جسارت فرقه موسوی به هتک حرمت قرآن رسید
هزاران دانشجو در دانشگاه تهران مشغول عزاداری برای شهید بزرگ کربلا و عاشورا بودند که خبر رسید اغتشاشگران سبز اموی در چند خیابان تهران اقدام به آشوب، اهانت به قرآن و سیدالشهدا(ع) و برهم زدن نظم عمومی کرده اند. دانشجویان عزادار ترجیح دادند به جای عزاداری در دانشگاه راهی خیابان ها شوند و نظم عمومی را در شهر برقرار سازند. لحظاتی بعد هزاران دانشجوی انقلابی دانشگاه های تهران از خیابان انقلاب راهی چهار راه ولیعصر شدند. آنها در مسیر شعارهای "این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده"، "حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست"، "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند"، "مرگ بر منافق" و... را سر می دادند. دانشجویان پیرو خط امام(ره) خیابان های تهران را به صحنه عزاداری عاشورا تبدیل کردند و در مسیر راهپیمایی، "سینهزنان" برای پاکسازی شهر از لوث آشوبگران حرکت کردند.
لحظه به لحظه بر تعداد تجمع کنندگان بیشتر می شد به طوری که جمعیت چند هزار نفری در میدان ولیعصر(عج) به چند ده هزار نفر رسید. مردم از نقاط مختلف تهران خود را به محل آشوب ها برای حمایت از حرکت دانشجویان رساندند. اگر چه سبزهای اموی در روز عاشورا با لباس های رنگارنگ و قیافه های بزککرده همراه با کف و سوت، خساراتی به اموال عمومی و مردمی زده و انتقام خود را از ملت با آتش زدن سطل های زباله جبران کرده بودند اما با هجوم جمعیت مردمی، راهی جز فرار ندیدند و پراکنده شدند. سبزها از فرصت مشغول شدن مردم در هیات ها و تکایا و سوگواری برای مظلومان کربلا، سوء استفاده کرده و در حالی که شهر خلوت بود، اقدام به ایجاد اغتشاش و نامنی و گستاخی به مقدسات کرده بودند. هر خیابانی را که اغتشاشگران ناامن کرده بودند با تظاهرات خودجوش مردم به آرامش رسید.
تلاش چندماهه سران فتنه برای اردوکشی خیابانی در روز عاشورا در حالی از چند ماه قبل آغاز شده بود که حداکثر جمعیت سبزها در روز عاشورا در همه خیابان های تهران 6 هزار نفر برآورد شده است.
عزاداران حسینی پس از تجمع در میدان ولیعصر(عج) و بلوار کشاورز به طرف میدان هفت تیر و خیابان انقلاب راهپیمایی کردند و سپس از آنجا راهی دانشگاه تهران شدند. این تظاهرات حدود سه ساعت به طول انجامید و در نتیجه آن آرامش بر پایتخت حاکم شد. تظاهرکنندگان خواستار برخورد قاطع دستگاه قضایی با سران قتنه شدند.
به گزارش خبرنگار شبکه ایران یکی از خودروهای مشکوک اغتشاشگران در خیابان آزادی تهران به جمعیت عزادار حمله کرده و سه شهروند تهرانی را به قتل رسانده و عده ای را نیز مجروح کرده بود. بر طبق آخرین اخبار خودرو مذکور شناسایی شده و متعلق به یکی از آشوبگران بوده است. آنها همچنین در نقاط مختلف شهر پارچهنوشتهها و تصاویر مربوط به حضرت سیدالشهدا(ع) و هیات های عاشورایی را نیز به پاره کرده و به آتش کشیدند. خبرگزاری فارس نیز گزارش داد که فتنه گران قرآن را نیز به آتش کشیدند و به سوی نمازگراران در خیابان "جمهوری اسلامی" تهران نیز سنگ پرانی کردند. اغتشاشگران پیش از این و در 16 آذر روز دانشجو تصویر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را به آتش کشیده بودند. سبزهای اموی در روز قدس نیز اقدام به روزه خواری کرده بودند.
هتک حرمت به سالار کربلا حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در شرایطی از سوی سبزهای اموی صورت گرفت که این حرکت با سکوت توام با تایید سران فتنه از جمله موسوی، خاتمی و کروبی همراه شد. آنها ترجیح دادند که هیچ موضعی در برابر هتک حرمت و قانون شکنی اغتشاشگران نگیرند.
در حاشیه راهپیمایی:
- راهپیمایی مردم و دانشجویان کاملا خودجوش بود بطوری که دانشجویان برای سر دادن شعار بر روی دوش یکدیگر می ایستادند و شعار سر می دادند.
- حضور خانواده ها از جمله زنان و کودکان در راهپیمایی عاشورای تهران دیدنی بود.
-اغتشاشگران پلاکاردها و تصاویر متعلق به ایام محرم را در میدان ولیعصر(عج) به آتش کشیدند. آنها به هنگام رویارویی با مردم بسوی آنان سنگ پرتاب می کردند اما با مقاومت مردمی پا به فرار گذاشتند.
- آتش زدن سطل های زباله مهمترین خدمت سبزهای اموی بود اما در کنار این اقدام، یک ماشین و چند موتورسیکلت و ساختمان را نیز به آتش کشیده بودند. بخش هایی از بلوار خیابان کریم خان و تابلوهای راهنمایی و رانندگی نیز توسط سبزها تخریب شده بود.
-افرادی در مسیر راهپیمایی بطور مرتب از جمعیت مردمی می خواستند که درگیری ایجاد نکنند. با وجود سنگپرانی سبزها هیچ درگیری از سوی مردم مشاهده نشد.
- حضور به موقع مردم و دانشجویان باعث شد تا ترافیک خیابان ولیعصر(عج) و خیابان انقلاب روان شود. در ادامه راهپیمایی بسیاری از مردم پایتخت مراسم عزاداری خود را در خیابان ها برگزار کردند.
- تعدادی از سبزها همراه با سگ های خود به خیابان ها آمده بودند.