• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 8163
تعداد نظرات : 2195
زمان آخرین مطلب : 3490روز قبل
داستان و حکایت
خاخامی در میان مردم محبوبیت زیادی داشت، همه مسحور گفته هایش می شدند. همه به جز اسحاق که همیشه با تفسیرهای خاخام مخالفت می کرد و اشتباهات او را به یادش می آورد. بقیه از اسحاق به خشم می آمدند، اما کاری از دستشان بر نمی آمد.

روزی اسحاق در گذشت. در مراسم خاکسپاری، مردم متوجه شدند که خاخام به شدت اندوهگین است.

یکی گفت : چرا اینقدر ناراحتید؟ او که همیشه از شما انتقاد می کرد!

خاخام پاسخ داد: من برای دوستی که اکنون در بهشت است ناراحت نیستم. برای خودم ناراحتم. وقتی همه به من احترام می گذاشتند، او با من مبارزه می کرد و مجبور بودم پیشرفت کنم. حالا رفته، شاید از رشد باز بمانم.

سه شنبه 4/4/1392 - 9:52
داستان و حکایت
کد خبر: 200775
نظرات: 87 بازدید
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۴/۴ - ۰۱:۳۵


مردی به خانه اش آمد و به زن گفت: چه پخته ای؟ زن گفت: هیچ. گفت: کاش گوشتی داشتیم و شوربای گوشت می پختیم. ساعتی نگذشته بود که دختر همسایه کاسه در دست بیامد و گفت: مادرم می گوید: اندکی شوربای گوشت بدهید. مرد گفت: همسایگان ما بوی آرزوی ما را هم می شنوند.
محاضرات الادباء

سه شنبه 4/4/1392 - 9:48
مهدویت

 

امام رضا‌(ع) استفاده از عطر را باعث انبساط روحی دانسته می فرمایند: «چهار چیز است که دل را باز می‌کند و غم را از بین می برد: عطر زدن، عسل خوردن، سوارى کردن و به سبزه نظر کردن!»

 در روایات و احادیث رسیده از معصومین علیهم السلام برای استفاده از عطر و بوی خوش آثار و خواص فراوانی در دنیا و آخرت ذکر شده است.ثواب اخروی، تقویت قلب، زیادی عقل و شادی و نشاط و... از جمله این آثار است.

 

امام رضا (ع) استفاده از عطر را باعث انبساط روحی دانسته می فرماید: «چهار چیز است که دل را باز می کند و غم را از بین می برد: عطر زدن، عسل خوردن، سوارى کردن و به سبزه نظر کردن!» و نیز در توصیه ای دیگر به مردم می فرمایند: « برای مرد سزاوار نیست که استفادی هر روزه از بوی خوش را ترک کند پس اگر نتوانست، یک روز در میان و باز اگر نتوانست، در هر جمعه خود را خوشبو سازد و هیچ گاه این عمل را رها نکند».(1)

 

امام رضا (علیه السلام) در روایتی دیگر عطر زدن را از اخلاق انبیا دانسته می فرماید: «الطَیبُ من أخلاق الأنبیاء ؛ خوشبو کردن، از اخلاق پیامبران است».(2)

و در روایات دیگر نقل شده که بوی خوش همواره از محل زندگی امام رضا (ع) پراکنده بود . در همین زمینه از یکی از کنیزان امام رضا (علیه السلام) نقل شده که آن حضرت به عود هندى بخور مى‏کرد و بعد از آن گلاب و مشک به کار مى‏برد.(3) و حسن بن جهم می گوید: حضرت رضا (علیه السّلام) از منزل خارج شد، بوى خوش بخور از آن جناب ساطع بود.(4)

 

در مورد آداب استفاده از بوی خوش هم معمر بن خلاد نقل می کند: حضرت رضا (علیه السّلام) به من دستور داد برایش روغنى تهیه کنم که در آن مشک و عنبر باشد و به من فرمود که آیة الکرسى و سوره ام الکتاب و معوذتین (دو قل اعوذ) و آیاتى که براى حفظ از شیطان خوب است، در کاغذى بنویسم و آن را بین شیشه و جعبه آن قرار دهم. این کار را کردم بعد که خدمتش رسیدم، محاسن خود را عطرآگین کرد و من تماشا می کردم.(5)

و در روایتی دیگر حسن بن جهم می‌گوید: خدمت امام رضا علیه السلام رسیدم، ظرفی نزد من آورد که در آن مشک بود. خطاب به من فرمود: از این مشک بردار و بر خود بمال. مقداری برداشتم و بر خود مالیدم. فرمود: مقداری دیگر بردار و بر گودی پایین گردن بمال. (6)

 

امام رضا علیه السلام در توصیه ای پزشکی خطاب به علی بن یقطین که به امام رضا علیه السلام نوشته بود در سرم سردی سخت حس می‌کنم به طوری اگر بادی بوزد کم می‌ماند غش کنم. در پاسخ نوشتند: پس از غذا عنبر و زنبق را به بینی بکش انشاء الله نجات پیدا می‌کنی. (7) .

همچنین امام رضا(ع) ضمن توصیه به استفاده پیوسته از بوی خوش و فرستادن صلوات به هنگام عطر زدن فرمود: (کانَ یَعرِفُ مَوضِعَ سُجُودِ اَبِی‌عَبدِالله به طیبِ رِیحَه) جایگاه سجده امام صادق علیه السلام از بوی عطر آن‌جا شناخته می‌شد. (8)

منبع: قدس آنلاین

 

 


پانوشتها:

1. بحارالانوار، ج73، ص140

2. الکافی، ج6، ص510

3. قمى‏، شیخ عباس، منتهى الآمال فی تواریخ النبی و الآل، ج 3، ص،1622

4. قمى‏، شیخ عباس، منتهى الآمال فی تواریخ النبی و الآل، ج 3، ص 518٫

5. کافی، ج ‏6، ص 516، ح 2

6. عباس عزیزی، عطر زینت نماز و زندگی، ص 35

7. محسن کاظمی، عطر درمانی، ص 129

8. مکارم الاخلاق، ص

سه شنبه 4/4/1392 - 9:43
داستان و حکایت
 

ازدی می گوید:
« من مشغول طواف خانه خدا بودم. شش دور رفتم و قصد داشتم دور هفتم را شروع کنم که ناگاه چشمم به حلقه ای از مردم افتاد که در طرف راست کعبه بودند! جوانی خوشرو و خوشبو با مهابت تمام نزد ایشان ایستاده و صحبت می فرمود؛ به طوری که بهتر از سخن او و دلنشین تر از گفتارش نشنیده بودم.
نزدیک رفتم که با او صحبت کنم؛ اما ازدحام جمعیت مانع از نزدیک شدن به او گردید.
از مردی پرسیدم: این جوان کیست؟
گفت: پسر رسول خدا صلی الله علیه و آله است، که سالی یک بار برای دوستان خصوصی خود ظاهر می شود و برای آنها حدیث می فرماید.

وقتی این مطلب را شنیدم، خود را به او رسانده و عرض کردم: مولا جان، من برای هدایت به خدمت شما آمده ام و می خواهم مرا راهنمایی کنید.

تا این گفته را شنیدند، دست بردند و از سنگریزه های مسجد برداشتند و به من دادند. وقتی به آن نگاه کردم، دیدم تکه طلایی است. بعد از آن که این موضوع عجیب را مشاهده کردم، به راه افتادم. ناگاه دیدم آن بزرگوار پشت سر من آمدند و به من فرمودند:
« حجت بر تو ثابت شد و حق برایت ظاهر گردید و کوری از چشم تو رفت. آیا مر ا نشناختی؟ »
عرض کردم: نه، نشناختم.
فرمودند:
« منم مهدی. منم قائم زمان. منم آن که زمین را پر از عدل و داد می کنم، همان طوری که از ظلم و ستم پر شده باشد؛ به راستی که زمین از حجت خالی نخواهد بود و خدای تعالی مردم را در حیرت و سرگردانی رها نمی کند.

بعد هم فرمودند: آنچه را که دیدی نزد تو امانت است؛ آن را برای برادران مؤمنت نقل کن. »

 

آقا نگاهت جای آهو هاست، می دانم

دستان پاکت مثل من تنهاست، می دانم

آقا دلت در هیچ ظرفی جا نمی گیرد

جای دل تو وسعت دریاست ، می دانم

می آیی و با دستهایت پاک خواهی کرد

اشکی که روی گونه مان پیداست ، می دانم

برگشتنت در قلب های مرده مردم

همرنگ طوفانی ترین دریاست ، می دانم

جای سرانگشتان پر نورت در این ظلمت

مانند رد باد بر شنهاست ، می دانم

در باور کوتاه این مردم نمی گنجد

وقتی بیایی اول دعواست ، می دانم

ای کاش برگردی که بعد از این همه دوری

یک بار حس بودنت زیباست ، می دانم

آقا اگر تو برنمی گردی دلیل آن

در چشمهای پر گناه ماست ، می دانم

کی باز میگردی ، برایم بودن با تو

زیباترین آرامش دنیاست ، می دانم

تو باز می گردی اگر امروز نه ، فردا

از آتشی که در دلم پیداست ، می دانم

سه شنبه 4/4/1392 - 9:37
مهدویت
امیرالمومنین امام علی علیه السلام در حدیثی زیبا یکی از نشانه های قطعی ظهور حضرت مهدی علیه السلام را بیان فرموده‌اند.

 

 امیرالمومنین امام على علیه‏ السلام فرمودند :

هرگاه آواز دهنده‌‏اى از آسمان آواز داد که «همانا حق در میان خاندان محمّد است»، در آن هنگام ناممهدى(ع) بر سر زبان‌‏هاى مردم مى‏‌افتد و از جام محبّت او مى‌‏نوشند و جز نام او بر زبان ندارند .


متن حدیث: 
                       
امام على علیه‏‌ السلام :
إذا نادى مُنادٍ مِنَ السَّماءِ : «إنَّ الحَقَّ فی آلِ مُحَمّدٍ» فَعِندَ ذلِکَ یَظهَرُ
المَهدِیُّ عَلى أفواهِ النّاسِ و یَشرَبونَ حُبَّهُ فلایَکونُ لَهُم ذِکرٌ غَیرُهُ ؛ ‏


«کنزالعمّال، حدیث 39665»

سه شنبه 4/4/1392 - 9:34
مهدویت

سلمان فارسی حضرت عیسی(ع) را دید و تا پس از پیامبر اکرم(ص) زنده ماند. عمر او به حدود ۷۰۰ سال می رسد.

طول عمر امام مهدی (عج) یکی از ویژگی های اصلی آن حضرت است که پیامبر(ص) و امامان(ع) آن را باز گفته و سالها پیش از تولد آن امام بزرگ مطرح بوده است.

 

۱- طول عمر و تعالیم دینی

کتاب آسمانی قرآن که وحی و سخن حق است و ساحت تعلیم آن از گزاف گویی و اندیشه های باطل و پوچ منزه می باشد، به مسئله دراز عمری اشاره می کند و آن را در امتهای پیشین روندی طبیعی می داند و از نهاد انسان که خواهان عمر دراز است، خبر می دهد.

و نوید بخش زندگی جاودان پس از مرگ می باشد که بسته به اعمال انسان در این دنیا، می تواند سراسر عذاب و درد و یا آکنده از نعمت و لذت باشد. قرآن، درازی عمر و یا عمر اندک را وابسته به خواست و اراده خدا می داند و آن را امری بس آسان می شناسد و نمونه های آشکاری از آن را بازگویی می کند.

(( هیچ کسی به دراز عمری نمی رسد و از عمر کسی کم نمی شود، مگر اینکه در کتاب- لوح محفوظ- ثبت می باشد، و این کار بر خدا بسی آسان است )) و در تفسیر مجمع می خوانیم (( عمر طولانی به کسی دادن و کاستن از عمر شخصی برای خدا آسان است و دشوار و محال نیست.

• الف) عمر جاودان : افزودن بر طول عمر. قرآن عمر جاودان را برای برخی از موجودات و کسان مطرح می کند که گاه به پیش از آفرینش آدم(ع) مربوط می شود و تا قیامت ادامه می یابد. مانند: حضرت عیسی(ع)، حضرت خضر(ع) و اصحاب کهف.

• ب) عمر طولانی : نمونه¬هایی از کسانی که سالیان دراز زیسته¬اند، در قرآن یاد شده است. مانند:
ارمیا( عزیز )، نوح (ع)، الیاس(ع) و ادریس(ع)

 

۲- طول عمر در تاریخ

در کتاب راز طول عمر حضرت مهدی اثر سید هادی حسینی از کسانی نام برده شده است که بین ۵۰۰ تا ۳۶۰۰ سال عمر کرده¬اند. بنابر آنچه در تاریخ زندگی آدمی آمده است، کسان زیادی طول عمر ۵۰۰ سال و بیشتر داشته اند.

شیخ مفید نیز در کتاب الغیبه از کسانی نام می برد که طول عمر طولانی داشته اند. سلمان فارسی حضرت عیسی(ع) را دید و تا پس از پیامبر اکرم(ص) زنده ماند. عمر او به حدود ۷۰۰ سال می رسد. فوژن دوگلاس ۱۲۵ سال، سوفکل ۱۳۰ سال، آشناگر ۱۴۷ سال، توماس بار ۱۵۲ سال، ژوزناف سورنگتن ۱۶۵ سال، شیرعلی مسلم اُف ۱۶۸ سال، سیدعلی ساکن روستای سده ی اصفهان ۱۸۹ سال، نمونه هایی از دراز عمران هستند.

 

۳- امکان عقلی و علمی و عملی طول عمر

طول عمر به گونه ای که اگر از قرنها فراتر رود و به هزاره ها برسد، از دیدگاه های گوناگون امری شدنی و ممکن است:

• الف) امکان عقلی: مقصود از این امکان، محال نبودن عمر طولانی از نظر عقل است. دراز عمری با تناقصی همراه نمی باشد و مانعی برای تحقق آن وجود ندارد. زیرا در مفهوم زندگی، مرگ زود رس نهفته نیست.

• ب) امکان علمی: امکان علمی بدین معناست که از نظر علم پدیده ای نفی نشود، هر چند با دانش کنونی دسترسی به آن عملی نباشد. نظریه های علمی، امکان زیست دراز مدت را برای انسان محال نمی داند و نیز تلاشهای علمی فراوانی برای تأخیر فرایند پیری و چگونگی وقوع آن و عوامل و پیامدها در این زمینه، در حال انجام است.

چند نمونه از این بررسی ها در این زمینه شایان توجه است:

• الف. برخی از محققان می گویند ژنهایی کشف کرده اند که عامل جاودانگی سلولها است.

• ب. پژوهشگران با آزمایشهایی به روشی از ژن درمانی دست یافته اند که از تحلیل رفتن ماهیچه های بدن در اثر پیری پیشگیری می کند.

• ج. تا کنون تصور می شد که نقص در سیستم اعصاب برگشت ناپذیر است و بافتهای عصبی را نمی توان ترمیم کرد. لیکن محققان دریافته اند که سلولهای مغز نیز می توانند خود را بازسازی کنند و این کار پیوسته در طول زندگی یک فرد انجام می گیرد.

• د. همچنین روشن است که مرگ در ۹۰ سالگی و یا ۱۰۰ سالگی و بیشتر از آن به خاطر کهولت نیست، بلکه به دلایل شخصی چون سکتۀ مغزی، عفونت ریه، عوارض ناشی از شکستگی های استخوان و ... رخ می دهد.

• ی.) امکان عملی :

امکان عملی آن است که پدیده ای افزون بر امکان عقلی و علمی در عمل تحقق یابد.

آیت الله شهید سید محمّد باقر صدر پس از آنکه امکان طول عمر را از جنبه های نظری دانش روز منتفی نمی داند، چنین اظهار نظر می کند: (( بررسی علمی و بحث مسأله ی طول عمر، ... بستگی دارد به نوع تفسیری که عمل فیزیولوژی از پیری و فرسودگی دارد... اگر پیری نتیجه مبارزه جسم با عوامل بیرونی معین، و تأثیر پذیری از آنها باشد.

از جنبه ی نظری امکان دارد که بافتهای تشکیل دهنده ی بدن انسان را از عوامل معین و مؤثر در آن، بر کنار داشت تا زندگی آدمی طولانی شود... از دیدگاه دیگر پیری یک قانون طبیعی است و هر بافت و اندام زنده ای، در درون خود، عامل نیستی حتمی خود را نهفته دارد... ولی نگریستن از این دیدگاه هم مستلزم آن نیست که هیچ گونه انعطافی در این قانون طبیعی راه نیابد...

دانشمندان در آزمایشگاه ها ... مشاهده می کنند که پیری یک پدیده ی فیزیولوژیکی است و ربطی به زمان ندارد. گاهی زود ... و گاه با فاصله زمانی بیشتر آشکار می گردد. تا آن جا که برخی از سالمندان از نرمی و تازگی برخوردارند.

بعضی از دانشمندان توانسته اند عملاً از انعطاف پذیری این قانون ... بهره گیرند؛ و زندگی پاره ای از حیوانات را از صدها برابر عمر طبیعی آنها بیشتر کنند. اینان با به دست آوردن موفقیتهای چشمگیر، قانون پیری طبیعی را شکسته، از نظر علمی روشن ساخته اند که عقب انداختن پیری یا به فراهم ساختن موقعیتها و عوامل معین، امری است که از نظر علم امکان دارد.

در پرتو آنچه که گفته شد، می توانیم درباره ی عمر حضرت مهدی(ع) به بررسی بنشینیم... دیگر هیچ انگیزه¬ای برای شگفتی¬ها باقی نمی¬ماند، مگر اینکه در دانش امام مهدی(ع) شک کنیم و پیشی گرفتن علم او را بر کاروان دانش بشر بعید شماریم.

 

۴- نظریه های طول عمر

نظریه های گوناگون پیرامون مکانیسم پیری و طول عمر وجود دارد، ولیکن از آن جا که دلایل و عوامل زیادی باعث مرگ و یا طول عمر سالمندان می شود و چگونگی این روند به طور کامل و قطعی شناخته شده نیست. هر یک از این نظریه ها جنبه هایی از موضوع را روشن می سازد. برخی از نظریه های پیری و طول عمر چنین است :

۱-نظریه رادیکالی آزاد

۲-فرضیۀ نقش واسطه¬ای گلوکز

۳-نظریه محدودیت تقسیم سلولی و نقش ژنها

۴- گریز ناپذیری پیری، بیماری و مرگ

در انسان، میزان مرگ پس از ۸۵ سالگی کاهش می یابد. در فاصله ی سالهای ۱۹۶۰ تا ۱۹۹۰ میلادی آمریکایی های ۶۵ تا ۸۵ سال ۸۹ درصد افزایش یافتند. این رقم درباره ی افراد بالای ۸۵ سال ۲۳۲ درصد بود؛ و به طور کلی کاهش مرگ پس از ۸۵ سالگی از سایر گروه های سنی بیشتر می باشد.

بنابراین سرعت پیری و مرگ به هم ناوابسته اند و ظرفیت فیزیولوژیکی بدن با شتاب کاهش نمی یابد و شواهد حاکی است که از سن ۱۰۰ سالگی به بعد میزان مرگ به طور شایان توجه کند می گردد و رسیدن به سنین بالاتری را ممکن می سازد؛ و اگر پیری را به عنوان افزایش مرگ تعریف کنیم، بدین معناست که پیرترین جانداران دیگر پیر نمی شوند.

این بررسی ها که بر اساس مطالعات و یافته های تجربی فراوان به دست آمده است، این پندار را در ذهن تقویت می کند که ممکن است با دستیابی به سن خاص، نوعی فناپذیری رخ می دهد، به این معنا که در کسانی ویژه، رسیدن به سن معین به همراه سایر مسائل طول عمر و جهش ژنی و مکانیسمهایی که چگونگی آنها برای ما ناشناخته است، تولد زیستی پدید آید؛ و سلولها و اندامهای شخص مانند جنینی دوباره بازسازی و نوسازی شوند و بدن قدیمی به تدریج از راه پوست، کلیه ها، روده ها، ششها، حل و دفع گردد که مرتبه های بسیار نازل و تا اندازه ای شبیه به این روند را می تواند در پوست اندازی خزندگان و دیگر حشرات دید. رویش دندانهای شیری در دهان برخی از سالمندان، دورنمایی از این موضوع به دست می دهد.

 

۵- عوامل طول عمر :

طول عمر به عوامل شناخته شده و ناشناخته ی زیادی بستگی دارد که گاه باعث حیرت و سردرگمی انسان می شود. وراثت، محیط، شخصیت، نیروهای روحی و انرژی روانی، نقش رنگها، ذهن و بینش، روابط اجتماعی، دین باوری و اعتقاد به خدا، کار و فعالیت اجتماعی، اثرات دارو، اعتدال در زندگی، راز خوراکیها، نور و اشعه،کُند سازی سیر زمان، لبخند و شادمانی، ازدواج و جمع گرایی، دانش پژوهی و بهداشت طبیعی از عوامل طول عمر شمرده شده اند.

۶- امام مهدی(ع) وجودی بی همتا

از آموزشهای اسلامی این چنین برداشت می شود که امام زمان(ع) عصارۀ خلقت، ذخیره ی همه ادیان آسمانی، عالم به همه تعالیم پیامبران خدا، و خردمندترین کس در تاریخ عمر آدمی است. همۀ ویژگی های بایستۀ یک انسان کامل و نمونه را داراست و از هر نوع آلودگی و انحراف به دور است. مصلحی است که نظیر و همتا ندارد.

وجودی اینچنین که خداوند ویژگی هایش را برمی شمارد و پیامبر(ص) از او سخن می گوید و امامان (ع) یکی از پس از دیگری آمدن او را بشارت می دهند، و تشکیل دولت حق و حکومت عدل جهانی را به دست او نوید می دهند و رخدادهای زمان غیبت و حضور او را باز می گویند تا دینداران واقعی به تردید نیفتند و استوار و ثابت قدم باقی بمانند، براستی شخصیتی بی نظیر است و اهداف آرمانی و بزرگ در اندیشه دارد.

و رسالتش بس عظیم است. او باید عمر طولانی داشته باشد تا ظهور و سقوط دولتهای گوناگون و رژیم های سیاسی و مکتب ها و مرام ها و فرهنگها و تمدنهای مختلف را در همۀ نقاط جهان به نظاره نشیند و به همه زمان سیری کند و رنگ هیچ کدام از آنها را نپذیرد. در احادیث آمده است که امام مهدی(ع) عقلها را کامل می گرداند.

پیداست که این زمانی مؤثر است که آدمی دوران کودکی خود را پشت سر گذارد و به بلوغ اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و انسانی برسد. خدای متعال امام منتظر(ع) را برای اصلاح همۀ گسترۀ گیتی برگزیده است. نجات انسان از امواج هولناکی که حیات او را در برگرفته و در پیچ و خمهای ناشناختۀ این دنیا او را له می سازد، به آن حضرت واگذار شده است.

امام مهدی (ع) آخرین مصلح اجتماعی است. از این رو، باید دوران سیه روزی و بدبختی آدمی بگذرد تا مهدی (ع) نقطه ی پایان روزگار فاجعه و مصیبت باشد و پرتوهای نورانی به هر سو افکند و زمین را آکنده از عدل و داد کند.

امام منتظر (ع) یگانه قهرمانی است که روند تاریخ حیات انسان را تغییر می دهد و آن را بر اساس تمدنی بزرگ و بالنده بنیان می نهد. این تمدن پس از همه ی تمدنهایی است که بر دنیا پدید می آید و جز ظلم و تباهی نیافریده است.

بنابراین عمر طولانی برای امام مهدی(ع) یقینی است ... تا بتواند سامانه ای را پدید آورد و سکاندار اصلاحاتی شود که همۀ جوانب حیات آدمی را در برگیرند.

سایت فرهنگی پژوهشی المهدی (عج)

سه شنبه 4/4/1392 - 9:32
سلامت و بهداشت جامعه
پولی که با دست خود بسختی بدست آورده اید را صرف خرید سفید کننده های گوناگون از داروخانه نکنید! میتوانید بصورت کاملاً رایگان همان نتایج را در خانه حاصل نمایید! پول خود در کلینیکهای گرانقیمت برای سفید کردن دندانهایتان خرج نکنید! می توانید با موادی که احتمالاً هم اکنون در جعبه داروها و کابینت آشپزخانه تان موجود است اقدام به سفید کردن دندانهایتان نمایید.

خودتان را با ژلهای مخصوصی که مجبورید روی دندانهایتان نگه دارید اذیت نکنید. از خرید دهان شویه های مربوط به افراد سیگاری صرفه نظر کنید! شما به همه آنچه که برای درخشان و سفید کردن دندانهایتان نیاز دارید هم اینک در خانه دسترسی دارید. به یاد داشته باشید که این دستورالعمل ساده و کارا می باشد.

- آیا جوش شیرین دارید؟ احتمالاً بله! تقریبا دو قاشق چای خوری از آن را در فنجان ریخته و به سمت جعبه دارو حرکت کنید. درب آن را باز کنید. آیا هیدروژن پروکساید (آب اکسیژنه) 5% درون آن یافت می شود؟ احتمالاً این ضد عفونی کننده محبوب خانگی را هم در اختیار دارید! بعد از زدن آن ها به دندان هایتان آن ها به صورت فوق العاده سفید می شوند ولبخندی زیبا را تجربه خواهید کرد.

-‌ خوردن كرفس و سیب؛ این دو خوردنی حاوی سلولزهای رشته‌ای هستند كه مانند یك مسواك طبیعی می‌توانند به آرامی و بدون ضرر، دندانها را تمیز و سفید كنند. این خوردنی‌ها اثر رنگدانه‌های ناشی از مواد غذایی را از روی دندانها پاك می‌كنند.

- استفاده از پراكسید هیدروژن (یا آب اكسیژنه)؛ این ماده كاملا طبیعی و غیرسمی كه تركیبی از مولكول‌های اكسیژن و آب است و می‌تواند به شیوه‌ای بی‌خطر دندانها را پاكسازی كند و برای بهداشت و سلامت كلی دندانها نیز مفید است.

استفاده از آب اكسیژنه این است كه پودر 3 درصد آن را در آب شیر به مقیاس 50-50 حل كرده و هر شب قبل از خواب دندانهایتان را با این محلول بشوئید. پس از چند هفته متوجه خواهید شد كه دندانهایتان سفیدتر و روشن‌تر شده‌اند.

-‌ توت فرنگی بخورید؛ این میوه خوشمزه و پرطرفدار تابستانی به دلیل اینكه حاوی ماده‌ای موسوم به اسید مالیك است درسفید كردن دندانها نقش موثری دارد. برای بهره‌مند شدن بیشتر از این خاصیت توت فرنگی هفته یكبار دستورالعمل زیر را انجام دهید:

ابتدا یك عدد توت فرنگی را با یك قاشق غذاخوری جوش شیرین تركیب كنید تا یك خمیر قرمز رنگ حاصل شود. این خمیر را روی مسواك قرار داده و آن را مدت 5 دقیقه روی دندانهایتان بگذارید.

برای جلوگیری از پوسیدگی دندانها پس از 5 دقیقه با یك مسواك استاندارد، دندانهایتان را بشویید تا هرگونه قندطبیعی از روی دندانهایتان پاك شود.

- استفاده از پوست پرتقال و برگهای درخت برگ بو؛ این دو سفید كننده طبیعی دندانها كه غیر معمول‌تر از بقیه موارد هستند می‌توانند رسوبات روی دندانها را تاحد زیادی برطرف كرده و دندانها را درخشان‌تر كنند شما می‌توانید به نوبت هر یك از آنها را به طور خشك یا به صورت پودر تركیبی با یكدیگر روی دندانها بگذارید.

سه شنبه 4/4/1392 - 9:28
سخنان ماندگار
قانون لیمن برای زندگی !!
شخصی این کلمات زیبا را نوشته است. باید آنها را خواند و معنای عمیق آنها را درک کرد.....

 

آنها همچون ده فرمان هستند که باید در زندگی همواره مورد تبعیت قرار بگیرند.


** دعا لاستیک یدک نیست که هرگاه مشکل داشتی از ان استفاده کنی

بلکه فرمان است که راه به راه درست هدایت می کند.

 

** می دونی چرا شیشیه جلوی ماشین آنقدر بزرگه ولی آینه عقب آنقدر کوچیکه؟

چون گذشته به اندازه آینده اهمیت نداره. بنابراین همیشه به جلو نگاه کن و ادامه بده.

 

** دوستی مثل یک کتابه. چند ثانیه طول می کشه که آتیش بگیره ولی سالها طول می کشه تا نوشته بشه.

 

 

** تمام چیزها در زندگی موقتی هستند. اگر خوب پیش می ره ازش لذت ببر، برای همیشه دوام نخواهند داشت.

اگر بد پیش می ره نگران نباش، برای همیشه دوام نخواهند داشت.

 

** دوستهای قدیمی طلا هستند! دوستان جدید الماس. اگر یک الماس به دست آوردی طلا را فراموش نکن

چون برای نگه داشتن الماس همیشه به پایه طلا نیاز داری.

 

 

** اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این آخر خطه،

خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم، این فقط یک پیچه نه پایان.

 

** وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری.

وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره.

 

** شخص نابینایی از سنت آنتونی پرسید: ممکنه چیزی بدتر از از دست دادن بینایی باشه؟

او جواب داد: بله، از دست دادن بصیرت.

 

** وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و آنها را اجابت می کند

و بعضی وقتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است.

 

** نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند.

سه شنبه 4/4/1392 - 9:22
شعر و قطعات ادبی

شعر آیت‌الله وحید خراسانی در وصف امام زمان(عج)

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ

متن کامل سروده آیت الله العظمی حسین وحید خراسانی بدین شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

تویی پشت و پناه اهل عالم       تویی تاج سر اولاد آدم

تویی چشم و چراغ آفرینش        به تو خرم بهار دین و دانش

تو معصوم از هوی و از خطایی     امین الله در ارض و سمایی

تویی گنجینه اسرار توحید          تویی بالاتر از تعریف و تمجید

تو سرّ مستسرّ کبریایی             تو فیض مستمرّ بر من و مایی

منیر الحق مجلّی الظّلمتی تو     لسان الصّدق و علم و حکمتی تو

تو خیر من تقمّص و ارتدایی         ضیاء و نور أبصار الورایی

چو نور الله لا یطفی تو هستی    شدی خورشید عالمتاب هستی

تو که عالم به علم لا یبیدی        بحق حق که تو حق جدیدی

به این منصب خدایت کرد منصوب    شدی عدل مجسّم علم مصبوب

فروغ روی تو بدر التمام است       ظهور نور تو شمس الظّلام است

تو هستی سیف شاهر نور زاهر       شد علم و قدرت حق در تو ظاهر

تو هستی قائم آل محمد        قیامت رمز ظلّ الله ممتد

رخ او شمع جمع آل یس         تجلّی خدا در طور سینین

امید اوّلین و آخرین است        نوید انبیا و مرسلین است

بود ذکر تو در تورات و انجیل       مزامیر از ظهورت کرده تجلیل

در آیات کتاب الله منزّل           بیان مجملی از آن مفصّل

کند برپا قیامت را قیامش        خدا می داند و جاه و مقامش

تمام انبیا مشتاق رویش         جمیع اولیا در جستجویش

چو قلبش عرش ربّ العالمین است       در عالم امر او نقش آفرین است

رسول الله در شکل و شمائل       وجودش فضل کل، کلّ الفضائل

به او شد منتهی کلّ کمالات       مقامش جامع الشّمل مقامات

مدار دهر آن عالی جناب است       که امر و نهی او فصل الخطاب است

چو فوق عرش و کرسی مسند اوست              ید الله است و ملک اندر ید اوست

کند او متصل ارض و سما را       به حق واصل کند او اولیا را

کسی که باشد عند الله عابد       خدا را بر خلائق هست شاهد

بود اشراق نور الرّب ظهورش       زمین و آسمان روشن به نورش

خودش نور خدا در غیب مستور       ظهورش مظهر نورٌ علی نور

وجودش جود خالق بر خلائق       ضمیرش مخزن اسرار خالق

خلافت از خدا شایسته اوست       که در غیب و شهود، او آیت هوست

شد اسم و کنیه خاتم در او جمع       کمال عالم و آدم در او جمع

ضیاء الله مشرق طلعت اوست       کلام الله ناطق مدحت اوست

که او ماء معین علم و دین است       ظهورش مظهر دین مبین است

نصیبش شد مواریث رسالت       به او شد ختم آیات امامت

نشان ذات بی مثل و مثال است       جلالش آیتی از ذو الجلال است

جمالش مظهر اسماء حُسناست       کمالش مجمع امثال عُلیاست

مرکّب طینتش از علم و از عقل       سرشت او را خدا از صدق و از عدل

بود خیر الوری در خَلق و خویش       شود عرش خدا روشن ز رویش

شب معراج در دیدار خورشید       بسان کوکب درّی درخشید

چو قائم شد مقام آن سرافراز       در آن انوار شد آن نور ممتاز

سرور احمد آن محمود معبود       بود در رؤیت مهدی موعود

رخش شد دلربای قلب عالم       به او وابسته آدم تا به خاتم

چو در حال قیام است و قعود است       چو مشغول رکوع است و سجود است

سلام الله بر او در همه حال       ز حیرت منفعل شد عقل فعّال

چو دید آن انقطاع از ما سوا را       خودش را داده بگرفته خدا را

نزول روح بر او در شب قدر       ملک پابوس او تا مطلع الفجر

بود صاحب زمان و واحد دهر       کند امضای او انفاذ هر امر

ولی امر در تشریع و تکوین       مدار آفتاب و ماه و پروین

وجودش رابط ناسوت و لاهوت       خرد در قدرتش مات است و مبهوت

دهد روح الامین بر درگهش پاس       شرفیاب حضورش خضر و الیاس

ز مغرب آفتابی سر برآرد         که بر هفت آسمان نورش بتابد

به شوق دیدن آن مهر تابان       بیاید ز آسمان فرزند انسان

کند در بند مکر و کید شیطان       زمین گردد محیط امن و ایمان

ملائک بسته صف در خدمت او       خلائق سر به زیر از حشمت او

بود عیسی علمدار سپاهش       ز عقل و وهم برتر جایگاهش

زمین و آسمان در اختیارش       بود روح خدا در انتظارش

که پر سازد زمین از عدل و ایمان       بگیرد داد دین از کفر و طغیان

جدا شد چون سر سلطان عالم       پریشان شد نظام عرش اعظم

از آن رگها چو ثار الله جوشید       زمین و آسمان و عرش لرزید

چو دست انتقام او عیان شد       از آن طوفان جهانی در امان شد

وجودش لطف و جود و فضل و احسان       عصاری علم و حلم وعدل و ایمان

کسی که شد ولی ثار الله       بود سلطان خلق، الحکم لله

تمام فخر آدم علم اسماست       ولی او حامل علم مسمّی است

چو هست او نور هو در آیه نور       بود کنه وجودش سرّ مستور

چو ایمان به او ایمان به غیب است       نشان بی نشان بی شک و ریب است

تعالی الله از این شأن و از این جاه       که شد ربّانی آیات الله

ز حد بگذشته قدر شیعیانش       شدند اخوان خاتم پیروانش

خرد قاصر ز درک آن امام است       که  مأمومش چنین عالی مقام است

بود بر عالم و آدم مقدّم          امام حضرت عیسی بن مریم

چو موسی دید آن شأن و مقامات       گذشت از آن ید بیضاء و آیات

تمنّی کرد چون آن مرتبت را       جواب رد شنید این مسألت را

کاین خلعت فقط بر قامت اوست       غرض از خلق آدم دولت اوست

قیامش منتهی الآمال خاتم       مقامش غایة الغایات عالم

ظهورش ترجمان اِنّی اَعلم       وجودش راز و رمز اسم اعظم

به او بر پا زمین و آسمان است       جهان جسم است و او جان جهان است

چو نامش زینت عرش برین است       کجا در دسترس آن نازنین است

امین وحی ربّ العالمین است       امان آسمانها و زمین است

الهی کی شب هجران سر آید       امید عالم امکان بیاید

ببارد بر جهان باران رحمت       در آید آفتاب از ابر غیبت

ز هجر روی او جان بر لب آمد       سر آمد عمر و آن جانان نیامد

خداوندا به سالار شهیدان       به آه زینب و اشک یتیمان

تو بگشا آن ید مشکل گشایش       نمایان کن رخ ایزد نمایش

در آور از ابر آن بدر الدّجی را       عیان کن طلعت شمس الضّحی را

بر آور حاجت ختم النّبییّن         به پا کن دولت طه و یس

همه در انتظار روز موعود         که كی آید دلیل راه معبود

در آرد اهل عالم را ز حیرت       به یمن دولت قرآن و عترت

حکومت می کند با عدل مطلق       شود مصداق جاء الحق محقق

زمان می پرورد عقل مجرّد       به دست قدرت آن سرّ سرمد

کسی که شد ولی عصر والعصر       ظهورش می شود تفسیر والفجر

چو فجری که بود مصداق ساعت       همان ساعت که شد صبح قیامت

قیامت قامتی قائم به عدل است       که حق را مظهر اندر عدل و فضل است

به دست او لوای حمد و تهلیل       کلید قفل تنزیل است و تأویل

دلش مشکات نور حق تعالی است       وجودش بابُ وجه رب اعلی است

لسان الله باشد در بیانش       کلام الله جاری بر لسانش

به دست اوست رتق و فتق هر کار       فلک گردد به دور او چو پرگار

ملقّب شد به جحجاح مجاهد       محوّل شد به او رفع شدائد

نه جولانگاه حسنش در زمین است       که او طاووس فردوس برین است

ز قرب او بحق کس نیست آگاه       من الله است و بالله و الی الله

خرد عاجز ز حلّ این معماست              کسی که سرپرست دین و دنیاست

وجودش اسوۀ موسی و عیسی است             ولیکن اسوۀ آن اسوه، زهراست

يکشنبه 2/4/1392 - 9:46
مهدویت

سفارش شده است بعد از ذکر صلوات (اللهم صل علی محمد و آل محمد) عبارت «و عجل فرجهم» خوانده شود. عده ای بعد از صلوات نماز عبارت «و عجل فرجهم» را بر زبان جاری می کنند. برای آگاهی از استفاده از این عبارت در صلوات نماز، نظر پنج تن از مراجع را بخوانید.
 

مراجع
سؤال
پاسخ
آیت الله مکارم شیرازی
آیا گفتن عبارت (و عجل فرجهم) پس از صلوات ی که بعد از ذکر سجده یا بعد از ذکر رکوع در هنگام نماز گفته می شود اشکالی دارد یا خیر؟ و در صورتی که که این کار اشکال دارد آیا بر ما سجده ی سهو واجب می شود؟
اشکالى ندارد، ولى گاه ترک شود تا تصوّر نشود جزء نماز است.
آیت الله سیستانی
اگر کسی پس از خواندن تشهد وبعد از صلوات آن وعجل فرجهم را هم بگوید نمازش صحیح است یا خیر ؟
مانعی ندارد ولی مستحب است بعد از صلوات بگوید : وتقبّل شفاعته وارفع درجته.
آیت الله سبحانی
آیا بعد از صلوات در تشهد نماز «و عجّل فرجهم» را مى توان گفت؟
نماز را به همان نحو که در رساله هاى عملیه نوشته اند باید خواند و نباید چیزى بر آن افزود.والله العالم
آیت الله آقا مجتبی تهرانی
اگر کسی در تشهد نماز بعد از صلوات، «و عجل فرجهم» را اضافه کند نمازش چه حکمی دارد؟
اگر به عنوان ورود در نماز نباشد اشکال ندارد.
آیت الله بهجت
اگر کسی در تشهد نماز بعد از صلوات، «و عجل فرجهم» را اضافه کند نمازش چه حکمی دارد؟
اگر به عنوان ورود در نماز نباشد اشکال ندارد.
اصطلاح «ورود» بدین معناست که یک دلیل (وارد)، موضوع دلیل دیگر (مورود) را‌ به‌طور حقیقی بردارد (رفع کند) و آن را از موضوعیت بیندازد.
يکشنبه 2/4/1392 - 9:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته