• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 232
تعداد نظرات : 84
زمان آخرین مطلب : 4649روز قبل
طنز و سرگرمی

آنفولانزای خوكی نمیکشد بلكه فقط یک تغییرات کوچکی ایجاد میکند! (+عکس)

ساعاتی پیش وزارت بهداشت در اخبار ساعت 14 اعلام کرد که خوشبختانه آنفولانزای خوکی باعث مرگ و میر نمیشود و به هیچ وجه جای نگرانی نیست و تنها تغییرات بسیار کوچکی را در افراد پدید میاورد ...
طنز
ساعاتی پیش وزارت بهداشت در اخبار ساعت 14 اعلام کرد که خوشبختانه آنفولانزای خوکی باعث مرگ و میر نمیشود و به هیچ وجه جای نگرانی نیست و تنها تغییرات بسیار کوچکی را در افراد پدید میاورد که آن هم قابل توجه و مهم نمی‌باشد...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سه شنبه 3/6/1388 - 13:5
دانستنی های علمی
خدایا
یادم بده
یادم باشه
یادت باشم
سه شنبه 3/6/1388 - 13:3
دانستنی های علمی
شد باز در رحمت خالق به روی خلق
چون ماه مبارک ز افق گشت هویدا
مژده که شد ماه مبارک پدید
سه شنبه 3/6/1388 - 13:2
دانستنی های علمی
آمد رمضان هست دعا را اثری
دارد دل من شور و نوای دگری
ما بنده عاصی و گنهكار توییم
ای داور بخشنده بما كن نظری
سه شنبه 3/6/1388 - 13:1
دانستنی های علمی
اس ام اس 114 (ویژه ماه رمضان)

کاش در این رمضان لایق دیدار شویم
سحری با نظر لطف تو بیدار شویم
سه شنبه 3/6/1388 - 13:0
طنز و سرگرمی
کجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردن
آخه ماه من میخوان ببینن فراد عیده یا نه
سه شنبه 3/6/1388 - 12:59
دانستنی های علمی

  
لئوناردو داوینچی 
ناپلئون
ماهاتما گاندی
مدیر شرکتIBM
جولیا رابرتز
جان اف کندی
جیم کری
بوش پدر
بوروس ویلیس
آنجلینا جولی
بیل گیتس
انیشتین
چارلی چاپلین

باراک اوباما

 

منبع: fararu

دوشنبه 2/6/1388 - 22:32
دانستنی های علمی

چرا صورت همه زیبا نیست؟!

مردانی که از نظر ژنتیکی در مواردی چون مقاومت در برابر بیماری ها با دیگران تفاوت دارند، بیش از مردان دیگر به چشم زنان جذاب هستند...

 

یک تحقیق جدید توضیح می‌دهد که چرا همه ما انسان ها با خصوصیات چهره و بدن ستاره های سینما به دنیا نمی‌آییم. یکی از مسائلی که همواره خار چشم زیست شناسان بوده، این است که با وجود اینکه جنس «ماده» برای تولیدمثل همواره به سوی جذاب ترین «نر» جلب می‌شود، چگونه باز هم هر موجود با هم نوع خود تا این حد متفاوت است، در حالی که باید تاکنون جذاب ترین ژن ها در میان کل جمعیت گونه های جانوری پخش شده و کل افراد آن زیبا شده باشند.

به گفته «ماریون پتری» سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه «نیوکاسل» انگلستان، «در زمینه زیست شناسی تکاملی، این امر یکی از مشکلات اساسی است.»

معمای رفتار نرها در انتخاب جفت
در بعضی گونه های جانوری، ماده ها برای جفت گیری به انتخاب جذاب ترین نرها می‌پردازند. برای مثال طاووس های ماده، طاووس نری را انتخاب می‌کنند که پرهای دمش از دیگران بلندتر باشد. ویژگی های ممتاز ظاهری معمولا نشانه سلامت و شایستگی ژنتیکی در مواردی چون مقاومت در برابر بیماری ها و قوی تر بودن نیز هستند، و از جمله خصوصیاتی به شمار می‌روند که نسل بعدی آن را به ارث خواهند برد.

براساس این شیوه انتخاب جفت، اگر ماده ها تنها با جذاب ترین نر جفت گیری کنند، پس کم کم نرهای نازیبا باید از رده زیستی خارج شده و تمام آنها باید پس از مدتی به یک اندازه زیبا شده باشند. اما واضح است که ماجرا چنین نیست، زیرا همواره در ازای هر ستاره سینمای خوش سیما در عالم جانوران و پرندگان، یک نر معمولی نه چندان متناسب و بدقیافه نیز وجود دارد. به این ترتیب این معمای انتخاب جفت، به مدت چند دهه دانشمندان زیست شناسی تکاملی را درگیر نموده است.

به گفته «پتری:» «اگر ما در افراد یک گونه جاندار، هیچ تمایز، تفاوت و اختلافی نداشته باشیم، اصولا در آن گونه تکاملی رخ نخواهد داد.» اکنون گروهی از دانشمندان بریتانیایی به پاسخی دست یافته اند که شاید جوابگوی معمای وجود افراد معمولی و حتی نازیبا باشد و آن چیزی است به نام «جعبه ابزار.»DNA

جعبه ابزار DNA
جعبه ابزار DNA سلول، واقعا یک جعبه ابزار نیست بلکه مجموعه ای از فرآیندهای ملکولی است که به طور عادی و دائمی به ترمیم صدمات وارده بر DNA که در شرایط عادی و بر اثر جهش های ژنی ایجاد می شوند، می‌پردازد.
جهش ژنی می‌تواند مضر بوده و موجب از بین رفتن بافت ها، مشکل در عملکرد اعضا» یا بروز سرطان شود. بعضی جهش های ژنی نیز مفید هستند که از جمله این موارد می توان به جهش در بخشی از ژن که مسئول مقابله با بیماری هاست اشاره کرد.
چنین جهشی می‌تواند مقاومت بدن جاندار را در برابر باکتری ها و ویروس ها افزایش دهد. بعضی از جهش های ژنی بر روند ترمیم صدمات وارده بر DNA اثر می‌گذارند و آنرا کم اثر کرده و با توجه به اینکه این صدمه بر دستگاه ترمیم کننده، خود ترمیم نشده باقی می‌ماند، جهش های ژنی متعددی پیش آمده و به حال خود رها می‌شوند.
 به گفته «پتری:» «شخص می‌تواند جهش های ژنی خود را افزایش داده یا از آن بکاهد.» افزایش میزان جهش ژنی موجب پیدایش گوناگونی بیشتر در جمعیت می‌شود. «پتری» با استفاده از یک مدل کامپیوتری متوجه شد که تنوع ژنتیک حاصل از جهش ژنی که بر ترمیم DNA تاثیر دارد، بسیار بزرگ تر از آن است که کاهش تنوع حاصل از انتخاب جفت بتواند بر آن تاثیر بگذارد. او در تعدادی از کارهای اولیه خود نشان داده بود، مردانی که از نظر ژنتیکی در مواردی چون مقاومت در برابر بیماری ها با دیگران تفاوت دارند، بیش از مردان دیگر به چشم زنان جذاب هستند.
به همین دلیل این مردان با نر جهش ژنتیکی بیشتر، بیش از همجنسان خود شانس انتخاب شدن داشته و احتمال منتقل کردن ژن های سطح بالای آنها به نسل بعد افزایش می‌یابد. اما فراموش نکنیم که همین مردان مستعد جهش ژنی بیشتر نیز هستند و ژن های مرغوب آنها به تدریج متفاوت از آنچه امروز هست خواهند شد.
 این استعداد در جهش ژنی، همراه با جذابیت ظاهری و بدن مقاوم به نسل بعد منتقل می شود و معلوم نیست که نسل بعدی از چه جهاتی دچار جهش ژنتیکی شده و نسل سوم این مرد جذاب، چه ظاهری خواهد داشت. در نتیجه، طاووس های نر همچنان دم های متفاوتی دارند و عده ای از ما انسان ها، با وجود داشتن پدربزرگی بسیار جذاب، هرگز نمی‌توانیم به مدل شدن فکر کنیم.
دوشنبه 2/6/1388 - 22:28
بیماری ها

روشی برای مشخص شدن اینکه اضافه وزن دارید یا نه؟!

وزن بدن بدین صورت ارزیابی میشود: وزن بدن تقسیم بر...

وزن بدن بدین صورت ارزیابی میشود :
وزن بدن تقسیم بر انداره قد به توان دو بر حسب متر برابر میشود با شاخص وزن بدن پاسخ به دست آمده اگر بین بیست تا بیست و پنج باشد طبیعی، ۲۵ تا ۳۵ بیشتر از حد طبیعی و ۳۰ تا ۴۰ چاقی و بیش از چهل بسیار فربه می باشد .به این مثال توجه کنید!
 
در نظر بگیرید که شخصی قدش ۱۷۸ سانتی متر و وزنش هفتاد و شش میباشد براینکه بخواهیم وزن او را ارزیابی بکنیم که آیا چاق هست و یا طبیعی به این صورت عمل میکنیم وزن او که ۷۶ هست به ۱.۷۸ که بر حسب متر هست به توان دو میشود ۳.۱۶۸۴ ، تقسیم کرده و جواب تقریبا میشود ۲۴ و طبق توضیح بالا چون بین ۲۰ تا ۲۵ هست یک وزن طبیعی میباشد.
دوشنبه 2/6/1388 - 22:27
دانستنی های علمی

عجیب ترین وصیت نامه‌ها!! (+عکس)

همسر برات هرگز اجازه نمی‌داد كه شوهرش سیگار مصرف كند، او هم به تلافی این كار همسرش، وصیت كرد كه 330 هزار پوند به همسرش برسد به شرط اینكه او هر روز...

 

حضور در مراسم تشییع جنازه خود:
انجل پانتوجا، جوان 24 ساله آمریكایی، وصیت كرده بود كه پس از مرگش در مراسم تشییع جنازه خود حضور داشته باشد. مادر آنجل از مسئولین غسال خانه خواسته بود تا آخرین آرزوی پسرش را بر آورده كنند. به این ترتیب آنها برای اجرای وصیت عجیب این جوان، او را به حالت مومیایی در آوردند تا بتواند ایستاده در طول مراسم تشییع جنازه در كنار تابوت خود قرار بگیرد و مهمانان با او وداع كنند. پس از مراسم تشییع جنازه وی را در تابوت قرار دادند و دفن كردند.
  
ارثیه 12 میلیون دلاری برای سگ: 

 

هلمسلی، یكی از میلیادر ها ی معروف آمریكایی قبل از مرگش در سن 87 سالگی برای سگ خود، ترابل، 12 میلیون دلار ارث باقی گذاشت تا این سگ بتواند تا آخر عمر به زنگی اشرافی خود ادامه بدهد. اما جالب این جاست كه این زن میلیادر در مورد نوه های خود این قدر دست و دل باز نبوده است. وی دو تن از آنها را از ارث محروم كرده و برای دو نو ه ی دیگرش تنها 5 میلیون دلار ارث گذاشته است، آن هم به شرط اینكه حداقل یك بار در سال به قبر پدر خود ( تنها فرزند هلمسلی) سر بزنند. او همچنین وصیت كرده كه پس از مرگ ترابل، جسد او را در كنار قبر خودش دفن شود.
  
330 هزار پوند برای همسر به شرط اینك هر روز یك نخ سیگار مصرف كند:


همسر برات هرگز اجازه نمی‌داد كه شوهرش سیگار مصرف كند، او هم به تلافی این كار همسرش، وصیت كرد كه 330 هزار پوند به همسرش برسد به شرط اینكه او هر روز یك نخ سیگار مصرف كند. 
   
  
وقف همه ی دارایی برای ساخت یك كتابخانه ضد زن! 
                              

ایوا زینك به قدری از زنان متنفر بود كه قبل از مرگش در سال 1930، وصیت كرد كه تمام دارایی اش وقف ساخت كتابخانه ای شود كه در آن كتاب های هیچ یك از نویسندگان، ناشران و مترجمان زن وجود نداشته باشد، تمام كاركنان مرد باشند و بر سر در آن عبارت " ورود زن ها ممنوع " نوشته شود. اما یكی از دختران زینك مانع از اجرای این وصیت پدرش شد.
  
همه ثروت برای همسر به شرط اینكه مجددا ازدواج كند: 
 

در سال 1841 هنریچ هین یك شاعر آلمانی با اوژنی میرات ازدواج كرد و در وصیت نامه خود تمام ثروت و دارا یی اش را از آن همسرش كرد به این شرط كه پس از مرگ هین، او دوباره ازدواج كند.
وقتی از او پرسیدند كه چرا چنین شرطی گذاشتی جواب داد: "در این صورت حداقل یك مرد از مرگ من افسوس خواهد خورد ". هین در سال 1856 فوت كرد.
  
سوزاندن جنازه و فرستادن خاكستر آن به فضا:
                               

رادنبری، خالق مجموعه تلویزیونی" استار ترك "، به قدری داستان ها علمی تخیلی و فضا نوردی را دوست داشت كه وصیت كرد پس از مرگش جسد او سوزانده شود و خاكستر آن به فضا فرستاده و در آنجا پراكنده شود. در سال 1997 آرزوی او بر آورده شد و خاكستر او با یك ماهواره اسپانیایی به فضا فرستاده و در آنجا پخش شد.
  
هر روز یك شاخه گل برای همسر:

 جك بنی و ساید ماركس عاشقانه یكدیگر را دوست داشتند، اما پس از 48 سال زندگی مشترك، جك در سال 1974 فوت كرد. جك پیش ار مرگش با یكی از گل فروشی ها محل سكونت خود به توافق رسیده بود تا او پس از مرگ جك، هر روز یك شاخه گل رز قرمز برای همسرش ببرد.
  
اهدا دستگاه تنظیم كننده ضربان قلب به یك سگ:
 
  
دوروتی ادوارد قبل از مرگش وصیت كرد كه دستگاه تنطیم كننده ضربان قلب او را به یك سگ اهدا كنند. پس از مرگ دوروتی، خانواده ی او به وصیتش عمل كردند. این دستگاه از داخل بدن او برداشته شد و تحت اختیار دانشكده دام پزشكی جورجیا قرار گرفت تا آن را به یك سگ اهدا كنند.. آنها نیز این دستگاه را درون بدن سگی به نام سانشاین كه از ناراحتی قلبی رنج می‌برد، كار گذاشتند.

 

 

منبع: irantapesh

دوشنبه 2/6/1388 - 22:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته