• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 190
تعداد نظرات : 88
زمان آخرین مطلب : 4248روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

http://narenji.ir/sites/default/files/articleimage/1/12/00-11333616.jpg?1331650228به گزارش سافت گذر به نقل ازنارنجی؛ با یاری گرفتن از چند پلاگین و دانستن برخی دستورات که معمولا دم دست و واضح نیستند، Google Maps می تواند به منبعی از اطلاعات قیمتی تبدیل شود. شما ممکن ست از گوگل مپز برای یافتن مقصد استفاده کنید. یا اینکه تنها از آن بخواهید که مسیر رانندگی تان را مشخص کند. اما گوگل مپز فقط این چیزی نیست که شما از روی عادت استفاده می کنید و می تواند حتی بعد از سالها استفاده، همیشه نکته تازه ای را برای تان در آستین داشته باشد. علاوه بر این، گوگل به شکل مستمر در حال بهبود نقشه ها و اضافه کردن نکات و ابزارهای کاربردی به آن پرکاربرد خود است.


Google Maps GL

01-11333621.jpg

اولین کاری که لازم است برای استفاده بهتر از گوگل مپز انجام دهید، نصب افزونه Maps GL است. این افزونه بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزار اضافی، گرافیک های سه بعدی نقشه ها را به مرورگر اینترنتی شما اضافه می کند. این پلاگین با اضافه کردن ساختمان های سه بعدی به حالت نمایش نقشه و همچنین امکان نمایش هوایی ۴۵ درجه ساختمان های سه بعدی، تجربه شما از گوگل مپز را به نحو چشمگیری بهبود می بخشد. این افزونه همچنین جابجایی نرم و روانی را میان سطوح زوم مختلف فراهم آورده و به شما اجازه می دهد که سریعا میان حالت نمایش Map و Street جابجا شوید.
صفحه دانلود پلاگین ویژه مرورگرهای مختلف


کجا می خواهید بروید؟

02-11333619.jpg

گوگل مپز نه تنها برای علامت گذاری یک مکان ابزار مناسبی است، بلکه برای رساندن شما به آن مقصد هم وسیله کاربردی به نظر می رسد. خواه شما تصمیم داشته باشید از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید، با اتومبیل شخصی بروید، پیاده روی کرده و یا سوار دوچرخه شوید، گوگل مپز راهنمای خوبی برای انتخاب مسیر است. تنها کافی است دکمه Get Directions را زده و مسیر حرکت را مشخص کنید. یا اینکه به گوگل اجازه دهید بر اساس مکان فعلی شما مسیر را تعیین کند. سپس بر اساس نقطه مقصد می تواند اتومبیل، حمل و نقل عمومی، پیاده روی یا دوچرخه را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنید.


پیشنهاد مسیرهای جایگزین

03-11333627.jpg

برای احتراز از برخی خیابان های خاص در مسیر حرکت، می توانید با کشیدن خط راهنمای مسیر به اطراف، راه های جایگزین را به برنامه پیشنهاد کنید. با هر تغییر، گوگل مپز به شما نشان می دهد که که تقریبا چه میزان به طول و زمان مسافرت شما اضافه می گردد.


پلاگین Google Earth

04-11333624.jpg

Google Earth پلاگین بسیار خوب دیگری است که می توانید بر روی مرورگرتان نصب کنید‫.‬ یکی از قابلیت های مهم این افزونه، توانایی نمایش مسیر به صورت سه بعدی و از نمای بالا است‫.‬ شما می توانید بر روی مسیر توقف کرده و ببینید که در چه مرحله و مکانی هستید‫.‬
دریافت پلاگین


پرواز بر فراز Google Earth

05-11333639.jpg

حالا که پلاگین Google Eatrh را نصب کرده اید، می توانید هر نقطه دلخواهی را در بخش جستجوی گوگل مپز وارد کرده و همانند Google Earth بر فراز زمین به پرواز درآمده تا به آن نقطه برسید. همچنین با پایین نگه داشتن کلید Shift و استفاده از کلیدهای جهت نمای چپ و راست، نمای ۳۶۰ درجه هر مکانی را ببینید.


نمایی متفاوت از Google Eatrh

06-11333631.jpg

شما همچنین در حالت نمایش Google Earth می توانید با استفاده از کلیدهای کیبرد کمی زاویه دیدتان را شیب دار کنید: کلید شیفت را نگه داشته و با کلید بالا رو زاویه دید را پایین بیاورید. یا اینکه با کلید پایین رو همراه با شیفت، زاویه دید را بالا ببرید. راه دیگر جابجایی نقطه دید، استفاده از کلید شیفت به همراه چرخاندن اسکرول روی موس است.


لایه های اطلاعاتی را ورق بزنید

08-11333634.jpg

بسته به سایتی که از آن استفاده می کنید، می توانید لایه های اطلاعاتی خاصی را برای یک نقطه ویژه مشاهده کنید. اطلاعاتی از قبیل ترافیک لحظه ای، عکس ها، مقالات ویکی پدیا و آب و هوا. برای دست یابی به این لایه های اطلاعات، موس را بر روی ویجت چهارگوش بالا-سمت راست صفحه نقشه بیاورید. منویی حاوی لایه های موجود در نقشه برای تان به نمایش در خواهد آمد و شما می توانید با کلیک بر روی گزینه More‪...‬ لیست لایه های بیشتری را هم ببینید.


نقشه های خودتان را بسازید

09-11333643.jpg

با استفاده از گزینه My Places می توانید یک گوگل مپز شخصی سازی و حاشیه نویسی شده در اختیار داشته باشید که شامل مکان های علامت گذاری شده، خطوط، و اشکال مختلف است. شما حتی می توانید متن های توضیحی، عکس ها و ویدیوهای مورد نیاز را به نقشه خودتان اضافه کنید و نقشه های تان را با بقیه به اشتراک بگذارید. این کار می تواند برای علامت گذاری رستوران های مورد علاقه در نقشه، برنامه ریزی برای تعطیلات آینده و یا طرح ریزی مسیرهای کوتاه تر در مسافرت پیش رو بسیار مفید باشد.


آزمایشگاه مپز:Distance

10-11333646.jpg

از بخش آزمایشگاه گوگل مپز می توانید امکانات بسیار جذاب و جالبی را که هنوز در مرحله تجربی هستند فعال کنید. برای دست یابی به Maps Labs می توانید از لینک آبی کوچکی که درست در پایین بخش منوی سمت چپ گوگل مپز قرار گرفته است استفاده کنید. یکی از این قابلیت های جالب، ابزار اندازه گیری فاصله است، که به شما امکان اندازه گیری فاصله دو مکان بر روی کره زمین را می دهد. این فاصله می تواند از جلوی درب خانه شما تا پشت سلف دانشگاه تان باشد، یا اینکه از شرق ایران تا غرب لهستان را اندازه بگیرد.


آزمایشگاه مپز: زوم هوشمند

11-11333648.jpg

Smart Zoom یکی دیگر از قابلیت های آزمایشگاه مپز است که شما را تا حد زیادی از شر پیام We don"t have imagery at this zoom level که گاه و بیگاه هنگام زوم کردن به آن برخورد می کنید، نجات می دهد‫.‬


آزمایشگاه مپز:Drag "n" Zoom

12-11333654.jpg

به گزارش سافت گذر؛این پلاگین شما را قادر می سازد که برای زوم کردن بر روی بخش خاصی از نقشه، تنها با مکان نمای موس یک باکس دور آن بکشید. و دیگر دردسر استفاده از ابزارهای زوم و چرخش را هم نداشته باشید.


نقشه های داخلی ساختمان ها را چک کنید

13-11333651.jpg

در مکان های به خصوصی، شما می توانید از گوگل مپز برای مشاهده جزئیات پلان داخلی ساختمان استفاده کنید و اطلاعات مکان های داخل آن را ببینید. قرار است فروشگاه های بزرگ، مراکز خرید، فرودگاه ها و موسسات آموزشی آمریکا و در آینده دیگر نقاط جهان بخشی از این طرح گوگل باشند. به این شکل، هنگامی که شما بر روی نقشه گوگل زوم می کنید، به صورت خودکار می توانید وارد ساختمان های دارای نقشه داخلی شده و نقشه کامل آنها را هم مشاهده کنید.


مسیرها را به تلفن تان ارسال کنید

15-11333659.jpg

Download Chrome to Phone افزونه ای ویژه مرورگر کروم و همچنین اپلیکیشنی برای موبایل های اندرویدی است که به شما اجازه می دهد به راحتی لینک های مورد نظرتان را میان مرورگر و موبایل تان رد و بدل کنید‫.‬ تنها کافی است مسیر حرکت را از گوگل مپز به درون موبایل خود بکشید، تا به صورت خودکار باز شده و مسیر را به شما نشان دهد‫.

چهارشنبه 24/12/1390 - 12:18
دانستنی های علمی
به نظر شما کاربران واقعی شبکه‌های اجتماعی چه کسانی و دارای چه ویژگی‌هایی هستند؟
به گزارش سافت‌ گذر به نقل ازظهور؛ بیش از ۶۶ درصد از بزرگسالان، عضو یک یا چند شبکه اجتماعی هستند. اینفوگرافی زیر به بررسی ویژگی‌های جمعیت‌شناختی این افراد پرداخته است.

این اینفوگرافی که از سوی پایگاه خبری “آن‌لاین ام‌بی‌اِی” تهیه شده، کاربران شبکه‌‎های اجتماعی را براساس معیارهایی چون جنسیت، سن، سطح تحصیلات و میزان درآمد طبقه‌بندی کرده است. در این اینفوگرافی، علاوه بر این دسته بندی، اطلاعات متفرقه‌ای هم درباره هر کدام از شبکه‌های اجتماعی آمده است.

کاربران برخی از این سایت‌ها، از نظر جمعیتی، بیش از بقیه به هم شباهت دارند. چیزی که درباره اغلب کاربران این شبکه‌ها صادق است، این است که دانشجویان یا افرادی که تحصیلات خود را در مقاطع دانشگاهی به پایان رسانده‌اند، بیشترین فراوانی را در میان کابران این وب سایت‌ها از جمله “فیس‌بوک” (Facebook)، “توئیتر” (Twitter)، “پینترست” (Pinterest)، “دیگ” (Digg) و “ردیت” (Reddirt) دارند.

۴۶ درصد از کاربران فیس بوک را ۴۵ ساله‌ها و بالاتر تشکیل می‌دهند. ۵۷ درصد از کاربران این شبکه تحصیلات آکادمیک دارند و ۲۴ درصد دارای مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد هستند.

زنان بیش از مردان عضو توئیتر و فیس‌بوک هستند، به طوری که ۵۷ درصد از کاربران فیس‌بوک و ۵۹ درصد از کاربران توئیتر را زنان تشکیل می‌دهند.

فیس‌بوک
میانگین تعداد دوستان کاربران: ۱۳۰ نفر
میانگین تعداد کاربرانی که روزانه از طریق دستگاه‌های قابل حمل، مانند تلفن همراه هوشمند و تبلت به این سایت سر می‌زنند: ۲۰۰ میلیون نفر
میانگین تعداد بازدیدهای ماهانه: ۴۰  بار
میانگین زمانی که یک فرد طی هر بازدید در سایت صرف می‌کند: ماهانه ۲۳ دقیقه و بیست ثانیه

توئیتر:
تعداد کاربران آنلاین: ۱۳ درصد از افراد آن‍لاین در فضای اینترنت، از توئیتر استفاده می‌کنند
تعداد کاربرانی که روزانه از طریق دستگاه‌های قابل حمل به این سایت سر می‌زنند: ۵۴درصد
تعداد افرادی که روزانه حداقل یک بار توئیت می‌کنند: ۳۶ درصد
میانگین زمانی که یک فرد طی هر بازدید در سایت صرف می‌کند: ۱۱دقیقه و ۵۰ ثانیه

گوگل پلاس:
وضعیت تاهل کاربران: ۴۳٫۸۲ درصد از کاربران مجرد هستند
نوع کاربری: ۴۱٫۹۹ درصد به دنبال دوست می‌گردند
مشاغل رایج میان کاربران:
۱٫۷۷ درصد مهندس
۱٫۰۲ درصد توسعه دهنده وب
۰٫۸۲ درصد طراح سایت

پینترست:
بیشترین تراکم جغرافیایی: ایالت‌های جنوب شرقی- مرکزی آمریکا مانند “می‌سی‌سی‌پی”، “آلاباما”، “کنتاکی”و “تنسی”
علاقه‌مندی‌ها (در آمریکا):
هدیه، طراحی داخلی، طراحی مد، جمع‌آوری کلکسیون، تفریح و سرگرمی

 

لینکدین:
افرادی که با هدف توسعه و رشد تجارت خود عضو شده‌اند: ۶۴ درصد کاربران
کاربرانی که برای مقاصد تجاری از لینکدین استفاده می‌کنند: ۳ نفر از هر ۴ نفر
تعداد کمپانی‌های عضو در لینکدین: ۲ میلیون کمپانی
میانگین زمانی که یک کاربر در هر بازدید صرف می‌کند: ۸ دقیقه

ردیت:
علاقه‌مندی برتر کاربران: طنز و شوخی، سیاست و تکنولوژی
میانگین زمانی که یک کاربر در هر بازدید صرف می‌کند: ۱۶  دقیقه و ۴۰ ثانیه

دیگ:
علاقه‌مندی برتر کاربران: بهینه‌سازی موتور جستجو و بازاریابی
میانگین زمانی که یک کاربر در هر بازدید صرف می‌کند: ۶ دقیقه

 

هدف کاربران آمریکایی از حضور در شبکه های اجتماعی
کاربران آمریکایی با هدف ارتباط  با دوستان، ارتباط با خانواده، برقراری ارتباط مجدد با دوستان قدیمی، برقراری ارتباط با افرادی که علاقه‌مندی‌های مشابهی دارند، پیدا کردن دوستان جدید، خواندن مطالبی در مورد مشاهیر، قهرمانان ورزشی و سیاستمداران و یافتن شریک عاطفی از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

شما فکر می کنید این دلایل در جامعه ایرانی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی متعدد چه چیزهایی می‌تواند باشد؟

يکشنبه 21/12/1390 - 12:30
دانستنی های علمی
سال ۹۰ به نام اینترنت به کام اینترانت
http://itna.ir/images/docs/000021/n00021536-b.jpgسال ۹۰ باردار بدترین تهدید برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود؛ وزارتخانه‌ای که با جدا شدن شرکت مخابرات ایران از آن و پیوستنش به جرگه خصوصی‌ها زمان پوست‌اندازی آن فرا رسیده بود و می‌بایست طرحی نو را درمی‌انداخت اما ثقل و کهولت آن موجب شد دیگران برای آن تصمیم بگیرند و آن را تا مقام ادغام با سنگ و آجرهای وزارت راه و ترابری و وزارت مسکن و شهرسازی پیش ببرد.

به گزارش سافت‌ گذر به نقل ازایتنا؛ گرچه این وزارتخانه در آخرین لحظات توانست از بلایی ناخواسته رهایی یابد اما در فاصله‌ای کوتاه با طرح جدید اداره سازمان صدا و سیما مواجه شد که اگر مجلسیان نیز سودای استقلال فاوا را در کشور نداشتند، این سازمان بحث قدیمی تولی‌گری اینترنت را به نام خود می‌زد.

برنامه پنجم راهگشای فاوا
سال ۹۰ و در واقع دهه ۹۰ با ابلاغ قانون برنامه پنجم توسعه آغاز شد؛ برنامه‌ای که چشم‌انداز حداقل پنج سال آینده فاوای کشور را تبیین کرد تا هر کسی از این گود راهی برای برون‌رفت خود نیابد و همه آنچه قرار است در این عرصه به میانه گود آورده شود، در قالب مشخص و شکل و شمایل معینی به منصه ظهور برسد.

قانون پنج‌ساله برنامه پنجم توسعه کشور در ماده ۴۶ خود تکلیف فاوای ایرانی را مشخص کرد و موضوعاتی همچون اینترنت ملی، اینترنت پاک، اینترنت حلال و اینترانت داخلی را در ظرف شکیل‌تری به نام شبکه ملی اطلاعات موسوم به شما ریخت و تحویل دست‌اندرکاران و کاربران داد تا بدانند از این پس تکلیف آنها با این شاخصه توسعه‌یافتگی چگونه خواهد بود.

سور و سات شبکه ملی اطلاعات
از همین روی بود که متولیان فاوای کشور از جمله سازمان فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیرساخت برای فراهم کردن سور و سات آن آماده شدند؛ سور و ساتی که باید همه اجزای این شبکه را به صورت بومی و ملی فراهم می‌کرد تا از همه واهمه‌ای که نسبت به اینترنت وجود دارد، کاسته شود. بر همین اساس نسبت به انتشار فراخوان شناسایی پیمانکار موتور جست‌وجوی ملی و ایمیلی اقدام شد تا از نگاه بیمناکی که به گوگل و هم‌قطارانش وجود دارد، قدری کاسته شود؛ نگاهی که آن را در پای میز مذاکره ایران با چین در زمینه اینترنت، نرم‌افزار و شبکه می‌توان جست.

شبکه ملی اطلاعات در نخستین سال برنامه در ظاهر دو رویداد مهم را پشت سر گذاشت به طوری که شرکت ارتباطات زیرساخت طی مراسمی نسبت به راه‌اندازی زیرساخت این شبکه اقدام کرد و آن را تحویل متولیان داد تا با ارائه محتوای مورد نظر، آن را زیر بار ببرند.

از سوی دیگر در واپسین روزهای بهمن‌ماه، شبکه علمی کشور فاز استان تهران و شبکه ملی مدارس کشور با ۳۲ هزار مدرسه به عنوان دو جزء از اجزای شبکه ملی اطلاعات که استارت راه‌اندازی آنها به دولت نهم بازمی‌گردد، به بهره‌برداری رسیدند تا خود را برای شهریورماه سال ۹۱ که قرار است فاز نخست شبکه ملی اطلاعات به زیر بار برود، آماده کنند.

کارنامه مشروط رگولاتوری
رگولاتوری کشور امسال به جز صدور پروانه اپراتوری شبکه علمی کشور برای سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی کشور نتوانست پروانه دیگری صادر کند زیرا مزایده رادیوترانکی که برگزار کرده بود نیز توانست با موفقیت ختم به خیر شود و به‌رغم همه محرمانگی‌ای که رگولاتوری برای آن قائل شده بود و در خفا آن را برگزار کرد، برای دومین بار لغو شد و پروانه‌های رادیویی بی‌سیم به حالت تعلیق درآمد.

رگولاتوری امسال در راستای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات که وعده داده شده با راه‌‌اندازی آن دسترسی به شبکه اینترنت قطع نمی‌شود، نسبت به ابلاغ آیین‌نامه ساماندهی آدرس‌های اینترنتی و بخشنامه جداسازی اینترنت از اینترانت با جداسازی آدرس‌های IP اقدام کرد؛ ابلاغیه‌ای که نخستین شایعات قطع دسترسی به اینترنت و جزیره‌ای شدن اینترنت در کشور را رقم زد.

البته رگولاتوری امسال کاربران اینترنت را نیز هدف گرفت چرا که پس از اینکه موفق نشد نتیجه اعمال تخفیف در فروش پهنای باند را به کاربران نهایی اینترنت نیز تعمیم دهد، وارد فاز جلوگیری از کم‌فروشی همین پهنای باند فروخته‌شده به کاربران شد و با هشدار نسبت به فروش اینترنت با محدودیت‌های حجمی، فروش کیلویی اینترنت را تنها با دریافت مجوز از رگولاتوری قانونی دانست و مترصد جلوگیری از تضییع حقوق کاربران شد؛ کاربرانی که هنوز شکایت‌هایشان راه به جایی نبرده است.

آغاز مهاجرت به IPv6
تدوین و تصویب سند مهاجرت به آدرس‌های عددی اینترنت نسخه ۶ و عضویت ایران در فروم جهانی IPv6 از دیگر اقداماتی بود که در این سال انجام شد اما وعده آغاز مهاجرت به سال ۹۱ موکول شده که قرار است کوچ از آدرس‌های نسخه ۴ به ۶ از ابتدای این سال کلید بخورد تا شاید ایران نیز بالاجبار به جرگه جهانیان مهاجر به IPv6 بپیوندد.

برد پست
اقدام عجیب و غریب رگولاتوری در سال گذشته را موافقت یکباره آن با افزایش ۴۰ درصدی تعرفه‌های پستی برای آماده‌سازی آن برای ورود به بورس از جیب مشتریانش می‌توان توصیف کرد؛ شرکت زیان‌دهی که مشتریان آن، این روزها پیک‌های بادپا را ترجیح می‌دهند و قرار است همان‌ها نیز ساماندهی شوند و در لوای رگولاتوری قرار بگیرند تا به عنوان رقیبان پست دولتی کار خود را از سال ۹۱ آغاز کنند.

زیرساخت دولتی در مسیر مشارکت‌های بین‌المللی
عضویت شرکت ارتباطات زیرساخت ایران در کنسرسیوم چهارجانبه بین‌المللی ترانزیت پهنای باند بین‌الملل با نام EPEG به همراه عمان‌تل، Cable&Wireless انگلیس و روس‌تله‌کام روسیه مهم‌ترین رویداد بین‌المللی این شرکت بوده است که کمک شایانی به این شرکت تنبل دولتی که انحصار حاکمیتی زیرساخت ارتباطات را در اختیار دارد، تلقی می‌شود و می‌تواند راه را برای رسیدن به آنچه برنامه پنجم توسعه بر عهده آن قرار داده، هموار کند.

ابهام در پهنای باند ۲۰ مگابیتی
به گزارش سافت‌ گذر؛این شرکت دولتی امسال توانست سهم ۲۰ درصدی دولت از اپراتور مبهم چهارم را در اختیار بگیرد. این اپراتور که دو سالی است به کرات درباره آن سخن رانده شده، قرار است پروژه اتصال فیبر به در منازل را بر عهده بگیرد؛ پروژه‌ای که طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی انحصاری جدید را در بخش ارتباطات کشور ایجاد خواهد کرد.

در حالی که شرکت ارتباطات زیرساخت تنها ۲۰ درصد سهام این اپراتور را در اختیار دارد اما به دلیل مبهم بودن ماهیت بقیه شرکای این اپراتور، نسبت به ثبت و را‌ه‌اندازی شرکت ایرانیان‌نت، به عنوان مجری این پروژه اقدام کرد. گرچه این اقدام آن با واکنش صریح مجلس به دلیل ممنوعیت ثبت شرکت از سوی دولتی‌ها مواجه شد اما پس از آن به طور کلی ماهیت این اپراتور در ایهام و سکوت فرو رفت و رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات نیز به جز وعده افزایش پهنای باند دسترسی با سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه بر بستر اینترانت دیگر از این اپراتور سخنی نمی‌گوید.
يکشنبه 21/12/1390 - 12:29
کامپیوتر و اینترنت
http://itna.ir/images/docs/000021/n00021527-b.jpgگروه‌های هکری در سال‌های اخیر همپای سایت‌ها و شبکه‌های جدید، فعالیت می‌کنند و مشخص نیست که دقیقا به سراغ کدام گروه، حزب و یا تکنولوژی می‌روند؛ در این گزارش به مهم‌ترین هک‌های انجام شده در سال ۹۰ پرداخته شده است.

به گزارش سافت‌ گذر به نقل ازایتنا؛ کارشناسان تاکید دارند که اگر پسورد ساده‌ای برای فایل‌ها انتخاب شود، در واقع راه برای هکرها باز گذاشته‌ شده و کاربران باید در انتخاب پسوردها دقت کنند.

* ۲۵ میلیون کاربر پلی استیشن هک شدند
پس از گذشت حدود دو هفته از بروز اختلال در شبکه پلی‌استیشن، شرکت سونی اعلام کرد براساس جدیدترین بررسی‌ها ممکن است هکرها اطلاعات شخصی ۲۴.۶ میلیون کاربر دیگر را به سرقت برده باشند.

شبکه پلی استیشن دارای ۷۷ میلیون کاربر در سراسر جهان است؛ حمله هکرها به این شبکه در تاریخ ۱۶ و ۱۷ ماه آوریل ۲۰۱۱ صورت گرفت اما شرکت سونی این موضوع را در تاریخ ۲۶ ماه آوریل به اطلاع کاربران رساند.

*هکرهای چینی جی‌میل را هک کردند
وبلاگ The Contagio security blog در ماه فوریه شواهدی داشت که حملاتی از سوی هکرها به اکانت‌های جی‌میل دولتی و نظامی آمریکا صورت گرفته است.

البته دولت چین هرگونه حمایت از این هکرها را رد کرده است. این اکانت‌ها شامل اکانت‌های فعالان حقوق بشر چین، کارمندان بلندپایه دولت آمریکا و کارمندان نظامی آمریکا می‌شود.

گوگل نحوه هک شدن را به‌صورت راهنمایی کاربران به وب سایت جعلی برای گرفتن شناسه کاربری و رمز عبور توضیح داد. همچنین هکرها با استفاده از سیستم فوروارد اتوماتیک گوگل، جی‌میل را هک کرده‌اند.

*وب‌سایت سونی در اروپا هک شد
چندی پیش سونی اعلام کرد که در تازه‌ترین حمله هکرها به تاسیسات آنلاین این شرکت، یک وب‌سایت فرعی سونی در اروپا هک شد.

به گفته سخنگوی سونی در توکیو، هیچ اطلاعات محرمانه‌ای به سرقت نرفته یا در اینترنت منتشر نشده است و هکرها به این وب‌سایت رخنه کرده‌اند اما اطلاعاتی که توسط هکرها کپی شده همان اطلاعاتی است که در وب سایت کمپانی در دسترس همه هست.

هم‌چنین حملات گسترده هکرها به تاسیسات آنلاین سونی از اواسط ماه آوریل شروع شده و باعث ضرر چند میلیارد دلاری این شرکت و کاهش ۲ درصدی ارزش سهامش شد.

*وب‌سایت مجلس سنای آمریکا هک شد
در تازه‌ترین حمله هکرها در آمریکا، وب‌سایت مجلس سنای آمریکا هک شد و بخشی از اطلاعات آن به سرقت رفت.

به گفته یکی از اعضای مجلس سنای آمریکا، گروه هکرهای Lulz Security وب‌سایت مجلس سنا را هک کرده‌اند و به بخشی از اطلاعات دست یافته‌اند اما موفق نشده‌اند به پشت فایروال‌ها و اطلاعات حساس‌تر دست یابند.

مقامات در این باره گفتند که خوشبختانه اطلاعات شخصی هیچ‌یک از اعضای مجلس سنای آمریکا در اختیار هکرها قرار نگرفته است.

گروه هکرهای Lulz Security پیش‌تر به شبکه آنلاین پلی‌استیشن متعلق به سونی حمله کرده و اطلاعات مال و شخصی میلیون‌ها کاربر این شبکه را به سرقت برده بودند.

*وب‌سایت و تلفن‌های طالبان هک شد
سخنگوی طالبان اعلام کرد که تلفن‌های همراه و سایت‌های اینترنتی و نشانی‌های ای‌میل آن‌ها هک شده است.

سخنگویان طالبان گزارش‌ها درباره مرگ ملا محمد عمر، رهبر این گروه را رد کرده‌ و اعلام کردند که دشمن سایت و شماره تلفن ما را هک کرده و به همه پیام فرستاده که ملا عمر، رهبرمان جان خود را از دست داده است.

پیش‌تر، برخی منابع خبری به نقل از پیامک ارسالی از طریق یک شماره تلفن همراه مورد استفاده سخنگویان طالبان، گزارش کرده بودند که "شورای رهبری امارت اسلامی افغانستان" درگذشت ملاعمر را اعلام کرده است.

*ویکی‌لیکس هم هک شد!
وب‌سایت ویکی‌لیکس بعد از انتشار ده‌ها هزار سند محرمانه وزارت خارجه آمریکا مورد حمله هکری قرار گرفت و مسدود شد. سازمان‌دهندگان ویکی‌لیکس در توییتر اعلام کردند: وب‌سایت ویکی‌لیکس هم‌اکنون مورد حمله هکری قرار گرفته و از دسترس خارج شده است.

سازمان‌دهندگان ویکی‌لیکس از طرفداران خود خواستند برای مشاهده اسناد محرمانه منتشره به وب سایت آینه (mirror) ویکی‌لیکس مراجعه و یا اینکه از یک سیستم جداگانه جست‌وجو (cablegatesearch.net) استفاده کنند.

هنوز مشخص نیست چه گروه یا نهادی این حمله هکری را انجام داده است. این وب‌سایت افشاگر یک هفته قبل این اتفاق بیش از ۱۲۵ سند محرمانه و حساس مربوط به وزارت خارجه آمریکا را منتشر کرد که گفته می‌شود باعث شرمندگی دولت باراک اوباما، رئیس جمهوری این کشور می‌شود.

* هک شرکت‌های دفاعی در نروژ
شرکت‌های نفت، گاز و شرکت‌های دفاعی در نروژ مورد حمله هکرها قرار گرفتند.

بنا بر گفته آژانس امنیت ملی نروژ، به دنبال این هک، اسرار و اطلاعات صنعتی درباره مذاکرات قراردادها دزدیده شد.

این آژانس هم‌چنین اعلام کرد که حدود ۱۰ شرکت و شاید هم بیش‌تر در بزرگ‌ترین موج حملات با قصد ضربه زدن به این کشور، مورد حمله قرار گرفتند.

نروژ جزو آخرین کشور در فهرست کشورهایی قرار گرفته که اسرار و مالکیت فکری خود را به خاطر دزدان سایبری از دست داده‌اند.

* هکرها همکاران خود را هک کردند
به گزارش سافت‌ گذر؛پس از اینکه گروه هکرهای آنونیموس وب‌سایت وزارت دفاع سوریه را هک کرد، هکرهای سوری طی اقدامی تلافی‌جویانه شبکه اجتماعی آنونیموس به نام آنون پلاس (AnonPlus) را هک کردند و عکس‌هایی وحشتناک و نفرت‌انگیز برروی این شبکه اجتماعی فرستادند.

شبکه اجتماعی گروه هکرهای آنونیموس به نام آنون‌پلاس (AnonPlus) نزدیک به یک ماه است که راه‌اندازی شده است. چندی پیش این گروه وب‌سایت وزارت دفاع سوریه را هک کرده بود.

هکرهای سوری طی اقدامی تلافی‌جویانه شبکه اجتماعی آنونیموس به نام آنون پلاس(AnonPlus) را هک کردند و عکس‌هایی وحشتناک از اجساد سوخته شده را برروی این شبکه اجتماعی فرستادند. این گروه ادعا کرده که این اجساد متعلق به شهروندان سوری و پرسنل ارتش سوریه است که توسط معترضان کشته شده‌اند.

هکرهای سوری هم‌چنین در پیغام خود به آنونیموس اعلام کردند: "در پاسخ به هک شدن وب‌سایت وزارت دفاع سوریه، مردم سوریه تصمیم گرفتند فضای اینترنت را از وجود وب‌سایت شما پاک‌سازی کنند."
شنبه 20/12/1390 - 19:14
آلبوم تصاویر
لیندند گلدهیل و ای کناه، دو عکاس حرفه‌ای هستند که با دوربین فوق حرفه‌ای خود لحظات زیبایی را ثبت می‌کنند.
گرفتن تصاویر رنگی از قطرات آب در حساس‌ترین لحظات، هنر این دو هنرمند است.‌

در نگاه اول به نظر می‌رسد آن‌ها با ریختن چند قطره رنگ به داخل آب و نگه داشتن دوربین خود این تصاویر لحظه‌ای و زیبا را گرفته‌اند.

اما واقعیت این است که این عکاسان از ارتعاشات صوت هنگام افتادن قطره آب و از یک فلاش حرفه‌ای الکترونیکی کاملا حساس که لحظه افتادن قطره آب یا مسیر گلوله‌ای با سرعت 1300 کیلومتر در ساعت را به دقت تشخیص می‌دهد، استفاده می‌کنند.

از دیدن تصاویر گرفته شده توسط آن‌ها لذت ببرید.


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w1.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w3.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w4.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w5.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w6.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w7.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w8.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w9.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w12.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/w13.jpg


http://www.hamshahrionline.ir/images/2011/11/ww2.jpg

 

سه شنبه 16/12/1390 - 17:38
دانستنی های علمی
چرا هارد دیسک اینقدر گران شد
سال 2011 بحران‌های مختلف طبیعی و مالی را پشت سر گذاشت و به پایان رسید. اما تاثیر این بحران‌ها همچنان در زندگی روزمره افراد کاملا مشهود است.

به گزارش سافت‌ گذر به نقل ازآی تی ایران؛ سیل تایلند یکی از جدی‌ترین بلایای طبیعی سال میلادی گذشته بود که تاثیر قابل توجهی هم بر روندهای تجاری بازارهای مختلف گذاشت.

در این میان اما بازار کامپیوتر و البته هارد دیسک بیشتر از هر بازار دیگر تاثیر این اتفاق را تجربه کرد. در حقیقت عواقب باران‌های سیل آسای تایلند را باید در کارخانه‌های بزرگ‌ترین تولیدکنندگان هارد دیسک جهان جست‌وجو کرد. این موضوع باعث بر هم خوردن چرخه تامین و تولید قطعات و کاهش عرضه هارد دیسک و دیگر سخت‌افزارهای ذخیره‌سازی در بازارهای جهانی شد. هر چند بسیاری معتقدند که شرکت Western Digital بیشترین آسیب را در میان دیگر شرکت‌های تولیدکننده هارد دیسک دیده است، اما همین موضوع هم برای تحت تاثیر قرار دادن بازارهای جهانی کافیست.

درست به همین دلیل هم هست که اعداد و ارقام قیمت‌ها در بازار هارددیسک همچنان به رشد نجومی خودشان ادامه می‌دهند؛ روندی که براساس پیش‌بینی و انتظار کارشناسان و فعالان این بازار دست کم تا نیمه اول سال 2012 ادامه خواهد داشت.



به این ترتیب است که به عنوان نمونه هارددیسک‌های اکسترنال با ظرفیت 500 گیگابایتی که در اوایل پاییز امسال با قیمتی در حدود 55 هزار تومان در بازار به فروش می‌رسیدند، حالا با قیمتی متغیر از 140 تا 160 هزار تومان در بازار عرضه می‌شوند. این اتفاق برای هارد دیسک‌های یک ترابایتی هم افتاده است. این هارد دیسک‌ها که تا قبل از ماجرای سیل تایلند قیمتی در حدود صد هزار تومان داشتند حالا با قیمتی از 240 تا 270 هزار تومان در بازار عرضه می‌شوند و به فروش می‌رسند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که کاهش میزان تولید و عرضه قطعات ذخیره‌سازی و به خصوص هارددیسک‌ها بیشتر از هر عامل دیگری این بازار را دچار تلاطم و نا بسامانی کرده است. آمار هم این موضوع را تایید می‌کند و نشان از کاهش میزان صادرات جهانی انواع هارد دیسک دارد.

براساس جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی IHS iSuppli در این مورد، به طور کلی پنج تولیدکننده برتر و پر فروش بازار جهانی هارددیسک در آخرین فصل سال میلادی گذشته 3/123 میلیون دستگاه هارد دیسک به سرتاسر دنیا صادر کرده‌اند که این میزان در مقایسه با فصل سوم سال 2011 با کاهش 30 درصدی همراه بوده است. حجم صادرات جهانی هارد دیسک در فصل سوم سال 2011 برابر 2/175 میلیون دستگاه بوده است. این در حالی است که همه شرکت‌های تولید کننده بزرگ شاهد کاهش میزان صادرات جهانی خود در فصل چهارم نسبت به فصل سوم بوده‌اند.

در بین این تولیدکنندگان، اما حالا Seagate گویا کمترین ضرر و بیشترین سود را از سیل تایلند برده است. Seagate حالا با پشت سر گذاشتن شرکت Western Digital که کارخانه‌ها و خطوط تولیدش بیشترین آسیب را در نتیجه این سیل دیده‌اند، به جایگاه اولین تولید کننده برتر بازار جهانی هارد دیسک‌ها رسیده است. این شرکت در سال 2011 صادرات جهانی برابر 9/46 میلیون دستگاه داشته است. این رقم اما برای شرکت رقیبش یعنی Western Digital برابر 5/28 میلیون دستگاه بوده است. باران‌های سیل آسای تایلند باعث کاهش 8 درصدی میزان صادرات فصلی شرکت Seagate شدند، در حالی که این سیل کاهش 51 درصدی میزان صادرات فصلی شرکت Western Digital را به دنبال داشته است.

با این اوصاف است که گویا جبر جغرافیایی با شرکت Seagate همراه بوده و توانسته سود قابل توجهی را در بازار آشفته هارد دیسک‌ها برای آن به ارمغان بیاورد.

به گزارش سافت‌ گذر؛«فنگ ژانگ» یکی از تحلیلگران موسسه iSuppli در این مورد می‌گوید: «محل کارخانه Seagate در تایلند از نظر ارتفاع در جای بلندی واقع شده است و به همین دلیل هم این شرکت کمترین آسیب را از سیل‌های ماه اکتبر دیده است. در مقابل اما کارخانه Western Digital در قلب مخرب‌ترین بلایای طبیعی 50 سال اخیر این شرکت قرار گرفته بود و به این دلیل بیشترین آسیب را از این واقعه متحمل شده است».
يکشنبه 14/12/1390 - 13:22
شعر و قطعات ادبی
... درمجالی که برایم باقی است

باز همراه شما مدرسه ای می سازیم

که در آن همواره اول صبح

به زبانی ساده

مهر تدریس کنند

وبگویند خدا

خالق زیبایی وسراینده عشق

آفریننده ماست

مهربانیست که ما را به نکویی

دانایی

زیبایی

وبه خرد می خواند

جنتی دارد نزدیک،زیبا وبزرگ

دوزخی دارد –به گمانم –

کوچک وبعید

در پی سودا نیست

که ببخشد مارا

وبفهماندمان ،

ترس ما بیرون از دایره رحمت اوست

در مجالی که برایم باقیست

باز همراه شما مدرسه ای می سازیم

که خرد را با عشق

علم را با احساس

وریاضی را با شعر

ودین را با عرفان

همه را با تشویق تدریس کنند

لای انگشت کسی

قلمی نگذارند

ونخوانند کسی را حیوان

ونگویند کسی را کودن

ومعلم هر روز

روح را حاضر وغایب بکند

وبجز ایمانش

هیچکس چیزی را حفظ نباید بکند

مغزها پر نشودچون انبار

قلب خالی نشود از احساس

درسها یی بدهند

که بجای مغز دلها تسخیر کند

از کتاب تاریخ

جنگ را بردارند

در کلاس انشا

هر کسی حرف دلش را بزند

«وغیر ممکن» را از خاطره هامحوکنند

تا کسی بعد از این

بازهمواره نگوید:«هرگز»

وبه آسانی همرنگ جماعت نشود

زنگ نقاشی تکرار شود

رنگ را در پاییز تعلیم دهند

قطره را در باران

موج را در ساحل

زندگی را در رفتن وبرگشتن

از قله کوه

وعبادت را در خدمت خلق

کار را در ، کندو

وطبیعت را در جنگل ودشت

مشق شب این باشد

که شبی چندین بار

همه تکرار کنیم :

عدل

آزادی

قانون

شادی . . .

امتحانی بشود

که بسنجد ما را

تا بفهمند چقدر

عاشق و آگه وآدم
شده ایم

در مجالی که برایم باقیست

باز همراه شما مدرسه ای می سازیم

که در آن آخر وقت

به زبانی ساده

شعر تدریس کنند

وبگویند که تا فردا صبح

خالق عشق نگهدار شما

مجتبی کاشانی
پنج شنبه 11/12/1390 - 10:1
طنز و سرگرمی
ولی نیمه دوم گل مساوی رو زدن و زننده گل الاتفاق پیراهنش رو زد بالا که روی زیر پوشش نوشته شده بود اف ۱۶! نمی دونم چرا این حرکت اون ملعون من رو یاد اف ۱۶ هایی که عبری ستان خریده برای جنگ با ایران!!! انداخت.از این جالب تر اینکه همه کسایی که این بازی رو دیده بودن هم همین فکر رو داشتند! احتمالا اون یارو وهابیه نظرش یه چیز تو همین مایه ها بوده!استقلال الاتفاق عربستان وهابیث مفتی  وهابی

قیافه ملک عبدالشیطان پادشاه دیکتاتور عبری ستان بعد از زدن گل مساوی!

ملک عبد الله- ملک عبد الشیطان- پادشاه عربستان سعودی

خاک بر سرا فکر کردن ایران بحرینه!که رفتن اف ۱۶ خریدن.آخه یکی نیست بگه ...(حذف گردید) این سلاح هایی که خریدی فقط برای گرفتن پایگاه ما هم کمه!(آیکن اقتدار ملی و اعتماد به نفس!) 

اصلا حالا که اینجوریه بازیکن های استقلال هم شهاب ۳-۴-۵!

باور نداری؟ بیا اینم سندش! اف ۱۶ زپرتیشون بعد از برخورد با شهاب نمی دونم چند ایرانی با مخ رفته تو باقالیا!

استقلال الاتفاق عربستان وهابی وفتی وهابی

بعد از این تهدید نظامی بازیکن های! وهابی عبری ستان سعودی یعنی به رخ کشیدن اف ۱۶ شون!بازیکن های آبی که همین چند هفته پیش ۳ تا از ما خورده بودن! ۲ تا گل خوشگل به این اسگولا زدن تا حالی ببریم اساسی.قیافه مفتی هاشون بعد از خوردن اون ۲ تا گل واقعا دیدن داشت.یه چیزی تو این مایه ها!

مفتی عربستان وهابی سعودی پادشاه عربستان ملک عبد الله ملک عبد الشیطان

 http://shahde-mashhood.blogfa.com/

سه شنبه 2/12/1390 - 11:59
اخبار

به گزارش سافت گذر ;کسانی که از سرویس های مختلف گوگل استفاده می کنند به احتمال قوی در تاریخ ۲۰۱۲/۱/۲۷ با یک اطلاعیه، از طرف policies گوگل ، برخورد کرده اند. مطالبی که در این اطلاعیه آورده شده است در حقیقت نوعی اعتراف به جاسوسی است که قرار است در تاریخ یک مارس ۲۰۱۲ اعمال شود . در این نوشتار به بررسی این اطلاعیه می پردازیم.

 

 در ابتدای اطلاعیه، گوگل دو هدف برای خط و مش های جدید خود ذکر می کند :

۱- ارائه بهتر سرویس ها تا نتایج جستجو و تبلیغات مرتبط‌ تری را به شما نمایش داده،همچنین به شما در برقراری ارتباط با افراد کمک کرده و یا اشتراک‌گذاری با سایر افراد را سریع‌تر و ساده‌تر کنیم.

۲- سرویس‌های بهتری را در اختیار تمام کاربران خود قرار می دهیم – از تشخیص موارد پایه‌ای مانند شما به چه زبانی صحبت میکنید گرفته تا موارد پیچیده‌تر مانند اینکه شما کدام‌یک از تبلیغ‌ها را از همه مفید‌تر تشخیص داده و یا اینکه چه افرادی بصورت آنلاین برای شما اهمیت بیشتری دارند.

خوب حالا گوگل برای دست یافتن به این اهداف قرار است دست به چه کارهایی بزند؟ در قسمت اول این اطلاعیه اطلاعاتی که گوگل جمع آوری می کند مطرح شده و به ظاهر دلایلی را هم ذکر کرده است.

اطلاعاتی که گوگل جمع‌آوری می‌کند

گوگل اطلاعات را به دو روش جمع‌آوری می‌کند:

اطلاعاتی که شما در اختیار گوگل قرار می‌دهید.
برای اکثر سرویس‌های گوگل لازم است که برای حساب Google ثبت‌نام کنید. گوگل اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس ایمیل، شماره تلفن یا شماره کارت اعتباری شما را از شما می‌پرسد. اگر ‌بخواهید از تمامی مزایای ویژگی‌های به اشتراک‌گذاری ارایه شده گوگل بهرمند شوید، ممکن است از شما بخواهد که یک نمایه Google عمومی نیز ایجاد کنید، که این نمایه ممکن است شامل نام و عکس شما باشد.

به گزارش سافت گذر ;اطلاعاتی که گوگل به واسطه استفاده شما از سرویس‌های خود دریافت می‌کند .
گوگل اطلاعاتی درباره سرویس‌هایی که شما از آنها استفاده می‌کنید و نحوه استفاده شما از آن‌ها جمع‌آوری می کند، مانند زمانی که از سایتی بازدید می‌کنید که از سرویس‌های تبلیغاتی گوگل استفاده می‌کند، یا زمانی که تبلیغات و محتوای گوگل را مشاهده کرده و با آنها ارتباط برقرار می‌کنید. این اطلاعات شامل موارد زیر است:

۱- اطلاعات دستگاه
گوگل اطلاعات مرتبط با دستگاه (مانند مدل سخت‌افزار، نسخه سیستم عامل، شناسه‌های خاص دستگاه و اطلاعاتی درباره شبکه تلفن همراه از جمله شماره تلفن شما) را جمع‌آوری می کند. Google ممکن است شناسه‌های دستگاه یا شماره تلفن شما را با حساب Google شما مرتبط سازد.

۲- اطلاعات گزارش
هنگام استفاده از سرویس‌های گوگل یا زمانی که محتوای ارائه شده توسط Google را مشاهده میکنید، ممکن است بطور خودکار برخی اطلاعات خاص را جمع‌آوری کرده و در گزارشهای سرور نگهداری کند. که شامل موارد زیر می شود.

۳- جزئیات مربوط به نحوه استفاده شما از سرویس‌های گوگل، از قبیل عبارت‌های جستجوی شما.
اطلاعات مربوط به گزارش ارتباط تلفنی مانند شماره تلفن شما، شماره تلفن فرد تماس‌گیرنده، شماره‌هایی که تماس به آنها انتقال یافته، ساعت و تاریخ تماس‌ها، مدت زمان تماس‌ها، اطلاعات مسیریابی پیامک و انواع تماس‌ها.

۴- آدرس پروتکل اینترنتی.
اطلاعات فعالیت‌های دستگاه مانند خرابی‌های ایجاد شده، فعالیت سیستم، تنظیمات سخت‌افزاری، نوع مرورگر، زبان مرورگر، تاریخ و ساعت درخواست شما و URL ارجاعی. کوکی‌هایی که ممکن است بطور خاص مرورگر یا حساب Google شما را مشخص نمایند.

۵- اطلاعات مکان
هنگامی که شما از یکی از سرویس‌های Google که مکان در آن فعال است استفاده می‌کنید، گوگل اطلاعاتی درباره مکان واقعی شما، مانند سیگنال‌های GPS که توسط تلفن همراه ارسال می‌شود، را جمع‌آوری و پردازش می کند. گوگل همچنین از فن‌آوری‌های مختلف، مانند داده‌های حسگر دستگاه شما که بعنوان مثال ممکن است اطلاعاتی را درباره نقاط دسترسی Wi-Fi و برج‌های سلولی موجود در نزدیکی شما ارائه کند، برای تعیین مکان استفاده می کند.

۶- شماره‌های خاص برنامه
برخی از سرویس‌ها دارای یک شماره برنامه خاص هستند. این شماره و اطلاعات مربوط به نصب سرویس شما (مانند نوع سیستم عامل و شماره نسخه برنامه) هنگام نصب یا حذف یک سرویس برای Google ارسال می شود، یاحتی در زمانی که سرویس بطور دوره‌ای با سرورهای ما تماس برقرار میکند، بعنوان مثال برای به‌روزرسانی‌های خودکار،نیز برای Google ارسال می شود .

۷- ذخیره‌سازی محلی
گوگل با استفاده از روش‌هایی مانند ذخیره‌سازی مرورگر وب از جمله (HTML 5) و حافظه‌های پنهان داده برنامه، اطلاعاتی را (اطلاعات شخصی) جمع‌آوری کرده و بصورت محلی در دستگاه شما نگهداری می کند .

۸- کوکی‌ها و شناسه‌های ناشناس
هنگامی که شما از یک سرویس Google دیدن می‌کنید، گوگل از فن‌آوریهای بسیاری برای جمع‌آوری و نگهداری اطلاعات استفاده می‌کنیم، و این امر ممکن است شامل ارسال یک یا تعداد بیشتری کوکی یا شناسه ناشناس به دستگاه شما باشد. همچنین وقتی شما با سرویس‌هایی که گوگل به شرکای خود ارائه می‌کند (از جمله سرویس‌های تبلیغی یا ویژگی‌های Google که ممکن است در سایت‌های دیگر ظاهر شوند) در تعامل هستید، ما از کوکی‌ها و شناسه‌های ناشناس استفاده می‌کنیم.

حال یک سوال پیش می آید گوگل شما را بهتر می شناسد یا خود شما؟
گوگل در پایان اطلاعیه خود موارد افشای اطلاعات شخصی افراد را نیز مطرح می کند. این افشای اطلاعات در موارد زیر اتفاق می افتد.

با کسب رضایت شما
در صورتی که رضایت شما را کسب کرده باشیم، اطلاعات شخصی را با شرکت‌ها، سازمانها و افراد خارج از Google به‌اشتراک می‌گذاریم. ما برای اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی و حساس شما نیاز به کسب رضایت شما خواهیم داشت.

با سرپرست‌های دامنه
اگر حساب Google شما توسط یک سرپرست دامنه مدیریت می‌شود،بعنوان مثال برای کاربران (Google Apps)، سرپرست دامنه و فروشندگانی که پشتیبانی کاربری را برای سازمان شما ارایه میکنند به اطلاعات حساب Google شما دسترسی خواهند داشت (از جمله ایمیل و سایر داده‌های شما( سرپرست دامنه شما ممکن است بتواند کارهای زیر را انجام دهد:
۱- مشاهده آمار مربوط به حساب شما، مانند آمار مربوط به برنامه‌هایی که شما نصب می‌کنید.
۲- تغییر گذرواژه حساب کاربری شما.
۳- توقف یا تعلیق دسترسی شما به حساب کاربری خود.
۴- دسترسی یا حفظ اطلاعات ذخیره شده بعنوان بخشی از حساب کاربری شما.
۵- دریافت اطلاعات حساب کاربری شما به منظور پیروی از قوانین و مقررات قابل اجرا و فرآیندهای حقوقی یا درخواست حکومتی قابل اجرا.
۶- محدود کردن توانایی شما در حذف یا ویرایش اطلاعات یا تنظیمات حریم خصوصی.

برای پردازش خارجی
ما اطلاعات شخصی شما را در اختیار شرکتهای وابسته یا سایر شرکتها یا افراد قابل اطمینان قرار می‌دهیم تا آنها را بر اساس دستورالعمل‌های ما و با تبعیت از خط مشی رازداری ما و یا سایر اصول محرمانگی و امنیتی، برای ما پردازش کنند.

به دلایل حقوقی
ما اگر مطمئن باشیم که دسترسی، استفاده، حفظ یا ارایه اطلاعات شخصی شما به سایر افراد بصورت منطقی لازم و ضروری است برای مقاصد زیر اطلاعات شخصی را با شرکت‌ها، سازمان‌ها یا افراد خارج از Google به‌اشتراک می‌گذاریم:
۱- اجرای هرگونه قانون قابل اعمال، مقررات، روند حقوقی یا درخواست لازم الاجرای حکومتی.
۲- اجرای شرایط سرویس قابل اعمال، از جمله بازرسی تخلف‌های احتمالی.
۳- شناسایی، جلوگیری یا هدف قرار دادن کلاهبرداری، و مشکلات ایمنی یا فنی.
۴- محافظت در برابر نقض حقوق، دارایی یا ایمنی Google، کاربران ما یا عموم افراد بگونه ای که توسط قانون لازم و مجاز باشد.

ما ممکن است اطلاعات جمع‌آوری شده‌ای را که بطور شخصی سبب شناسایی شما نمی‌شود بصورت عمومی و با شرکای خود -مانند ناشرین، تبلیغ‌کنندگان یا سایت‌های مرتبط- به‌اشتراک بگذاریم. بعنوان مثال، ما برای نمایش میزان استفاده کلی از سرویس‌های خود، ممکن است اطلاعات را بصورت عمومی به‌اشتراک بگذاریم.

به گزارش سافت گذر ;همانطور که مشاهده می کنید در بند یک دلایل حقوقی درخواست های حکومتی شامل موارد افشای اطلاعات می شود. اگر خیلی خوشبینانه فکر کنیم گوگل از دارایی ها و ابزارهای خصوصی سازمانهای جاسوسی آمریکا و اسرائیل نباشد با این یک بند تمام اطلاعات ما با یک درخواست ساده قابل دسترس برای تمام سرویسهای جاسوسی و امنیتی آمریکا و اسرائیل می باشد !

متن کامل خط مشی رازداری در گوگل در آدرس زیر قابل مشاهده است.

https://www.google.com/intl/fa/policies/privacy/preview

 


سه شنبه 2/12/1390 - 11:50
شعر و قطعات ادبی

با دیدگانی تار ... می نویسم ... برای تو و برای دل !
دل !....این دل تنگ و تنها ... امروز تنهاتر از هر زمان دیگری هستم.....
نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند
مثل آسمانی که امشب می بارد....
و اینک باران
بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند
و چشمانم را نوازش می دهد
تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کنم
در امتداد نگاه تو
لحظه های انتظار شکسته می شود
و بغض تنهایی من
مغلوب وجود تو می شود
تو هستی ! .... در تار و پود لحظاتم.... اما ...
اما.....سهم من از این دنیای رنگی همیشه تنهایی بوده ....
چشمانم را از من مگیر...بگذار تا جان دارم برای تو بنویسم... برای تو و از تو ! ....تویی که مهربانترینی...
خدایا !..........دریاب حال مرا که....از وصف حالم عاجزم....و خسته....
دریاب مرا ! این بنده ی سراسر بغض و حسرت را....
سکوت میکنم
نه اینکه دردی نیست
گلویی نمانده برای فریاد!
چقدر باید بگذرد؟
تا من
در مرور خاطراتم
وقتی از کنار تو رد میشم
تنم نلرزد...
بغضم نگیرد...
صبر !....صبر را به من هدیه کن !
خدایا !...بگذار دست یابم به هر آنچه که دلم با او آرام میگیرد ...و مگذار ! تو را قسم به خداییت مگذار گناه کنم....
خدایا ! مواظبم باش ! مواظب این روح بی قرار و تنهایم باش !
خدای مهربانم ای بی کران نازنین !...عاشقم بر تو و هر آنچه که به من هدیه می کنی !
بهترین ها را به قلب بی قرار و تنهایم هدیه کن ...ای قدرتمند بی نهایت کریم.
دوستت دارم ای مهربان ...تو را سپاس برای همه ی رحمت هایت ...
با من بمان....خدا....با من که تنها تو نگهدار منی ! به تو و محبت و مهر و هدایتت نیازی مبرم و عمیق دارم.

http://magar-mouod.mihanblog.com/

پنج شنبه 27/11/1390 - 10:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته