• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 149
تعداد نظرات : 21
زمان آخرین مطلب : 4343روز قبل
سخنان ماندگار

می دانی ... !؟ به رویت نیاوردم ... !

از همان زمانی كه جای " تو " به " من " گفتی : " شما "

فهمیدم

پای " او " در میان است ...

شنبه 21/5/1391 - 16:19
سخنان ماندگار

اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند

دیگر گوسفند نمی درند

به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند...

شنبه 21/5/1391 - 16:13
سخنان ماندگار

دنیا را بغل گرفتیم گفتند امن است هیچ کاری با ما ندارد

خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم آبستن تمام دردها یش شده ایم . . .
شنبه 21/5/1391 - 16:11
دنیای گیاهان و حیوانات
سماق                                                                               Rhus glabraویژگیهای فیزیکی:یک در تاریخچه خزان پذیر تا 3 متر رشد می کند. این گیاه نسبت به سرما حساس می باشد. گلدهی سماق در ماههای تیر و مرداد و رسیدگی بذر آن در ماههای شهریور و مهر می باشد. گلها دو پایه و گرده افشانی به وسیله زنبور صورت می گیرد. گیاه خود گرده افشان نمی باشد و یارای طبیعت جذاب می باشد سماق در خاک های شنی، لومی و رسی با زهکش خوب رشد می کند. در ضمن در خاکهای فقیر هم رشد می کند گیاه د خاکهای اسیدی، خنثی وقلیا یی رشد  می کند. سماق نمی تواند در سایه رشد کند. گیاه در برابر بادهای قوی مقاوم می باشد ولی در برابر بادهای دریای مقاوم نمی باشد. کاربرد دارویی:از سماق به عنوان داروی قابض و ضد عفونی کننده استفاده می کنند. از پوست یا ریشه آن چایی ساخته میشود که مقوی، ضد عفونی کننده، داروی قابض، شیر افزار، منعقد کننده خون، محمر ونیرو بخش می باشد. همچنین در درمان اسهال، تب،ضعف عمومی بدن، زخم های درون دهان، خونریزی مقعدی وسقوط رحم بکار می رود. آن را غرغره کرده ودر درمان گلودرد بکار می برند. پوست پودر شده سماق به صورت ضماد بر روی زخمهای قدیمی گذاشته می شود. دم کرده سماق در درمان  سرما خوردگی ، گلودردها، دفع ادرار درد ناک و اسهال خونی کاربرد دارد. ریشه رادر پاییز برداشت کرده، خشک نموده و بعداً مصرف می کنند. جوشانده شاخه با بذر در درمان خارش های سر بکار می رود. شیرابه آن به صورت ضماد بر روی زخمها قرار می گیرد. چایی که از برگهای می سازند در درمان زخمهای لثه و وقتی به روی لبها بسابند زخمهای روی لب را در مان می کند. دانه ها ادرار آور، قاعدگی آور، قی آور، مسهل وتب بر می باشد دم کرده شکوفه به عنوان دهان شوی برای در آوردن دندان نوزادان بکار می رود. دم کرده شکوفه ها برای چشم درد ها مفید می باشد. سماق سرد و خشک و مقوی احشاء گرم مزاجان، یبوست آور رقیق، دفع کننده صفرا، قی و بهم خوردگی مزاج، خونریزی معده و قطع کننده اسهال مزمن می باشد. جزئیات کاشت:سماق در خاک زهکشی شده ویک محیط آفتابی، بهتر رشد می کند. وقتی گیاه در خوابباشد تا 25 درجه زیر صفر را تحمل میکند ولی گیاه جوان ممکن است در برابر سرما صدمه ببیند. تکثیر :بهتر است بذر سماق تا موقعی که برسد در شاسی سرد نگهداری شود. بذر را به مدت 24 ساعت در آب داغ خیسانده (استرافیکاسیون 80 تا90 درجه ای که بعد از آن بگذارید به آرامی سرد شود) که باعث می شود عوامل باز دارنده جوانه زنی بذر  از بین برود. تا وقتی که این جوانه ها به قدر کافی بزگ شود از آنها مراقبت کنید. جوانه ها را در گلدانهای مجهز کاشته و آنها را در گلخانه نگهداری کنید. گیاه را در اواخر بهار یا اویل تابستان بعد از سرمای بهاره در زمین اصلی بکارید. در ماه های تیر و مرداد از چوبهای نیمه بالغ قلمه پاشنه دار به اندازه 10 سانتی متر تهیه کرده ودر شاسی نگهداری کنید. در اذر ماه قلمه ریشه به اندازه 4 سامتی متر بریده و در گلدان، به صورت عمودی در گلخانه نگهداری کنید. پا جوشها را از اواخر پاییز تا زمستان می گیرند.
شنبه 21/5/1391 - 16:8
دنیای گیاهان و حیوانات
عناب                                                                                Ziziphus jujubeویژگیهای فیزیکی:یک درخت دائمی تا 10 متر رشد می کند. گلدهی عناب در فروردین تا اردیبهشت و رسیدگی بذر آن در آبان ماه می باشد. گلها دوجنسی و گرده افشانی بوسیله حشرات صورت می گیرد. گیاه خود گرده افشان می باشد. عناب خاک شنی، لومی و رسی با زهکش خوب را دوست دارد ولی در خاک های ضعیف نیز رشد می کند. این گیاه در خاکهای اسیدی، خنثی، قلیایی و حتی خیلی قلیایی رشد می کند. در سایه اصلاً رشد ندارد و مقاوم به خشکی نیز می باشد. کاربرد دارویی:در عناب علاوه بر ویتامین C مقداری اسید زی زیفیک و اسید زی زیفوتانیک وجود دارد و نیز مواد لعابی فراوان ، مواد قندی، پروتئین و املاح آلی در آن دیده می شود. دانه عناب دارای مقادیر زیادی موسیلاژ، همچنین اسید مالیک، اسید سیتریک و ویتامین «ث» است. عناب به افزایش وزن کمک می کند. قدرت و بنیه بدن را زیاد می کند. تحقیقات ژاپنی ها نشان داده که عناب سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد. میوه خشک شده ساپونین، تری توپنوئید و الکالوئید دارد. آنها ضدسم، ضد سرطان، در درمان بیماری تنفسی، تب بر، مسکن، اشتهاآور، منعقد کننده خون و مقوی می باشند. همچنین تصفیه کننده خون و هضم کننده غذا هستند. میوه برای درمان خستگی های طولانی، کاهش اشتها، اسهال، التهاب گلو، برونشیت، آنمی، زودرنجی و تشنج بکار می رود. دانه دارای تعدادی از عناصر طبی مثل ساپونین، الکالوئید، تری ترپن و فلاونوئید می باشد. دانه خواب آور، مسکن، اشتهاآور و مقوی می باشد. ریشه در درمان انواع تب بکار می رود. ریشه را نرم کرده و بصورت پودر درآورده و بر روی زخمهای کهنه و جراحات می گذراند. برگها داروی قابض و تب بر می باشد. همچنین رشد مو را زیاد می کند. آنرا همانند یک خمیر برای درمان عسرالبول بکار می برند. عناب کلاً در درمان کم خونی، هیپروتونیا، ورم مفرد کلیه و بیماریهای عصبی کاربرد زیادی دارد. میوه طبی خنک و شیرین و دوست کبد است. عناب بهترین دواست برای سینه و سرفه، بلغم را دفع و گرفتگی صدا را بر طرف می کند. خون را صاف و برای ریه و کمر درد نافع است و غلیان و فشار خون را تخفیف می دهد. ارجانی گوید عناب گرم است در یک درجه، درشتی حلق را دفع کند و خون تسکین دهد. جزئیات کاشت:بهترین خاک برای عناب خاک لومی در محیط خشک آفتابی می باشد. گیاهی است که تند رشد می باشد. در دوره خواب تا 30 درجه زیر صفر را هم تحمل می کند. عناب به یک تابستان خشک برای میوه دادن نیاز دارد. بعد از 3 تا 4 سال میوه می دهد. تکثیر:بهتر است بذر عناب را تا موقع رسیدن در شاسی سرد نگهداری کنید. بذر انبار شده نیاز به 3 ماه استرافیکاسیون گرم و سپس 3 ماه استرافیکاسیون سرد دارد. جوانه زنی در سال اول صورت می گیرد(اگر چه ممکن است 12 ماه هم طول بکشد) جوانه ها را تا موقعیکه رشد کافی بکند در گلدانهای مجزا بکارید و اجازه دهید گیاه زمستان را در گلخانه بگذراند. در اوایل بهار گیاه را درون زمین اصلی بکارید. قلمه های ریشه را در زمستان در گلخانه نگهداری کنید. بهترین نتیجه سانتی گراد باشد. در ماههای آبان و دی چوبهای رسیده که از ریشه به وجود میاید را درون شاسی نگهداری کنید. پاجوشها را در فصل خواب تقسیم کنید. می توان آنها را در زمین اصلی کاشت.
شنبه 21/5/1391 - 16:5
دنیای گیاهان و حیوانات
تمشک                                                                              Rubus idaeusویژگیهای فیزیکی:درختچه خزان پذیر تمشک تا 2 متر رشد می کند. این گیاه به سرما حساس نمی باشد. گلدهی از ماه خرداد تا مرداد و رسیدگی بذر از ماه تیر تا شهریور می باشد. گلها دوجنسی و گرده افشانی بوسیله زنبور و حشرات صورت می گیرد. گیاه خود گرده افشان می باشد. تمشک خاک شنی، لومی و رسی با زهکش خوب را ترجیح می دهد. در ضمن در خاکهای اسیدی، خنثی و قلیایی رشد می کند. این گیاه در محیط آفتابی و تا حدی سایه رشد می کند. کاربرد دارویی:تمشک ضدقی می باشد. برگها و ریشه داروی قابض، داروی چشم درد، محرک و مقوی می باشد. چای آن در درمان اسهال و برای تقویت زهدان زنان آبستن بسیار خوب می باشد؛ همچنین در زایمان مؤثر می باشد(این چای باید در سه ماه آخر آبستنی بکار برده شود نه در اوایل بارداری). برگها و ریشه بصورت غرغره در درمان آماس لوزه و عفونتهای دهانی و بصورت ضماد و شستشو دهنده برای درمان ورم محتلمه، زخم های کوچک، سوختگی و زخمهای واریسی بکار می رود. برگها را در تابستان برداشت، خشک کرده و بعداً مصرف می نمایند. میوه تمشک ضدجرب و ادرارآور می باشد. آبمیوه تمشک حرارت بالای ناشی از تب را می گیرد. برای قلب نیز مفید می باشد. جزئیات کاشت:تمشک خاک لومی مایل به اسیدی با زهکش خوب را ترجیح می دهد. خاک خیلی رسی را دوست ندارد. بیشتر در محیط باز رشد می کند. PH حدود شش تا شش و نیم  را ترجیح می دهد. همه رقمها خود گرده افشان می باشد. تمشک در کنار شاه توت و سیب زمینی رشد نمی کند. در برابر قارچهای خاکزی حساس می باشد. تکثیر:بذر تمشک نیاز به استرافیکاسیون دارد. این بذور را در پاییز، درون شاسی سرد می کارید. بذر انبار شده نیاز به یک ماه استرافیکاسیون سرمایی در درجه حرارت 3 درجه سانتی گراد دارد. جوانه ها را تا وقتیکه به قدر کافی بزرگ شوند در گلدانهای مجزا نگهداری کرده و از آنها در شاسی سرد مراقبت می کنید. گیاه را در اواخر بهار در زمین اصلی می کارید. در ماههای تیر و مرداد از چوبهای نیمه بالغ قلمه گرفته و در شاسی می کارید. خوابانیدن افقی در تیرماه صورت می گیرد. گیاه را در پاییز خارج می کنید. تقسیم گیاه در اوایل بهار قبل از فصل برگ ریزی در بهار صورت می گیرد.
شنبه 21/5/1391 - 16:4
دنیای گیاهان و حیوانات
اکالیپتوس                                                     Eucalyptus gunniiویژگیهای فیزیکی:درخت همیشه سبز آن تا 30 متر رشد می کند. گلدهی در ماههای تیر و مرداد صورت می گیرد. گلها دوجنسی و گرده افشانی بوسیله زنبورها صورت می گیرد. اوکالیپتوس در خاکهای شنی، لومی و رسی با زهکش خوب و حتی در خاکهای فقیر رشد می کند. این گیاه در خاکهای اسیدی، خنثی و قلیایی رشد می کند. آن در سایه نمی تواند رشد کند و مقاوم به خشکی می باشد. گیاهی است که در برابر بادهای بحری مقاوم می باشد. زمان برداشت برگها اوایل خرداد تا اواخر تابستان میباشد. این گیاه به صورت خودرو در ایران دیده نشده است ولی به صورت پرورشی در نواحی شمالی ایران یافت می شود. اکالیپتوس درختی است بلند و همیشه سبز که ارتفاع آن به 45 تا 65 متر می‌رسد زمان گلدهی این گونه، خرداد تا آبان‌ماه است و برگها از قسمتهای مسن‌تر گیاه جمع‌آوری می‌شوند. پوست درخت نقره‌ای است که هرساله به صورت ورقه، جدا شده و قطعه‌قطعه می‌گردد، ولی بعد رنگ آن زرد می‌شود و در قسمت یقه دائمی است برگهای اولیه و کامل دارد. دو شکل بودن برگها در اغلب اکالیپتوس‌ها عمومیت دارد. گلها دارای چهار یا پنج کاسبرگ تحلیل رفته و گاهی فاقد آن هستند. گلبرگها چهار یا پنج عدد بهم پیوسته، غنچه‌ها هنگام شکفتن گل، با برخاستن پرچم‌های خمیده از جا کنده شده و می‌افتند. برگهای اکالیپتوس در ابتدا سبز مایل به آبی و سپس به رنگ سبز مایل به سفید تغییر می کند. بشره دارای کوتیکول ضخیم می باشد. برگ های مسن در هر دو سطح تحتانی و فوقانی دارای روزنه می باشند اما برگ های جوان تنها در سطح تحتانی دارای روزنه هستند. کیسه های ترشحی دارای اسانس در بافت پارانشیم یا مزوفیل حفره ای  به تعداد زیاد دیده می شوند و در بافت مزوفیل نرده ای بلورهای منشوری شکل اگزالات کلسیم مشاهده می شود، بافت پارانشیم نرده ای از دو لایه سلول تشکیل می شود. هر کجا این درخت وجود دارد پشه مالاریا پیدا نمی شود و فضای اطراف درخت نیز چون فروشگاه عطاران، معطر است. کاربرد دارویی:روغن این گیاه برای مالیدن روی قفسه سینه بسیار مناسب است و بخور آن برای درمان انواع مشکلات تنفسی مفید است. روغن برگ اوکالیپتوس ضدعفونی کننده می باشد و از آن برای کم کردن سرماخوردگی و غیره استفاده می کنند. از روغن برای بریدگی ها و عفونتهای پوستی استفاده می کنند. در استفاده از آن باید دقت لازم را کرد چون روغن آن اثرات مخربی روی بدن دارد. اسانس اکالیپتوس یک ترکیب ضد التهابی، ضد عفونی ‌کننده و ضد باکتری ضعیف، ضد ویروس، ضد نزله و خلط‌آور می‌باشد. این اسانس از التهاب غشاهای موکوسی مخاط بینی، مخاط حلق ـ بینی، التهاب گوش و سینوس‌ها و التهاب واژن ممانعت می‌کند.عصاره برگ اکالیپتوس به طور چشمگیری غلظت پایه انسولین پلاسما را کاهش می دهد و به مصرف عصاره برگ اکالیپتوس در درمان دیابت ملیتوس اعتبار می بخشد. اسانس اکالیپتوس از سنتز پروستاگلاندین ممانعت کرده و هنگامی که به صورت موضعی مصرف گردد دارای اثرات hyperemic می‌باشد. همچنین دارای اثرات خلط‌آوری و ضد سرفه بوده و عملکرد ضعیف ریه‌ها را بهبود می‌بخشد . اکالیپتوس اثر خلط‌آور، ضد عفونی‌کننده و ضد اسپاسم داشته در تسکین علائم سرماخوردگی مؤثر است. این گیاه برای درمان التهاب غشای مخاطی و بخور آن بعنوان ضد عفونی‌کنندۀ مجاری تنفسی کاربرد دارد.جزئیات کاشت:اوکالیپتوس خاک نسبتاً مرطوب و محیط آفتابی را دوست دارد. آن خاک رسی یا آهکی را دوست ندارد. دمای 14 تا 18 درجه زیر صفر را تحمل می کند ولی یک مالچ عمیق دور ریشه، از آن محافظت می کند. اوکالیپتوس درخت تزئینی می باشد. اصلاً انتقال ریشه را دوست ندارد. گلها پر از شهد و برای زنبور عالی می باشد. تکثیر:بذرپاشی سطحی در بهمن و اسفند در یک محیط آفتابی درون گلخانه صورت می گیرد. جوانه ها را در گلدانهای مجزا کاشته و اجازه دهید بخوبی رشد کند، در ضمن نباید آنها را انتقال بدهید. این گیاهان را در اوایل تابستان به زمین اصلی برده و از آنها در برابر سرما محافظت کنید.  

روغن اسانس دار گیاه جهش زا می باشد. اگر این روغن به مقدار زیاد خورده شود باعث مرگ می شود. گزارش شده که 4 تا 24 میلی لیتر روغن باعث مرگ می شود. نشانه هایی که بواسطه خوردن این روغن مشاهده می شود عبارتند از صعف، کمبود اکسیژن، اسهال، استفراغ، مشکلات تنفسی، گیجی، بی حسی، دل آشوبی هذیان گویی، فلج، رعشه و مرگ می باشد.

شنبه 21/5/1391 - 16:2
دنیای گیاهان و حیوانات
زرشک                                                         Berberis aristataویژگی های فیزیکی:درختچه همیشه سبز زرشک 1 تا 4 متر رشد می کند. در گونه های مختلف برگهای آن بیضی شکل با دندانه های اره ای واغلب منتهی به خار کوچک، پوست شاخه های جوان آن اغلب قهوه ای و قرمز، در برخی موارد مایل به زرد و چوب آن زرد رنگ است. گلهای آن زرد خوشه ای  و آویزان  می باشد. میوه آن گوشتی کوچک، کمی دراز به رنگ قرمز تیره دارای طعمی ترش است. در میوه آن مقدار زیادی مالیک اسد و تارتاریک اسید یافت می شود که عاما ترشی میوه میباشد. البته کمی قند نیز وجود دارد میوه زرشک دو عدد دانه دارد. این گیاه به سرما حساس نمی باشد. در تمام طول سال برگهای خود را حفظ می کند. گلدهی در اردیبهشت ماه می باشد. گلها دوجنسی و گرده افشانی بوسیله حشرات صورت می گیرد. زرشک خود گرده افشان می باشد. زرشک در خاکهای شنی، لومی، رسی و حتی خیلی رسی رشد می کند. این گیاه در خاکهای اسیدی، خنثی و قلیایی هم رشد می کند. زرشک در محیط بدون سایه و تا حدی سایه رشد می کند. میوه زرشک طعم ترش ملایم دارد. در داخل آن دو دانه (بندرت سه دانه) کوچک و کشیده و جود دارد. بر روی میوه، برجستگی کوچکی دیده می شود که معمولا وضع مسطح داشته، بقایای خامه از بین رفته است. پوست دوم زرشک دارای اثر تصویه کننده خون، ضدعفونی کننده و صفرا بر است. ریشه آن نیز در زیاد کردن ادرار موثر است. ضمنا از برگ آن نیز در مواردی نظیر آب آوردن انساج، کمبود ویتامین ث بدن، تقویت لثه ها و شستوشوی زخم ها استفاده به عمل می آید. زمان برداشت پوست شاخه وریشه فروردین و اردیبهشت و زمان برداشت میوه شهریور و مهرماه است. کاربرد دارویی:از این گیاه در درمان ناراحتی های کلیوی، علیه سنگ های ادراری، برای تحریکات فعالیت معده و کبد استفاده می شود و مقدار کم آن مسهلی ضعیف، مسهل صفرا و مدر است و دارای خواص انقباض عروق به خصوص عروق رحمی است. مصرف مقدار زیاد آن موجب حالت کرخی، تهوع، اسهال و حتی فلج مرکز تنفس می شود. پوست ریشه، ساقه و چوب زرشک محلل، ضد اختلاج، باز کننده مانع، معرق، ضد یبوست، داروی چشم درد و مقوی می باشد. دم کرده آن در درمان مالاریا، درهای چشمی، بیماریهای پوستی، ازیاد خون در رحم، زردی و اسهال بکار می رود. آنرا نباید همراه شیرین بیان مصرف کرد زیرا اثر بربرین (ضد تومور) آن از بین می رود. میوه  زرشک دارای مقادیر زیادی ویتامین ث است که از لیمو ترش بیشتر است و به همین جهت در درمان بیماری آسکوربیت از آن استفاده می شود.امروزه از زرشک برای معالجه ناراحتیهای کبد و گرفتگیهای صفراوی استفاده می شود و بنابر این برای کسانی که از درد کیسه صفرا به شدت رنج می برند یکی از با ارزش ترین داروهاست. جزئیات کاشت:                                                                                                       زرشک در خاک لومی مرطوب و در سایه آفتاب بهتر رشد می کند. این گیاه زمستانهای سرد را به راحتی تحمل می کند. تکثیر:بهتر است بذر زرشک را تا موقعیکه برسد درون شاسی سرد نگهداری کنید. این بذر در اواخر زمستان یا اوایل بهار جوانه می زند. بذرهای انبار شده نیاز به استرافیکاسیون دارد. وقتی گیاه به قدر کافی بزرگ شد، آنها را در گلدانهای مجزا کاشته و برای زمستان آنها را درون شاسی سرد یا در گلخانه نگهداری کنید. در اواخر بهار یا اوایل تابستان بعد از سرمایه بهاره وقتی اندازه گیاه به 20 سانتی متر رسید، آنها را به زمین اصلی انتقال بدهید. در ماههای تیر و مرداد قلمه های چوب نیمه بالغ را بریده و در شاسی نگهداری بکنید. در ماههای مهر و آبان قلمه های پاشنه دار بالغ را در طول فصل رشد بریده و در شاسی سرد نگهداری کنید. 
شنبه 21/5/1391 - 15:58
بیماری ها
 
در ماه نوامبر نوع نادری از سرطان سینه کشف شد . خانمی متوجه جوش‌های وستی دراطراف نوک سینه‌اش شد همانند تحریکات پوستی که در مادران جوان شیرده مشاهده می شود .
به دلیل منفی بودن نتیجه آزمایش مامو‌گرافی ، پزشک معالجش تنها به او داروهای آنتی بیوتیک تجویز کرد ..
بعد از دو دوره درمان ، ضایعه‌ ایجاد شده رو به وخامت گذاشت . بنابراین پزشک معالجش انجام ماموگرافی مجدد را تجویز کرد .
در این مرحله نتیجه آزمایش ماموگرافی حاکی از وجود توده‌ای در سینه بود . نتایج حاصله ازنمونه برداری نمایانگر رشد سریع توده بود .
شیمی ‌درمانی برای کند کردن رشد توده آغاز شد . سپس بخشی از سینه برداشته شد .. پس از مشاهده نتایج نمونه ‌برداری ، درمان طبق مراحل زیر ادامه یافت .
1. در ابتدا برای رشد سریع توده از شیمی درمانی استفاده شد
2. در مرحله بعد بخشی ازسینه برداشته شد ..
3. سپس دوره کامل شیمی‌درمانی آغاز شد .
4. بعد از طی مراحل فوق پرتو‌درمانی آغاز شد .
پس از 9 ماه معالجه سخت ، پزشکان سلامت کامل وی را تایید کردند .
یک سال بدون هیچ مشکلی سپری شد ولی این بار سرطان در کبد وی ظاهر گشت ، و به ناچار همانند دوره قبل چهار مرحله درمان را پشت سر گذاشت .
او هرگز اجازه نداد که دوره‌های درمانی سخت و طولانی تاثیری بر کیفیت زندگیش داشته باشد و با روحیه‌ای خوب برای واپسین روزهای زندگیش برنامه ریزی می‌کرد . سر انجام پس از تحمل درد و رنج بسیار در گذشت .
در واپسین روزهای عمرش این پیام را به تمام بانوان جهان به یادگار گذاشت :
" لطفا نسبت به هر چیز کوچک غیر عادی بی تفاوت نباشید و برای کمک به سلامت خویشتن تا حد امکان پافشاری کنید . "
توضیح یافت شده برای این بیماری:
این بیماری نوع نادری از سرطان سینه می‌باشد که در خارج سینه و در ناحیه هاله و نوک سینه بروز می کند و به شکل دانه‌های قرمز رنگی است که بعد‌ها به صورت ضایعه‌های پوستی خشن ظاهر میشود .
من به هیچ عنوان تصوری از این بیماری مبنی بر یک نوع نادر سرطان سینه نداشتم ، ولی کاملا در اشتباه بودم ...
نوک سینه‌های من هرگز غیر عادی به نظر نمی رسیدند فقط دانه‌های جوش بودند که مرا اذیت می کردند و این تنها دلیل مراجعه من به پزشک بود .
گاهی اوقات این جوش‌ها خارش داشتند و درد‌ناک بودند ولی درسایر مواقع مشکلی برای من نداشتند .. آن‌ها فقط زشت و مزاحم بودند و با هیچ نوع پمادی که توسط پزشک معالجم و متخصص پوست تجویز میشد محو نمیشدند .
پزشکان کمی نگران بودند اما هیچگاه به من در مورد سرطانی بودن آن‌ها هشدار ندادند .
با قاطعیت می توانم بگویم که زنان زیادی آگاهی ندارند که این دانه‌های کوچک قرمز رنگ بر روی سینه و هاله اطراف آن می‌تواند باعث بروز نوع نادری از سرطان سینه باشد ..
حادترین بخش این بیماری ، بی خطر به نظر رسیدن علائم آن است .
اغلب تصور می شود که یک نوع التهاب پوستی یا عفونت است و همین تشخیص نادرست باعث به تعویق افتادن شروع درمان این بیماری می باشد .
علائم بیماری :
· قرمزی مزمن ، ترشحات و سخت شدن نوک سینه که باعث ایجاد خارش و سوزش می شود . " ( همان طور که اشاره کردم من خارش و سوزش یا ترشحاتی که از آن آگاه باشم نداشتم اما در نوک سینه‌های من حالت سفتی و پوسته پوسته شدن ایجاد شده بود . )
· زخمی درنوک سینه شما که هرگز بهبود نخواهد یافت .
· معمولا یکی ازنوک سینه‌ها درگیر این بیماری می شود و تشخیص آن در ابتدا با انجام معاینات فیزیکی توسط پزشک و سپس انجام آزمایشات مامو گرافی تجویز شده توسط پزشک معالج صورت می پذیرد .
اگرچه این قرمزی و ترشحات و سخت شدن تقریبا شبیه یک آماس پوستی ( عفونت پوستی ) است اما اگر این علائم تنها در یکی از سینه‌ها مشاهده شود ، پزشک شما باید مشکوک به سرطان شود.
پزشک شما برای اطمینان از تشخیص صحیح بیماری و ارائه درمان مناسب ، می بایست برای شما نمونه برداری از زخم را تجویز کند .
این پیغام باید جدی گرفته شود و تا جائی که امکان دارد به دوستان و اعضای فامیل ارسال شود .
این کار می تواند نجات بخش زندگی یک انسان باشد .
سرطان سینه در من پس از دریافت مقادیر زیادی از مواد شیمی درمانی و بیست وهشت جلسه پرتودرمانی و دریافت تاماکسوفین به استخوان‌هایم سرایت نمود ، در صورتی که اگر این بیماری از ابتدا درست تشخیص داده می شد هیچ گاه به سایر قسمت‌های بدن گسترش پیدا نمی کرد .
خوانندگان عزیز
این باعث تاسف است که خانم‌های زیادی ازاین بیماری آگاهی ندارند ، اگر با ارسال این میل بتوانیم افراد زیادی را از خطرات این بیماری آگاه کنیم ، درآن صورت ما به زنان بسیاری در همه جای جهان کمک کرده ایم
این تنها چند لحظه وقت شما را می گیرد ولی می تواند یک زندگی را نجات دهد
غام باید جدی گرفته شود و تا جائی که امکان دارد به دوستان و اعضای فامیل ارسال شود .
این کار می تواند نجات بخش زندگی یک انسان باشد .
سرطان سینه در من پس از دریافت مقادیر زیادی از مواد شیمی درمانی و بیست وهشت جلسه پرتودرمانی و دریافت تاماکسوفین به استخوان‌هایم سرایت نمود ، در صورتی که اگر این بیماری از ابتدا درست تشخیص داده می شد هیچ گاه به سایر قسمت‌های بدن گسترش پیدا نمی کرد .
خوانندگان عزیز
این باعث تاسف است که خانم‌های زیادی ازاین بیماری آگاهی ندارند ، اگر با ارسال این میل بتوانیم افراد زیادی را از خطرات این بیماری آگاه کنیم ، درآن صورت ما به زنان بسیاری در همه جای جهان کمک کرده ایم
لطفا اگر می توانید ، چند لحظه ای را صرف ارسال این میل برای آن تعداد از افرادی که برایتان مقدور است بنمایید ، به خصوص به افراد فامیل و دوستانتان .
شنبه 21/5/1391 - 15:51
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته