• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن سياسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
سياسي (بازدید: 1728)
جمعه 14/5/1390 - 2:19 -0 تشکر 348017
*علی مطهری:مخالف ورود نظامیان به حوزه سیاست هستم*

آفتاب نیوز:علی مطهری نمایند تهران در جلسه علنی روز چهارشنبه در بررسی صلاحیت و برنامه رستم قاسمی وزیر پیشنهادی نفت، اظهار داشت: مخالفت بنده با تصدی وزارت نفت توسط آقای قاسمی بیشتر از اینکه مربوط به شخص ایشان باشد مربوط به اصل کلی درباره نظام های سیاسی خصوصا نظام جمهوری اسلامی است.

وی گفت: در واقع شخصیت حقیقی ایشان را باید از شخصیت حقوقی او تفکیک کنیم. آقای قاسمی ویژگی های فردی قابل تمجید و ستایشی دارد از نظر اخلاص، تواضع و ساده زیستی و فداکاری در راه انقلاب و تلاش زیاد در راه سازندگی کشور نکات مثبتی دارد و در مجموع مثل همه فرماندهان سپاه شخصیتی دوست داشتنی است.

مطهری ادامه داد: باید نسبت به این مسئله نگاهی کلان توام با در نظر گرفتن مصالح و آینده نظام را داشته باشیم نه نگاه حزبی و گروهی.

نماینده تهران خاطر نشان کرد: اصل مورد تاکید بنده لزوم پیوند نخوردن سپاه پاسداران به عنوان قدرت نظامی به قدرت اقتصادی و به عبارتی دیگر دولتی نشدن سپاه است. همانطور که دولتی نشدن روحانیت از طرف امام (ره) و شهید مطهری تاکید اکید شده و مکرر توصیه شده است.

وی ادامه داد: سپاه مظهر وحدت جامعه است همچنانکه روحانیت مظهر وحدت جامعه است. سپاه متعلق به همه اقشار جامعه است و ورود سپاه به دولت به فراگیر بودن آن آسیب وارد می کند و به سرنوشت آن لطمه می خورد.

مطهری اظهار داشت: همانطور که تجربه ورود وزارت اطلاعات در دروان سازندگی منجر به استفاده از اطلاعات ویژه شد و باعث شد فساد در آن وزارتخانه رخنه کند که البته جبران شد.

مطهری گفت: وزارت یک نظامی در وزارت نفت موجب پیوند قدرت سیاسی و اقتصادی خواهد بود که ممکن است فسادآور شود. عنصر تقوا تا حدی می تواند مانع تقوا شود اما مصونیت آور نیست. ما هستیم که نباید زمینه بوجود آمدن فساد را فراهم کنیم و باید زمینه ها را از بین ببریم.

وی تاکید کرد: در کشورهای همسایه ما نظامیان کم کم از قدرت سیاسی فاصله می گیرند در حالیکه در کشور ما عکس آن آغاز شده است و به نظر امر مبارکی نباشد.

عضو اصول‌گرای مجلس خاطر نشان کرد: سئوال، استیضاح و نظارت مجلس بر وزیر نفت سخت خواهد شد هم اکنون سپاه متهم به تصاحب پروژه های عمرانی در رقابت نابرابر اقتصادی است با اضافه شدن حوزه نفت به آن، این اتهام تشدید خواهد شد.

مطهری در بخش دیگری از سخنانش به تاکیدات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در خصوص عدم ورود نظامیان به حوزه سیاست اشاره کرد و گفت: جناب آقای قاسمی در پروژه های نفتی دست توانایی دارند اما برای ما ثابت نشده که از نظر مدیریت نفت کشور تجربه کافی داشته و کادر فنی برای تشکیلات نفت در اختیار داشته باشد.

وی گفت: وقتی وزیر سابق نفت به مجلس معرفی شد و نسبت به عدم تجربه او اعتراض شد گفتند وزیر نفت مدیر استراتژیک است 6 ماه درباره نفت تحقیق می کند و سپس کار اصلاحات در نفت را شروع می کند. بعد از 6 ماه با دستور وزیر کلیه عملیات سوآپ متوقف شد و اولین عملیات اصلاحی خود را اعمال کرد. الان پس از چندین ماه به دنبال راه اندازی مجدد سوآپ هستند اما شرکت های مربوطه زیر بار نمی روند.

نماینده تهران در پایان سخنانش تاکید کرد: مخالفت من با شخص آقای قاسمی نیست او را شخصی با تجربه در پروژه های عمرانی نفت می دانم بلکه مخالفتم با روند ورود نظامیان در حوزه سیاست و دولت است و آن را برای دولت مضر می دانم.

 

ما هرگز بلندای قامت خود را نمی دانیم
مگر ما را فرا خوانند که برخیزیم و قد برافرازیم
و آنگاه ،اگر به طرح وجود خویش وفادار مانده باشیم
قامت ما از آسمان ها خواهد گذشت

        

جمعه 14/5/1390 - 4:31 - 0 تشکر 348042

به این میگن حرف حقی كه از ان مراد باطلی شود. اقای مطهری مغلطه نكن. قدرت نظامی سپاه برای مقابله با دشمنه و كار اقتصادی اونم برای رفع گره های اقتصادی كشوره كه بدلیل تحریمها فقط از دست سپاه بر میاد. خودت رو نزن به اون راه

جمعه 14/5/1390 - 10:21 - 0 تشکر 348091

پاسخ علی لاریجانی به ادعا های مطهری
علی لاریجانی در موافقت با وزیر پیشنهادی نفت در جریان بررسی صلاحیت وزیر در صحن علنی مجلس گفت:‌ بنده هیچ‌گاه بنا نداشتم در این‌گونه امور صحبت كنم و غالبا دوستان صحبت‌ها را مطرح كرده و بنده استماع می‌كردم؛ اما در رابطه با بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی نفت به دو دلیل صحبت می‌كنم.

وی افزود: با توجه به حقی كه از مهندس قاسمی ضایع شد و هم‌چنین مطالبی كه در مورد سپاه پاسداران مطرح شد به نظرم آمد كه این‌گونه مطالب صحیح نیست. با توجه به سابقه آشنایی كه با مهندس قاسمی دارم ایشان انصافا فردی ورزیده در كار است كه در راه اسلام و در طول دوران جنگ و پس از دوران جنگ در قرارگاه خاتم‌الانبیاء در راه اسلام مجاهدت كرد و فعالیت‌های چشمگیری را داشت. ایشان كارهای بسیار مهمی را در قرارگاه سازندگی انجام داد كه ممكن است دیگران در این رابطه بدگویی كنند اما وقتی خود ما بررسی می‌كنیم باید حق را تشخیص دهیم.

لاریجانی ادامه داد: اتهامی را به قرارگاه خاتم‌الانبیاء در دوران مسئولیت آقای قاسمی زدند و در رسانه‌ها مكرر آن را مطرح كردند مبنی بر این‌كه با توجه به داشتن قدرت زیاد قرارگاه در كارهای اقتصادی فرصت را از بخش خصوصی گرفته است، این موضوع صحت ندارد. بنده خودم این مطلب را در جلسه‌ای با مسئولان مختلف و شركت‌های گوناگون در حضور آقای قاسمی مطرح كردم كه آن‌ها تاكید كردند كه قرارگاه كار را توزیع می‌كند و رقابتی با بخش خصوصی انجام نمی‌دهد. این بدان معناست كه قرارگاه مجال جدیدی برای بخش خصوصی و پیمانكاران ایجاد می‌كند. این موضوع نشان دهنده روحیه رقابتی آقای قاسمی و دلیل موفقیت ایشان در قرارگاه است.

رییس مجلس شورای اسلامی هم‌چنین یادآور شد: بنده اطلاع دارم كه سپاه پاسداران مخالف با وزیر شدن آقای قاسمی در وزارت نفت بود و مدت‌ها در این رابطه كشمكش وجود داشت حتی ایشان از خود بنده در این رابطه مشورت خواستند كه من تنها این پاسخ را دادم كه نگران قرارگاه هستم كه اگر شما بروید ممكن است به آنجا لطمه وارد شود.

وی افزود: من اطلاع دارم كه فرمانده سپاه با وزارت ایشان مخالف بود ولی در نهایت وقتی كه دیدند مشكلی به وجود آمده و وزارت نفت معطل است با از خودگذشتگی نیروی خوب خود را به دولت دادند تا در وزارت نفت مشغول شود. از این رو این تلقی درستی نیست كه سپاه پاسداران می‌خواهد قدرت سیاسی را بگیرد چون با توجه به بررسی‌هایی كه انجام دادم می‌توانم با قاطعیت بگویم كه این‌طور نیست.

لاریجانی افزود: دلیل مخالفت فرمانده سپاه با تصدی مهندس قاسمی در وزارت نفت این بود كه ایشان در قرارگاه خوش سابقه بودند و كارهای بزرگی را برای آبادانی كشور انجام دادند، بنابراین می‌توان گفت كه سپاه پاسداران نمی‌خواهد چنین كاری را انجام دهد كه به اوضاع سیاسی كشور چنگ زند.

وی در پایان قاسمی را فردی مدیر با خدمات چشمگیر خواند و گفت: البته با تصدی مسئولیت وزارت نفت توسط مهندس قاسمی سپاه پاسداران از این جهت خسارت می‌بیند كه فرد نخبه‌ای همچون ایشان را در قرارگاه از دست می‌دهد ولی باید از این منظر به این موضوع نگاه كرد كه سپاه با این كار فداكاری را انجام داده است.

نمایندگان مجلس در پایان با گفتن احسنت سخنان لاریجانی را تایید كردند.

جمعه 14/5/1390 - 10:22 - 0 تشکر 348092

پاسخ محسن رضایی به علی مطهری
خبرنامه دانشجویان ایران:اظهارات محسن رضایی در مناظره انتخاباتی سال 88 با محمود احمدی‌نژاد ‌پاسخی ‌به نطق امروز علی مطهری در مخالفت با وزیر نفت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ‌امروز (چهارشنبه) در جریان رسیدگی به صلاحیت 4 وزیر پیشنهادی دولت در صحن علنی مجلس، به عنوان ‌مخالف‌ با رستم قاسمی گزینه پیشنهادی ‌وزارت نفت نطق كرد و مدعی شد كه‌ امام خمینی(ره) مخالف حضور نیروهای سپاهی و نظامی در عرصه‌ مسئولیت‌های دولتی و اجرایی بوده‌اند.

برای روشن شدن صحت اظهارات علی مطهری مبنی بر مخالفت امام راحل(ره) با ورود نیروهای سپاهی و نظامی به عرصه‌های اجرایی و خدمت‌رسانی، بخشی از مناظره محسن رضایی و محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 در ذیل می‌آید كه می‌تواند شاخصی برای میزان صحت یا عدم‌صحت اظهارات علی مطهری باشد.

گفتنی‌ است كه علی مطهری در انتخابات سال 88 بعد از مناظره مذكور طی بیانیه‌ای رسماً از محسن رضایی حمایت كرد.

* احمدی‌نژاد‌: شما گفتید دولت را در زمان جنگ اداره می‌كردید و این عین جمله‌ای است كه ابراز كردید.
- ‌رضایی‌: دولت را در زمان جنگ؛ منظورم همین بود كه در بسیاری از شهرستان‌ها و استان‌‌ها، بار اصلی اداره دولت به دوش ما بود و در پنج استان مناطق جنگی‌، پاسداران خود را می‌فرستادیم، فرماندار می‌شدند و استاندار می‌شدند و صبح تا شب با آنها جلسه و ارتباط داشتیم؛ منظورم از اداره دولت این بود و بیشتر تأكید كردم به سه سال اول انقلاب. در سه سال اول انقلاب كه دولت مستقر نشده بود، عملاً اداره دولت در اختیار ما بود و دوران جنگ هم تا یك مدتی، این‌گونه بود.

* احمدی‌نژاد‌: منظور شما از 3 سال اول انقلاب، چه زمانی است؟
- ‌رضایی‌: سال 58 كه سپاه تشكیل شد و همان اوایل 1358.

* احمدی‌‌نژاد‌: یعنی سال 58‌، سپاه‌، فرماندارها را نصب می‌كرد.
- رضایی‌: عمدتاً این‌طور بود.

* احمدی‌نژاد‌: آن موقع كه هنوز جنگ شروع نشده بود.
- رضایی‌: جنگ نبود اما سپاه بود.

* احمدی‌نژاد‌: شما گفتید در مناطق 5 گانه.
- رضایی‌: همان موقع كه بازرگان مرتب می‌گفت اینها (سپاه) در كار ما دخالت می‌كنند، مربوط به همین بود.

* احمدی‌نژاد‌: یعنی استانداران آقای بازرگان‌، فرمانداران شما را ‌می‌پذیرفتند.
- رضایی‌: استانداران بازرگان‌، نه‌؛ ولی فرمانداران عمدتاً مدیران ما بودند و كسی غیر از این نمی‌توانست باشد.

* احمدی‌نژاد‌: یعنی آقای صباغیان كه وزیر كشور بود، از شما فرماندار می‌پذیرفت؟
- رضایی‌: ظاهراً تاریخ از یاد شما رفته است.

* احمدی‌نژاد‌: نه یادم نرفته‌؛ یعنی آقای مدنی در خوزستان‌، از سپاه‌ فرماندار می‌گرفت.
- رضایی‌: فرمانداران اكثر شهرستان‌ها و اكثر بخشدارها با ما بود.

شنبه 15/5/1390 - 8:1 - 0 تشکر 348494

به نام خدا
سلام علیكم
این علی مطهری هم جوگیر میشه ها
یه زمانی میاد از ورود نظامیان دفاع میكنه .
یه زمانی میاد میگه نظامی نباشه تو مملكت.
یه روز میشه طرفدار دولت و نظام
یه روز میشه ضد انقلاب و فتنه گر

امام علی گفته بود مردم سه دسته اند دسته سوم اسمش چی بود ؟

....
آهان
معلومه مشخصه نگیم سنگیتره قضیه
یاعلی مدد
سایه رهبری پایدار

http://rahpoyvesal.blogfa.com
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.