• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 442
تعداد نظرات : 54
زمان آخرین مطلب : 4711روز قبل
طنز و سرگرمی
مطلب جالب درباره خانمها 1- می دونین فرق خانمها با آهن ربا چیه؟..... آهن ربا حداقل یک روی مثبت داره
2- خانمها مثل رادیو هستند..... هر چی میخوان میگن ولی هر چی بگی نمی شنوند
3- خامنها مثل چسب دوقلو هستند.....اگه دستشان با گوشی تلفن مخلوط شد دیگه باید سیم تلفن را برید
4- خانمها مثل رعدوبرق هستند ..... اول برق چشماشون میرسه بعد رعد صداشون
5- خانمها مثل لیمو شیرین هستند..... اول شیرین هستند ولی بعد تلخ میشن
6- خانمها مثل گچ هستند ..... اگه چند دقیقه مدارا کنید چنان سفت و سخت میشن که دیگه حالتی نمی گیرند.
7- خانمها مثل کنتور برق هستند..... هر چند سال یکبار عدد سنشون صفر میشه
8- چرا خانمها نمی توانند نقشه بخوانند/ ..... برای اینکه فقط ذهن مرد هستش که میتونه تجسم و درک کنه که یک کیلومتر با یک سانتی متر نشون داده شده
9- خانمها مثل اینترنت هستند.... از هر موصوعی بک فایل اطلاعاتی دارند
10- خانمها مثل فلزیاب هستند ..... از نزدیک طلافروشی که رد میشن عکس العمل نشان میدن
11- خانمها مثل موبایل هستند هر موقع کار مهم دارید در دسترس نیستند

سه شنبه 11/5/1390 - 14:10
مهدویت
اقا مگر ......

آقا مگر خودت نگفتی که می آیی ؟

 

جمعه ها یعنی عبور انتظار


جمعه ها یعنی دلی مجنون یار


همچو سایه تو همیشه با منی


جمعه ها یعنی کمی نزدیکتر




ندبه ها یعنی دلم تنگه برات


گریه ها یعنی ندارم من قرار




جمعه با یاد تو گویم غزل

جمعه ها دیگر ندارم اختیار



روزها می آید من مانده ام


جمعه ها می رود و من ماندگار




من چو باشم ناتوان خسته ترین


جمعه ها گویم بیا دستم بگیر



جمعه ها یعنی دلم در انتظار


جمعه ها یعنی شرح حال بیقرار

دوشنبه 10/5/1390 - 20:3
شعر و قطعات ادبی
حرفهای بر امده از دل مریم


من امده بودم و تو.....

این چند خط نامه و گل برای تو که امروز هم با جیب های پر از نرگست

 
سر قرار نیامدی 

مثل نشیتن قاصدکی ،  دردامن مردی که منتظر هیچ خبری نیست 

سر زده امده بود ، عشق را می گویم 

حال انکه

 
میدانستم همیشه عشق

تمرین ، سر خوش ، روزهای بی تو بودن است 
دوشنبه 10/5/1390 - 20:0
مهدویت
جمعه ها را دوست دارم


مهدی جان! جمعه ها را چقدر دوست دارم، چون تو می آیی، و تو را، که در بی

انتهاترین جمعه دنیا خواهی آمد (دوست دارم)، مهدی جان! من بزرگ  شده ام  بزرگ

تر از  تمام پیراهن های کودکی ام اما تو هنوز نیامده ای، مهدی جان! وقتی که تو

بیایی همه کلمات به احترام تو بر می خیزند و سیب ها از شوق دیدار تو سرخ می

شوند . مهدی جان! بگذار بگویم . بگذار من هم حرف بزنم، شاید دیگر فرصتی برای من

نباشد، می دانم که می بینی، می دانم که حرف هایم را می شنوی از پشت پنجره

های این خانهزیبا شاید، صدایت را می شنیدم، ای زیباترین قطعه هستی، صدایت را

بوییدم .من پروانه ها و گلبرگ هایی را که در دفترچه خاطراتم زندانی کرده بودم،

در صدای تو رها کردم، صدایت آرام آرام آمد بر روی شانه هایم نشست .

نرگس ها، به من تبریک گفتند . ابرها به من نزدیک شدند و در دل غمگین

من باران بارید . گاهی بین صدای من و صدای تو چندین خورشید

فاصله است

(و این فاصله ای است که من ایجاد کرده ام و الا

تو در کنار منی من تو را نمی بینم) .

دوشنبه 10/5/1390 - 19:55
دعا و زیارت

دعاهای سی روز ماه مبارک رمضان:

دعاى روز اول
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ .

خدایا قرار بده روزه مرا در آن روزه داران واقعى و قیام و عبادتم در آن قیام شب زنده داران و بیدارم نما در آن از خواب بى خبران و ببخش به من جنایتم را در این روز اى معبود جهانیان و در گذر از من اى بخشنده جنایات کاران .

دعاى روز دوم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الى مَرْضاتِک وجَنّبْنی فیهِ من سَخَطِک ونَقماتِک ووفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِک برحْمَتِک یا أرْحَمَ الرّاحِمین .

خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوى خوشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن براى خواندن آیات قرآن به رحمت خودت اى مهربان ترین مهربانان .

دعاى روز سوم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِک یا أجْوَدَ الأجْوَدین .

خدایا روزى کن مرا در آنروز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشنده ترین بخشندگان .

دعاى روز چهارم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِک واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکرِک وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکرَک بِکرَمِک واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْک وسِتْرِک یا أبْصَرَ النّاظرین .

خدایا نیرومندم نما در آن روز به پا داشتن دستور فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آنروز راى انجام سپاس گذاریت به کرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاه داریت و پرده پوشى خودت اى بینا ترین بینایان .

دعاى روز پنجم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَک الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِک المُقَرّبینَ بِرَأفَتِک یا ارْحَمَ الرّاحِمین .

خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان وقرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربان ترین مهربانان .

دعاى روز ششم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِتِک ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِک وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِک بِمَنّک وأیادیک یا مُنْتهى رَغْبةَ الرّاغبین .

خدایا وا مگذار مرا در این روز در پى نافرمانیت روم و مزن مرا با تازیانه کیفر و دور و برکنارم بدار از موجبات خشمت بحق احسان و نعمت هاى بى شمار تو اى حد نهایى علاقه و اشتیاق مشتاقان .

دعاى روز هفتم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکرَک بِدوامِهِ بتوفیقِک یا هادیَ المُضِلّین .

خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان

دعاى روز هشتم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الکرامِ بِطَوْلِک یا ملجأ الآمِلین .

خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام نمودن بر مردمان و افشاء سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان .

دعاى روز نهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِک الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِک السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِک الجامِعَةِ بِمَحَبّتِک یا أمَلَ المُشْتاقین .

خدایا قرار بده برایم در آن بهره اى از رحمت فراوانت و راهنمائیم کن در آن به برهان و راه هاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه ات بدوستى خود اى آرزوى مشتاقان .

دعاى روز دهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکلین علیک واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْک واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیک بإحْسانِک یاغایَةَ الطّالِبین .

خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان بدرگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان .

دعاى روز یازدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وکرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِک یا غیاثَ المُسْتغیثین .

خدایا دوست گردان بمن در این روز نیکى را و ناپسند بدار در این روز فسق و نافرمانى را و حرام کن بر من در آن خشم و سوزندگى را به یاریت اى دادرس داد خواهان .

دعاى روز دوازدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِک یا عِصْمَةَ الخائِفین .

خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده ام دار در آن از هر چیز که مى ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه دار ترسناکان .

دعاى روز سیزدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِک یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین .

خدایا پاکیزه ام کن در این روز از چرک و کثافت و شکیبائیم ده در آن به آنچه مقدر است شدنى ها و توفیقم ده در آن براى تقوى و هم نشینى با نیکان به یاریت اى روشنى چشم مستمندان .

دعاى روز چهاردهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِک یا عزّ المسْلمین .

خدایا مؤاخذه نکن مرا در این روز به لغزش ها و درگذر از من در آن از خطا ها و بیهودگی ها و قرار مده مرا در آن نشانه تیر بلا ها و آفات اى عزت دهنده مسلمانان

دعاى روز پانزدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِک یا أمانَ الخائِفین .

خدایا روزى کن مرا در آن فرمانبردارى فروتنان و بگشا سینه ام در آن به بازگشت دلدادگان به امان دادنت اى امان ترسناکان .

دعاى روز شانزدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِک الى دارِ القَرارِبالهِیّتَک یا إلَهَ العالَمین .

خدایا توفیقم ده در آن به سازش کردن نیکان و دورم دار در آن از رفاقت بدان و جایم ده در آن با مهرت به سوى خانه آرامش به خدایى خودت اى معبود جهانیان .

دعاى روز هفدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اهْدِنی فیهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْضِ لی فیهِ الحَوائِجَ والآمالِ یا من لا یَحْتاجُ الى التّفْسیر والسؤالِ یا عالِماً بما فی صُدورِ العالَمین صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین .

خدایا راهنمائیم کن در آن به کار هاى شایسته و اعمال نیک و برآور برایم حاجت ها و آرزو هایم اى که نیازى به سویت تفسیر و سؤال ندارد اى داناى به آنچه در سینه هاى جهانیان است درود فرست بر محمد و آل او پاکیزگان .

دعاى روز هیجدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکلّ أعْضائی الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِک یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین .

خدایا آگاهم نما در آن براى برکات سحر هایش و روشن کن در آن دلم را به پرتو انوارش و بکار به همه اعضایم به پیروى آثارش به نور خودت اى روشنى بخش دل هاى حق شناسان

دعاى روز نوزدهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین .

خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از برکاتش و آسان کن راه مرا به سوى خیر هایش و محروم نکن ما را از پذیرفتن نیکى هایش اى راهنماى به سوى حق آشکار .

دعاى روز بیستم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین .

خدایا بگشا برایم در آن در هاى بهشت و ببند برایم در هاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازل کننده آرامش در دل هاى مؤمنان .

دعاى روز بیست و یکم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الى مَرْضاتِک دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیْطان فیهِ علیّ سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین .

خدایا قرار بده برایم در آن به سوى خوشنودى هایت راهنمایى و قرار مده شیطان را در آن بر من راهى و قرار بده بهشت را برایم منزل و آسایشگاه اى برآورنده حاجت هاى جویندگان

دعاى روز بیست و دوم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ فَضْلَک وأنزِل علیّ فیهِ بَرَکاتِک وَوَفّقْنی فیهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِک واسْکنّی فیهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِک یا مُجیبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّین .

خدایا بگشا به رویم در این ماه در هاى فضلت و فرود آر برایم در آن برکاتت را و توفیقم ده در آن براى موجبات خوشنودیت و مسکنم ده در آن وسط هاى بهشت اى اجابت کننده خواسته ها و دعا هاى بیچارگان .

دعاى روز بیست و سوم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین .

خدایا بشوى مرا در این ماه از گناه و پاکم نما در آن از عیب ها و آزمایش کن دلم را در آن به پرهیزکارى دل ها اى چشم پوش لغزش هاى گناهکاران .

دعاى روز بیست و چهارم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ إنّی أسْألُک فیه ما یُرْضیک وأعوذُ بِک ممّا یؤذیک وأسألُک التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَک ولا أعْصیک یا جَوادَ السّائلین .

خدایا من از تو می خواهم در آن آنچه تو را خوشنود کند و پناه مى برم بتو از آنچه تو را بیازارد و از تو خواهم توفیق در آن براى اینکه فرمانت برم و نافرمانى تو ننمایم اى بخشنده سائلان

دعاى روز بیست و پنجم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِک ومُعادیاً لأعْدائِک مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِک یا عاصِمَ قُلوبِ النّبییّن .

خدایا قرار بده در این روز دوست دوستانت و دشمن دشمنانت و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت اى نگهدار دل هاى پیامبران .

دعاى روز بیست و ششم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً وذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وعَملی فیهِ مَقْبولاً وعَیْبی فیهِ مَسْتوراً یا أسْمَعِ السّامعین .

خدایا قرار بده کوشش مرا در این ماه قدردانى شده و گناه مرا در این ماه آمرزیده و کردارم را در آن مورد قبول و عیب مرا در آن پوشیده اى شنواترین شنوایان .

دعاى روز بیست و هفتم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ القَدْرِ وصَیّرْ أموری فیهِ من العُسْرِ الى الیُسْرِ واقْبَلْ مَعاذیری وحُطّ عنّی الذّنب والوِزْرِ یا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحین .

خدایا روزى کن مرا در آن فضیلت شب قدر را و بگردان در آن کار هاى مرا از سختى به آسانى و بپذیر عذر هایم و بریز از من گناه و بار گران را اى مهربان به بندگان شایسته خویش .

دعاى روز بیست و هشتم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ وفّر حظّی فیهِ من النّوافِلِ واکرِمْنی فیهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فیهِ وسیلتی الیک من بینِ الوسائل یا من لا یَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّین .

خدایا زیاد کن بهره مرا در آن از اقدام به مستحبات و گرامى دار در آن به حاضر کردن و یا داشتن مسائل و نزدیک گردان در آن وسیله ام به سویت از میان وسیله ها اى آنکه سرگرمش نکند اصرار و سماجت اصرار کنندگان .

دعاى روز بیست و نهم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین .

خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزى کن مرا در آن توفیق و خوددارى و پاک کن دلم را از تیرگی ها و گرفتگى هاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود .

دعاى روز سی ام
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ صیامی فیهِ بالشّکرِ والقَبولِ على ما تَرْضاهُ ویَرْضاهُ الرّسولُ مُحْکمَةً فُروعُهُ بالأصُولِ بحقّ سَیّدِنا محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرین والحمدُ للهِ ربّ العالمین .

خدایا قرار بده روزه مرا در این ماه مورد قدردانى و قبول بر طبق خوشنودى تو و پسند رسول تو باشد و استوار باشد فرعش بر اصل به حق آقاى ما محمد و خاندان پاکش و ستایش خاص پروردگار جهانیان است .
 

دوشنبه 10/5/1390 - 19:45
ورزش و تحرک
بیوگرافی "ژاویر هرناندس" ("چیچاریتو")، شماره 14 جادویی باشگاه.
1390/04/12 :: نویسنده : احمد رستمی
ژاویر هرناندس

نام کامل: "ژاویر هرناندس بالکازار"

زاد روز: 1 ژوئن 1988
سن: 23 سال
زادگاه: گوادالاخارا - مکزیک
بلندای قامت: 1.75 متر
پست تخصصی: مهاجم مرکزی
شماره پیراهن "منچستر یونایتد": 14

"ژاویر هرناندز بالکازار" ("خاویر هرناندس" یا "هاویر هرناندز" یا "ارناندس" یا "ارناندز") (به اسپانیایی: Javier Hernández Balcázar) (زاده 1 ژوئن 1988) که بیش تر مردم او را با لقب "چیچاریتو" (یا به تلفظ بهتر "چیکاریتو") (به اسپانیایی: به معنای نخود فرنگی کوچک) می شناسند، یک فوتبالیست مکزیکی است که به عنوان مهاجم در جمع "شیاطین" باشگاه بازی می کند. "چیچاریتو" اولین مکزیکی باشگاه است. او پسر ژاویر هرناندس گوتیرز، فوتبالیست حرفه ای فوتبال است. دوران کودکی: "ژاویر" در محله جالیسکا در شهر گوادالاخارا (گوادالاجارا یا گوادالاژارا) در کشور مکزیک به دنیا آمد. او اولین بار در سن 7 سالگی در لیگ آماتور نو نهالان بازی کرد. پدر او ژاویر هرناندس گوتیرز که خود مهاجم اسبق تیم ملی مکزیک نیز بود، گفته است که هیچ ‌گاه فکر نمی‌ کرده است که پسرش تبدیل به بازیکن حرفه ‌ای فوتبال شود. "چیچارو" در سن 9 سالگی به تیم سی. دی. گوادالاخارا پیوست و اولین قرار داد حرفه ‌ای خود را در 15 سالگی امضا کرد. او برای مسابقات جام جهانی زیر 17 سال آماده بود. اما مصدومیت ناگهانی ‌اش، باعث دوری او از این مسابقات شد البته در ‌‌نهایت، مکزیک توانست قهرمان شود. سوابق باشگاهی: 1) سی. دی. گوادالاخارا: "هرناندس" بازی خود را با تیم دوم چیواس گوادالاخارا آغاز کرد و بعد ها توانست به تیم اصلی راه پیدا کند. 2) "منچستر یونایتد": سران باشگاه "منچستر یونایتد"، اولین بار در اوکتوبر 2009 و در تور مکزیک، با این بازیکن آشنا شدند و بعد از مشاهده چند بازی از وی، گزارش‌ های مثبتی درباره او دریافت کردند. به دلیل سن کم "چیچارو"، باشگاه می ‌بایست مدتی برای امضای قرار داد با وی صبر می‌ کرد. اما به دلیل بازی ‌های خوب "ژاویر" و نزدیکی بازی ‌های جام جهانی، از آن جایی که ترس آن وجود داشت که فرصت امضای قرار داد با او را از دست بدهند، باشگاه هر چه زود ‌تر از موعد مقرر، برای خرید "هرناندس" اقدام کرد. در آپریل 2010، بالاخره سران باشگاه موفق به امضای قرار داد با "ژاویر هرناندس" شدند. شیوه بازی: "سر آلکس فرگوسن"، سرمربی پر افتخار باشگاه، "چیچاریتو" را بازیکنی دو پا، پر سرعت و گل زنی ذاتی توصیف می ‌کند. "سر آلکس" هم چنین گفته است که سبک بازی او شبیه به بازیکن اسبق باشگاه، "اوله گانر سولسشیر" نیز هست. ژوزه پادیلا، هم بازی سابق او نیز "چیچارو" را بازیکنی شگفت انگیز در هوا با وجود قامت کوتاه اش توصیف می ‌کند.
دوشنبه 10/5/1390 - 19:42
سخنان ماندگار
رمضان ماهیست كه ابتدایش رحمت میانه اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم است  
پیامبر اعظم (صلى الله علیه و آله و سلم)

دوشنبه 10/5/1390 - 19:39
رمضان
سلام علیکم همه
حلول ماه مبارک رمضان تبریک عرض می کنم ان شاءالله بربرکت برای تمام مسلمانان عالم
___________________________
اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَمَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
خدایا قرار ده زندگیم را زندگى محمد و آل محمد و مرگم را مرگ محمد و آل محمد.
اَللّهُمَّ اجْعَلْنى عِنْدَک وَجیهاً بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ فِى الدُّنْیا وَالاْخِرَةِ
خدایا قرار ده مرا نزد خودت آبرومند بوسیله حسین علیه السلام در دنیا و آخرت.
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِک
خدایا لعنت کن نخستین ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرین کسى که او را در این زور و ستم پیروى کرد.
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَک مَعَ الْحُسَیْنِ وَاَصْحابِ الْحُسَیْنِ
خدایا روزیم گردان شفاعت حسین علیه السلام را در روز ورود (به صحراى قیامت ) و ثابت بدار گام راستیم را در نزد خودت با حسین علیه السلام

دعاى روز اول ماه مبارك رمضان

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمَ اجْعلْ صِیامی فـیه صِیـام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ.
خدایا قرار بده روزه مرا در آن روزه‌داران واقعى و قیام و عبادتم در آن قیام شب‌زنده‌داران و بیدارم نما در آن از خواب بى‌خبران و ببخش به من جنایتم را در این روز اى معبود جهانیان و در‌گذر از من اى بخشنده جنایات‌كاران.
دوشنبه 10/5/1390 - 19:37
تغذیه و تناسب اندام
تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان

با توجه به اینكه بیشتر ورزشكاران ما را مردم عادی تشكیل می‌دهند كه مشغول به انجام ورزش‌های عمومی و همگانی هستند توجه به تغذیه این قشر از جامعه امری مهم و ضروری است.

دكتر محمدرضا رمضان‌پور، استاد تغذیه دانشگاه آزاد مشهد با بیان این مطلب افزود: نحوه تغذیه ورزشكاران حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای در ماه مبارك رمضان با هم تفاوت دارد.
وی در ادامه افزود: در روزهای عادی سال وعده غذایی روزانه سه وعده است كه در روزهای ماه مبارك رمضان تبدیل به دو وعده می‌شود كه از لحاظ انرژی دریافتی تغییری حاصل نمی‌شود و تنها از لحاظ كمبود مواد قندی احتمال بروز مشكل در ورزشكاران وجود دارد.
رمضان پور در خصوص نیازهای بدن ورزشكار در این ماه اظهار داشت: نیازهای ورزشی كه برای اكثر ورزشكاران وجود دارد بیشتر در مواد قندی و كربوهیدرات‌هاست كه مقدار ذخیره آن‌ها در بدن محدود است و در مردم عادی كه به صورت غیرحرفه‌ای ورزش می‌كنند، حداكثر میزان ذخیره این مواد ‌‌350 گرم است و به دلیل اینكه مغز انسان تنها مواد قندی مصرف می‌كند ممكن است ورزشكار با كمبود مواد قندی در بدن مواجه شود.
وی افزود: به همین دلیل امكان دارد كمبود قند در بدن باعث بروز مشكلاتی شود كه ورزشكاران روزه‌دار می‌توانند با مصرف مواد قندی و كربوهیدرات‌ها مانند ماكارونی، عسل، سیب زمینی،قند و شیرینی‌جات در فاصله بین سحر و افطار این كمبود را جبران كنند.

 

 

وی خاطر نشان ساخت: ورزشكاران كه بعد از افطار تمرین می‌كنند نیز باید پس از تمرین با مصرف مواد قندی از بروز مشكلات در بدن خود جلوگیری كنند.

دكتر رمضان‌پور در خصوص میزان مصرف مایعات در بدن ورزشكاران در ماه رمضان گفت: در شرایط آب و هوایی معتدل میزان آب مورد نیاز برای بدن غیر ورزشكاران ‌‌2/5 لیتر آب است كه از این مقدار ‌‌35 گرم در بدن ساخته می‌شود و بقیه آن را باید از مواد مصرفی به بدن وارد كرد.
وی خاطر نشان ساخت: ورزشكاران به دلیلی فعالیتی كه دارند و تعریق زیادی كه در بدن آن‌ها به دلیل تمرین وجود دارد، با مصرف ‌یك و نیم تا دو لیتر آب یا مایعات شیرین به جز چای، مشكلی از این بابت نخواهند داشت.
این استاد دانشگاه افزود: بعد از انجام فعالیت ورزشی تا زمانی كه تشنه هستیم می توانیم آب یا مایعات بنوشیم ولی مصرف مایعات با غلظت ‌‌5 درصد مواد قندی در حین تمرین و بعد از آن می‌تواند مفید‌تر باشد.
رمضان‌پور در پایان اظهار داشت: روزه گرفتن درماه رمضان هیچ تاثیری در فعالیت ورزشكاران نخواهد داشت و هیچگونه ضرری برای آن‌ها ندارد و آن‌ها می‌توانند با مصرف كافی مواد قندی مشكلی از این بابت نداشته باشند.
منبع: وبسایت ایران سلامت

 

کلمات کلیدی این پست: تغذیه

دوشنبه 10/5/1390 - 19:35
عقاید و احکام

موقعیت فعلی: بخش قضا و كفاره روزه(آیت الله مظاهری)  

قضا و کفارۀ روزه‌های مرض موت
سؤال:فردی دو ماه رمضان پی در پی مریض بوده و در آن مریضی از دنیا رفته، آیا قضای روزه بر پسر بزرگتر واجب است در حالی که فدیه هم نداده آیا از اصل مال کم می‌شود؟
پاسخ: روزه اگر نگرفته است و تا ماه رمضان بعدی عذر او باقی بوده، واجب نیست و کفاره تأخیر دارد که از اصل مال او برداشته می‌شود
نحوه پرداخت زکات فطره و کفاره
سؤال:اگر قیمت‌ آرد و نان‌ در شهری‌ كه‌ زندگی‌ می‌كنیم‌ با شهری‌ كه‌ می‌خواهیم‌ كفّاره روزه‌ را در آن‌ شهر پرداخت‌ كنیم‌، متفاوت‌ باشد، معیار در قیمت‌ كفّاره‌، كدام‌ شهر است‌؟ و آیا اصلاً می‌توان‌ كفّاره‌ را در شهر دیگری‌ پرداخت‌ كرد، با وجود مستحق‌ّ در شهر خودمان‌؟ و ایضاً آیا می‌توان‌ با وجود فقیر در شهر خودمان‌، زكات‌ مال‌ یا زكات‌ فطره‌ را به‌ شهر دیگری‌ برد؟
پاسخ: اخراج‌ زكات‌ مال‌ یا فطره‌ از شهری‌ به‌ شهر دیگر جایز است‌ و مناط‌ قیمت‌ شهر روزه‌ گیر و زكات‌ فطره‌ و تعلّق‌ وجوب‌ زكات‌ در شهر است‌.
پرداخت خوراکی مورد نیاز فقیر بابت کفاره روزه
سؤال: شخصی مقداری کفّاره روزه بدهکار است، آیا می‌تواند مبلغ کفاره را بر اساس پول گندم محاسبه کند و با آن پول، مرغ، گوشت و یا خوراکی دیگری که فقیر به آن نیاز دارد بخرد و به فقیر بپردازد؟
پاسخ: می تواند این كار را بكند و لازم هم نیست كه بگوید از چه بابت است.
قضای روزه های زمان بارداری و شیردهی
سؤال: اینجانب مقلد حضرت امام خمینی بوده و با اجازه حضرتعالی بر تقلید ایشان باقی مانده ام و در مسائل جدید به فتوای حضرتعالی عمل می نمایم. دو فرزند دارم و در زمان حاملگی فرزند اول و نیز شیر دادن فرزند دوم قادر به روزه گرفتن نبوده ام و از این بابت دو ماه رمضان کامل یعنی 60 روز ، روزه نگرفته ام. اگر امکان دارد بفرمائید وظیفه من در قبال قضا و کفاره این روزه ها چیست؟
پاسخ:  اگر از وقتی که روزه ها را افطار کرده اید تا ماه مبارک بعدی قدرت بر گرفتن قضا نداشته اید ، قضا ندارد و راجع به کفاره اگر قدرت مالی دارید برای هر روزه یک چارک گندم یا پول آنرا بدهید کفایت می کند.و چارک هفتصد و پنجاه گرم است
قضای روزه های قبلی و میزان کفاره
سؤال: زنی که روزه های مانده از سالهای قبل خود را به علت بیماری و ضعف جسمی نتوانسته قضا کند چگونه باید آنها را تدارک کند؟ اگر وظیفه او پرداخت کفاره است اولا میزان آن به ازای هر روزه چقدر است(بر حسب تومان) و ثانیا آیا باید آن را از مالی که دسترنج خودش است بپردازد یا اینکه می تواند از مال پدر یا همسر نیز پرداخت کند؟
پاسخ: بسمه تعالی
وظیفه او پرداخت کفاره است.هر روزی سیصد تومان و اگر ندارد و متصدی مخارج او هم ندارد یا حاضر نیست بدهد، آنهم براو واجب نیست.
نیت روزه قضا قبل از مغرب در صورتی که به مبطلات دچار نشده باشد.
سؤال: اگر كسی‌ تا قبل‌ از اذان‌ مغرب‌ هیچیك‌ از مبطلات‌ روزه‌ را انجام‌ نداده‌ باشد آیا می‌تواند نیت‌ روزه قضا كند؟
پاسخ:می‌تواند نیت‌ روزه مستحبی‌ كند ولی‌ اگر تا قبل‌ از ظهر (چیزی‌ نخورده‌ باشد) ــ(كاری‌ كه‌ روزه‌ را باطل‌ می‌كند انجام‌ نداده‌ باشد)ــ می‌تواند نیت‌ روزه قضا كند.
مواد غذایی بجای اطعام دادن
سؤال: 1) در كفّاره روزه‌ آیا می‌توان‌ به‌ جای‌ اطعام‌ شصت‌ فقیر، به‌ هر یك‌ از آنها آرد یا گندم‌ داد؟ یعنی‌ غذای‌ متعارف‌ به‌ آنها داده‌ نشود؟
پاسخ:1) كفایت‌ می‌كند.
یک مد طعام
سؤال: یك‌ مدّ طعام‌ چقدر است‌؟
پاسخ:ده‌ سیر یك‌ مقدار بیشتر از ی‌ مدّ است‌ بنا بر این‌ یك‌ كیلو یك‌ مدّ كمی‌ بیشتر است‌.
کفاره خوردن روزه هایی که بدلیل عذر شرعی نگرفته و الان به یاد ندارد
سؤال: اگر دختری‌ نداند از ابتدای‌ بلوغ‌ كه‌ در ماه‌ رمضان‌ به‌ علّت‌ عذر شرعی‌ روزه‌ خورده‌، آیا روزه‌های‌ آن‌ سال‌ را گرفته‌ و یا بعد از ماه‌ رمضان‌ بعدی‌ گرفته‌، چگونه‌ باید كفّاره روزه‌ها را بدهد؟ البته‌ این‌ مربوط‌ به‌ سال‌های‌ اوّل‌ بوده‌، بعد از واقف‌ شدن‌ به‌ این‌ مسأله‌ كه‌ باید كفّاره‌ دهد تمام‌ روزه‌های‌ هر سال‌ را قبل‌ از ماه‌ رمضان‌ بعدی‌ می‌گرفته‌، وظیفه او چیست‌؟
پاسخ: گذشته‌ها اشكال‌ ندارد.
خلل در انجام 31 روزه پی در پی 
سؤال: كسی‌ كه‌ باید سی‌ و یك‌ روز پی‌ در پی‌ روزه‌ بگیرد اگر در بین‌ آن‌ یك‌ روز بدون‌ عذر روزه‌ نگیرد، یا وقتی‌ شروع‌ كند كه‌ در بین‌ آن‌ به‌ روزی‌ برسد كه‌ روزه آن‌ واجب‌ است‌ مثل‌ روزه نذر، چه‌ وظیفه‌ای‌ دارد؟
پاسخ: اگر فاصله‌ با عذر باشد ضرر نمی‌زند و اگر بدون‌ عذر باشد باید از سر بگیرد.
کفاره خانمی که عمدا 11 سال روزه نگرفته
سؤال: خانمی‌ یازده‌ سال‌ كفاره روزه‌ به‌ عهده‌ دارد كه‌ هفت‌ سال‌ آن‌ را در زمان‌ كودكی‌ نگرفته‌ است‌ و عمدی‌ هم‌ بوده‌ است‌، چه‌ دستور می‌فرمائید.
پاسخ:كفّاره‌ فعلاً برای‌ او واجب‌ نیست‌ و لازم‌ نیست‌ كار كند تا قدرت‌ بر اداء كفّاره‌ پیدا كند ــ(ولی‌ هر گاه‌ قدرت‌ پیدا كرد باید كفّاره‌ را بدهد)ــ
کفاره بجای قضا
سؤال: كسی‌ كه‌ نماز و روزه قضا دارد آیا می‌تواند بجای‌ آنها كفاره‌ بدهد؟
پاسخ: جایز نیست‌.
تردید در تعداد روزه‌های قضا
سؤال: کسی که مطمئن است قضای روزه دارد، ولی نمی‌داند تعداد آن چقدر است، چه تکلیفی دارد؟
پاسخ:به اندازۀ یقین، روزه بگیرد
نیت روزه قبل از ظهر
سؤال:اگر نیت روزۀ قضای ماه رمضان، قبل از ظهر واقع شود، کافی است؟
پاسخ:کفایت می‌کند.
عدم اطلاع از تعداد نماز و روزه‌های قضا
سؤال: کسی که زمان دقیق به سن تكلیف رسیدن خود را نمی‌داند و نمی‌داند چقدر نماز و روزه بر عهدۀ اوست، چه مقدار قضاى نماز و روزه بر او واجب است؟
پاسخ:هر مقداری که یقین دارد قضا کند، کفایت می‌کند.
فراموشی قضای روزه‌ها
سؤال:کسی كه روزۀ قضا دارد، اگر تا چند روز مانده به ماه مبارك رمضان فراموش كند روزه‌ها را بگیرد و وقتی یادش بیاید که نتواند قضا را به جا آورد، چه وظیفه‌ای دارد؟
پاسخ: بعد از ماه مبارک رمضان آن قضاها را بگیرد و برای هر روز 750 گرم گندم یا پول آن را به فقیر بدهد
مصرف کفارۀ روزه
سؤال: کفارۀ قضای روزه را آیا می‌توان در غیر طعام مثل کمک به نیازمند و امور خیر صرف کرد؟
پاسخ: کمک به نیازمندان اشکال ندارد.
مصرف کفاره در امور دیگر فقیر
سؤال: پولی که به عنوان کفاره و بابت طعام به فقیر پرداخت می‌شود، آیا فقیر می‌‌تواند در امور دیگری که بیشتر نیاز دارد، صرف کند؟
پاسخ:می‌تواند.
مصرف کفارۀ عمد
سؤال: اینکه در رسالۀ عملیه فرموده‌اید یکی از موارد کفارۀ عمد، اطعام شصت فقیر است، آیا می‌توان به اندازۀ شصت فقیر به یک فقیر پول یا طعام داد؟
پاسخ:نمی‌شود.
پرداخت پول نقد یا خوراکی دیگری بابت کفاره
سؤال: پرداخت پول نقد كفارۀ روزه به فقیر، كفایت از وظیفه مى‌كند؟ سایر خوراکی‌ها مثل گوشت، برنج، عدس، نخود و ... چطور؟
پاسخ:همۀ اینها کفایت می‌کند.
عدم جبران قضای روزه با کفاره
سؤال:آیا اگر کسی به جای قضای روزه، کفارۀ نقدی آن را پرداخت کند، بریء‌ الذمه می‌‌شود؟
پاسخ: قضای روزه را هیچ چیزی نمی‌تواند جبران کند.
پرداخت کفاره به اهل سنت یا اهل کتاب
سؤال: پرداخت کفارۀ غیر عمدی به اهل سنت اشکالی دارد یا نه؟ اگر فقیر اهل کتاب باشد، چه؟
پاسخ:باید به شیعۀ فقیر پرداخت شود.
پرداخت اقساطی کفاره
سؤال:مبلغ پولی که باید بابت کفاره روزه پرداخت کنیم مبلغ زیادی است. آیا جایز است که آن را به تدریج و هر زمان که استطاعت داریم بپردازیم؟
پاسخ:اشکال ندارد.
تصور غلط از زمان بلوغ
سؤال:پسری به سنّ پانزده سال قمری رسیده و به او تذكّر داده‌اند كه باید روزه بگیرد، ولی او به تصور اینکه سن تكلیف تمام شدن پانزده سال شمسی است، باور نكرده و روزه‌های خود را خورده است. در این صورت، چه وظیفه‌ای دارد؟
پاسخ:باید قضای آن روزه‌ها را بگیرد.
سقوط کفاره در صورت نیاز مالی
سؤال: شخصی کفارۀ چند سال روزه بر عهده دارد و نیازمند تهیۀ جهیزیه برای دختر خود می‌باشد. اگر بخواهد کفاره بدهد، دیگر نمی‌تواند جهیزیه تهیه کند. تکلیف او چیست و کدام مقدّم است؟
پاسخ:کفاره بر او واجب نیست
پرداخت مبلغ کفارۀ روزه
سؤال: آیا کفارۀ روزه را می‌توان با پول داد؟ مبلغ این پول چقدر است و به چه کسی باید داده شود؟
پاسخ:می‌توان پول داد و به فقیر باید بدهد و مبلغ آن برای هر روزه‌ای معادل قیمت 750 گرم گندم است.
عدم تقدم قضا و کفاره بر همدیگر
سؤال:کسی که کفارۀ روزه و قضای آن را بر عهده دارد و می‌خواهد به صورت نقدی کفارۀ خود را پرداخت کند، آیا باید اول روزۀ قضا را بگیرد و بعد کفاره بدهد یا فرقی نمی‌کند؟
پاسخ: فرقی نمی‌کند.
فوریت یا عدم فوریت قضا و کفاره
سؤال: آیا قضا و کفارۀ روزه، واجب فوری است یا می‌توان آن را تا قبل از ماه مبارک رمضان سال بعد به تأخیر انداخت؟
پاسخ:فوری نیست و می‌تواند تا قبل از ماه مبارک رمضان تأخیر بیندازد، ولی به مدّت روزها در آخر ماه شعبان فوری می‌شود.
پرداخت کفارۀ افراد تحت تکفّل
سؤال:پرداخت کفارۀ عمدی یا غیر عمدی هر یک از موارد ذیل بر عهدۀ کیست:
الف: همسر و کسی که نفقة او بر مرد واجب است (مثل مادر و پدر)
ب: دختری که در خانۀ پدر زندگی می‌کند.
ج: پسری که هنوز نان‌خور پدرش می‌باشد.
پاسخ:پرداخت کفارۀ غیر عمدی کلیۀ افراد نفقه‌خور، بر عهدۀ کسی است که باید نفقه آنها را بدهد، اما پرداخت کفّارات عمدی بر عهدۀ او نیست
توبه، جبران کنندۀ قضا و کفاره در صورت عدم توان جسمی و مالی
سؤال: شخصی کفارۀ روزه بر گردن او آمده است، ولی توان جسمی گرفتن روزه و نیز توان مالی پرداخت آن را ندارد، وظیفه‌اش چیست؟
پاسخ:توبه کفایت می‌کند.
کفارۀ کسی که درآمدی ندارد
سؤال:كسی كه درآمدی ندارد و تحت تكفل پدر زندگی می‌کند، اگر کفارۀ روزه بر گردن او بیافتد، چه کسی باید كفارۀ او را پرداخت کند؟
پاسخ: کسی که نفقۀ او را می‌دهد، باید کفارۀ روزۀ او را هم بدهد.
کفارۀ دختر تحت تکفّل
سؤال: روزهایی که دختر به علت مسائل زنانگی و یا مریضی نتوانسته روزه بگیرد، اگر کفاره دارد، پرداخت آن به عهدۀ کیست؟
پاسخ:کسی که نفقۀ او را می‌دهد، باید کفارۀ او را هم بدهد.
پرداخت کفاره به نزدیکان در اثر نیاز مالی
سؤال: آیا پدر خانواده‌ای که وضع مالی خوبی ندارد، می‌تواند کفارۀ خود را به فرزندش بپردازد؟
پاسخ:لازم نیست کفاره بدهد
باطل کردن عمدی روزه با تصور بطلان قبلی
سؤال: اگر روزه‌دار کاری انجام دهد و فکر کند روزه‌اش باطل شده و سپس مبطل دیگری انجام دهد، در صورتی که بعداً بفهمد در ابتدا روزه‌اش باطل نبوده است، آیا باید قضای روزه را بگیرد یا بایدکفاره هم بدهد؟
پاسخ:باید قضا بگیرد ولی کفاره ندارد.
تأخیر قضای روزه در اثر ندانستن مسئله
سؤال:کسی که نمی‌دانسته به تأخیر انداختن قضای روزه تا ماه رمضان بعد موجب کفاره می‌شود، اگر بعد از ماه رمضان سال بعد روزۀ قضا را بگیرد، آیا باز هم کفارۀ تأخیر بر او واجب است؟
پاسخ:کفارۀ یک سال را بدهد، کفایت می‌کند.
کفارۀ ملاعبه با همسر و خروج منی
سؤال:اگر كسى در ماه رمضان با علم به اینکه خروج منی مبطل روزه است، عمداً كارى كند كه از او منى بیرون آید (مثلاً با همسر خود ملاعبه کند) آیا باید 60 روز روزه بگیرد یا خیر؟
پاسخ: اگر با همسر باشد، کفارۀ جمع ندارد.
کفاره خروج سهوی منی
سؤال: اگر شخصى بدون نیت خروج منی با خود بازی کند، ولى منى از او خارج شود، روزۀ او چه حكمى دارد؟ و آیا باید کفارۀ جمع بدهد؟
پاسخ: روزۀ او صحیح است و قضا و کفاره ندارد.
کفاره جماع
سؤال: اگر روزه‌دار در یك روز ماه رمضان چند دفعه جماع نماید، آیا باید براى هر جماع یك كفاره بدهد؟
پاسخ: یک کفاره کفایت می‌کند.
کفارۀ نگرفتن روزۀ نذری
سؤال: کسی که روزۀ نذری را به دلخواه و در موعد مقرر نگرفته، آیا فقط قضا کافی است یا باید کفاره هم بدهد؟ چه مقدار قضا ندارد؛
پاسخ: باید کفارة نذر(1) بدهد.
---------------
1.
کفاره عمل نکردن به نذر و عهد و قسم، همانگونه که در رساله توضیح‌المسائل معظّم له آمده است، اطعام یا پوشانیدن ده فقیر و یا گرفتن سه روز روزه است که پی در پی بودن آن نیز لازم نیست.
دوشنبه 10/5/1390 - 19:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته