• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 139
تعداد نظرات : 43
زمان آخرین مطلب : 5468روز قبل
دعا و زیارت
اول بر نابود کردن و قلع و قمع کردن ریشه‏های ظلم و طغیان؛ یعنی، در جامعه‏ای که در زمان ولی عصر - صلوات الله علیه - ساخته می‏شود، باید ظلم و جور نباشد؛ نه این‏ که فقط در ایران نباشد، یا در جوامع مسلمان‌نشین نباشد، در همه دنیا نباشد. نه ظلم اقتصادی و نه ظلم سیاسی و نه ظلم فرهنگی و نه هیچ گونه ستمی در آن جامعه دیگر وجود نخواهد داشت. باید استثمار و اختلاف طبقاتی و تبعیض و نابرابری و زورگویی و گردن کلفتی و قلدری از عالم ریشه کن بشود.

 

دوم: خصوصیت جامعه ایده آلی که امام زمان (صلوات الله علیه) آن را می‏سازد، بالا رفتن سطح اندیشه انسان است؛ هم اندیشه علمی انسان و هم اندیشه اسلامی انسان؛ یعنی، در دوران ولی عصر(عج) شما باید نشانی از جهل و بی سوادی و فقر فکری و فرهنگی در عالم پیدا نکنید. آن ‏جا مردم می‏توانند دین را به درستی بشناسند و این همچنانی که همه می‏دانید، یکی از هدف‏های بزرگ پیامبران بود که امیرالمؤمنین (صلوات الله و سلامه علیه) این را در خطبه نهج البلاغه شریف بیان کرده است: «و یثیروا لهم دفائن العقول.‏»

در روایات ما وارد شده است که وقتی ولی عصر(عج) ظهور می‏کند، زنی در خانه می‏نشیند و قرآن را باز می‏کند و از متن قرآن، حقایق دین را استخراج می‏کند و می‏فهمد؛ یعنی چه؟ یعنی آن‏قدر سطح فرهنگ اسلامی و دینی، بالا می‏رود که همه افراد انسان و همه افراد جامعه و زنانی که در میدان اجتماع هم بر فرض شرکت نمی‏کنند و در خانه می‏نشینند؛ آنها هم می‏توانند فقیه باشند، دین شناس باشند. می‏توانند قرآن را باز کنند و خودشان حقایق دین را از قرآن بفهمند و شما ببینید که در جامعه‏ای که همه مردان و زنان در سطوح مختلف، قدرت فهم دین و استنباط از کتاب الهی را دارند، این جامعه چقدر نورانی است و هیچ نقطه‏ای از ظلمت در این جامعه دیگر نیست. این همه اختلاف رویه، دیگر در آن جامعه معنایی ندارد.

خصوصیت‏ سومی که جامعه امام زمان(عج)، جامعه مهدوی دارا هست، این است که در آن روز، همه نیروهای طبیعت و همه نیروهای انسانی، استخراج می‏شود. چیزی در بطن زمین نمی‏ماند که بشر از آن استفاده نکند. این همه نیروهای معطل طبیعی، این همه زمین‌هایی که می‏تواند انسان را تغذیه کند؛ این همه قوای کشف نشده (مانند نیروهایی که قرن‏ها در تاریخ بود؛ مثلا نیروی اتم، نیروی برق و الکتریسیته، قرن‏ها بر عمر جهان می‏گذشت و این نیروها در بطن طبیعت‏ بود؛ اما بشر آنها را نمی‏شناخت، بعد یک روزی به تدریج استخراج شد) همه نیروهای بی شماری که از این قبیل در بطن طبیعت هست، در زمان امام زمان(عج) استخراج می‏شود.

جمله دیگر و خصوصیت دیگر این است که محور در دوران امام زمان(عج)، محور «فضیلت و اخلاق‏» است. هر کس دارای فضیلت اخلاقی بیشتر است، او مقدم‌تر و جلوتر است. حالا اگر به آیات و روایات مراجعه بکنید (که البته محققین و متتبعین مراجعه‏کرده‏اند) خصوصیات بیشتری را هم پیدا می‏کنید.

حالا همین چهار خصوصیت: «جامعه‏ای که در آن نشانی از ظلم و طغیان و عدوان و ستم نیست‏»؛ «جامعه‏ای که در آن اندیشه دینی و اندیشه علمی انسان‏ها در سطح بالا است‏»، «جامعه‏ای که در آن همه برکات و همه نعم و همه نیکی‏ها و زیبایی‏های عالم بروز می‏کند و در اختیار انسان قرار می‏گیرد» و بالاخره «جامعه‏ای که در آن تقوا و فضیلت و گذشت و ایثار و برادری و مهربانی و یک رنگی اصل و محور است‏»، یک چنین جامعه‏ای را شما در نظر بگیرید. این همان جامعه‏ای است که مهدی موعود ما و امام زمان ما و محبوب تاریخی دیرین ما - که هم اکنون در زیر همین آسمان و بر روی همین زمین زندگی می‏کند و در میان انسان‏ها هست - به وجود خواهد آورد و تامین خواهد کرد

منبع:

خطبه نماز جمعه آیة الله خامنه‌ای،  6/4/59.

شنبه 6/4/1388 - 20:10
شعر و قطعات ادبی
چه روز ها که یک به یک غروب شد نیامدی

چه بغض ها که در گلو رسوب شد نیامدی

خیلی اتشین سخن تبر به دوش بت شکن

خدای من دوباره سنگ وچوب شد نیامدی

برای عده ای چه خوب شد نیامدی

ولی برای ما که خسته ایم نه

 تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام

 دوباره جمعه صبح شد

    غروب شد نیامدی...

شنبه 6/4/1388 - 20:10
سياست
کمک‌های برخی سفارتخانه‌های خارجی به اغتشاشگران

شبکه خبری وابسته به خاندان سلطنتی سعودی از کمک‌های پزشکی برخی سفارتخانه‌های خارجی در تهران به آشوب‌گران خبر داد. به گزارش رجانیوز، شبکه خبری العربیة که طی یک هفته گذشته اخبار و گزارش‌های متعددی همسو با آشوب‌گران تهران منتشر کرده است، خبر داد: برخی از سفارت‌خانه‌های خارجی مستقر در تهران مجروحان درگیری‌های روز شنبه را مورد مداوا قرار دادند.

این شبكه همچنین با ادعای ترس آشوب‌گران مجروح از مراجعه به بیمارستان‌های دولتی ادامه داد: این مجروحان از رفتن به بیمارستان‌های دولتی خودداری می‌كنند‏.‏

العربیة به نام این سفارتخانه‌ها اشاره‌ای نكرد‏.

با این حال، خبرنگار ما گزارش داد در میان آشوب‌گران بازداشت‌شده در خیابان آزادی تهران یک تبعه انگلیسی و 2 تبعه آلمانی نیز حضور داشته‌اند.

شنبه 6/4/1388 - 20:8
دعا و زیارت
رجب؛ ماه دست کشیدن از ظلم و تعدی

 «یَسْأَلُونَكَ عَنْ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِیهِ قُلْ قِتَالٌ فِیهِ كَبِیرٌ وَصَدٌّ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنْ الْقَتْلِ...» ( بقرة: 217)

(اى محمد) از تو درباره جنگ در ماه حرام پرسش مى کنند، در پاسخ آنان بگو: جنگ و درگیرى در این ماه، (گناهى) بزرگ و بازدارنده از راه خدا و موجب کفر به (نعمت هاى ) خدا و مسجدالحرام است. (ولى) اخراج اهالى (مسلمان) این شهر، در نزد خدا گناهش بزرگتر است و دسیسه کردن (مشرکان از جهت گناه) بزرگتر از قتل است.

در سیره ابن هشام آمده است که رسول الله(ص)، عبد الله بن جحش و تعدادی از مهاجرین را مأمور کرد که جهت خبر آوردن از کاروان تجاری قریش اقدام نمایند. آنها در آخرین روز رجب به آن مکان رفتند و وقتی کاروان را دیدند، با یكدیگر مشورت كردند و گفتند: سوگند به خدا که اگر این قوم را در این شب رها کنیم، وارد حرم خواهند شد و از ورود ما ممانعت خواهند كرد و اگر آنها را به قتل نرسانیم در ماه حرام ما را خواهند کشت. پس تصمیم گرفتند که به آنها حمله کنند و تا جایی که توانستند عده ای از آنان را به قتل رساندند و عده ای را اسیر نمودند و اموال انها را گرفتند.

هنگامی که نزد رسول الله -صلى الله علیه وعلى آله و سلم- آمدند، پیامبر خدا از آنها سوال کرد: "ما أمرتكم بقتال فی الشهر الحرام، چه کسی به شما امر کرده که در ماه حرام جنگ کنید؟" حضرت با آنها به تندی رفتار کرد. قریشیان گفتند: محمد و اصحابش ریختن خون و غارت اموال را در ماهای حرام حلال شمرده اند. پس این آیه نازل شد:

یَسْأَلُونَكَ عَنْ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِیهِ قُلْ قِتَالٌ فِیهِ كَبِیرٌ وَصَدٌّ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنْ الْقَتْل...

***

در آموزه های دینی اسلام، از ماه های رجب، ذی‌القعده، ذی‌الحجه و محرم به عنوان ماه های حرام نام برده شده. به این معنا که در این 4 ماه بر مسلمانان واجب است، دست از جدال و خونریزی بردارند تا مردم در سایه امنیت و آرامش به عبادت و بندگی معبود خود بپردازند. این مدت فرصتی را برای مؤمنین فراهم می کند که قدری در اعمال خود تأمل و درنگ کنند و عقده ها و کینه ها را کنار بگذارند و زمینه صلح و آرامش را برای همیشه فراهم آورند.

قرآن همچنین مسلمانان را از هرگونه ظلم و تعدی در این ماه ها نهی می کند و جزای ظلم و گناه خطاکاران را در این 4 ماه مضاعف به شمار می آورد.

در برخی تفاسیر گفته شده در زمان جاهلیت هم مردم حرمت این ماه ها را رعایت می کردند و در آنها از جنگ و خون‌ریزی دست می کشیدند. البته در اسلام، تحریم جنگ در این 4 ماه در صورتی است که جنگ از سوی دشمن بر مسلمانان تحمیل نشود، اما در صورتی که مسلمانان مورد هجوم قرار گیرند، موظف به دفاع از از خود هستند.

رجب، ماه استغفار

پیامبر رحمت -صلی الله علیه و آله- با رؤیت هلال ماه مبارك رجب، دست به دعا بر می داشت و پس از حمد و ثنای الهی، 30 بار تكبیر و لااله الا اللّه می گفت و می فرمود: ماه رجب، ماه استغفار برای امت من است. در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خداوند آمرزنده مهربان است.

همچنین به فرموده پیامبر گرامی اسلام: «ماه رجب، ماه خداست در غایت حرمت و فضیلت. اگر کسی روزی از این ماه را روزه بگیرد، خدای را خشنود و شعله غضب الهی را خاموش كرده است و دری از درهای جهنم به روی او بسته می شود. ماه رجب ماه استغفار امت من است. رجب را اصّب نیز نامیده اند زیرا که در این ماه، رحمت خدا بر امت من ریزش می یابد.»

در صحرای محشر که همه دل‌ها نگران و همه چشمها اشکباراست، آوایی در گوش‌ها طنین می اندازد که: «این الرّجبیون» کجایند کسانی که ماه رجب را محترم شمرده و اعمالی از آن ماه را انجام داده اند. بدین ترتیب آن افراد، از دیگران جدا شده و به رضوان الهی داخل می شوند.

رجب، ماه نماز و روزه بسیار

همانطور که گناهان انسان در ماه رجب مستوجب جزا و عقاب مضاعف است، طاعات و عبادات هم اجر و ثواب بی‌شمار دارد. اما در بین تمام آنها، نماز و روزه در ماه رجب از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

پیامبر مكرم اسلام(ص) فرموده است: هركس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می‌شود، غضب الهی را از خود دور می‌كند و دری از درهای جهنم به روی او بسته می‌شود.

همچنین ایشان فرموده اند: كسی كه در یكی از شب‌های ماه رجب 10 ركعت نماز بخواند و در هر ركعت یك مرتبه حمد، یك مرتبه سوره «كافرون» و 3 مرتبه سوره توحید را بخواند، خداوند گناهان گذشته او را می‌بخشد و برای هر ركعتی عبادت 60 سال را و برای هر سوره، قصری در بهشت عطا فرماید.

و كسی كه در یكی از شب‌های ماه رجب، 100 مرتبه سوره توحید را در 2 ركعت نماز بخواند (همه را در یك ركعت یا بخشی را در ركعت اول و بخشی را در ركعت دوم) مانند این است كه یكصد سال در راه خدا روزه گرفته است.

از سلمان فارسی روایت است كه روز آخر جمادی‌الثانی به دیدن حضرت محمد مصطفی(ص) رفتم. حضرت فرمودند: سلمان! تو از ما اهل بیت هستی. نمی‌خواهی تو را از چیزی آگاه كنم؟ سپس فرمود: اگر هر مرد یا زن مؤمنی در ماه رجب، 30 ركعت نماز بجا آورد كه در هر ركعتی، سوره فاتحة‌الكتاب را یك بار، توحید را 3 بار و كافرون را 3 بار بخواند، خداوند متعال هر گناهی را كه او در خردسالی یا بزرگسالی مرتكب شده، برایش پاك كرده و پاداش كسی را به او عنایت می‌كند كه تمام این مار را روزه گرفته است. بدان كه خداوند تا سال آینده او را از نمازگزاران قرار می‌دهد و هر روز عمل شهیدی از شهدای بدر برایش بالا می‌رود.

رجب، ماهی که شب آروزها در آن واقع است

گر چه تمام ماه رجب، نزد خداوند و اولیاء الهی عزیز و ارجمند است اما برخى از اوقات آن، فضیلت ویژه اى دارد، مثلاً اولین شب جمعه ماه رجب، داراى امتیازى بزرگ است. پیامبر اسلام(ص) مى فرماید: از اولین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید، فرشتگان آن را «لیلة الرغائب» مى نامند. چرا که وقتى یک سوم از شب گذشت، هیچ فرشته اى نیست مگر اینکه در کنار کعبه مشرفه آید، آنگاه خداوند نظر مرحمت به آنان کند و فرماید: فرشتگانم! هر چه خواهید، از من بخواهید. فرشتگان گویند: بارالها حاجت و خواسته ما آن است که روزه داران ماه رجب را بیامرزى، خداوند متعال فرماید: آمرزیدم.

برای این شب، عملی از رسول خدا صلی الله علیه و آله ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:

روز پنج شنبه اول آن ماه -در صورت امكان و بلا مانع بودن- روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد، ما بین نماز مغرب و عشاء، 12 ركعت نماز اقامه شود كه هر 2 ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت، یك مرتبه سوره حمد، 3 مرتبه سوره قدر، 12 مرتبه سوره توحید خوانده شود. چون 12 ركعت به اتمام رسید، 70 بار ذكر "اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده 70 بار ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة و الروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، 70 بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.

پیامبر اكرم صلوات‌الله علیه در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد می گوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی. میّت می پرسد تو كیستی؟ به خدا سوگند كه من صورتی زیباتر از تو ندیده ام و كلامی شیرین تر از كلام تو نشنیده ام و بویی، بهتر از بوی تو نبوییده ام. آن زیباروی پاسخ می دهد: من ثواب آن نمازی هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمده ام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افكند.

شنبه 6/4/1388 - 20:7
شعر و قطعات ادبی
ش

یا صاحب الزمان ...!

ظهورت را شنیدم عنقریب است

ولی قدری برای من عجیب است

ز بس که دیر کردی در ظهورت

مرا قدری بعید از این قریب است

دگر باور ندارم حرف ها را

تمام حرف ها دیگر فریب است

نمی گویم بیا ! اما بدان که

دل ایلی برایت بی شکیب است

تمام لحظه هایم بی حضورت

پر از « عجّل » پر از « امن یجیب » است

بیا ای ناخدای باخدایان

بیا دیگر زمانه نانجیب است

نه این تعیین تکلیف است ، اما

بیا دلهای ما حسرت نصیب است

یقین دارم که روزی خواهی آمد

که کوچه ، خانه پر از بوی سیب است

به هر حال ای تو غایب ای تو حاضر

مرا یادت شفا ، نامت طبیب است

 " اللهم عجل لولیک الفرج "

شنبه 6/4/1388 - 20:6
دعا و زیارت

میلاد امام باقرالعلوم مبارک

امروز دامن دانش پر از گل های شوق می شود.

صدای گام های نویدبخش می آید!

واژه ها در تب و تابند تا لحظه ای که عطرشان جهان را فراگیرد.

امروز کسی بدون قلم نباشد،قلم ها را بیاوریدتا رنگ جاودانگی بگیرند.

مستعدان دیار دانایی بیایندو گو هرهای پرفروغ بینایی با خود ببرند.

امروز در خیابان های دانش خنده پر می زند.

امروز نوری اگر هست به واسطه ی نور احادیث نابی خواهد بود که بعدها بر کتاب ها پرتو می افکند.

امروز روز شادمانی سلسله ی قلم است.

به اعتبار امروز است اگر نوشته ای بر کسی تاثیر می گذارد.

امروز روز شادمانی دلها ومیلاد امام محمد باقر(ع) است.

شنبه 6/4/1388 - 12:12
دعا و زیارت

ساکنین شهر رغائب! دعایش کنید که امشب،دعاها مستجاب است

تو آن حقیقت جاودانی هستی که می آیی! این را همه می دانند.

در ذهن هر ذره ردپای عبور تو نقش بسته ست،تا همه ی آرزوهای گم شده در تو قامت بگیرند.

آقا ! امشب شب آرزوهاست!

آرزو می کنم هرچه زودتر بیایی و آن روز که آمدی،چشم هایم،شرمسار چشم هایت نباشند.

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی           چه زیان تورا که من هم برسم به آرزویی

 

اما امرو ز وامشب اعمال خاصی داره برات می گم به یه شرط:

اگه سر سجاده ی سبزت دل مهربونت لرزیدو گوشه ی چشمای پاکت رو نمناک کرد،از ته دل برای ظهور وسلامتیش دعا کنی.

شاید خدا به حرمت نفس های آسمونی فرشته های زمینیش زودتر دعاهارو مستجاب کنه وفرج مولامون از راه برسه!

 

اما اعمال لیلة الرغائب:

1- گرفتن روزه در اولین پنجشنبه ماه رجب

2- وچون به شب جمعه داخل شدی،مابین نماز مغرب و عشا 12 رکعت نماز بخوان، که هردو رکعت را به یک سلام ختم کن.

آنگاه در هر رکعت: یک مرتبه حمد/ سه مرتبه قدر/ ودوازده مرتبه سوره توحید می خوانی.

بعد از اتمام دوازده رکعت:

هفتاد مرتبه( اللّهمَ صَلّ عَلی مُحمّدٍ النّبی الاُمی،وَ عَلی آله)

به سجده می روی وهفتاد مرتبه(سُبّوحٌ قدّوسٌ ربُ الملائکة والروحِ )

سر از سجده بر می داری وهفتاد مرتبه(ربّ اغفر و ارحَم  وَ تَجاوَز عمّا تَعلَمُ إنّک أنتَ العَلیّ الاعظَم)

پس باز سجده می رویوهفتاد مرتبه می گویی(سُبّوحٌ قدّوسٌ ربُ الملائکة والروحِ )

سپس حاجتت را می طلبی.التماس دعا

شنبه 6/4/1388 - 12:12
دعا و زیارت

 یا وران روح الله

امام موسی کاظم ( ع ) :

«« رَجُلٌ مِن اَهلِ قُم یَدعُو النَّاسَ اِلَی الحَقِّ  ، یَجتَمِعُ مَعَهُ قَوم قُلُوبُهُم کَزُبُرٍ الحَدیدِ لا تَزُلّهُمُ الریِّاحُ وَ العَواصِفُ وَ لا یَمَلّونَ مِنَ الحَربِ وَ لا یَجبُنُون وَ عَلَی اللّهِ یَتَوَکَّلونَ وَ العاقِبَةُ لِلمُتَّقینَ »»

 مردی از اهل قم مردم را به سوی حق فرا می خواند . گروهی بر گرد او جمع می شوند که قلبهایشان همچون آهن مستحکم است . باد و طوفان حوادث آنان را متزلزل نسازد ، از جنگ ملول و خسته نشوند و به خود ترس و هراس  راه ندهند  . توکل ایشان بر خداست و سر انجام کار از آن پرهیزکاران است .

 علامه مجلسی ، بحار الانوار ، ج 60 ، ص 216

بشارت باد بر یاران خمینی

تمام ویژگی های اشاره شده در این حدیث نورانی بر حضرت امام خمینی ( ره ) و یاوران و بسیجیان جان بر کف او منطبق است . او مردی از اهل قم است . امیر المومنین علی ( ع) اهل قم را چنین توصیف می فرمایند :

" اهل رکوع و خشوع وسجود ، اهل قیام و صیام ، فقیه و دانشمند و اهل فهم ، اهل دین و ولایت ، اهل عبادت و اطاعت ، "

و به حق تمام ویژگی های ذکر شده به نحو کمال در پیر جماران ، حضرت روح الله ( ره ) تجلی یافته بود و همینک در وجود جانشین شایسته او ، حضرت سید علی حسینی خامنه ای  بروز و تجلی کامل یافته است .

یاران او نیز ویژگی های منحصر به فردی دارند : »  قلوبشان همچون پاره های آهن مستحکم ،  استواری و استقامت در برابر طوفان سهمگین حوادث ، خسته نشدن از جهاد در راه خدا ، دوری از هر گونه ترس و هراس ، توکل بر خداوند «

تمام ویژگی های ذکر شده ، به حق در وجود یاران و مریدان خمینی کبیر ( ره ) به اوج تجلی رسیده است . چه یاران او که از ابتدای قیام 42 به او پیوستند و چه یارانی که در طول مسیر طاقت فرسای قیام و انقلاب و 8 سال دفاع مقدس در رکاب او پا بر جا ماندند  و چه یارانی که هم اکنون با استواری و استقامت تمام خلف صالح او را یاری می نمایند .

 علامه مجلسی ، بحار الانوار ، ج 60 ، ص 228

منبع : http://amamreza110.blogfa.com

سه شنبه 2/4/1388 - 22:53
دعا و زیارت
 

       

سه شنبه 2/4/1388 - 22:50
دعا و زیارت
 

پیراهن یوسف و ابراهیم كجاست ؟

مرحوم شیخ صدوق ، راوندى و بعضى دیگر از بزرگان به نقل از مفضّل بن عمرو حكایت كند:

روزى در خدمت حضرت صادق آل محمّد صلوات اللّه علیهم اجمعین نشسته بودم ، آن حضرت فرمود: آیا مى دانى پیراهن حضرت یوسف علیه السلام چه بود و كجاست ؟

عرض كردم : خیر، نمى دانم ؛ شما بفرمائید تا فرا بگیرم .

امام علیه السلام فرمود: چون حضرت ابراهیم علیه السلام را خواستند داخل آتش بیندازند، جبرئیل امین علیه السلام پیراهنى از لباس هاى بهشتى برایش آورد و بر او پوشانید و آتش در مقابلش سرد و بى اءثر شد.و در آخرین روز حیاتش آن را تحویل حضرت اسحاق علیه السلام داد و او نیز پیراهن را بر حضرت یعقوب علیه السلام پوشانید كه اندازه قامت او بود.

و هنگامى كه حضرت یوسف علیه السلام به دنیا آمد، پدرش آن پیراهن را بر یوسف پوشانید، تا آن جائى كه همان پیراهن را توسّط برادرانش براى پدر خود - كه نابینا گشته بود - فرستاد و او بینا گردید و این همان پیراهن بهشتى بود.

عرض كردم : اكنون آن پیراهن كجاست و چه خواهد شد؟

فرمود: الا ن نزد اهلش مى باشد و در نهایت ، تقدیم قائم آل محمّد صلوات اللّه علیه خواهد شد.

و هنگامى كه آن حضرت ظهور نماید، آن پیراهن را بر تن مبارك خود مى نماید و تمام مؤ منین در شرق و غرب دنیا، هر كجا كه باشند بوى خوش ‍آن را استشمام خواهند كرد.

و او - یعنى ؛ امام زمان عجّل اللّه تعالى فرجه الشّریف - در تمام امور وارث تمامى پیغمبران الهى مى باشد.

منبع : http://amamreza110.blogfa.com

 

سه شنبه 2/4/1388 - 22:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته