• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1009
تعداد نظرات : 155
زمان آخرین مطلب : 5333روز قبل
موسيقي

باغ هرندیموزه سازهاي سنتي كرمان در باغ هرندي قرار دارد. باغ هرندي و ساختمان موجود در آن مربوط به اواخر دوره قاجار است. باني باغ مرحوم عدل السلطان از نوازندگان محمد اسماعيل خان وكيل الملك نوري بوده است. اين باغ در سال 1313 شمسي به مبلغ چهل هزار تومان به مرحوم ابوالقاسم هرندي از متمولين آن دوره كرمان فروخته شد.
اين مجموعه از بناهاي جالب توجه دوران اخير است كه به مناسبت توقف تاريخي پهلوي اول در مسير آخرين سفر تبعيدش اهميت تاريخي نيز يافته است لذا ساختمان و قسمتي از باغ توسط مالك به وزارت مجموعه باغ هرندیفرهنگ و هنر اهدا گرديد و در نهايت ساير بخش هاي آن خريداري شد. مجموعه باغ هرندي كه در زمان احداث آن خارج از شهر كرمان قرار داشت، كليه ويژگيهاي يك باغ ايراني را دارا بوده است.
موزه سازهاي سنتي داراي 32 عدد ويترين است كه سازهاي سنتي بي نظيري در آن قرار دارد. پنج عدد از سازهاي اين موزه توسط استاد حسين مسعود ساخته شده اند. وي همچنين شش عدد ساز شامل يك عدد عود، يك عدد سه تار كه توسط استاد نريمان ساخته شده اند و يك عدد تنبك كه مربوط به دوره قاجار مي باشد و نيز دو عدد ساز كه تاريخ ساخت آنها قريب به 50 سال پيش است به موزه سازهاي سنتي كرمان اهدا كرده اند.
موزه سازهای سنتی کرماندر اين موزه سازهايي از قبيل قيچك، سنتور، رباب، تنبك، تار، دايره، كمانچه وجود دارد كه در معرض ديد علاقمندان و بازديدكنندگان قرار مي گيرد.
موزه سازهاي سنتي كرمان داراي بخش اطلاع رساني جهت ارائه خدمات صوتي و تصويري از طريق نرم افزار، سخت افزار، خدمات اينترنتي و ويدئويي مي باشد. در اين موزه مركز مطالعه جهت بررسي و پژوهش در زمينه موسيقي سنتي ايران داير گرديده است.
سيستم صوتي ويترين ها اين امكان  را به بازديد كننده مي دهد تا ضمن بازديد از سازهاي موجود با نحوه نواختن و نيز نواي ساز اساتيد بزرگ موسيقي آشنا گردند. همه ساله طبق برنامه مشخص مراسمي تحت عنوان شبي با موسيقي سنتي ايران در اين موزه بر پا مي شود.
موزه سازهای سنتی کرماندر اين مراسم اساتيد و پيشكسوتان موسيقي با سازهاي قديمي برنامه هاي جالبي را اجرا مي نمايند. در كنار ويترين ها و بر روي ديوار نقاشي هاي خطي زيبايي اجرا شده و تصاوير و اشعار دلنشيني در زمينه موسيقي اصيل ايراني به چشم مي خورد. تصاوير هنرمندان بزرگ و پيشكسوتان موسيقي ايراني نيز زينت بخش قسمتهاي ديگر موزه مي باشد.
 
      Sazmuseum.ir
 
 


 

شنبه 27/5/1386 - 12:18
ورزش و تحرک

روماریو مهاجم برزیلی

آرتور فريدريش
محل تولد : سائوپائولو
تاريخ تولد : ۱۸/۷/۱۸۹۲
تاريخ فوت : ۶/۹/۱۹۶۹
باشگاه ها : ژرمانيا، ايپيرانگا، مكنزى، پائوليستانو، سائوپائولو دو فلورستا ، سانتوز،
آتلتيكو ام.جى و فلامينگو
بازى ملى : ۲۲ بازى
گل زده ملى : ۱۰ گل
لئونيداس داسيلوا
محل تولد : ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۶/۹/۱۹۱۳
باشگاه ها : سيريوليبانز، بونسوسزو، پنارول، واسكودوگاما، بوتافوگو، فلامينگو و سائوپائولو
بازى ملى : ۳۷ بازى
گل زده ملى : ۳۷ گل
ژلمائو سانتوز
محل تولد : سائوپائولو
تاريخ تولد : ۲۷/۲/۱۹۲۹
باشگاه ها : پورتوگزا، پالميراس و آتلتيكو پارانانزه
بازى ملى : ۹۸ بازى
گل زده ملى : ۳ گل
نيلتون سانتوز
محل تولد : ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۱۶/۵/۱۹۲۵
باشگاه : بوتافوگو
بازى ملى : ۸۴ بازى
گل زده ملى : ۳ گل
ديدى
محل تولد : كامپوس ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۱۸/۱۰/۱۹۲۹
تاريخ فوت : ۱۲/۵/۲۰۰۱
باشگاه ها : آمريكانو، لنسوئنزه، مادوريرا، فلوميننزه، بوتافوگو، رئال مادريد و سائوپائولو
بازى ملى : ۷۴ بازى
گل زده ملى : ۲۱ گل
پله
محل تولد : ترزكوراسز
تاريخ تولد : ۲۳/۱۰/۱۹۴۰
باشگاه ها : سانتوزكاسموس
بازى ملى : ۱۰۴ بازى
گل زده ملى : ۹۵ گل
گارينشا
محل تولد : ماگه ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۲۸/۱۰/۱۹۳۳
تاريخ فوت : ۲۰/۱/۱۹۸۳
باشگاه ها : بوتافوگو، كورينتيانس، پورتوگزا، آتلتيكو جونيور ( كلمبيا )، فلامينگو،رد استار ( فرانسه ) و اولاريا
بازى ملى : ۶۰ بازى
گل زده ملى : ۱۷ گل
گيلمار
محل تولد : سانتوز
تاريخ تولد : ۲۲/۸/۱۹۳۰
باشگاه ها : ژاباكورا، كورينتيانس و سانتوز
بازى ملى : ۱۰۳ بازى
رولينيو
محل تولد : سائوپائولو
تاريخ تولد : ۱/۱/۱۹۴۶
باشگاه ها : كورينتيانس، فلوميننزه، الهلال ( عربستان ) و سن پابلو
بازى ملى : ۱۲۱ بازى
گل زده ملى : ۴۳گل
روماريو
محل تولد : ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۲۹/۱/۱۹۶۶
باشگاه ها : اولاريا، واسكودوگاما، آيندهوون، بارسلونا، فلامينگو،والنسيا، فلامينگو، واسكودوگاما، فلوميننزه، السد ( قطر ) و فلوميننزه
بازى ملى : ۸۴ بازى
گل زده ملى : ۶۹ گل
زيكو
محل تولد : ريودوژانيرو
تاريخ تولد : ۳/۳/۱۹۵۳
باشگاه ها : فلامينگو، اودينزه، فلامينگو، سوميموتو و كاشيما آنتلرز
بازى ملى : ۹۳ بازى
گل زده ملى : ۶۷ گل   

   

           ابرار ورزشی

شنبه 27/5/1386 - 11:36
ورزش و تحرک

جواد نكونام كه فقط ۵ روز در تمرينات اوساسونا شركت كرده بود، در بازى دوستانه مقابل ويارئال فقط ۴ دقيقه بازى كرد و با مصدوميت شديدى مواجه شد. جواد كه صداى پارگى درون زانوى خودش را بهتر از هر كسى شنيده بود، مى دانست كه اين مصدوميت حتماً جدى است. بلافاصله او را تعويض كردند و تست پزشكان باشگاه شروع شد. ساعاتى بعد نتيجه تست MRI و تست هاى پزشكى مشخص شد و روى سايت باشگاه اوساسونا نوشتند: «جواد نكونام هافبك ايرانى تيم اوساسونا به دليل پارگى رباط صليبى، حداقل ۶ ماه از ميادين دور خواهد بود.»
جواد پس از شنيدن اين خبر بيشتر از قبل ناراحت شد و در تماس با يكى از دوستان خبرنگارش در تهران گفت كه تقصير سيگاندا شد چون نبايد در اين شرايط به بازيكنى مثل من بازى مى داد، چون بايد دوران بدنسازى پيش از فصل را به طور كامل طى مى كردم.
به هرحال اين اتفاق رخ داده بود و جواد چاره اى جز پذيرش آن نداشت. براى آنكه خيال نكونام راحت شود او را به مادريد فرستادند تا پزشكان رئال هم او را ويزيت كنند و ظاهراً آنها هم پارگى رباط را تأييد كردند. نكونام بلافاصله پس از تأييد پارگى رباط توسط پزشكان رئال، خودش را براى سفر به مونيخ آماده كرد تا آنجا زير نظر پزشكان متخصص تيم بايرن، رباط آسيب ديده اش را جراحى كند.
سايت اوساسونا به نقل از سيبريان رييس بخش پزشكى باشگاه مى نويسد: «برخى از روزنامه ها به دروغ از وضعيت نكونام نوشته اند اما حقيقت اين است كه سيگاندا ستاره پنالتى زن خود را حداقل براى نيم فصل از دست داده است. پيش از تمرين به او تذكر دادم اما در تمرين زياد به خود فشار آورد و نتيجه اش همين مصدوميت شد. او از جام ملت ها درد را در زانو احساس مى كرد و نياز به استراحت و فيزيوتراپى داشت.»
<<<
خلاصه اينكه جواد استراحت نكرد و فيزيوتراپى هم نداشت و با پارگى رباط صليبى مواجه شد؛ براى تماشاى جواد، بايستى حداقل تا پايان فصل بعدى لاليگا صبر كنيم و اميدواريم كه او به سرنوشت ساير هافبك هاى ايرانى كه رباط پاره كردند دچار نشود. جواد در اوج پختگى قرار دارد و فوتبال ايران نيازمند چنين بازيكنى است.

ایران ورزشی

شنبه 27/5/1386 - 11:23
دانستنی های علمی
گداهازمان كش می‌آید. انگار ماشین‌ها و آدم‌ها به كندی حركت می‌كنند. شاید همه دارند به دقت او را می‌پایند.
چاره‌ای نیست اما. شاخ به شاخ شدن با مشكلات زندگی مجبورش كرده كه گوشه‌ای از خیابان را انتخاب كند. جیرینگ اولین سكه در كاسه استیل پیش‌رویش، انگار سرعت حركت آدم‌ها و ماشین‌ها و شرمسار شدن او را افزایش می‌دهد. كاسبی شروع شده است. شغل: متكدی، ‌درآمد: هر چه كرم مردم باشد.
هنوز تا میدان امام‌حسین چند قدمی مانده است. پیاده‌روی خیابان ۱۷ شهریور با دیگر پیاده‌روها یك فرق اساسی دارد زیرا هر چند متر می‌توان سراغ كاسب‌هایی را گرفت كه جنس دلسوزی عرضه می‌كنند و درآمد بدی هم ندارند. گداها در فاصله‌های كوتاهی از هم نشسته‌اند و مشغول كارند. هر ۸-۷ متر را باید حوزه استحفاظی یكی از آنها دانست.
در واقع، این مساحت، مغازه های مجازی آنهاست.
آنها در این مساحت به روش‌های مختلف عابران را دست به جیب می‌كنند و روزگار می‌گذرانند. هیچ كس حق ندارد به ملك دیگری تعرض كند و در زمین ویژه گدای دیگر مشتری پیدا كند. این قراردادی نانوشته میان حدود ۱۰ متكدی است كه پیاده‌روی خیابان را قرق كرده‌اند.
در میان آنها ۲ زن وجود دارد و مابقی مرد هستند. آنها مانند مغازه‌داران هر روز صبح كركره مغازه مجازی خود را بالا می‌كشند و تا غروب كاسبی می‌كنند. بد نیست بدانید كه این متكدیان برای ناهار كاسبی را تعطیل می‌كنند؛ كاری كه حتی مغازه‌دارهای پاساژهای اطراف میدان هم انجام نمی‌دهند.
كاسب قدیمی، متكدی صمیمی
كاسب‌های قدیمی میدان امام‌حسین بیشتر از ۱۰ سال است او را می‌شناسند. علی حدود ۵۰ سال سن دارد و هر روز در یك قسمت از پیاده‌روی خیابان گدایی می‌كند. عصای سفیدش را به دست می‌گیرد و پول‌هایی را كه می‌گیرد در یك قابلمه كوچك جمع می‌كند. او حالا از قدیمی‌های این محله است و در سه راه چرم‌سازی زندگی می‌كند. ۴ فرزند دارد كه سه‌تایشان نابینا هستند. همسر علی هم نابیناست و تنها فرزند سالم آنها كمك زیادی به دیگر اعضای خانه می‌كند.
علی هر روز صبح مثل یك كارمند، سوار تاكسی‌های خطی موتورآب – امام حسین می‌شود. تمام راننده‌های خط علی را می‌شناسند و همیشه برای سوار كردن علی میانشان دعواست.
علی سوار هر ماشینی كه شود پول‌های خردی را كه روز قبل دشت كرده به راننده می‌دهد و به جایش اسكناس می‌گیرد. به همین دلیل، خطی‌ها همیشه برای علی سرودست می‌شكنند.
او به محل كارش می‌آید و تا قبل از غروب آفتاب گدایی می‌كند. علی از كاسب‌های اطراف میدان هم پولی به عنوان مقرری دریافت می‌كند. هنگام غروب آفتاب، علی دوباره با همان تاكسی‌های خطی به سه راه چرم سازی بر می‌گردد و به خانه می‌رود. علی، قدیمی‌ترین متكدی پیاده‌روهای خیابان ۱۷ شهریور است و به همین دلیل، در بهترین و شلوغ‌ترین قسمت این پیاده‌رو كار می‌كند.
حد فاصل بانك تجارت و دكه روزنامه‌فروشی تا ابتدای خیابان فرعی ثارالله، شلوغ‌ترین قسمت پیاده‌رو منتهی به میدان امام حسین است كه در اختیار علی قرار دارد. او یكی از هزاران نمونه متكدی قدیمی است كه در سطح شهر به چشم می‌آیند.
تنوع زیستی
رایج‌ترین تصویری كه از یك گدا به ذهنمان مانده چیست؟ مرد یا زنی ژنده‌پوش كه بوی تعفن می‌دهد و دست‌های كثیفش را پیش شما دراز می‌كند؟ كودكی كه صورتش سیاه است و لباس‌هایی بر تن كرده كه اندازه‌اش نیست؟
همه چیز در حال تغییر است پس بد نیست این ذهنیت قدیمی هم دچار تغییر شود. امروزه گدایان دیگر با آن وضعیت تكدی‌گری نمی‌كنند. حالا عده‌ای از گدایان مسافران شیك‌پوش یك سفر فرضی هستند كه بنابه دلیلی در راه مانده‌اند و می‌خواهند به مقصد برسند. عده‌ای هم آنهایی هستند كه نه چهره كثیفی دارند و نه برای گرفتن سكه‌ای بی‌ارزش التماس می‌كنند. آنها مغرور و بی‌صدا در گوشه‌ای از بخش‌های بالای شهر لحظه‌ها را پلك می‌زنند و در مقابل نگاه پرسشگر شما فقط نگاهتان می‌كنند.
اگر دست به جیب شوید و اسكناسی ببخشید به جای دعاهای رنگ‌به‌رنگ خیلی رسمی از شما تشكر می‌كنند. گدایان بالای شهر این‌گونه‌اند. برای آنها نوشتن روی كاغذ و گلایه از بیماری صعب‌العلاج یا گریم صورت و فلج نشان دادن اعضای بدن، كاری عبث است. آنها شیك‌پوشند و خیلی شیك هم گدایی می‌كنند. اگر كمك‌های مردمی ادامه یابد، گدایان قبراق‌تر و پولدارتر می‌شوند.
مأموران‌ شـهرداری جمع‌آوری متكدیــان را مدت‌هاست در برنامه دارند و سازمان بهزیستی هم هنوز بی‌سرپرست‌ها و متكدیان را سرپرستی می‌كند اما این گدایان همچنان تهران را آرمانشهر كسب درآمد می‌دانند.
از نگاه آمار
۶۳ درصد متكدیان، پول گدایی را خرج اعتیاد خود می‌كنند و اغلب گداها از سلامت جسمی و روانی كامل برخوردارند. ابراهیم رضوانی مدیر كل امور اجتماعی استانداری تهران گفت: «۱۲ درصد متكدیانی كه از فروردین ماه تا تیرماه سال‌جاری دستگیر شده‌اند، تحصیلات دیپلم و بالاتر از دیپلم دارند».
او با اشاره به اینكه از ابتدای سال ۸۶ تا پایان تیر‌ماه، هزار و ۷۶۵ متكدی، پس از دستگیری، پذیرش شده‌اند، گفت: یك‌هزار و ۴۳۷ نفر از این متكدیان، مرد، ۲۹۲ متكدی زن و مابقی دختر و پسر بچه بوده‌اند. بیشترین تعداد متكدیان در محدوده سنی ۳۲ تا ۴۱ سال بوده‌اند و پس از آن، بیشترین تعداد در گروه سنی ۴۲ تا ۵۱ سال قرار گرفته‌اند».
رضوانی اعلام كرد: «بخش قابل توجهی از این افراد، یعنی حدود ۲۳ درصد، تحصیلات ابتدایی، ۲۰ درصد راهنمایی و بیش از ۱۲ درصد نیز تحصیلات دیپلم و بالاتر داشته‌اند. براساس این آمار، بیش از ۴۷ درصد متكدیان متأهل بوده‌اند و بیش از ۱۶ درصد از آنها یا متاركه كرده‌اند یا از همسرشان جدا شده‌اند و یا زندگی‌شان متلاشی شده است».
او با بیان اینكه بیش از ۶۷ درصد متكدیان دستگیر شده در مدت یاد شده، در سلامت جسمی به سر می‌برند، اضافه كرد: «بیش از ۹۱ درصد آنها، از سلامت كامل روانی برخوردارند.
تاكنون جواب آزمایش اعتیاد ۹۲۶ نفر از متكدیان پذیرش شده، مثبت بوده است و به عبارتی ۶۳ درصد آنها طبق آخرین نتایج آزمایش‌ها، معتاد بوده‌اند و پول به دست آمده از گدایی را خرج اعتیاد خود كرده‌اند». رضوانی بیش از ۶۷ درصد متكدیان جمع‌آوری شده استان تهران را نیز شهرستانی اعلام كرد و گفت: «۶۷ نفر نیز از اتباع بیگانه بوده‌اند».
مدیر كل امور اجتماعی استانداری تهران، همچنین در خصوص سابقه كیفری این متكدیان گفت: «تاكنون پاسخ استعلام سابقه كیفری برای ۳۸۰ متكدی آمده است كه از این تعداد ۳۴۵ نفر – یعنی حدود ۹۰ درصد آنها – سابقه كیفری داشته‌اند. این آمار گویای این مسئله است كه متكدیانی كه هر روز با شیوه‌های متفاوت از مردم پول می‌گیرند، در سلامت كامل روانی و جسمی به سر می‌برند، تحصیل‌كرده و البته مجرم و معتاد هستند».

مسعود میر - همشهری آنلاین
شنبه 27/5/1386 - 10:32
کامپیوتر و اینترنت

25 سال پیش نخستین سی دی یا لوح فشرده (Compact Disc) در یکی از کارخانه های گروه فیلیپس در آلمان تولید شد که به انقلابی فراگیر در دنیای موسیقی منجر شد.
به گزارش شبكه BBC، از 25 سال پيش تاكنون، بیش از ۲۰۰ میلیارد سی دی در جهان فروخته شده اند و به رغم رواج دانلود کردن موسیقی از اینترنت، سی دی همچنان حرف اول را در بازار موسیقی می زند.

سی دی

توسعه فن آوری سی دی به صورت مشترک توسط گروه های فیلیپس و سونی صورت گرفت و به یکی از اصلی ترین ابزارهای ذخیره اطلاعات رایانه ای تبديل شد.
نخستین سی دی موسیقی، آلبوم The Visitors گروه آبا بود.
هدف اصلی تولیدکنندگان سی دی، معرفی امکان تازه ذخیره اطلاعات در جهان بود و همکاری صمیمانه دو گروه توافق بر سر یک استاندارد تازه را امکان پذیر ساخت.

تولیدکنندگان سی دی در آن زمان هرگز تصور نمی کردند صنایع رایانه ای و سرگرمی نیز برای ذخیره سازی اطلاعت به سی دی روی آورند.
دو گروه، کار روی لوح فشرده (سی دی) را در سال ۱۹۷۹ آغاز کردند و هدفشان تولید لوحی بود که بتواند یک ساعت صدا را در خود ضبط كند. اما این اندازه بعدها به ۷۴ دقیقه افزایش یافت تا بتوان اجرای کامل سمفونی نهم بتهوون را در آن ضبط كرد.
نخستین سی دی ها که نوامبر سال ۱۹۸۲ وارد بازار شدند برای بازار موسیقی کلاسیک در نظر گرفته شده بودند. تصور می شد علاقمندان به موسیقی کلاسیک از طرفداران موسیقی پاپ و راک ثروتمندتر هستند و گروه فیلیپس عقيده داشت احتمال اینکه علاقمندان به موسیقی کلاسیک سی دی های گران و پخش کننده های گرانقیمت تر را بخرند بیشتر است.
نخستین دستگاه های پخش سی دی (بدون احتساب تورم و با نرخ امروزی برابری ارز) حدود دو هزار دلار قیمت داشتند.

با ضبط نخستین سی دی های موسیقی، شرکت های تولیدکننده متوجه کیفیت بالای این قالب شدند: صداهای زیر و بمی که در نوارهای کاست شنیده نمی شد و فقط در صفحه های گرامافون قابل شنیدن بود، در سی دی به وضوح شنيده مي شد. در نتیجه بازار سی دی به سرعت گسترش یافت.

اما در جريان 10 سال گذشته، با افزایش سریع فروش اینترنتی موسیقی، فروش سی دی در جهان کاهش یافته است.
با این حال علي رغم رواج استفاده از دستگاه های پخش دیجیتال موسیقی نظیر آی پاد، سی دی همچنان به عنوان یک راه مطمئن برای حفظ و نگهداری طولانی مدت موسیقی و داده های رایانه ای مورد استفاده قرار مي گيرد. 

 

     جام جم

شنبه 27/5/1386 - 2:41
کامپیوتر و اینترنت

یخچالک براندو USB دارخودکار شدن همه چيز و همه کار، دغدغه بزرگ انسان امروزي است. به دور و برمان که نگاه کنيم، مي توانيم مثال هاي فراواني را برشماريم.
تنظيم خود به خودي مدت زمان قرمز و سبز ماندن چراغ راهنمايي سر چهارراه، ثبت خودکار عکس و شماره پلاک خودرويي که با سرعت غيرمجاز در حرکت است، تنظيم خود به خود دماي منزل يا فضاي داخلي خودرو براساس سنجش دماي محيط و مثالهاي ديگري که مي شود از حوزه هاي مختلف نقل کرد.
اگر انصاف داشته باشيم بايد بگوييم خودکار شدن همه چيز و همه کار، دغدغه بزرگ انسان بوده و هست و خواهد بود. چرا که رسيدن به خود به خودي در مسيري تکامل مي يابد که ديروز يا امروز نقطه شروع آن و امروز و فردا، ميانه راه آن است.
شاهد زنده اين مدعا، دستگاه هاي الکترونيکي هستند که همه پورت USB دارند.
10 سال پيش در بازار رايانه تهران اگر براي انجام کار حرفه اي گرافيکي نياز داشتي که از USB استفاده کني بايد يک برد مستقل USB مي خريدي و مثل کارت گرافيک روی مادربورد رايانه، نصبش می کردی.
اما امروز، نه تنها دوربين های ديجيتال و فلش ديسکها همه از طريق USB به رايانه متصل مي شوند، بلکه پخش صوت هاي جديد خودرو نيز قابليت اتصال از اين طريق را دارند.
10 سال قبل، فکر مي کرديم که چرا بايد چيزي به نام USB وجود داشته باشد و توجه کاوشگرانه اي به حرف اول آن که از واژه Universal آمده، نداشتيم. شايد در اين طي مسير و رسيدن تا به امروز، اهميت آن را بهتر درک کرده باشيم. از درگاهي سخن مي گوييم که همه چيز به آن وصل مي شود. امروز شرکتي به نام Brando يخچال کوچکي ساخته است که جاي آن در آشپزخانه نيست! اين يخچال روي ميز کار ما قرار مي گيرد. به اندازه يک قوطي فلزي نوشابه جاي دارد (درست مثل اسباب بازي بچه ها) و در مدت 5 دقيقه نوشابه را تا دماي 8.5 درجه سانتيگراد خنک مي کند.
شما مي توانيد اين يخچال 33 دلاري را با يک کابل USB به رايانه تان وصل کنيد تا روشن شود! شايد فردا خودرو، تلويزيون ، اجاق گاز، چراغهاي خانه و همه چيز USB دار شوند. اين مسير که مسير رسيدن به خود است، در جستجوي نتيجه نهايي، ايده آن بسر مي آيد، در دانش نوآوري نظام يافته TRIZ بسيار مورد تأکيد قرار مي گيرد، همراه است با مسئله هاي حل نشده فراوان و براي حل مسئله ها بايد خودمان را به تکنيک هايي مجهز کنيم که تفکر خلاق را در فرآيندي نظام مند مورد استفاده قرار مي دهند.
شما در مسير نيل به کدام خود به خودي حرکت مي کنيد؟ چه مسئله هايي پيش رويتان است و با آنها چگونه برخورد مي کنيد؟


محمود کریمی - جام جم

 

شنبه 27/5/1386 - 2:29
اخبار

دختر الصفیيكي از دانشجويان ايراني خارج از كشور ضمن پرده‌برداشتن از همكاري دولت بلژيك و سازمان تروريستي منافقين در ربودن خانواده‌اش از سلامت جاني دخترش ابراز نگراني كرد.
بهزاد الصفي يكي از دانشجويان ايراني كه براي ادامه تحصيل به بلژيك رفته بود، از همكاري دولت بلژيك با سازمان منافقين پرده برداشت.
وي در حالي كه بشدت از سلامت جاني دخترش كه در دست سازمان تروريستي منافقين اسير است، ابراز نگراني مي‌كرد به شرح ماجراي پناهندگي همسرش پرداخت.
الصفي بيان داشت: در سال 1383 براي ادامه تحصيل در مقطع فوق ليسانس به همراه همسر و دختر 8 ساله‌ام از طرف دولت جمهوري اسلامي ايران بورسيه شده و به كشور بلژيك اعزام شديم. در آنجا به ما اعلام نمودند كه بر اساس قوانين آن كشور، دختر ما بايستي در مدرسه بلژيكي ثبت نام شده و مشغول تحصيل شود.
وي ادامه داد: پس از چندي مسئولين مدرسه به دفعات ما را تشويق به اقامت دائم كردند كه اين مسئله مرا به فكر فرو برده بود كه چرا آنها اين پيشنهاد را مي‌‌كنند. الصفي علت اين امر را پير بودن جمعيت آن كشور، نرخ نزولي رشد جمعيت، درصد بالاي طلاق، قانوني بودن ازدواج همجنس‌گرايان، عدم تمايل ازدواج بلژيكي‌ها و...اعلام كرد و با بيان اينكه آنها سعي در جذب جوانان ساير كشورها را دارند، تصريح كرد: تشويق مقامات بلژيكي در اين خصوص ادامه داشت تا اينكه يك روز كه از دانشگاه به منزل برگشته بودم، متوجه شدم دولت بلژيك با حمايت و گمراه‌كردن همسرم در اين خصوص او را به درخواست پناهندگي راهنمايي و مقدمات اين كار را فراهم ساخته است.
وي با بيان اينكه بعد از اين حادثه سريعاً مقامات سفارت ايران را در جريان گذاشته و بعد از مراجعه به پليس و با اخذ وكيل به دادگاه آن كشور شكايت كردم، ابراز داشت: من خواستار بازگرداندن دخترم به ايران شدم، ولي دولت بلژيك نه تنها به اعتراضات من توجه نكرد بلكه خانواده‌ام را به زور از خانه‌ام جدا و آنها را به محل نامعلومي بردند.
الصفي ادامه داد: حتي يك روز كه به وزارت خارجه بلژيك براي اطلاع از سرنوشت فرزندم رفته بودم، پليس مرا دستگير و به بيرون از ساختمان پرت كرد و اين درحالي بود كه من كمترين جرم و خطايي نداشته‌ام.
وي در تشريح اقدامات مقامات ايراني در اين زمينه گفت: وزارت خارجه كشورمان طي چندين نوبت با ارسال يادداشت‌هاي اعتراض‌آميز و احضار سفير آنها در تهران خواستار حل و فصل اين مشكل شد، ولي دولت بلژيك در كمال بي‌شرمي اعلام كرد كه هرگونه تماس بين من و فرزندم قدغن مي‌باشد. الصفي تصريح كرد: اين برخورد دقيقاً برخلاف اصول اوليه و بديهي حقوق بشر است و اين درحالي است كه آنها ادعاي حمايت از حقوق بشر را سر مي‌دهند و معلوم نيست كه آنها چه بهره‌برداري‌هاي سياسي - اجتماعي از طفل معصوم و خردسال من مي‌كنند.
وي با بيان اينكه 3 سال از اين موضوع مي‌گذرد همچنان آن كشور با ادامه سياست‌هاي مزورانه خود باعث شده كه هيچگونه اطلاعي از سرنوشت دختر بيچاره‌ام نداشته به نحوي كه حتي نمي‌دانم آيا او زنده است يا نه؟ گفت: اكنون نمي‌دانم كه او در چه وضعيتي به سر مي‌برد و تاكنون تمام اقدامات من و وزارت امور خارجه ايران براي كسب اطلاع از سرنوشت فرزندم توسط دولت بلژيك بي‌ ثمر مانده است.
الصفي ضمن انتقاد شديد از عملكرد دولت بلژيك خواستار مقايسه عملكرد اين دولت در مواجهه با ماجراي ربودن دو تبعه بلژيكي در ايران و تبليغات رسانه‌اي سنگين اين كشور در مورد اين قضيه با حادثه ربودن خانواده‌اش توسط پليس بلژيك در اين كشور شد.
وي در عين حال خاطرنشان كرد كه از زمان ورودش به اين كشور و مراجعه به مركز اتباع خارجي بلژيك، اعضاي سازمان تروريستي منافقين بارها به او و همسرش مراجعه كردند و خواستار درخواست پناهندگي او و خانواده‌اش شدند.
الصفي با اشاره به سوابق حضورش در دوران دفاع مقدس تاكيد كرد: من به هيچ وجه فريفته تبليغات آنها نشدم اما متأسفانه‌ حرف‌هاي آنها روي همسرم بي‌اثر نبود و او گول ترفند آنها را خورد.
وي با اشاره به اينكه حضور او و خانواده‌اش در بلژيك بواسطه بورس تحصيلي‌اي بود كه توسط دولت ايران به او داده شده بود، تصريح كرد: ما هيچ مشكلي براي ورود و خروج به كشور نداشيم و تمامي تبليغات سوء سازمان منافقين براي نشان دادن موقعيت پرخطر من و خانواده‌ام براي بازگشت به كشور كاملاً دروغ بود، اما متاسفانه همسرم فريب خورد.
الصفي در ادامه به تماس سازمان منافقين بعد از ربودن خانواده‌اش توسط پليس بلژيك با او اشاره كرد و گفت: آنها با من تماس گرفتند و گفتند اگر با شروط آنها مبني بر حمايت از اكبر گنجي در زندان و برگزاري تجمعي اعتراض آميز مقابل سفارت ايران در بلژيك موافقت نكنم، روزگارم را سياه خواهند كرد.
وي افزود: من با هيچكدام از اين پيشنهادات موافقت نكردم و متأسفانه به چنين سرنوشتي دچار شدم.
الصفي در پايان خواستار ياري تمامي انسان‌ها و مقامات آزاده دنيا، سازمان‌ها، دولت كشورم، NGO ها و...براي اعمال فشار بر دولت بلژيك براي برقراري ارتباط با فرزندش و بازگردان وي به ايران شد.  
  
فارسwww.farsnews.com

شنبه 27/5/1386 - 2:18
ورزش و تحرک

دیوید بکهام بازیکن لس آنجلس گلکسی پس از به ثمر رساندن گل از روی ضربه آزاد به تیم دی سی یونایتد در مرحله نیمه نهایی سوپرلیگ آمریکا (چهارشنبه) در آغوش آبل خاویر (17) قرار می گیرد.ديويد بکام در اولين ديداري که به عنوان بازيکن ثابت براي تيم لس آنجلس گلکسي امريکا به ميدان رفت، گلزني کرد تا حداقل براي مدتي از زير بار فشار انتقادات مطبوعات خارج شود.
گل تماشايي بکام در دقيقه 26 بازي با واشينگتن دي سي در مرحله نيمه نهايي سوپر ليگ امريکا به ثمر رسيد. او توپ را از فاصله 25متري و روي يک ضربه آزاد وارد دروازه حريف کرد و در ادامه بازي با يک ارسال، سازنده گل دوم گلکسي بود.
بکام که در دقيقه 63 بازي در ميان ابراز احساسات شديد تماشاگران تيمش از زمين خارج شد، در پايان بازي در اظهارنظري جالب گفت: 8 هفته بود از روي ضربات ايستگاهي گل نزده بودم، اما اين بار زماني که توپ را در دست گرفته بودم، مي دانستم که گل خواهم زد.
هواداران گلکسي که به شدت شيفته بکام شده اند حتي زماني که اين بازيکن از داور کارت زرد گرفت هم دست از تشويق او برنداشتند.  

سایت گل

جمعه 26/5/1386 - 21:40
اخبار

دولت چین تصمیم گرفته لحن شعارهای مربوط به سیاست تک فرزندی را ملایم تر کند تا کم تر تهدیدکننده به نظر برسند.

سیاست تک فرزندی در چین

پوسترهایی که در روستاهای چین روی آن نوشته شده "یک نوزاد بیش تر یعنی یک گور بیش تر" جمع می شوند.
شعار کاغذنوشته دیگری در همین زمینه این است:"فرزند کم تر اما خوک بیش تر پرورش دهید!"
در بسیاری از روستاها، چینی ها تهدید می شوند در صورتی که از سقط جنین خودداری کنند دولت، خانه و دامهایشان را ضبط می کند.
قراراست نزدیک به 200 نمونه کاغذنوشته (پوستر) جدید که حاوی شعارهای قابل قبولند در سراسر چین چسبانده خواهد شد. این کشور تصمیم "کمیسیون ملی جمعیت و تنظیم خانواده" را تلاشی برای درک بیش تر مردم از سیاست زاد و ولد خوانده است.
مقام های چشم بادامی معتقدند لحن شدید شعارهای پیشین، وجهه سیاست تک فرزندی را خدشه دار کرده است. سیاست تک فرزندی از سال 1979 برای محدود کردن رشد جمعیت چین به اجرا درآمده است.
این سیاست، بیش تر زوج های شهرنشین را مجبور به داشتن تنها یک فرزند می کند اما به برخی زن و شوهران روستانشین اجازه می دهد در صورتی که بچه نخستشان دختر است کودک دیگری هم داشته باشند.
منتقدان سیاست تک فرزندی می گویند این رویه منجر به سقط جنین اجباری و افزایش عقیم کردن اجباری شده است. همچنین چون طبق سنت، چینی ها وارث پسر را ترجیح می دهند سقط جنین دختر به امید اینکه فرزند بعدی پسر باشد افزایش چشمگیری یافته است.

ایسکانیوز

جمعه 26/5/1386 - 16:31
ورزش و تحرک

به گزارش «فردا» به نقل از نو انديش : ديروز (پنجشنبه) شبكه سوم سيما در بين دو نيمه مسابقه تيم هاي پرسپوليس و صنعت نفت آبادن اقدام به پخش مراسم افتتاحيه المپياد ورزشي ايرانيان كرد. و مجري آن مراسم، جواد خياباني ضمن تعريف و تمجيد فراوان از دولت مردان، علي آبادي رييس سازمان تربيت بدني را "پدر ورزش ايران" معرفي كرد !

جمعه 26/5/1386 - 16:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته