• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 61
زمان آخرین مطلب : 3133روز قبل
دعا و زیارت
امام سجاد علیه السلام در خطبه بازگشت از کربلا و در نزدیکی شهر مدینه فرمودند:
« واللّهِ لَو اَنَّ النَبی تَقَدَّمَ اِلَیهِم فی قِتالِنا کَما تَقَدَّمَ اِلَیهِم فِی الوِصایَةِ بِنا لَما زادُوا عَلی ما فَعَلُو بِنا »
بخدا قسم اگر پیامبر(ص) بجای سفارشهایی که درباره ما فرمود، فرمان جنگ با ما را می داد، بیش از این بما ستم نمی کردند.
اللهوف صفحه 142
سه شنبه 16/7/1387 - 19:39
دعا و زیارت
"مقدمه: در این روزها متأسفانه هجمه برخی افراد بیسواد به مکتب شیعه فزونی گرفته و به انحای مختلف در صدد تخریب چهره شیعه و مبانی این مکتب ارزشمند می باشند. صدور حکم قتل شیعیان و تخریب اماکن مقدس و اتهامات دروغ بر علیه شیعیان که از سوی البته قلیلی از غافلان صورت می گیرد تنها بخشی از این جریان است. در این راستا حتی به تاریخ و مستندات غیر قابل انکاری یورش برده و برای سرپوش نهادن بر روی حقایق، منکر رویدادهای تاریخی شده اند. حادثه ناگوار شهادت حضرت زهرا(س) یکی از همین موارد است و چندی است گروهی تلاش می کنند اساس این واقعه را منکر شده و از آن به عنوان "افسانه شهادت دختر پیامبر" نام می برند و آن را صرفاً توهم و دروغی تاریخی قلمداد می کنند همانگونه که منکر اتفاق غدیر خم شدند و معلوم نیست در آینده شیعه را برای حادثه عاشورا به چه متهم کنند. البته توجه به وحدت بین مذاهب اسلامی بر همگان واجب است ولی پاسداشت حریم حضرات معصومین قطعاً الویت برتری دارد تا جایی که امیر المؤمنین(ع) که برای ابقای دین بر مصائب همسرش سکوت می کند ولی مخدوش کردن سند مظلومیت خاندان عصمت را برنمی تابد و با پیشانی بند زرد رنگش که تنها در جهاد مورد استفاد قرار می داد به ستیز با آنانی میرود که قصد نبش قبر مطهر حضرت زهرا(س) را داشتند. مطلب زیر حکایتی است از استدلال متقن شیعه و یکی از هزاران سند مظلومیت حضرت زهرا(س)"
سیدنعمت الله جزایری در کتابش "الانوار النعمانیه" جلد اول صفحه 93 می نویسد:
مباحثه ای بین شیخ بهائی(ره) و یکی از علمای بزرگ اهل سنت در مصر صورت گرفت، شیخ بهائی وانمود می کرد که از همکیشان ایشان می باشد. آن عالم از شیخ بهائی پرسید: رافضیانی(شیعیان) که نزد تو هستند درباره شیخین چه میگویند؟ شیخ گفت: دو حدیث به نقل از صحیح مسلم* روایت می کنند که من از جواب آن عاجزم. آول آنکه مسلم در صحیح آورده است حضرت رسولخدا(ص) فرمود: هر کس فاطمه را بیازارد مرا آزرده است و هر کس مرا بیازارد خدا را آزرده است و کسی که خدا را بیازارد قطعاً کافر است. و دوم آنکه پنج صفحه بعد در همین کتاب مسلم می نویسد: فاطمه(س) از دنیا رفت در حالی که بر ابوبکر و عمر خشمگین و غضبناک بود. آن عالم به شیخ بهائی گفت یک شب بمن فرصت بده تا کتاب را ببینم و جواب لازم را بدهم. صبح روز بعد آن عالم به شیخ گفت: نگفتم رافضیان(شیعیان) در نقل احادیث دروغ می گویند، دیشب که کتاب را دیدم یافتم بین این دو حدیث بیش از پنج صفحه فاصله است/.
*صحیح مسلم یکی از شش کتاب بسیار معتبر روائی نزد علمای اهل سنت است.
سه شنبه 16/7/1387 - 19:38
دعا و زیارت
به رسولخدا(ص) عرض شد زنی است که روزها را روزه می گیرد و شبها را به عبادت می گذراند ولیکن بداخلاق است و از کج خلقی به همسایگان خود آزار می رساند. حضرت فرمودند: هیچ چیزی برای او نیست و او از اهل جهنم است.
سه شنبه 16/7/1387 - 19:37
دعا و زیارت
قال امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
« مَرارَةُ الدُّنیا حَلاوَةُ الاخِرَةِ وَ حَلاوَةُ الدُّنیا مَرارَةُ الاخِرَةِ »
نهج البلاغه حکمت 243
سه شنبه 16/7/1387 - 19:35
دعا و زیارت
قال امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
« شَتّانَ ما بَینَ عَمَلَینِ؛ عَمَلٌ تَذهَبُ لَذَّتُهُ وَ تَبقی تَبِعَتُهُ وَ عَمَلٌ تَذهَبُ مَؤنَتُهُ وَ یَبقی اَجرُهُ »
(چه دور است فاصله دو گونه عمل، عملی که لذت آن بگذرد و زیان آن باقی بماند و عملی که رنجش تمام شود و اجرش برجا باشد)
نهج البلاغه حکمت 117
سه شنبه 16/7/1387 - 19:34
شعر و قطعات ادبی
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
سه شنبه 16/7/1387 - 19:33
دعا و زیارت
مرحوم شیخ محمدحسین اصفهانی معروف به کمپانی، فقیه، مرجع تقلید و شاعر قرن چهاردهم متخلص به "مُفتَقَر" که در سن 65 سالگی در روز پنجم ذیحجه سال 1361 هجری قمری وفات یافت و در جوار حرم حضرت علی علیه السلام دفن گردید، شعری درباره حضرت زهرا سلام الله علیها سروده که با این بیت تمام میشود:
"مفتقرا" متاب روی از در او به هیچ سوی
چونکه مس وجود را فضه* او طلا کند
علامه طباطبائی(ره) درباره این شعر فرموده:
"این تک بیت مرا در تعجب فرو برده است"
* فضه نام خادمه حضرت زهرا سلام الله علیها است و همچنین فضه در عربی به معنای نقره است.
سه شنبه 16/7/1387 - 19:32
دعا و زیارت
قال امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
« الصبرُ صَبران؛ صَبرٌ عِندَ المُصیبَةِ حُسنٌ وَ جَمیلٌ وَ اَحسَنُ مِن ذلِکَ الصَّبرُ عِندَ ما حَرَّمَ اللۀه عَلَیک »
(صبر بر دو قسم است، صبر بر مصیبت که مطلوب و زیباست و نوع دیگر صبر نیکوتر است و آن صبری است در برابر آنچه که خدا بر تو حرام کرده)
کتاب تحف العقول صفحه 200
و در کلامی دیگر فرموده اند:
« الصبرُ صَبران؛ صَبرٌ عَلی ما تَکرَهُ وَ صَبرٌ عَمّا تُحِبُّ »
صبر بر دو قسم است، صبر بر آنچه که نمی پسندی (که شامل مصائب و ناملایمات زندگی است و اینچنین صبری نشانه شجاعت است) و صبر بر آنچه دوست داری (که شامل خواسته های نفسانی از سر هوی و هوس است و اینگونه صبر علامت عفت است)
نهج البلاغه حکمت 52
سه شنبه 16/7/1387 - 19:31
دعا و زیارت
- شاید خیلی خوانده و یا شنیده باشید که نماز را باید با خشوع خواند تا جایی که نماز واقعی را از خاشعین قبول می نمایند. اگر می خواهید بدانید خشوع در نماز به چه معنی است به این روایت از رسول اعظم(ص) توجه فرمائید و مطمئن باشید با عمل به آن لذت خشوع را در نمازتان تجربه خواهید کرد:
« صَلِّ صَلواةَ مُوَدِّعٍ فَاِذا دَخَلتَ فِی الصَّلواةِ فَقُل هذا اخِرُ صَلاتی مِنَ الدُّنیا وَ کُن کَاَنَّ الجَنَّةَ بَینَ یَدَیکَ وَ النّارَ تَحتَکَ وَ مَلَکَ المَوتِ وَرائَکَ وَ الاَنبیاءَ عَن یَمینَکَ وَ المَلائِکَةَ عَن یَسارِکَ وَ الرَّبُ مَطَّلِعٌ عَلَیکَ مَن فَوقِکَ فَنظُر بَینَ یَدَیَ مَن یَقِف وَ مَن تُناجی وَ مَن یَنظُرُ اِلَیکَ »
(نماز را چنان بخوان که گویا با آن وداع میکنی و هر گاه آماده نماز شدی بگو این آخرین نماز من در دنیا است و آنچنان باش که گویا بهشت پیش رویت و جهنم زیر پایت و فرشته مرگ در پشت سرت و پیامبران در سمت راست و ملائکه در سمت چپ تو صف کشیده اند و پروردگارت از بالای سرت ترا می بیند پس ببین در پیشگاه چه کسی ایستاده ای و با چه کسی مناجات می کنی و چه کسی ترا می بیند)
کتاب آداب الصلواة امام خمینی(ره) صفحه 33
سه شنبه 16/7/1387 - 19:29
دعا و زیارت
دینداران به دو گروه قابل تقسم اند:
اول گروهی که ایمان آورندگان واقعی هستند و خطاب قرآن به این گروه "مومنین" است
و دوم آندسته ای که به حکم اقراربه مسلمانی،اسلام آورده اند ولی ایمان در اعضا و جوارح و مهمتر از آن در قلب ایشان مستقر نشده است که قرآن مجید اینان را "مردم" می نامد.
« قالَتِ الاَعرابُ امَنّا قُل لَم تُومِنُوا وَلکِن قُولُوا اَسلَمنا وَلَمّا یَدخُلِ الاِیمانُ فی قُلُبِکُم »
( عربهای بادیه نشین گفتند ایمان آوردیم، بگو شما ایمان نیاوردیده اید بلکه بگوئید اسلام آورده ایم اما هنوز ایمان وارد قلب شما نشده است)
سوره حجرات آیه 14
« وَ رَاَیتَ النّاسَ یَدخُلُونَ فی دینِ اللّهِ اَفواجاً»
( و دیدی مردم را که گروه گروه به دین گرویدند)
سوره نصر آیه 2
به معنای دیگر گاهی مردم وارد دایره دین میشوند و گاهی دین به داخل قلب مردم وارد شده در آن استقرار می یابد و فرق این دو مانند فرق سنگی است که در مجاورت با آتش گرم و سوزان میشود با دانه خامی که بر اثر حرارت همان آتش پخته میگردد و البته گروهی که دین تنها لقلقه زبانشان است همانند آن سنگ داغ و سوزان هستند که بر اثر دوری و مهجوری از مرکز حرارت رو بسری می گرایند اما آنانکه دین را بر قلب خود وارد نموده اند همچون آن دانه پخته شده در هیچ صورتی خاصیت خود را از دست نمی دهند و البته معلوم است هر خام پس از پختگی مجدداً خام نمی شود.
سه شنبه 16/7/1387 - 19:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته