خواص خوراکی ها
زردآلو،طلای تابستان !😋
▫️زردآلو سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و ویتامین A موجود در آن میتواند از بیماری های بینایی مرتبط با سالخوردگی جلوگیری کند و همچنین فیبر موجود در آن سطح قند خون را تنظیم کند
+ همچنین ویتامین E موجود در زردآلو مانند یک آنتی اکسیدان عمل کرده و ایمنی بدن را افزایش می دهد و از سرماخوردگی و آنفولانزا جلوگیری می کند و در درمان تب نیز موثر می باشد.
دوشنبه 9/4/1399 - 6:40
سلامت و بهداشت جامعه
کدام استان ها در وضعیت قرمز قرار دارند ؟🔴
▫️رئیس جمهوری در جلسه ستاد ملی کرونا اعلام کرد در استانهای خوزستان، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و کرمانشاه که در وضعیت قرمز قرار دارند محدودیتهای لازم به مدت یک هفته اعمال میشود و در صورت لزوم، تمدید میشود.
دوشنبه 9/4/1399 - 6:38
سلامت و بهداشت جامعه
زنگ خطر کرونا برای کودکان به صدا در آمد؛ والدین هشدارها را جدی بگیرند !🚨
▫️مردانی متخصص بیماریهای عفونی: امروز هر فردی حتی کودکان هم میتوانند به ویروس کرونا مبتلا شوند. در واقع زنگ خطر برای کودکان هم به صدا درآمده است. از والدین میخواهیم کودکان خود را به مراسمها و یا مسافرت نبرند زیرا این گروه سنی میتوانند آسیب بیشتری ببینند
▫️حداقل ۳۰ درصد از بیماران کرونایی نشانهای از بیماری گوارشی دارند که مهمترین این نشانهها بیاشتهایی و همراه با تهوع و استفراغ است.
دوشنبه 9/4/1399 - 6:35
سلامت و بهداشت جامعه
استاندار تهران: بازار و مراکز خرید تهران در صورت رعایت نکردن بهداشت مجددا تعطیل میشود !🚨
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران: اوضاع تهران به شکل نگران کننده ای در حال تغییر است در ۲۴ ساعت گذشته ۳۹۹ بیمار مبتلا به کرونا در بخشهای عادی بستری شدند.
دوشنبه 9/4/1399 - 6:33
اخبار
ماسک زدن میتونه به ما در انتشار ویروس چه کمکی بکنه؟(☝🏻)
استفاده از ماسک از ۱۵ تیر در مکان های سرپوشیده و پر جمعیت اجباری می شود.
دوشنبه 9/4/1399 - 6:29
ایرانگردی
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به فعالیت غیر قانونی ونکافهها در پایتخت گفت: از شهرداری مناطق ۲۲ گانه خواستیم که نسبت به جمعآوری این واحدهای غیر مجاز اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، سید علی مفاخریان با بیان این که اعطای مجوز به این واحدهای صنفی سیار از سوی شهرداری تنها پس از ارزیابی مجوز اصناف و اتحادیه و وزارت بهداشت قابل بررسی خواهد بود، افزود: در صورت ارائه مواد غذایی، چگونگی عرضه این محصولات ، سیستم فاضلاب، آب آشامیدنی، دسترسی به برق و سردخانه باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و متقاضی تنها پس از بررسی این موارد، وارد مراحل رسیدگی برای صدور مجوز قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: هنوز ضوابط مربوط به بهرهبرداری از کافهونها در شورای اسلامی شهر تهران مصوب نشده است بنابراین ما منتظر تصویب ساز و کار نهایی نحوه واگذاری و چگونگی صدور مجوز در شورای شهر هستیم تا به درخواست های اشخاص حقیقی و حقوقی رسیدگی کنیم.
مفاخریان در پایان گفت: واحدهای سیار کافهون ها میتوانند با عرضه محصولات منحصر به فردی که در رستورانها و کافهها قابل دسترسی نیست بازار ویژه خود را داشته باشند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، در حال حاضر ذهنیت شهروندان درباره خدمات کافه ونها محدود به عرضه مواد غذایی میشود در حالیکه این مشاغل ظرفیت ویژهای برای ارائه طیف وسیعی از خدمات دارند. به طور مثال خدمات مربوط به عرضه دمنوش و شربتخانه،فروش صنایع دستی، اقلام هنری یا موسیقی خیابانی میتواند تنها بخشی از خدمات کافهونها باشد.
يکشنبه 8/4/1399 - 15:31
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه هر یک از میادین 22 گانه میوه و تره بار پایتخت، پاسخگوی نیازها و تامینکننده ارزاق و مایحتاج ساکنان یکی از مناطق 22 گانه شهر تهران هستند، گفت: البته برخی از میادین میوه و تره بار از نقش فرامنطقهای برخوردار هستند و بخشی از کالاها و محصولات مورد نیاز شهروندان ساکن در یک پهنه جغرافیایی پایتخت را نیز تامین میکنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه یکی از این میادین فرامنطقهای، میدان میوه و تره بار صادقیه است که بخش قابل توجهی از نیاز شهروندان مناطق 2 و 5 را تامین میکند، افزود: این میدان با بیش از 20 هزار مترمربع مساحت، 50 غرفه در گروههای متنوع کالایی را در خود جای داده و از تنوع قابل ملاحظهای در عرضه انواع محصولات و کالاها برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه میدان میوه و تره بار صادقیه، مجموعاً 8 بازار میوه و تره بار شامل 5 بازار ثابت و 3 بازار محلهای را نیز تحت پوشش خود دارد، اظهار کرد: روزانه به طور متوسط 20 هزار نفر از این میدان خرید میکنند و میزان فروش آن، صرفاً در زمینه انواع میوه به صورت میانگین به بیش از 50 تُن در روز میرسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه میادین میوه و تره بار به نقطهای رسیدهاند که شهروندان میتوانند با یکبار مراجعه در طول هفته، ارزاق و مایحتاج هفتگی خانواده خود را از این مراکز تهیه نمایند، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، گستردگی بازارهای میوه و تره بار در سطح شهر نیز باید به مرحلهای برسد که شهروندان برای دسترسی به این مراکز، نیازی به وسایل نقلیه موتوری نداشته باشند و هر شهروند برای تهیه کالاها و محصولات مورد نیاز خود با کمترین فاصله و در کوتاهترین زمان به بازارهای محلهای میوه و ترهبار دسترسی داشته باشد.
گفتنی است، علاوه بر میدان میوه و تره بار صادقیه، میادین آزادی، تهرانسر، دریا، دریاچه، سردارجنگل و شهران که هر یک تعدادی بازار میوه و تره بار را تحت پوشش خود دارند، در پهنه غربی پایتخت مشغول خدمترسانی به شهروندان هستند.
يکشنبه 8/4/1399 - 14:59
ایرانگردی
پرداخت نشدن بهای اوراق مشارکت بانک آینده و تحریم ها دو مانع راه اندازی ایستگاه های مترو جدید است
برای راه اندازی یک خط مترو باید ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه کرد و این با بودجه شهرداری همخوانی ندارد بنابراین نیازمند مشارکت دولت هستیم از همین رو تامین زیرساختهای حمل و نقل عمومی یک مساله حاکمیتی است.
به گزارش شهر پیروز حناچی، شهردار تهران، شهردار تهران در حاشیه دویست و بیست و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز جلسه فوقالعاده مجمع اتوبوسرانی برگزار میشود و به همین دلیل در این جلسه حضور پیدا کردیم، افزود: مترو و حمل و نقل عمومی مهمترین موضوع شهرداری تهران است و شهروندان نیز حل آلودگی هوا و ترافیک را مطالبه دارند که راهحل اصلی آن توسعه حمل و نقل عمومی است.
حناچی با تاکید بر این نکته که بودجه شهرداری به تنهایی کافی نیست و توسعه حمل و نقل یک موضوع حاکمیتی است، عنوان کرد: در ابتدا نیز در قانون مترو اعلام شده بود که تامین زیرساخت و هزینهها برعهده دولت است و بعد از آن به مرور زمان پرداخت این هزینهها تقسیم شد، ساخت یک خط مترو ۱۰ هزار میلیارد تومان هزینه دارد که با بودجه شهرداری امکانپذیر نیست.
شهردار تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بز اینکه تصمیم بر این بود که هر ماه شهرداری یک ایستگاه مترو افتتاح کند، اضافه کرد: تا افتتاح ایستگاه امام حسین (ع) پیش رفتیم و مابقی ایستگاههای نیز بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اما به دو دلیل نتوانستیم مابقی ایستگاهها را افتتاح کنیم؛ یکی از دلایل عدم پرداخت بهای اوراق مشارکت توسط بانک آینده بود و دلیل دیگر تحریمها بوده است که ما را در تامین تجهیزات با مشکل مواجه کرد.
او در پاسخ به پرسش دیگری درباره سخنان روز گذشته استاندار تهران مبنی بر عدم رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در اتوبوس و مترو توضیح داد: من با عدد صحبت میکنم و وضعیت مترو و اتوبوس از نظر مسافر کمتر شده، چرا که ما در مترو یک میلیون و ۸۰۰ هزار سفر را پوشش میدادیم اما حالا این عدد به حدود یک میلیون رسیده است.
حناچی تاکید کرد که با اجباری شدن استفاده ماسک در مترو که در راستای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی بود توانستیم تا حدودی این فاصله را رعایت کنیم به گونهای که در حال حاضر در مترو بیش از ۹۵ درصد ماسک زدن را رعایت میکنند اما در مورد مابقی افراد ما امکان برخورد قهری نداریم و پلیس نیستیم اما اگر ستاد کرونا تشخیص دهد باید وارد عمل شویم.
شهردار تهران درباره دستاورد حضورش در جلسه هیات دولت توضیح داد: اگر دولت قبول کند که موضوع مترو حاکمیتی است شهرداری تهران به موفقیت دست یافته چنانچه بازدید سال گذشته رییس جمهور بارها از مترو موید همین امر است، هرچند که در حال حاضر شرایط اقتصادی کشور عادی نیست، اما باید همهجانبه از این موضوع حمایت کرد.
شهردار تهران با بیان اینکه مترو در ایام شیوع کرونا تعطیل نشد و حتی در روزهایی با سه درصد ظرفیت کار کرد، گفت: در اتوبوس موضوع متفاوت است و شرایط سختتر است و اما سعی بر این است که این موضوع نیز کنترل شود.
يکشنبه 8/4/1399 - 14:55
ایرانگردی
محمود کلهری در جریان نشست با اعضا کارگروه تخصصی محیط زیست شورایاری گفت: شورایاران باید در حوزه های مختلف از جمله دفع مناسب زباله، تفکیک پسماند از مبدا و همچنین قرار دادن زباله ها در ساعت مناسب در مخازن برای جلوگیری از انباشت زباله، فرهنگ سازی کنند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۱۷، جلسه اعضا کارگروه تخصصی محیط زیست، سلامت و خدمات شهری منطقه۱۷ با حضور محمودکلهری معاون خدمات شهری، معاون امور اجتماعی و شهرداران نواحی یک و سه برگزار شد.
در این نشست اعضای کارگروه در خصوص معضلات ومشکلات منطقه مطالبات خود را ارائه کردند. معاون خدمات شهری و محیط زیست به همراه روسای ادارات زیباسازی و فضای سبز گزارشی از عملکرد حوزه های خود ارائه کرده و پاسخ گوی مطالبات شورایاران بودند.
شهردار منطقه ۱۷ در این جلسه با تاکید بر اینکه جلسات کارگروه ها باید به مباحث کلان در منطقه بپردازد گفت: انتظار می رود در این جلسات مباحث کلان و راهبردی تری مطرح شود و طرح از مباحث خرد محلات در این جلسات باید اجتناب شود. تاکید می کنم مدیران شهری و شورایاران باید به طور مستمر با برگزاری جلسات در نواحی مسائل جزیی در هر محله را با بحث و گفت وگو و بازدید میدانی احصا و حل کنند.
او در ادامه با تقدیر از عملکرد اعضای ستاد بحران در دوران شیوع کرونا گفت: طبق پیش بینی های وزارت بهداشت منطقه ما به علت تراکم جمعیت در دوران شیوع کرونا مستعد همه گیری بود. اما با همت و هم افزایی اعضای ستاد بحران این خطر رفع شد. در این ایام به علت اینکه بیمارستان ضیائیان توسط وزارت بهداشت یکی از مراکزی بود که برای بستری بیماران کرونایی تعیین شده بود، در جلسه ستاد تصمیم گرفتیم تا درمانگاه شهرداری منطقه۱۷ را برای خدمات به بیماران غیر از مسئله کرونا در اختیار بیمارستان قرار دهیم. مدرسه ای نیز با احتمال افزایش بیماران برای خدمت رسانی بیشتر تجهیز کردیم و بحمدالله از آن دوره بحرانی با وضعیت مطلوبی عبور کردیم.
او در خصوص نهرسازی های ماه های گذشته در نواحی سه گانه گفت: یکی از اقدامات مثبت در ماه های گذشته نهرسازی و اقدامات عمرانی کوچک مقیاس در سطح محلات بوده است. یکی از دستاوردهای آن رفع بوی نامطبوع و از بین بردن کلونی جانوران موذی بوده است. همچنین این معابر به خاطر جوب های فرسوده و بلااستفاده نفوذناپذیر بودند که با ایجاد نهر کانیو امروز خودرو به داخل معابر این معابر تردد می کند.
کلهری با اشاره به توافق بر سر جمع آوری و جابه جایی تیرهای برق فرسوده در سطح محلات گفت: یکی از اقدامات خوب توافق با اداره برق رودکی برای جمع آوری تیرهای برق فرسوده تا شهریور امسال است.
او ادامه داد: در سال گذشته ۳۰درصد مخازن فرسوده سطح محلات تعویض و این مخازن نونوار شدند. باید دلسوزانه مسائل را شناسایی و حل کنیم، شورایاران باید در حوزه فرهنگسازی دفع مناسب زباله، تفکیک پسماند از مبدا و همچنین قرار دادن زباله ها در ساعت مناسب در مخازن برای جلوگیری از انباشت زباله فرهنگ سازی کنند.
او گفت: در سال گذشته ۱۴۰۰۰متر باغ و فضای سبز با خرید یکی دو ملک در جنوب منطقه به سرانه فضای سبز افزوده شد. اعتبار خرید این ملک برای حفظ سرانه فضای سبز با پیگیری های صورت گرفته از سوی مرکز و کمیسیون باغات تهیه شد.
شهردار منطقه ۱۷ در پایان افزود : یکی از راه های مقابله با بیماری درختان و فضای سبز، پژوهش است. اگر ۵۰۰ درخت آلوده در سطح شهر باشد هزینه نگهداشت این درختان عملا به صرفه و صلاح شهرداری نیست. بنابراین با حمایت از مجموعه کلینیک گل و گیاه در تلاشیم با رفع آفات و حفظ سلامت درختان، سلامت شهروندان حفظ شود.
يکشنبه 8/4/1399 - 14:4
ایرانگردی
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا و سرپرست توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در بازدید از پروژه های کوچک مقیاس و احیای بافت تاریخی منطقه ۱۱، اقدامات انجام شده برای توجه به هویت تاریخی را قابل توجه دانست.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، حامد مظاهریان که با همراهی نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ و جمعی از معاونین و مدیران از پروژه های کوچک مقیاس در محله های مرکزی شهر تهران بازدید کردند؛ توجه این منطقه مرکزی شهر به حفظ و صیانت از فرهنگ، هویت و تاریخ پایتخت را قابل توجه دانست و گفت: با اقداماتی که در این منطقه انجام شده نشان می دهد که منطقه ۱۱ در توجه به هویت شهری و محله ای در سطح خوبی در حال حرکت است و باید اقدامات به نحوی دنبال شود که موضوع توجه به محلات در سطح منطقه غیر قابل برگشت شود.
مظاهریان با تأکید براین که هویت شهر تهران و بافت اصلی شهر که با آن شناخته می شده؛ حائز اهمیت است؛ افزود: با اقداماتی که در منطقه ۱۱ انجام شده حرکت را در مسیر درستی می بینم. پروژه های در حال اقدام نوعا محرک توسعه هستند و مدیران بعدی نیز نمی توانند به این کارها بی توجه باشند.
او ادامه داد: مزیت نسبی مناطق ۱۱ و ۱۲ همین توجه به درون است و این که به فضای عمومی شهر فرصت داده شود تا از بودجه بیشتری برخوردار شود. دوره هایی در تاریخ تهران بوده که همه چیز به سمت ایجاد فضاهای خصوصی تر می رفت و از فضاهای عمومی کم می کردیم، در حالی که فضاهای خصوصی کیفیت قابل توجهی به شهر اضافه نمی کنند.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا توجه مدیریت شهری به انسان محور بودن را حائز اهمیت دانست و اضافه کرد: در هسته مرکزی تهران فضای حرکت و انسان محور بوده و طراحی شهری به گونه ای بود که انسان آن جا زندگی و حرکت کند و همه چیز حول محور انسان شکل گرفته است. اما در مناطق شمالی با وجود این که باغات شهر بوده اما اغلب از بین رفته و در این مناطق باغی به روی مردم باز نیست. در عرصه ها هم اگر چیزی مانده خصوصی است و ملاک حرکت ماشین است نه انسان.
مظاهریان با اشاره به این که منطقه ۱۱ در برنامه ریزی و اجرای پروژه ها با توجه به فرهنگ و هویت تاریخی اقدام کرده است؛ گفت: این اقدامات اگر زمانی در حد پروژه های پایلوت تلقی می شده؛ امروز مطالبه عمومی است و خیابانی که بخشی از آن باز آفرینی شده و جداره های آن اصلاح شده؛ مردم خواستار ادامه آن هستند.
او در ادامه اضافه کرد: ما در معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سعی می کنیم کنار شما باشیم و کمک های لازم را بکنیم. خوشبختانه پروژه های کوچک مقیاس منطقه ۱۱ سهم خوبی گرفته و تعریف پروژه ها و مسیرهای طی شده در این منطقه نشان داده که می تواند جامه عمل پوشانده و رضایت عمومی را کسب کند.
مظاهریان با اشاره به سطح خوب مشارکت شهروندان در اجرای پروژه های محلی گفت: اگر مردم حس مشارکت داشته باشند و نظارتشان برای اجرای پروژه هاپرسیده شود؛ برای نگهداشت آن نیز مشارکت می کنند و از اموال شهر مراقبت خواهند کرد.
همچنین نصراله آبادیان شهردار منطقه ۱۱ نیز در خصوص عملکرد تعدادی از معاونت های منطقه که با هدف توجه و بهره گیری از پتانسیل درونی منطقه و ارتقای کیفی عملکرد کارکنان برنامه ریزی و اجرایی شده است؛ گزارشی ارائه داد.
بر اساس این گزارش مظاهریان در بازدید از محله های مرکزی شهر تهران و پروژه های انجام شده و کوچک مقیاس که در آینده نزدیک اجرای آ ها در محله ها آغاز خواهد شد؛ ضمن بازدید از پروژه فرهنگی پهنه رودکی، خیابان نوفل لوشاتو، کوچه لولاگر، هتل حنا، خانه اتحادیه، خانه عطایی و دفتر تسهیلگری پهنه رودکی از سایر پروژه ها از جمله بازپیرایی جداره تاریخی میدان وحدت اسلامی، چارسوق چوبی، بازارچه نائب آقا، مسجد صاحب الزمان (عج)، زیر گذر و پیشخوان میدان راه آهن، پاتوق محله سیمین و پاتوق محله سوزنبان، بوستان امیریه، خیابان جنگ و مهمانسرای امام علی (ع) بازدید کرد و شهردار منطقه ۱۱ به تشریح اهداف و ویژگی های پروژه های این منطقه که با محوریت توجه به ارزش های معماری، ارتقای کیفی محله، توجه به اقتصاد مبتنی بر فرهنگ، تغییر رفتار کمی به سمت رفتار کیفی، تسهیلگری و ... پرداخت.
يکشنبه 8/4/1399 - 13:59