• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4363
تعداد نظرات : 2608
زمان آخرین مطلب : 3535روز قبل
خاطرات و روز نوشت

دوستان عزیز ثبت مطالب روزانه:

به نظرات سازنده شما نیازمندم.

سه شنبه 27/1/1387 - 10:43
اخبار
جام جم آنلاین: بهای هر بشكه نفت در بازار نیویورك روز دوشنبه از مرز 111 دلار گذشت.
به گزارش ایرنا ، بهای نفت خام سبك و شیرین تحویل در ماه می ‌در بازار نیویورك یك دلار و دو سنت افزایش یافت و به 111دلار و 16 سنت به ازای هر بشكه رسید.

تحلیلگران معتقدند كه تعمیر یك لوله نفتی شركت شل كه نفت را از خاورمیانه به آمریكا حمل می‌كند منجر به این افزایش شده است.

ضعف دلار یكی دیگر از دلایل افزایش بهای نفت است . دلار در برابر یورو روز دوشنبه به 585.1 سنت رسید. ارزش دلار در برابر ین ژاپن نیز كاهش یافت و به 7.100 رسید.

كاهش ارزش دلار ظرف سال گذشته یكی از مهمترین عوامل افزایش بهای نفت است. سرمایه‌گذاران به همین علت به كالاهای با ارزش مانند نفت و طلا روی آورده اند.

در بازار لندن نفت خام برنت با 44 سنت افزایش به 109 دلار و 19 سنت به ازای هر بشكه رسید.


Posted by editor at April 15, 2008 02:44 AM  View: 3
سه شنبه 27/1/1387 - 10:36
اخبار
جام جم آنلاین: وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات از کاهش 30 تا 50 درصدی تعرفه برخی خدمات تلفن همراه اول خبر داد.
محمد سلیمانی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر ، گفت: تعرفه خدمات تغییر نشانی سیم کارت، تعویض سیم کارت ، وصل نمایشگر پیام کوتاه، برقراری صندوق پیام صوتی (Vms) ، و تغییر نام تلفن کاهش یافت.

وی افزود: خدمات تغییر نشانی سیم کارت از 50 هزار ریال به 30 هزار ریال، تعویض سیم کارت از 70 هزار ریال به 50 هزار ریال ، وصل Vms از 20 هزار ریال به ده هزار ریال و تغییر نام از صد هزار ریال به 50 هزار ریال کاهش یافت.

وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات گفت: در این کاهش تعرفه، وصل نمایشگر پیام کوتاه که قبلا 20 هزار ریال بود رایگان شد.



Posted by editor at April 15, 2008 02:44 AM  View: 9
سه شنبه 27/1/1387 - 10:35
اخبار

عرضه بنزین آزاد تمدید شد [ April 15, 2008 ]


جام جم آنلاین: غلامحسین نوذری - وزیر نفت - اعلام كرد: با توجه به رضایت مردم از عرضه بنزین آزاد ، تصمیم گرفته شد كه عرضه بنزین به قیمت لیتری 400 تومان به‌صورت آزاد ، در كنار بنزین سهمیه‌ ای، تا اطلاع ثانوی ادامه یابد.
به گزارش ایسنا ، وی افزود: خودروهای دولتی نیز از اول اردیبهشت‌ماه، سهمیه بنزین خود را به قیمت لیتری 400 تومان دریافت خواهند كرد.

گفتنی است، در آستانه تعطیلات نوروزی 87 ، عرضه بنزین آزاد علاوه بر بنزین سهمیه‌ ای، ابتدا تا 20 فروردین‌ماه جاری عرضه و سپس تا پایان ماه برای خودروهای شخصی تمدید شده بود.


Posted by editor at April 15, 2008 02:44 AM  View
سه شنبه 27/1/1387 - 10:31
هوا و فضا

زحل در نزدیكی ماه دیده می‌شود [ April 15, 2008 ]

 

خبرگزاری فارس: امشب ماه در مقارنه با سیاره زحل قرار دارد و با كمك این پدیده، علاقه‌مندان به مشاهده این سیاره در آسمان می‌توانند آن را با كمك ماه به سادگی پیدا كنند.


حمید رضا شهشهان منجم آماتور در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس با اعلام این خبر گفت: جدایی زاویه‌ای ماه و زحل در ابتدای شب و پس از تاریك شدن آسمان در كمترین میزان است. ساعتی پس از غروب خورشید، ماه بیش از 60 درجه از افق جنوب شرقی ارتفاع خواهد داشت و سیاره زحل به صورت جرمی نسبتاً پر نور در سمت چپ و بالاتر از آن دیده می‌شود.
وی ادامه داد: جدایی زاویه‌ای ماه و زحل در این زمان حدود 2.52 و نیم درجه است. به تدریج تا ساعات آینده، این فاصله آن‌ها از هم بیشتر خواهد شد و با چرخش زمین به دور محورش، ماه و زحل به سوی افق مغرب تغییر مكان خواهند داد.
شهشان تصریح كرد: ماه و زحل حدود ساعت 4:15 بامداد در افق غرب غروب خواهند كرد. پیش از آنكه ارتفاع این دو بیش از حد كاهش یابد و در پس افق پنهان شوند، می توان سیاره زحل را در فاصله 4 (چهار) درجه‌ای سمت راست ماه مشاهده كرد.
وی افزود: البته در نزدیكی ماه و زحل، ستاره كم نورتری نسبت به سیاره زحل دیده می شود كه قلب الاسد نام دارد و پر نورترین ستاره صورت فلكی اسد (شیر) است. اگر رنگ سیاره زحل را با این ستاره مقایسه كنیم، می‌توانیم متوجه شویم كه رنگ زحل متمایل به زرد است. سیاره زحل ششمین سیاره منظومه شمسی از نظر نزدیكی به خورشید است و به خاطر حلقه هایی كه در اطرافش قرار دارند از نظر بسیاری از رصدگران، زیباترین سیاره در نمای تلسكوپی است. با تلسكوپ‌های مناسب آماتوری به راحتی می‌توان این حلقه‌ها را در اطراف قرص این سیاره تشخیص داد.
انتهای پیام/ز


Posted by editor at April 15, 2008 02:37 AM  View: 1
سه شنبه 27/1/1387 - 10:9
خواستگاری و نامزدی
حتماً باید ازدواج كنیم؟... چرا؟ [ April 15, 2008 ]

بله!  به قول آلمانی‌ها: «ازدواج زود، عشق پایدار»! اما قبل از اینكه به «چرا باید ازدواج كنیم» بپردازیم،

 اول باید به «چرا باید ازدواج كنیم» بپردازیم!
بعضی «باید»ها، صرفاً یك حكمِ بی‌چون و چرای تخطی‌ناپذیر آمرانه‌اند؛ اما هستند «باید»های دیگری هم كه یك ضرورت را به یاد می‌آورند.

 تو باید غذا بخوری! تو باید نفس بكشی! تو باید وقتی به یك میهمانی سرشناس دعوت شده‌ای، كفشهای یك‌سال‌واكس‌نزده‌ات

را بالاخره واكس بزنی! این سه «باید»، هیچ كدام، آمرانه نیستند؛ دقیقاً به یك ضرورت اشاره می‌كنند؛ و تو كاملاً اختیار داری

علی‌رغم «باید»ی كه نویسنده نوشته یا گوینده گفته، غذا نخوری و نفس نكشی و كماكان به صرافتِ واكس زدنِ آن كفش پوسته‌پوسته‌شده‌ی یك‌سال‌واكس‌نخورده‌ات نیفتی! اما... واقعاً بعدش چه می‌شود؟ كی ضرر می‌كند؟ گوینده یا نویسنده‌ای

كه «باید» را گفته و نوشته، یا تو؟!
تو باید ازدواج كنی. این «باید»، یك باید‌ آمرانه نیست!

ــ چرا باید ازدواج كنیم؟

 تا دوستِ خدا بشوی! خدا تو را دوست خواهد داشت اگر برای خاطر او ازدواج كنی یا برای خاطر او، ازدواج یكی را با یكی دیگر جور كنی. تو می‌توانی و كاملاً مختاری كه ازدواج نكنی و غریزه‌ات را رها كنی هر كار می‌خواهد بكند؛ اما تو برای خاطر خدا ازدواج می‌كنی، چون او از تو خواسته و گفته تنها راه درست برای زن و مردهای عالم، همین یك راه است.
 تا دوست‌داشتنی‌ترین چیزی را بسازی كه تا حالا كسی ساخته! خدا ــ كه خداست و این همه چیز خلق كرده و ساخته ــ‌ از میان همه‌ی ساخته‌هاش، ازدواج را بیشتر از بقیه دوست دارد و پیش خودش عزیز می‌دارد. این، یعنی كه به فكر ساختن چیز دیگری نباش! اگر چیز خوب دیگری وجود داشت، خدا حتماً آن را برایت خواسته بود و به زن و مردهای عالم می‌گفت كه من آن چیز را عزت داده‌ام!
 تا همین‌طور مجرد نباشی و ببینی كه خدا متأهل‌ها را بیشتر دوست دارد! این، یك واقعیت است كه خدا متأهل‌ها را بیشتر دوست دارد و بیشتر تحویلشان می‌گیرد؛ حالا می‌خواهد توی كَتَت برود یا نرود! و باز چه بخواهی قبول كنی چه نه، این قانون عالم است كه آدم‌های عزب بیشتر در معرض بدی و شرّند تا آنها كه متأهل‌‌اند. كار به آنجا كشیده كه حتی خدا آدم متأهلی را كه خوابیده، بیشتر دوست دارد تا مجردِ شب‌زنده‌داری كه همین حالا روزه هم هست! اینها همه به علتِ پرتگاه‌های عمیقی است كه مجردها خودشان نمی‌دانند و دارند هر روز و هر ساعت و هر آن، بر لبه‌اش راه می‌روند. خدا متأهل‌ها را بیشتر دوست دارد؛ چون تاب دیدنِ مجردها را كه در پرتگاه‌ها می‌افتند، ندارد...
 تا مطمئن شوی دینت تا نصف شارژ شده! كسی كه ازدواج می‌كند، نصفِ دینش را كامل می‌كند. گفته‌اند نصفِ عبادتی را هم كه باید می‌كرده، با ازدواجش كرده. حالا ‌مانده نصفه‌ی دیگر دینش و نیمه‌ی دوم عبادت و اطاعتی كه باید بكند. او برای این نصفه و نیمه‌ی اول، ازدواج پیشه كرده بود؛ حالا برای نصفه و نیمه‌ی دیگر باید تقوا پیشه كند!
 تا داد و فریاد و «وای! وایِ!» شیطان را درآوری!
 تا برادر شیطان نباشی! البته مهم است كه مجردها شیطان را دوست نداشته باشند؛ اما از آن مهم‌تر این است كه شیطان مجردها را خیلی دوست دارد! تا حدی كه با آنها در یك جا بخوابد و دست در گردنِ نفسشان بیاندازد! عزبی كه رختِ دامادی/عروسی تن می‌كند، شیطان را از اینكه برادرش باشد، ناامید می‌كند. (و به همین علت، چند خط بالاتر نوشتیم كه كارت‌دعوتِ عروسی/ دامادی‌شان، داد شیطان را درمی‌آورد!)
 تا اخلاقت درست شود! كسی كه در فشار باشد، خلقش كه تنگ است هیچ؛ اعصاب و روانش هم شدیداً به هم ریخته است. البته كم و زیاد دارد. بعضی‌ها چنان اعصابشان قاطی است، كه مدام بهانه می‌گیرند و قال می‌كنند و بی‌حوصله و تحمل‌اند؛ بعضی‌ها هم چنان اعصابشان قاطی است كه گوشه‌گیرند و بی‌قید و اعتنا و از سنگ صدا درمی‌آید، از اینها نه! ازدواج فشار را از آدم برمی‌دارد و برای گروه اول، مقوّم و برای گروه دوم، ملیّن است!
 تا مهربانی ببینی و آرامش بیابی!
 تا روزی‌ات زیاد شود! این، تضمینی است كه هم خدا و هم پیغمبرش داده! این را آنها كه خیلی از خرج و برج زندگی مشترك می‌ترسند، دوباره بخوانند!
 تا گوشه‌گیر و منزوی نشوی! خدا نمی‌خواهد تو از جامعه‌ات و آدم‌های دیگر دور باشی. بنابراین خیال نكن زاهدها و مرتاض‌هایی كه در دیرهای قدیمی و روی رختخواب‌های پر میخ، روز را شب و شب را روز می‌كنند و قید زن و فرزند را كلاً زده‌اند، مقرّبان درگاه خدایند! باید میان مردم بود؛ همین مردمی كه زشت‌اند و زیبایند و زن‌اند و مردند. پس فرقی نمی‌كند! چه منزوی شده‌ای چون ازدواج نكرده‌ای؛ و چه منزوی شده‌ای چون نمی‌خواهی ازدواج كنی و از دیر تنهایی‌ات بیرون بزنی، سخت در اشتباهی! آقای راهب! برو خواستگاری! راهبه خانم! در را به روی خواستگارهات باز كن!

 

 

 

سه شنبه 27/1/1387 - 9:59
کامپیوتر و اینترنت

هرچند گوگل در نسخه سال 2008 سرویس "گوگل ارث" در نقشه های جغرافیایی
مربوط به منطقه خلیج فارس، این خلیج را با دو عنوان "خلیج فارس" و "خلیج عربی" مشخص
کرده است که به ترتیب در مرز ایران و کشورهای عربی نوشته شده اند.




این اقدام گوگل که بی تردید با فشار کشورهای عربی انجام شده است در
فوریه 2008 با اعتراض بسیاری از انجمنها، گروهها و سازمانهای مختلف ایرانیان سراسر
دنیا مواجه شد و این نهادها نامه های اعتراض جداگانه ای به مقامات گوگل ارسال کردند
که در سایت مذکور نیز اعتراض نامه ای مربوط به فوریه 2008 وجود دارد.


از سویی دیگر، در جستجوی گوگل اگر کاربران تمام دنیا واژه "Arabian
Gulf" را وارد کنند، جستجوگر گوگل توانایی باز کردن سایتهایی را که در نام اصلی و
یا در آدرس اینترنتی آنها این عنوان جعلی درج شده است ندارد.


در حقیقت کاربر با کلیک روی این آدرسها پیامی را دریافت می کند که در
آن استفاده از نام "خلیج فارس" را در جستجو پیشنهاد می کند.


این اقدام را گروهی از هکرهای ایرانی که در گروه هکرهای خوب جای
دارند، انجام داده اند.

سه شنبه 27/1/1387 - 9:56
اخبار
ماجرای اعتراض کاربران ایرانی به گوگل / تقسیم بندی خلیج فارس توسط گوگل!

بسیاری
کاربران تلفن همراه در روزهای گذشته پیام کوتاهی به این مضمون دریافت کرده اند:
"سایت گوگل اسم خلیج فارس را به خلیج عربی تغییر داده است، اگر یک میلیون نفر
اعتراض خود را به این آدرس ارسال کنند گوگل مجبور به تغییر این عنوان می شود."


به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه این پیام کوتاه ، آدرس

www.petitiononline.com/sos02082/petitionhtml
درج شده است. با ورود به این
آدرس و جستجوی واژه "خلیج فارس" (persian gulf) فهرستی از نتایج جستجو که به
مناسبتهای مختلف و در سالهای اخیر اعتراض نامه هایی در خصوص تغییر نام خلیج فارس به
عنوان جعلی "خلیج عربی" منتشر شده است، ارائه می شود که در رتبه اول آن که مدنظر
پیام کوتاه اخیر است، عنوان Change the name of SLA Arabian Gulf to SLA Persian
Gulf Petition (اعتراض تغییر نام خلیج عربی انجمن کتابخانه های مخصوص آمریکا به
خلیج فارس) دیده می شود. با کلیک روی این آدرس صفحه ای باز می شود که از کاربر
درخواست می شود در صورت تمایل و پس از خواندن متن اعتراض با وارد کردن نام و آدرس
پست الکترونیک خود این نامه را امضا کند.


ترجمه متن نامه اعتراض به این شرح است:


به: انجمن کتابخانه های مخصوص آمریکا و بخش انجمن کتابخانه های مخصوص
خلیج عربی

دکتر ربکا بی. وارگا و دکتر سیف عبدالله حمود الجبری

احترما:


ما، امضا کنندگان تقاضا داریم که انجمن کتابخانه های مخصوص ایالات
متحده آمریکا عناوین "بخش خلیج عربی انجمن کتابخانه های مخصوص و .... را به نام
"خلیج فارس" تغییر دهد.


در ادامه لازم به یادآوری مدارک تاریخی خلیج فارس است. آیا احتمال
دارد که شما آگاه باشید در سازمان ملل چندین تصویب، این عنوان را برای این آب به
رسمیت شناخته اند؟ خلیج فارس؟ از جمله تازه ترین گزارش گروه استاندارد اسامی
جغرافیایی سازمان ملل، سند شماره 61، وین، 28 مارس 2006 که بر این نام به عنوان نام
اصلی این خلیج تاکید کرده است؟ خلیج فارس؟


ما امیدواریم که اکنون و در این موقعیت و پس ارزیابی و خواندن درخواست
ما، شما تصمیم درستی در این زمینه اتخاذ کنید. با سپاس از بررسی شما.




گوگل قادر به تغییر در سرویس جستجو نیست


به گزارش خبرگزاری مهر، در حقیقت این نامه اعتراض به سایت گوگل نوشته
نشده است، بلکه کاربران در اعتراض به اقدام انجمن کتابخانه های آمریکا در خصوص
تغییر نام خلیج فارس به عنوان جعلی "خلیج عربی" این درخواست را تنظیم کرده اند. این
درحالی است که در پیام کوتاهی که به کاربران ایرانی تلفن همراه در چند روز گذشته
ارسال شده است، از عنوان گوگل به جای "انجمن کتابخانه های مخصوص آمریکا" استفاده
شده است. در حقیقت گوگل یک موتور جستجو است و تنها می تواند به جستجوی سایتهای
موجود در اینترنت بپردازد و بنابراین قادر به تغییر هیچ نامی نیست. (گوگل تنها قادر
به تغییر در سرویس های شخصی خود است نه در سرویس جستجو).


سه شنبه 27/1/1387 - 9:51
اخبار

آخرین اخبار از حادثه شیراز [ April 14, 2008 ]

فرماندار شیراز گفت: تا این ساعت بر اثر حادثه انفجار در كانون رهپویان وصال شیراز كه شب گذشته رخ داد، ۲۰۲ نفر مجروح و ۱۲ نفر به شهادت رسیده‌اند.
ابراهیم عزیزی امروز در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد مجروح ۶۰ نفر به صورت سرپایی مداوا، ۲۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و بقیه نیز در بخش‌های عمومی بیمارستان‌های مختلف شیراز در حال درمان هستند.
رئیس شورای تامین شهرستان شیراز اضافه كرد: هنوز بررسی‌های كارشناسانه در خصوص علت حادثه به اتمام نرسیده و برای تعیین علت اصلی باید به كارشناسان مهلت داد.
وی ادامه داد: مراسم تشییع شهدای این حادثه، فردا برگزار و بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با بنیاد شهید، این ۱۲ نفر در قطعه شهدا دفن خواهند شد.
وی گفت: زمان و مكان تشییع بعداً اعلام خواهد شد.

سه شنبه 27/1/1387 - 9:47
بیماری ها

واكنش های حساسیتی در افراد جوان شایعتر بوده و به علاوه احتمال بروز آلرژی درافرادی كه سابقه حساسیت قلبی داشته و یا در خانواده آنها بیماری های آلرژیك وجود دارد بیشتر است.
دكتر میرآفتاب، متخصص چشم، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهارداشت: آلرژی های چشمی یكی از شایعترین علت های مراجعه به چشم پزشك بوده و به طور متوسط ازهر 10 تا 15 نفر یك نفر در طول عمر خود دچار علائم حساسیتهای چشمی می شوند.

وی ادامه داد: ترشح اشك، هیستامین در ملتحمه چشم باعث بروز خارش، سوزش و اشكریزش شده و گشاد شدن رگها باعث قرمز و پرخون شدن چشم می شود.

وی گفت: حساسیت های پلك اغلب نوعی واكنش حساسیتی ویروسی بوده كه در اثر برخورد مستقیم با یك ماده آلرژی زای خاص ایجاد می شود و معمولا در اثر تماس با مواد شوینده و آرایشی صورت می گیرد كه این مسئله در خانمها شایعتر است.

دكتر میرآفتاب ادامه داد: پرهیز از عامل حساسیت زا استفاده از داروهای مناسب، پرهیز از خاراندن چشم ها، استفاده از كمپرس سرد و پاكسازی و بهبود محیط زندگی از موارد مناسب در درمان آلرژی چشمی هستند.

* ورم ملتحمه شایعترین شكل حساسیت چشمی است.

دكترمیرآفتاب، متخصص چشم، در ادامه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: این بیماری اغلب در اثر حساسیت به گرده گل ها و گیاهان ایجاد شده و به همین علت در بهار شایعتر است.

وی تاكید كرد: علائم مهم ورم ملتحمه آلرژیك خارش، سوزش، قزمزی چشم ها و اشكریزش، ترشحات آبكی، تورم پلك و ملتحمه بوده و از آنجاكه اكثر علائم حاد بیماری ناشی از آزادشدن هیستامین در بافت ملتحمه است و درمان انتخابی این علائم استفاده از قطره های چشمی آنتی هیستامین بوده و برای پیشگیری از بروز این علائم می توان از قطره های پایدار كننده استفاده كرد.

وی ادامه داد: مالیدن چشمی كه خارش دارد یك واكنش طبیعی بوده اما مالیدن چشم ها باعث آزاد شدن مقادیر بیشتر هیستامین و سایر واسطه های آلرژی شده و در نتیجه باعث بدتر شدن علائم حساسیت می گردد.

این متخصص چشم تصریح كرد: در موارد حساسیت خیلی شدید می توان با نظر چشم پزشك از قطره های استروئیدی برای مدت كوتاهی استفاده كرد شربت ها و قرص های انتی هیستامین معمولا علائم چشمی بیمار چندان موثر نیستند./ح




سه شنبه 27/1/1387 - 9:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته