعت مرورگر پایین می‌آید، اما مایکروسافت به‌شدت روی موتور جاوااسکریپت خود، (با اسم رمز چاکرا) در حال کار است.

فایرفاکس 7/3 آلفا4 توانست امتیاز 76/10 را از آن خود کند و پشت سر این امتیاز، نگارش پایای فایرفاکس با 08/9 قرار دارد. هر چند که مرورگرهای گوگل کروم5 (آزمایشی) و اپرای51/10 با امتیازهای نزدیک 2/23 سریع‌ترین مرورگرهای موجود در بازار هستند.

منبع: جام جم

سه شنبه 24/1/1389 - 19:22
آموزش و تحقيقات
یک مقام مسوول شرکت مخابرات با اشاره به رویکردهای جدید این شرکت بعد از خصوصی‌سازی به‌ویژه در سال جدید گفت: «در این سال حداقل 29 اولویت کاری باید به جد پیگیری شود که توسعه اینترنت پرسرعت از جمله آنها خواهد بود.»

داوود زارعیان در گفتگو با مهر بر برنامه‌محوری در اجرای پروژه‌ها با رویکرد علمی و دانش‌محور به‌عنوان یکی از اولویت‌های کاری شرکت مخابرات ایران تاکید کرد و گفت: «یکی از برنامه‌های شرکت مخابرات ایران در سال جاری، روزآمدی و استفاده از فناوری‌های نو است.»

وی با بیان اینکه تغییر در ساختار اداری و سازمانی و به‌روز کردن قوانین و مقررات با هدف سرعت بخشیدن به امور و نیز ارتقای جایگاه بین‌المللی مخابرات از طریق حضور موثر در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی از دیگر اقدامات مخابرات است اضافه کرد: «شرکت مخابرات ایران در سال جدید بر توسعه کاربرد فناوری اطلاعات در جامعه با هدف تقویت اقتصاد ملی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری تاکید دارد.»زارعیان ارتقای خدمات پس از فروش و عرضه خدمات به مشتریان از طریق شبکه‌های مجازی را از دیگر محورهای مخابرات در سال جاری عنوان کرد و ادامه داد: «نقش‌آفرینی در توسعه کلان کشور از طریق تحقق دولت الکترونیکی، توسعه اینترنت پرسرعت، حفظ و تداوم یکپارچگی مدیریتی از دیگر اولویت‌های کاری شرکت مخابرات ایران در سال جاری خواهد بود.»

منبع: جام جم

سه شنبه 24/1/1389 - 19:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته