۴۰ نفر از مدیران و پرسنل سادات و ایثارگر شهرداری منطقه ۱۶ به مناسبت عید غدیر تقدیر شدند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۶، طی مراسمی باشکوه از ۴۰ نفر از مدیران و پرسنل سادات منطقه به مناسبت گرامیداشت عید سعید غدیر خم با حضور شهردار منطقه، جمعی از معاونین، مدیران و پرسنل تقدیر به عمل آمد.
پیمان پورنصر شهردار منطقه ۱۶، در آیین تجلیل از کارکنان و ایثارگران سادات که با حضور جمعی از مدیران، معاونان و پرسنل به همت معاونت توسعه منابع انسانی در مجموعه فرهنگی ورزشی شهربانو برگزار شد، اظهار داشت: عید غدیر عید برادری است و در این روز خداوند عزوجل دین خود را با امامت حضرت علی بن ابیطالب(ع) تکمیل کرده است.
او ضمن تبریک عید اخوت به کارکنان منطقه، گفت: دیدار و تکریم از سادات از کارهای پسندیده در عید غدیر است و به همین منظور در آس تانه این عید بزرگ بر خود واجب دانستیم تا ضمن تبریک این عید فرخنده به کارکنان، از سادات منطقه تقدیر کنیم و به دلیل مشکلات به وجود آمده و شیوع ویروس کرونا و در راستای رعایت پروتکل های بهداشتی این مراسم در فضای باز و بدون حضور دیگر پرسنل برگزار شد.
شهردار منطقه ۱۶ افزود: احترامی که مردم در این روز به سادات میگذارند همان احترامی است که به ولایت و امامت مینهند و این بار مسئولیت سادات را سنگینتر میکند.
شهردار منطقه ۱۶، رعایت پروتکل های بهداشتی و اجرای دستورالعمل حضور ۵۰ درصدی پرسنل در محل کار را از حاضران خواستار شد و گفت:امیدواریم بعد از پایان این روزهای سخت این عید بزرگ را با حضور همه همکاران و شهروندان منطقه جشن بگیریم.
در پایان این مراسم، شهردار منطقه ۱۶ از مدیران و پرسنل سادات تقدیر و تشکر کرد.
شهرداری تهران همیشه توسط شهروندان درحال ارزیابی است، این بار اما منطقه۲۱ زیر ذره بین ارزیابان انجمن ملی مدیریت پروژه ایران قرار گرفت تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف پروژه ها، منطقه بتواند بیش از گذشته در مسیر خدمت رسانی گام های استوارتری بردارد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، حسن رحمانی شهردار منطقه با تقدیر از حضور چند روزه ارزیابان در منطقه۲۱ و ارزیابی مستمر پروژه ها با بیان این مطلب گفت: ارزیابی براساس روش تعالی PEB و در سه سطح انجام می شود؛ سطح اول، اهداف و کارکنان؛ سطح دوم، منابع و فرآیندها و سطح سوم، نتایج پروژه است. اگر در دو بخش اول موفق عمل کنیم، مطمئنا در بخش سوم هم نتیجه مثبت خواهد بود.
رحمانی افزود: در شرایط کنونی اقتصادی کشور که سازمان شهرداری تهران هم از این قائده مستثنی نیست، هیچ راهی جز حل مشکلات قدیمی با سبک و سیاق نوین و نوآورانه نیست. موضوع مشارکت بسیار مهم است و در سایه اعتماد متقابل افراد به یکدیگر ایجاد می شود.
او در پایان خاطرگفت؛ در دنیای امروز نمی توان کلانشهری مانند تهران را بدون مشارکت همه جانبه شهروندان، به خوبی اداره کرد. مشارکت دادن شهروندان در امور شهر و نظرخواهی از آنان، حس تعلق مکانی را در بین آنها تقویت کرده و باعث خواهد شد که شهر را بیشتر از آن خود بدانند.
در نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه؛ تکه۲۱ پایتخت دو جایزه را به خود اختصاص داد
در مراسم اهدای نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه ایران که با حضور ۴عضو شورای شهر تهران، سرارزیابان، کمیته داوری و برخی از صاحبان صنایع برگزار شد، از تلاش های مدیریت شهری ورودی غربی پایتخت در انجام پروژه های زیرساختی و شهری به روش مشارکتی(CSR) تقدیر شد.
پروژه مشارکتی احداث تقاطع غیر هم سطح بزرگراه شهید لشگری- بلوار کرمان خودرو(دو گاز)، پروژه مسئولیت اجتماعی شرکتی(CSR) در ایجاد و نگهداشت فضای سبز شهری (احداث بوستان ۵هکتاری بهمن) و پروژه مسئولیت اجتماعی شرکتی(CSR) در ایجاد و نگهداشت فضای سبز شهری(احداث بوستان یک هکتاری التیام) حائز رتبه و دو جایزه نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه را از آن خود کردند.
شهرداری تهران در ورود به حوزه مدیریت پروژه ها "مسئولیت اجتماعی" دارد
معاون شهردار تهران گفت: شهرداری تهران با وجود اینکه وظیفه مستقیمی در حوزه آموزش در مدیریت پروژه ندارد اما با توجه به مسئولیت اجتماعی خود باید ورود پیدا کند و به دستگاه ها و بخش های دیگر نیز در این زمینه کمک کند.
حامد مظاهریان در مراسم اهدای جایزه ملی نهمین دوره مدیریت پروژه شهرداری در منطقه ۲۱ ضمن تقدیر از شهردار منطقه برای ایجاد در بخش غربی پایتخت، گفت: نتیجه مستقیم و نفع اقدامات شهرداری در حوزه های مختلف، به مردم باز می گردد و این مهم جزو رویکردهای اصلی شهرداری تهران محسوب می شود.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران اذعان داشت: شهرداری تهران علاوه بر اینکه به وظایف قانونی خود عمل می کند در مدیریت پروژه نیز می تواند موفق باشد و کمک کند دانش در این حوزه گسترش یابد و و این وظیفه اجتماعی ماست.
به گفته مظاهریان، شهرداری تهران وظیفه مستقیمی در حوزه دانش مدیریت پروژه ندارد اما مسئولیت اجتماعی شهرداری ایجاب می کند که به بخش های دیگر نیز در این زمینه کمک کند.
مظاهریان خاطرنشان ساخت: باید چراغ امید را روشن نگه داریم. بدون شک اگر باهم باشیم و انسجام و یکپارچگی را حفظ کنیم اتفاقات خوبی را در شهر شاهد خواهیم بود.
همت، خلاقیت، انعطاف و پیگیری رمز موفقیت مدیریت شهری این منطقه
مجید فراهانی رئیس کمیته ملی مدیریت پروژه ایران و عضو شورای شهر تهران در مراسم اهدای جایزه ملی نهمین دوره مدیریت پروژه به منطقه۲۱ با بیان این مطلب گفت: سازمانی موفق است که هرلحظه به دنبال نوآوری و خلاقیت در انجام کارهای خود باشد.
هدف از ارائه این گواهینامه، شناسایی، ارزیابی و تقدیر از پروژه های شاخص و حائز اهمیت در کشور و آشنایی با استانداردهای جهانی مدیریت پروژه و درس آموزی از آنها است.
او صرفه جویی در هزینه و زمان، بالابردن کیفیت، پایین آوردن ریسک خطر، بهره برداری به موقع و از همه مهم تر حفظ و پایداری محیط زیست را از دیگر اهداف اهدای جایزه مدیریت پروژه بیان کرد.
مدل PEB به ما کمک می کند تا در انجام پروژه ها به شیوه بین المللی و استانداردهای جهانی عمل کنیم.
با بهره گیری از روش های مرسوم گذشته دیگر نمی توان شهر را اداره کرد
محمد علیخانی رئیس کمیسیون حمل ونقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران با بیان این مطلب افزود: با توجه به محدودیت ها و مشکلات مالی، تنها با شیوه های جدید می توان پیشبرد کارها را تضمین کرد. ما از عصر ارتباطات عبور کردیم و وارد عصر نوآوری و خلاقیت شده ایم.
مدیریت شهری منطقه۲۱ مشارکتی است
شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران که برای حضور در مراسم اهدای نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه ایران به همراه ۳عضو دیگر شورا به منطقه۲۱ آمده بود، ضمن ابراز علاقه از هر بار حضورش در منطقه با بیان این مطلب افزود: پروژه دوگاز را از ابتدا (کلنگ زنی تا افتتاح) در جریان انجام مرحله به مرحله آن بوده ایم.
از منطقه۲۱ ممنونیم که با بهره گیری از روش های مشارکتی در هزینه های انسانی و اقتصادی صرفه جویی کرده است.
تعامل شهردار منطقه۲۱ با صنایع و شهروندان خاص است
الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران که در مراسم اهدای نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه ایران به مدیریت شهری منطقه، سخن می گفت، افزود: با رویکرد علمی در مدیریت اجرایی شهری می توان کارهای درست و دقیقی انجام داد که پروژه های مشارکتی منطقه۲۱ از این دست هستند.
او گفت: از انجمن ملی مدیریت پروژه ایران تشکر می کنم که با نگاهی جدید به شهر، مدیریت شهری و پروژه های شهری، روند توسعه پایدار را در شهرها و روستاها بررسی می کنند.
صحبت های نماینده صنایع در مراسم اهدای نهمین دوره جایزه ملی مدیریت پروژه ایران به مدیریت شهری منطقه ۲۱:
رضایی سرمایه گذار، فعال اقتصادی و از صنعتگران موفق در عرصه قطعه سازی، در نشست اهدای جایزه انجمن ملی مدیریت پروژه ایران به منطقه۲۱، اقدامات انجام شده توسط مدیریت ارشد شهری ورودی غربی پایتخت را در این سال ها، با بهره گیری از توان صنایع و بخش خصوصی مثال زدنی و نمونه دانست.
معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 19 از آغاز طرح مجازی شهر در دست بچه ها با محوریت گردشگری ویژه دانش آموزان و شهرداران مدارس خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محسن فریدی در تکمیل این خبر گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا، کاهش تردد های غیر ضروری و در راستای غنی سازی اوقات فراغت شهروندان بویژه دانش آموزان پتانسیل های گردشگری شهر تهران در قالب "طرح شهر در دست بچه ها" شناسایی و معرفی می شود.
او افزود: آموزش و جلب مشارکت شهروندان به منظور ترغیب و تشویق آنها به شناخت مکان های گردشگری و بازدید مجازی از این مکان ها از اهداف اجرای این طرح است.
به گفته فریدی در این طرح مکان های گردشگری منطقه معرفی و در صفحه های اجتماعی بارگذاری می شود پس ازآن نیز مسابقه ای پیرامون شناخت این مکان ها برگزار شده و شرکت کنندگان می توانند پاسخ سوالات را به شماره 09335921748 آموزش های شهروندی منطقه ارسال کنند.
همچنین در این طرح امکان شناسایی نقاط گردشگری منطقه و ارسال تصاویر و اطلاعات مربوط به آن ها برای دانش آموزان فراهم شده است.
در بخش دیگری از این طرح نیز فضاهای گردشگری و تاریخ طبیعی شهر تهران معرفی و سپس مسابقه ای از این مکان ها برگزار خواهد شد.