• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 265
تعداد نظرات : 180
زمان آخرین مطلب : 5654روز قبل
دعا و زیارت

حوادث سال پیش از ظهور

در سال ۱۴۲۸ هـ . ق برابر ۲۰۰۷ م که طبق قرائن و شواهد موجود، سال پیش از ظهور امام مهدی(علیه السلام) است، حوادث بسیار مهمی در جهان رخ می دهند، که در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:۱. سالی پر از سرما، باران، باد و توفان۲. سال بالا آمدن سطح آبها و جاری شدن سیل۳. سالی پر از لرزش، رانش و فرورفتن زمین۴. سال ظاهرشدن آتش و دود و سرخ شدن آسمان۵. سال بمب باران و موشك باران شدن سرزمینها۶. سال اختلاف، دشمنی و نبرد؛ خصوصا جنگ جهانی۷. سال بی ثباتی احزاب و تزلزل و سقوط حكومتها۸. سال مرگ حاكمان، قدرتمندان و عالمان۹. سال هرج و مرج، ناامنی و ترس۱۰. سال بسته شدن راهها و جلوگیری از فریضه حج۱۱. سال گرانی، قحطی، گرسنگی و تشنگی۱۲.سال خروج حسینی خراسانی،حسینی یمانی و سفیانی شامی در ماه رجب۱۳. سال خروج حسنی تبرستانی در فصل پاییز۱۴. سال خورشیدگرفتگی در میانه ماه  قمری و ماه گرفتگی در آخر آن.۱۵. سال شنیده شدن صدایی شدید در نیمه ماه رمضان.۱۶. سال ایستایی خورشید در آسمان .۱۷. سال پیدایی سینه، چهره و دستی در آسمان. ۱۸. سال طلوع خورشید از مغرب.  ۱۹.سال شنیده شدن ندای رحمانی و پیام شیطانی در ۲۳ رمضان.
سه شنبه 10/10/1387 - 0:16
دعا و زیارت
بسته شدن راهها و پیشگیری از فریضه حجطبق روایات اسلامی، در سال پیش از ظهورامام مهدی(علیه السلام)، بر اثر جنگ، هرج و مرج و ناامنی، راهها بسته می شوند و بسیاری از مردم، از سفر به خارج از منطقه سکونت خود و زیارت خانه خدا باز می مانند.حسن بصری می گوید:              ... راهها بسته می شوند. در نتیجه،             كسی از شهری به شهری دیگر نمی رود.                                           (التشریف بالمنن، ص ۲۵۴ ، فتن سلیلی ، ب ۴۱ ، ح ۳۷۲)علی بن ابراهیم بن مهزیار اهوازی درباره دیدارش با امام مهدی (علیه السلام) می گوید: آن گاه كه او را دیدم... گفتم: ای آقای من، این امر (خروج شما) كی خواهد بود؟ فرمود:           «هنگامی كه میان شما و راه كعبه مانع ایجاد شود...»                                           (بحارالانوار، ج ۵۲ ، ص ۲ـ۱۱ ، ح ۶)بنا بر شواهد موجود و طبق پیش بینی نگارنده، مسلمانان بسیاری از كشورها،  به ویژه شام، عراق و ایران، در سال ۱۴۲۸ هـ . ق (۲۰۰۷م) از شركت در مراسم حج و زیارت خانه خدا محروم خواهند شد.
سه شنبه 10/10/1387 - 0:14
دعا و زیارت
 نقش عدد ۳۰۰ در تحولات جهانی بنا  بر  آنچه  دكتر «جان  كولمن»، در كتاب « كمیته ۳۰۰ ؛ كانون توطئه های جهانی»، آورده، حكومت پنهان جهانی با راهبری دربار انگلیس، در دست یك گروه كوچك نخبه قرار دارد كه زیر نام «كمیته ۳۰۰» فعالیت می كنند. این گروه توطئه گران جهانی، افزون بر برخورداری از قدرت كامل، در روند تمام رویدادهای جهان معاصر تاثیر دارند. سررشته تمام امور در اختیار آنان است و سران كشورهای مختلف دنیا، به طور مستقیم یا غیر مستقیم، دست نشانده آنان­اند.سخنان دكترجان كولمن انسان رابه یاداین كلام حذیفة بن یمان می اندازد:هیچ گاه فتنه انگیزان ۳۰۰  نفره­ای تا روز قیامت نخواهند بود،  جز آنكه اگر می­خواستم نام هر یك ، نام پدر و جای او را بگویم، می گفتم. همه اینها از چیزهایی است كه رسول خدا(صلی الله علیه و آله) به من آموخته است... .(الفتن، ص ۱۵، جزء ۱، ح ۱۶)

از  گفته­های  دكتر جان كولمن و حذیفة بن یمان چنین می توان برداشت كرد كه عدد «۳۰۰» در فرایند  توطئه ها  و  تباهی  جهان یا  اصلاح و آرامش آن نقشی عمده  دارد، و شاید به همین علت باشد كه در برابر چنین شماری از فتنه انگیزان و توطئه گران جهانی، امام مهدی(علیه السلام) نیز دارای یك گروه ۳۱۳نفره از یاران نخبه خویش برای اداره امور جهان است

سه شنبه 10/10/1387 - 0:13
دعا و زیارت

جنگ امریکا و متحدانش با ایران                  

 بر  اساس  متون  زرتشتیان ،  روایات  اسلامی  و پیشگوییهای  نوسترادموس، کشور ایران در سال پیش از ظهور، مورد  تهاجم دشمنان قرار می گیرد  و  نتیجه  این  تهاجم ، جنگ جهانی سوم، نابودی ابرقدرتها و ظهور امام مهدی (علیه السلام) است.پیش بینی زرتشتیاندر متون قدیم زرتشتیان که تاریخ آن به حدود ۳۰۰۰ سال قبل باز می گردد، از حمله ناگهانی رومیها و ترکها با همکاری عربها، به ایران، پس از بروز سیل فراگیر در این سرزمین، سخن به میان آمده است:تازیان با رومیان [و] ترکان  اندر آمیزند و کشور بیاشوبند...(جاماسب­نامه پهلوی ، ف ۱، بند ۱۵)

بناگاه سیل ممالک آریایی را فرا گیرد.

بناگاه لشکر دشمن به ممالک آریایی درآید...(یَشت­ها، ج ۱ ، ص ۳۷۱، بخش تیریشت، کرده ۱۶، بند ۶۱)

پیش بینی روایات اسلامی

در روایات اسلامی، در باره  حمله به ایران، مطالب زیادی آمده است که به برخی از آنها اشاره می­کنیم.
امام علی (علیه السلام) در حدود ۱۳۴۶ سال پیش فرموده است:

خراسان را ویران می کنند... و عراق را می گشایند...

در این هنگام، منتظر قیام صاحب­الزمان باشید.(إلزام الناصب، ج ۲، ص ۱۵۲، خطبه بیان۱)گفتنی است، واژه «خراسان» در این حدیث، شامل افغانستان و ایران می شود. درسال ۱۳۸۰هـ . ش شاهد تهاجم دشمنان غربی به بخش شرقی خراسان ( افغانستان) و تخریب آن بودیم.عراق نیز در ۱۳۸۲ هـ . ش به دست دشمنان غربی فتح گردیده و اکنون زمان تهاجم و تخریب بخش غربی خراسان (ایران) فرا رسیده است. بنابراین، به زودی شاهد ظهور امام مهدی (علیه السلام) و نابودی دشمنان خواهیم بود.امام مهدی (علیه السلام)، در حدود ۱۱۰۰ سال پیش، هنگام گفتگو با علی بن ابراهیم بن مهزیار اهوازی، چنین می فرماید:

... گویا این گروه (بنی شیصبان) را می بینم که در خانه های خود کشته شده اند... و شَروسی از ارمنستان و آذربایجان،

 به قصد کوههای سیاه متصل به کوه قرمز و چسبیده به کوههای تالقان، در پشت ری، خروج کند. در نتیجه بین او و مَروَزی نبردی دهشتناک در می گیرد...(بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۶-۴۵ ، ح ۳۲)گفتنی است، مراد از «بنی شیصبان» صدام و دیگر اعضای حزب بعث حاکم بر عراق­اند. «شروسی» شخصی بسیار تند خوست که شاید در اصل روسی تبار باشد. «مروزی» کسی جز رهبر فعلی انقلاب ایران نیست که مدتی در خطه خراسان (مرو) زیسته است و در سالهای پیش از ظهور و در جنگ با ترک و روم ، رهبری ایرانیان را بر عهده دارد.نیز  شایسته  یادآوری  است،  نیروهای  ترکی که از شمال غرب با  ایرانیان  درگیر  می شوند، پس از مدتی، ناگهان جنگ با ایران را رها کرده  و  شتابان وارد عراق می شوند و در آنجا نابود می گردند.از سخن پیامبر اسلام ( صلی الله علیه و آله) ، در حدود ۱۳۷۰ سال پیش، چنین بر می آید که تهاجم نظامی به ایران، پس از بارندگی زیاد و رانش زمین، روی می دهد:

... زمین از فراوانی باران سست شود و هر گروهی گمان کند

که این حالت تنها در منطقه آنان رخ داده است...(تفسیر القمی، ج۲، ص ۲۸۲، سوره محمد صلی الله علیه و آله)از این سخن امام علی (علیه السلام) که به حادثه ۱۱ سپتامبر و پادشاه مغرب زمین، جورج واکر بوش، اشاره دارد، چنین برداشت می کنیم که تهاجم به ایران، در پی افزایش زلزله ها در سرزمین خراسان، خواهد بود:

هر گاه ... آتش درخشان زبانه کشد،

بپرهیزید کاملا بپرهیزید از کسی که از غرب می آید،

هنگامی که زلزله ها در خراسان آشکار شوند.(إلزام الناصب، ج ۲، ص ۱۸۳، خطبه بیان۲)پیشگویی نوسترادموسطبق  پیش­بینی  نوسترادموس،  پیشگوی  بزرگ  مغرب­زمین، در  حدود  ۴۵۰  سال  پیش، جنگ با ایران، در پی بارندگی مداوم و زمین لرزه های پیاپی، در فصل بهار و در دو مرحله انجام می گیرد:باران، قحطی و جنگ در ایران متوقف نخواهد شد.(سانتوری۱، بخشی از رباعی ۷۰)زمین چندین شب پیاپی خواهد لرزید.در بهار دو اقدام پی در پی انجام می گیرد.

کورنتوس و افسوس در دو دریا شناور می شوند.

جنگ در دو نبرد شجاعانه ادامه خواهد یافت.(سانتوری ۲، رباعی۵۲)

پیش بینی سید سلیمان مدنی

بر اساس پژوهشها و محاسباتی که نگارنده انجام داده است، در گیری نظامی دشمنان با ایران، در اواخر۱۳۸۵ تا اوایل ۱۳۸۶ هـ . ش (مارس تا مه ۲۰۰۷) حتمی خواهد بود.در برخی استخراجات جفری که در باره حوادث ایران در آخرالزمان و درگیری امریکا و متحدانش با این کشور انجام گرفته است، کلمات زیر به چشم می خورند:صبر، حرب، لبه ارس شوم، ز مه  دی هزل فرس، سنه بری، ترس، صدا در ری، نور ، بَرد، بهانه، زود، شبانه، ز روی آب ، تنب، بندر، جت، تازش، سوزش جور، زن، بوش، شروس و ...

نظر سیاستمداران و کارشناسان

اریئل شارون، نخست وزیر سابق اسرائیل، در گفتگویی با روزنامه تایمز گفته است:

ایران باید هدف بعدی پس از حل مسأله عراق باشد؛

زیرا این کشور برای خاورمیانه، اسرائیل و اروپا خطرناک است.(روزنامه ایران، ش ۲۲۹۲، ۱۵/۸/۱۳۸۱ هـ . ش ، ص ۵)روزنامه کانادایی تورنتو استار در یک گزارش مفصل نوشت:

بوش بعد از عراق، به هدف واقعی خود،

یعنی جمهوری اسلامی ایران، حمله خواهد کرد.(روزنامه جمهوری اسلامی، ش ۶۷۷۸، ۲۲/۸/۱۳۸۱ هـ . ش، ص ۲)نوام چامسکی، نویسنده و دانشمند برجسته امریکایی، می گوید:حقیقت این است که جنگ با ایران، امری است که احتمالا در شرف وقوع است. این امر کاملا آشکار شده است که ۱۲ درسد از نیروی هوایی اسرائیل در حال حاضر در جنوب شرق ترکیه مستقر شده اند و علت این حضور، کسب آمادگی برای حمله به ایران است.(روزنامه سیاست روز ، ش ۴۹۳، ۱۲/۱۰/۱۳۸۱ هـ . ش، ص ۳)

چگونگی حمله به ایران

بر اساس پیشگوییهای متون زرتشتیان، روایات اسلامی و اشعار نوسترادموس، و طبق نظر کارشناسان نظامی، حمله به ایران در دو مرحله صورت می گیرد. مرحله اول این تهاجم با موشک باران و بمب باران مراکز مهم و حساس آغاز خواهد شد و سپس پیشرویهایی  در مرزهای آبی ـ خاکی انجام می گیرد و ایرانیان نیز با روحیه سلحشوری و امکاناتی که در اختیار دارند،  پاسخهایی کوبنده به مهاجمان می دهند و با مقاومت دلیرانه، جنگ را طولانی نموده و دشمنان را از حکومت بر ایران محروم نموده و آنان را گرفتار جنگ جهانی سوم می سازند.

پیامدهای حمله به ایرانبه اعتقاد نگارنده، در وضعیت کنونی که دولتهای خارجی، خصوصا اروپاییان ، چینیها و روسها سرمایه گذاریهای زیادی در ایران کرده اند و یا قراردادهای مهمی را با زمامداران این کشور بسته اند، هر گونه تهاجم امریکا و متحدانش به ایران، موجب به خطر افتادن منافع و سرمایه های دولتهای یاد شده و برانگیختن خشم آنان نسبت به دولتهای مهاجم گردیده و در پی بالارفتن قیمت نفت، ضربه های مهلکی بر اقتصاد جهانی وارد می آید و در نتیجه، به بروز اختلاف شدید در عرصه های بین الملل و جنگ جهانی منجر می شود و به خواست خدای متعالی، چرخ معادلات در پایان، به نفع ملت ایران خواهد گردید. از برخی اولیای خدا چنین نقل شده است:

ایران در آخرالزمان مانند طعمه­ای خواهد بود

 که جانوران وحشی به آن هجوم برده و قصد ربودنش را دارند، ولی هنگام دستیابی به آن، خودشان با هم درگیر شده

و طعمه سرانجام از دست آنها نجات می یابد.در پیشگوییهای سید احمدعلی خسروی نیز آمده است:از خارجیان نماند ایران سالمزیرا که چو لقمه ای است کاندر دهن استلکن نتوانند فروبردن آن

تا پیرهن جنبش خلقش به تن است

( مژده ظهور، ج ۱ ، ص ۶۲، پیشگوها و پیشگوییها) احمد زکی یمانی، وزیر نفت سابق عربستان سعودی، در باره تهاجم نظامی امریکا به ایران، چنین اظهار نظر کرده است:اگر امریکا به ایران حمله نظامی کند، درهای جهنم را به روی خود می گشاید. ایرانیها با اعراب تفاوت زیادی دارند و حمله امریکا به این کشور، اشتباه بزرگ و جبران­ناپذیری خواهد بود.(روزنامه  کیهان، ش ۱۷۵۲۸، ۲۷/۸/۱۳۸۱، هـ. ش ، ص ۲، به نقل از روزنامه عکاظ)در اینجا شایسته است، بخشی از کلام امام کاظم (علیه السلام) در باره ایرانیان و روحیه سلحشوری و خستگی­ناپذیری آنان در جنگهای آخرالزمان را یادآور شویم:

... گروهی ... که چون پاره های آهن اند، بادهای تند آنان را

نمی لغزاند، از جنگ خسته نمی شوند و نمی­هراسند،

 بر خدا توکل می کنند و پایان کار از آن پرهیزکاران است.(بحارالانوار ، ج ۵۷، ص ۲۱۶، ح ۳۷)

هشدار به عربها، غربیها و یهودیان

به عربها هشدار می دهیم، حمله به ایران مایه گرفتاری و سلب آرامش و آسایش شماست و در صورت همکاری با مهاجمان، به زودی ایرانیان از شما انتقام می گیرند.همچنین به امریکا و متحدانش یادآور می شویم، در صورت حمله به ایران، در باتلاقی بزرگتر و عمیقتر از افغانستان و عراق فرو می روید، و بر خلاف عراق، امکان فتح ایران و حکومت بر این کشور را نمی یابید.نیز به یهودیان  فتنه گر که عامل اصلی جنگ­افروزی در جهان کنونی­اند، هشدار می دهیم، اگر یک بار کوروش پادشاه بزرگ ایران، اجداد شما یهودیان را در ۵۳۸ ق. م از بند اسارت در بابل آزاد کرد و به آنان اجازه داد به سرزمین قدس باز گردند، اینک فرزندان همان کوروش، برای نابودی شما اقدام نموده و به بیت المقدس آمده و سزای ناسپاسیتان را خواهند داد.در پایان گفتنی است ، هر گونه همکاری با دشمنان غربی و شرقی ایران، نه تنها خیانت به این سرزمین به حساب می آید، شرعا نیز حرام بوده و موجب قرار گرفتن در جبهه کفر می باشد.

نیز شایسته یادآوری است، در وضعیت حساس کنونی، دوری از انواع گناهان ، مانند دروغ، خیانت، ربا ، رشوه، زنا ، گرانفروشی و غیره و توبه و طلب آمرزش  از درگاه الهی و دادن صدقه و قربانی، موجب دفع انواع بلاها می گردد.

سه شنبه 10/10/1387 - 0:11
دعا و زیارت
روز رهایی                        

 بنا بر روایات اسلامی، امام مهدی (علیه السلام) در سالی فرد، در روزجمعه۹محرم،  هنگامی که  شب فرا رسید، در کنار کعبه ظاهر می شود و ۳۱۳ تن از یاران خاص خویش را از سراسر جهان نزد خود گرد می آورد و پس از سلطه یافتن بر مسجدالحرام، صبح روز شنبه عاشورا، قیام نموده وجهانیان رابه پیروی ازخویش فرامی خواند.

امام صادق (علیه السلام) می فرماید:

          قائم خروج نمی کند مگر در سالی فرد از سالها؛

                سال یک ، سه ، پنج، هفت یا نه.

                                              (بحار الانوار، ج ۵۲،ص ۲۹۱، ب ۲۶، ح۳۶)

امام باقر (علیه السلام) فرمود:

          قائم (علیه السلام) روز شنبه که روز عاشوراست،

    روزی که حسین (علیه السلام) در آن کشته شد، خروج می کند.

                                              (بحارالانوار، ج ۵۲،ص ۲۸۵، ب ۲۶، ح ۱۶)

با توجه به آنکه نشانه های عمومی ظهور، یکی پس از دیگری، در حال وقوع اند، و تا کنون، یکی از نشانه های اختصاصی ظهور نیز تحقق یافته است ، به همه مومنان و منتظران ظهور بشارت می دهیم، به زودی در روز شنبه ۱۰ محرم ۱۴۲۹، برابر ۲۹ دی ۱۳۸۶ و ۱۹ ژانویه ۲۰۰۸، جهانیان شاهد قیام امام مهدی (علیه السلام) خواهند بود.

سه شنبه 10/10/1387 - 0:9
دعا و زیارت
 دوران یهود در آخرالزمان                   در تورات به عباراتی بر می خوریم که بیانی رمزی از دوران رشد، تمرکز جمعیت و قدرت یهودیان در آخرالزمان است:

اما تو ای دانیال! کلام را مخفی دار و کتاب را تا زمان آخر مُهر کن. بسیاری به سرعت تردد خواهند نمود و علم افزوده خواهد گردید *  پس من دانیال نظر کردم، و اینک دو نفر دیگر، یکی به این طرف نهر و دیگری به آن طرف نهر ایستاده بودند * و یکی از ایشان به آن مرد ملبس به کتان که بالای آبهای نهر ایستاده بود، گفت: انتهای این عجایب تا به کی خواهد بود؟ * و آن مرد ملبس به کتان را که بالای آبهای نهر ایستاده بوده، شنیدم که دست راست و دست چپ خود را به سوی آسمان برافراشته، به حی ابدی قسم خورد که برای زمانی و دو زمان و نصف زمان خواهد بود، و چون پراکندگی قوت قوم مقدس به انجام رسد، آن گاه همه این امور به اتمام خواهد رسید*.

                 (کتاب مقدس، عهد عتیق،ص ۱۳۰۹، کتاب دانیال نبی، ب ۱۲، بند ۷ـ۴)

نوسترادموس، پیشگوی بزرگ فرانسوی( ۱۵۶۶ ـ۱۵۰۳ م) از عبارتهای کتاب مقدس این گونه رمزگشایی کرده است:

 دوره این تغییرات برای زمانی و دو زمان و نیم زمان خواهد بود. 

  اگر زمان اشاره به هفته ـ یعنی هفت سال ـ باشد، پس دو زمان :  ۴۹=۷×۷  سال می شود، و نیم زمان مساوی است با: نصف ۴۹ سال ، یعنی ۲۴ سال و ۶ ماه و ۱۵ روز، و مجموع آن:  ۴۹+۲۴ سال و ۶ ماه و ۱۵ روز، یعنی ۷۳ سال و ۷ ماه.

                                     (پیشگویی های نستراداموس، ص ۱۹، پیشگفتار)

نوسترادموس در بخشی از نامه اش به هانری دوم، پادشاه فرانسه، نتیجه برداشت خود از عبارات کتاب مقدس را چنین می نگارد:

بابل جدید رو به رشد می نهد، دختر تیره بخت به خاطر رجاست که از اولین قربانی افزون می دارد، فقط تا هفتاد و سه سال و هفت ماه حکومتش دوام خواهد آورد.

                   (پیشگویی های نستراداموس ، ص۵ ـ ۱۴۴، رساله به هانری دوم)

حال این پرسش به ذهن خطور می کند که مبدا این دوره هفتاد و سه سال و هفت ماهه چه زمانی است تا در پی آن، به تاریخ زوال دولت یهود دست یابیم.

شایان توجه است، صاحب نظران یهودی و مسیحی و نویسندگان عرب، تاکنون شروع دوران رشد، تمرکز جمعیت و قدرت یهودیان در آخرالزمان را سال ۱۹۴۸ م ـ سال تاسیس دولت اسرائیل ـ و زوال قدرت آنان را در سال ۲۰۲۲ م می پنداشتند که گمانی بس نادرست است.

نگارنده با پژوهشی که در این باره انجام داده و بر اساس مدارک و شواهد موجود ، به این نتیجه رسیده است که مبدا تاریخ رشد ، تمرکز جمعیت و قدرت یهودیان در آخرالزمان ، سال ۱۹۳۵ م و پایان کار ایشان ، سپتامبر ۲۰۰۸ م می باشد.

گفتنی است ، در اواخر قرن نوزدهم میلادی ، یهودیان صهیونیست با نگرشی نژادپرستانه و برتری طلبی قومی ، فلسطین را ارض موعود  تلقی کردند  و خواستار بازگشت یهودیان از سراسر جهان به این سرزمین و شکل گیری ملت یهود و ایجاد دولت بنی اسراییل در آن شدند.

از اوایل قرن بیستم میلادی، مهاجرت یهودیان به سرزمین فلسطین آغاز گردید و رفته رفته رو به فزونی نهاد تا جایی که رقم این مهاجرتها و رشد جمعیت یهود، در سال ۱۹۳۵ م به حد قابل توجهی رسید و سبب شد یهودیان در خود احساس قدرت کنند و در سال ۱۹۳۶ م طرح تقسیم فلسطین  به دو بخش یهودی و عربی را ارائه دهند.

از آن پس، یهودیان صهیونیست، برای دستیابی به اهداف شوم خود ، وحشیانه ترین جنایات را در حق مردم ستمدیده فلسطین روا داشتند و در غصب دارایی، ریختن  خون و آواره ساختن آنان از وطن کوشیدند.

سرانجام در سال ۱۹۴۸ م ، صهیونیستها با همکاری دولتهای غربی و شرقی، به ویژه امریکا و بریتانیا، کشور مستقل اسراییل را در سرزمین فلسطین بنیاد نهادند و سپس به گسترش فتنه و فساد و نفوذ حاکمیت خویش در جهان پرداختند.

بنا بر آنچه گفتیم، ۱۹۳۵ م را می بایست سال شروع دوران رشد، تمرکز جمعیت و قدرت یهود در سرزمین فلسطین بدانیم.

اکنون که حدود ۷۰ سال از آن زمان گذشته است و طبق پیش بینی تورات، پراکندگی قوت قوم مقدس پایان یافته و یهودیان به اوج قدرت رسیده اند ، امیدواریم به زودی شاهد سقوط دولت اسراییل و ضعف ملت یهود در جهان باشیم.

سه شنبه 10/10/1387 - 0:3
دعا و زیارت
اختلاف میان نیروهای غربی                   

امام علی (علیه السلام) حدود ۱۳۴۰ سال پیش، بروز اختلاف میان نیروهای غربی یا ارتش ناتو (NATO) را این گونه پیش بینی فرموده است:

             میان سپاهیان روم اختلاف در می گیرد

                 و راز نهان آشکار می گردد.

                                             (الزام الناصب، ج ۲، ص۱۸۴، خطبه بیان ۲)

به نظر می رسد عبارت «راز نهان» به ناخشنودی اروپاییان از سلطه بلا منازع امریکاییان پس از جنگ جهانی دوم اشاره دارد؛ ناخشنودی ای که به صورت اختلاف بین نیروهای ارتش ناتو در دوره آخرالزمان، خصوصا در اثنای جنگ جهانی سوم، آشکار می گردد و سبب فروپاشی آن می شود.

گفتنی است، بخشی از اختلافی که امام علی (علیه السلام) پیش بینی فرموده است، در مخالفت برخی از کشورهای اروپایی، به ویژه آلمان و فرانسه، دو عضو مهم ناتو، بر سر حمله به عراق و نبود اتفاق نظر بین اعضای ناتو در این امر، پدیدار شد و به حدی خشم سران امریکا را برانگیخت که به دیگر اعضای ناتو هشدار دادند که ممکن است این کشور در معاهداتش با هم پیمانان خود تجدید نظر کند. بخشی دیگر از اختلاف یاد شده نیز در مارس ۲۰۰۷، با ابراز مخالفت فرانسه و آلمان با استقرار سامانه سپر موشکی امریکا در اروپای شرقی و برخی مناطق دیگر مانند قفقاز، آشکار شده است.

نیز شایسته یادآوری است، NATO نامی است اختصاری برای «سازمان پیمان اتلانتیک شمالی»، و با مفهومی واضحتر، «سازمان نظامی و دفاعی اقیانوس اطلس شمالی» که در آوریل ۱۹۴۹ در واشینگتون بین ۱۲ کشور کناره یا منطقه اقیانوس اطلس شمالی، تشکیل گردید و سازمان تدافعی کشورهای مغرب اروپا و امریکا بود. ناتو بعدها به کشورهای اروپای شرقی نیز گسترش یافت و تعداد اعضای آن به ۱۹ کشور رسید و با موافقت ناتو در بهار ۲۰۰۴ م با عضویت ۷ عضو جدید در این سازمان ، تعداد اعضای آن به ۲۶ کشور افزایش یافت.

(با استفاده از:دانستنیها،ش۳۴، ص۶۱ و کمیته۳۰۰،ص۸،پ۱،ف۱و برخی منابع دیگر)

سه شنبه 10/10/1387 - 0:2
دعا و زیارت

                   بحران در حکومت عربستان سعودی              

حکومت آل سعود در عربستان، با وجود پنج هزار شاهزاده و ثروت هنگفتی که از راه فروش نفت و سرمایه گذاریهای سودآور به دست آورده­اند، بزرگترین نماد پادشاهی در جهان معاصر به شمار می آید که با پایان یافتن عمر آن، دوران حکومتهای دیگر نیز پایان پذیرفته و حکومت امام مهدی (علیه­السلام) در جهان تحقق می یابد.در پی مرگ ملک فهد بن عبدالعزیز بن سعود، برادر ناتنی­اش امیر عبدالله که بزرگترین عضو باقیماندۀ خاندان سعود بود، در اوایل آگوست 2005، به طور رسمی پادشاه عربستان سعودی شد.ملک عبدالله  که متولد 1924 م بوده و اکنون 83 سال سن دارد، هر چند در میان مردم عربستان از محبوبیت زیادی برخوردار است، در بین شاهزادگان خاندان سعود با مخالفتهایی رو به روست و رقیب سر سختش، امیر سلطان، برادر تنی فهد می باشد که اکنون 79 سال سن دارد و جانشین ملک عبدالله و وزیر دفاع این کشور است.عبدالله از همان زمان که جانشین فهد بود و به علت سکته مغزی و بیماری برادرش، از سال 1995 م به بعد، در عمل  اداره امور عربستان سعودی را بر عهده داشت، در مسیر  تنش زدایی و عادی سازی روابط عربستان با دیگرکشورهای منطقه خاورمیانه، از جمله ایران، گامهایی موثر برداشت و برای حل بحران خاورمیانه و رفع اختلاف میان اعراب و اسرائیل طرحهایی ارائه کرد که با در پیش گرفتن سیاست جنگ طلبانه از سوی سران رژیم غاصب اسراییل و حمایت بی دریغ امریکاییان از آنان، این طرحها عقیم ماندند.روزنامه فرانسوی فیگارو، در پی مرگ فهد، می نویسد:عصر بعد از فهد، با توجه به آنکه مسالۀ جانشینی تا چند سال آینده به نوادگان عبدالعزیز خواهد رسید، آبستن اختلافات داخلی خواهد بود.فیگارو نوشت:

هنگامی که عربستان سعودی پادشاه عوض می کند، جهان نفس خود را در سینه حبس می کند؛ چرا که یک چهارم ذخایر نفتی جهان در این کشور وجود دارد... بنا بر این، هر بحرانی که در عربستان سعودی

رخ می دهد، به طور مستقیم و غیر مستقیم ثبات همه نظام بین­المللی را به خطر خواهد انداخت...(روزنامۀ همشهری،  ش 3765، 13/5/1384 هـ. ش، ص27)طبق روایات اسلامی، در آستانه ظهور امام مهدی (علیه­السلام)، بحران سیاسی و کشمکش بر سر حکومت در عربستان سعودی به حدّی می رسد که تعدادی از سران قبایل، شاهزاده­ها و پادشاه این کشور، کشته می شوند.

بَزَنطی می گوید: امام رضا (علیه­السلام) فرمود:

از نشانه های گشایش، حادثه ای است که میان دو حرم

 (مکه و مدینه) رخ می دهد. گفتم: آن حادثه چیست؟

فرمود: میان دو حرم شاخ به شاخ شدنی (درگیری ای) خواهد بود

و فلانی از فرزندان فلانی پانزده رئیس قبیله را می کشد.(بحارالانوار، ج 52 ، ص 11_ 210، ب 25 ، ح 56)

ابوبَصیر می گوید: از امام صادق (علیه­السلام) شنیدم که می فرمود:

هر کس مرگ عبدالله را برای من ضمانت کند، برای او [ قیام] قائم را ضمانت می کنم. سپس فرمود: هر گاه  عبدالله بمیرد، مردم پس از وی بر کسی گرد نمی آیند و این از هم گسیختگی، اگر خدا بخواهد،   جز به دست صاحب شما به پایان نمی رسد و زمامداری چند ساله از بین می رود و حکومت چند ماهه و چند روزه فرا می رسد. گفتم: آیا این کار طولانی خواهد بود؟ فرمود: هرگز.(بحارالانوار، ج 52، ص 210، ب 25، ح 54)امام صادق (علیه­السلام) ، در بارۀ زمان و چگونگی اعلان خبر مرگ خلیفۀ عربستان سعودی، چنین می فرماید:

در همان هنگام که مردم در حال وقوف در عرفات هستند،

ناگاه سواری بر شتر ماده ای تیز پا نزدشان آمده ،

آنان را از مرگ خلیفه ای آگاه می سازد که هنگام مرگش،

گشایش آل محمد (صلی­الله­علیه­وآله) و گشایش همۀ مردم خواهد بود.(الغیبة ، ص 276، ب 14، ح 37)عرفات صحرایی در شرق مکه است که حاجیان بخشی از اعمال حج را در روز نهم ذی حجّه در آنجا انجام می دهند.مراد از «شتر مادۀ تیزپا» در این گونه روایات، خودروهای تندروی امروزی اند که سرنشینان را داخل شکمهاشان حمل می کنند.ابوطُفَیل می گوید: ابن کوّاء از امیر مؤمنان علی بن ابی طالب (علیه­السلام) در بارۀ غضب پرسید، فرمود: چه دور است غضب! مرگهایی خواهد بود که میان آنها مرگهایی است، و سوار بر شتر مادۀ تیزپا؛ و چیست سوار بر شتر مادۀ تیزپا ؟ [شتر ماده­ای که] درونش با بندهای پالانش درآمیخته است. آن سوار ایشان (مردم) را از خبری آگاه می­سازد، و آنان او را می­کشند. در آن هنگام، غضب خواهد بود.(الغیبة، ص 276، ب 14، ح 37)به گفتۀ یکی از دانشمندان معاصر، عبارت «[شتر ماده ای که] درونش با بندهای پالانش درآمیخته است» به این نکته اشاره دارد که وسیلۀ نقلیۀ مورد بحث، از جنس چهارپایان سواری نیست که بندهای نگه دارنده شان روی بدنشان بسته می شوند، بلکه از قبیل خودروهای سواری امروزی است که کمربندهای ایمنی آنها در درونشان قرار دارند.ظاهراً دلیل کشتن آورندۀ خبر مرگ خلیفه، چیزی جز محبوبیّت زیاد وی در میان مردم و ناخوشایندبودن شنیدن خبر مرگش نیست. بی­تردید آورنده خبر  از مخالفان خلیفه و شنوندگان خبر از طرفدارانش می باشند.

با توجه به آشکارشدن بسیاری از نشانه­های ظهور امام مهدی (علیه­السلام) و بررسیهایی که نگارنده انجام داده است، چنین به نظر می­رسد مراد از عبدالله یا خلیفه­ای که طبق روایات اسلامی، اندکی پیش از قیام قائم (علیه السلام) می میرد، کسی جز ملک عبدالله، پادشاه فعلی عربستان سعودی، نیست که براثر اختلاف شدید و کینه جویی در میان خاندان سعود، کشته می­شود و با گسترش اختلاف در میان نیروهای سیاسی عربستان که عمدۀ آنها از قبایل آن سامان اند، و نیز بروز هرج و مرج در نظام بین الملل، حکومت این خاندان از هم می پاشد.

نگارنده برای حصول اطمینان از اینکه «عبدالله» یادشده در کلام «امام صادق(علیه السلام) همان امیر عبدالله، جانشین ملک فهد، می باشد، در بهار ۱۳۸۱ (۲۰۰۲م)، از یکی از دانشمندان بزرگ جفر خواست که در این باره استخراجی جفری انجام دهد.

آنچه در پی می آید، متن سؤال و جوابی جفری است که از اتصال حروف سطرهای اول، پنجم، نهم و سیزدهم آن، کلمات سؤال و از اتصال حروف سطرهای چهارم، هشتم، دوازدهم و شانزدهمش، کلمات جواب به دست می آید.

 

 ی

ا 

خ 

ب 

ی 

ر 

ا 

ی

ا 

ا

 م

ی 

ر

ع 

ب 

د 

ا 

ل 

 س

م 

د 

د 

 ی

 م

ش

ج 

ا 

ا 

 ذ

س 

غ 

غ 

د 

ا 

س 

م 

 ۷

 ۶

۱۴

۱۸

۱۲

۹

۴ 

۱۱

۱۶

۲۴

۲۵

۲۵

۱۶

۳ 

۸ 

۹ 

۱۸

۲۸

 خ

ب 

ر 

ع 

د 

ل 

ا 

ی 

ن 

ا 

س 

ت 

خ 

ا 

ی 

ف 

ی 

د 

 ل هـ  و   ل  ی  ع هـ   د  ف  ع  ل  ی  ب  ا  د  ش  ا  هـ

 ظ

 ل

 ض

 د

 د

 د

 ف

 ق

 س

 ا

ا 

 ی

و 

 د

 ق

 ع

 ب

 ج

۲۷

 ۱۲

۹

 ۲۴

 ۲۰

 ۱۹

 ۱۹

۱۴

 ۳

 ۱

۹

 ۴

 ۱۲

 ۱۳

 ۳

 ۴

 ۲۷

 ۲۳

ر

 د

 ل

 ش

 ب

 س

 ل

 ب

 ک

 ن

 د

 خ

 و

 ن

 ا

 و

 ر

 ا

 ع

 ر

 ب

س

 ت

 ا

 ن

 هـ

 م

 ا

 ن

 ا

 خ

 ر

ی

 ن

 خ

 ل

 خ

 ش

 ذ

 س

 ت

 ن

 م

 ف

 م

ا

 هـ

هـ

 ح

خ

 ا

 ن

ب

 س

 ۲۶

 ۱۲

 ۹

 ۳

 ۱۸

 ۱۸

 ۲۸

 ۲۱

 ۲۵

 ۱۸

۱۲

۱۹

 ۶

 ۳

 ۵

 ۴

 ۹

۲۸

 د

 ر

 م

 ا

 هـ

 ش

ر

 ا

 م

 ا

 ت

 ر

 س

 م

 ز

 ش

ع

 ف

 ی

 ف

 هـ

 د

 ر

 ح

 ج

 ا

 ز

 خ

 و

 ا

 هـ

 د

ب

 و

 د

 ض

 ظ

 غ

 ع

 ج

 ب

ج

 ا

 ز

 ی

 ش

ش

 هـ

م

 ج

 و

 م

 ۲۶

 ۲۴

 ۱۷

 ۱۷

 ۱۵

 ۱۴

 ۱

 ۱

 ۷

 ۶

 ۳

 ۲۷

 ۱۵

 ۱۹

 ۲۰

۲۰

 ۱۰

 و

 خ

 ش

 م

 د

 و

 ل

 ک

 هـ

ذ

 ی

 ح

 ج

 ب

 ا

 ش

 د

سه شنبه 10/10/1387 - 0:0
دعا و زیارت

پیروزی و شکست غربیان

بر اساس روایات اسلامی، در سالهای پیش از ظهور امام مهدی (علیه­السلام)، غربیهای مسیحی بر ملتهای جهان، به ویژه مسلمانان، چیره می شوند و پس از ظهور منجی، شکوه و عظمت آنان در هم می شکند.پیامبر اسلام (صلی­الله­علیه­و­آله) می فرماید:غربیها همواره بر حق چیره اند تا آنکه زمان ظهور فرا رسد.(الفتن، ص 358، جزء 8، ذیل ح 1347)نیز از آن بزرگوار روایت شده است:سختگیرترین مردم بر شما (مسلمانان) رومیها (غربیها) هستند و بی­گمان، نابودی آنان با فرا رسیدن زمان ظهور خواهد بود.(المسند، ج 6، ص 296، ح 18045)امام علی (علیه­السلام) فرمود:

ای جابر، هر گاه ناقوس بانگ زَنَد و کابوس فشار آوَرَد

 و گاومیش به سخن درآید، در آن هنگام،

شگفتیها و چه شگفتیهایی خواهد بود... .(مشارق أنوار الیقین، خطبۀ تطنجیه، ص 265)اکنون که ناقوس کلیساها در سراسر جهان نواخته می­شود و بر اثر اقدامات تروریستی در جهان و لشکر کشی غربیها به شرق و غرب عالم، خصوصا خاورمیانه، کابوس وحشت جسم و جان مردمان را فرا گرفته است و گاومیشی چون جورج واکر بوش در بارۀ اداره امورجهان و سرنوشت ملتها سخن می گوید، باید منتظر بروز حوادثی بسیار شگفت آور باشیم که آخرین آنها ظهور امام مهدی (علیه­السلام) است.گفتنی است، در جهان کنونی که جمعیت آن از مرز 6 میلیارد نفر گذشته است، تقریباً 2 میلیارد نفر مسیحی، یک و نیم میلیارد نفر مسلمان و یک میلیارد و سد میلیون نفر هندو و بقیه پیرو آیینهای دیگرند. بنا بر این، مسیحیت از حیث جمعیت و نیز از نظر قدرت اقتصادی و نظامی بر ادیان دیگر غلبه دارد.نیز شایستۀ یادآوری است، در حدیث مورد بحث، واژۀ « گاومیش» کنایه از مردی نادان و قدرتمند است و همان گونه که در زمان حضرت موسی (علیه­السلام)، سامری با گوساله­ای زرّین مردم را فریب داد، سامریهای این عصر نیز گاومیشی نادان و قدرتمند، چون جورج واکر بوش، را برای فریب ملتهای جهان، به کار گرفته­اند.از ابوهلال مصری، استاد محیی­الدین بن عربی، سه بیت شعر به زبان عربی نقل شده است که ترجمۀ  آن به زبان فارسی این گونه است: هنگامی که مسیحیان بر نوامیس چیره شدند  و در به کارگیری استرها و زینها پیشرفت کردند و همۀ دولتهای اسلامی خوار شدند و حکومت در دست کافران قدرتمند قرار گرفت، به دجال یک­چشم بگو: اگر قصد خروج داری، اکنون زمان توست.(الزام الناصب، ج 2، ص 146)اشعار یادشده حاکی از آن است،  هنگامی که مسیحیان به اوج قدرت رسیدند و در جهت­دهی به افکار مردم جهان در زمینۀ مسائل جنسی و نیز در امور اقتصادی و بسیج نیرو بر دیگران پیشی گرفتند و دولتهای اسلامی را به زیر سلطه خویش در آوردند، دجال یک­چشم خروج خواهد کرد.جابر بن عبدالله انصاری می گوید:... جبرائیل به پیامبر (صلی­الله علیه­و­آله) گفت: ای فرستادۀ خدا، بشارت می دهم تو را به قیام کننده از فرزندانت. آشکار نمی شود او مگر آنکه کافران بر پنج رود دست یابند... از پیامبر در این باره پرسش شد، فرمود: آنها پنج رودی هستند که خداوند برای ما خاندان قرار داده است و عبارت­اند از: سیحون، جیحون، فرات، دجله و نیل در مصر. هر گاه کافران بر این پنج رود دست یافتند، اسلام شرق و غرب را به تصّرف در می آورد و در آن وقت، خداوند خاندان مرا بر اهل گمراهی یاری می­دهد و برای ایشان (گمراهان) تا روز قیامت هرگز پرچمی برافراشته نخواهد شد.(التشریف بالمنن، ص 9- 368 ، بخ ملحقات، ح 540)گفتنی است، با استقرار نیروهای ارتش ناتو در آسیای میانه و عراق و ورود غربیها به مصر در تابستان 2007 م، می­توان گفت سلطه­یافتن کافران بر پنج رود یادشده در حال تحقق است. بنا بر این، در آینده­ای نزدیک باید منتظر ظهور امام مهدی(علیه­السلام) و چیره شدن اسلام بر جهان باشیم.

نوسترادموس، پیشگوی بزرگ فرانسوی، واردشدن نیروهای غربی به سرزمین شوم عراق را، که دو رود دجله و فرات از آن می گذرد، سبب نابودی مسیحیان و هم­پیمانان یهودی­شان می­داند:

ای روحانیت رومی، بپرهیز از نزدیک­شدن

به سرزمینی که دو رود از آن می گذرد.

نزدیک آنجا خونت فوَران خواهد کرد،

 تو و وابستگانت، زمانی که گل سرخ بشکفد.

                                                                 (سانتوری2، رباعی97)نوسترادموس نابودی نیروهای مسیحی و یهودی در بین­النهرین را هنگام شگفتن گل رُز، یعنی اردیبهشت(ماه مه) می داند، ولی طبق پیش­بینی برخی متون قدیم و پژوهش نگارنده، این حادثه، در پِی آشکارشدن گنجی بزرگ از تلا و نقره در سرزمین عراق، و در ماه صفر ۱۴۲۹ برابر فوریۀ ۲۰۰۸، رخ می­دهد.پیامبر اسلام(صلی­الله­علیه­وآله) می­فرماید:

فرات از کوهی از تلا و نقره پرده برمی­دارد، و بر سر آن،

از هر نه نفر هفت نفر کشته می­شوند.

پس اگر آن را دیدید، نزدیکش نشوید.(الفتن، ص202، جزء5، ذیل  ح 921)نوسترادموس، با استفاده از روایت یادشده، چنین می­سراید:

افسوس، ما شاهد نابودی ملتی بزرگ خواهیم بود،

قوانین مقدّس به کلّی نابود می­شوند،

مسیحیت تحت­الشعاع قوانینی دیگر قرار می­گیرد،

و این زمانی است که معادن جدید تلا و نقره کشف گردد.(سانتوری 1، رباعی53)سَطیح کاهن، در بارۀ زمان نابودی ستمگران در سرزمین بین النهرین (عراق)، چنین می­گوید:

در صفری از صفرها هر زورگویی،

در محل به هم پیوستن رودها، کشته می­شود.(الملاحم، ص 53، بخ 4، ح1)در روایتی از کعب­الأحبار می خوانیم:

... آن گاه خداوند باد و پرندگانی را بر رومیان چیره می­گرداند

که با بالهای خود بر گونه­های آنان چنان ضربه می­زنند

که چشمهایشان کنده می­شود و زمین ایشان را در خود فرو

می­برد. پس در پی صاعقه­ها و زلزله­هایی که آنان

را فرا می­گیرد، در درّه­ای سقوط می­کنند... .

(الفتن، ص 266، جزء6، ح 1195

دوشنبه 9/10/1387 - 23:52
دعا و زیارت

سالی پر از باران و سیل 

بر اساس متون زرتشتیان، روایات اسلامی و پیشگوییهای نوسترادموس، افزایش بارندگی و بالا آمدن سطح آب رودها و دریاها و جاری شدن سیل بر روی زمین، از جمله نشانه های ظهور امام مهدی(علیه السلام) است.

با توجه به آنکه سال ۱۴۲۸ هـ . ق برابر ۲۰۰۷ م سال پیش از ظهور منجی است، در زمستان، بهار و پاییز این سال باید شاهد بارندگی زیاد و سیل فراگیر در مناطق مختلف جهان باشیم.

در متون زرتشتیان آمده است:

        باران بی هنگام بارد، و آنچه بارد بی سود و بد باشد.

                                                         (جاماسب نامه پهلوی، ف۱،بند۵)

پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) می فرماید:

        ... زمین از فراونی باران سست شود و هر گروهی

       گمان کند که این حالت تنها در منطقه آنان رخ داده است.

                            (تفسیر القمی،ج۲،ص۲۸۲،سوره محمد صلی الله علیه و آله)

اَنَس بن مالک گفته است:

           از [نشانه های] نزدیک شدن زمان ظهور...

                 زیادی باران و کمی روییدنی است...

                                                         (الفتن،ص۳۸۵،جزء۹،ح ۱۳۶۷)

امام صادق(علیه السلام) فرمود:

    بی گمان، پیشاپیش قائم(علیه السلام) سالی پُر باران خواهد بود

    که در آن سال، میوه ها و خرما روی درخت خراب می شوند.

                    پس در این امر شک نکنید.

                                                                     (الارشاد،ج۲،ص۳۷۷)

راوی می گوید: از امام صادق(علیه السلام) پرسیدم: چه وقت آنان( مردم قم) منتظر فَرَج خواهند بود؟ فرمود:

             هنگامی که آب روی زمین را فرا گیرد.

                                                     (بحارالانوار،ج ۱۸،ص ۳۱۱،ح ۲۱)

نوسترادموس، پیشگوی بزرگ مغرب زمین، در نامه به پسرش، از بروز طوفانهایی بزرگ و گسترده، پیش از ظهور منجی، خبر داده است:

  قبل از آنکه انقلاب جهانی شود، طوفانهایی شبیه طوفان نوح

     می شود، و طغیانهای آب چنان عظیم خواهد بود که دیگر 

                  زمینی از آب بیرون نخواهد ماند.

                                  (پیشگوییهای نُستراداموس، ص ۴۶۰، نامه به سزار)

گفتنی است، گر چه بارندگی زیاد و سیل فرا گیر در دوره آخرالزمان، در سطحی وسیع از جهان رخ خواهد داد، در متون پیشگویی، بروز این دو پدیده در مناطق خاصی از جهان، مورد توجه قرار گرفته است.

در اوستا، قدیمترین متن زرتشتیان ، می خوانیم:

             به ناگاه سیل ممالک آریایی را فرا گیرد...

                                        ( یَشت­ها، ص ۳۷۱،تیریشت، کرد‌ه ۱۶، بند ۶۱)

نوسترادموس نیز گفته است:

         باران، قحطی و جنگ در ایران متوقف نخواهد شد.

                                                      (سانتوری ۱، بخشی از رباعی ۷۰)

 نوسترادموس همچنین از غرق شدن دو شهر کورنتوس، در جنوب یونان، و افسوس، در غرب ترکیه، خبر داده است که طبق پیش بینی نگارنده، این حادثه در تابستان ۱۳۸۶ هـ . ش (۲۰۰۷ م) روی خواهد داد:

            کورِنتوس و اِفِسوس در دو دریا شناور می شوند.

                                                      (سانتوری ۲، بخشی از رباعی ۵۲)

پیشگوی فرانسوی در جای دیگری چنین سروده است:

                   بریتانیای کبیر شامل انگلستان را

                   سیل بلندی از آب فرا خواهد گرفت.

                                                      (سانتوری ۳، بخشی از رباعی ۷۰)

امام زین العابدین( علیه السلام) فرمود:

 گویا به این منطقه شما (بصره) می نگرم، در حالی که آب آنجا

  را فرا گرفته است، به گونه ای که از آن جز کنگره های مسجد

    دیده نمی شود؛ انگار سینه پرنده ای است بر ژرفای دریا...

                                                   (بحارالانوار،ج ۵۷، ص ۲۲۴، ح ۵۸)

شایان توجه است، هر چند اکنون بخشهایی از کره زمین، مانند غرب اروپا، با کم بارانی و خشکسالی مواجه است، مناطق وسیعی از آن، از امریکا تا آسیا، شاهد افزایش بارندگی است. به عنوان مثال، میانگین بارندگیهایی که از زمستان ۲۰۰۷ م در ایران آغاز شده و در بهار نیز همچنان ادامه دارد، به گفته کارشناسان آب و هوا، در ۳۰ سال گذشته بی سابقه بوده و به خشکسالیهای ۸ ساله در این کشور پایان داده است.

بارش باران زیاد و مداوم در ماههای اخیر، به شکوفه و میوه درختان و دیگر محصولات کشاورزی، به ویژه گندم، آسیبهای زیادی وارد ساخته است. بی گمان، چنین پدیده ای ورشکستگی کشاورزان و کاهش انواع میوه ها، حبوبات و سبزیها و گرانی بهای آنها را در پی دارد و در نهایت، سبب قحطی می شود.

بارش زیاد باران، تا کنون باعث آب گرفتگی، سست شدن زمین و رانش آن در مناطق مختلف جهان شده و به زمینهای کشاورزی، خانه ها و راههای ارتباطی بسیاری آسیب زده است، و البته در صورت تداوم بارندگی، امکان دارد برخی سدها بشکنند و بعضی رودها طغیان کنند.

گفتنی است، بارش زیاد باران در بهار، باعث بروز کم آبی و خشکسالی در تابستان می شود.

نیز شایسته یادآوری است، بارانهای دوره آخرالزمان، بر اثر آلودگی آب و هوا به مواد اسیدی و چرب، بسیار زیان آور می باشند

دوشنبه 9/10/1387 - 23:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته