• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 329
تعداد نظرات : 319
زمان آخرین مطلب : 5555روز قبل
اخبار
جام جم آنلاین: علیمحمد نوریان رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: 16 استان کشور سال آینده در معرض خشکی کامل قرار دارند.
به گزارش مهر ، رئیس سازمان هواشناسی کشور صبح دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: این در حالی است که سال آینده خشکسالی 22 استان کشور را تهدید می کند که 16 استان در معرض خشکسالی کامل هستند.

وی اظهار داشت: وضعیت استان گلستان از نظر خشکسالی نسبت به سایر استانهای بهتر است و بر اساس پیش بینی شرایط استان تا بهار آینده از نظر بارش و رطوبت نرمال است. با امکانات موجود، پیش بینی های طولانی مدت حدود 70 درصد و پیش بینی های کوتاه مدت هواشناسی 97 درصد صحت دارد.

به گفته نوریان اکنون از حدود هفت هزار نقطه ، اطلاعات هواشناسی اخذ می شود و برای حفاظت از جان و مال مردم باید آسیبها را کاهش داد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور بیان داشت: نمودار جهانی نشان می دهد که رخداد بلای طبیعی از نظر شدت بیشترشده است و برای کاهش آسیبها باید برنامه ریزی شود.

در این مراسم از زحمات و تلاشهای «محمدقاسمی کبریا» مدیرکل سابق هواشناسی استان گلستان قدردانی و «عبدالله زندی» به عنوان سرپرست اداره کل هواشناسی استان گلستان معرفی شد.

جمعه 9/12/1387 - 0:44
دانستنی های علمی

سلامت-آدم‌های صبور نه یک‌جا و یک روز بلکه همیشه و همه جا صبوری می‌کنند. اصلا مدل زندگی این‌جور آدم‌ها با صبر گره خورده است . لازمه اینکه آدم صبوری باشیم هم همین است که همه جا و در همه موقعیت‌ها صبوری کنیم و اگر نه، نمی‌شود گفت که آدم صبوری هستیم. آدم صبور شاید هر لحظه و در هر موقعیتی صبر به کارش بیاید. این خیلی فرق می‌کند با اینکه ما بعضی جاها و مثلا فقط در برابر خشم خویشتن‌دار باشیم و خودمان را وادار به صبر کنیم.صبوری درجای جای زندگی لازم است...

صبوری در مقابل وظایف


این طوری نیست که فرمانبری از خدا، عبادتش و کارهایی که می‌خواهد انجام‌شان دهیم خیلی راحت و مثل آب خوردن باشد. اینکه ما تصمیم بگیریم سبک زندگیمان را براساس خواسته خدا تنظیم کنیم سختی‌های خودش را دارد. هر چند که تحمل این سختی‌ها به نتیجه و عواقبش می‌ارزد ولی به هر حال بی‌صبر و تحمل نمی‌شود اجرایش کرد. اصلا همین صبر هم وسیله رسیدن به هدف است و هم اینکه هدف است. یعنی هم قرار است در نهایت آدم صبوری بشویم و هم اینکه برای خوب بودن باید صبوری کنیم.

 

 

تاب آوردن حرف‌های تیز


همیشه باید خودمان را آماده این مساله کنیم و با این موضوع کنار بیاییم که بالاخره با حرف‌های دیگران که به مذاقمان خوش نمی آید وآزارمان می دهد، روبه‌رو شویم. حرف حرف است! آدم‌ها هم خیلی مواظبش نیستند و هم اینکه خواه ناخواه با آدم‌هایی روبه‌رو خواهیم شد که خواسته یا ناخواسته حرفی خلاف میل ما می‌زنند. اگر با این مساله کنار بیاییم و ذهنمان آماده شنیدن بدی‌ها هم باشد، دیگر این حرف‌ها خیلی برایمان سنگین تمام نمی‌شود. اگر هم سنگین بودند به نفع خودمان است که تحمل‌شان کنیم و تا جایی که امکان دارد بی‌جواب بگذاریم‌شان چرا که شاید با یک آن خویشتن‌داری و تحمل در برابر یک حرف بتوانیم آتش یک فتنه بزرگ را خاموش کنیم.

 

 

وقتی هیچ‌کس به تو رأی نداد


از آن‌جایی که خیلی وقت‌ها منافع آدم‌ها با هم تناقض پیدا می‌کند و اصلا نمی‌شود که همیشه مطلوب همه بود و هر چه موضعت بر حق‌تر باشد مخالف‌های بیشتری پیدا می‌کند، نمی‌شود که با تکذیب و مخالفت بقیه رو‌به‌رو نشد. نمی‌شود که همیشه همه برایمان هورا بکشند و تاییدمان کنند. فقط چیزی که در مواجهه با تکذیب و مخالفت دیگران مهم است، این است که از کوره در نرویم و آستانه تحملمان را بالا ببریم. این جور مواقع اگر کمی‌ صبر و سکوت چاشنی رفتارمان کنیم بیشتر از هرکاری به نفعمان می‌شود.

 

 

جوابی به بدی‌ها


همیشه در زندگی هستند کسانی که خواسته یا ناخواسته با تو بدی خواهند کرد و شری به تو می‌رسانند. درست است که ما حق داریم بدی را جواب بدهیم ولی صورت انسانی و عاقلانه تر آن این است که قلب ما آن قدر بزرگ باشد که بدی را با خوبی و خوشی جواب بدهیم. نه اینکه کسی را به بدی کردن عادت بدهیم ولی خوبی تو در مقابل بدی دیگران از این شری که می‌توانست دامن‌گیر خیلی‌ها شود خیر و خوشی می‌سازد.

جمعه 9/12/1387 - 0:41
بیماری ها

سلامت-اخیرا به دلیل ارزش غذایی ویژه‌ای كه در حبوبات دیده شده، مصرف این گروه غذایی به عنوان منبع پروتیین گیاهی در كنار منابع حیوانی در یك برنامه غذایی سالم به شدت توصیه می‌شود...
در یك كلام، حبوبات سرشار از پروتیئن‌ها و كربوهیدرات‌های پیچیده‌اند و همین موضوع، اهمیت آنها را افزایش داده است. جالب است بدانید كربوهیدرات‌های پیچیده موجود در این گروه غذایی برای افرادی كه دایما احساس ضعف، گرسنگی و افت قند خون می‌كنند، بسیار مفید است .

زیرا می‌تواند قند خون را در حد مناسبی تنظیم كند.پروتیین این مواد غذایی را می‌توان به كمك غلات، كامل‌تر كرد و جالب این كه‌ این موضوع از قدیم در رژیم غذایی ایرانیان بوده است؛ به طور مثال، در غذایی مانند دلمه كه از لپه، نخود و برنج تهیه می‌شود، پروتیئن گیاهی كاملی در اختیار مصرف‌كننده قرار می‌گیرد. به علاوه،‌ اگر با یك ماده غذایی با منشأ حیوانی (مانند ماست یا گوشت) همراه شود، این ماده مغذی با كیفیت بسیار بالاتری در اختیار بدن قرار می‌گیرد. همان‌طور كه بارها و بارها درباره فیبر و اثر آن بر درمان یبوست صحبت كردیم، فیبری كه در حبوبات وجود دارد؛ به خصوص اگر به شكل مخلوطی با سایر سبزیجات مانند سبزیجات برگ سبز و یا كلمی‌كه در این غذا وجود دارد، میل شود؛ می‌تواند اثرات چشم‌گیرتری را بر درمان این عارضه داشته باشد.


با وجود تمام ویژگی‌هایی كه‌ این گروه از مواد غذایی دارند، مشكل اصلی آنها نفاخ بودن است كه برای رفع آن توصیه می‌شود آنها را قبل از مصرف 1 تا 2 ساعت خیسانده و قبل از اضافه كردن به غذا، آب حاصل از خیساندن را دور بریزید. در موارد حساس‌تر، حتی در هنگام پخت نیز بهتر است بعد از یك بار جوش خوردن، آب حاصل از پخت را دور بریزید تا خوردن حبوبات با كمترین نفخ همراه باشد.


به علاوه، از آنجا كه جوانه زدن تا حدودی تركیبات نفخ‌زای حبوبات را كاهش می‌دهد، افرادی كه با خوردن كمی‌حبوبات نفخ می‌كنند، می‌توانند از جوانه آنها استفاده كنند.

جمعه 9/12/1387 - 0:37
بیماری ها

یک متخصص طب سوزنی گفت: افرادی كه از نظر اقتصادی دارای وضعیت مطلوبی نیستند به دلیل مشكلات روحی ناشی از این امر به چاقی كاذب مبتلا می شوند.
دكتر علی ابوالحبیب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: سازمان بهداشت جهانی، شیوع بیش از 15 درصد چاقی را كه نیاز به مداخله درمانی دارد تعیین كرده كه استفاده از رژیم های دارای كربوهیدارات در چند سال گذشته مفید بوده است.

وی گفت: بهترین زمان برای شناخت وپیشگیری از تبدیل چاقی سنین 7 تا 12 سال است كه بنا بر تعریف چاقی، در امریكا 50 میلیون نفر اضافه وزن دارند و 12 میلیون نفر به شدت چاق هستند كه وضعیت اقتصادی بالا و پایین هم می تواند در بروز چاقی تاثیر داشته باشد.

وی تصریح كرد: وضعیت اقتصادی مطلوب می تواند همراه با دستیابی به غذاهای پركالری و بی تحرك ناشی از استفاده از وسایل و امكانات رفاهی بیشتر وهمچنین وضعیت اقتصادی پایین و نامطلوب به دلیل ایجاد مشكلات روحی می تواند در چاق شدن موثر باشد.

وی خاطر نشان كرد: مشكلات روحی كه منجر به انواع بیماری های مختلف روحی و روانی می‌شود در سیستم مكانیسم بدن تاثیر می گذارد و اگر فرد سابقه چاقی ارثی داشته با شد مبتلا به چاقی می‌شود.




جمعه 9/12/1387 - 0:30
اخبار

شهرك‌نشینان صهیونیست در اقدامی اهانت‌بار، به پشتیبانی ده‌ها دستگاه خودروی نظامی ارتش رژیم اشغالگر قدس، آرامگاه حضرت یوسف(ع) در شهر نابلس را مورد هتك حرمت قرار دادند.

به گزارش فارس به نقل از منابع امنیتی فلسطینی، ده‌ها تن از شهرك‌نشینان صهیونیست نیمه شب گذشته به پشتیبانی ارتش رژیم صهیونیستی و تحت تدابیر شدید امنیتی، به وسیله چند اتوبوس به نابلس انتقال یافتند تا آرامگاه مقدس حضرت یوسف(ع) را مورد هتك حرمت قرار دهند.

به گفته شاهدان عینی، این صهیونیست‌ها با ورود به منطقه‌ای نزدیك اردوگاه "بلاطه " در شرق نابلس، به مدت دو ساعت، این مزار مطهر را به نجاست آلوده كرده و پس از آن با حمایت ارتش رژیم صهیونیستی این مكان را ترك كردند.

این چندمین اقدام به هتك حرمت اماكن مقدسه دینی در فلسطین از سوی صهیونیست‌ها طی هفته‌های گذشته به شمار می‌آید.

سازمان‌های دینی و نهادهای حقوقی هنوز واكنشی به این اقدام اهانت‌آمیز نشان نداده‌اند. شهرك‌نشینان صهیونیست در اقدامی اهانت‌بار، به پشتیبانی ده‌ها دستگاه خودروی نظامی ارتش رژیم اشغالگر قدس، آرامگاه حضرت یوسف(ع) در شهر نابلس را مورد هتك حرمت قرار دادند.

به گزارش فارس به نقل از منابع امنیتی فلسطینی، ده‌ها تن از شهرك‌نشینان صهیونیست نیمه شب گذشته به پشتیبانی ارتش رژیم صهیونیستی و تحت تدابیر شدید امنیتی، به وسیله چند اتوبوس به نابلس انتقال یافتند تا آرامگاه مقدس حضرت یوسف(ع) را مورد هتك حرمت قرار دهند.

به گفته شاهدان عینی، این صهیونیست‌ها با ورود به منطقه‌ای نزدیك اردوگاه "بلاطه " در شرق نابلس، به مدت دو ساعت، این مزار مطهر را به نجاست آلوده كرده و پس از آن با حمایت ارتش رژیم صهیونیستی این مكان را ترك كردند.

این چندمین اقدام به هتك حرمت اماكن مقدسه دینی در فلسطین از سوی صهیونیست‌ها طی هفته‌های گذشته به شمار می‌آید.

سازمان‌های دینی و نهادهای حقوقی هنوز واكنشی به این اقدام اهانت‌آمیز نشان نداده‌اند.

جمعه 9/12/1387 - 0:27
اخبار

خبرگزاری فارس: جانشین راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: «محرومیت همیشگی از رانندگی» در قانون جدید اخذ جرایم قرار گرفت.


سردار كمال هادیانفر در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس گفت: قانون اخذ جرائم رانندگی به همت قوه قضائیه، كمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی تهیه شده است. این قانون از 37 سال پیش تغییر نكرده و نیازمند اصلاح است.
سردار هادیانفر افزود: در این قانون همه مسائل و تخلفات رانندگی به صورت ریز و تخصصی بررسی شده و تلاش شده تا نگاه همه جانبه‌ی به موضوعات شود.
جانشین راهنمایی و رانندگی ناجا اظهار داشت: در قانون جدید، رانندگان را جریمه خواهیم كرد، در حالی‌كه در قانون قبلی خودروها جریمه می‌شدند.
وی گفت: در قانون جدید اگر وزن تخلفات راننده از حد مشخصی بگذرد، محرومیت‌ها و محدودیت‌های خاصی برای رانندگان اعمال می‌شود، كه توقیف گواهینامه، انجام معاینات پزشكی خاص، محرومیت همیشگی از رانندگی و ... از محرومیت‌های مطرح در این قانون است.
جانشین راهنمایی و رانندگی ناجا اظهار داشت: تا پایان سال قانون اخذ جریمه‌های رانندگی در صحن علنی مجلس به تصویب خواهد رسید.

خبرگزاری فارس
پنج شنبه 8/12/1387 - 19:1
بیماری ها

مقدمه

گوشهای ما مسئول دو حس حیاتی اما کاملا متفاوت هستند: شنوایی و تعادل. صداهای تشخیص داده شده از طریق گوشها ، اطلاعات اساسی را درباره محیط خارجی به ما می‌دهند و به ما اجازه می‌دهند با روشهای پیچیده‌ای چون گفتار و موسیقی ارتباط برقرار کنیم. علاوه بر این گوشها در حس تعادل ما نیز سهم دارند. درک ناخود آگاه وضعیت بدن در فضا به ما اجازه می‌دهد تا بایستیم و حرکت کنیم بدون آنکه زمین بخوریم.
گوش دارای اندامهای مجزای شنوایی و تعادل است که صداهای دنیای اطرافمان و اطلاعات درونی درباره وضعیت و حرکتمان را تشخیص می‌دهد. ساختمانهای حسی داخل گوش ، اشکال متفاوت اطلاعات را به صورت ایمپالسهای عصبی برگردانده تا از طریق اعصاب به قسمتهای مختلف مغز ، جایی که اطلاعات تجزیه و تحلیل می‌شوند، فرستاده شوند. توانایی ما در تفسیر اصوات و استفاده از اطلاعات ، درباره تعادل در زمان نوزادی و کودکی شکل می‌گیرد.

کیفیت صوت

در واقع صوت ارتعاش مولکولها در هوای اطراف ماست. درجه بلندی (Pitch) یک صدا (میزان بم یا زیر بودن) ویژگی‌ای از امواج صوت می‌باشد که فرکانس (تواتر) نامیده می‌شود. فرکانس تعداد ارتعاش در هر ثانیه است و در واحدهایی به نام Hertz سنجیده می‌شود. هر چقدر فرکانس بالاتر باشد صدا زیرتر است. شدت و قدرت یک صدا به نیروی امواج صوتی بستگی دارد که در واحدهایی به نام دسی بل (Decibel) اندازه‌گیری می‌شود . با هر ١٠ دسی بل افزایش در قدرت صدایی به بلندی دو برابر شنیده می‌شود، بنابراین صدایی با ٩٠ دسی بل دو برابر قویتر از صدایی با ٨٠ دسی بل است.
مکالمه بطور معمول در حدود ٦٠ دسی بل است صدایی تقریبی ترافیک معمولا در حدود ٨٠ دسی بل می‌باشد. قرار گرفتن در معرض صدای بالاتر از ١٢٠ دسی بل حتی برای مدتی کوتاه می‌تواند به شنوایی ما آسیب برساند.میزان توانایی ما در تجزیه صداهای مرکب مثل موسیقی و اینکه یک صدا چقدر بلند باشد تا قادر به شنیدن آن باشیم با یکدیگر متفاوت است. گوش انسان بطور معمول قادر است صداهایی با فرکانسهای بین ٢٠٠٠٠ - ٣٠ هرتز را تشخیص دهد، اما توانایی شنیدن صداهای فرکانس بالا با افزایش سن ، کاهش می‌یابد. حیواناتی مثل خفاش (bat) و سگ می‌توانند صداهایی با فرکانس های بالاتر از حد طبیعی شنوایی انسان را بشنوند.

تعادل و حرکت

در تعادل و حرکت گوشها دارای این عملکرد هستند: آگاهی از موقعیت سر و تشخیص چرخش و حرکت سردر تمامی جهات. مغز اطلاعات گوشها را با اطلاعات حاصل از گیرنده‌های موقعیت در عضلات ، تاندونها و مفاصل و اطلاعات بینایی بدست آمده از چشمها ترکیب می‌کند. ترکیب این اطلاعات باهم ما را قادر می‌سازد تا بدون از دست دادن تعادل در جهات مختلف حرکت کنیم. گوش از سه قسمت خارجی ، میانی و داخلی ساخته شده است. گوش خارجی دارای لاله گوش و مجرا می‌باشد. این لوله پر از هوا به پرده گوش منتهی می‌شود که در پاسخ به صدا مرتعش می‌شود.
پشت پرده گوش ، گوش میانی قرار دارد که از هوا پر شده و دارای سه استخوان ظریف می‌باشد که استخوانهای شنوایی نامیده می‌شوند. چکشی(malleus) ، سندانی (incus) و رکابی (stapes). این استخوانها ارتعاش پرده را به غشا دریچه بیضی که جدا کننده گوش میانی از گوش داخلی است ، منتقل می کنند. در گوش داخلی که پر از مایع می‌باشد حلزون قرار دارد که دارای گیرنده حسی برای شنوایی و ساختمانهای دیگری برای حرکت و تعادل است.

مکانیسم شنوایی

توانایی شنوایی به یک سری وقایع پیچیده در گوش بستگی دارد. امواج صوتی در هوا از طریق ساختمانهایی به گیرنده شنوایی منتقل می‌شوند. این گیرنده اندام کورتی نام داشته و در گوش داخلی قرار گرفته است. داخل اندام کورتی ، ارتعاشات فیزیکی بوسیله سلولهای مویی (hair cells) حسی تشخیص داده می‌شود و این سلولها با تولید سیگنالهای الکتریکی پاسخ می‌دهند. اعصاب این سیگنالها را به مغز منتقل می‌کنند و در آنجا این سیگنالها تفسیر می‌شوند . فرکانسهای مختلف صوتی سلولهای مویی را در قسمتهای مختلف اندام کورتی تحریک کرده و باعث درک اصواتی مثل موسیقی و مکالمه می‌شوند. صدا در نواحی شنوایی دو طرفه مغز پردازش می‌شود. اما صحبت بیشتر در طرف چپ مغز تفسیر می‌شود.

حس تعادل

توانایی ایستادن صاف و راه رفتن بدون آنکه بیفتیم به حس تعادل ما بستگی دارد. ساختمانهایی در گوش داخلی مثل دستگاه وسیتبولار (دهلیزی) شناخته شده‌اند که با تعیین وضعیت و حرکت سر در ایجاد تعادل نقش دارند. دستگاه وستیبولار از سه مجرای نیم دایره و دو دهلیز ساخته شده است. حرکت سر بوسیله سلولهای مویی در ساختمانهایی در مجاری نیم دایره که کریستا (cristae) نامیده می‌شوند و دو ساختمان در دهلیز که ماکولا (maculae) نامیده می‌شوند تشخیص داده می‌شود. حرکات چرخشی سر بوسیله کریستا که در مجاری نیم دایره قرار دارند تشخیص داده می‌شوند. بنابراین حرکت سر در هر جهتی بوسیله حداقل یک مجرا تشخیص داده می‌شود. این اطلاعات باعث حفظ تعادل و ثبات بینایی هنگام حرکت سر می‌شود.

حرکت خطی و وضعیت ایستا(ساکن static )

دو ماکولای درون و ستیبول در گوش داخلی حرکت خطی را حس می‌کنند. به عنوان مثال هنگام مسافرت با ماشین یا استفاده از آسانسور موقعیت سر به نیروی جاذبه بستگی دارد. تشخیص موقعیت سر در ارتباط با جاذبه به ما کمک می‌کند. به عنوان مثال ، هنگامی که درون آب عمیق شیرجه می‌زنیم به ما می‌فهماند از چه جهتی به سطح آب بیاییم.

راههای ارتباطی

اگر چه گوشها به ظاهر ساختمانهای مجزایی دارند، آنها مستقیما با بینی و حلق ارتباط دارند. قسمت قابل رویت گوش ، لاله گوش (pinna) با مجرای گوش مرتبط است که در انتهای آن پرده گوش (eardrum) قرار دارد. پشت این پرده ، گوش میانی است که یک فضای پر از هواست که از طریق مجرایی به نام شیپور استاش (Eustachian tube) با حفره پر پشت بینی و حلق مرتبط می‌باشد . این مجرا مسوول ایجاد فشار مشابه در هر دو طرف پرده است. ساختمان گوش داخلی در عمق جمجمه قرار گرفته و حاوی اندامهای حسی برای صدا و تعادل می‌باشد.

آناتومی گوش

دیدکلی
گوش از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است. امواج صوتی مراحل مختلفی را درون گوش طی می‌کنند تا به اعصاب شنوایی تبدیل شوند. هر کدام از اجزای گوش درونی را این امواج تاثیر گذاشته (تقویت، جمع آوری ، تغییر فرکانس ، انتقال و...) و به اعصاب شنوایی می‌رسند. ساختمان گوش از قسمتهای مختلفی تشکیل شده است.
گوش خارجی
گوش خارجی امواج صوتی را جمع آوری و متمرکز می‌سازد و از دو قسمت تشکیل شده است.
لاله گوش
لاله گوش در غالب حیوانات متحرک است، و برای جمع کردن و هدایت امواج صوتی و تشخیص جهت صدا بکار می‌رود، ممکن است به طرف منبع صورت متوجه شود. در انسان لاله گوش بی‌حرکت است ولی تا اندازه‌ای جهت صوت را می‌تواند تشخیص دهد.
مجرای گوش خارجی
مجرای گوش خارجی لوله‌ایست که تقریبا 2 تا 3 سانتیمتر طول دارد و در حدود یک سانتیمتر مکعب حجم دارد و به پرده صماخ ختم می‌شود. ارتعاشات صوتی تا قسمت انتهایی این لوله بوسیله هوا منتقل شده ، پس از آن بوسیله محیطهای جامد و مایع به گوش میانی انتشار می‌یابد.
پرده صماخ
پرده صماخ غشایی است که بوسیله اصوات با فرکانسهای مختلف مرتعش می‌شود. درجه کشش آن از محیط به طرف مرکز تدریجا زیاد شده و به همین علت است که هر قسمت از این پرده بوسیله فرکانس معینی مرتعش می‌شود.
گوش میانی
گوش میانی امواج را تقویت و منتقل می‌کند. گوش میانی در حفره استخوانی موسوم به صندوق تمپان (Caisse De Tympan) قرار دارد و بوسیله شیپور استاش (Trompand Eustache) به حلق می‌رسد. ارتعاشات هوا که از گوش خارجی به پرده صماخ می‌رسد بوسیله چهار استخوان کوچک که یکی پس از دیگری متکی بهم مفصل شده است، به گوش داخلی منتقل می‌گردد. این چهار استخوان بر حسب شکلی که دارند شامل چکشی ، سندانی ، عدسی و رکابی است. وظیفه آنها کم کردن دامنه ارتعاشات و در نتیجه افزایش تغییرات فشار است.
پنجره بیضی
استخوان چکشی به پرده صماخ و استخوان رکابی به پنجره بیضی (Ovale) ختم می‌شود که سطح آن 4 مرتبه از پرده صماخ کوچکتر است. چون سطح صماخ 14 مرتبه از سطح بیضی بزرگتر است لذا فشار در پنجره بیضی 14 مرتبه زیاد می‌گردد. این بهترین وسیله‌ای است که می‌توان انرژی ارتعاشی یک محیط با وزن مخصوص کم را (هوا) به محیطی با وزن مخصوص زیاد منتقل نمود.
پنجره گرد
در گوش میانی ، پنجره دیگری وجود دارد که به پنجره گرد (Round) مرسوم است. پنجره گرد و پنجره بیضی حد فاصل بین گوش داخلی و میانی است. پنجره بیضی ارتعاشاتی را که به پرده صماخ می‌رسد از طریق استخوانهای گوش میانی به گوش داخلی منتقل می‌کند و پنجره گرد سبب می‌شود مایع گوش داخلی که در محفظه غیر قابل ارتعاشی قرار دارد، بتواند مرتعش شود.
گوش داخلی
گوش داخلی امواج منتقل شده از گوش میانی را دریافت و آن را به امواج شنوایی تبدیل می‌کند. گوش داخلی اصلی‌ترین قسمت گوش است و از چندین قسمت تشکیل شده است.
• مجاری نیم حلقوی: در ساختمان گوش سه مجرای نیم حلقوی واقع شده است که برای حفظ تعادل بدن در فضا بکار می‌رود و در امر شنیدن تاثیر ندارد.
• کیسه اوتریکول و ساکول: مجاری نیم حلقوی بالای کیسه‌ای بنام اوتریکول قرار گرفته‌اند (Utricule) ، که بوسیله مجرایی به یک کیسه کوچکتر مرسوم به ساکول (Saccule) وصل می‌شود.
حلزون
در زیر مجاری نیم حلقوی ، حلزون (Limacon) قرار گرفته که حفره‌ای پیچیده به شکل حلزون است و بوسیله دریچه بیضی به گوش میانی مربوط می‌شود. تعداد حلقه‌های این مارپیچ 2.5 ، طولش 38 میلیمتر و قطر قاعده آن در حدود 3.3 میلیمتر است. حلزون از مایعی پر شده و بوسیله دو پنجره بوسیله غشای مسدود به صندوق تمپان ارتباط دارد. یکی پنجره بیضی که ارتعاشات را دریافت می‌کند و دیگری پنجره گرد بوده و عمل آن این است که به مایعی که در حلزون قرار دارد، امکان ارتعاش می‌دهد.
• مجرای حلزونی:در وسط حلزون مجرای حلزونی قرار دارد که به ساکول معروف است.
• غشا بازیلر:حفره حلزون بوسیله جدار طولی به نام غشا بازیلر به دو قسمت تقسیم می‌شود.
اندام کورتی
روی غشا بازیلر مجموعه‌ای مرسوم به اندام کورتی (Corti) یا عضو کورتی قرار گرفته است. تعداد اندام کورتی از قاعده حلزون به طرف راس آن بتدریج افزایش می‌یابد.
تونل کورتی
عضو کورتی از یک سلسله سلولهایی به شکل میله که راس آنها دو به دو و مجاور هم قرار دارد، تشکیل می‌شود. بدین طریق مجرایی با مقطع مثلثی شکل را محدود می‌سازد که به تونل کورتی معروف است.
شروع حس شنوایی
یک سر میله روی غشا بازیلر تکیه داشته و سر دیگر آن آزاد است. لذا هر میله می‌تواند در داخل آندولنف (مایع مجرای حلزونی) حرکت آزاد داشته باشد. روی دو طرف تونل کورتی سلولهای مژه‌دار شنوایی قرار دارند که انشعابات نهایی عصب شنوایی به آنها منتهی می‌گردد، و می‌توان شروع حس شنوایی را از این ناحیه دانست.

چگونه می شنویم؟

گوش انسان سه بخش دارد:
• گوش خارجی
• گوش میانی
• گوش داخلی
گوش خارجی: شامل لاله و مجرای گوش است و صدا را به داخل هدایت می کند. در انتهای مجرای گوش پرده گوش قرار دارد که حدفاصل گوش خارجی و میانی می باشد. لاله گوش در شنوایی انسان چندان اهمیتی ندارد و به غیر از جهت یابی نقش دیگر آن در زیبایی ظاهری است.
گوش میانی: فضایی پر از هواست که پشت پرده گوش قرار گرفته است در این فضا سه استخوانچه به نام های چکشی، سندانی و رکابی قرار دارند. هنگامیکه صدا پرده گوش را به ارتعاش در می آورد، این زنجیره استخوانی نیز مرتعش شده و این حرکات از طریق استخوانچه رکابی به مایعات گوش داخلی منتقل می شوند.
گوش داخلی: این قسمت در داخل یک محفظه میان تهی در استخوان گیجگاهی سر قرار دارد و ارگان مستقلی نیست بلکه شامل کنده کاری هایی در داخل استخوان گیجگاهی است. این قسمت پر از مایع می باشد. هنگامیکه این مایع به حرکت در می آید، اجزاء گوش داخلی مثل غشاء قاعده ای و سلول های مژکی هم به نوسان در می آیند. هر یک از این سلول های مژکی به صدای خاصی تعلق دارند. سلول های مژکی مربوط به صداهای بم در نوک حلزون و سلول های مربوط به صداهای زیر در قاعده حلزون قرار دارند. نهایتاً نوسانهای این قسمت به پیام های عصبی تبدیل شده و از طریق اعصاب شنوایی به مغز منتقل می شوند.
احساس شنیدن در حلزون گوش (گوش داخلی) اتفاق می افتد و درک در مغز.

مزایای تقویت دو گوشی

1. فهم بهتر گفتار:
با استفاده از دو سمعک شنیدن انتخابی (Selecting Hearing) آسانتر از یک گوشی حاصل خواهد شد. این بدان معنی است که مغز شما می تواند بر روی محاوره ای که می خواهد بشنود، تمرکز کند. بنا به تحقیقات انجام شده افرادی که بطور مدام از دو سمعک استفاده می کنند گفتار و محاوره را مشخصا بهتر از افرادی که از یک سمعک استفاده می کنند، درک خواهند کرد.
2. درک بهتر در مجامع و موقعیت های پر سر و صدا:
فهم گفتار در شرایط شنیداری دشوار زمانی که از دو سمعک استفاده شود بهبود می یابد. برخی تکنولوژی های تقویت کنندگی پیشرفته دو گوشی عملکرد بهتری در محیط پر سر و صدا نسبت به تکنولوژی های قدیمی تر دارند.
3. توانایی بیشتر جهت یابی صدا:
این توانایی �Localization� (جهت یابی) نامیده می شود. جهت یابی امکان کشف جهت صدایی را که می شنوید، فراهم می آورد (یعنی کسی که با شما صحبت می کند، صدای ترافیک و ...)
4. کیفیت بهتر صدا:
شنیدن به طریق استریو باعث می شود که شما طبیعی ترین کیفیت صدا را دریافت کنید. با استفاده از دو سمعک میدان شنیداری شما از 180 درجه (با یک سمعک) به 360 درجه (با دو سمعک) افزایش می یابد. این میدان وسیع تر حس بهتری از توازن و کیفیت صدا را فراهم می آورد.
5. کیفیت تن صافتر:
عموماً استفاده از دو سمعک شدت صدای (Volume) کمتری را نیاز دارد و این می تواند موجب کاهش اعوجاج، تولید مجدد بهتر اصوات تقویت شده و کاهش مصرف باتری گردد.
6. محدوده شنوایی وسیع تر:
شما با دو گوش اصوات دورتر را بهتر از یک گوش می شنوید. صدایی که از فاصله 3 متری با یک گوش به سختی قابل شنیدن است با استفاده از دو گوش به راحتی تا فاصله 12 متری نیز شنیده می شود.
7. تشخیص بهتر اصوات:
اغلب با استفاده از تنها یک سمعک بیشتر سر و صداها و کلمات مشابه شنیده می شوند، اما با استفاده از دو سمعک همانند دو گوش تمایز اصوات بسیار آسانتر است.
8. فعال نگاه داشتن هر دو گوش:
تحقیقات نشان داده است که با استفاده از تنها یک سمعک، گوش غیر تقویت شده رو به از دست دادن توانایی شنیدن و فهم گفتار می رود. این پدیده از نظر کلینیکی اثر تحلیل شنیداری (Auditory deprivation Effect) نامیده می شود . افرادی که از دو سمعک استفاده می کنند هر دو گوششان فعال باقی می ماند.
9. با دو سمعک شنیدن کمتر خسته کننده و گوش دادن بیشتر خوشایند است:
بیشتر افرادی که از دو سمعک استفاده می کنند اعلام کرده اند که گوش دادن و تمرین محاوره با استفاده از دو سمعک به جای تنها یک سمعک لذت بخش تر است و این بدان علت است که دیگر مجبور به محدود کردن شنیدن با گوش بهتر نخواهند بود. در نتیجه شنوایی دو گوشی کمک می کند که گوش دادن برایشان آرامش بخش تر شود.
10. احساس شنوایی متوازن:
شنوایی دو گوشی منجر به حس توازن دریافت اصوات خواهد شد که بدان اثر استریو اطلاق می شود. شنوایی تک گوشی احساسی را ایجاد می کند که گویی صوت تنها از یک گوش شنیده می شود، حتی زمانی که باقیمانده شنوایی در گوش مقابل وجود دارد.
11. راحتی بیشتر با اصوات بلند:
با تنظیم کنترل شدت (Volume Control) در حد پایین تر روی هر دو سمعک تحمل اصوات بلند راحت تر می گردد.
12. کاهش بازخورد (Feedback) و سوت کشیدن:
با تنظیم کنترل شدت (Volume Control) در حد پایین تر، امکان بازخورد صدای فیدبک کمتر خواهد بود.
13. بهبود وزوز:
حدود 50 درصد از افراد دارای وزوز در گوشهایشان زمانی که از دو سمعک استفاده کردند بهبودی را اظهار نمودند. اگر این افراد تنها از یک سمعک استفاده کنند همچنان صدای وزوز در گوش بدون سمعک وجود دارد.
14. رضایت بیمار:
تحقیقات نشان داده اند که بیش از 4 هزار نفر با کم شنوایی دو طرفه هنگام استفاده از سمعک در دو گوش رضایت بیشتری را نسبت به استفاده از یک سمعک داشتند.

علل کاهش شنوایی

عوامل متعددی می توانند بر سیستم شنوایی تأثیر سوء گذاشته و موجب کاهش شنوایی شوند. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• تأثیر داروها (برخی داروهای سمی برای گوش عبارتند از آسپرین، جنتامایسین، کاناماپسین، نئومایسین، استریتومایسین، سالیسیلات، کینین و ...)
• تأثیر صدای بلند (ضربه صوتی)
• بیماری ها (سرخجه مادرزادی، اوریون، مخملک، منیر، سیفیلیس گوش، اوتیت میانی، اتوسکلروز، پارگی پرده گوش تمپان و ...)
• تأثیر سن (پیر گوشی)
• زردی بالا هنگام تولد نوزاد
• عوامل ارثی و ژنتیکی (وجود فرد کم شنوا در خانواده)

انواع کم شنوایی بر حسب محل ضایعه در سیستم شنوایی:

1. کم شنوایی انتقالی: این کم شنوایی زمانی اتفاق می افتد که بر سر راه انتقال صوت از کانال گوش خارجی به گوش داخلی مانعی ایجاد شود نظیر پارگی پرده گوش، اختلال عملکرد شیپور استاش، اوتیت میانی، وجود جرم گوش، ورود جسم خارجی در کانال گوش و .... اغلب کم شنوایی های انتقالی از طریق دارو یا جراحی برطرف می شوند.
2. کم شنوایی حسی ـ عصبی: این نوع کم شنوایی زمانی اتفاق می افتد که سلول های شنوایی و یا عصب شنوایی آسیب دیده باشند. این نوع کم شنوایی غیر قابل برگشت بوده، تأثیر داروها، سرو صدای زیاد، برخی بیماری ها و پیرگوشی می توانند باعث این نوع کم شنوایی شوند.
3. کم شنوایی آمیخته: زمانی این کم شنوایی اتفاق می افتد که فرد توأماً دچار کم شنوایی انتقالی و حسی ـ عصبی شود. اگر کم شنوایی انتقالی هم برطرف شود چون کم شنوایی حسی ـ عصبی معمولاً بهبود پیدا نمی کند، می توان گفت این نوع کم شنوایی به طور صددرصد بهبود نمی یابد.
4. کم شنوایی مرکزی: در این کم شنوایی فرد ادیوگرام طبیعی داشته ولی قادر به درک گفتار نمی باشد، کشف این کم شنوایی نیاز به آزمایشات تخصصی تر داشته و با یک سنجش شنوایی معمولی (ادیومتری) قابل تشخیص نمی باشد.)
5. کم شنوایی غیر عضوی: در این نوع کم شنوایی هیچ گونه مشکلی در سیستم شنوایی وجود ندارد اما به نظر می رسد که فرد دچار کم شنوایی است. این کم شنوایی می تواند تمارضی و یا سایکوژنیک باشد. در نوع تمارضی فرد به هر دلیل تمایل دارد خود را کم شنوا جلوه دهد و در نوع سایکوژنیک فرد به دلیل مشکلات عاطفی ـ روانی علیرغم اینکه هیچگونه ضایعه ای در سیستم شنوایی خود ندارد، احساس کم شنوایی می کند.

تأثیرات سوء کم شنوایی

کم شنوایی با توجه به میزان و نوع آن می تواند تأثیرات سوء فراوانی را بر موارد زیر بگذارد:
• زبان و گفتار (بیشترین تأثیر کم شنوایی بر رشد زبان و گفتار فرد می باشد).
• مسائل عاطفی ـ روانی
• آموزشی
• اجتماعی

اختلالات دهلیزی

اختلالات دهلیزی از جمله علل اصلی شکایات شایعی نظیر سرگیجه و عدم تعادل در بزرگسالان و سالمندان است و هر قدر که جمعیت سالمندان افزایش می یابد، شکایات مرتبط با اختلالات تعادلی نیز افزایش می یابد. توانبخشی دهلیزی از جمله اصلی ترین روش های درمانی در این بیماران می باشد.

تست خود ارزیابی شنوایی

با انجام این تست خود وضعیت شنوایی تان را تخمین بزنید.
لطفاً هر گزینه را با دقت بخوانید .
1ـ چنانچه هر یک از صداهای زیر را تشخیص نمی دهید، جواب بله بدهید.
• یخچال
• آب جاری
• تیک تیک ساعت
• دستگاه های گرمازا
• دستگاه ظرفشویی یا لباسشویی
• زنگ تلفن
• خش خش ناشی از مچاله کردن کاغذ و یا روزنامه
• صدای برخورد دو لیوان و یا یخ به لیوان هنگامی که یخ را در لیوان می اندازید.
• صدای هوم مربوط به فن مایکروویو
2ـ مردم از اینکه من خیلی بلند صحبت می کنم، شکایت دارند.
3ـ در محیط های پرسرو صدا، به سختی می توانم مکالمه را ادامه دهم.
4ـ هنگامیکه شخصی از اتاقی دیگر صحبت می کند، به سختی متوجه می شوم.
5ـ در شنیدن صدای خانم ها و یا بچه ها خیلی مشکل دارم.
6ـ هنگامی که کسی زیرلبی و آرام صحبت می کند، باید بخواهم گفته اش را تکرار کند.
7ـ من در یک محیط پر سروصدا کار می کنم (کسی که در کارخانه کار می کند و یا راننده تاکسی)
8ـ در تشخیص منبع صدا و اینکه صدا از کجا آمده دچار مشکل می شوم.
9ـ در مکانهای عمومی برای شنیدن مکالمه باید خیلی تلاش کنم.
10ـ نمی توانم کنار دیگران به تماشای تلویزیون بنشینم چون متوجه صدای تلویزیون نخواهم شد.
11ـ مشکل شنوایی من باعث سوء تعبیر و ایجاد مشکل در محیط کار و یا خانواده ام شده است.
12ـ بخاطر مشکل شنوایی ام، شرمنده شده ام.
13ـ از شرکت در جمع های اجتماعی و یا فعالیتها اجتناب می کنم چون خوب نمی شنوم.

نتیجه تست:

چنانچه 6 مرتبه یا کمتر پاسخ بله داشته باشید: فعلاً نیاز به انجام اقدام خاصی در مورد شنوایی تان نیست.
چنانچه 7 مرتبه یا بیشتر پاسخ بله داشته باشید: حتماً جهت انجام آزمایش و سنجش شنوایی به کلینیک تخصصی گوش مراجعه کنید.

منابع :

دانستنی های گوش nhsir

آناتومی گوش daneshnameh.roshd

پنج شنبه 8/12/1387 - 18:53
ازدواج و همسرداری

در زندگی زناشویی، خواسته یا ناخواسته ممکن است بگومگو و درگیری‌هایی پیش آید که موجب ناراحتی و دلخوری‌های زوجین شود. شاید این درگیری‌ها حتی در بهترین و موفق‌ترین ازدواج‌ها نیز رخ دهد. منشا این اختلافات ممکن است مسایل مالی، کمبود در روابط عاطفی و کلامی، دخالت‌های اطرافیان و... باشد. مساله مهمی که در این میان اهمیت دارد، این است که بیشتر این اختلافات جزیی، به آسانی قابل حل است.
گاهی اوقات یک عذرخواهی ساده می‌تواند بالاترین اختلاف را حل کند. اما بعضی از ما از این جمله ساده و بدون دردسر استفاده نمی‌کنیم. اگر شما به دلیل اشتباهی که کرده‌اید، عذرخواهی نکنید، از کجا می‌توانید طرف مقابل را عادت دهید و یا توقع داشته باشید که او هم از خطای خودش عذرخواهی کند؟

چند راهکار مفید:

1- همین حالا درباره مشکل صحبت کنید: به بیان دیگر، زمانی که مشکلاتتان کوچک هستند در جهت حل آن اقدام کنید و اجازه ندهید که آنها هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌ها روی هم انباشته شوند.
2- اشتباهات یکدیگر را ببخشید: در طول زندگی مشترک ممکن است صدها بار دچار اشتباه شوید. اما این نکته را به یاد داشته باشید که همواره باید همدیگر را ببخشید، چرا که هیچ پایانی برای بخشش وجود ندارد.
3- انتخاب زمان و مکان مناسب: حتما زمان و مکان مناسبی را برای حل مشکلات و اختلافات خود پیدا کنید. در واقع انتخاب زمان و مکان مناسب برای صحبت راجع به مشکلات، خیلی مهم و اساسی است. اگر فرزندانی در خانه دارید، هیچ‌گاه جلوی آنها جر و بحث نکنید. در این راستا، تشکیل میز مذاکره می‌تواند نتایج سودمندی داشته باشد.
4- نقش خود را در مشکل به وجود آمده جستجو کنید: ساده‌تر اینکه هرگاه اشتباه کردید، آشکارا آن را بپذیرید و عذرخواهی کنید. متاسفانه پذیرفتن اشتباه یا تقصیر، از سخت‌ترین کارهایی است که انسان‌ها انجام می‌دهند. اگر خواهان یک زندگی موفق و شاد هستید، باید خیلی راحت و صادقانه عذرخواهی کنید و از گفتن جمله «متاسفم عزیزم، من اشتباه کردم» ترسی نداشته باشید.
5- به حرف‌های همسرتان گوش دهید: حل‌کردن مشکلات مستلزم گوش ‌دادن به حرف‌های همسرتان است. این کار به نظر راحت می‌آید اما در واقع چنین نیست.
بسیاری از زوجین آنچنان درگیر افکار و احساسات خود هستند که به صحبت‌های طرف مقابل گوش نمی‌دهند و فقط می‌خواهند حرف خودشان را بزنند. تا زمانی که علاقه‌مند به گوش‌کردن نباشید، قادر به تعریف دقیق و حل مشکل نخواهید بود. تمام اختلافات در زندگی قابل حل هستند، اعم از مشکلات کوچک و بزرگ. آنچه لازم است کمی صبر و شکیبایی، صحبت کردن درباره مشکل به وجود آمده، توانایی قبول مشکلی که شما باعث بروز آن شده‌اید و توانایی اعتراف به اشتباه خود و داشتن گذشت و بخشش است.
منبع:salamatiran

پنج شنبه 8/12/1387 - 18:35
دانستنی های علمی

دانشمندان معتقدند «آناناس» بهترین ماده‌ی پیش‌گیری از سرماخورد‌گی است. محققان فرانسوی می‌گویند: «یک قطعه آناناس تازه، خشکی و درد حلق را که از عوارض سرماخوردگی و آنفلوانزاست، کاهش می‌دهد.»

کارشناسان تغذیه اضافه می‌کنند: «آناناس، حاوی مقدار زیادی قند و مواد غذایی مفید برای بدن است که به‌راحتی جذب می‌شود و آنزیم‌هایی دارد که به هضم غذا کمک می‌کند.» پزشکان در صورت احساس درد گلو، خوردن چند تکه آناناس تازه یا 5/1‌فنجان آب آن‌را توصیه می‌کنند. متخصصان تغذیه معتقدند که کنسرو آناناس، این خاصیت خود را از دست می‌دهد.

چهارشنبه 7/12/1387 - 23:59
دانستنی های علمی

هنگامی که «سارا» دخترک 8ساله‌ای بود، شنید که پدر و مادرش درباره‌ی برادر کوچک‌ترش صحبت می‌کنند، فهمید برادرش سخت بیمار است و آنان پولی برای مداوای او در بساط ندارند. پدر به‌تازگی کارش را از دست داده بود و نمی‌توانست هزینه‌ی جراحی پرخرج برادر را بپردازد، «سارا» شنید که پدر آهسته به مادر گفت: «فقط یک معجزه می‌تواند پسرمان را نجات دهد.»

«سارا» با ناراحتی به اتاق خوابش رفت و از زیر تختخواب خود قلک کوچکش را درآورد‌، آن‌را شکست، سکه‌ها را روی تخت ریخت و آن‌ها را شمرد، تنها 5‌دلار.

بعد آهسته از در عقبی خانه خارج شد و چند کوچه بالاتر به داروخانه‌ای رفت، جلوی پیشخوان انتظار کشید تا داروساز به او توجه کند ولی داروساز سرش شلوغ‌تر از آن بود که متوجه بچه‌ای 8ساله شود. دخترک پاهایش را به هم می‌زد و سرفه می‌کرد، ولی داروساز توجهی نمی‌کرد، بالأخره حوصله‌ی «سارا» سر رفت و سکه‌ها را محکم روی شیشه‌ی پیشخوان ریخت.

داروساز جا خورد، رو به دخترک کرد و گفت: «چه می‌خواهی؟»

دخترک جواب داد: «برادرم خیلی مریض است، می‌خواهم برایش یک معجزه بخرم.»

داروساز با تعجب پرسید: «ببخشید؟!!»

دخترک توضیح داد: «برادر کوچک من، داخل سرش چیزی رفته و پدرم می‌گوید که فقط معجزه می‌تواند او را نجات دهد، من هم می‌خواهم معجزه بخرم، قیمتش چه‌قدر است؟»

داروساز گفت: «متأسفم دخترجان، ولی ما این‌جا معجزه نمی‌فروشیم.»

چشمان دخترک پر از اشک شد و گفت: «شما را به خدا، او خیلی مریض است، پدرم به اندازه‌ی کافی پول ندارد تا معجزه بخرد، این هم تمام پول من است، من کجا می‌توانم معجزه بخرم؟»

مردی که گوشه ایستاده بود و لباس تمیز و مرتبی داشت، از دخترک پرسید: «چه‌قدر پول داری؟»

دخترک پول‌ها را کف دستش ریخت و به مرد نشان داد، مرد لبخندی زد و گفت: «آه چه جالب، فکر می‌کنم این پول برای خرید معجزه برای برادرت کافی باشد!»

بعد به‌آرامی دست او را گرفت و گفت: «من می‌خواهم برادر و پدر و مادرت را ببینم، فکر می‌کنم معجزه‌ی برادرت پیش من باشد.»

چند روز بعد عمل جراحی روی مغز پسرک با موفقیت انجام شد و او از مرگ نجات یافت. پس از جراحی، پدر نزد دکتر رفت و گفت: «از شما خیلی متشکرم، نجات پسرم یک معجزه‌ی واقعی بود، می‌خواهم بدانم بابت هزینه‌ی عمل جراحی چه‌قدر باید پرداخت نمایم؟»

دکتر لبخندی زد و گفت: «فقط 5‌دلار

 

آن پزشک مهربان که با بلندنظری و گذشت زندگی کودکی را نجات داد و شادی را به خانواده‌ای بازگرداند، «دکتر آرمسترانگ» جراح و فوق‌تخصص مغز و اعصاب در «شیکاگو» بود. او به بسیاری از بیماران بی‌بضاعت ثابت کرد که هنوز می‌توان به معجزه اعتقاد داشت، هنوز می‌توان در عصر بی‌احساسی، با احساس زندگی کرد، هنوز می‌توان امیدوار بود که پدر و مادری ذره‌ذره آب‌شدن جگر‌گوشه‌ی خود را تنها به دلیل بی‌پولی، به نظاره ننشینند...، هنوز می‌توان با کوله‌باری نه‌چندان پُر، به راه افتاد و به لطف خدا دل‌بست.

 

منبع: Funous

چهارشنبه 7/12/1387 - 23:57
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته