ایرانگردی
در راستای تامین هر چه بیشتر سلامت شهروندان، غرفههای عرضه مرغ گرم تازه بدون آنتی بیوتیک در میادین و بازارهای میوه و تره بار افزایش مییابد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ دکتر سید سعید راد با تاکید بر اهمیت و ضرورت حفظ و تامین سلامت شهروندان به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار گفت: اگر چه توزیع و عرضه مرغ گرم تازه بدون آنتی بیوتیک هم اکنون نیز در غرفههای دارای مجوز در میادین و بازارهای میوه و تره بار صورت میگیرد، اما با توجه به تاثیر تغذیه سالم بر سلامت شهروندان، تلاش خواهد شد تا غرفههای توزیع کننده این محصول افزایش یابد.
وی در ادامه با اشاره به نرخنامه جدید سازمان اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم تازه بدون آنتی بیوتیک در میادین و بازارهای میوه و تره بار 11200 تومان است که نرخ آن، تنها یک هزار تومان از هر کیلوگرم مرغ گرم تازه معمولی به قیمت 10200 تومان بیشتر است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر تلاش برای ارتقای کیفی خدمات ارائه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار گفت: در تغییر رویکرد مدیریتی سازمان از گسترش کمی میادین و بازارهای میوه و تره بار به بهبود کیفیت خدمات ارائه شده در این مراکز خدماتی، افزایش غرفههای عرضه کننده محصولات ارگانیک در دستور کار این سازمان قرار گرفته است که امیدواریم موجب افزایش رضایت شهروندان شود.
سه شنبه 22/8/1397 - 20:36
ایرانگردی
علی اکبری در نشست تخصصی "چالش تأمین پارکینگ در شهر تهران با تمرکز بر تأمین پارکینگ در بافت های فرسوده شهری"، تصریح کرد: بیشترین میزان نزاع هایی که بصورت رسمی ثبت شده و یا حتی در مواردی منجر به قتل شده است، نزاع بر سر جای پارک بوده؛ از این رو تأمین کسری پارکینگ و جبران بخشی از این معضل از چند سال گذشته در دستور کار شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری قرار گرفته و می توان اذعان کرد که حدود 4 الی 5 سال است که سیاست مشخصی در این حوزه وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، نشست تخصصی چالش تأمین پارکینگ با حضور عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی و مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران برگزار شد.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در نشست تخصصی چالش تأمین پارکینگ در شهر تهران با تمرکز بر تأمین پارکینگ در بافت های فرسوده شهری به عنوان ریاست پانل و نخستین سخنران، هدف از برگزاری این نشست را واکاوی تمامی مسائل مرتبط با مشکلات خاصی که برای سکونت در سطح شهر تهران به وجود آمده و دستیابی به راهکارهای مشخص در راستای بهبود وضعیت زیستی به ویژه در بافت های فرسوده ذکر کرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به 3268 هکتار بافت فرسوده در سطح شهر تهران که دارای سه ویژگی نفوذناپذیری، عدم استحکام و ریزدانگی هستند و 10 هزار هکتار بافت ناپایدار که در مجموع حجم بسیار گسترده ای از شهر تهران را در برگرفته اند، یادآور شد: محدودیت در خدمات 7 گانه شهری، محدودیت در بهره گیری از ظرفیت های زیست مناسب و زیست پذیری مطلوب برای ساکنان، محدودیت پارکینگ و غیره از جمله مسائل و مشکلات موجود و مترتب در بافت های فرسوده است.
به گفته نژاد بهرام، برجسته ترین ذی نفعان در محدوده بافت های فرسوده، علاوه بر ساکنین، بخش خصوصی است؛ بخشی که قادر است با ارائه راهکارها و پیشنهادهایی به سازمان های مرتبط و سیاست گذار و مجری، همکاری لازم را داشته باشد و به عنوان بخش های نخبگی و دانشگاهی مناسب ترین راهکارها را در اختیار دستگاه های اجرایی و مجری برنامه ها قرار دهد.
نژاد بهرام ضمن تأکید بر ضرورت توجه به سه گانه شهر، شهرداری و شهروند در طراحی ها، جستجوی مسائل و حتی اجرا، عنوان کرد: موضوع پارکینگ های عمومی، راهکاری بود که شهرداری تهران با توجه به وضعیت خاص بافت های فرسوده به عنوان راهکاری برای برون رفت از مسائل نوسازی تعریف کرد، چون اگر می خواستیم بر اساس قوانین، اجازه نوسازی را در شرایطی به شهروندان بدهیم که تأمین پارکینگ را هم بر عهده داشته باشند، امکان نداشت که بتوانیم در طول دو دهه گذشته به حدود40 درصد نوسازی بافت های فرسوده پایتخت دست پیدا کنیم.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در این باره افزود: راهکار پیشنهادی این بود که نصف پارکینگ تأمین شود و یا بقیه مبلغ مورد نیاز برای تأمین پارکینگ را در حسابی خاص در شهرداری قرار دهند و مبالغ مذکور برای ایجاد پارکینگ های عمومی در محلات هزینه شود که بخشی از این کار صورت گرفت و بخش بزرگی از آن ناتمام ماند، بطوری که در حال حاضر منجر به بروز معظلات جدید تر شده است.
نژاد بهرام با بیان این که مسئله پارکینگ در بافت های فرسوده تبدیل به آسیب اجتماعی، نزاع های خیابانی و کاهش اعتماد عمومی در محلات شده است، متذکر شد: مجموع این مشکلات ما را با نوعی بی نظمی و عدم وجود انتظام در معابر مواجه کرده است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به افزوده شدن سالانه 500 هزار خودرو به شهر، خاطرنشان کرد: مجموعه شورای شهر، مدیریت شهری و تمامی دست اندرکاران حوزه مسائل شهری به دنبال راهکار بلند مدت شهر بدون خودرو و کم خودرو هستند اما آنچه امروز شاهد آن هستیم، استفاده بیش از 2 خودرو در برخی از واحدهای مسکونی است که طبیعتاً پارکینگ های بیشتری را هم نیاز دارد.
رئیس کمیته شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه موضوع پارکینگ های محله ای در دستور کار بودجه سال 97 شهرداری تهران قرار گرفته است، تصریح کرد: در گام اول 55 میلیارد تومان برای این موضوع در نظر گرفته شد که زمین را از طریق سازمان های وابسته به شهرداری از جمله سازمان نوسازی شهر تهران تأمین کنیم و بخش خصوصی با ایجاد پارکینگ های محله ای در قالب اقدامات مشارکتی با شهرداری، مسیر بهبود پیدا کردن وضعیت نامتناسب و اغتشاش و کسری پارکینگ در سطح شهر تهران و معابر را برطرف کند.علی اکبری با بیان این که بیشترین میزان نزاع هایی که بصورت رسمی ثبت شده و یا حتی در مواردی منجر به قتل شده است، نزاع بر سر جای پارک بوده، تصریح کرد: تأمین کسری پارکینگ و جبران بخشی از این معضل از چند سال گذشته در دستور کار شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری قرار گرفته و می توان اذعان کرد که حدود 4 الی 5 سال است که سیاست مشخصی در این حوزه وجود دارد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران هدف از برگزاری این نشست را تحلیل و واکاوی سیاست های موجود و ارائه پیشنهادات و راهکارهای کارآمد در این حوزه دانست و اظهار داشت: شهرداری تهران بخشی از زمین های خود را در اختیار تأمین فضاهای پارکینگ قرار داده است که بخشی از آن توسط سازمان نوسازی شهر تهران راهبری می شود و شهرداری های مناطق مختلف نیز اعلام آمادگی کرده اند که نقاطی را به این مهم اختصاص دهند.
علی اکبری عنوان کرد: سازمان نوسازی شهر تهران تا به امروز اقدام به انتشار 2 فراخوان برای جذب پیمانکار در این زمینه کرده، اما متأسفانه هیچ پیمانکاری جهت مشارکت اعلام آمادگی نکرده است.
وی با بیان این که سازمان نوسازی در سال های گذشته اقدامی را انجام داد که از ظرفیت پارکینگ های مکانیزه در بافت های فرسوده استفاده کند، خاطرنشان کرد: مالکیت زمین محل استقرار و مسئله نگهداری این پارکینگ ها موضوعاتی بود که باعث شد پارکینگ های خریداری شده از سوی سازمان نوسازی تنها در محوطه هایی که شهرداری های مناطق استقرار دارند مثل ساختمان های شهرداری های مناطق 15، 16 و 17 مستقر شوند؛ شهرداران محترم مناطق نیز برای جابجایی این پارکینگ ها به بافت های فرسوده اعلام آمادگی کرده اند ولی آیا در بافت زمین هست؟ و اگر هست، ساز و کار نگهداری آن به چه صورت باید باشد؟
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران افزود: شهرداری بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران تعدادی پارکینگ تعهدی ایجاد کرده است؛ بدین معنا که پروانه را صادر کرده با میزانی از کسری پارکینگ و این فورجه را داده که تا زمانی که پایان کار صادر می شود، سازنده و یا مالک اقدام به تأمین کسری پارکینگ تا شعاع 250 متر کند.
علی اکبری در این رابطه بیان کرد: در حوزه پارکینگ تعهدی، برای ساخت حدود 6 هزار واحد ساختمانی پروانه صادر شده، واحد ساخته شده و مردم در آن مستقر شده اند، 18 ماه سپری شده، به مرحله اخذ پایان کار رسیده است اما در شعاع 250 متری پارکینگی وجود ندارد که مالک آن را بخرد و به واحد خود وصل کند، اگر هم وجود داشته باشد موضوع اسناد مالکیتی آن حل نشده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در خاتمه سخنان خود ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست تخصصی، ابراز امیدواری کرد که این گفتگوها بتواند فضایی را در جهت رفع مشکل تأمین پارکینگ به عنوان یکی از اساسی ترین چالش ها در شهر تهران و به ویژه در بافت های فرسوده ایجاد نماید و راهگشا باشد.
در ادامه این نشست تخصصی سایر اعضاء پنل به ایراد سخنرانی پرداختند و به پرسش های مطرح شده از سوی حاضرین در جلسه پاسخ گفتند.
شایان ذکر است متقی، سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران؛ موسوی، مدیر کل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و عضو کمیته تخصصی تدوین ضوابط و مقررات شهرسازی شهرداری تهران؛ رضوی، عضو هیأت رئیسه انجمن کارفرمایی پارکینگ های مکانیزه و صادر کننده ملی سال 97؛ فقیهی، رئیس اتحادیه دارندگان توقفگاه و پارکینگ و کوکب زاده فعال حوزه نمایشگاهی و برگزار کننده نمایشگاه تخصصی پارکینگ و تجهیزات پارکینگ در نمایشگاه شهر آفتاب از دیگر اعضای پنل در این نشست بودند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران پس از خاتمه این نشست تخصصی به همراه سرپرست سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران از پروژه پارکینگ مکانیزه فرهنگ بازدید کرد.
سه شنبه 22/8/1397 - 20:35
ایرانگردی
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: شهردار مدرسه تمرین مشارکت مدنی برای نوجوانان دانش آموز است و در راستای این فرایند، دانش آموزان میتوانند در انتقال مفاهیم و مضامین مهم شهری به خانواده ها و دوستان خود یاریگر مدیریت شهری باشند.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، بیستمین دوره انتخابات شهردار مدرسه با حضور شجاع پوریان معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، حق شناس رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، حجت نظری عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر، توکلی مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری، مفاخریان شهردار منطقه 9، مدیران شهری، مسئولین آموزش و پرورش شهر تهران و دبیران و دانش آموزان در مدرسه سلمان فارسی منطقه 9 برگزار شد.
شجاع پوریان ضمن تقدیر از همکاری آموزش و پرورش برای برگزاری انتخابات شهردار مدرسه گفت: امروز بیستمین دوره این انتخابات در 440 مدرسه پایتخت (معادل یک دهم مدارس شهر تهران)، به صورت همزمان برگزار می شود و امیدواریم در سالهای آینده مقدمات برگزاری انتخابات شهردار مدرسه در تمامی مدارس تهران فراهم شود.
وی انتخابات شهردار مدرسه را اقدام مدنی و اجتماعی بسیار خوبی دانست که می تواند تاثیرات فراوانی در جامعه بر جا گذارد و در این باره افزود: انتخابات شهردار مدرسه آغازی برای مشارکت اجتماعی دانشآموزان و تمرین فعالیتهای انتخاباتی و مدنی است و می تواند پایه گذار حضور نوجوانان ما در انتخاباتهای بزرگتر مانند شورای شهر و مجلس باشد.
معاون شهردار تهران با دعوت از دانشآموزان برای مشارکت آگاهانه در انتخابات شهردار مدرسه افزود: انتخابات شهردار مدرسه باعث شخصیت بخشیدن به دانشآموزان، ارتقای سطح مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای اجتماعی و مدنی، ترویج و تقویت شیوه های تصمیمگیری جمعی، تمرین شایسته سالاری و آشنایی با وظایف مدیریت شهری میشود و بناداریم در سالهای آینده از میان شهرداران مدارس، مشاور نوجوان شهردار تهران را نیز انتخاب کنیم.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران از دانش آموزان خواست مفاهیم و مضامین مدیریت شهری را که در فرایند برنامه های شهردار مدرسه فرا می گیرند در درون خانواده های خود نیز منعکس کنند.
شجاع پوریان با انتقاد از اینکه مدیریت شهری در موضوع مشارکت اجتماعی با مشکلات بسیاری مواجه است، تصریح کرد: متاسفانه هنوز موضوعات مهم مدیریت شهری مثل ترافیک، آلودگی هوا، رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، حفظ محیط زیست، تفکیک زباله از مبدأ و سایر موضوعات مهم شهروندی در میان شهروندان ما عمومیت ندارد و فرهنگ سازی صحیحی صورت نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد دانش آموزان می توانند در انتقال مفاهیم مهم شهری از جمله کاهش تولید زباله، تفکیک زباله، رعایت قوانین رانندگی، حفظ و نگهداشت شهر و... به خانواده، گروه همسالان و دوستان، شبکه های اجتماعی و... یاریگر مدیریت شهری باشند.
سه شنبه 22/8/1397 - 20:30
ایرانگردی
بزرگداشت نیما یوشیج در سالن اجتماعات فرهنگسرای دانش برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 21 ، فرهنگسرای دانش در نظر دارد نشستی صمیمی با عنوان "مفاخر ایران زمین" با موضوع بزرگداشت نیمایوشیج چهارشنبه 23 آبان راس ساعت 16 برگزار نماید.
از اهداف این برنامه، فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اندیشه شاعران در مورد این پدر شعر نوی فارسی و خوانش اشعار نامبرده است.
علی اسفندیاری، مردی كه بعدها به «نیما یوشیج» معروف شد، در بیستویكم آبانماه سال 1276 مصادف با 11 نوامبر 1897 در یكی از مناطق كوه البرز در منطقهای بهنام یوش، از توابع نور مازندران، دیده به جهان گشود.او 62 سال زندگی كرد و اگرچه سراسر عمرش در سایهی مرگ مدام و سختی سپری شد؛ اما توانست معیارهای هزارسالهی شعر فارسی را كه تغییرناپذیر و مقدس و ابدی مینمود، با شعرها و رایهای محكم و مستدلش، تحول بخشد.
علاقمندان جهت حضوردر برنامه و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس : کلیومتر 5 بزرگراه شهید لشگری ، شهرک فرهنگیان ، میدان دانش ، نبش فرهنگ نهم مراجعه و با شماره تلفن 44541580 تماس بگیرند .
سه شنبه 22/8/1397 - 20:28
ایرانگردی
مدیر ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: با اجرای طرح «کتابخانهای به وسعت یک شهر» شاهد کتابخوانی بیش از 25 هزار و 590 مسافر مترو در مهرماه سال 1397 بودیم.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، محسن محمدیان با اشاره به اجرای طرح دسترسی رایگان مسافران مترو به یکی از سامانههای مجازی کتاب توسط گوشی هوشمند و یا تبلت با عنوان «کتابخانهای به وسعت یک شهر» افزود: آمارها در مهر ماه سال جاری نشان داد که بیش از بیست و پنج هزار و 590 مسافر از این طرح استفاده کردهاند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 75 دستگاه برای اتصال رایگان شهروندان و مسافران محترم به این سامانه در 22 ایستگاه شامل، تجریش، قلهک، جوانمرد قصاب، شاهد _ باقر شهر، فرودگاه امام خمینی (ره)، بهارستان، دانشگاه شریف، تهران (صادقیه)، تئاتر شهر، مصلی امام خمینی (ره)، میدان انقلاب اسلامی، میدان حضرت ولیعصر (عج)، میدان شهدا، شهرک اکباتان، بیمه، فرهنگسرا، آزادگان، امام خمینی (ره)، کرج، گلشهر، شادمان ومیدان آزادی وجود دارد گفت: مسافران مترو در ایستگاههایی که فیدباکس در آن نصب شده است می توانند به مدت یک ساعت از کتاب های این نرم افزار به صورت رایگان استفاده کنند البته پس از خارج شدن از مترو، نگران کتابی که در حال مطالعه آن بودهاند، نباشند چرا که میتوانند در سفر بعدی ادامه کتاب را مطالعه کنند.
گفتنی است، در این ماه بیشترین استقبال مسافران به ترتیب در ایستگاه تئاتر شهر، شهید كلاهدوز و قائم به ثبت رسیده و پرمخاطبترین کتابها نیز به ترتیب؛ ملت عشق، مدیر مدرسه و كمی دیرتر بوده است.
سه شنبه 22/8/1397 - 19:56
ایرانگردی
هوآوی لیست بروزرسانیهای گوشیهای خود را که در ماه گذشته عرضه و به تدریج در گوشیهای هوآوی کاربران کشور ما روزآمد میشود را منتشر کرد. در این لیست نام گوشیهای زیادی در سری Y چون Huawei Y6 Prime 2018، Huawei Y5 Prime 2018، Huawei Y3 2017 4G، Y5 2017، Y7 Prime به چشم میخورد. همچنین در سری mate هم Huawei Mate 10 و Huawei mate 10 Lite در لیست بروزرسانی جای گرفتهاند. به علاوه برای گوشیهای سری nova و P هم بروزرسانی در نظر گرفته شدهاست.
لازم به ذکر است روزآمد کردن گوشی با این بروزرسانیها در جهت بهبود عملکرد کلی گوشی و از بین بردن نگرانیهای امنیتی در گوشیهای هوآوی توسط این برند توصیه شده است. این به روزرسانی ها در هر ماه با توجه به دغدغه هوآوی در جهت روزآمد بودن گوشیهای این شرکت و فراهم کردن بهترین تجربه کاربری برای کاربران این برند عرضه میشود.
در لیست زیر می توانید جزییات کامل این بروزرسانیها را مشاهده کنید.
حتی اگر گوشی هواوی شما در لیست فوق ذکر نشده است، میتوانید با مراجعه به مراکز خدمات مجاز هوآوی جدیدترین نسخه را دریافت کنید. برای یافتن آدرس نزدیکترین مرکز خدمات به محل سکونت خود به برنامه HiCare که در همه گوشیهای هوآوی از پیش نصب نشدهاست، مراجعه کنید.
به علاوه هم اکنون در مرکز خدمات هوآوی شعبه مجتمع چارسو تهران ارائه خدمات رایگان نرم افزاری شامل برطرف کردن عیوب نرم افزاری، نصب آخرین بروز رسانیهای ارائه شده در کنار خدمات پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات در اختیار کاربران قرار میگیرد. به علاوه خدمات ارزشمند دیگری چون کالیبره کردن سنسورها و صفحه نمایش، انجام خدمات باکتری زدایی از گوشی و بهینه سازی تنظیمات گوشیهای هوآوی نیز در این رویداد به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
لازم به ذکر است که این خدمات به کلیه گوشیهای دارای گارانتی و حتی خارج از گارانتی هوآوی ارائه میشود لذا کاربرانی که مدت زمان گارانتی گوشیهای آنها نیز به اتمام رسیده هم می توانند از این خدمات رایگان بهره ببرند.
سه شنبه 22/8/1397 - 19:54
ایرانگردی
بیستمین دوره انتخابات شهردار مدرسه با حضور حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهرتهران، نظری عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهرتهران، شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران،ضرغامی مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران،مفاخریان شهردار منطقه٩، باقری مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران، محسنی نسب مدیر آموزش و پرورش منطقه9 و جمعی از مدیران شهری منطقه در دبیرستان پسرانه سلمان فارسی منطقه9 برگزار شد.
حق شناس: شاخص هاى انتخاب شهردار از نگاه دانش آموزان
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهرتهران با تبریک به دانش آموزان بابت تجربه این روز ارزشمند در انتخاب شهردار مدرسه گفت:امروز یک روزماندگار است و در آینده شما این گردهمایی جهت انتخاب شهردار مدرسه را فراموش نخواهید کرد.
وی با اشاره به شعارهای انتخاباتی کاندیداهای شهردار مدرسه افزود: برای من شعارهای دانش آموزان ارزشمند است و بایست یادمان باشد که در رای گیری شهردار مدرسه با انتخاب شایسته ترین فرد از هر حیث با توجه به ویژگی های تعهدی و تخصصی منافع مدرسه را مد نظر داشته باشیم.
همچنین باقری مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به جمعیت میلیونی دانش آموزان پایتخت بیان داشت:امروز در شهر تهران شاهد جمعیت یک میلیون و 150 هزار نفری از دانش آموزان هستیم که می بایست مدرسه همسو و در کنار خانواده جایگاهی برای فعالیت های اجتماعی و آموزش مهارتهای زندگی باشد.
وی همچنین افزود:دانش آموزان در محیط های آموزشی نظیر مدارس می توانند با تمرین و پذیرش مسئولیتهای اجتماعی و افزایش مهارتها زمینه ایجاد جامعه بهتری را فراهم کنند تا شاهد محیط زیستی بهتر که ناشی از آموزش دوران دانش آموزی است باشیم.
شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از جمله مدیران شهری حاضر در این برنامه بود که در خصوص انتخابات شهردار مدرسه گفت: امروز با رای گیری در440 مدرسه شهر تهران شاهد تمرین کارهای انتخاباتی و مدنی هستیم که زمینه ای را فراهم می کند تا فردا در انتخابات بزرگتر شرکت کنیم.
وی ادامه داد و افزود:امید است تا در آینده ای نزدیک از میان این جمع از دانش آموزان شاهد انتخاب روسای مملکتی در عرصه های مدیریتی باشیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران انتخابات شهردار مدرسه را کاری ارزشمندی دانست و اظهار داشت: در بحث مفاهیم مدیریت شهری و مشارکت های اجتماعی مثل تفکیک پسماند و نظایر آن دانش آموزان می توانند یاریگر مجموعه شهری در انتقال این مفاهیم به محیط خانواده باشند.
مفاخریان: انتخابات شهردار مدرسه تمرین دموكراسى در فضاى مدیریت شهرى است.
در ادامه مفاخریان شهردار منطقه9 با اشاره به انتخاب شهردار مدارس با رای دانش آموزان و نیز انتخاب شهردار تهران با درایت شورای اسلامی شهر گفت: انتخابات شهردار مدرسه به عنوان فصل جدیدی در حوزه دانش آموزی در موضوع مشارکت ها و تمرین دمکراسی در محیط شهری است.
وی با تشکر از دانش آموزانی که داوطلب انتخابات شهردار مدرسه و پذیرش مسئولیت شدند افزود: به پاس علاقه مندی در قبول این مسئولیت اجتماعی در مدرسه جای امید است تا با الگوبرداری در موضوع مربوط به شهردار مدرسه بتوان آن را در سبک های بزرگتر هم به اجرا گذاشت تا با همین رویکرد خوب دموکراسی در ایجاد فضای تعاملی و مشارکت اجتماعی قدم برداشت.
شهردار منطقه9 همچنین بیان داشت:امروز در شهر تهران شاهد انتخابات شهردا مدرسه در 440مجموعه آموزشی در سطح شهر تهران می باشیم که این بزرگترین انتخابات در عرصه انتخاب شهردار در محیط آموزشی با همکاری شهرداری و آموزش و پرورش می باشد که امید است این مراسم فتح بابی برای همه مشتاقان خدمت رسانی به مجموعه شهری باشد.
مفاخریان در خاتمه اظهار داشت:مجموعه شهری دست شهرداران مدارس را در جهت کمک به مجموعه شهری می فشارد و با دعوت از همه دانش آموزان می خواهد تا با مشارکت های اجتماعی در ایجاد شهری زیست پذیر برای همه اقشار جامعه زمینه رفاه و آرامش بیشتر را فراهم کنند.
شایان ذکر است بیستمین دوره انتخابات شهردار مدرسه در 20مدرسه منطقه9 برگزار شد.
سه شنبه 22/8/1397 - 19:44
ایرانگردی
شهردار منطقه 11 تهران از برنامه های مدیریت شهری این منطقه برای کنترل دیابت شهروندان محله های مرکزی شهر تهران در هفته دیابت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان با اعلام این خبرگفت: همزمان با آغاز هفته دیابت، ویژه برنامه های سلامت محور با هدف آگاهی شهروندان از علائم، نشانه ها و عوامل خطر برای انواع دیابت به منظور تشخیص زود هنگام این بیماری از 19 لغایت 26 آبان ماه در دست اقدام است.
وی افزود: برپایی جشنواره بزرگ غذا با عنوان تغذیه سالم ویژه ی دیابتی ها در مجموعه پردیس سلامت، انجام تست های غربالگری و قند خون در میادین میوه و تره بار سطح منطقه، برگزاری همایش بزرگ دیابت با حضور پزشکان مجرب و..از اهم برنامه های در نظر گرفته در هفته دیابت است.
آبادیان اظهار کرد: هم چنین به منظور مشارکت سالمندان و ارتقاء روحیه و افزایش نشاط وشادابی سالمندان مبتلا به بیماری دیابت، برنامه های ویژه اعم از مسابقات شطرنج ، خوشنویسی و.. تمرین شعر و سرود، کارگاه های آموزشی شاد زیستن و...در مجموعه پردیس سلامت برگزار می شود.
شهردار منطقه 11 با بیان این که تشخیص و درمان اولیه برای جلوگیری از عوارض دیابت و دستیابی به سلامت نقش مهم و کلیدی دارد؛ افزود: در این راستا با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی، بیمارستان روزبه، درمانگاه امام صادق(ع) و.....غرفه های دیابت مستقر در زیرگذر حضرت ولی عصر (عج) با عناوین گفتگو در شهر با موضوع خانواده و دیابت، غربالگری دیابت ، سلامت روان و دیابت، تغذیه و زندگی سالم، آموزش و مشاوره دیابت و.. روز چهارشنبه 23 آبان ماه از ساعت 9صبح پذیرای عموم است.
سه شنبه 22/8/1397 - 19:42
ایرانگردی
شهردار منطقه چهار تهران از برگزاری ششمین مانور آمادگی مقابله با خرابکاری و آتش سوزی خبر داد و گفت: تقویت گروه های دوام محلات و دانش آموزی، کاهش تلفات و آسیب های احتمالی حوادث را کاهش خواهد داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، سید علیرضا حسینی در ششمین مانور آمادگی مقابله با خرابکاری و آتش سوزی که با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور، سازمان بسیج دانشآموزی، آموزش و پرورش شهرتهران، آتشنشانی منطقه 3 عملیات، هلال احمر، اورژانس شرق تهران و دستگاههای خدماتی در مدارس محله تهرانپارس برگزار شد گفت: یکی از مهمترین عوامل کاهش تلفات احتمالی در حواث غیر مرقبه از جمله آتش سوزی، زلزله، سیل و یا خرابکاری ها تقویت گروه های دوام به عنوان نیروهای امداد رسان محلی است.
وی حضور به موقع نیروهای محلی در محل حوادث را یکی از مهمترین عوامل کاهش تلفات عنوان کرد و گفت: با توجه به نزدیکی گروه های دوام محلات به صحنه حوادث تا قبل از رسیدن نیروهای امدادی و کمک رسان می تواند کاهش تلفات را به دنبال داشته باشد.
رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه چهار اضافه کرد: علاوه بر تقویت نیروهای محلی دوام، افزایش هماهنگی های لازم با دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز نقش بسزایی در کاهش تلفات احتمالی حوادث غیر مترقبه خواهد داشت.
حسینی در ادامه با اشاره به اهداف این مانور گفت: ششمین مانور منطقه چهار با هدف افزایش آمادگی نیروهای عمل کننده، ایجاد هماهنگی بیشتر میان نیروهای عملیاتی امدادی و نهادهای مربوطه اجرا شده است.
وی آمادگی و عملکرد مقابله با بحران تمام دستگاه های منطقه را در این مانور مطلوب ارزیابی کرد: در سال جاری 6 مانور شاخص با رویکرد حوادث و بلایای طبیعی در منطقه چهار برگزار شده است و به منظور افزایش هماهنگی با دستگاه های خدمات رسان و گروه های دوام، برگزاری اینگونه مانورهای تخصصی در دستور کار قرار دارد.
سه شنبه 22/8/1397 - 19:41
ایرانگردی
صلاحیت تحصیلی و اخلاقی کاندیداهای انتخابات شهردار مدرسه باید مورد تایید مربیان مدرسه و والدین قرار بگیرد و رضایت آنها را به همراه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه در بیستمین دوره طرح انتخابات شهردار مدرسه که از 21 آبان در منطقه یک آغاز شده و تا 23 آبان ماه ادامه دارد با حضور در مدرسه راهنمایی پسرانه لاجوردی با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: انتخابات شهردار مدرسه با هدف تمرین مشارکت جمعی از طریق بر عهده گرفتن وظایف مشخص مشارکتی، آشنا شدن با تصمیم گیری های جمعی ،شخصیت بخشیدن به دانش آموزان با تاکید بر امور اخلاقی، ارزشی، اجتماعی و فرهنگی و اهمیت آنان به عنوان آینده سازان جامعه ، شناخت بهتر شهر و شیوه های اداره آن به منظور ایجاد رابطه عاطفی و مسئولانه نسبت به محیط زندگی و...در بیست مدرسه منتخب به تفکیک هر ناحیه دو مدرسه دخترانه و پسرانه و در مقطع متوسطه اول و دوم در حال برگزاری است.
توسلی گفت : تمام کاندیداهای مدارس به عنوان نامزد انتخاباتی در انتخابات شرکت و اقدام به تبلیغ مهارت ها و توانمندی های خود به دوستانشان در مدرسه می نمایند که در این انتخابات نفر اول به عنوان شهردار مدرسه تعیین و 8 نفر نیز به عنوان معاون در نظر گرفته می شوند.
وی تصریح کرد:برگزاری رای گیری با نظارت کامل اعضای هیئت نظارت و با حضور مدیر مدرسه،معلم پرورشی و خانواده های کاندیداها برگزار می شود
سه شنبه 22/8/1397 - 19:39