• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 16
تعداد نظرات : 11
زمان آخرین مطلب : 4927روز قبل
موفقیت و مدیریت

راز سعادت!خوشبخی

-راز سعادت در این است كه كاری كه به  تو واگذار شده دوست بداری

.2-دنیا اطاق انتظار سعادت است، همه در این اطاق جمع می شوند ولی به كمتر كسی اجازه ملاقات داده می شود.

3-سعادتمند كسی است كه به مشكلات و مصائب زندگی لبخند زند.

4-سعادت مانند هر فضیلتی از دو چیز به وجود می آید: صرفه جویی و كوشش.

5-سعادتمند كسی است كه در هجوم و مقابله ی مصائب خود را نبازد.

6-سعادت انسان در كار ، تفكر و سعی در حفظ شرافت و تقوی است.

7-سعادتمند كسی است كه از هر خبط و خطایی كه از او سر بزند تجربه ای جدید به دست آورد.

8-سعادت دیگران قسمت مهمی از خوشبختی ما است.

9-سعادت نتیجه یك زندگانی عقلانی است.

10-سعادت جامعه به مراتب مهمتر از سعادت فرد می باشد.

11-سعادتمند و عاقل كسی است كه صبح هنگامی كه از خواب بر می خیزد به خود بگوید : من خوشبختم.

12-سعادت یك ملت آن قدر كه به سجایای اخلاقی و قوای روحی او بستگی دارد به سایر عوامل مادی مربوط نیست.

13-سعادت در سلامت نفس و بی آزاری است و محل آن نیز در افكار و گفتار و رفتار خودمان است.

14-سعادتی بالاتر از این نیست كه آدمی بتواند حق و باطل را از یكدیگر تمیز بدهد و دل و جان را به نور معرفت روشن سازد.

15-ظالم از سعادت حقیقی دور ،و به شقاوت ابدی نزدیك است.

16-هركس در طب خیر و سعادت دیگران باشد، بالاخره سعادت خودش را هم به دست خواهد آورد.

17-شادمانی و نیكبختی ما غالباً بسته به مهر و صفایی است كه با دیگران داریم.

18-حُسن شهرت و نام نیك بزرگترین سعادت هاست.

19-فقط عدالت است كه  می تواند عامل  خوشبختی شود.

20-خوشبخت ترین افراد كسی است كه فضیلت دیگران را قدر بداند و از خوشبختی دیگران نیز احساس مسرت كند.

چهارشنبه 15/10/1389 - 12:6
آموزش و تحقيقات
نانوشیمی، داخل نانولوله‌های کربنی
دانشمندان به دنبال این هستند که برای شیمی در مقیاس‌ نانو، از نانولوله‌های کربنی تک‌جداره به‌عنوان یک لولة واکنش استفاده کنند. اساساً نانوشیمی که برای کنترل فرایندهای خودآرا در فناوری‌نانو مورد نیاز است؛ داخل یك فضای نانومقیاسِ محدودشده، واکنش‌های شیمیایی پایداری ایجاد می‌کند. اخیراً یک گروه تحقیقاتی بین‌المللی این شیمی جدید را با استفاده از نانولوله‌های کربنی تک‌جداره به‌عنوان یک کورة واکنش نانومقیاس، شرح داده‌است.
دکتر هیدتسوگو شیوزاو،ا یکی از این محققان، گفت:«اینکه نانولوله‌های کربنی تک‌جدارة کپسوله‌کننده فولرین‌های باکی‌بال، می‌توانند به نانولوله‌های کربنی دوجداره تبدیل شوند، کاملاً پذیرفته‌شده ‌است. در این حالت، ادغام فولرین‌های همسایه در نتیجة انتقال‌های استونوالز، سازوكار پذیرفته‌شده‌ای برای رشد این لولة پوسته‌ای داخلی به شمار می‌رود. ما در کار اخیر خود شرح داده‌ایم که مولکول‌های فروسین کپسوله‌شده نیز می‌توانند یک پیش‌ران برای رشد لوله‌های پوسته‌ای داخلی باشند. یافته‌های ما نشان می‌دهند که این فروسین کپسوله‌شده در چندین نقش به‌عنوان منبع کربنی و یک کاتالیست(که دمای واکنش رشد نانولوله را تا کمتر600oc کاهش می‌دهد) و به‌عنوان یک عامل ردیابی برای این واکنش شیمیایی داخل نانولوله‌ها عمل می‌کند
 
شرح شماتیکی از این فرآیند رشد لوله داخلی. I) نانولوله کربنی تک‌جداره پرشده با فروسین (II. ( FeCp2) واکنش کاتالیستی برای رشد لوله داخلی بعد از تجزیه FeCp2; . نانوبلور کاربید آهن بعنوان یک عامل واکنش عمل کرده و اتم‌های کربن را از یک طرف جذب و یک نانولوله تا طرف دیگر تولید می‌کند. III) ترسیب اتم‌های آهن روی سطح این نانولوله کربنی دو جداره و اکسیداسیون متعاقب و تراکم بصورت یک نانوذره.
شیوزاوا، از مؤسسة فناوری پیشرفته در دانشگاه سوری در UK، ادامه می‌دهد که او و همکارانش برای اولین بار، با یک مطالعه اسپکتروسکوپی و میکروسکوپی مفصل، نشان داده‌اند که تجزیة مولکول‌های فروسین، نانوبلورهای کاربید آهنی تشکیل می‌دهد که از یک طرف اتم‌های کربن را حل كرده، یک نانولولة کربنی تا طرف دیگر تولید می‌کنند(شکل را ببینید).
شیوازاوا می‌گوید:«این فرایند کاتالیستی نانومقیاس، منجر به رشد نانوذرات اکسید آهن روی این نانولوله‌های کربنی می‌شود. خواص مغناطیسی متنوعی که این نانوذرات می‌توانند داشته باشند، ممکن است گسترة وسیعی از کاربردهای تشخیص و زیست پزشکی جدید را ارائه دهند. با توجه به اینکه نانولوله‌های کربنی طبقة جدیدی از انتقال‌دهنده‌های مولکولی‌ای را ارائه می‌دهند که به‌طور بالقوه برای دارورسانی آینده مفید هستند، محصول نهایی ما ـ برای مثال نانوذرات اکسید آهن قرارگرفته روی نانولوله‌های کربنی ـ می‌تواند یک کامپوزیت ایده‌آل برای تسهیل مفاهیم فعالیت و عملکرد زیست‌پزشکی چنین نانوسیستمی باشد
با این شرح که نانوشیمی داخل فضای داخلی نانولوله‌های کربنی ممکن است؛ از این روش جدید می‌توان با انتخاب ترکیبات مناسب مواد مهمان و نانوساختارهای میزبان، در هر نوع شیمی استفاده كرد. شیوازاوا باور دارد که این امر منجر به یک انتقال از شیمی معمول به نانوشیمی خواهد شد که در آن این نانوفضای طراحی‌شده واکنش‌های شیمیایی جدیدی را القا می‌کند.
او ادامه می‌دهد که در صورت استفاده از پیش‌ران‌های آلی فلزی با اتم‌های فلز انتقالی و فلز خاکی– کمیاب، فرایند ما آرایش متنوعی از اتم‌ها، مولکول‌ها، نابلورها و نانولوله‌های کربنی را توسعه خواهد داد.
این محققان نتایج تحقیق خود را در مجله Advanced Materials منتشر کرده‌اند.
چهارشنبه 15/10/1389 - 12:4
آموزش و تحقيقات
کشف خاصیت شگفت‌انگیز آب که آن را به ماده اصلی ایجاد حیات تبدیل می‌کند.



دانشمندان در تازه‌ترین تحقیقات در خصوص ویژگیهای آب به این نتیجه رسیده‌اند که مولکولهای آب دارای خواصی بیش از آنچه که در تراز ترکیبهای متعارف شیمیایی آشکار می‌شود، هستند. برپایه این تحقیقات، جنبه‌های کوانتومی آب در کنار دیگر ویژگیهای آن، موجب شده تا این ماده ظهور حیات را امکان پذیر کند.

بسیاری از جنبه‌های عجیب و غیرمتعارف آب در گذشته برای محققان شناخته شده بود. برای مثال، این نکته که آب در حالت منجمد برخلاف بسیاری دیگر از مواد شیمیایی به عوض آنکه از چگالی بیشتری برخوردار شود، وزن مخصوص کمتری پیدا می‌کند. همین نکته از جمله علل مهمی است که سبب می‌شود در سرما و یخبندانهای شدید، آبهای عمیق‌تر به صورت سیال باقی بمانند و به موجوداتی که در آن هستند اجازه دهند به زندگی ادامه دهند.

به همین ترتیب اینرسی زیاد آب برای گرم شدن، این امکان را بوجود آورده که اقیانوسها به مکانهایی تبدیل شوند که در برابر تغییرات ناگهانی آب و هوا مقاومت می‌کنند و به جاندارانی که در آنها هستند فرصت کافی می‌دهند تا خود را با محیط منطبق سازند. اما فرمول ساده شیمیایی آب که از ترکیب دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن درست شده نمی‌تواند این خواص شگفت انگیز را توضیح دهد.

دانشمندان اخیرا دریافته‌اند آنچه که خاصیت انعطاف شگفت‌انگیز به مولکول آب می‌دهد، حالتهای گوناگون پیوند میان دو اتم هیدروژن آن با اتمهای هیدروژن مواد دیگر در تراز کوانتومی است. این خاصیت امکان می‌دهد این اتمها در همان حال که براحتی با اتمهای مولکولهای دیگر ترکیب می‌شوند و بنابراین مولکول اب را به این مولکولها متصل می‌سازند، از این مولکولها جدا شوند.

به این ترتیب در درون مولکولهای آب غوغایی از نظم و بی‌نظمی برپاست و دائما ساختارهای تازه‌ای در آنها شکل می‌گیرد و همین امر موجب می‌شود که آب حدود یک دوجین خواص غیر متعارف به خود گیرد. هرچند همه پیوندهای شیمیایی که میان اتمها و مولکولهای مواد مختلف برقرار می‌شود در نهایت متکی به خواص کوانتومی است، اما در مورد پیوند اتمهای هیدروژن در آب خاصیت کوانتومی مورد بحث به نوبه خود در زمره عجیب ترین پدیده‌های کوانتومی است. به این خاصیت "نوسان حول نقطه صفر" zero-point vibrationنام داده‌اند.

یکی از نتایج اصل عدم قطعیت هایزنبرگ آنست که حتی اگر کل کیهان به دمای صفر مطلق برسد که در آن همه اتمها و مولکولها از حرکت باز می‌ایستند، بازهم نوسانات کوانتومی موجب می‌شود که از میان فضای تهی ناگهان انرژی تولید شود. این نوسانات نقطه صفر در مورد آب سبب می‌شوند تا پیوند میان اتمهای هیدروژن آب و اتمهای اکسیژن ان از انعطاف زیادی برخوردار شود و در نتیجه این اتمها براحتی بتوانند به اتمها و مولکولهای مواد دیگر متصل شوند و همین امر موجب تداوم بقا در زمین می‌شود.

"
فلیکس فرانک" از دانشگاه کیمبریج نشان داده زمانی که برخی از مولکولهای آب هیدروژن خود را با نوع سنگین‌تر موسوم به دوتریوم عوض می‌کنند، سیالی تولید می‌شود که از هر حیث نظیر آب است اما برخلاف آب سمی است و تنها برخی ارگانیزمهای بسیار ریز در آن زنده می‌مانند. محققان دیگر سرگرم تحقیق این نکته هستند که محصول اثر نوسانات نقطه صفر در مورد واکنش آب با مولکولهای آلی مانند دی.ان.آ و پروتئین و سلولها است.

نکته حیرت‌انگیزی که در این بررسیها روشن شده آن است که هیچ یک از این مولکولهای متنوع و پرقدرت نمی‌توانند در غیاب آب توانائیهای خود را آشکار کنند. در غیاب آب هرچه هست شیمی است. یک قطره اب موجب ظهور بیولوژی می‌شود. برخی از جالب‌ترین شواهد در این زمینه در مورد نحوه عمل پروتئینها بدست آمده که انواع و اقسام کارها را در بدن انجام می‌دهند - از مبارزه با میکربها گرفته تا ساختن سلولها و تا تسهیل فعالییت بخشهای دیگر.

نحوه عمل صحیح پروتئینها تا حد زیادی به شکل فیزیکی صحیح آنها بستگی دارد و دانشمندان دریافته‌اند که مولکولهای آب در این زمینه نقش اساسی بازی می‌کنند. در ژانویه امسال، دو محقق آلمانی نقش مولکول آب در مورد پروتئینی موسوم به "باکتریورودوسپین" "Baceriorhodospinرا کشف کردند که در دیواره سلول بیرونی بدن ارگانیزمهای ابتدایی جای دارد.

این پروتئین نوعی فرایند ساده فتو سنتز را انجام می‌دهد و نور را به انرژی شیمیایی تبدیل می‌کند. در گذشته محققان تصور می‌کردند که این پروتئین با استفاده از فوتونهای نور پروتونها را در داخل سلول به حرکت در می‌اورد. یعنی نظیر یک باتری عمل می کند. یک منبع واضح برای پروتونها نیز اتمهای هیدروژن آب است که پروتئین آنها را به خود جذب می‌کند. اما هیچ کس نمی‌دانست که درون پروتئین مولکول اب چگونه زمینه عمل باتری شیمیایی را آماده می‌کند.

دو محقق آلمانی با با تاباندن نور مادون قرمز به پروتئین مشاهده کردند به محض تابش فوتونهای نور شکل پروتئین تغییر می‌کند و این امر موجب جدا شدن پروتونهای اتم هیدروژن می‌شود و منشا همه این فعالییتها نیز همان خاصیت کوانتومی نوسان نقطه صفر است. محققان همچنین دریافته‌اند که اتمهای هیدروژن آب در مورد مولکول دی.ان. آ که سنگ زیربنای حیات است نیز فعالیتهای شگفت ‌انگیزی انجام می‌دهند.

در تحقیقات اخیر روشن شده که مولکولهای آب در نزدیک زوج پایه‌های مولکول دی.ان.آ با کندی بیشتری حرکت می‌کنند و حول برخی از زوج پایه‌ها بیشتر از بقیه به چرخش درمی‌آیند. مدلهای شبیه‌سازی شده کامپیوتری نشان می‌دهد مولکولهای آب با استفاده از نیروی الکتروستاتیک خود به پروتئینها درباره میزان رطوبت مولکول دی.ان آ. اطلاع‌رسانی می‌کنند و پیشاپیش به انها نقایص احتمالی مولکول دی.ان.آ را خبر می‌دهند.

به این ترتیب پروتئینها با دریافت این پیامها به سراغ بخشهایی از مولکول دی.ان.آ می‌روند که فاقد نقص هستند. اما "راستوم روی" Rustum Royدانشمند متخصص خواص مواد در دانشگاه پنسیلوانیا از این هم فراتر رفته و به دانشمندان توصیه می‌کند که در دیدگاه خود در خصوص خواص آب تجدید نظر اساسی به عمل آورند. به اعتقاد این محقق دانشمندان در گذشته بیش از حد از دیدگاه علم شیمی به اب نگریسته‌اند در حالیکه ساده‌انگارانه است اگر تصور شود ترکیبات شیمیایی هستند که همه چیز را تعیین می‌کنند.

این دانشمند معتقد است آنچه که در دو دهه گذشته در مورد آب ادعا شد اما هیچگاه به طور علمی محقق نگردید، یعنی این امر که مولکولهای آب دارای "حافظه" هستند و اطلاعات را در خود نگاه داشته و آنها را "به خاطر می‌سپارند" کاملا امکان‌پذیر است به شرط آنکه از دیدگاهی غیر از منظر شیمی به خواص آب نظر شود. به گفته این محقق، خاصیت دارا بودن حافظه که به آن "اپی تکسی" epitaxyنام داده‌اند در بسیاری از مواد وجود دارد.

ماده‌ای که این خاصیت را دارد می‌تواند از ساختار اتمی یک ماده به عنوان مدل برای ایجاد همین ساختار در مواد دیگر استفاده کند. به اعتقاد روی، آب دارای چنین خاصیتی است. از جمله مواردی که می‌توان این اثر را در آب مشاهده کرد، رشد ساختارهای بلوری یخ روی یک سطح از جنس ید نقره است. بلورهای یخ شکل ساختار ید نقره را که روی آن سوارند به خود می گیرند اما در این فرایند هیچ نوع فعل و انفعال شیمیایی انجام نمی‌شود.

روی بر این باور است که فرایند تکان دادن و مخلوط کردن آب با مواد دیگر نیز از همین نوع خاصیت حافطه داشتن آب است. به اعتقاد این محقق با انجام پژوهشهای بیشتر شاید حتی بتوان برای روش "هومیو پاتی" نیز برخی زمینه‌های علمی بدست اورد. هرچند بسیاری از محققان با اثرات مورد ادعای هومیو پاتی موافق نیستند اما آنچه که مسلم است این است که توجه به رازهای شگفت آب، به نحو روز افزونی به حوزه علاقه شمار هر چه بیشتری از پژوهشگران تبدیل می‌شود

چهارشنبه 15/10/1389 - 12:3
سخنان ماندگار

طوفان باهمه ی خشمش نمی ماند ،دریاست که همیشه پا بر جاست . همیشه دریا باش.

چهارشنبه 15/10/1389 - 11:59
سخنان ماندگار
کامیابی تو در آن است که به هر خواسته ای دست یابی بلکه در آن است که پاسدار آنچه یافته ای باشی.
چهارشنبه 15/10/1389 - 11:56
سخنان ماندگار
معرفت همه چیز را شکست می دهد و خود شکست نمی خورد.
چهارشنبه 15/10/1389 - 11:53
سخنان ماندگار
قانون معرفت میگه:به قلب ما نزذیک است کسی که از چشم های ما دور است.
چهارشنبه 15/10/1389 - 11:52
سخنان ماندگار
تنهایی آدم ها به عمق یک ئدریاست ، ولی برای پر کردنش یک لیوان محبت کافی است.
چهارشنبه 15/10/1389 - 11:50
سخنان ماندگار
هر رفتنی رسیدن نیست برای رسیدن باید رفت
چهارشنبه 15/10/1389 - 11:49
سخنان ماندگار

الهی مرا به بزرگی آنچه کعه دارم آگاه کن که کوچکی چیزی که ندارم از یاد ببرم.

چهارشنبه 15/10/1389 - 11:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته