• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 300
تعداد نظرات : 37
زمان آخرین مطلب : 4670روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
13سال فعالیت گوگل در یك نگاه

گوگل در حالی سیز دهمین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت كه به بزرگترین و بدون اغراق محبوبترین موتور جستجو در سراسر دنیا تبدیل شده است.

خدمات متنوع و گوناگون این سرویس اینترنتی باعث شده است تا كاربران دنیای مجازی روز به روز گرایش بیشتری نسبت به گوگل نشان دهند.

در این ایمیل نگاهی گذارا خواهیم داشت به برخی از مهمترین اقدمات گوگل در طول 13 سال فعالیت خود.

1996-1997: BackRun


پایه و اساس گوگل این موتور جستجو بود كه لری پیج و سرگی برین در سپتامبر 97 راه اندازی كردند. BackRun نتیجه ملاقات این دو نفر در دانشگاه استمفورد بود، اما این سرویس جستجو خیلی زود جای خود را به گوگل داد.

 

1998: اولین صفحه اصلی (homepage)
نمونه آزمایشی و اولیه صفحه اصلی گوگل در نوامبر 1998 راه اندازی شد. پیش از آن سرمایه oذاری به نام اندی بكتولشیم با سرمایه گذاری 100 هزار دلاری خود امكان راه اندازی گوگل را فراهم كرد.

 
2
000: گوگل پیش فرض جستجوهای یاهو شد


جدا از همكاری با یاهو، در سال 2000 گوگل اعلام كرد كه فهرست آدرس هایش به یك میلیارد رسیده است كه آن را تبدیل به بزرگترین موتور جستجو می كند.
گوگل همچنین در این سال با راه اندازی سرویس اد وورد (AdWord) به مردم این امكان را داد كه كلیدواژه های تبلیغی را كه در كنار نتایج جستجو ظاهر می شدند، خریداری كنند.


 
2001: سرویس جستجوی عكس


در جولای سال 2001 گوگل سرویس عكس را با 250 میلیون عكس راه اندازی كرد. در همین سال گوگل صاحب شركت Deja Usenet شد و دسته بندی هایی را در نظر گرفت كه در نهایت به شكل گیری گروه های گوگل انجامید.


 

2002: ورود به دنیای سخت افزار


در اوایل سال 2002 گوگل نخستین سخت افزار خود به نام Google Search Appliance را تولید كرد. این ابزار با اتصال به كامپیوتر امكان جستجوی پیشرفته در اطلاعات داخل كامپیوتر را فراهم كی كرد.


 

2003:  ادسنس (AdSense)


در این سال گوگل بزرگترین برنامه مبتنی بر محتوای تبلیغاتی را معرفی كرد. در حال حاضر گوگل ادسنس یكی از پرسودترین و پردآمدترین راه های كسب درآمد از اینترنت به شمار می رود.

 

2004: جی میل (Gmail)


در آوریل سال 2004 سرویس ایمیل یا همان جی میل هم راه اندازی شد و به عنوان رقیب سرسختی برای یاهو میل پا به عرصه دنیای مجازی گذاشت.
این سرویس با وجود اینكه سن كمتری نسبت به یاهو میل دارد ولی مثل همتایش طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد.


 

2005: گوگل مپز (Google Maps)


در فوریه سال 2005 و به منظور استفاده آنلاین در آیفون در سال 2007 راه اندازی شد. با استفاده از این سرویس، كاربران می توانند نقشه شهرها و كشورهای گوناگون را ببینند و حتی مسیر نقطه به نقطه را دربیاورند.

همچنین گوگل ارث، سرویس نقشه برداری ماهواره ای قدرتمند گوگل نیز در ماه ژوئن همان سال راه اندازی شد.

 
2006: یوتیوب (YouTube)


در اكتبر 2006 گوگل با یك معامله 1/65 میلیارد دلاری گوگل صاحب شبكه اجتماعی یوتیوب شد كه محل به اشتراك گذاری فیلم های مردم در سراسر جهان است.

 
2007: اندروید(Android)

 


در نوامبر سال 2007 گوگل اولین سیستم عامل تلفن همراه به نام اندروید را معرفی كرد كه اعتقاد داشت نخستین پلت فرم آزاد برای گوشی های تلفن همراه است.

 
2008: گوگل كروم (Google Chrome)

 


در سپتامبر سال 2008 گوگل نخستین مرورگر وب آزاد خود را معرفی كرد. گوگل كروم در ابتدا به صورت آزمایشی در یكصد كشور جهان عرضه شد و بعد نسخه های منطبق با سیستم عامل گنو/لینوكس و كامپیوتر اپل مكینتاش هم توزیع شد.

 
2011: گوگل پلاس Google+


مهمترین پایگاه و جایگاه مشاركت اجتماعی گوگل یعنی گوگل پلاس همین امسال راه اندازی شد. این سرویس كه در ماه ژوئن راه اندازی شده تنها با دعوت دیگران قابل دسترسی برای افراد است.
كار مهم دیگری كه گوگل همین چند وقت پیش انجام داد خرید موتورولا به مبلغ 12/5 میلیارد دلار بود.

سه شنبه 22/6/1390 - 10:19
طنز و سرگرمی

 

چگونه پول پیکان بدهیم ولی سوار پورشه بشویم!

.

.

.

.

.

.

 

سه شنبه 22/6/1390 - 10:18
دانستنی های علمی
شاهکار جدید نایک: بندهای کفش 4میلیون تومانی خودبه‌خود بسته می‌شود!

شرکت تولیدکننده لوازم ورزشی نایک کفش کتانی منحصر به فرد خود را وارد بازار کرد.
شرکت تولید کننده وسایل ورزشی نایک دیروز به شایعات گسترده درباره کفش کتانی جدید خود با الهام از فیلم بازگشت به آینده 2 پایان داد. به گزارش تکنیوز دیلی، این شرکت دیروز جمعه کفش جدید خود با همین عنوان را به بازار عرضه کرده است که مثل فیلم سینمایی آن دارای درخشش خاصی است که هم اکنون در سایت فروش اینترنتی ایبی حدود 1500 جفت از این کفش جدید عرضه شده است.

این کفش مخصوص بیماران مبتلا به پارکینسون و کلاً کسانی که در اندامهای بدن خود لرزش دارند ساخته شده است و طوری طراحی شده که نیازی به بستن بندهای آن وجود ندارد چراکه به طور اتوماتیک بسته می شود. در حال حاضر این کفش ها به قیمت 4هزار دلار عرضه شده است.

سه شنبه 22/6/1390 - 10:17
موفقیت و مدیریت
بر اساس مکتوبات "دبرا فاین" نویسنده کتاب "هنر مکالمات کوتاه" توانایی برقراری ارتباط با دیگران از طریق گفتگوهای کوتاه می تواند شما را به جاهای بالایی برساند. "فاین" در گذشته یک مهندس خجالتی بوده و در سمینارها و همایش ها داخل دستشویی پنهان می شده تا با دیگران برخوردی نداشته باشد و مجبور نشود که با آنها صحبت کند. در حال حاضر او یک سخنران حرفه ای است و معتقد است که قابلیت برقراری ارتباط با دیگران یک امر کاملاً اکتسابی است. "فاین" و همراهانش راهکارهای زیر را برای برقراری یک مکالمه کوتاه، مختصر و مفید به ما پیشنهاد می کنند:
1) زمانیکه آماده ملاقات با شخصی می شوید، چند مطلب مشترک را در ذهن داشته باشید تا در مورد آنها صحبت کنید و همچنین چند سؤال نیز در ذهن داشته باشید تا آنها را مطرح کرده و طرف مقابل را نیز به صحبت کردن وا دارید. اگر شخص مقابل را قبلاً ملاقات کرده اید، سعی کنید چیزهایی که از او به یادتان مانده را به میان بکشید مثلاً علاقه مشترکتان به یک ورزش خاص، یا عضویت مشترک در یک مرکز خیریه.
۲)اولین فردی باشید که می گوید: "سلام." اگر مطمئن نیستید که طرف مقابل شما را به درستی به جا می آورد یا نه، خودتان را معرفی کرده و اسمتان را بگویید تا فشار و استرس کمتری را متحمل شود. به عنوان مثال اینطور عمل کنید: "آقای علی کاظمی؟ من محسن بختیاری هستم، از دیدن شما خوشبختم" لبخند یادتان نرود و زمانیکه فردی را ملاقات میکنید، حتماً با او دست بدهید.
۳) در زمان معارفه دقت کافی داشته باشید و سعی کنید نام ها را به خاطر سپرده و در طول مکالمه به کرات از آنها استفاده نمایید.
۴) با بیان یک عبارت متداول کاری کنید تا طرف مقابل به صحبت کردن ادامه دهد و در نهایت هم یک سؤال کلی از او بپرسید.
۵) با توجه به حرف های او و نشان دادن واکنش های مثبت از طرف مقابل پشتیبانی کرده و تمام حواس خود را به وی معطوف کنید. در تمام طول گفتگو ارتباط چشمی را برقرار نگه دارید و هنگامیکه فرد در حال صحبت کردن با شماست سر خود را به این طرف و آن طرف نچرخانید و قسمت های دیگر اتاق را نگاه نکنید.
۶) بیشتر از آنچه حرف می زنید، گوش کنید.

 

۷) چیز جالبی برای ارائه دادن در دست داشته باشید. سعی کنید دانش خود را همواره به روز نگه دارید و از وقایع و اخبار جدید با اطلاع باشید. آگاهی از اخبار و وقایع فرهنگی می تواند به شما کمک کند تا راحت تر با طرف مقابل ارتباط برقرار کنید. می توانید سر صحبت را با جمله هایی به این شرح باز کنید: "نظر شما در مورد ........ چیست؟" ، و یا "شنیده اید که .............؟" از موضوعات منفی و بحث برانگیز پرهیز کنید، و وارد جزئیات مسائل شخصی نشوید.
۸) اگر قصد دیدن شخص خاصی را دارید، بهترین راه این است که از یکی از آشنایان آن فرد تقاضا کنید تا شما را به او معرفی کند. از یک دوست دو جانبه بخواهید تا این افتخار را نصیب شما کند.
۹) اگر کسی کارت ویزیت خود را به شما تعارف کرد، آنرا به عنوان یک هدیه قبول کنید. با هر دو دست آنرا بگیرید و مدتی به آن نگاه کنید و چیزهایی که روی آن نوشته شده است را به دقت بخوانید. وقتی خواندن تمام شد، آنرا در جیب کت و یا کیف دستیتان قرار دهید تا با این کار نشان دهید که برایتان ارزشمند است.
۱۰) مراقب ژست و پرستیژ خود باشید. افرادیکه بیش از اندازه احساس راحتی میکنند، موجبات ناراحتی دیگران را فراهم می آورند. از سوی دیگر اگر راحت نبودید باز هم اعتماد به نفس خود را حفظ کرده و خود را آرام و موقر نشان دهید.
۱۱) پیش از آنکه در گفتگویی که تازه به آن پیوسته اید، شرکت کنید، ابتدا برای مدتی گوش دهید و جوانب مختلف آن را در نظر بگیرید. مطئمناً دوست ندارید که با صحبت های نابجا فرصت های استثنایی را پایمال کنید.
۱۲) راههای فراری هم برای خود و هم برای طرف مقابل بگذارید. به عنوان مثال: "من باید همین حالا به کار یکی از مشتری هایم رسیدگی کنم" و یا "من وقت نکردم نهار بخورم به همین خاطر باید یک سر به بوفه بزنم" و یا "اجازه دهید نوشیدنی هایتان را عوض کنند."
اما در چه زمانی باید از یک مکالمه بیرون آمد؟ باید کاری کنید که ابتدا تاثیر مناسبی بر روی فرد مقابل بگذارید و همچنین کاری کنید که به دنبال شما بیایند به همین دلیل میبایست: "باهوش و مختصر عمل کرده و آنها در انتظار بگذارید

شنبه 19/6/1390 - 22:35
دانستنی های علمی

«چند نکته درباره نگهداری دارو در منزل»

امروزه در بیشتر خانه ها قدری دارو نگهداری می شود . این داروها معمولاً در یخچال یا در جعبه های کمک های اولیه گذاشته می شوند و معمولاً باقی مانده داروهائی است که به طور ناقص مصرف شده اند .

معمولا منظوراز نگهداری داروها در منزل این است که روزی از آنها استفاده شود . استفاده  مجدد از این داروها علاوه بر اینکه اغلب خودسرانه خواهد بود ، احتمالاً کاربرد نادرست داشته و خطر مصرف داروهای تاریخ گذشته را هم به همراه دارد . علاوه بر این احتمال مصرف این داروها توسط کودکان یا افرادی که اختلالات روحی دارند نیز وجود دارد لذا به نظر می رسد ضررهای نگهداری دارو در منزل در بسیاری از موارد بیشتر از فایده آن است . بنابراین شایسته است هر وقت یکی از افراد خانواده بیمار شود و نیاز به مصرف دارو پیدا کند توسط پزشک معاینه شود وپس از تجویز دارو همان موقع دارو از داروخانه تهیه شود . با این وجود برای نگهداری دارو در منزل بهتر است به موارد زیر توجه کنیم :

تا جای ممکن دارو در منزل نگهداری نشود .

داروهای بدون برچسب و یا داروهای فله ای را هرگز در منزل یا محل کار نگه نداریم و آنها را دور بیندازیم .

حداقل هر سه ماه یکبار همه داروهای موجود در منزل را از نظر تاریخ مصرف بررسی کنیم و داروهای تاریخ گذشته را دور بیندازیم .

هرگز دارویی را در جعبه داروی دیگری نگذاریم .

به شرایط نگهداری داروکه روی جعبه یا دربروشوردارو ذکر شده توجه کنیم .

باقی مانده محلول سرم ، قطره و شربتهائی که به طور ناقص مصرف شده اند قابل نگهداری نیست و حتماً بایستی دور ریخته شوند .

داروها را حتماً در محلی مناسب و دور از گرما ، رطوبت و نور مستقیم آفتاب قرار دهید . این محل باید دور از دسترس کودکان کنجکاو باشد .

بهتر است لیستی ازداروهای موجود در منزل تهیه شود ودر محل نگهداری داروها نصب شود . هر چند وقت یکبار این لیست بازبینی شود . می توان تاریخ انقضای هر دارو را هم در این لیست نوشت .

دارویی را که نمی شناسید در منزل نگه ندارید .

 یادمان باشد مصرف خودسرانه دارو و یا تجویز دارو برای دیگران مجاز نیست . برای استفاده از داروهای موجود در منزل ، هر بار با پزشک خود مشورت کنیم .

سرنگ ویا دستکش استریل نیزتاریخ انقضای مصرف دارند. پاره شدن کاغذ پوشش سرنگ ودستکش سبب غیراستریل وغیرقابل استفاده شدن می شود .

منبع : www.nipc.net

شنبه 19/6/1390 - 22:33
شخصیت ها و بزرگان
زندگینامه
رهبر عالیقدر حضرت آیت الله سید على خامنه اى فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد حسینى خامنه‌اى، در روز 24 تیرماه 1318 برابر با 28 صفر 1358 قمرى در مشهد مقدس چشم به دنیا گشود. ایشان دومین پسر خانواده هستند. زندگى سید جواد خامنه اى مانند بیشتر روحانیون و مدرسّان علوم دینى، بسیار ساده بود. همسر و فرزندانش نیز معناى عمیق قناعت و ساده زیستى را از او یاد گرفته بودند و با آن خو داشتند.
رهبر بزرگوار در ضمن بیان نخستین خاطره هاى زندگى خود از وضع و حال زندگى خانواده شان چنین مى گویند:
«پدرم روحانى معروفى بود، امّا خیلى پارسا و گوشه گیر... زندگى ما به سختى مى گذشت. من یادم هست شب هایى اتفاق مى افتاد که در منزل ما شام نبود! مادرم با زحمت براى ما شام تهیّه مى کرد و... آن شام هم نان و کشمش بود
امّا خانه اى را که خانواده سیّد جواد در آن زندگى مى کردند، رهبر انقلاب چنین توصیف مى کنند:
«منزل پدرى من که در آن متولد شده ام، تا چهارـ پنج سالگى من، یک خانه 60 ـ 70 مترى در محّله فقیر نشین مشهد بود که فقط یک اتاق داشت و یک زیر زمین تاریک و خفه اى! هنگامى که براى پدرم میهمان مى آمد (و معمولاً پدر بنا بر این که روحانى و محل مراجعه مردم بود، میهمان داشت) همه ما باید به زیر زمین مى رفتیم تا مهمان برود. بعد عدّه اى که به پدر ارادتى داشتند، زمین کوچکى را کنار این منزل خریده به آن اضافه کردند و ما داراى سه اتاق شدیم
رهبرانقلاب از دوران کودکى در خانواده اى فقیر امّا روحانى و روحانى پرور و پاک و صمیمی، اینگونه پرورش یافت و از چهار سالگى به همراه برادر بزرگش سید محمد به مکتب سپرده شد تا الفبا و قرآن را یاد بگیرند. سپس، دو برادر را در مدرسه تازه تأسیس اسلامى «دارالتعّلیم دیانتى» ثبت نام کردند و این دو دوران تحصیل ابتدایى را در آن مدرسه گذراندند.

 

در حوزه علمیه
ایشان از دوره دبیرستان، خواندن «جامع المقدمات» و صرف و نحو را آغاز کرده بود. سپس از مدرسه جدید وارد حوزه علمیه شد و نزد پدر و دیگر اساتید وقت ادبیات و مقدمات را خواند.
درباره انگیزه ورود به حوزه علمیه و انتخاب راه روحانیت مى گویند:  «عامل و موجب اصلى در انتخاب این راه نورانى روحانیت پدرم بودند و مادرم نیز علاقه مند و مشوّق بودند».
ایشان کتب ادبى ار قبیل «جامع المقدمات»، «سیوطى»، «مغنى» را نزد مدرّسان مدرسه «سلیمان خان» و «نوّاب» خواند و پدرش نیز بر درس فرزندانش نظارت مى کرد. کتاب «معالم» را نیز در همان دوره خواند. سپس «شرایع الاسلام» و «شرح لمعه» را در محضر پدرش و مقدارى را نزد مرحوم «آقا میرزا مدرس یزدى» و رسائل و مکاسب را در حضور مرحوم حاج شیخ هاشم قزوینى و بقیه دروس سطح فقه و اصول را نزد پدرش خواند و دوره مقدمات و سطح را بطور کم سابقه و شگفت انگیزى در پنچ سال و نیم به اتمام رساند. پدرش مرحوم سید جواد در تمام این مراحل نقش مهّمى در پیشرفت این فرزند برومند داشت. رهبر بزرگوار انقلاب، در زمینه منطق و فلسفه، کتاب منظومه سبزوار را ابتدا از «مرحوم آیت الله میرزا جواد آقا تهرانى» و بعدها نزد مرحوم «شیخ رضا ایسى» خواندند.

 

 در حوزه علمیه نجف اشرف
آیت الله خامنه اى که از هیجده سالگى در مشهد درس خارج فقه و اصول را نزد مرجع بزرگ مرحوم آیت الله العظمى میلانى شروع کرده بودند. در سال 1336 به قصد زیارت عتبات عالیات، عازم نجف اشرف شدند و با مشاهده و شرکت در درسهاى خارج مجتهدان بزرگ حوزه نجف از جمله مرحوم سید محسن حکیم، سید محمود شاهرودى، میرزا باقر زنجانى، سید یحیى یزدى، و میرزا حسن بجنوردى، اوضاع درس و تدریس و تحقیق آن حوزه علمیه را پسندیدند و ایشان را از قصد خود آگاه ساختند. ولى پدر موافقت نکرد. پس از مدّتى ایشان به مشهد باز گشتند.

 

 در حوزه علمیه قم
آیت الله خامنه اى از سال 1337 تا 1343 در حوزه علمیه قم به تحصیلات عالى در فقه و اصول و فلسفه، مشغول شدند و از محضر بزرگان چون مرحوم آیت الله العظمى بروجردى، امام خمینى، شیخ مرتضى حائرى یزدى وعلـّامه طباطبائى استفاده کردند. در سال 1343، از مکاتباتى که رهبر انقلاب با پدرشان داشتند، متوجّه شدند که یک چشم پدر به علت «آب مروارید» نابینا شده است، بسیار غمگین شدند و بین ماندن در قم و ادامه تحصیل در حوزه عظیم آن و رفتن به مشهد و مواظبت از پدر در تردید ماندند. آیت الله خامنه اى به این نتیجـه رسیدند که به خاطر خدا از قــم به مشهد هجرت کنند واز پدرشان مواظبت نمایند. ایشان در این مـورد مى گویند:
«به مشهد رفتم و خداى متعال توفیقات زیادى به ما داد. به هر حال به دنبال کار و وظیفه خود رفتم. اگر بنده در زندگى توفیقى داشتم، اعتقادم این است که ناشى از همان بّرى «نیکى» است که به پدر، بلکه به پدر و مادر انجام داده ام». آیت الله خامنه اى بر سر این دو راهى، راه درست را انتخاب کردند. بعضى از اساتید و آشنایان افسوس مى خوردند که چرا ایشان به این زودى حوزه علمیه قم را ترک کردند، اگر مى ماندند در آینده چنین و چنان مى شدند!... امّا آینده نشان داد که انتخاب ایشان درست بوده و دست تقدیر الهى براى ایشان سر نوشتى دیگر و بهتر و والاتر از محاسبات آنان، رقم زده بود. آیا کسى تصّور مى کرد که در آن روز جوان عالم پراستعداد 25 ساله، که براى رضاى خداوند و خدمت به پدر و مادرش از قم به مشهد مى رفت، 25 سال بعد، به مقام والاى ولایت امر مسلمین خواهد رسید؟! ایشان در مشهد از ادامه درس دست برنداشتند و جز ایام تعطیل یا مبازره و زندان و مسافرت، به طور رسمى تحصیلات فقهى و اصول خود را تا سال 1347 در محضر اساتید بزرگ حوزه مشهد بویژه آیت الله میلانى ادامه دادند. همچنین ازسال 1343 که در مشهد ماندگار شدند در کنار تحصیل و مراقبت از پدر پیر و بیمار، به تدریس کتب فقه و اصول و معارف دینى به طلـّاب جوان و دانشجویان نیز مى پرداختند.

 

 مبارزات سیاسى
آیت الله خامنه اى به گفته خویش «از شاگردان فقهى، اصولى، سیاسى و انقلابى امام خمینى (ره) هستند» امـّا نخستین جرقـّه هاى سیاسى و مبارزاتى و دشمنى با طاغوت را مجاهد بزرگ و شهید راه اسلام شهید «سید مجتبى نوّاب صفوى» در ذهن ایشان زده است، هنگامیکه نوّاب صفوى با عدّه اى از فدائیان اسلام در سال 31 به مشهد رفته در مدرسه سلیمان خان، سخنرانى پر هیجان و بیدار کننده اى در موضوع احیاى اسلام و حاکمیت احکام الهى، و فریب و نیرنگ شاه و انگلیسى و دروغگویى آنان به ملـّت ایران، ایراد کردند. آیت الله خامنه اى آن روز از طـّلاب جوان مدرسه سلیمان خان بودند، به شدّت تحت تأثیر سخنان آتشین نوّاب واقع شدند. ایشان مى گویند: «همان وقت جرقه هاى انگیزش انقلاب اسلامى به وسیله نوّاب صفوى در من به وجود آمده و هیچ شکى ندارم که اولین آتش را مرحوم نوّاب در دل ما روشن کرد».

 

 همراه با نهضت امام خمینى (قدس سره)
آیت الله خامنه اى از سال 1341 که در قم حضورداشتند و حرکت انقلابى واعتراض آمیز امام خمینى علیه سیاستهاى ضد اسلامى و آمریکا پسند محمد رضا شاه پهلوى، آغاز شد، وارد میدان مبارزات سیاسى شدند و شانزده سال تمام با وجود فراز و نشیب هاى فراوان و شکنجه ها و تعبیدها و زندان ها مبارزه کردند و در این مسیر ازهیچ خطرى نترسیدند. نخستین بار در محرّم سال 1383 از سوى امام خمینى (قدس سره) مأموریت یافتند که پیام ایشان را به آیت الله میلانى و علماى خراسان در خصوص چگونگى برنامه هاى تبلیغاتى روحانیون در ماه محرّم و افشاگرى علیه سیاست هاى آمریکایى شاه و اوضاع ایران و حوادث قم، برسانند. ایشان این مأموریت را انجام دادند و خود نیز براى تبلیغ، عازم شهر بیرجند شدند و در راستاى پیام امام خمینى، به تبلیغ و افشاگرى علیه رژیم پهلوى و آمریکا پرداختند. بدین خاطر در 9 محرّم «12 خرداد 1342» دستگیر و یک شب بازداشت شدند و فرداى آن به شرط اینکه منبر نروند و تحت نظر باشند آزاد شدند. با پیش آمدن حادثه خونین 15خرداد، باز هم ایشان را از بیرجند به مشهد آورده، تحویل بازداشتگاه نظامى دادند و ده روز در آنجا با سخت ترین شرایط و شکنجه و آزارها زندانى شدند.

 

 دوّمین بازداشت
در بهمن 1342 - رمضان 1383- آیت الله خامنه اى با عدّه اى از دوستانشان براساس برنامه حساب شده اى به مقصد کرمان حرکت کردند. پس از دو ـ سه روز توقف در کرمان و سخنرانى و منبر و دیدار با علما و طلـّاب آن شهر، عازم زاهدان شدند. سخنرانى ها و افشاگرى هاى پرشور ایشان بویژه درایـّام ششم بهمن ـ سالگرد انتخابات و رفراندوم قلـّابى شاه ـ مورد استقبال مردم قرار گرفت. در روزپانزدهم رمضان که مصادف با میلاد امام حسن (ع) بود، صراحت و شجاعت و شور انقلابى ایشان در افشاگرى سیاستهاى شیطانى و آمریکایى رژیم پهلوى، به اوج رسید و ساواک شبانه ایشان را دستگیر و با هواپیما روانه تهران کرد. رهبر بزرگوار، حدود دو ماه ـ به صورت انفرادى ـ در زندان قزل قلعه زندانى شدند و انواع اهانت ها و شکنجه ها را تحمّل کردند.

 

 سوّمین و چهارمین بازداشت
کلاسهاى تفسیر و حدیث و اندیشه اسلامى ایشان در مشهد و تهران با استقبال کم نظیر جوانان پرشور و انقلابى مواجه شد. همین فعالیت ها سبب عصبانیت ساواک شد و ایشان را مورد تعقیب قرار دادند. بدین خاطر در سال 1345 در تهران مخفیانه زندگى مى کردند و یک سال بعد ـ 1346ـ دستگیر و محبوس شدند. همین فعالیّت هاى علمى و برگزارى جلسات و تدریس و روشنگرى عالمانه و مصلحانه بود که موجب شد آن بزرگوار بار دیگر توسط ساواک جهنّمى پهلوى در سال 1349 نیز دستگیر و زندانى گردند.

 

 پنجمین بازداشت
حضرت آیت الله خامنه اى «مد ظله» درباره پنجمین بازداشت خویش توسط ساواک مى نویسد:
«از سال 48 زمینه حرکت مسلحانه در ایران محسوس بود. حساسیّت و شدّت عمل دستگاههاى جارى رژیم پیشین نیز نسبت به من، که به قرائن دریافته بودند چنین جریانى نمى تواند با افرادى از قبیل من در ارتباط نباشد، افزایش یافت. سال 50 مجدّداً و براى پنجمین بار به زندان افتادم. برخوردهاى خشونت آمیز ساواک در زندان آشکارا نشان مى داد که دستگاه از پیوستن جریان هاى مبارزه مسلـّحانه به کانون هاى تفـّکر اسلامى به شدّت بیمناک است و نمى تواند بپذیرد که فعالیّـت هاى فکرى و تبلیغاتى من در مشهد و تهران از آن جریان ها بیگانه و به کنار است. پس از آزادى، دایره درسهاى عمومى تفسیر و کلاسهاى مخفى ایدئولوژى و... گسترش بیشترى پیدا کرد».

 

 بازداشت ششم
در بین سالهاى 1350ـ1353 درسهاى تفسیر و ایدئولوژى آیت الله خامنه اى در سه مسجد «کرامت» ، «امام حسن» و «میرزا جعفر» مشهد مقدس تشکیل مىشد و هزاران نفر ازمردم مشتاق بویژه جوانان آگاه و روشنفکر و طلـّاب انقلابى و معتقد را به این سه مرکز مى کشاند و با تفکّرات اصیل اسلامى آشنا مى ساخت. درس نهج البلاغـه ایشان از شور و حال دیگـرى برخوردار بود و در جزوه هاى پلى کپى شده تحت عنوان: «پرتوى از نهج البلاغه» تکثیر و دست به دست مى گشت. طلـّاب جوان و انقلابى که درس حقیقت و مبارزه را از محضر ایشان مى آموختند، با عزیمت به شهرهاى دور و نزدیکِ ایران، افکار مردم را با آن حقایق نورانى آشنا و زمینه را براى انقلاب بزرگ اسلامى آماده مى ساختند. این فعالیـّت ها موجب شد که در دى ماه 1353 ساواک بى رحمانه به خانه آیت الله خامنه اى در مشهد هجوم برده، ایشان را دستگیر و بسیارى از یادداشت ها و نوشته هایشان را ضبط کنند. این ششمین و سخت ترین بازداشت ایشان بود و تا پاییز 1354 در زندان کمیته مشترک شهربانى زندان بودند. در این مدت در سلولى با سخت ترین شرایط نگه داشته شدند. سختى هایى که ایشان در این بازداشت تحمّل کردند، به تعبیر خودشان «فقط براى آنان
که آن شرایط را دیده اند، قابل فهم است». پس از آزادى از زندان، به مشهد مقدس برگشتند و باز هم همان برنامه و تلاش هاى علمى و تحقیقى و انقلابى ادامه داشت. البته دیگر امکان تشکیل کلاسهاى سابق را به ایشان ندادند.

 

 در تبعید
رژیم جنایتکار پهلوى در اواخر سال 1356، آیت الله خامنه اى را دستگیر و براى مدّت سه سال به ایرانشهر تبعید کرد. در اواسط سال 1357 با اوجگیرى مبارزات عموم مردم مسلمان و انقلابى ایران، ایشان از تبعیدگاه آزاد شده به مشهد مقدس بازگشتند و در صفوف مقدم مبارزات مردمى علیه رژیم سفـّاک پهلوى قرار گرفتند و پس از پانزده سال مبارزه مردانه و مجاهدت و مقاومت در راه خدا و تحمّل آن همه سختى و تلخى، ثمره شیرین قیام و مقاومت و مبارزه؛ یعنى پیروزى انقلاب کبیر اسلامى ایران و سقوط خفـّت بار حکومتِ سراسر ننگ و ظالمانه پهلوى، و برقرارى حاکمیت اسلام در این سرزمین را دیدند.

 

 در آستانه پیروزى
درآستانه پیروزى انقلاب اسلامى، پیش از بازگشت امام خمینى از پاریس به تهران، «شوراى انقلاب اسلامى» با شرکت افراد و شخصیت هاى مبارزى همچون شهید مطهرى، شهید بهشتى، هاشمى رفسنجانى و... از سوى امام خمینى در ایران تشکیل گردید، آیت الله خامنه اى نیز به فرمان امام بزرگوار به عضویت این شورا درآمد. پیام امام توسط شهید مطهرى «ره» به ایشان ابلاغ گردید و با دریافت پیام رهبر کبیر انقلاب، از مشهد به تهران آمدند.

 

 پس از پیروزى
آیت الله خامنه اى پس از پیروزى انقلاب اسلامى نیز همچنان پرشور و پرتلاش به فعالیّت هاى ارزشمند اسلامى و در جهت نزدیکتر شدن به اهداف انقلاب اسلامى پرداختند که همه در نوع خود و در زمان خود بى نظیر و بسیار مهّم بودند که در این مختصر فقط به ذکر رؤوس آنها مى پردازیم: 
٭ پایه گذارى «حزب جمهورى اسلامى» با همکارى و همفکرى علماى مبارز و هم رزم خود: شهید بهشتى، شهید باهنر، هاشمى رفسنجانى و... دراسفند 1357.
٭ معاونت وزارت دفاع در سال 1358.
٭ سرپرستى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، 1358.
٭ امام جمعه تهران، 1358.
٭ نماینده امام خمینی«قدّس سرّه» در شوراى عالى دفاع ، 1359.
٭ نماینده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى، 1358.
٭ حضور فعّال و مخلصانه در لباس رزم در جبهه هاى دفاع مقدس، در سال 1359 با شروع جنگ تحمیلى عراق علیه ایران و تجاوز ارتش متجاوز صّدام به مرزهاى ایران؛ با تجهیزات و تحریکات قدرت هاى شیطانى و بزرگ ازجمله آمریکا و شوروى سابق.
٭ ترور نافرجام ایشان توسط منافقین در ششم تیرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران.
٭ ریاست جمهورى؛ به دنبال شهادت محمد على رجایى دومّین رئیس جمهور ایران، آیت الله خامنه اى در مهر ماه 1360 با کسب بیش از شانزده میلیون رأى مردمى و حکم تنفیذ امام خمینى (قدس سره) به مقام ریاست جمهورى ایران اسلامى برگزیده شدند. همچنین از سال 1364 تا 1368 براى دوّمین بار به این مقام و مسؤولیت انتخاب شدند.
٭ ریاست شوراى انقلاب فرهنگ، 1360.
٭ ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، 1366.
٭ ریاست شوراى بازنگرى قانون اساسى، 1368.
٭ رهبرى و ولایت امّت، که از سال 1368، روز چهاردهم خرداد پس از رحلت رهبر کبیرانقلاب امام خمینى (قدس سره) توسط مجلس خبرگان رهبرى به این مقام والا و مسؤولیت عظیم انتخاب شدند، و چه انتخاب مبارک و درستى بود که پس از رحلت امام راحل، با شایستگى تمام توانستند امّت مسلمان ایران، بلکه مسلمانان جهان را رهبرى نمایند.
منبع : www.leader.ir
شنبه 19/6/1390 - 22:32
سلامت و بهداشت جامعه

شما مختارید که هر آنچه می خواهید و اشتهای شما دستور می دهد بخورید. اما بدانید که هر کدام تاثیر بسزایی بر جسم و روح شما خواهد داشت. پس سعی کنید که بهترین را انتخاب کنید. با خوردن غذاهای سالم، موی مواج، پوست شفاف، ناخن های سالم، چهره زیبا و اندام متناسب را شکل دهید. برخی از این غذاها عبارتند از:


بهترین غذا برای ازبین بردن چربی زیر پوست ران و کپل عبارتند از : انبه، کیوی، انگور، آناناس، لیمو، بادام، تخم گل آفتابگردان، آب معدنی، گرمک و طالبی چربی زیر پوست ران و کپل سخت ترین چیزی است که می توان از بین برد. کافئین و الکل بدترین عامل این بدشکلی است. بنابر این توصیه می شود که صبح خود را با یک فنجان آب جوش و تکه ای لیمو شروع کنید.غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان باعث پاکسازی و زدودن چربی های داخلی می شود. همچنین غذاهای سرشار از فیبر و اسیدچرب امگا 3 و نوشیدن مقدار فراوان آب لازم است.


بهترین غذاها برای داشتن موی مواج و درخشنده عبارتند از: قلوه، جگر، تخم مرغ، گوشت قرمز کم چرب، موز، میوه ها و سبزیجات سبز تیره، آجیل، ماهی سالمون و ماکرل. موی سر نیازمند دو نوع اسید چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد. این چربی ها در ماهی تونا، سالمون، ماکرل، سبزیجات تیره مثل کلم وجود دارد.همچنین مو نیازمند پروتئین و آهن می باشد که به مقدار کافی در جگر، قلوه، زرده تخم مرغ و گوشت قرمزوجود دارد. فقدان منیزیم نیز باعث مشکلات مربوط به مو می شود. در حالیکه خوردن موز، میوه جات و سبزیجات سبز تیره و آجیل این نیاز را تامین می کند.


بهترین غذا برای داشتن پوست سالم عبارتند از: ماهی سالمون و تونا، گردو، لبنیات کم چرب، بوقلمون، چای سبز،آب ، انواع توت ها و آلوها. اسید چرب باعث حفظ سلامت سلولهای پوست می شود.همچنین ویتامین A موجود در لبنیات ، سلنیوم موجود در بوقلمون و سالمون و.... برای پوست ضروری است.آنتی اکسیدان موجود در توت و آلو نیز باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد می شود.


بهترین غذا برای ارتقا متابولیسم بدن عبارتند از: پرتقال، گریپ فروت، سیب، انواع توتها، آجیل، قلوه، گل کلم. مرکبات، دانه سویا، سیب و توت بهترین خوراک ها برای ارتقا سیستم بدن هستند. ویتامین C موجود در مرکبات باعث از بین رفتن چربی می شود. پکتین موجود در سیب و توت مقدار چربی سلولها را محدود می کند.لیستین موجود در دانه سویا و آجیل ، قلوه و گل کلم مانع از ذخیره چربی می شود.


بهترین غذاهای برای داشتن ناخن های قوی عبارتند از: جوجه، ماهی، پنیر، پرتقال، روغن زیتون، تخم مرغ، گوشت گاو کم چرب و خرچنگ. جنس ناخن از پروتئینی ویژه به نام کراتین است. بنابر این منابع غذایی حاوی این نوع پروتئین مثل جوجه ، ماهی، پنیر و ...برای سلامت ناخن ها لازم است. کمبود آهن باعث شکنندگی ناخن می شود. پس خوردن جگر، قلوه، گوشت، میوه، غلات و سبزیجات سرشار از آهن مفید است.غذاهای سرشار از ویتامین C در جذب آهن موثر است. زینک یا روی نیز نه فقط برای ناخن ها بلکه برای استخوان نیز مفید است.


بهترین غذاها برای داشتن استخوان های سالم عبارتند از: شیر، پنیر، ماست، آجیل، دانه گل آفتاب گردان، دانه کدو و کلم برگ سبز تیره. غذاهای سرشار از کلسیم برای بدن لازم است. غذاهایی مثل شیر، پنیر و...به اندازه کافی حاوی کلسیم است.زنان توجه داشته باشند که به دلیل داشتن توده استخوانی ضعیف تر نسبت به مردان بیشتر در معرض پوکی استخوان خواهند بود. لذا مصرف غذاهای سرشار از کلسیم و ویتامین D برای آنها واجب است.

شنبه 19/6/1390 - 22:26
تست های هوش و روان شناسی و سرگرمی
در تست زیر تعیین کنید در همین لحظه چه احساسی دارید؟!

الف)1 امتیاز ب) 2 امتیاز ج) 3 امتیاز د) 4 امتیاز ه) 5 امتیاز



سوال:

1) به خود مطمئن هستم؟

الف) بسیار زیاد ب) زیاد ج) تا حد متوسط د) کمی ه) هرگز



2) می توانم بر افکار خود تمرکز کنم؟

الف) بسیار زیاد ب) زیاد ج) تا حد متوسط د) کمی ه) هرگز



3) آرام هستم؟

الف) بسیار آرام ب) تا حدود زیادی آرام ج) تا حد متوسط د) کمی آرام ه) هرگز



4) عصبی هستم

الف) هرگز ب) بسیار کم ج) تا حد متوسط د) خیلی ه) همیشه



5) ناراحت هستم

الف) هرگز ب) بسیار کم ج) تا حد متوسط د) خیلی ه) همیشه



6) بدنم همواره مرطوب است

الف) هرگز ب) بسیار کم ج) تا حد متوسط د) خیلی ه) همیشه



7) نفسم منظم است

الف) هرگز ب) بسیار کم ج) تا حد متوسط د) خیلی ه) همیشه



8) احساس تنش در معده دارم

الف) هرگز ب) بسیار کم ج) تا حد متوسط د) خیلی ه) همیشه

 

 

امتیاز بین 32 تا50:
شما به اضطراب شدید مبتلا هستید, به طور حتم باید به روان شناس مراجعه کنید.
امتیاز بین 24 تا32:
ضطراب شما کمی بیش از حد طبیعی است که با توجه به شدت کم اختلال, می توانید با استفاده از کتابهای اضطراب آن را هم برطرف کنید.
امتیاز کمتر از 24:
افراد طبیعی را می رساند که اختلال اضطرابی و مشکل عمده ای ندارند

شنبه 19/6/1390 - 22:25
دانستنی های علمی

 

حمله قلبی :

                    این دفعه سعی کردم بطور خیلی خلاصه حمله قلبی و علائم آن را بنویسم امیدوارم این مطلب مفید باشه ولی هیچ وقت به دردتون نخوره!!  علائم:·         درد فشارنده مداوم در وسط  قفسه سینه که به فک و یک یا هر دو بازو کشیده می شود.·         تنگی نفس·         غش کردن ناگهانی و یا سرگیجه

·         کبودی لبها و پوست

·         نبض تند و ضعیف و نامنظم·         تعریق شدید·         نفس نفس زدن توجه:

ü       بدلیل اینکه شایعترین علت حمله قلبی انسداد ناگهانی عروق است پس درصورت     

       هوشیاری بیمار یک قرص آسپرین 300 میلی گرمی برای رفع لخته خون به بیمار کمک

       خواهد کرد.                                                                                                ü       مصدوم را آرام نگهدارید و به او بگویید در حالت نیمه نشسته قرار بگیرد و زانوهای خود را خم  کرده و پشت سر و شانه های او بالش قرار دهید.ü   ü    115 رو فراموش نکرده و اگر خدای نکرده هر کاری که شما انجام دادید جواب نداد و فرد به              سکته قلبی دچار شد و نبض و تنفس بیمار مختل شد به ماساژ قلبی و تنفس مصنوعیروی آورید که شرح کامل سکته قلبی در این جا موجود میباشد. 
شنبه 19/6/1390 - 19:25
دانستنی های علمی

کشف بزرگ

نتیجه این اکتشاف در نشریه علمی "پابلیک لایبرری آو ساینس وان" منتشر شد و آنا بلای، نخست وزیر کوئینزلند، جزئیات آن را در موزه تاریخ طبیعی عصر دایناسورهای استرالیا اعلام کرد.

او گفت که این یافته ها اکتشافی مهم در درک علمی زندگی پیش از تاریخ در استرالیا است.

جان لانگ، دیرین شناس موزه ویکتوریا هم این یافته ها را "شگفت انگیز" خواند. او گفت که با این یافته ها، استرالیا برای اولین بار از سال 1981 میلادی، وارد نقشه بین المللی اکتشاف دایناسورهای عظیم الجثه شد.

در سال 1981 میلادی، برای اولین بار کشف موتابراساروس، بزرگترین دایناسور چهارپایی که می تواند روی دوپای عقبش بایستد، اعلام شد.

شنبه 19/6/1390 - 19:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته