مصرف عصاره شاتوت در افراد دچار واریس موجب كاهش نشت دیواره نازك رگ های خونی می شود، چون دارای آنتی اكسیدانی به نام آنتو سیانیدین است كه به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده كمك می كند.
آنتی اكسیدان ها و ویتامین های شاتوت در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارد.
آنتی اكسیدان های گوناگون در شاتوت با جذب رادیكال های آزاد، موجب پیشگیری از بروز سرطان می شود.
این نوع توت حاوی یك منبع عالی ویتامین c و آنتی اكسیدان است كه ضمن افزایش قدرت مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا، در كاهش التهاب و مبارزه با رادیكال های مضر بدن نیز مؤثر است.
مصرف عصاره شاتوت در افراد دچار واریس موجب كاهش نشت دیواره نازك رگ های خونی می شود، چون دارای آنتی اكسیدانی به نام آنتو سیانیدین است كه به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده كمك می كند.
در طب سنتی غرغر كردن آب این میوه در بهبود زخم ها و جوش های دهان، ورم حلق، گلو درد و تورم لثه بسیار مفید است.
مصرف روزانه شاتوت در برنامه غذایی افراد به بهبود عملكرد مغز و رفع خستگی فكر كمك مؤثری می كند.