دسته
تماس با نویسندگان
نظرسنجی‌مامطیر
درج مطالب شما
برترین مطالب
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 410695
تعداد نوشته ها : 113
تعداد نظرات : 79
Rss
طراح قالب
وحيد اسدي
 

برای هر کاربر کامپیوتری پیش می‌آید که سیستم خود را هنگ کرده ببیند و راهی نداشته باشد جز استفاده از کلیدهای مشگل گشا(Ctrl+Alt+Del)  و انتخاب گزینه EndTask به منظور بستن برنامه هنگ کرده که خداییش اعصاب آدم رو به هم میریزه

 

اما بدتر از همه اینها اینست که بعد از خلاص شدن از اون برنامه لعنتی که هنگ کرده بود حالا نوبت به پنجره Error Reporting میرسه که بایستی بر روی Don't Send کلیک کنید.

اما شاید دلتان بخواهد بعد از رهایی از برنامه هنگ کرده دیگر پنجره Error Reporting را نبینید.

آیا مامطیر را باور دارید اگر جواب مثبت است پس دست به کار شوید...

ابتدا وارد رجیستری شوید.

سپس به کلید زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\PCHEALTH\ERROR REPORTING

سپس در سمت راست بر روی نوشتهء DoReport دوبار کلیک کنید. حالا در قسمت Value عبارت را به 0 تغییر دهید برای برگشتن به حالت قبلی دوباره روی 1 قرار دهید.

از عنوان مطلب تعجب نکنید!
شما نیز پس از دنبال کردن این مطلب تا انتها قادر خواهید بود تا به راحتی و تنها با استفاده از برنامه Notepad ویندوز، یک دفترچه خاطرات ساده با ذکر جزئیات زمان تاریخ و یا، یک دفتر ثبت گزارش کار و یا دفترچه حسابداری ساده تهیه کنید …
حتما می‌دانید که در استفاده از دفتر ثبت وقایع روزانه ساده و یا یک نرم افزار حسابرسی ساده مهم ترین عامل، درج تاریخ و ساعت زمان وقوع کار مورد نظر است.
این‌بار قصد معرفی ترفندی ساده و مخفی را در برنامه Notepad ویندوز داریم که تنها با درج 4 کاراکتر! می‌توانید قابلیت درج زمان و تاریخ را به نوشته خود به صورت اتوماتیک بیافزایید …
برای انجام این کار کافی است برنامه Notepad را باز کرده و در داخل آن ابتدا یک نقطه تایپ کرده و سپس کلمه LOG را با حروف بزرگ بنویسید :
حال کافی است به خط بعدی بروید و شروع به تایپ در خط های بعدی کنید .
به طور مثال در خط بعد می نویسیم : مشغول تایپ مطلب ِ ساخت دفترچه ثبت گزارش کار هستم .
حال فایل را با نامی دلخواه ذخیره کنید …
سپس مجددا فایل را باز کنید …. چه می‌بینید؟
بله در زیر عبارت تایپ شده توسط شما به صورت اتوماتیک ساعت و تاریخ دقیق ثبت شده است …
حال قصد اضافه کردن جمله‌ای جدید را دارید؟ … در خط‌های بعدی وقایع جدید را ثبت کنید و فایل را ذخیره کنید. هر واقعه جدید با تاریخ خاص خود ذخیره می‌شود.
پانوشت: یکی از مزیت‌های فایل‌های txt این است که شما همه جا می‌توانید از آنها استفاده کنید و در همه سیستم عامل‌ها از Dos گرفته تا Linux ،تلفن همراه، یا حتی بسیاری از Mp3 Player ها قابل نمایش و استفاده‌اند و این یعنی اینکه شما می‌توانید همه جا فایل حسابرسی خود و یا دفترچه خاطرات خود را به همراه داشته باشید.

منبع: گروه نرم افزاری شاهوار شاهرود(Shahvar.net)

 

در حالت معمول از طریق IE شما می توانید فقط ۴ فایل را به صورت همزمان دانلود کنید . برای افزایش این مقدار در Run عبارت Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید . سپس مسیر زیر را بیابید :وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر

HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Internet Settings

سپس مقدار MaxConnectionsPer1_0Server و MaxConnectionsPerServer را به مقدار دلخواه تغییر دهید.

مامطیر همیشه با شماست.

 

حتما دیدید که برای اجرای اکثر فیلمها درWindows Media Player میبایست گزینه Any file را انتخاب کرد تا بتوانیم تمامی فایلها را ببینیم و بالطبع آنها را اجرا کنیم.

اما با این ترفند دیگر نیازی به انجام چنین کارهایی نیست .

برای این کار:

در Run عبارت Regedit را تایپ کرده تا وارد محیط رجیستری شوید و سپس مسیر زیر را بیابید :

HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Media Player > Player > Extensions > Types

سپس مقدار کلید ۳ را به تنظیمات زیر تغییر دهید :

*.mpeg;*.mpg;*.m1v;*.mp2;*.mpa;*.mpe;*.ifo;*.vob;*.dat

از این به بعد راحت تر میتونید فیلم ببینید.!!!

گروه مامطیر یعنی به روز بودن

شاید شما نخواهید کسی با کامپیوتر شما به اینترنت وصل شود یا حداقل اگر وصل میشود فایلی را دانلود نکند.وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر

باز هم مامطیر به کمک شما می‌آید به این صورت که:

در Run عبارت Regedit را تایپ کرده تا وارد محیط رجیستری ویندوز شوید ، سپس کلید زیر را پیدا کنید :

HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Internet Settings > Zones > 3

مقدار 1803 را پیدا کرده و آن را برابر با ۳ قرار دهید.

دیگر کسی نمیتواند حتی یک فایل کوچک را با سیستم شما دانلود کند. خوبه؟

 

 

با روشهای مختلف یک کاربر Administrator می تواند برای دیگر کاربران سیستم محدودیت ایجاد کند. اما اغلب این محدودیتها خودشان محدود به موارد خاص هستند که کاربر Administrator نم یتواند پا را از آنها فراتر بگذارد. روشهایی نظیر تنظیمات Group Policy و ... که شاید برای بسیاری از کاربران کار با این قسمتها دشوار باشد.

وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر


با روشی که اکنون یاد می گیرید می توانید هر محدودیتی که دوست دارید را برای سایر کاربران ایجاد کنید. با این روش شما هر قسمتی را که بخواهید می توانید محدود کنید. این محدودیت به صورت منع اجرای برنامه مورد نظر شما برای سایر کاربران است. مراحل زیر را دنبال کنید :


ابتدا از طریق Run وارد Regedit شده و کلید زیر را بیابید :


HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \Policies\Explorer


در زیر مجموعه پوشه Explorer چهار پوشه دیگر ( Sub-Key )  با نام های  DisallowCpl و DisallowRun و RestrictCpl و RestrictRun وجود دارند. ما با پوشه  DisallowRun  کار داریم ( به ترتیب زیر ) :


ابتدا روی پوشه DisallowRun کلیک کنید. بعد در صفحه سمت راست به ترتیب زیر عمل کنید :


برای هر برنامه ای که می خواهید ممنوعیت اجرا ایجاد کنید ابتدا یک کلید از نوع String ساخته و سپس هر نامی که دوست داشتید به آن اختصاص دهید ( معمولا بهتر است که نام خود برنامه را در نظر بگیرید که بعدا در صورت نیاز به حذف محدودیت به مشکل بر نخورید ). سپس روی آن دابل کلیک کرده و در قسمت Value Data مسیر فایل مورد نظر را وارد کنید و بعد روی Ok کلیک کنید. همین مراحل را برای هر برنامه دیگری که می خواهید محدودیت ایجاد کنید انجام دهید. سپس از رجیستری خارج شوید.


برای ایجاد محدودیت های حرفه ای تر و چه بسا کاملتر شما می توانید از نرم افزار  Security Administrator  استفاده کنید. با این برنامه بسیار کامل شما می توانید نظارت بسیار جامعی را روی کاربران سیستم داشته باشید.

 

با تشکر از وبلاگ عصر دانش

 

 

می خواهیم چند نکته جالب و حرفه ای را در مورد Shutdown به شما آموزش دهیم. پس مقاله را  با هم دنبال کنیم:


برای استفاده از دستورات زیر شما باید ابتدا از طریق Run و سپس تایپ عبارت CMD و زدن کلید Enter وارد محیط Command Prompt شوید.
در این دستورات پارامترهای مختلفی وجود دارند که در ابتدا آنها را بررسی می کنیم :


[Shutdown [{-l|-s|-r|-a}] [-f] [-m [\\ComputerName]] [-t xx] [-c "message"] [-d [u][p] :xx;yy


بعد از اینکه وارد محیط Command Prompt شدید میتوانید هر یک از دستورات فوق را طبق روش زیر تایپ کرده و بعد با زدن Enter دستورات اجرا میشود.
با دستور زیر میتوانید هر کار مربوط به Shutdown از Log off user گرفته تا تنظیم ساعت برای خاموش شدن کامپیوتر، خاموش کردن کامپیوتر فرد دیگر و ... را انجام دهید. برای استفاده از این دستور باید نام کامپیوتر را بدانید. اگر قصد خاموش یا Restart کردن کامپیوتر خود را دارید ( از این روش ) و نام آن را نمی دانید می توانید به سادگی در قسمت System که در Control Panel قرار دارد و یا با راست کلیک روی آیکن My Computer و انتخاب گزینه Properties آن را متوجه شوید ( این نام مقابل عبارت Full Computer Name قرار دارد اگر هم خواستید آن را تغییر دهید کافی است روی دکمه Change در همان قسمت کلیک کنید ). بعد از یافتن نام کامپیوتر میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :
Shutdown -r -m \\ComputerName -t 300


توجه داشته باشید که در این دستور به جای ComputerName نام کامپیوتر شما درج می شود و علامت \\ باید باقی بماند. در این دستور "r" به معنی Restart است. شما می توانید به جای آن از "l" به معنی Log Off و یا "s" به معنی Shutdown استفاده کنید. عدد 300 بعد از "t" به معنای آن است که عمل Restart یا ... بعد از 300 ثانیه در سیستم شما انجام شود.

 


شما می توانید با اضافه کردن پارامتر "c" به دستور بالا در هنگام عملی که می خواهید انجام شود یک پیغام نیز که شما متن آن را می نویسید به نمایش درآید. برای این کار می توانید به صورت زیر عمل کنید :


"Shutdown -r -m \\ComputerName -t 300 -c "GOODBYE
حالا اگر به هر دلیلی مجبور شدید که عمل Restart یا Shutdown یا ... را لغو کنید می توانید با تایپ دستور زیر کل مراحل را متوقف کنید ( قبل از پایان زمان داده شده ) :
Shutdown -a


و در نهایت شما می توانید با تایپ دستور Shutdown -i یک صفحه گرافیکی را باز کنید که تمامی این گزینه ها در آن موجود می باشند.


نکته باقی مانده دیگر این است که شما می توانید با اضافه کردن پارامتر f- قبل از m- کاری کنید که تمام برنامه های در حال اجرا در لحظه اجرای دستور بدون اعلام پیغام هشدار بسته شوند. در ضمن اگر در این دستورات ( به جز حالت انتخاب Log Off )  پارامتر m- و نام کامپیوتر را حذف کنید سیستم کامپیوتر شما را برای اجرای دستور در نظر میگیرد و آن را اجرا می کند.

 

با تشکر از وبلاگ عصر دانش

 

اگر با جستجوگرهای اینترنتی نظیر Google و Yahoo کار کرده اید ، حتما دیده اید که کلمات تایپ شده برای جستجو هنگام مراجعه بعدی در History مانده و با زدن یک حرف لیستی از کلمات قبلی را زیر محلی که می خواهید تایپ کنید می بینید.

شاید فکر می کنید مشکل از سایت Google ایجاد می شود ، اما اینطور نیست.

بلکه مشکل اصلی به مرورگر اینترنت اکسپلورر شما ربط دارد که کلمات تایپ شده را در خود ذخیره می کند. آیا دوست دارید تک تک ، کلمات را پاک کرده و یا یکجا از شر همه آنها خلاص شوید؟

وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر

ابتدا سایت گوگل را باز کرده و یک کلمه ای که قبلا تایپ کرده اید را تایپ کنید. اگر اولین حرف آن را هم که زدید و لیست کلمات ظاهر شد دست نگه دارید. حالا با موس روی یکی از آنها رفته و بدون آن که کلیک کنید ، روی آن بایستید. در واقع الان کلمه موردنظر آبی شده و منتظر حرکت بعدی شماست.

در همین لحظه با دست دیگرتان به سراغ کیبورد رفته و کلید Delete را فشار دهید می بینید که آن کلمه موردنظر پاک شد. به همین راحتی می توانید یکی یکی واژه ها را با موس برگزیده و با کلید Delete کیبورد آن را محو کنید. اما حالا اگر بخواهید همه آن را یکجا پاک کنید، چه؟ نگران این موضوع نیز نباشید. راه حل دومی ، پیش روی شما می گذاریم تا از شر همه آنها یکجا خلاص شوید. ابتدا محیط اینترنت اکسپلورر را باز کرده و به سراغ منوی Tools رفته و InternetOption را برگزینید. سپس آیکون Content را خواهید دید که با کلیک روی آن منوهای دیگر را می بینید که یکی از آنها زیر Personal Information تحت نام Autocomplete است لطفا روی Autocomplete کلیک کرده و داخل آن شوید. حالا یک گزینه بنام Clear Autocomplete History هست که اگر آن را زده و ok کنید همه هیستوری گوگل یکجا پاک خواهد شد. البته حالت انتخابی هم بالای آن هست.

وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر

مثلا تیک داخل Web addresses را برداشته و یا تیک Forms را برداشته تا دفعه بعد اصلا ذخیره نشود. مشکل دیگری که باقی می ماند پاک نشدن هیستوری برای کاربرانی است که از Toolbar گوگل استفاده می کنند. برای محو این معضل نیز می توانید به رجیستری ویندوز رفته و زیرشاخه History را پاک کرده تا چیزی برای ذخیره شدن باقی نماند. برای این کار در قسمت استارت ویندوز روی منوی RUN رفته و کلمه Regedit را تایپ کرده و ok کنید. کندوی HKEY CCurrent-UEUSER را کلیک کرده تا شاخه Software را بیابید. داخل آن زیرشاخه Google وجود دارد که با زدن روی آن زیرشاخه Navclient دیده می شود. داخل آن نیز زیرشاخه L.I هست و داخل آن نیز زیرشاخه موردنظر یعنی History را می توان دید. حالا همین زیرشاخه را باید پاک کرد تا از شر هیستوری گوگل خلاص شد. برای این کار سمت راست موس را روی History زده و Delete را انتخاب کرده و OK کنید ، یک بار سیستم را خاموش و روشن کنید تا تغییرات حاصل شود.

 

به نقل از : وبلاگ عصر دانش

 

حتما شما هم به این مشکل برخورده اید که پس از کار با مرورگر IE بخواهید URL (آدرس های اینترنتی) بخصوصی را پاک کنید.

اگر به این مشکل برخورد کرده باشید حتما راهکارهای مختلفی را امتحان کرده اید اما هیچ کدام جواب لازم را نداده اند.

مثلا یک نمونه های لایت کرده URL مورد نظر و سپس فشار دادن کلیک Delete است... اما این کار نیز جواب نمی دهد.

وبلاگ گروه نرم‌افزاری مامطیر

 

این آدرس ها به خاطر آنکه در History و کلید های رجیستری ذخیره میشوند همیشه هنگام تایپ آدرس های مشابه دوباره نمایش پیدا میکنند.

پس ابتدایی ترین برای حذف آنها اینست که:

 

از History مرورگر آن را پاک کنید به این منظور:

بر روی دکمه History در نوار ابزار کلیک کنید تا در سمت چپ مرورگرتان History قرار بگیرد.

سپس در قسمت بالایی روی منوی View کلیک کرده و گزینه By site را انتخاب کنید تا لیست URL ها به ترتیب حروف الفبا ردیف شوند.

اگر URL را که میخواستید از مرورگر حذف کنید دیدید روی آن راست کلیک کنید و گزینه Delete را انتخاب کنید.

شما با این حرکت نصف راه را طی کرده اید.یعنی از History مرورگرتان آن را حذف کردید.

اما اگر بعد از حذف URL مورد نظر باز هم در نوار آدرس ها بود یعنی با تایپ آدرس مشابه باز هم نمایش پیدا میکرد پس بایدد به قسمت دوم یعنی پاک کردن از رجیستری مراجعه کنید.

 

قسمت دوم:

1- در رجیستری ویندوز دنبال کلید زیر بروید:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Internet Explorer TypedURLs

 

2- مقادیر سمت راست دارای نام‌ های URL1 و URL2 و URL3  و ... است که هرکدام دارای آدرس گوناگونی هستند.

 

3- لیست را جستجو کنید تا URL مورد نظر خود را پیدا کنید.

 

4- حال آن را حذف کنید.

 

کار شما به اتمام رسید و URL لعنتی شما از بین رفت.

 

اما...

اکنون آنچه شما نیاز دارید این است که حفره ای که بر اثر حذف URL مورد نظرتان ایجاد شده را بپوشانید. در لیست، URLی را که بیشترین مقدار را دارد، پیدا کنید ( توجه کنید که اگر URL ها بر اساس متن مرتب شده باشند URL10 قبل از URL2 می‌آید ) و مقدار آنرا به URL که حذف کرده اید عوض کنید. مثلا فرض کنید شما در لیست URL7 را حذف کرده اید و در لیست بزرگترین مقدار URL20 است . شما اکنون باید مقدار URL20 را به URL7 تغییر بدهید تا حفره بوجود آمده را بپوشانید. توجه کنید انجام این کار ضروری است و اگر این کار را نکنید اینترنت اکسپلورر سایر URL هایی را که بعد از URL حذف شده قرار دارند را، هم حذف شده در نظر می‌گیرد. مثلا اگر مقدار حذف شده URL7 باشد، سایر URL هایی را که بعد از آن قرار میگیرند ، دیگر در نظر نمی‌ آورد و مثلا URL7 با آنها برخورد میکند.

انشاالله که با دیدن این مطلب و البته این گونه نگارش ساده لذت کافی را برده باشید.

این مطلب از وبلاگ عصر دانش بود اما نوع نگارش این مطلب در آن وبلاگ بسیار بد و ناخوانا بود به خاطر همین ما نگارشش را تغییر دادیم.

نظر خود را در رابطه با نگارش ما ذکر کنید.

 آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که چگونه می توانید از منزل و از راه دور سیستم محل شرکت و یا اداره خود را به نحوی Remote کنید که حتی صفحه دسک تاپ آن را به همان شکل و شمایل بر روی سیستم خود داشته باشید .به عبارت دیگر آیا می توان به نحوی از تمامی امکانات آن سیستم بهره برده و به راحتی برنامه های آن را از راه دور اجرا کنید و بر روی سیستم خود ملاحظه کنید. شرکت مایکروسافت با قراردادن برنامهRemote Desktop در نسخه Xp Profesional خود این امکان را برای کاربران فراهم ساخته تا از راه دور به کامپیوتری در محل دیگر دسترسی یابند .از طریق این ویژگی می توانید از منزل به کامپیوتر محل کارتان مرتبط شوید و به تمام برنامه ها ، فایلها و منابع موجود در شبکه محل کارتان ، دسترسی یابید . حتی می توانید محیط دسک تاپ سیستم محل کارتان را عینا در کامپیوتر راه دور اجرا نمائید.در واقع شیوه کار این برنامه به نحوی است که به محض برقراری ارتباط ، سیستم راه دور بطور اتوماتیک Lock می شود و مادامیکه به آن مرتبط هستید هیچ شخص دیگری نمی تواند به برنامه ها ، فایلها و سایر منابع آن دسترسی داشته باشد و هنگامیکه به محل کارتان بازگردید می توانید آن را با فشار دادن کلید های CTRL+ALT+DEL از حالت Lock خارج نمائید.از دیگر ویژگی های این برنامه امکان login در یک زمان بر روی چند سیستم می باشد - حتی در حالتی که دیگران نیز به آن سیستم Log in کرده باشند- و کاربر می تواند برنامه های آنها را بطور همزمان اجرا کند. برای دسترسی به امکانات و اجرای این برنامه باید موارد زیر را در نظر داشته باشید :

 - یک کامپیوتر که در آن ویندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسی به محیط اینترنت و یا شبکه را دارد .

- یک کامپیوتر دیگر در منزل و یا در همان محل شرکت (که از طریق شبکه داخلی با هم مرتبط هستند) با امکان دسترسی به اینترنت ، مودم - نام کاربری ، کلمه رمز عبور و مجوزهای مناسب برپایی سیستم .

 : ۱- به Control Panel وارد شده و سپس گزینه  Remote DesktopSystemرا انتخاب کنید .

۲- در برچسب Remote ، گزینه Allow users to connect remotely to this computer را که در پائین پنجره قرار دارد انتخاب نمائید .

۳- در محیط Remote Desktop ، گزینه Select Remote Users ... را کلیک کنید .

۴- در کادر محاوره ای Remote Desktop Users گزینه Add… را انتخاب نمائید.

۵- در کادر محاوره ای Select Users گزینه Locations … را برای تعیین موقعیت جستجو کلیک نمائید .

۶- برای تعیین نوع آبجکتها ی مورد نظرتان نیز گزینه Object Types… را کلیک نمائید .

۷- هنکامی که نام مورد نظرتان را یافتید ان را انتخاب کرده و سپس Ok را کلیک نمائید .در این مرحله نام مورد نظر شما در لیست کاربران Remote Desktop قرار می گیرد.

 در این مرحله سیستم مزبور آماده برقراری ارتباط از راه دور می باشد. بدین منظور:

 ۱- از منوی Start گزینهPrograms و سپس گزینه Accessorise را انتخاب کرده و از قسمت Communications نیز گزینه Remote Desktop Connection را انتخاب کنید.

۲- در این مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمایان می شود .

۳- گزینه Options را انتخاب کنید تا امکان تعیین گزینه های بیشتری برای تان فراهم شود.

 ۴- از قسمت Computer و از منوی پائین افتادنی آن نام کامپیوتر مورنظر تان را انتخاب کنید .و یا گزینه browse more for… را برای دسترسی به نام کامپیوتر های دیگر انتخاب کنید .

 ۵- در کادر های user name و password و domain به ترتیب شناسه یا نام کاربری ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبکه را وارد کنید.

۶- سپس برای برقراری ارتباط گزینه Connect را انتخاب کنید .

 

به نقل از : وبلاگ عصر دانش

سه شنبه دوازدهم 6 1387
X