• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3170
تعداد نظرات : 1048
زمان آخرین مطلب : 4400روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

 

ارائه گوشی مجهز به 49 چراغ LED با قابلیت نمایش انیمیشن

شركت Sky گوشی جدیدی با نام IM-U300K وارد بازار كره كرده است كه قابلیت پشتیبانی از فناوری HSDPA را دارد و به همه نیازهای كاربران پاسخ می‌گوید. به گزارش فارس، بخش فوقانی این گوشی تاشوی 500 دلاری شامل 49 چراغ LED كوچك می‌شود كه این چراغ‌ها می‌توانند انیمیشن‌های مختلف را برای كاربر به نمایش بگذارند. به گفته كارشناسان سازنده، از این تعداد 46 چراغ LED قابلیت نمایش رنگ‌ها و آیكن‌های مختلف را دارند. این گوشی امكان رومینگ‌های بین‌المللی را از طریق سیستم WCDMA فراهم می‌كند و به كمك دوربین دیجیتالی دوم خود تماس‌های تصویری را برقرار می‌سازد. دوربین اصلی گوشی U300K دو مگاپیكسلی است و قابلیت بازپخش را برای پخش فایل‌های صوتی عرضه می‌كند تا كاربر یك Mp3 Player كامل را نیز در اختیار داشته باشد.

منبع:khorasannews

 

 

سه شنبه 8/10/1388 - 11:30
دعا و زیارت

 

 

شهادت شهریار نیایش و دعا،

 سفیر پرخروش نهضت خامس آل عبا،

 حضرت سیدالساجدین،

 بر اهل تقوا و یقین تسلیت باد! 

 

 

 

سه شنبه 8/10/1388 - 11:26
ورزش و تحرک

 

جملات قصار علی دایی

   
 
   
جملات قصار علی دایی
علی دایی سرمربی پرسپولیس را باجنگجویی، گلزنی ها ، موفقیتها ، ناکامی ها و الیته صراحت کلامش یه یاد می آوریم.آنچه می خوانید گزیده ایست از جملات معروف او که تا مدتها سرزبانها یود...
 
 

همین برایم یک دنیا ارزش دارد که در سایت فیفا بدون اینکه به من اطلاع دهند، عضویت کمیته بین‌المللی فیفا را برایم صادر می‌کنند.امثال قلعه‌نویی می‌توانند از مملکت خارج شوند و هرجایی خواستند بروند تا ببینم چه کسی آنها را می‌شناسد!چند نفر در فوتبال آسیا و اروپا تا امروز اسم قلعه‌نویی را شنیده‌اند؟من حتی دوست ندارم این افراد در موردم اظهارنظر کنند، چون حتی وقتی از من تعریف و تمجید می‌کنند هم احساس بدی به من دست می‌دهد.فکر می‌کنم هرچقدر این دست آدم‌ها بیشتر در مورد علی دایی حرف بزنند، شخصیتم کوچکتر می‌شود.
کمتر کسی است که از دشمنی عمیق میان علی دایی و امیر قلعه‌نویی باخبر نباشد.این حرفها مریوط به زمانی است که دایی تازه سرمربی تیم ملی شده بود
****
غلط میکنه.....
داشتانش مفصل است.مازیار ناظمی ، گوینده اخبار ، گفت وگوی خصوصی خود با دایی را درباره شکایت وی از مابلی کهن روی وبلاگش گذاشت و چند ساعت یعد همه ایران صدای دایی را داشتند که پشت تلفن از خجالت حاجی در می آمد
!
                                                      ***                                                                 

 
همین مردمی که علیه من شعار دادند، بعد از گل شجاعی مرا به اوج برده بودند.
درکنفرانس مطبوعاتی معروف بعد از بازی ایران – عربستان که منجر به اخراج او شد...دایی با تاکید برحمایت مسئولان  می خواست به خبرنگاران اثبات کند که چندان نگران قضاوت روی سکوها نیست، اما او بلافاصله و به فرموده اخراج شد.
                                                           ***      
در مسابقات فوتبال جام ملتهای آسیا در امارات كه ‌تیم ایران سوم شد.من در تمام بازیها قبل از ورود به زمین یازهرا می‌گفتم  ، بعد از سوم شدن تیم سربندهایی آوردند، كه اسامی مختلفی روی آنها بود ، جالب اینكه سربندی به من رسید كه نام حضرت زهرا (س) روی آن نوشته شده‌ بود. تا جایی که همشهری های ما در مورد بزرگی خانم زهرا (س) می دانند ، ما در برابر خاندان ایشان هیچ هستیم و هر چه داریم از حضرت زهرا (س) داریم.
دربرنامه شب شیشه ای درباره ارادتش به خاندان اهل بیت
                                                                  ***

 
من به ‌خاطر خدمت به كشورم، پیشنهاد بایرن‌مونیخ را رد می‌كنم
 وقتی علی دایی این جمله را در پایان مسابقات مقدماتی جام ‌جهانی 1994 بر زبان آورد، خبرنگاران احساساتی برایش کف زدند . او در این رقابت‌ها، ستاره بود و گفته می‌شد بایرن به‌دنبال اوست. با این حال، مكاتبه منوچهر زندی نویسنده  هفته‌نامه كیهان ورزشی با بایرن نشان داد كه این خبر صحت ندارد.
                          ***                                                               
آقای تاج شما بفرمایید بیرون.
در بازی ایران مقابل کویت در کویت در مرحله اول مقدماتی جام جهانی ...این اولین تجربه رسمی دایی در تیم ملی بود.او در رختکن به حضور نایب رئیس فدراسیون در رختکن واکنش نشان داد و گربه را دم حجله کشت!
***                                                                

من نه قهرمانم ، نه نخبه ؛ من خاک پای همه مردم هستم اما متاسفانه ما به نخبه کشی عادت کرده ایم.
در برنامه شب شیشه ای
                                          
                 
 ***                                                                 
 همه كارشناسان متفق‌القولند كه من و پیروانی باید در این مسابقه بازی می‌كردیم.
دایی در واكنش به نیمكت‌نشینی در بازی ایران سوریه سال 1376 مسابقات مقدماتی جام ‌جهانی 1998 با این جمله، اختلاف خود با مایلی کهن را رسانه ای کرد. مایلی‌كهن هم در موضعی درست  بعد از این اظهار‌نظر، دایی را 3 ‌ماه به تیم ملی دعوت نكرد.
                                                      ***                                                                 مگر این همه سال كه برایشان گل زدم برایم چه كار كردند كه حالا كه بد بازی كردم انتظار خوبی از آنها داشته باشم.
بعد از بازی ایران مقابل مكزیك كه انتقادات از علی دایی به نهایت رسیده بود.یغض دایی  در مصاحبه ای با عادل فردوسی پورشکست.این مصاحبه هرگز پخش نشد.
                                                                 ***

تعجب‌ داره؟
واكنش خشمناك به مطلب طنزآمیز یك روزنامه‌نگار در یكی از روزنامه‌های ورزشی كه پای كلمه كاپیتانی علی دایی در تیم منتخب ایران كه به‌ نفع زلزله‌زده‌ها به میدان رفته بود، علامت تعجب گذاشته بود.
                                                              *** 

ما 4 برادریم كه شناسنامه همه ما، اول فروردین گرفته شده.
در مصاحبه با روزنامه همشهری
                                                    ***         
                 
ازآقای دنیزلی و شیث رضایی عذرخواهی می کنم.
در برنامه 90 بعد از قهرمانی سایپا....یکی از شبهای خوب دایی.او در بازی سایپا شیث را زده بود و به مصطفی دنیزلی گفته بود به بازیکنش به جاب فوتبال کشتی یاد می دهد.
                                                             *** 
برای آقای مهدوی‌كیا می‌نویسند او در سال‌های حضور در هامبورگ كمترین خلاف رانندگی را داشته و از او تقدیر می‌كنند، اما منتظرند ما یك قدم كج بر‌داریم تا همه علیه ما موضع بگیرند
در خلال گفتگویی خصوصی در ماهنامه نسیم
                                                              ***
 شما فکر کنم خواب بودی!
به یک خیرنگار آبادانی که سئوال اشتباهی درباره تعویضها از او پرسید.دایی در جواب به او گفت که وی خواب بوده و بازی را ندیده!
                                                    ***    

در جام جهانی 2006  بازیکنانی بودند که به چشم من نگاه می کردند اما به عمد به من پاس نمی دادند
در گفتگو با روزنامه اعتماد ملی
                                                    ***  

 اصلا من در تهران پنت هاوس نخریده ام و اجاره نشینم.

درگفت و گو با رضا رشید پور
                                                  ***   

حالا من مجبورم قطع کنم چون تو از این جمله های من که مصاحبه نمی کنم یک مصاحبه در میاری
!
حدس دایی درست بود.این نظری ندارم ها، تبدیل به تنها مصاحبه او در دوران سکوت 10 ماهه اش شد.البته شکر خدا دوباره دایی را با مصاحبه هایش به دست آوردیم! 
 سیمرغ
سه شنبه 8/10/1388 - 10:53
دعا و زیارت

 

بنام خدا

کسی که بدون تدبر و پایان اندیشی

در کارها وارد شودخود را

در معرض بلاها و آسیب ها افکنده است.

امام علی (علیه السلام)
سه شنبه 8/10/1388 - 9:35
دعا و زیارت

 

شهادت جانسوز

حضرت على ‏بن ‏الحسین، زینالعابدین(ع)

 پیام رسان كربلای حسینی

و بازمانده روزهای سرخ حماسه را تسلیت میگوییم.

 

 

 

 

 

سه شنبه 8/10/1388 - 9:30
اخبار

 

 

سال نحس ۲۰۰۹

دیپلماسی ایرانی: کمتر کسی است که از سال ۲۰۰۹ به نیکی یاد کند و آرزوی تداومش را داشته باشد. در این سال ستیزهای عمده‌ جهانی پابرجا ماندند. آنفلوانزای خوکی هم به همه مسائل اضافه شد. بحران اقتصادی ادامه یافت، هر چند که گفتند تعدیل شده است.

سال ۲۰۰۹ آغاز خوشی نداشت. بحران مالی جهانی دامن‌گستر بود و اکثر کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند که همچنان ادامه داشته باشد. نوری در انتهای تونل پیدا نیست. به چنین عبارتی در بسیاری از اظهار نظرها درباره‌ بحران اقتصادی برمی‌خوردیم. از میانه سال کمی از میزان بدبینی کاسته شد. اما با این حال هنوز هم‌می‌شنویم که بانک‌ها در حال ورشکستگی هستند و کارخانه‌ها در حال تعطیل شدن. در وضعیتی که گفته می‌شد نقطه‌ اوج منحنی بحران پشت سر گذاشته شده، بحران‌زدگی اقتصاد دوبی برملا شد.

وضعیت افغانستان تا حدی آیینه تمام‌نمای سال ۲۰۰۹ است. باراک اوباما رئیس جمهور تازه‌ نفس امریکا وعده داد که در هندوکش تحولی اساسی صورت گیرد. تحولی پدید نیامد. جنگ به ارث رسیده از جورج بوش رئیس جمهور پیشین جنگ او شد و وی سرانجام چاره را در آن دید که سرباز بیشتری به افغانستان بفرستد یعنی جنگ را با شدت بیشتری ادامه دهد.

تعداد سربازان غربی در افغانستان به زودی به حدود ۱۰۰ هزار تن خواهد رسید. با وجود این چشم‌اندازی برای بهتر شدن وضعیت وجود ندارد. در این کشور سال ۲۰۰۹ فقط سال ناکامی‌های نظامی نبود، سال شکست سیاسی هم بود. به وضوح مشخص شد که دولت کابل فاسد و ناتوان است. انتخابات ریاست جمهوری شور سیاسی تازه‌ای در کالبد دولت ندمید. اختلاف‌ها را عیانتر و شدیدتر کرد.

جریان طالبان مشکل مشترک افغانستان و پاکستان است. سال ۲۰۰۹ برای پاکستان هم خوب بود هم بد. خوب بود چون آصف علی زرداری رئیس جمهوری از رسمی که در دولت پاکستان برقرار شده بود، رو برگرداند. رسم حمایت از طالبان در عین همبستگی با غرب و کسب کمک از امریکا.

در سال ۲۰۰۹ دولت پاکستان با طالبان درگیر شد. نیروهای طالبان دره‌ی سوات را گرفتند و شروع به پیشروی کردند. موجودیت دولت به خطر افتاد. ارتش سرانجام به طور جدی با طالبان درگیر شد و آنها را مهار کرد. طالبان حمله‌های تروریستی را تشدید کرد. سال ۲۰۰۹ سالی بود که مدام از پاکستان خبر انفجار بمب می‌رسید.

ستیز خاورمیانه پا بر جا مانده است. سال ۲۰۰۹ خاورمیانه در حالی سال خود را نو کرد که جنگ اسرائیل و فلسطین به اندازه‌ای بود که هنوز هم اثرات آن پا برجا است. در آغاز سال غزه درگیر جنگی با اسرائیل شد که سه هفته‌ به طول انجامید و بیش از یک‌هزار نفر کشته شدند. اسرائیل در این جنگ نابرابر متهم به جنایت جنگی شد. جنگ غزه که پایان یافت، امیدی پدید آمد که چنین جنگی دیگر تکرار نشود. این امید را رئیس جمهوری جدید امریکا باراک اوباما برانگیخت. او قول داد که گفت‌وگوهای صلح را زنده کند و تحرکی نو برای حل اختلاف‌ها پدید آورد. او در ماه ژوئن در قاهره نطقی کرد که بازتاب مثبتی در کشورهای عربی داشت. سیاست داخلی اسرائیل یاری نکرد تا گفت‌وگوهای صلح احیا شوند. بنیامین نتانیاهو برنده انتخابات اسرائیل و مؤتلفانش در کابینه‌ جدید در راه احیای گفت‌وگوها سنگ‌اندازی کردند. شهرک‌سازی ادامه یافت. سرانجام فشار امریکا و اعتراض‌های مداوم فلسطینیان باعث تعدیلی مذاکرات صلح شد، اما در اصل مسئله − این که اسرائیل تداوم این سیاست را حق خود می‌داند − تغییری حاصل نشد.

در عراق سال ۲۰۰۹ سال خوبی نبود. اما به بدی سال‌های پیشین هم نبود. اقتصاد رونقی یافت، جلوه‌هایی از زندگی عادی پدیدار شد، دولت بغداد با وجود بحران و اختلاف موجودیت خود را حفظ کرد و دایره اقتدار خود را گسترش داد. اما تروریسم در کشور هنوز به قوت خود باقی است.

خبر مهم مثبت در عراق این است که در آغاز دسامبر سرانجام جناح‌های مختلف کرد، عرب شیعه و عرب سنی بر سر قانونی برای برگزاری انتخابات در اوایل ۲۰۱۰ توافق کردند.

در سال ۲۰۰۹ از شدت کشمکش بر سر برنامه‌ اتمی دولت ایران کاسته نشد. هفت‌نامه آلمانی دی تسایت در جمع‌بندی رویدادهای سال ۲۰۰۹ به کشمکش اتمی که می‌رسد، می‌نویسد، می‌توان کار را ساده کرد و گفت در مورد کشمکش اتمی با ایران وضع در پایان سال همان گونه است که در آغاز سال بود. ایران از لحاظ داخلی نیز بحران مهی را پشت سر گذاشت. تحولات انتخابات پس از ریاست جمهوری همچنان ادامه دارد.

در آغاز سال ۲۰۰۹ این خوش‌بینی وجود داشت که کره شمالی نرمش نشان دهد و پس از یک دور تحریک با بازرسی مراکز اتمی‌اش موافقت کند. پیونگ‌یانگ اما از تنش‌زایی دست برنداشت. در آوریل یک آزمایش موشکی انجام داد‌، در ماه بعد یک آزمایش اتمی و پس از آن مجددا چند آزمایش موشکی دیگر.

اوباما نمایند‌ه‌ای را به پیونگ‌یانگ فرستاد و پیشنهاد کرد که به جای قرارداد آتش بس ۱۹۵۳ یعنی قرارداد بسته‌شده در پایان جنگ کره یک قرارداد صلح نوشته شود. تا کنون دولت کره‌ شمالی روی خوش نشان داده است و اینک برای از سر گرفتن مذاکرات کشورهای شش‌گانه (کره‌ شمالی، کره‌ جنوبی، امریکا، چین، روسیه و ژاپن) اظهار آمادگی می‌کند. کمک‌های اقتصادی به این کشور از سر گرفته شده‌اند.

دو مرکز عمده جنگ در آفریقا در سال ۲۰۰۹ سودان و کنگو بودند. سودان بزرگترین کشور افریقا است. سال‌هاست که این کشور روی آرامش به خود ندیده است. در سال ۲۰۰۹ نیز وضع همان گونه ماند که بود و حتی بدتر شد. دارفور غرب سودان منطقه‌ آوارگی و گرسنگی بود. در جنوب کشور موردهای تازه‌ای از خشونت و کشتار نمایان شدند. این منطقه وبازده است. در مرکز قدرت کسی به نام عمر البشیر نشسته که به جرم جنایت علیه بشرین برایش حکم جلب بین‌المللی صادر شده است.

شاید در سال جدید وضعیت بهتر شود. قرار است در آوریل انتخابات برگزار شود، اولین انتخابات پارلمانی پس از ۲۰ سال و قرار است در سال ۲۰۱۱ در مورد استقلال جنوب همه‌پرسی انجام شود.

در منطقه‌ دارفور ۵ / ۲ میلیون نفر آواره‌اند، در جنوب ۲۵۰ هزار نفر. ۷۵ درصد مردم در جنوب به آب و غذای کافی دسترسی ندارند.

یک مرکز عمده‌ دیگر جنگ و فلاکت در افریقا کنگو است. جنگ داخلی سال‌هاست که شیرازه امور را در این کشور از هم گسیخته است. در ۱۲ سال گذشته ۶ میلیون نفر در این کشور کشته شده‌اند. هزاران نفر آواره‌اند. کلاه‌آبی‌های سازمان ملل از پس کنترل اوضاع برنمی‌آیند. رسانه‌های بین‌المللی هم چندان توجهی به اوضاع این کشور ندارند. کنگو می‌میرد در حالی که از یاد رفته است.

سال ۲۰۰۹ را یک مفسر سیاسی سال جادوزدایی خوانده است. این تعبیر به ویژه درست جلوه می‌کند، اگر به یاد آوریم وعده‌ها چگونه مردم را مسحور کردند، اما در پایان سال همه واقع‌بین شده‌اند. جادوگر بزرگ سال باراک اوباما بود. او هم در نطق دریافت جایزه‌ صلح نشان داد که تا چه اندازه به رئال پلیتیک (سیاست واقع‌بینانه) رو آورده است.

فضاحت رئال پلیتیک خود را در کنفرانس تغییرات اقلیمی در کپنهاگ نشان داد. آن اجتماع بزرگ نتوانست به هیچ سازشی برای مقابله با گرمایش زمین دست یابد. در آن کنفرانس همه واقع‌بین بودند: چین واقعیت خود را به صورت یک کشور جهان‌سومی می‌دید و نمی‌خواست مثل یک کشور پرقدرت و ثروتمند از خود مایه بگذارد، کشورهای فقیر واقعیت فقر خود را می‌دیدند و نمی‌خواستند به خاطر دو درجه‌ گرمای بیشتر هوا فقیرتر شوند و کشورهای ثروتمند، واقع‌بینانه نخواستند به اصطلاح جور بقیه را بکشند. خلاصه همه توافق کردند که کاری نکنند.

خوک در برخی فرهنگها علامت شانس است. در سال ۲۰۰۹ علامت بدشانسی بود. ۲۰۰۹ با نام بیماری آنفلوانزای خوکی قرین شد.

منبع:دیپلماسی ایران

دوشنبه 7/10/1388 - 11:28
سياست

 

اوباما در سالى که گذشت

دیپلماسی ایرانی: زمانى که مردم امریکا در پایان سال 2008 میلادى با راى خود یک سیاه پوست را به کاخ سفید فرستادند، دست به اقدامى منحصر به فرد در کل تاریخ کشور خود زدند. اقدامی استثنایی که در اروپا بر این باورند که چنین انتخابی فقط در ایالات متحده رخ می‌دهد. با این وجود سال آتى میلادى یعنى سال 2010 سالى دشوار براى باراک اوباما خواهد بود.

هفته نامه اکونومیست در گزارشى به پیش‌بینى دومین سال ریاست جمهورى باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا در سال2010 پرداخته است. در این گزارش مى‌خوانیم، این مساله تنها به خاطر کاهش تازگى شخصیت باراک اوباما نیست و در دومین سال ریاست جمهورى وى موارد زیر آشکار خواهد شد، ضعف‌هاى ائتلاف سیاسى که دست به انتخاب اوباما زد، ‌میزان مشکلاتى که وى به ارث برده است و مقاومت سرسختانه امریکایى‌ها در مقابل تغییر ناگهانی.

باید به این مساله توجه داشت که تازگى رنگ پوست اوباما و سبک او حتى در سال اول ریاست جمهورى‌اش آنقدرها هم تداوم نیافت. اوباما در اوایل سال 2009 از حمایت 70 درصدى برخوردار بود، اما تا پایان تابستان همین سال میزان محبوبیت وى به 50 درصد کاهش یافت که این میزان ‌از میانگین حمایت از روساى جمهوری امریکا در 8 ماه اول فعالیت آنها کمتر است.

کاهش حمایت‌ها از اوباما در شرایطى روى داد که او تصمیمات قاطع اقتصادى را براى مقابله با بحران مالى اتخاذ کرده بود. با این حال به نظر مى‌رسد که در سال 2010 مردم‌ تمریکا احساس خوبى درباره آینده خود نداشته باشند. به رغم وعده اوباما مبنى بر عدم افزایش مالیات طبقه متوسط، بیکاری ادامه خواهد داشت، مالیات‌ها افزایش خواهد یافت و کسرى بودجه نیز در خط سیرى غیر قابل تحمل پیشروى مى‌کند.

علاوه بر آن در سال 2010 اوباما دیگر نمى‌تواند اعلام کند که بروز مشکلات خارج از کنترل وى بوده است، زیرا یک سال از مدیریت او گذشته است. با توجه به حجم بحرانى که او به ارث برده، مى توانست تلاش خود را تنها بر بهبود شرایط اقتصادى متمرکز کند؛ اما درعوض براى حل سایر مشکلات نیز تصمیماتى جسورانه اتخاذ کرد.

در سال 2010 اکثر مردم امریکا احساس خوبى نسبت به چشم‌انداز زندگى خود نخواهند داشت. این درست است که حوزه‌هاى انتخاباتى بسیارى که از اوباما حمایت کرده بودند خواستار اصلاحات جامع بهداشتى؛ درمانى و قانون گذارى برای مبارزه با گرم شدن هواى زمین هستند؛ اما در سال 2010 بسیارى از این حامیان واقعى که انتظار تغییراتى بى‌باکانه را در ذهن خود داشتند با لایحه‌هاى قانونى ضعیفى که در کنگره با مخالفت مواجه خواهد شد، احساس ناامیدى خواهند کرد. سایرین نیز خواهند گفت که آغاز اصلاحات پر هزینه در زمان بحران شدید اقتصادى، اقدامى اشتباه بوده است.

فراتر از این مساله، یکى دیگر از مشکلات آینده اوباما این مساله خواهد بود که در سال 2010 بسیارى از راى دهندگان هزینه‌هاى کوتاه مدت تغییرات در حوزه بهداشت و درمان و انرژى را بدون برخوردارى از سود بلند مدت آنها احساس خواهند کرد.

اکونومیست در بخش دیگرى از گزارش خود آورده است، سیاست تغییر اوباما آسیب‌هاى دیگرى را متوجه او خواهد کرد. ائتلافى که آقاى اوباما در سال 2008 با پرچم اغوا کننده اما مبهم و دو پهلوى تغییر هدایت کرد، متلاشى خواهد شد. بسیارى از اعضاى ایدئولوژیک این ائتلاف در مقطع زمانى فعلى نیز از خیانت‌هاى رئیس جمهوری پریشان و ناراحت هستند. از جمله نارضایتى‌هاى آنها، بى‌تحرکى رئیس جمهوری در خصوص ازدواج هم جنس‌گرایان و تداوم بازداشت مظنونان تروریست بدون محاکمه است.

به هر حال انتظارات تبدیل به یاس شده به گونه‌ای بسیارى از افراد را در انتخابات میان دوره‌اى کنگره در ماه نوامبر در خانه نگه خواهد داشت. افراد بسیاری از جمله سیاه پوستان و جوانان که در انتخابات سال 2008 مجذوب شخصیت اوباما شده بودند تا سیاست‌هاى او در این انتخابات شرکت نکردند. بسیارى نیز فکر خواهند کرد که با فرستادن اوباما به کاخ سفید، وظیفه خود را به اتمام رسانده‌اند و دیگر ضرورتى براى شرکت در انتخابات وجود ندارد.

تا زمانى که شکایت چپ‌گراها این مساله باشد که اوباما از مرکز حکمرانى مى‌کند، باید این انتظار را داشته باشید که راى دهندگانى که خود را مستقل معرفى مى‌کنند و در سال 2008 از اوباما حمایت کردند، ‌در انتخابات میان دوره‌اى در کنار دموکرات‌ها بمانند.

از سوى دیگر این باور جمهوریخواهان مبنى بر اینکه اوباما بزرگترین روند توسعه دولت را در طول دهه‌ها مدیریت کرده، ‌نمود خواهد یافت. بسیارى از مردم طبقه متوسط نیز با مشاهده تزریق کمک‌هاى مالى سنگین به وال استریت و تداوم بیکارى ادامه از دست دادن خانه و حقوق بازنشستگى خود بسیار خشمگین خواهند بود. سال دشوار2010 تضمین خواهد کرد که عصبانیت آنها به زودى فروکش نخواهد کرد.

آقاى اوباما هیچ گونه دلدارى و تسلى خاطرى از سوى مجامع بین المللى مشاهده نخواهد کرد. فارغ از چیستى تصمیمات بلند مدت اوباما در افغانستان و عراق،‌ نیروهاى امریکایى در سال 2010 همچنان تلفات سنگینى در دو کشور متحمل خواهند شد. در سال 2010 این مساله براى مردم امریکا بسیار روشن و شفاف خواهد بود که هم‌زمان با کاهش قدرت اقتصادى امریکا، این کشور جایگاه خود را به عنوان تنها ابرقدرت بلامنازع جهان از دست خواهد داد. یکى دیگر از دلایل این واقعه مى‌تواند ظهور قدرت‌هاى جدید در آسیا باشد، اما این مساله مانع مقصر شناخته شدن اوباما از سوى راى دهندگان نخواهد بود.                                

این هفته نامه در بخش دیگرى از این گزارش آورده است، بالاتر از همه نتایج انتخابات میان دوره‌اى در ماه نوامبر بازتاب دهنده این حقیقت خواهد بود که حتى یک بحران اقتصادى بزرگ نیز نمى‌تواند باعث شود بسیارى از امریکایى‌ها باور دیرینه خود به نظام بازار آزاد و پذیرفتن دولتى بزرگتر را رها کنند.

از سوى دیگر به نظر مى‌رسد در سال 2010 با وجود عدم دسترسى جمهورى‌خواهان به اکثریت مجلس سنا، آنها بتوانند کنترل مجلس نمایندگان را در دست گیرند.

البته با وجود تمامى مسائل ذکر شده باید گفت که سال 2010 که سالى دشوار و طاقت فرساست اما لزوما بدان معنا نیست که اوباما نتواند در انتخابات ریاست جمهورى 2012 براى بار دوم پیروز شود یا دوران ریاست جمهورى او یک شکست تلقى شود. سایر رئیسان جمهوری امریکا مانند رونالد ریگان و بیل کلینتون، توانستند از سال دوم ریاست جمهورى خود که سالى دشوار بود سربلند بیرون آیند و در انتخابات میان دوره‌اى نیز پیروز شوند. در هر صورت سال آتى میلادى براى رئیس جمهوری جدید امریکا که دیگر مثل گذشته با انرژى و پرنشاط نیست، ‌محکى جدید خواهد بود.

 

منبع:دیپلماسی ایرانی

دوشنبه 7/10/1388 - 11:22
دعا و زیارت

 

حدیث قدسی:

«هركس امام حسین (ع) را با زیارت عاشورا از دور یا نزدیك زیارت كند، خواهش و حاجت او را برآورده می‌كنم.»
دوشنبه 7/10/1388 - 8:53
دعا و زیارت

 

 

امام حسین (ع):
«مردم بندگان دنیایند و دین، تنها بر زبانشان جاری است. هنگامی كه در تنگنای بحرانها قرار گرفتند دین‌داران واقعی اندك می‌شوند.»
چهارشنبه 2/10/1388 - 11:36
شعر و قطعات ادبی

 

ماه و خورشید

 

دو چشمت شرمگین شد ماه و خورشید      حضوری آتشین شد ماه و خورشید

 حسین آمد به بالین برادر                     به یكدیگر قرین شد ماه و خورشید

 

 سید حسن محمودی ثابت (سهیل )

چهارشنبه 2/10/1388 - 10:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته