ایرانگردی
هشتاد و نهمین نشست باشگاه نجوم با باز برپایی و شروع مجدد باشگاه علوم کامپیوتر در مرکز علوم و ستاره شناسی تهران، برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، امیرحسین چیذری مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران با اعلام این خبر اظهار داشت: هشتاد و نهمین نشست باشگاه نجوم با حضور جمعی از علاقه مندان، اساتید، منجمان آماتور و دانشگاهی در تالار کهکشان چهارشنبه 13شهریور از ساعت 17:30 الی 21:30 برگزار می شود که ابتدای این نشست همزمان با شروع مجدد باشگاه علوم کامپیوتر خواهد بود.
مدیر مرکز علوم افزود: اولین سخنرانی این برنامه ، با موضوع« الگوریتم رمز ارزها» توسط دکتر حسین بیانی عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دومین سخنرانی ، با موضوع« چگونه فضانورد شویم » توسط محمدرضا رضایی نویسنده و مروج دانش و فناوری فضایی و مجله خبری نجومی و کامپیوتر نیز توسط حسن باقری مدرس نجوم و کامپیوتر به علاقه مندان ارائه می شود.
وی تصریح کرد: رصد آسمان شب بعنوان برنامه ویژه این نشست علمی، بعد از غروب آفتاب در رصدخانه مرکز برگزار می شود.
گفتنی است علاقهمندان می توانند جهت حضور در این برنامه به نشانی میــدان قدس- خیابان دزاشیب-خیابان عمار-کوی شهید صالحی(عرفات)- شمارۀ 22- مرکز علوم و ستاره شناسی تهران مراجعه نمایند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 96027657 و 96027012 تماس بگیرند.
سه شنبه 12/6/1398 - 16:25
ایرانگردی
مجموعه" به زی" در راستای بستر سازی فرهنگی با هدف بازیافت پسماند خشک از مبداء، ایستگاه های مدیریت پسماند را در تقاطع های پرتردد منطقه 3 برای شهروندان تهرانی برپا کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، رامین نبی بخش مشاور شهردار با اعلام این خبر گفت: آموزشگران سامانه آنلاین "به زی" با حضور در ایستگاه های مدیریت پسماند، با پخش تراکت و نصب رایگان این اپلیکیشین بر روی گوشی های هوشمند نسبت به اطلاع رسانی آن اقدام می کنند.
وی ابراز داشت: آموزشگران، شرایط فعالیت سامانه آنلاین "به زی" را برای علاقمندان شرح داده و آنها را برای پیوستن به خانواده "به زی" دعوت می کنند.
سه شنبه 12/6/1398 - 16:21
ایرانگردی
به زودی؛ با بهره برداری از پروژه مشارکتی تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید لشگری-سه راهی اندیشه(دوگاز)، سهولت در سفرهای منطقهای و فرامنطقهای برای شهروندان و مسافرین عبوری غرب کلانشهر تهران فراهم خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مهدی قره خانی معاون فنی و عمرانی این منطقه با اشاره به انجام مراحل پایانی پروژه تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید لشگری-سه راهی اندیشه (دوگاز) گفت: بهره برداری از این تقاطع غیرهمسطح موجب سهولت بیشتری در سفرهای منطقهای و فرامنطقهای میشود و قطعا با افتتاح این پروژه تنها گره ترافیکی غرب پایتخت یعنی تقاطع "دوگاز" با بزرگراه شهید لشگری که با نام سه راه اندیشه شناخته میشود و تنها نقطه مسبب ایجاد اختلال ترافیکی در این بزرگراه می باشد، برطرف خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: جلسات هفتگی منظمی به منظور بررسی مسائل، راه حل های پیشنهادی و راهکارهای اجرایی "پروژه مشارکتی تقاطع غیرهمسطح دوگاز" به صورت مستمر با حضور شهردار و مدیران ارشد شهری منطقه21 و بهره برداران این پروژه فرامنطقه ای برگزار می شود.
قره خانی در پایان ابراز امیدواری کرد که با اجرای کامل پروژه تقاطع غیر همسطح "دوگاز" و درنهایت بهره برداری از این پروژه عظیم مشارکتی، علاوه بر توسعه و تکمیل شبکه بزرگراهی منطقه و ایجاد ارتباط مؤثر و ارتقای سطح ایمنی بین بزرگراه فتح با آزادراه تهران-کرج شاهد سامان یافتن هرچه بیشتر جریان و کاهش بار ترافیک در این بزرگراه به عنوان یکی از اصلی ترین شریانهای بزرگراهی در ورودی غرب کلانشهر تهران باشیم.
سه شنبه 12/6/1398 - 16:2
ایرانگردی
معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 11 تهران از بازسازی کامل روکش آسفالت در محور خیابان جمهوری اسلامی خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد علی شاه حسینی در این باره گفت: خیابان جمهوری در بخش مرکزی شهر تهران قرار گرفته و از مهم ترین راسته های تجاری پایتخت است که بیش از 20 بورس کالا در آن فعالیت می کنند.به همین دلیل روزانه تردد بسیار شهروندان و خود روها در این مسیر انجام می شود که موجب کاهش کیفیت آسفالت در سطح خیابان شده بود.
شاه حسینی افزود: این معاونت از دوم شهریور ماه اقدام به بهسازی آسفالت خیابان جمهوری از میدان جمهوری به طول 3هزار متر کرده است که به صورت کلی مورد بازسازی قرار خواهد گرفت.
او با بیان این که خیابان جمهوری 30هزار مترمربع مساحت دارد ؛ ادامه داد: برای بهسازی آسفالت آن حدود 4هزار تن آسفالت تهیه و پخش می شود و در حال حاضر مرمت خیابان جمهوری از میدان جمهوری تا خیابان كارگر جنوبی انجام شده و ادامه مسیر تا خیابان حافظ نیز در دستور كار اجرایی قرار دارد.
به گفته شاه حسینی طرح بهسازی معابر مرکزی پایتخت در منطقه11 از ابتدای سال با بهسازی خیابان های كارگر، ابوسعید ، مولوی و میادین راه آهن و قزوین آغاز شده و تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.
سه شنبه 12/6/1398 - 15:54
ایرانگردی
آیین های سوگواری از ابتدای ماه محرم با مشارکت شهروندان و هیأت های مذهبی در مساجد و نمازخانه های ادارات شهرداری منطقه 15 به اجرا درآمده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه ضمن تسلیت فرارسیدن ایام شهادت سرور سالار شهیدان و یاران باوفایش افزود: با شروع این ماه عزیز ویژه برنامه های مذهبی شامل سخنرانی، مسابقات فرهنگی، شب شعر، نمایشگاه و برنامه های مناسبتی در راستای گسترش فرهنگ عاشورایی و سبک زندگی امام حسین(ع)، انتقال مفاهیم عاشورایی و تقویت باورهای نسل جوان در سراهای محله و مساجد شاخص نواحی هفتگانه برپا شده است.
وی در ادامه افزود: برگزاری مسابقه عکس ویژه زنان و دختران در خصوص چگونگی شرکت صحیح در عزاداری های حسینی و تبیین فرهنگ صحیح عاشورا بین فرزندان با عنوان «من حسینیم»، آموزش کاهش مصرف مواد و ظروف پلاستیکی در ماه محرم با برپایی «کمپین زیست محیطی پیام آوران پاکی» و بازخوانی خطبه حضرت زینب با عنوان«سفیران پیام کربلا " از جمله برنامه های این دهه است که به همت اداره فرهنگی منطقه اجرا می شود.
محمدی اضافه کرد: چاووشی خوانی عاشورا در مراکز پرتردد و شاخص منطقه، برگزاری سوگواره حسینی، برپایی ایستگاه های صلواتی در مساجد و هیئات مذهبی با مشارکت شهروندان با عنوان « شمیم عاشورا » و برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با محوریت ماه محرم با عنوان «گذر هنری» نیز به اجرا در می آید.
شایان ذکر است؛ با هدف هویت بخشی سیمای بصری ،پوستر و بنر های تبلیغاتی با موضوع دو بیتی های محرم تهیه و در معابر و ساختمان های منطقه نصب شده است.
سه شنبه 12/6/1398 - 15:52
ایرانگردی
به منظور پیگیری و نظارت بر روند اجرایی پروژه ها، صبوری معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ، نوش آبادی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر، مفاخریان شهردار منطقه9 و جمعی از مدیران شهری از روند عملیات اجرای پروژه زیرگذر استاد معین بازدید و از نزدیک روند پیشرفت فیزیکی پروژه را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، صبوری معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در تشریح روند پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی پروژه زیرگذر استاد معین گفت : با توجه به اجرای عملیات حفاری بخش تونلی زیرگذر استادمعین به روش اتریشی، حفاری قسمت چهارم بخش تونل به اتمام رسیده و مرحله پنجم آن آغاز شده است .
وی افزود: دیوارسازی رمپ جنوبی زیرگذر و خاکبرداری رمپ شمالی به منظور نماسازی در حال انجام است و همچنین اجرای عملیات هدایت آبهای سطحی به سمت پایین دست نیز در شرف انجام است .
در ادامه مفاخریان شهردار منطقه9 ضمن تشکر از پیگیری های مستمر مدیران شهری در راستای اتمام به موقع زیرگذر استادمعین و بهره برداری از آن بیان داشت: تلاش های بی وقفه عوامل اجرایی پروژه و همچنین تعامل و پیگیری های مستمر حوزه های مرتبط باعث شده تا امروز شاهد پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد زیرگذر استادمعین باشیم که ادامه این روند منجر به افتتاح به موقع پروژه مذکور مطابق برنامه زمان بندی باشیم.
سه شنبه 12/6/1398 - 15:49
اخبار
تبدیل شماره های تلفن همراه از اعتباری به دائمی در اپراتور اول تلفن همراه کشور ممکن شد.
این سرویس که مختص مشترکان اعتباری است، از امروز (11 شهریور) فعال شده تا مشترکان اعتباری نیز با تبدیل سیم کارت خود قادر به دریافت صورتحساب، مانند مشترکان دائمی در پایان هر ماه باشند و از سرویس ها و مزایای سیم کارت های دائمی برخوردار شوند.
تمامی مالکان سیم کارت های اعتباری همراه اول می توانند بدون خرید سیم کارت جدید و تنها با در دست داشتن کارت ملی و سیم کارت فعال به فروشگاه ها، مراکز تلفن ثابت و نمایندگی های این اپراتور مراجعه کرده و نسبت به تبدیل سیم کارت خود با هزینه یکصد هزار تومان که 36 هزار تومان آن بابت تضمین پرداخت است، اقدام کنند.
مشترکانی که علاقه مند به تبدیل سیم کارت خود هستند، باید هزینه مذکور را به عنوان اعتبار اصلی در حساب سیم کارت اعتباری شان داشته باشند؛ در صورتیکه اعتبار موجود در سیم کارت اعتباری بیش از هزینه تبدیل شماره تلفن همراه باشد، مبلغ مازاد در نخستین دوره صورتحساب به حساب بستانکاری مشترک انتقال خواهد یافت.
گفتنی است در صورت وجود هرگونه بسته مصرفی فعال با مدت زمان باقیمانده (در حالتی که حجم مصرفی هم به پایان نرسیده است) روی سیم کارت اعتباری مشترک، در صورتی که آن بسته برای سیم کارت های دائمی نیز قابل ارائه باشد، پس از تبدیل، به شماره دائمی متقاضی منتقل می شود ولی اعتبار هدیه انواع شارژ اعم از شارژ فوق العاده، جوانان و بانوان و همچنین سرویس چتر اضطراری، جمعه های رویایی و بسته های ترکیبی دلخواه به شماره تلفن همراه دائمی منتقل نخواهد شد.
یکی از شرایط لحاظ شده برای استفاده از این سرویس (تبدیل شماره های اعتباری به دائمی)، این است که حداقل می بایست شش ماه از زمان فعالسازی شماره تلفن همراه سپری شده باشد و از سوی دیگر مشترکی که اقدام به تبدیل شماره کرده است، حداقل به مدت شش ماه نمی تواند شماره تلفن همراه دائمی خود را نقل و انتقال دهد.
همچنین پس از تبدیل شماره تلفن همراه اعتباری به دائمی، امکان تبدیل مجدد به هیچ وجه وجود نخواهد داشت و پس از آن تمامی مفاد قرارداد اشتراک تلفن های همراه دائمی دارای تضمین پرداخت بر روابط مابین شرکت ارتباطات سیار ایران و مشترکان حاکم خواهد بود.
دوشنبه 11/6/1398 - 17:22
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با اعلام اینکه 14 بازار میوه و تره بار در سال 97 به بهرهبرداری رسیده است، گفت: به این ترتیب در سال گذشته در هر 26 روز یک بازار جدید میوه و تره بار افتتاح شد و در سال جدید نیز حداقل 10 بازار جدید راه اندازی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد افزود: میانگین عرضه محصولات در میادین و بازارهای میوه و تره بار تا سال 96، سه هزار و 167 تُن در روز بود که امروز این رقم به سه هزار و 425 تُن در روز رسیده است.
وی با اشاره به اینکه باید به نحوی عمل کنیم که حضور در میادین و بازارهای میوه و تره بار و استفاده از خدمات این مراکز برای همه اقشار از کودکان تا سالمندان و از افراد با سلامت و توانایی کامل تا جانبازان و معلولان عزیز امکان پذیر باشد، اظهار کرد: 30 بازار میوه و تره بار در سال 97 مناسب سازی شد که به عبارتی، در سال گذشته در هر 12 روز نسبت به مناسب سازی یک بازار اقدام گردید و 22 بازار دیگر نیز در سال جدید مناسب سازی خواهد شد.
راد با بیان اینکه اقدامات سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی را در سبد خرید خانوارهای تهرانی موجب شده است، تصریح کرد: بخشی از این صرفه جویی تا سال 96، یک میلیارد و 367 میلیون تومان در روز بود که در سال گذشته این رقم با حدود سه برابر افزایش، به سه میلیارد و 912 میلیون تومان در روز رسید؛ با این توضیح که ارقام مذکور منحصراً مربوط به بخش کوچکی از محصولاتی است که در میادین و بازارها عرضه میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با اعلام اینکه شهردار محترم تهران بر توسعه میادین میوه و تره بار و ارتقای کیفی و کمّی خدمات این مراکز تاکید ویژه دارند، خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار محوری «تهران، شهری برای همه»، تمام تلاش خود را به عمل آوردهایم تا میادین و بازارهای میوه و تره بار را به فضاهایی آرامشبخش، اعتمادساز و پرنشاط برای همه اقشار شهروندان به ویژه خانوادهها تبدیل کنیم
دوشنبه 11/6/1398 - 16:24
ایرانگردی
شهرداری منطقه ۱۵ به عنوان اولین منطقه در سال ۹۸ موفق به کسب گواهینامه استاندارد ISO14001:2015شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، جلسه اختتامیه ممیزی استاندارد ISO14001:2015 باحضور امیر حسن جعفری ورامینی معاون مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و هیئت همراه و معاونین منطقه ۱۵ برگزار شد.
امیر حسن جعفری ورامینی معاون توسعه و پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار با تاکید بر اینکه توجه به محیط زیست وظیفه اجتماعی، ملی و مذهبی است و بر همگان واجب است، خاطر نشان ساخت: کسب این گواهینامه توسط منطقه ۱۵ با نظارت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار حاصل فعالیت همه همکاران در تمامی بخشهای منطقه بوده که به عنوان اولین منطقه در سال 98 توانست گواهینامه نسخه جدید استاندارد ISO14001:201را کسب کند.
جعفری افزود: این جلسه در واقع آغاز کار فعالیت این منطقه در زمینه موضوعات محیط زیستی محسوب می شود که با اهمیت بیشتر موضوعات مختلف در حیطه محیط زیست را رصد کند.
بنابراین گزارش این منطقه با توجه به اقدامات و فعالیتهای محیط زیستی در تمامی سطوح از قبیل تدوین اطلس محیط زیستی منطقه که به عنوان پیش نیاز سایر فعالیتها و پروژه های منطقه محسوب می شود، کاهش مصرف برق از طریق اصلاح سیستمهای نورپردازی، ارتقا سرانه فضای سبز، تفکیک پسماند از مبدا، آموزش و فرهنگ سازی، کاهش مصرف آب با استفاده از گونه های کم آب، کاهش ترافیک و آلودگی هوا صلاحیت کسب گواهینامه مذکور را دارا شد.
لازم به توضیح است این ممیزی در دو مرحله انجام شد و مورد انطباق با شرایط استاندارد قرار گرفت.
دوشنبه 11/6/1398 - 16:19
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در نشست تخصصی گفتمان های نقد معماری و شهرسازی، عنوان کرد: تراکم جمعیتی در محدوده های فرسوده شهر تهران در مقایسه با میانگین شهر 3 برابر و خدمات پشتیبان سکونت در این محدوده ها یک چهارم متوسط شهر است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری ضمن حضور در نشست تخصصی گفتمان های نقد معماری و شهرسازی که با عنوان"مروری بر بازآفرینی شهری، تجربه تهران" در خانه هنرمندان برگزار شد، ضمن مرور سابقه نوسازی در پایتخت در دهه های گذشته، به تشریح رویکردها و برنامه های جاری سازمان نوسازی پرداخت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که سابقه تشخیص و شناسایی بافت های فرسوده در تهران به حدود یک دهه و نیم قبل برمی گردد، یادآور شد: بر اساس سه شاخص مصوب، 5 درصد مساحت شهر تهران دارای بافت فرسوده است که 11 درصد ساختمان های مسکونی و 15 درصد جمعیت را در خود جای داده است.
علی اکبری با اشاره به این که حدود 300 هزار ساختمان مسکونی ناپایدار در شهر تهران وجود دارد، تصریح کرد: تمرکز محدوده های ناپایدار عمدتاً در مناطق مرکزی است و تراکم جمعیتی در محدوده های فرسوده شهر تهران در مقایسه با میانگین شهر 3 برابر و خدمات پشتیبان سکونت در این محدوده ها یک چهارم متوسط شهر است.
وی با اشاره به سیر تحول اقدامات نوسازی در سال های گذشته، اظهار داشت: رویکرد تسهیل گری از میانه دهه 80 در سازمان نوسازی شهر تهران شکل گرفت که جوهره اصلی آن مبتنی بر تأسیس دفاتری در سطح محلات برای برقراری ارتباط نزدیک با ساکنان و هدایت جریان نوسازی از سمت شهرداری و دولت به سمت مشارکت مالکان و سازندگان خرد مقیاس محلی بود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران توضیح داد: با آشکار شدن ضرورت همکاری بین بخشی و مدیریت هماهنگ در فرآیند نوسازی، سند ملی بازآفرینی در سال 1393 به تصویب هیأت محترم وزیران رسید و دو سال پس از آن، ستاد ملی بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به منظور برقراری ارتباط میان دستگاه های اجرایی ذی نقش در نوسازی تشکیل شد.
به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر برنامه ها و اقدامات سازمان نوسازی شهر تهران مبتنی بر رویکرد توسعه محله ای اتخاذ می شود که این رویکرد با بهره گیری از تجارب نوسازی در دوره های گذشته حاصل شده است.
علی اکبری با اشاره به این که توسعه محله ای، پروژه های بازآفرینی شهری و اقدامات پشتیبان نوسازی به عنوان سه محور اصلی نوسازی در بافت های فرسوده قابل تعریف است، به تدوین برنامه های توسعه محله از سوی 60 دفتر توسعه محله ای اشاره کرد و گفت: این برنامه ها با توجه به ویژگی ها، ظرفیت ها و مشکلات زمینه در هر محل استخراج و تحلیل می شوند.
راه اندازی پیشخوان توسعه محلات، تعریف پروژه های توسعه اجتماعی محلات، ارتقای کیفیت قلمرو عمومی و ایجاد فضاهای شهری برای فراهم کردن زمینه تعاملات اجتماعی، احداث مراکز محله، تعریف پروژه های ساماندهی، ایجاد فضای سبز، تأمین خدمات، احداث پارکینگ، تدوین بسته های تشویقی نوسازی و ... از جمله مواردی است که به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در دستور کار این سازمان قرار دارد.
علی اکبری با بیان این که در حوزه نوسازی مردمی طی دو سال گذشته 4 هزار پروانه در بافت های فرسوده صادر شده که منجر به نوسازی 7700 پلاک و تولید 27 هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده شده است، اظهار داشت: یکی از کاستی های این رویکرد، عدم توجه به راه حل های دیگری غیر از تخریب و نوسازی بود که سعی کردیم در این دوره هم در برنامه پنج ساله سوم شهرداری و هم در اقدامات جاری، مقاوم سازی بافت های فرسوده و ناکارآمد را نیز در دستور کار قرار دهیم.
وی افزود: به موازات این روش، دستورالعمل مرمت بناهای دارای ارزش که عمدتاً در محدوده مرکزی تهران متمرکز می باشند تهیه و در حال نهایی شدن برای ارسال به شورای اسلامی شهر تهران است تا همزمان با بسته تشویقی نوسازی، بسته تشویقی برای مرمت و احیاء نیز اعمال شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: علاوه بر رویکرد توسعه محله ای، برنامه ریزی و اقدام در محدوده های ناکارآمد غیرسکونتگاهی در قالب اجرای پروژه های بازآفرینی شهری نیز از سوی سازمان نوسازی شهر تهران در حال انجام است که از جمله آن می توان به پروژه فضای فوقانی خط آهن تهران- تبریز و پروژه بازآفرینی اطراف محور فدائیان اسلام اشاره نمود.علی اکبری در خصوص اقدامات پشتیبان نوسازی، تصریح کرد: ساخت مسکن پشتیبان در اراضی که در مجاورت بافت های فرسوده قرار گرفته اند و قابلیت تأمین مسکن با مشارکت بخش خصوصی در آنها وجود دارد، از سوی سازمان نوسازی شهر تهران پیگیری می شود که اولین پروژه آن در ابتدای سال جاری در منطقه 18 به دستور ریاست محترم جمهور افتتاح شد و تمام سهم شهرداری تهران دراین پروژه به بازگشایی معبر در محله زینبیه در منطقه 18 و ایجاد فضای سبز در محله مقدم در منطقه 17 اختصاص یافت.
دوشنبه 11/6/1398 - 16:4