• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1400روز قبل
اخبار

❌ظریف: پمپئو وزیر خارجه است یا وزیر نفرت

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران:

🔻 حتی یک بیماری همه‌گیری نمی‌تواند مانع از انتشار پروپاگاندای درجه سه توسط مایک پمپئو شود.

🔺 آدم معتجب می‌ماند که آیا او وزیر خارجه است یا وزیر نفرت.

🔻 او هر چقدر تلاش کند نمی‌تواند تروریسم اقتصادی، کشتار بی‌گناهان، اخلال در مبارزه جهانی علیه کووید-۱۹ و جنگ‌طلبی ننگین خود را کتمان کند.

 

پنج شنبه 7/1/1399 - 9:9
اخبار

🔴 تازه ترین اخبار از کرونا

🔻وزارت بهداشت عربستان از جان باختن 18 نفر در این کشور بر اثر ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته و افزایش شمار جان باختگان در این کشور به 42 نفر خبر داد.

🔻امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه: تصمیم دارم عملیات ارتش را برای کمک به مردم این کشور درباره سلامت و مسائل لجستیکی آغاز کنم.

🔻مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا: دستور توقف سفر و تحرک شامل همه نظامیان آمریکایی، پرسنل غیرنظامی، و اعضای خانواده آنها می شود.

🔻وزیر کار فرانسه: حدود 100 هزار شرکت درخواست بیکاری جزئی برای 1/2 میلیون کارگر در این کشور داده اند که هزینه ای بالغ بر 4 میلیارد یورو در بر دارد.

🔻وزارت بهداشت مغرب از افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 225 مورد خبر داد.

🔻 وزیر بهداشت اردن: با ثبت 19 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا‏، موارد ابتلا به این ویروس در کشور به 172 نفر رسیده است

🔻وزارت بهداشت قطر: با شناسایی 11 مورد جدید‏، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به 572 مورد رسیده است.

🔻فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه: شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه به 2433 و قربانیان به 59 تن افزایش یافت.

🔻بی بی سی: 414 نفر تاکنون در اثر ابتلا به بیماری کرونا در انگلیس فوت کرده اند.

 

پنج شنبه 7/1/1399 - 9:0
اخبار

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران:

باید مانع از بروز چنین اتفاقی در جامعه شویم که ۶۰ تا ۷۰ درصد از مردم به بیماری کرونا مبتلا شوند

یک تابلوی بسیار ترسناک و هولناکی را در ادامه مسیر خواهیم داشت

پنج شنبه 7/1/1399 - 8:56
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

چرا وایتکس باعث مرگ خاموش می شود؟

آیا وایتکس می تواند در روزهای کرونایی خطرناک باشد؟

در این روزهای شیوع کرونا ویروس 2019 و با کم شدن مواد ضدعفونی کننده که هم دلایل غیر انسانی احتکار در آن دخیل بودند و هم تقاضای غیر معمول شرایط عادی و نداشتن امکانات لازم، مردم از هر وسیله ای برای ضدعفونی سطوح و دست های خود استفاده می کنند که یکی از این موارد پر خطر، وایتکس است.
در این مقاله به سراغ اظهارات دکتر حسن اکبری متخصص آسیب شناسی و متخصص طب ایرانی می رویم تا همراه با گفته های ایشان در مورد استفاده از وایتکس و عوارض آن، اطلاعات کامل و علمی را در اختیار شما همراهان عزیز مجله پزشکی قرار دهیم.
به عقیده دکتر اکبری اولین دستگاه بدن که در مقابل ویروس های مهاجم از جمله کرونا ویروس 2019 واکنش نشان می دهد، سیستم ایمنی بدن است و می توان آن را نخستین سد دفاعی بدن نامید.

چرا استفاده از وایتکس؟

وی ادامه داد: در شرایطی که یکی از راه های مهم انتقالی کرونا ویروس 2019، سطوح هستند، تعجب ندارد که مردم به سمت مواد ضدعفونی کننده کشیده شوند و فقط با شنیدن نام آنها به هر میزان و شکلی که بخواهند از آن استفاده کنند. این روزها با شیوه اشتباه مصرف مواد ضدعفونی کننده نگرانی بزرگ و جدیدی در رابطه با سلامت افراد جامعه در حال شکل گیری است.
دکتر اکبری اظهار داشت که با توجه به اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) در خصوص ماندگاری کرونا ویروس بر روی سطوح و ضدعفونی کردن مداوم دستگیره ها، سینک ظرفشویی، سرامیک و کف، سرویس های بهداشتی، حمام و...با مواد ضدعفونی کننده کلر دار از جمله وایتکس، مردم به سمت این ماده کشیده شدند چون هم در دسترس تر بود و هم با احتکار کمتری در این زمینه رو به رو بودیم و هم قیمت مناسب تری را دارد.

اثر وایتکس بر روی ریه

دکتر اکبری در مورد عوارض وایتکس بر روی ریه ها اینگونه توضیح دادند: وایتکس یک محلول کلردار است. در اصل این ماده با نام جهانی آب ژاول یا هیپوکلریت سدیم شناخته می شود که در زبان فارسی و در ایران آن را به نام وایتکس که در اصل یک برند است، می شناسند.
آب ژاول یک ماده‌ی سمی است. رنگ آن زرد مایل به سفید است که بوی بسیار تندی دارد و قابل نوشیدن نیست. آب ژاول یا همان وایتکس بعلت آزاد کردن کلر، خاصیت ضدعفونی کننده دارد. آب ژاول یا وایتکس را می توان یک ماده ضدعفونی کننده قوی و موثر نام برد که بعلت داشتن سدیم هیپوکلوریت در آن، اثر خوبی در نابودی ویروس هایی چون کرونا ویروس و آنفولانزا، قارچ و باکتری دارد.
نکته: وایتکس تقطیرشده خانگی در عرض 10 تا 60 دقیقه ضدعفونی می کند.
دکتر اکبری برای نشان دادن صدمات ناشی از وایتکس می گوید: اگر شما نیم لیتر آب ژاول یا وایتکس را در یک محیط بسته مانند حمام مورد استفاده قرار بدهید، پس از نیم ساعت اگر در همان محیط بمانید و دارای ریه های سالمی هم باشید، صدمات جبران ناپذیری به ریه شما وارد می شود که حتی می تواند شما را تا بیهوشی هم بکشاند.

شباهت کرونا و وایتکس!

به گفته دکتر اکبری ویروس کرونا 2019 هنگامی که به ریه وارد می شود در همان ابتدا به لوب تحتانی و همچنین میانی ریه یک صدمه حدودا 20 درصدی وارد کرده و به این میزان ریه را درگیر خود می کند.
اگر بیمار کرونایی را در محلی قرار دهید که مرتب با وایتکس ضدعفونی می شود و بیمار در ارتباط مداوم با این محلول ضدعفونی کننده قرار بگیرد می تواند صدماتی به شدت بیشتر از کرونا ویروس بر ریه های بیمار بر جای گذاشته و در نتیجه میزان کشندگی محلول های ضدعفونی کلردار به مراتب بیشتر از کرونا ویروس 2019 است! هنگامی که مردم از مواد ضدعفونی کلردار استفاده می کنند در حقیقت باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن خود شده و در صورت ابتلا صدمات را چند برابر تجربه خواهند کرد.
دکتر اکبری برای توضیح بیشتر گفتند که در جنگ جهانی اول به دست آلمانی ها اولین سلاح شیمیایی از گاز کلر ساخته شد و با این سلاح جمعیتی بالای 5 هزار نفر را از بین بردند. گاز کلر بسیار سمی است و نباید مخصوصا در اتاق بیمار کرونایی از آن استفاده شود.

راهکار چیست؟

دکتر اکبری در مورد جایگزین های بهتر می گوید: می توان از مواد ارگانیک برای ضدعفونی استفاده کرد. بطور مثال محلول آب و نمک ارگانیک غلیظ و یا سرکه هم می توانند کرونا ویروس را نابود کنند و صدماتی مانند محلول های کلر دار را هم ندارند.
این متخصص در ادامه توصیه می کند: بهتر است برای ضدعفونی معابر، بیمارستان ها، لوازم شخصی بیمار کرونایی، حمام و سینک و دیگر بخش های منزل، از محلول غلیظ شده آب و نمک ارگانیک استفاده کنند تا پس از فروکش کردن بیماری کرونا ویروس 2019 با موج جدیدی از صدمات ریوی رو به رو نشویم.

تغذیه و کرونا

به عقیده دکتر اکبری در نبرد با کرونا ویروس سیستم ایمنی بدن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. سیستم ایمنی بدن چند لایه دفاعی دارد و اولین سپر ایمنی آن بیگانه خوارها یا همان ماکروفاژها هستند. این سلول ها با صرف انرژی خیلی بالایی کار می کنند. و به دنبال آنها فعال سازی لنفوسیت های T وB که بطور تخصصی تر به مبارزه با ویروس ها و مهاجم های خارجی می پردازند.
در نتیجه برنامه غذایی و میزان انرژی که به بدن می رسد می تواند اثر مستقیمی بر ضعف یا قدرت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. به گفته دکتر اکبری مواد نگهدارنده یک مشکل اساسی در تغذیه مردم جامعه است. مانند نان های بدون سبوس و آب های تصفیه کلردار و خمیردندان های حاوی فلوئور سمی و... تمام این موارد می تواند سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده و خطر کرونا ویروس را چند برابر کند.

حرف آخر

استنشاق مواد ضدعفونی کننده کلردار می تواند شش ها را سفید کرده و با صدمه رساندن به آنها تنفس را برای شما سخت کند. این فرایند به همراه تب و لرز اتفاق می افتد.
بهتر است برای ضدعفونی کردن مکان هایی که به مدت زیاد در آن قرار دارید از مواد کلردار استفاده نکنید که گاز ساطح از آن می تواند بسیار کشنده باشد. وایتکس می تواند به پوست شما هم آسیب برساند و در مدت زمان کوتاهی ریه و شش های شما را دچار مشکل کند و حتی باعث مرگ شود

پنج شنبه 7/1/1399 - 8:44
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

تایید اثربخشی روش جدید درمان کرونا توسط پزشکان آبادانی

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان:
🔹روش ابتکاری متخصصان بیمارستان طالقانی آبادان روی ۳۰ بیمار کرونایی، میزان مرگ و میر بیماران حاد را به صفر رساند.
🔹بر اساس تحقیق انجام شده این ترکیب دارویی نه در چین و نه در هیچ کشور دیگری برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار نگرفته است و مقاله علمی آن آماده شده و درصدد چاپ نتایج این تحقیق در یکی از نشریات معتبر داخلی و خارجی هستیم.

 

پنج شنبه 7/1/1399 - 8:19
ایرانگردی




مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از تجهیز میادین میوه و تره بار تهران به امکانات جدید ضد عفونی کننده و موادی که به این منظور به کار می‌روند، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه استمرار بیماری، مجهز شدن بیش از پیش به امکاناتی که به منظور پیشگیری از انتشار بیماری به کار می‌رود را ضروری ساخته است، گفت: همان‌قدر که خودمان را در مقابل تامین محصولات مورد نیاز مردم مسئول می‌دانیم، در تامین شرایط و بستر مناسب برای حفظ سلامت شهروندان نیز خود را متعهد می‌دانیم.
وی با اشاره به اینکه استفاده از دستگاه‌های مه‌پاش در میادین اصلی میوه و تره بار به همراه اضافه شدن ادوات ضد عفونی کننده و افشانه‌هایی که به این منظور به کار می‌رود را آغاز کرده‌ایم، اظهار کرد: با وجود محدودیت‌های موجود، تمام تلاش خود را به عمل آورده‌ایم تا تمام کارگران میادین میوه و تره بار به ماسک و دستکش مجهز باشند.
راد با بیان اینکه دمای بدن کارگران به صورت روزانه در میادین میوه و تره بار مورد سنجش قرار می‌گیرد و در صورت وجود تب، نسبت به اعزام آنها به مراکز درمانی اقدام می‌کنیم، تصریح کرد: رعایت بهداشت فردی کارگران، متضمن تامین بهداشت شهروندانی است که برای انجام خریدهای خود به میادین میوه و تره بار مراجعه می‌کنند. از این رو، موضوع سلامت کارگران را به صورت ویژه مورد توجه قرار داده‌ایم.
گفتنی است، روز گذشته عملیات ضد عفونی کردن میدان مرکزی میوه و تره بار با استفاده از دستگاه بزرگ مه‌پاش آتش نشانی انجام شد و تمامی اماکن و معابر این مجموعه 270 هکتاری توسط سازمان آتش نشانی، ضد عفونی شد.

چهارشنبه 6/1/1399 - 12:56
ایرانگردی

محمدی شهردار منطقه ۱۵ درتشریح مهمترین اقدامات این منطقه در مقابله با ویروس کرونا از خیرینی که در این روزهای سخت به شهروندان خدمت رسانی می کنند، قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، محمدی با اعلام اینکه گروه های مردمی در پی تشکیل جلسات شورای اداری جنوب شرق تهران در مقابله با کرونا در این منطقه شکل گرفتند، گفت: بسیج، روحانیون و شورایاران محله ها در گروه های مختلف برای ضدعفونی معابر، آپارتمانهای مسکونی ، مغازه ها، فروشگاهها و بوستانهای منطقه با بهره گیری از ۵۵۰۰۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده تاکنون اقدام کرده اند.

 وی در ادامه افزود: همچنین با اختصاص فضای تولیدی از سوی شهرداری منطقه؛  آنها نسبت به تهیه پارچه و دوخت ۴۵۰۰۰ عدد ماسک اقدام کرده و آنها را در بیمارستانها یا بین شهروندان کم برخوردار توزیع کردند.

شهردار منطقه یادآور شد: تهیه و توزیع ۱۴۰۰جفت دستکش لاتکس توسط خیرین و مسئولین خانه سلامت و کانون جوانان و توزیع بین شهروندان کم برخوردار و نیز تهیه و توزیع ۲۰۰ عدد شیلد پرستاری توسط خیرین و اهدا به بیمارستانها از دیگر اقدامات آنها بوده است.

محمدی ادامه داد: اعضای کانون جوانان و بسیج محله نیز به منظور کمک به شهروندان خاص؛ خریدهای ۱۱۰ خانواده سالمند،  معلول و یا افراد دارای بیماری دیابت و ... را انجام دادند‌ تا این افراد از منزل خارج نشده و در معرض بیماری قرار نگیرند.

وی با قدردانی از حضور گروه های مردمی، از شهروندان خواست تا با رعایت قرنطینه و حضور کمتر در مکان های عمومی، مدیریت شهری و گروه های مردمی را در مقابله با بحران کرونا یاری کنند.

 
 

 

چهارشنبه 6/1/1399 - 11:55
ایرانگردی

 

 

 

از سوی شهرداری منطقه 11 تمامی روزهای هفته در ایام نوروز  معابر ، اماکن عمومی و پرتردد، بوستان ها ، پیرامون بیمارستان ها و مراکز درمانی در بخش مرکزی شهر تهران توسط 600 کارگر ضد عفونی می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، کورش خرد معاون خدمات شهری و محیط زیست در این باره گفت: از نخستین روز اعلام شیوع ویروس کرونا تا کنون  600 نیروی خدمات شهری و فضای سبز این منطقه در سطح نواحی چهارگانه به صورت شبانه روزی و مستمر حتی در تعطیلات نوروزی اقدام به ضد عفونی تمامی بوستان ها و مبلمان شهری اعم از وسایل بازی ، نیمکت ها ، سرویس های بهداشتی عمومی ، مبلمان پارکی و وسایل ورزشی، ضد عفونی معابر اصلی و فرعی ، ضد عفونی روزانه پیرامون بیمارستان ها ، مراکز خرید و پر تردد ، میادین میوه و تره بار و گند زدایی و شستشوی مخازن زباله می کنند.

خرد با بیان این که توزیع اقلام بهداشتی شامل ماسک ، دستکش و مواد ضد عفونی کننده بین کارگران در حال انجام است؛ افزود: تمامی پرسنل و ارباب رجوع به شهرداری و پیمانکاران نیز مورد تب سنجی قرارمی گیرند.

به گفته معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 11 ، برخی از اقدامات ضد عفونی اماکن و معابر عمومی با مشارکت سمن ها و نهادها در حال انجام است که با توجه به فراگیری این ویروس ، مشارکت گروه های مردمی بسیار ارزنده است.

او همچنین با تأکید بر این که  اولویت مدیریت شهری در شرایط کنونی حفظ سلامت شهروندان است؛ خاطر نشان کرد : با برنامه ریزی های انجام شده اقدامات اجرایی  به صورت مستمر و شبانه روزی در حال اجراست و  حوزه های مختلف مدیریت شهری روزانه در بخش های  مشاعات شهر و مجموعه های سطح خدمات شهرداری  که مکان های تردد مردم هستند ؛ بر اساس پروتکل اقدام به ضد عفونی و گند زدایی می کنند.

 

چهارشنبه 6/1/1399 - 11:51
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

❌ میانگین سنی مبتلایان به کرونا در تهران ۵۰ سال است

سوری، اپیدمیولوژیست و عضو ستاد مدیریت کرونا:

🔺بیماری کرونا فقط سالمندان را دچار مرگ و میر نمی کند، بلکه در بین فوت شدگان، کسانی بودند که دچار بیماری زمینه ای هم نبوده و حتی کمتر از ۵۰ سال داشته اند.

🔻در صورتی که نکات بهداشتی رعایت نشود، شمار زیادی از هموطنان جان خود را از دست خواهند داد و اگر تنها ۲ درصد مبتلایان علامت دار فوت کنند، حدود ۲۰۰ هزار مرگ در کشور بر اثر این بیماری رخ خواهد داد.

چهارشنبه 6/1/1399 - 11:48
ایرانگردی



40 کیلومتر خط کشی محوری در معابر بزرگراهی محدوده منطقه 19 طی طرح استقبال از بهار  اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علیرضا مرآتی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اشاره به اجرای فعالیتهای ایمن سازی معابر بزرگراهی در طرح استقبال از بهار 99 گفت: در همین راستا 40 کلیومتر خط کشی در بزرگراه های آزادگان ، بزرگراه شهید هاشمی و علامه عسگری صورت گرفت.

همچنین  نصب 70 استوانه ایمنی، 20 بشکه ترافیکی و نزدیک به 50 خطرنما با پایه از دیگر اقدامات طرح استقبال از بهار در بزرگراه های آزادگان، شهید هاشمی، علامه عسگری، تندگویان و شهید کاظمی به منظور پیشگیری از تصادفات احتمالی در این معابر پرتردد است.

وی یادآور شد: از آغاز طرح استقبال از بهار تاکنون 40 تابلوی ایستگاه اتوبوس در محدوده منطقه نصب شده است. ضمن اینکه تابلوها و المان های ترافیکی آسیب دیده و فرسوده نیز در قالب نگهداشت شهر تعویض و درصورت نیاز ترمیم شده است.

چهارشنبه 6/1/1399 - 11:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته