ایرانگردی
تازهترین قیمت بیش از 40 قلم انواع محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار از سوی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، هر کیلوگرم کرفس با قیمت 2900 تومان، تُرب سفید و سیاه با قیمت 3 هزار تومان و خیار سالادی با قیمت 3 هزار تومان ارزانترین و هر کیلوگرم لیموتُرش مینابی با قیمت 15900 تومان، لیموتُرش سنگی با قیمت 11 هزار تومان و فلفل دلمه سبز و رنگی با قیمت 10800 تومان گرانترین محصولات فرنگی در میادین میوه و تره بار هستند.
براساس این گزارش، قیمت 10 محصول پرتقاضا در میادین میوه و تره بار به شرح زیر اعلام شده است.
1- کرفس هر کیلوگرم 2900 تومان
2- هویج هر کیلوگرم 3900 تومان
3- سیب زمینی هر کیلوگرم 4300 تومان
4- سبزیهای برگی جور هر کیلوگرم 4400 تومان
5- بادمجان هر کیلوگرم 4700 تومان
6- کاهوی رسمی هر کیلوگرم 5200 تومان
7- پیاز هر کیلوگرم 5400 تومان
8- خیار هر کیلوگرم 5900 تومان
9- کدو هر کیلوگرم 6200 تومان
10- گوجه فرنگی هر کیلوگرم 9800 تومان
چهارشنبه 14/8/1399 - 18:5
ایرانگردی
5 کارگروه تخصصی در شهرداری منطقه 15 تمامی امکانات و تلاش خود را در انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با بیماری کرونا همزمان با موج سوم شیوع این ویروس بکار بسته اند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی یزدانی دبیر و مسئول هماهنگی ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه با اعلام این خبر گفت: این 5 کارگروه از ابتدای بحران کرونا با هدف مقابله با شیوع بیماری، آگاه سازی شهروندان، کمک به خانواده های کم برخوردار آسیب دیده از شیوع کرونا و رفاه و سلامت شهروندان تشکیل شد.
او گفت: کارگروه های تخصصی اطلاع رسانی، بهداشت محیط و دفع پسماند، آموزش، فرهنگ سازی و مشارکت مردمی، تامین و توزیع اقلام و ارزاق عمومی، بودجه، پشتیبانی و منابع انسانی با مشارکت معاونت های منطقه تمام تلاش خود را برای قطع زنجیره این بیماری بکار بسته اند.
یزدانی با اشاره به اینکه محتوای آموزشی متناسب با گروه مخاطبان ارائه می شود، افزود: در این راستا پرسنل شهرداری منطقه، نواحی، آتش نشانی، کلانتری، کارگران اسکان خدمات شهری، شهروندان، کسبه، کارکنان میادین میوه و تره بار و فروشگاه های زنجیره ای به صورت مجازی و چهره به چهره دوباره آموزش خواهند دید.
او به اقدامات معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه اشاره کرد و گفت: شست و شو و گند زدایی مستمر اماکن عمومی منطقه شامل سرویسهای بهداشتی عمومی، اسکانهای کارگری، مکان های خدماتی زیر مجموعه شهرداری و میادین میوه و تره بار و همچنین آموزش کارگران خدمات شهری و تحویل لوازم بهداشتی شامل ماسک و دستکش به کارگران از جمله اقدامات این معاونت در مقابله با شیوع بیماری کرونا است.
چهارشنبه 14/8/1399 - 18:3
ایرانگردی
شهر: شهردار تهران گفت: شهرداری در تامین اعتبار برای مترو تنهاست، این در حالی است که پروژه ای که روزانه با چهار میلیون مخاطب در تماس است نیازمند حمایت بیشتری است.
پیروز حناچی در مراسم ورود دستگاه حفار مکانیزه به ایستگاه میدان حضرت عبدالعظیم که صبح امروز چهارشنبه، ۱۴ آبان در کارگاه مترو این ایستگاه برگزار شد دستور ورود این دستگاه به خط مترو برای حفاری را صادر کرد.
او گفت: در کارهای مهندسی معمولا نقاط عطفی وجود دارد و همواره در یاد کسانی که در این پروژه ها هستند می ماند. اتصال دستگاه عظیم حفاری و رسیدن به جایگاه هایی که نقطه عطف تلقی می شود از همین جنس است.
حناچی به خواسته های پیمانکار پروژه خط ۶ و کمبود مالی اشاره کرد و گفت: با پیگیری اوراق مشارکت به خواسته های مالی پیمانکاران رسیدگی می کنیم.
حناچی افزود: زیرساخت های مترو به خصوص در خطوط ۶ و ۷ فراهم شده و ادامه دارد. بیشترین مشکل واگن و تامین اعتبار است که شهرداری در این تامین اعتبار تنهاست.
او ادامه داد: تعداد مسافران مترو و اتوبوس اکنون در ایام کرونا به ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرده اما این شرایط به قبل باز می گردد و نیاز به حمایت دارد. برای پروژه ای که روزانه با چهار میلیون مخاطب رو برو است حمایت بیشتری نیاز داریم.
اوراق مشارکت ۹۸ رسیده است اما مشکلات اداری در تامین اجتماعی داریم که انتظار داریم مشکلات هر چه زودتر حل شود
حناچی گفت: امروز بخش انتهایی خط ۶ اضافه می شود و چهار ایستگاه به این خط اضافه خواهد شد . این پروژه از پروژه های پیچیده ای بود که از سفره چشمه علی عبور می کرد و نگرانی های زیادی وجود داشت که به تدبیر مهندسان کار انجام شد.
پیروز حناچی همچنین در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران گفت: امروز در ادامه توسعه یکی از مهمترین خطوط مترو تهران یعنی خط ۶ هستیم که شرق تهران به را غرب وصل می کند.
او ادامه داد: حدود ۴/۵ کیلومتر مسیر طی شده و ۱۲۰۰ متر باقی مانده است. با اتصال این تکه چهار ایستگاه جدید به خط ۶مترو اضافه می شود که با اتصالات کوچکی به راه آهن متصل می شود.
او گفت: سیبل مترو توسط متحصصان ایرانی در حال انجام است که کار مهمی است.
حناچی گفت: این دستگاه روزانه ۷ متر کار می کرده و الان به ۱۴ متر در روز افزایش پیدا کرده و امیدواریم تا آخررامسال به پایان برسد.
چهارشنبه 14/8/1399 - 14:5
ایرانگردی
همزمان با هفته وحدت و گرامیداشت ایام ولادت نبی مکرم اسلام حضرت محمدمصطفی(ص) نخستین مرکز جدید صیانت ، درمان و اشتغال با نام "طراوت زندگی"ویژه زنان معتاد بهبود یافته با همکاری مشترک شهرداری تهران و سپاه حضرت محمد(ع) در منطقه ۱۳ افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و شهرداری منطقه۱۳ در همکاری مشترک با معاونت اجتماعی سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود اقدام به راه اندازی این مرکز برای نخستین بار در شهر تهران کردند.
مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه۱۳ در خصوص آئین افتتاح مرکز جدید درمان، صیانت و اشتغال بانوان افزود: این برنامه با حضور حجت اسلام ابوترابی امام جمعه موقت تهران، جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سردار یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص)و دیگر مدیران برگزار شد.
به گفته شهردار منطقه۱۳ در این مرکز خدمات مهارت آموزی و بازپروری زنان معتاد متجاهر شامل؛ آموزش های حرفه آموزی و مهارتی، روانشناختی و بازخوانی روحی و روانی و تلاش برای آماده سازی این افراد برای بازگشت به جامعه پی گیری می شود.
وی خاطر نشان کرد: این مجتمع که اولین مرکز صیانت از بانوان آسیب دیده از اعتیاد شهر تهران در منطقه۱۳ است در ۳ طبقه پذیرای بانوان معتاد متجاهر برای درمان و بازتوانی خواهد بود .
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:55
ایرانگردی
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 از اجرای طرح کمک های مؤمنانه به نیازمندان خبر داد و گفت: همزمان با ولادت باسعادت پیامبر بزرگ اسلام(ص) و هفته وحدت، حدود 12000 قلم سبد کالا بین نیازمندان منطقه 4 توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 "محمد خادمی" با اعلام این خبر و با بیان اینکه متاسفانه از زمان شیوع ویروس کرونا مشکلات معیشتی فراوانی برای بسیاری از خانواده های کم برخوردار جامعه ایجاد شده است، افزود : یكی از اهداف مهم شهرداری تهران در دوران شیوع كرونا اجرای طرح نذر مومنانه با هدف كمك به نیازمندان بوده است و به همین منظور، توزیع دوازده هزارو 150 قلم سبد كالا ، گوشت نذری ، اقلام بهداشتی ، غذای گرم و كارت هدیه در میان خانواده های كم برخوردار ، با همکاری خیرین منطقه 4 در دستور کار قرار گرفت.
او اضافه کرد : در این طرح با مشاركت مركز خدمات اجتماعی ، خیرین و تشكلهای مردمی محلی منطقه ، پس از شناسایی خانوارهای نیازمند سطح منطقه نسبت به توزیع انواع كمكهای مردمی شامل اقلام بهداشتی ( ماسك ، و مایع ضد عفونی كننده ) به تعداد تقریبی 11000 قلم ، سبد كالا ، غذای گرم و گوشت نذری و حدود 1000 سبد کالا به همراه هدایای نقدی اقدام شد .
خادمی همچنین با اشاره به برپایی غرفه های عرضه اقلام بهداشتی برای عموم شهروندان گفت : از دیگر فعالیتهای انجام شده در این ایام برپایی غرفه توزیع ماسك و مواد ضد عفونی كننده دست و سطوح با مشاركت خیرین ، گروه های بسیج و جهادی سطح منطقه است.
وی در پایان اظهار داشت: با توجه به تاكیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اجرای طرح كمك های مومنانه تا اطلاع ثانوی در سطح منطقه ادامه دارد .
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:50
ایرانگردی
مدیرعامل بانک ملت در یادداشتی، رشد متوازن و پایدار را راهبرد اساسی بانک ملت برشمرد و به تشریح پیامدها و آثار پرداخت سود قطعی به سپرده های سرمایه گذاری سال ۹۸ این بانک پرداخت.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، یادداشت دکتر بیگدلی به این شرح است:
رشد متوازن و پایدار؛ راهبرد اساسی بانک ملت
فضای کسب و کار بانک ها در دهه اخیر با چالش های زیادی همراه بوده است. از تغییرات و تلاطم های شاخص های کلان اقتصادی تا تغییر در خواسته ها و نیازهای مشتریان همسو با تحولات فناورانه و تشدید فضای رقابتی.
حفظ و ارتقای جایگاه رقابتی از منظر شاخص های مالی و عملیاتی و از سوی دیگر تصویر مناسب نزد اذهان مخاطبان و ذینفعان بانک در چنین شرایطی مستلزم یک برنامه منسجم و کل نگر بود تا همه ابعاد عملکرد سازمانی با رشدی متوازن همراه باشد.
این موضوع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که نقش آفرینی بانک در اقتصاد کشور، خدمت رسانی به مشتریان خرد و تامین منافع سهامداران به یکدیگر گره می خورد.
بانک ملت به عنوان یکی از بزرگ ترین بانک های کشور از ابتدای تاسیس تاکنون نقش موثری در بخش های مختلف اقتصاد ایران ایفا کرده است و البته فراز و نشیب های زیادی را نیز تجربه کرده است.
اکنون در شرایطی که فضای کسب و کار متاثر از تحریم هاست و ناترازی مالی به یک چالش مزمن در نظام بانکی تبدیل شده است، مفتخریم که در راستای بانکداری اسلامی بدون ربا از پرداخت سود قطعی به سپرده های سرمایه گذاری سال ۹۸ بانک ملت به مشتریان خبر دهیم.
در این رخداد خجسته، چند اثر و نکته نهفته است که بانک ملت همگان را با تجربه ای متمایز مواجه ساخته است؛ اول، تحقق اصول بانکداری بدون ربا. دوم مخابره پیام سودآوری و طلیعه خروج نظام بانکی از ناترازی مالی. در واقع با پرداخت این سود قطعی، مشتریان و ذینفعان بانک ملت، می توانند آسوده خاطر از عملکرد و فعالیت حرفه ای این بانک به تعامل با آن تداوم بخشیده و سطح تعاملات خود را ارتقا دهند.
سوم آن که بانک ملت، برای تامین منافع ذینفعان به یک مدل بهینه و متوازن پایبند و عامل است به نحوی که علاوه بر سهامداران، مشتریان و سپرده گذاران نیز از ثروت آفرینی این نهاد بهره مند می شوند و خوشبختانه دیدیم که در سال ۹۸ سهام این بانک با بازدهی ۱۸۰ درصدی، بازدهی نزدیکی به شاخص کل بازار سرمایه داشت و با روند سودآوری که در سه سال اخیر رقم زده است در آینده نیز بر این خلق ارزش، افزوده خواهد شد.
خداوند منّان را شاکرم که امروز به پشتوانه اعتماد مشتریان و سهامداران و همت سرمایه های انسانی بی بدیل، بانک ملت به بانکی خدمت گزار برای جامعه، ارزش آفرین برای مشتریان و سودآور برای سهام داران تبدیل شده است.
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:45
ایرانگردی
لایحه ارتقای شرکت خاکریزآب به سازمان مدیریت آبهای سطحی، تقدیم شورای اسلامی شهر تهران شد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، دکتر پیروز حناچی شهردار تهران که در آیین بهره برداری از کانال شماره یک آزادگان سخن می گفت، از تقدیم لایحه ای در خصوص ارتقای شرکت خاکریزآب به سازمان مدیریت آبهای سطحی خبر داد؛ لایحه ای که در صورت تصویب در شورای اسلامی شهر تهران، خاکریزآب را به متولی توامان توسعه و نگهداشت شبکه اصلی جمع آوری و هدایت آبهای سطحی شهر تهران تبدیل خواهد ساخت.
مراسم بهره برداری از کانال شماره یک آزادگان صبح امروز چهارشنبه چهاردهم آبان ماه سال 1399، با حضور دکتر پیروز حناچی شهردار تهران، دکتر الهام فخاری نائب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، مهندس صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری پایتخت، مهندس سید محمد فیاض شهردار منطقه 18، مهندس حبیب پوش پارس مدیرعامل شرکت خاکریزآب و جمعی از مدیران و دست اندرکاران اجرایی پروژه و ضمن رعایت ملاحظات طرح فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد و طی آن کانال 2375 متری حدفاصل خیابان خلیج فارس تا نقطه تخلیه به رودخانه کن، موسوم به کانال شماره یک آزادگان رسما وارد مدار شد.
کانال شماره یک آزادگان به روش اجرای باکس بتنی با ابعاد 5/2 در 3 متر و به صورت ترانشه باز احداث شده و قادر است بخشی از رواناب های محدوده بزرگراه آزادگان و منطقه 18 را به رودخانه کن منتقل کرده و به این ترتیب ایمنی محدوده های مورد اشاره در زمان بارش های سیلابی را تامین کند.
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:21
ایرانگردی
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی گفت: مراسم رونمایی از این پروژه ها به صورت مجازی و با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ، شهردار تهران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، رئیس سازمان هواشناسی کشور و جمعی از مدیران شهری و خدمات اضطراری برگزار می شود.
کرمی محمدی با اشاره به احداث و راه اندازی 10 ایستگاه باران سنج حوضه های شمال تهران در سال گذشته گفت: سامانه نسل 4 پیش بینی و هشدار سیل حوضه های آبریز شمال تهران با همکاری پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از طریق اجرای روش های همادی پیش بینی هواشناسی و شبیه سازی هیدرولوژیکی طراحی و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: از سوی دیگر با توجه به نیاز شهر تهران به برنامه های ویژه مدیریت و کنترل برف و یخبندان، 4 ایستگاه جدید برف سنجی با هدف آمادگی برای مقابله با یخبندان در مناطق شمالی تهران نصب شده است که بر اساس آن پایش برخط ارتفاع برف و برنامه ریزی برای بکارگیری تجهیزات و خدمات مقابله انجام می شود.
کرمی محمدی با اشاره به طرح پایلوت سامانه هشدار سریع زلزله مشتمل بر 4 ایستگاه شتابنگاری که در سال 92 در بخش شرقی گسل مشاء با همکاری جایکا اجرا شده بود، گفت: در ادامه تکمیل این پروژه خرید 22 دستگاه شتابنگار جدید زلزله از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و عملیات احداث و تکمیل و راه اندازی تجهیزات پایشی این سامانه به منظور تجزیه و تحلیل اولین سیگنال های دریافتی از زلزله بر روی گسل های اصلی اطراف شهر تهران به پایان رسیده که مورد بهره برداری قرار می گیرد.
کرمی محمدی افزود: به این ترتیب با بهره برداری از سامانه های جدید می توان با برنامه ریزی مناسب در بخش پیشگیری و مقابله از بروز خسارت های اقتصادی و اجتماعی در شرایط بحران های ناشی از زلزله، سیل و یخبندان تا حد زیادی جلوگیری کرد.
به گفته کرمی محمدی، در ادامه این برنامه همچنین از سه کتاب پهنه های گسلی شهر تهران، شناسایی زمین لغزش های شهر تهران و سازندهای آبرفتی شهر تهران که از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران منتشر شده است، رونمایی می شود.
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:19
ایرانگردی
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران از تعدادی از گودهای پر خطر منطقه 2 بازدید کرد و اقدامات شهرداری منطقه در خصوص ایمن سازی این گودها را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، محمد سالاری، عضو شورای اسلامی شهر تهران در این بازدید که شهردار و مدیران منطقه2 نیز حضور داشتند با تاکید بر ضرورت اهتمام شهرداری بر ایمن سازی گودهای پرخطر گفت: معضل گودهای رها شده در تهران بسیار تهدید آمیز است و شهرداری می بایست از تمام ظرفیت ها و قانونی برای تعیین تکلیف گودهای رها شده استفاده کند.
وی با اشاره به وجود 275 گود پرخطر در سطح شهرافزود: با توجه به اینکه گودهای پرخطر نه تنها ایمنی همسایگان را تهدید می کند بلکه برای عابران پیاده و همچنین تجهیزات شهری نیز دارای خطر است .
سالاری در بازدید از گود پرخطر و رهاشده در بلوار مرزاداران گفت: خوشبختانه با نظارت و پیگیری شهرداری منطقه 2 و اخطارهای قانونی ابلاغ شده ، مالک ایمن سازی و مقاوم سازی گود را آغاز کرده است.
حسن رحمانی،شهردار منطقه 2 در این بازدید با اشاره به اولویت منطقه در ایمن سازی گودهای پرخطر گفت: در راستای سیاست های شهردار تهران مبنی بر اهتمام جدی نسبت به ایمن سازی و مقاوم سازی گودهای پرخطر، شناسایی و رفع خطر این گودها به صورت جدی دردستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات اجرایی برای ایمن سازی گودهای پرخطر برای افزایش رفاه و ایمنی شهروندان انجام می شود، افزود: براساس اطلاعات جمع آوری شده و بازدیدهای صورت گرفته توسط نواحی ،اخطارهای قانونی به مالکین ابلاغ شده است وچنانچه آنها نسبت به رفع خطر و ایمن سازی گودها در فرصت های اعلام شده اقدام نکنند ،شهرداری نسبت به پر کردن گودها یا تعیین تکلیف آنها اقدام خواهد کرد.
رحمانی گفت: ایمن سازی گودهای پرخطر نیازمند مشارکت های مردمی است افزود: کلیه گودهای منطقه توسط کارشناسان نواحی به صورت مستمر بررسی و تذکرات لازم به مالکین مبنی بر رعایت موارد ایمنی ابلاغ می شودو امیدواریم با همکاری مالکین گودهای رها شده با شهرداری، طی سه یا چهار ماه آینده شاهد تعیین تکلیف معضل گودهای پرخطر باشیم.
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:14
ایرانگردی
معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه تدابیر لازم و ضروری برای تردد روان شهروندان و وسایل نقلیه عمومی و خصوصی در معابر و بزرگراه های این منطقه پیش بینی کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، مهدی هوشیار سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست با اشاره به لزوم آمادگی این منطقه برای بارش های فصلی و خدمات رسانی بهینه به شهروندان گفت: ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی، جلسات هم اندیشی با شهرداران نواحی ششگانه، معاونین و روسای خدمات شهری، ناظرین فضای سبز و خدمات شهری برگزار شد که ضمن تبادل نظر درباره ارائه خدمات بهینه به شهروندان، درباره موضوعات مهمی تصمیم گیری شد.
به گفته هوشیار، بررسی عملکرد اکیپ های اجرایی در سال گذشته و رفع معضلات برای سال 99، اصلاح پست بندی ماشین آلات تخصصی، تدوین و به روز رسانی سناریوی عملیاتی در زمان بارش های فصلی، جانمایی و احداث و تجهیز سایت های برف روبی نواحی ششگانه و سایت مرکزی منطقه، سرویس و راه اندازی دستگاه ها از قبیل:( باب کت، بیل بکهو، لودر)، تهیه لوازم انفرادی برف روبی و تجهیز کارگران شامل: (لباس گرم، کلاه، چکمه، دستکش، بیل و پارو)، چیدمان مخازن شن در سطح بزرگراه های اصلی منطقه، تامین و تجهیز ماشین آلات، و نیروی انسانی مورد نیاز از جمله تدابیر این منطقه برای فصول سرد سال است.
چهارشنبه 14/8/1399 - 13:10