چگونگی جراحی چانه
در جراحی زیبایی چانه بر خلاف جراحی زیبایی گونه که می توان آن را گاهی بدون ایمپلنت و فقط با روش های جراحی انجام داد، اغلب احتیاج به یک پروتز است.
در جراحی زیبایی چانه، بعد از انتخاب شکل و سایز مناسب ایمپلنت، جراح از طریق یک برش ظریف از زیر چانه، آن را روی استخوان فک و در زیر پوست و بافت عضلانی صورت قرار می دهد. پروتزهای سیلیکونی که معمولا به صورت نعل اسبی هستند به وسیله یک بخیه در وسط چانه و به استخوان محکم می شوند تا بعد از انجام جراحی از جای خود تکان نخورند و فرم چانه تغییر نکند.
در بعضی روش های جراحی، برش از داخل دهان و در طول لب پایینی انجام می شود. در این روش با استفاده از بخیه های قابل جذب، دیگر نیازی به مراجعه مجدد بعد از چند روز برای خارج کردن بخیه نیست.
بعد از انجام جراحی که معمولا بین نیم تا یک ساعت و تحت بی هوشی عمومی انجام می شود، چانه بانداژ می شود تا بیمار کمتر احساس ناراحتی کند و همچنین از میزان تورم و التهاب کاسته شود.
تنها مزیت منتوپلاستی نسبت به جراحی های زیبایی دیگر این است که احتمال برگشت پذیری این جراحی بالاتر است و مدتی بعد از این جراحی افراد می توانند با انجام یک جراحی دیگر پروتز را به راحتی خارج کنند.
اگر چه ممکن است در این جراحی مجدد، آثار زخم و التهاب باعث شوند تا چانه فرد دقیقا به صورت فرم قبلی خود در نیاید.
با این همه، نکته ای که در مورد تمام جراحی های زیبایی مشترک می باشد، این است که اغلب درخواست کنندگان این اعمال جراحی، از شکل ظاهری خود رضایت ندارند و این مساله می تواند ریشه های روانی داشته باشد که شاید بتوان بدون انجام جراحی و صرفا با مشاوره آن را برطرف کرد.