• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 10405
تعداد نظرات : 2228
زمان آخرین مطلب : 3195روز قبل
موسيقي

پرویز یاحقی
« 1121 بازدید »


تصویر
شرح: پرویز صدیقی پارسی مشهور به پرویز یاحقی (۱۳۱۵ در تهران - ۱۳ بهمن ۱۳۸۵ در تهران)، موسیقی‌دان ایرانی و نوازندهٔ ویولون بود.
نخستین معلم وی در موسیقی استاد حسین یاحقی بود که با پی بردن به استعداد شگفت خواهر زاده خود علاوه بر آموزش دادن ساز ویولن آموزشهای ویژه خود شامل پیش درآمدها، چهار مضراب ها، آهنگ های ضربی و دستگاههای موسیقی ایرانی را تا دوره عالی به وی آموخت.
وی به نواختن سه تار نیز آشنایی کامل داشت ولی ساز تخصصی او ویولن بود. مدتی بعد ابوالحسن صبا وی را به شاگردی پذیرفت و مدت دو سال ظرایف و دقایق موسیقی را به وی آموخت.  وی ، هنوز طفلی خردسال بود که همراه دایی هنرمند خود ، زنده یاد حسین یاحقی پا به رادیو گذاشت و به عنوان نوازنده خردسال ، در برنامه های رادیو شرکت کرد . پرویز یاحقی همکاری خود را ، تا سن هجده سالگی با رادیو ادامه داد ، تا اینکه بنا به دعوت شادروان داوود پیرنیا برای برنامه گلها دعوت گردید و او آهنگی بنام : امید دل من کجایی را برای این برنامه ساخت که با صدای زنده یاد غلامحسین بنان پخش گردید که نوازندگان ارکستر این آهنگ عبارت بودند از : ابوالحسن صبا ، حسین یاحقی ، مرتضی محجوبی ، علی تجویدی ، حبیب اله بدیعی ، محمد میر نقیبی ، نصراله زرین پنجه ، حسینعلی وزیری تبار ، حسین تهرانی و پرویز یاحقی که این عزیزان هر کدام خورشیدی تابان بودند .
از جمله کارهای ماندگار وی نواختن ویولن برای آهنگ معروف "مرا ببوس" مرحوم گلنراقی بوده است که در سالهای ابتدایی دهه ۳۰ به اتفاق آهنگساز این اثر که ساخته مجید وفادار است بر شعری از حیدر رقابی و با پیانوی مشیر همایون شهردار ضبط و انتشار عمومی یافت.
بیداد زمان، می زده شب (ماهور)، سراب آرزو (افشاری)، غزالان رمیده (در مایه شوشتری و همایون) و (آن که دلم را برده خدایا زندگیم را کرده تبه گو) از جمله کارهای ماندگار این موسیقدان ایرانی است .
ترقی در کتاب خاطرات خود از یاحقی به عنوان خورشید درخشان هنر این سرزمین یاد می کند و می نویسد که نزدیک به ۹۰ تصنیف را برای وی سروده است.
ترقی در کتاب خاطرات خود درباره یاحقی و نقشش در موسیقی ایرانی می نویسد :«پرویز یاحقی در احیای هنر موسیقی اصیل و سنتی ایران و زنده کردن گوشه های پربار و غنی دستگاه های آن سهم چشم گیر و بسیار موثری را به خود تخصیص داده است. چرا که در اجرای موسیقی ملی، از ویولن تنها در ارکستر ها و کارهای دسته جمعی استفاده می شد لیکن او توانست با استفاده از سیم های بم و مهجور ویولن، به قدرت تاثیر و وسعت هر چه بیشتر آن بیفزاید. دیگر از شاهکارهای این هنرمند خلاق ساختن و اجرای چهار مضراب های مختلف در قطعات موسیقی ایرانی است، و چیره دستی او در هنر آهنگسازی و تنظیم ارکستر برای آهنگهای ایرانی که در طول بیست و پنج سال اخیر موثرترین و شیواترین ترانه ها و قطعات آهنگین را از خود به یادگار گذارده، که هیچگاه با گذشت زمان فراموش نخواهد شد.» همین ویژگی ها سبب شده است تا از وی به عنوان نوازنده و‌آهنگسازی صاحب سبک یاد شود که ذوق و ابتکار را با عشق و شور در آمیخت و آثار متفاوتی پدید آورد.
یاحقی در دوره ای از زندگی هنری اش با حمیرا ( از خوانندگان نامی دهه های ۴۰ و ۵۰ ) زندگی مشترکی تشکیل داد که حاصل آن خلق و ارائه برخی از ماندگارترین ترانه های موسیقی ایرانی شد.
از اواسط دهه هفتاد ابتدا برخی از آثار گذشته وی مجوز انتشار گرفت و در دهه هشتاد هم برخی از کارهای تازه اش به بازار موسیقی عرضه شد، اما با دستگاههای رسمی موسیقی ایران همکاری نداشت.
پرویز یاحقی در سالهای اخیر در منزل شخصی اش استودیویی مجهز ترتیب داده بود و با توجه به آشنایی عمیقش با صدابرداری موسیقی برخی از کارهای خود و دیگران را به شکلی مناسب تنظیم و ضبط کرد. از جمله این آثار که می تواند گنجینه ای برای موسیقی ایرانی باشد، ردیف موسیقی ایرانی به روایت ویولن یاحقی است که سالها برای ضبط آن تلاش صرف شد.
پرویز یاحقی در حالی بدرود حیات گفت که آخرین آثارش به نام های "مهر و مهتاب" را آماده کرده و به بازار موسیقی در قالب دو سی دی عرضه کرده بود. وی آلبومی به نام "راز و نیاز" را در بازار موسیقی منتشر کرد.
وی سرانجام در 14 بهمن 1385 در گذشت. پزشکان، علت فوت پرویز یاحقی را ایست قلبی اعلام کرده اند.
پنج شنبه 27/11/1390 - 11:40
موسيقي

ادیب خوانساری
« 881 بازدید »


تصویر
شرح: اسماعیل ادیب خوانساری به سال 1280 در شهر خوانسار از توابع اصفهان به دنیا آمد. پدرش میرزا محمود خوانساری از سلک روحانیون بود و با اندک درآمد ملکی که داشت، با بضاعت و قناعت بسیار، روزگار می گذرانید. اسماعیل تحصیلات خود را در مکتب شروع نمود، تا سن 14 سالگی به مطالعه کتب مذهبی و از آن پس به مطالعه اشعار شعرای بزرگ پارسی زبان پرداخت. او در نوجوانی با صدای خوش، خواندن آواز را تجربه نمود و رفته رفته به موسیقی علاقه مند شد. به دور از چشم پدر، گرامافونی خرید و به صفحاتی که اغلب با صدای "سید حسین طاهرزاده" ضبط شده بود، گوش جان سپرد.
اسماعیل به دنبال معلم آواز در جستجو بود تا آنکه "عندلیب گلپایگانی" را که به تازگی به خوانسار آمده بود، پیدا کرد. "عندلیب" با پدرش دوستی و آشنایی داشت، او وقتی صدای اسماعیل را شنید، به خواندن آواز تشویقش نمود، اما محیط و شرایط زمانه برای گرایش به موسیقی بسیار نامساعد بود، خصوصاً این که روحانی زاده ای به موسیقی، روی خوش نشان داده بود! به سختی و به دور از اغیار، مقدمات آواز را نزد عندلیب فرا گرفت و روز به روز بر خواندن آواز، تسلط بیشتری یافت.
اسماعیل در سن 18 سالگی، آن چنان جویای آواز بود که با وجود مخالفت های پدرش، راهی اصفهان شد. شهری که آقاباشی ها، زرباف ها، خاکی ها، صدرها، سید رحیم ها، عندلیب ها، شاطر حاجی ها، تاج ها، قاضی عسگر ها، شهاب ها و بسیاری خوانندگان بزرگ دیگر را در دامان خود پرورش داده بود. قریب دو سال، هر روز به محضر آقا سید عبدالرحیم اصفهانی رسید و گوشه های آوازی و دقایق این هنر را مو به مو آموخت. نزذ نایب اسدالله که از موسیقی دانان شش دانگ روزگار بود، مدتی بیش از یک سال به تکمیل هنر خود پرداخت. در این زمان "حبیب شاطر حاجی" که صدایش گرفته بود، ترک یار و دیار نموده و در شیراز مغازه پیراهن دوزی باز کرده بود. جبیب گاهی به اصفهان می آمد و گاهی نیز اسماعیل جوان برای دیدار استاد راهی شیراز می شد. در این سفرها بود که حبیب با صدای گرفته و دو دانگ خود، بم خوانی و ملاحت آواز را به ادیب آموخت و در این جا بود که ادیب، شیرازه هنری خود را یافت و مرید همیشگی صدای حبیب شد. مدتی نیز به بختیاری سفر کرد و نواهای محلی آن دیار را آموخت و چاشنی اطلاعات اش در موسیقی نمود.
در سال هایی که ادیب در اصفهان بود با سایر خوانندگان آشنا شد، در بیشه ها، در نی زارها، بر روی پل های تاریخی، در قهوه خانه ها و در باغات اصفهان برای مردم خواند، و بی تکلف هم خواند. از سال 1303 تا 1309 گاهی در اصفهان و گاهی در تهران ساکن بود. در این چند سال با هنرمندانی چون "اسماعیل خان حسین زاده" ، "حبیب سماعی" ، "ابوالحسن صبا" ، "مرتضی محجوبی" ، "علی اکبر شهنازی" و "عبدالحسین شهنازی" آشنا شد و آموخت که چگونه با ساز، آن هم ساز بزرگان بخواند و همراهی کند، اما پر واضح است که زادگاه فیزیکی ادیب خوانساری "خوانسار" و زادگاه هنری اش "اصفهان" بوده است. خود در سرگذشت اش چنین می گوید: "در سال 1303 به تهران آمدم. ادیب زاده مکتب آوازی اصفهان است و از چهره های شاخص این مکتب. علاوه بر این، ویژگی های آواز ادیب، همه و همه از ویژگی های آواز اصفهان است.
در سال 1319 با افتتاح رادیو ایران، به عنوان اولین خواننده مرد با رادیو شروع به همکاری نمود، در کنسرت های متعدد شرکت کرد، با "اسماعیل مهرتاش" ، "جامعه باربد" را تاسیس نمود و ...
ادیب در دوره جوانی بیشتر از سبک و سیاق سید عبدالرحیم و سید حسین طاهرزاده تبعیت نموده و شاهد آن، صفحاتی ست که به روزگار جوانی با صدای شش دانگ خوانده است، اما در سنین سی چهل سالگی رویکردی به سبک و شیوه آواز خوانی حبیب شاطر حاجی می کند و رفته رفته جایگاه خود را در آواز و موسیقی ایران تثبیت می نماید.
پنج شنبه 27/11/1390 - 11:37
لطیفه و پیامک

اس ام اس تسلیت

در غم از دست دادن عزیزان به سوگ نشستن صبری میخواهد عظیم ، برای شما و خانواده محترمتان صبر و شکیبایی و برای آن عزیز در گذشته غفران و رحمت واسعه الهی را خواستارم .

عنوان های مرتبط: اس ام اس ، تسلیت


اس ام اس تسلیت

خداوند شما را اجر صابرین دهد که حضرتش فرمود:و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون. عرض تسلیت حقیر را بپذیرد.

عنوان های مرتبط: اس ام اس ، تسلیت


تسلیت

تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما

از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم

امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد

عنوان های مرتبط: اس ام اس ، تسلیت
پنج شنبه 27/11/1390 - 11:33
ایرانگردی

عکس هایی از مکانهای دیدنی زنجان

عکس های را که مشاهده می کنید مناظر زیبا از طبیعت و اماکن دیدنی استان زنجان می باشد














پنج شنبه 27/11/1390 - 11:29
دنیای گیاهان و حیوانات

فسیل زنده‌ای که از امواج فراصوت برای ارتباط استفاده می‌کند

طبیعت - میمون شبگرد هندی با طول 12 سانتی‌متر و وزن کمتر از 60 گرم بیش از 45میلیون سال است که روی زمین زندگی می‌کند و برای ارتباط با همنوعانش صدایی با بسامد 70هزار هرتز تولید کند که بین پستانداران بی‌رقیب است.

محبوبه عمیدی: میمون شبگرد هندی که یک فسیل زنده کوچک ساکن آسیای جنوب‌شرقی است، می‌تواند برای ارتباط با همنوعانش، بلندترین صدای فراصوت جهان را که تاکنون در قلمرو حیوانات شناسایی شده تولید کند. بسامد این صدا بیش از 70 کیلوهرتز است در حالی که گوش انسان قادر به شنیدن صداهایی با بسامد بالاتر از 20 کیلوهرتز نیست.  

میمون‌های شبگرد هندی یکی از بازماندگان نخستیانی است که حدود 60میلیون سال پیش به میمون‌ها و بوزینه‌ها تکامل پیدا کرده‌اند. مطالعه این فسیل‌های زنده که طی 45میلیون سال گذشته بدون تغییر باقی‌مانده‌اند برای محققان بسیار باارزش است اما شب‌گرد بودن این پستانداران که به ندرت بیشتر از 12 سانتی‌متر رشد خواهند کرد و از حشرات و مهره‌داران کوچک مانند مارمولک‌ها و مارها تغذیه می‌کنند، باعث می‌شود این بررسی چندان ساده نباشد.  

به گزارش ساینس دیلی، ناتانیل دومینی دانشیار انسان‌شناسی دانشگاه دارتموث، صدای این میمون‌ها را قدرتمند و قابل‌مقایسه با صدایی توصیف کرده است که خفاشها و دلفینها، مخصوصا برای شناسایی موقعیت‌های مکانی تولید می‌کنند.

دومینی و گروهی از همکارانش که روی ارتباط صوتی گونه‌ای از این پستاندار در فیلیپین کار می‌کنند، معتقدند در میان میمون‌های شبگرد هندی گونه‌های پرحرف و گونه‌های معمولا ساکت وجود دارند. گونه‌های پرحرف برای ارتباط با یکدیگر، هشدار در مورد خطرها و حتی هنگام ترساندن رقیب از صداهایی استفاده می‌کنند که انسان نیز قادر به شنیدن آنها یا بخشی از آن است اما در مقابل، میمون‌های شب‌گرد ساکن برنئو و فیلیپین معمولا ساکتند. آنها از ابزاری برای ارتباط استفاده می‌کنند که برای انسان‌ها و بسیاری از جانداران دیگر قابل تشخیص نیست.

 

استفاده از بلندگوها باعث شده صداهایی با بسامد بالای 96 کیلوهرتز نیز اندازه‌گیری شوند. حد بالای شنوایی انسان حدود 20 کیلوهرتز است و به همین دلیل صداهایی با بسامد بالاتر از این فراصوت (آلتراساوند) نامیده می‌شوند. صدای میمون‌های شبگرد هندی اغلب در بسامد 70 کیلوهرتز ثبت شده که شنیدن آن برای بسیاری از جانداران غیرممکن است. محققان می‌گویند اغلب زمانی این صدا ثبت شده که انسان به محوطه آنها نزدیک شده و به همین دلیل می‌توان گفت که برای هشدار به اعضای دیگر گروه استفاده می‌شود.

 

پیشرفت‌های فنی تازه باعث شده ردیابی صدای این پستانداران در جزیره میندانائو ممکن شود. محققان می‌گویند در ابتدا صدایی شنیده‌اند و بعد دامنه همین صدا تا 91 کیلوهرتز کشیده شده که تقریبا در دنیای حیوانات بی‌رقیب است. می‌توانید با دانلود این فایل کوچک صوتی به صدای این پستانداران گوش کنید یا منتظر شوید در انتهای همین مطلب بارگذاری شود.

دومینی و همکارانش می‌گویند مزیتی انتخابی در ارتباط اجتماعی به وسیله امواج فراصوت وجود دارد. این میمون‌ها از کانال ارتباطی اختصاصی‌یی برخوردارند که نفوذ به آن برای شکارچیان، رقبا و طعمه‌هایی که به زودی شکار خواهند شد، تقریبا غیرممکن است. مخصوصا در گونه‌هایی که معمولا ساکت هستند و فقط از امواج فراصوت برای ارتباط استفاده می‌کنند.


پنج شنبه 27/11/1390 - 10:20
نجوم

ماهواره ملی نوید برفراز هلند / عکس

نجوم - مارکو لانگ‌بروک، رصدگر هلندی که به عکاسی از ماهواره‌ها علاقه دارد، جمعه‌شب گذشته توانست ماهواره نوید را که سومین ماهواره جمهوری اسلامی است، از دریچه دوربین عکاسی بر فراز لیدن هلند مشاهده کند.

از آن‌جا که ابعاد ماهواره نوید بین 50 تا 60 سانتی‌متر است، سطح کمی برای بازتاب نور خورشید دارد و به همین دلیل روشنایی‌اش کمتر از آن است که بتوان با چشم غیرمسلح آن را دید. اما با لنزهای تله دوربین عکاسی، دوربین شکاری و تلسکوپ می‌توان این ماهواره را مشاهده کرد، هرچند که برای تشخیص جزئیات روی آن به ابزارهای به مراتب قوی‌تر نیاز است.
لانگ‌بروک، ماهواره نوید را هنگام عبور از صورت‌فلکی برساووش و در نزدیکی ستاره دلتا-برساووش مشاهده کرده و به گفته خودش، کوچک‌ترین ماهواره‌ای است که تاکنون رصد کرده است..
ماهواره نوید که در آستانه روز ملی فناوری فضایی به فضا پرتاب شد، ماهواره‌ای کوچک با ماموریت سنجش از راه دور است که می‌تواند از سطح زمین عکس‌برداری کرده و اطلاعات را به زمین مخابره کند. این ماهواره سومین ماهواره‌ای است که توسط کارشناسان داخلی طراحی، ساخته و به کمک پرتابگر سفیر در مدار زمین قرار گرفته است. بیشترین و کمترین ارتفاع این ماهواره از سطح زمین 375 و 250 کیلومتر است و هر 90 دقیقه به دور زمین می‌گردد؛ لیکن به دلیل زاویه کج صفحه مداری نسبت به استوای زمین، در هر شبانه‌روز 6 بار از روی کشورمان عبور می‌کند. ماهواره نوید حدود 18 ماه در مدار زمین باقی خواهد ماند. برای مشاهده عکس بزرگ با حجم 600 کیلوبایت، اینجا را کلیک کنید.

پنج شنبه 27/11/1390 - 10:15
آموزش و تحقيقات

جنگ‌های آینده، جنگ کنترل ذهن خواهد بود

پزشکی - دانشمندان اخیرا به پیشرفت های قابل توجهی در زمینه تصویربردای مغزی دست یافته‌اند. اما به گفته محفقان، کاربردهای نظامی بالقوه ناشی از پیشرفت‌های دانش عصب‌شناسی و علوم ذهنی نیازمند نظارت دقیق‌تری است.

محمود حاج‌زمان: انجمن سلطنتی لندن گزارشی را منتشر کرده که بر اساس آن، جنگ‌های آینده احتمالا از طریق دستکاری ذهن انجام خواهد شد. این گزارش هشدار می‌دهد که کاربردهای نظامی بالقوه پیشرفت‌های دانش عصب‌شناسی و علوم ذهنی نیازمند نظارت دقیق‌تری است.
به گزارش نیوساینتیست، رود فلاور، استاد کالج کوئین مری دانشگاه لندن و سرپرست هیئت نویسنده این گزارش می‌گوید: «فناوری تصویربرداری جدید امکان می‌دهد تا اهداف جدیدی در مغز شناسایی شوند. در حالی‌که برخی از آنها برای پزشکی حیاتی هستند، برخی دیگر ممکن است برای ناتوان‌سازی افراد استفاده شوند.»
این گزارش توضیح می‌دهد که چنین فناوری چگونه به سازمان‌هایی مانند آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا (دارپا) امکان می‌دهد تا راه‌هایی را برای بهبود هوشیاری و توانایی‌های ذهنی سربازان امتحان کنند. به گفته این گزارش، این فناوری همچنین ممکن است به سربازان اجازه دهد تا از طریق رابط‌های ذهن-ماشین، سلاح‌های خود را از راه دور به کار بیاندازند.
تحقیقات دیگر در این زمینه می‌تواند برای طراحی گازها و اسلحه‌های الکترونیکی به کار برده شود که به طور موقت نیروهای دشمن را ناتوان می‌سازد. این کار بالقوه می‌تواند به دلیل مداخله در فرایندهای فکری حقوق بشر را زیر پا بگذارد و خطر بروز کشتارهای یکسره و بدون تمایز قائل شدن را به وجود آورد. این هیئت در گزارش خود به ماجرای گروگان‌گیری سال 2002 / 1381 تئاتر مسکو اشاره می‌کند که در آن، نیروهای امنیتی روسیه ماجرا را با پخش گاز فنتالین –نوعی گازهای بیهوشی- در محل وقوع جرم خاتمه دادند. در آن حادثه علاوه بر کشته شدن تمام گروگان‌گیرها، 125 گروگان نیز جان خود را از دست دادند.
متاسفانه، کنواسیون سلاح‌های شیمیایی در خصوص قانونی بودن ایجاد چنین ناتوانایی‌هایی مبهم است؛ ابهاماتی که به گفته نویسندگان این گزارش باید سریعا رفع شوند.
 53275

کلیدواژه ها: مغز انسان - ذهن
پنج شنبه 27/11/1390 - 10:7
آموزش و تحقيقات

حدس می‌زنید چرا پوست انسان‌ها مو دارد؟

پزشکی - زیست‌شناسان سال‌هاست به دنبال پاسخ این سوال می‌گردند که چرا پوست بدن انسان برخلاف بسیاری از موجودات، موی کمی دارد. پژوهشگران دانشگاه شفیلد حدس می‌زنند دلیل این کار، مقابله با انگلی‌هایی مثل ساس است!

تصویری که مشاهده می‌کنید، در حین یک آزمایش گرفته شده و یک عدد ساس را نشان می‌دهد که در حال گزش پوست برای دست‌یابی به غذا (خون انسان) است. این آزمایش که توسط مایکل سیوا-جاتی و ایزابل دن در دانشگاه شفیلد انگلستان انجام شده، در تلاش برای یافتن پاسخ این سوال است که چرا پوست بدن انسان علی‌رغم این‌که جزو بی‌موترین نمونه‌های روی زمین به‌شمار می‌رود، از موهای بسیار ظریفی پوشیده است؟
به گزارش نیوساینتیست، این دو پژوهشگر معتقدند دلیل وجود این موهای ظریف این است که به ما کمک می‌کنند وجود انگل‌ها را وقتی روی بدنمان حرکت می‌کنند، تشخیص دهیم؛ ضمن آن‌که شرایط را برای نیش‌زدن این انگل‌ها دشوارتر می‌سازند. نتایج آزمایش‌ها روی دانشجویان داوطلب مشخص کرد وجود مو، زمان جستجوی حشره را برای یافتن محل مناسب تغذیه طولانی‌تر کرده و احتمال تشخیص آن‌را نیز افزایش می‌دهد.

 

پنج شنبه 27/11/1390 - 10:1
اخبار

مرگ دیکتاتورهای مشهور تاریخ و فیلم هایشان

هفت دیکتاتور مشهور که به سرنوشت قذافی دچار شدند

معمر قذافی در آخرین لحظات عمرش و پس از مرگ

۱- صدام حسین

صدام حسن در ۳۰ دسامبر ۲۰۰۶ پس از دستگیری در سال ۲۰۰۳ و پس از آنکه نظیر قذافی از سوراخ بیرون کشیده شد به دار آویخته شد.

طناب دار بر گردن دیکتاتور

لحظه ای که صدام دستگیر شد، سربازی که او را دستگیر کرد می‌گوید صدام در آن لحظه مثل یک موش بود.

۲-آدولف هیتلر

در ۳۰ آوریل ۱۹۴۵ پس از آنکه فیلد مارشال کیتل خبر ورود سربازان متفقین را داد وی به همراه معشوقه اش دست به خودکشی زد.

هیتلر در کنار معشو قه اش که او نیز با زهر خود کشی کرد.

یک سرباز روس محل مرگ هیتلر را به همرزمان انگلیسی اش نشان می‌دهد.

۳-نیکولای چائوشسکو(Nicolae Ceausescu)

آخرین رییس جمهور رومانی پس از آنکه در دادگاهی ۹۰ دقیقه ای به همراه همسرش محاکمه شد در ۲۵ دسامبر ۱۹۸۹ توسط انقلابیون تیرباران شد.

دادگاه ۹۰ دقیقه ای دیکتاتور

همسر دیکتاتو: کاش این قدرتی که الان در دست شماست را ما داشتیم.

لحظه اعدام دیکتاتور و همسرش

۴-بنیتو موسیلینی

موسیلینی در حال فرار توسط پارتیزانهای ایتالیایی در کوههای آلپ به همراه معشوقه اش در ۲۸ آوریل ۱۹۴۵ دستگیر و تیرباران شد. جسد وی و معشوقه اش به مدت یک هفته برای عبرت همگان از پا آویزان شد.

اطلاعات بیشتر در خصوص بنیتو موسیلینی

۵-یان آنتونسکو(ION ANTONESCU)

دیکتاتور رومانیایی دیگر که در ۱ ژوئن ۱۹۴۶ توسط انقلابیون اعدام شد.

تیر خلاص به دیکتاتور یان آنتونسکو رومانیایی.

۶- رافائل تروخیلو(RAFAEL TRUJILLO)

این دیکتاتور سنگدل که برای ۳۰ سال خاک جمهوری دومنیکن را به توبره کشیده بود توسط تعدای پارتیزان مورد حمله قرار گرفت و در ۳۰ می‌۱۹۶۱ ترور شد.

پنج شنبه 27/11/1390 - 8:5
آلبوم تصاویر

یک مرد دانمارکی پس از انتشار عکسهایی که در آن با کمک دخترش - نینا ماریا کلیون- دیکتاتورهای بزرگ تاریخ را شبیه سازی کرده بود دستگیر و دادگاهی شد.

 

با هم عکسهای هنری ! این مرد و دختر نوزادش را می بینیم:

 

 

آدولف هیتلر

 

اگوستو پینوشه

 

موسولینی

 

مائو

 

امین / رئیس جمهور اوگاندا

 

استالین

 

صدام حسین

 

اسلوبودان میلوسویج

پنج شنبه 27/11/1390 - 7:59
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته