• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 4886)
سه شنبه 7/3/1392 - 17:10 -0 تشکر 606827
مسابقه: چرا به این نامزد رای می دهم؟




با سلام و ادب
کاربر گرامی، شما می بایست در این مبحث به مباحثه دوستانه و منطقی پیرامون رای خود در انتخابات یازدهم بپردازید.
شما به چه نامزدی رای می دهید؟
پاسخ این سوال را در این مبحث ثبت نمایید و با دیگر دوستان خود، به شیوه منصفانه و اسلامی، پیرامون اینکه نامزد ریاست جمهوری منتخب شما کیست و چرا؟  تبادل نظر نمایید.





چهارشنبه 8/3/1392 - 15:48 - 0 تشکر 606993

سلام
راستش من هنوز کاندیدای مورد نظرم ر انتخاب نکردم.یکی از مسائلی که برام مهم اینه که کاندیدمورد نظر اصلاح طلب نباشه.اصلاح طلبان کارنامه خوبی ندارن .سازش طلبند.
یکی دیگه از مسایلی که برام مهمه درمورد انرژی هسته ای روند مقاومت را پیش بگیرند ودراین زمینه نباید کوتاه بیان.که آقای جلیلی دراین مورد، مورد قبول منه ولی ایشون سابقه اجرایی ندارن واحتمالا اطرافیان برروی ایشون نفوذ داشته باشن.فعلا هم برنامه خاصی برای بهبود وضع اقتصاد ارائه ندادن.

دکتر ولایتی کاراجرایی کردن وسابقه خوبی دارن ولی برخلاف جلیلی خیلی معتقد به روند مقاومتی درانرژی هسته ای نیستند وراه حل دیپلماسی وسازش را قبول دارند.

وآقای قالیباف با توجه به اینکه دردودوره قبل راهکارهای خوبی برای بهبود وضع اقتصادی ارائه دادن ونظرات خوبی درزمینه اقتصاد دارن.
فعال وبااراده به نظر می آن.ودرپست هایی که بودند وهستند موفق بودند.ولی من بداخلاقی سیاسی از ایشون دیدم .به نظرم نباید برای اینکه بگن من خوبم اشتباهات دیگری رابیان کنند وبگن چون اوبده من خوبم این درست نیست.
هنوز باید فکرکنم واطلاعات بیشتری از این 3 کاندید به دست بیارم تا گزینه نهایی راانتخاب کنم.

چهارشنبه 8/3/1392 - 21:2 - 0 تشکر 607068

سلام


خب به نظرم بهترین چیزی که میتونه راه گشا باشه اینه که نگاهمون به رهبری باشه. خط مشی هایی روکه معین میکنن، معیارهایی رو که توی صحبتهاشون ارائه میدن، ببینیم چی میگن. بعد بیاییم کاندیداها رو با این معیارها مطابقت قرار بدیم


آقا تو جمع دانشگاهیان دانشگاه امام حسین گفتن اون کس که بهتر و بیشتر از بقیه تلاش میکنه برای عزت کشورمون و همچنین الگوی ایران پیش چشم مستضعفان. اونها که میگن چرا با کشورهای بزرگ ارتباط نداریم بخونن بیانات رو.


بین کاندیداها ببینیم کدوم یک تلاشش توی به دست آوردن عزت ملی ایران بیشتره

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

پنج شنبه 9/3/1392 - 10:34 - 0 تشکر 607150

با سلام دیدگاه اینجانب فکر می کنم در بین این 8 نفر کاندیدا  تعامل آقای ولایتی با تمام جناحها و احزاب و حتی دیپلماسی خارجی و همچنین چینش وزرا در مجموع نسبت به سایر کاندیداها قویتر و مثبت تر باشد چون هم اکنون کشور ما به یک آرامش سریع و ضربتی نیاز دارد چه در مسائل اقتصادی و معیشتی چه در مقوله سیاسی و خارجی و چه در مقوله فرهنگی

پنج شنبه 9/3/1392 - 11:26 - 0 تشکر 607154

کار دیگر


نمی‌دانم چرا توی این کشور یک علاقه و کشش عجیب وجود دارد برای انجام یک کار دیگر. همه دوست دارند یک کار دیگر انجام دهند. مثلاً همین 8 کاندیدای ریاست جمهوری، همه‌شان پیشتر ده‌ها شغل داشته‌اند. همین الان هم هر کدامشان بین یک تا بیست و هشت شغل دیگر دارند ولی باز هم آمده‌اند کاندیدا شده‌اند که اگر مردم رأی بدهند، شغل‌شان را عوض کنند. جالب است که بینشان هیچ‌کس قبلاً رئیس‌جمهور نبوده است که بگوییم می‌خواهد برگردد سر شغل قبلی‌اش، بلکه همگی به فکر شغل جدیدند.

این فقط مربوط به شغل نیست. ماها کلاً دوست داریم اگر شرح وظایف و دلایل وجودی‌مان در هر موقعیتی مشخص باشد هم عوض آن کار، یک کار دیگر بکنیم. مثلاً به کاندیداها یک ساعت وقت داده‌اند که بیایند تلویزیون برنامه‌هایشان را اعلام کنند تا مردم خوششان بیاید و به آنها رأی بدهند، آن وقت آقایان می‌آیند عوض شرح برنامه‌هایشان، شعارهایشان را با ده، دوازده مدل جمله‌بندی هی تکرار می‌کنند. قرار است درباره کارهای آینده‌شان حرف بزنند، عوضش از کارهای گذشته‌شان حرف می‌زنند. قرار است از راه حل مشکلات مردم بگویند، می‌آیند هی مشکلات مردم را بازگو می‌کنند. مشکلاتمان را خودمان می‌دانیم، دیگر تکرارش برای چیست؟

این که کاندیدا باید در جریان مشکلات باشد که قدم اول است. دونده‌ها به گام‌های آخرشان افتخار می‌کنند نه به گرم کردن بدنشان قبل از شروع مسابقه.

مساوات


چون جماعت همگی یک جور حرف می‌زنند، کار سخت شده است. خب 8 نفر می‌آیند و یک چیز می‌گویند، من چطور می‌توانم یکی‌شان را انتخاب کنم؟ از طرفی سه‌نفرشان هم ائتلاف کرده‌اند و هیچ رقم به نفع هم کنار نمی‌روند. لذا برای این که دل هیچ‌کدام نشکند، تقاضا می‌کنم دست‌اندرکاران ترتیبی بدهند که هر هشت نفر با هم بشوند رئیس‌جمهور. لازم هم هست، اوضاعی که مملکت در این سال‌ها داشته، عوض کردن و سر و سامان دادنش کار یک نفر و دو نفر نیست.

پنج شنبه 9/3/1392 - 17:39 - 0 تشکر 607248

با سلام
من هم با سخنان دهكده عزیز بسیار موافقم
كه به فرموده رهبر انقلاب ما باید فردی را انتخاب كنیم كه نكات مثبت دولت فعلی را داشته باشد و نقص های ان را نداشته باشد
وبه نظر من یكی از نكات مثبت دولت فعلی سفر های استانی بود
ما باید اصلح را انتخاب كنیم
هر كسی طرفدار یك نامزد است و تمامی 8 كاندیدا صالح اند
اما باید با تحقیق ببینم طبق دیگاه رهبری كدام یك صالح تر است
و ما ان را انتخاب كنیم و به او رای دهیم
طبق دیدگاه رهبر انقلاب حضرت ایت الله خامنه ای :
مردم سعى كنند صالح‏ترین را انتخاب كنند. آن كسانى كه نامزد ریاست جمهورى میشوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آنها زیر ذره بین قرار میگیرد...اینها همه‏شان صالحند. اما مهم این است كه... صالح‏ترین را پیدا كنید
.

ما باید بهترین را از میان بهترین ها انتخاب كنیم

و بهترین از دیدگاه رهبری:
بهترین، آن كسى است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل‏پرستى است..

امریكا از دیدگاه امام خمینی شیطان بزرگ است و رهبر انقلاب حضرت ایت الله خامنه ای نیز فرموده اند كه امریكا در پی مذاكره با ایران است در واقع

«دست چدنی» است زیر دستکش مخملین


دشمنان نظام با تمام توان ما را تحریم كردند و ما ملت شریف ایران تنها با یك سر انگشت در 24 خرداد انها را تحقیر می كنیم

جمعه 10/3/1392 - 2:21 - 0 تشکر 607418

نظرات دوستان هر کدام منطقی است.
من فکر می کنم دکتر جلیلی از بقیه اصلح تر باشد. چون در مسئله هسته ای خیلی خوب عمل کرده اند و صادقانه در سخنرانیشان گفتند هر جا که مطیع ولی فقیه و امر رهبری نبودیم و به فرمایشات ایشان عمل نکردیم در مذاکرات خوب پیش نمی رفتیم. شکر خدا رهبری داریم که همه دنیا اعتراف کرده اند ایران با وجود چنین رهبری ملتی متحد است.

جمعه 10/3/1392 - 11:25 - 0 تشکر 607497

چرا به دکتر جلیلی رای می‌دهم؟





مرتضی فیروز آبادی




• بر هیچ کس پوشیده نیست که کشور در بعد اقتصاد خانوار روزهای سختی را می¬گذراند. این موضوع باعث شده است تا گفتمان کارآمدی تبدیل به یک محور اصلی در برنامه ها و شعارهای نامزدهای انتخاباتی شود.

• آنچه اینک در قضاوت اقشاری از خواص کمتر مورد توجه قرار می گیرد، چالش جمهوری اسلامی با غرب است که به نوعی بر شکل‌گیری مساله اول نقش داشته است. جمهوری اسلامی ایران چند سال است که در معرض تحریم‌های شدیدی قرار دارد که غربی‌ها نام فلج کننده را بر آن نهادند. گرچه این تحریم ها به تنهایی علت شکل گیری مشکلات اقتصادی و غلبه و سایه انداختن آنها بر فضای انتخابات نیست اما بی شک آنها را می توان بستر و زمینه اصلی بروز و ظهور مشکلات اقتصاد کشور دانست.

• بر اساسِ اثر تحریم‌ها در اقتصاد کشور است که اکثر کاندیداها در کنار توجه به مشکلات اقتصادی، پیرامون مواجهشان با غرب، پرونده هسته‌ای نیز سخنانی را بیان کرده‌اند که لااقل در دسته های زیر می گنجد:

o عده ای که از اساس مسیر کشور را اشتباه می دانند و معتقدند مساله هسته‌ای ارزش این مقدار هزینه را ندارد.

o عده ای از سوء تدبیر سخن گفته اند و مدعی هستند که در صورت تعامل سازنده با غرب می توانیم هم انرژی هسته‌ای داشته باشیم و هم مورد تحریم واقع نشویم

o عده قلیلی گرچه ممکن است به نحوه مدیریت دولت انتقاداتی داشته باشند اما از بن دندان معتقدند که موضوع هسته ای صرفا بهانه تقابل غرب با ایران است و لذا در بیانات گفتمانی خود هیچ نشانه ای از کوتاه آمدن در برابر غرب ایجاد نکرده اند.



بر این اساس نویسنده با بیان گزاره های زیر معتقد است که سعید جلیلی بهترین گزینه برای انتخابات آتی است.



• اختلاف جمهوری اسلامی با غرب اصولی است. اختلاف ما از جنس ادبیات گفتگو و یا روش مذاکره و… نیست که با سیاستهای تنش زدایی و… اصلاح شود. غرب به شکل اساسی با پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و الگو شدنش در جهان مخالف است و هر روش و تاکتیکی در مذاکره و تعامل غرب از مخالفت آنها یا پیشرفت جمهوری اسلامی نخواهد کاست.



• تحریم ها گرچه مشکلاتی در اقتصاد کشور ایجاد کرده‌اند اما علت وضع نابسامان داخلی کشور تحریم‌ها نیستند. در حقیقت تحریم‌ها زمینه بروز ظهور مشکلات اقتصادی را فراهم کرده‌اند. به عبارت دیگر اقتصاد کشور ضعف‌های درونی دارد که تا کنون از چشم مسئولان پنهان بوده و به آن توجه نشده است. تحریم ها توانسته است از این نقاط ضعف استفاده و برای کشور مشکلاتی را ایجاد نماید.



• راه درمان مسائل اقتصادی کشور کوتاه آمدن در مقابل غرب و تلاش برای رفع تحریم ها نیست. مسیر سازش با غرب در خوش‌بینانه ترین حالت یک مُسَکِن برای اقتصاد کشور است. در نگاهی واقع بینانه هم وعده به سازش با غرب و اصلاح امور از طریق مذاکره و… ادعایی کاذب و برآمده از توهم است. بر هیچ عنصر سیاسی پوشیده نیست که اگر مسیر سازش برای رفع تحریم‌ها طی شود؛ غرب برای رفع هر بند تحریم، کشور را به دست برداشتن از پیشرفت مجبور خواهد کرد. راه اصولی برون رفت از شرایط فعلی اصلاح ضعف های درونی اقتصاد و بازمهندسی آن بر اساس اقتصاد مقاومتی است.



• طی هر مسیری نیازمند باور عمیق و راسخ به آن است. هر چه آن مسیر دشوارتر، طی آن نیازمند باوری عمیق‌تر و عزمی راسختر است. از این رو جمهوری اسلامی بیش از هر مولفه دیگری در انتخابات آینده به رئیس جمهوری نیاز دارد که باور و عزم او برای طی مسیر پیشرفت از طریق مقاومت باوری عمیق باشد. به نظر نویسنده بیش از آنکه لازم باشد کاندیداها را بر اساس اصولگرا و یا اصلاح طلب دسته بندی کنیم باید بر این اساس میزان اعتقاد به مقاومت در برابر غرب دسته بندی کرد.



دکتر سعید جلیلی تنها کاندیدی است که اولا در عرصه نظر معتقد به مقاومت و طی مسیر پیشرفت از طریق مقاومت است. ثانیا بواسطه پرونده هسته‌ای در این عرصه میدان دار بوده و شناخت دقیق و واقعی از لوازم این عرصه دارد. ثالثا به طور دقیق با اثرات تحریم بر کشور آشناست چرا که مجموعه تحت مدیریت وی در سالهای اخیر محور تصمیم‌گیری برای مقابله با تحریم ها بوده است. بنابر این سعید جلیلی فردی نیست که صرفا در عرصه مذاکره نماد مقاومت باشد، بلکه وی از نزدیک با مسائل و مشکلات ایجاد شده برای کشور از ناحیه تحریم آشنا بوده و مبتنی بر یک شناخت دقیق معتقد به ضرورت پیشرفت از طریق مقاومت است. این موضوع یکی از مهمترین ممیزهای تفاوت ایشان با سایر کسانی است که ممکن است در زبان معتقد به مقاومت باشند اما در آینده با شناخت دقیق تر از تبعات تحریم از این موضوع پشیمان شود.



• بنابراین به نظر می رسد تنها با سعید جلیلی می توان مسیر مقاومت را طی و پیشرفت را از طریق مقاومت محقق کرد. البته طی این مسیر علاوه بر این شرط لازم، شروطی دیگری هم لازم دارد که باید به کمک سربازان و سرداران جبهه انقلاب اسلامی محقق شود.



حیات طیبه

 السلام علیــــــــــک یا ابا عبدالله

 

ای شیـــــعه تو را چه غــم ز طوفـــان بلا

آن جا که سفینة النجـــــــاة است حسیـــــن (ع)

 

یابن الحســـــن روحـــــــــی فداک

شنبه 11/3/1392 - 11:26 - 0 تشکر 607696

سلام دوستان
این دوره انتخاب اصلح که واقعا بتونه در همه زمینه ها کار مملکت رو پیش ببره سخت شده.
من بین سه کاندید شک دارم


خدا در همین نزدیکی است
يکشنبه 12/3/1392 - 14:11 - 0 تشکر 608012

منم بین چند تا نامزد شک دارم هنوز دارم تحقیق میکنم در این زمینه...

يکشنبه 12/3/1392 - 14:24 - 0 تشکر 608017

درانتخابات بیشتر عقل عملی نماد پیدا میكند وهمان اجرای برنامه است،انتخابات یك فرصت جهت تداوم وظرفیت سازی است كه مادربحث عقل عملی به دنبال این فرصت هستیم كه بتوانیم به ان4شاخص برسیم...




انتخابات یا مشاركت حداكثری ، تداوم مردم سالاری ، تقویت و تحكیم اقتدار یك كشور ،انسجام ملی و مکانیسم محسوب شده و هر چه مردم در انتخابات شركت نمایند نشان از اراده ملی در تصمیم گیری و در گیر شدن با حوادث مثبت و منفی و مسائل كلان و ریز جامعه است و برای حفظ این امانت ، اخلاق و قانون و اصول را محكم باید نگه داشت و نگذاریم خدشه ای بر اركان آن وارد سازند چه بسا افرادی هستند چوب لای چرخ بعضی از اقدامات گذاشته و باعث تكدر مسئولان می گردند.اما آنچه در انتخابات مهم است انتخاب اصلح نماینده در مجلس شورای اسلامی است و نگاه مردم در این انتخابات باید چگونه باشدو چه افرادی راباید برای نشاندن كرسی سبزمجلس انتخاب نمایند؟


چهارشاخص در انتخابات جهت انتخاب نامزد انتخاباتی مهم است.


1- چگونه به تحولات جهانی می نگرد و نگاه منطقه ای او چگونه است؟
2- نگاه سیاسی روز او بر چه مبنائی است ؟
3- نگاه مردم به برنامه و شخصیت او چگونه است آیا صداقت و شجاعت و پاك بودن او را می پذیرند؟
4- احزاب و فعالان سیاسی چگونه بر او می نگرند؟

امروز فعالان سیاسی باتشكیل گروه و احزاب نقش مهمی در پدید اوردن آثار دارند و یكی از این آثارانتخاب نماینده است و در این میان تصمیم بهترین نقش است ودرتصمیم ما به دوبحث برخورد میكنیم.
1- عقل نظری
2- عقل عملی

عقل نظری فكراست یعنی بررسی افكار كه شخص چگونه است،خاصیت دارد،توان دارد یاخیر درواقع كشف (هست ها)است.

عقل عملی اندیشه است،واقعیتی از واقعیتها نیست كه آیااین چنین است یاآنچنان،تكلیف است كه این كار راانجام دهیم یاندهیم وتعیین كننده راه درست درانتخاب اصلح است.

درواقع عقل عملی بنا برنظرحضرت ایت ا... جوادی املی ملاك فضیلت وبرتری انسان به عقل عملی این است كه اوعمل صالح انجام میدهد وعمل صالح او مقتضای ایمان است درواقع عقل عملی كشف حقایق است.

درانتخابات بیشتر عقل عملی نماد پیدا میكند وهمان اجرای برنامه است،انتخابات یك فرصت جهت تداوم وظرفیت سازی است كه مادربحث عقل عملی به دنبال این فرصت هستیم كه بتوانیم به ان4شاخص برسیم.

دربحث عقل عملی دومقوله داریم .
1 – حقیقت
2- واقعیت

حقیقت مانند شخصی است كه دررشته های مختلف بحث میكند،مثل حقوقدانان،سیاستمداران،جامعه شناسان ومهندسان درواقع متخصص نقطه وسط رامینگرد كه حقیقت است . اما درمیان این متخصصینی ،روشنفكرانی به وسط میایند كه ان وقت ، دایره ای وارنگاه نمیكنند بلكه بیضی وار نگاه میكند یعنی دونقطه را می بیند ، حقیقت وواقعیت كه دراین میان او باآتش زیر خاكستر مواجه است.

دراین میان باید حقیقت وواقعیت رابررسی وانتخاب اصلح انجام دهیم كه شعار امام(ره)ومقام معظم رهبری درانتخابات است .

امروز كه شعار وزارت كشور قانونگرائی،مشاركت حداكثری،امانتداری وعدالت محوری میباشد با رعایت اصول وحفظ ارزشهای اسلامی وانقلابی وبانگاه تحولات جهانی بتوانیم انتخابی انجام دهیم كه درزیر خاكستر آتش باشد كه بتواند شعله كند وخود رانمایان سازد وبانگاه منطقی بتوانیم ظرفیت وتوانمندی نامزد انتخاباتی را درنظر بگیریم كه اگر انتخاب خوب انجام دهیم به قافله سیر وپیشرفت یعنی سند چشم انداز ایران اسلامی 1404 که همان اوج است ، می رسیم .

با استعانت از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری از موقعیت دشمن در تبدیل فرصت ها به تهدید و ضرورت تقویت ثبات و نشاط جامعه در انتخابات عمل نماییم .

وتذکر به افرادی که توانایی یا ظرفیت ندارند با نگاه به انتخابات گذشته درس عبرت گرفته و هر عرصه ای را برای خود مناسب ندانند و هزینه گران تبلیغاتی و هیجانات بی معنای سیاسی رابرای جامعه اسلامی تحمیل نسازند

امید است بادرنظر گرفتن كلام نورانی حضرت امام(ره)ومقام معظم رهبری ومسئولان كشوری و با رعایت همه جوانب و اعتماد و با سلیقه فاخر خود در برگزیدن گزینه انتخاب اصلح انجام داده و بتوانیم به نقطه آرمانی برسیم.


عادل روحی، حقوقدان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.