• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 38736
تعداد نظرات : 5244
زمان آخرین مطلب : 3353روز قبل
سخنان ماندگار
رازی جادویی در انسان:

یك راز جادویی در وجود انسان هست که می توان به او تکنیک ساده گرفتن یا آسان گیری لقب داد و اینکه بسیاری از مردم از جواب دادن به مسایلی که طی روز با آنها درگیر می شوند، عاجزند، فقط و فقط به خاطر اینکه تصورشان از مشکل از خود مشکل بزرگتر است.
میگن در مسابقه ای از یک دانشمند ریاضی پرسیدند ۲ به علاوه ۱ چند میشه...!؟‌ از اونجایی که طرف یک ریاضیدان بزرگ بود و فکر می کرد باید نکته غریبی در مسئله باشه، یک هفته وقت خواست تا به مسئله فکر کنه، روزها و شب ها بدنبال جواب گشت و یک هفته بعد با کوهی از جواب های پیچیده برگشت (۲ به علاوه ۱ میشه ۲۱ ، یا ۱۲، و یا اگر اینطور باشه، میشه ...) . اما در همین حین، یک کودک دبستانی آرام گفت ۳، و جایزه را برد.
واقعا گاهی اوقات دانش زیاد به خودی خود مانعی موثر برای یافتن پاسخ مجهولات می شود. و بقول انیشتین : اگر نتوانید یک مساله پیچیده را به زبان خیلی ساده برای خودتان و دیگران توضیح دهید آن مسئله را از اساس نفهمیده اید.

يکشنبه 26/6/1391 - 10:28
سخنان ماندگار
جملاتی زیبا درباره تجارت:

درآمد: هیچگاه روی یک درآمد تکیه نکنید، برای ایجاد منبع دوم درآمد سرمایه گذاری کنید.
خرج: اگر چیزهایی را بخرید که نیاز ندارید، بزودی مجبور خواهید شد چیزهایی را بفروشید که به آنها نیاز دارید.
پس انداز: آنچه که بعد از خرج کردن می ماند را پس انداز نکنید، آنچه را که بعد از پس انداز کردن می ماند خرج کنید.
ریسک: هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید.
سرمایه گذاری: همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید.
انتظارات: صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است، آن را از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:28
سخنان ماندگار
نظر گاندی در مورد هفت چیزی که بدون هفت چیز دیگر خطرناک هستند:

ثروت بدون زحمت
دانش بدون شخصیت
علم بدون انسانیت
سیاست بدون شرافت
لذت بدون وجدان
تجارت بدون اخلاق
و عبادت بدون ایثار

این هفت مورد را گاندی تنها چند روز پیش از مرگش بر روی یک تکه کاغذ نوشت و به نوه اش داد. اعتقاد بر این است که وی این موارد را در جست و جوی خود برای یافتن ریشه های خشونت شناسایی کرد. در نظر گرفتن این موارد، بهترین راه جلوگیری از بروز خشونت در یک فرد و یا جامعه است.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:27
سخنان ماندگار
کلامی از شیخ بهایی:

آدمی اگر پیامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نیست، زیرا:
اگر بسیار کار کند، میگویند احمق است !
اگر کم کار کند، میگویند تنبل است !
اگر بخشش کند، میگویند افراط میکند !
اگر جمع گرا باشد، میگویند بخیل است !
اگر ساکت و خاموش باشد، میگویند لال است !
اگر زبان آوری کند، میگویند وراج و پر گوست !
اگر روزه برآرد و شبها نماز بخواند، میگویند ریا کار است !
و اگر نکند، میگویند کافر است و بی دین !
لذا نباید بر حمد و ثنای مردم اعتنا کرد
و جز از خداوند نباید از کسی ترسید.
پس آنچه باشید که دوست دارید.
شاد باشید، مهم نیست این شادی چگونه قضاوت شود.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:25
ایرانگردی
بقعه متبرکه امامزاده علی اکبر(ع)+عکس


امامزاده علی اکبر (ع) که شجره ایشان را منتسب به امام زین العابدین (ع) می دانند این بقعه در شمال شرق تهران و در محله قدیمی چیذر قرار دارد. در جوار حرم مطهر گلزار زیبایی از شهدای دفاع مقدس وجود دارد که خود به زیبایی نمای بیرونی حرم می افزاید.

يکشنبه 26/6/1391 - 10:24
عقاید و احکام
عدم ادای حقوق الهی , گرفتاری در معصیت
نتیجه عدم ادای حقوق الهی گرفتاری در معصیت است
آیت الله مجتبی تهرانی بر ادای حقوق الهی تأکید کرد و گفت: در نظام قضایی الهی، این‏طور رقم خورده است؛ خیال نکنی، اگر حقوق الهیّه را ندادی، این برای تو ذخیره‏ای خواهد شد. نه! خدا دو برابرش چاله درست می‏کند. چاله‏هایی را هم که درست کرده همه‏اش باطل و معصیت خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت ایام شهادت امام صادق(ع) حدیثی در مورد حقوق الهی به شرح آیت الله مجتبی تهرانی در پی می آید:
روی عن الصادق«علیه‏السلام» قال: «مَنْ مَنَعَ حَقّاً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ اَنْفَقَ فِی بَاطِلٍ مِثْلَیْهِ». از امام صادق(ع) در روایتی منقول است که حضرت فرمودند: کسانی که حقوق الهیّه را ادا نمی‏کنند، بدانند که در نظام قضای الهی این‏چنین رقم خورده است که دو برابر آن را در باطل مصرف خواهند کرد.
مثلاً در امور مالی، در باب انفاق‏های واجب و مستحب اگر یک تومان از حقّ الهی را که باید در راه خدا مصرف کند، امّا ندهد، بداند که دو تومان در راه باطل مصرف خواهد کرد؛ چون آنچه را که در راه حقّ باید مصرف می‏کرد را منع نموده است. «مَنْ مَنَعَ حَقّاً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ»، هر کس حقّ الهی را منع کند، «اَنْفَقَ فِی بَاطِلٍ مِثْلَیْهِ»، دو برابرش را در راه باطل مصرف می‏کند. نظیر این روایت، روایات متعدّد داریم. در روایت دیگری از امام کاظم (ع) منقول است که حضرت فرمودند:«إِیَّاکَ اَنْ تَمْنَعَ فِی طَاعَةِ اللَّهِ، فَتُنْفِقَ مِثْلَیْهِ فِی مَعْصِیَةِ اللَّهِ»(بحارالانوار ج75،ص320)

«إِیَّاکَ»، بپرهیز از اینکه آنچه در راه خدا باید صرف شود را، مصرف نکنی! چرا؟ «فَتُنْفِقَ مِثْلَیْهِ فِی مَعْصِیَةِ اللَّهِ»، جهتش این است که دو برابر آن‏ را در راه معصیت خدا خرج خواهی کرد. در روایت اوّل حضرت فرمودند: «فِی بَاطِلٍ مِثْلَیْهِ»، اینجا دارد: «مِثْلَیْهِ فِی مَعْصِیَةِ اللَّهِ». حواست جمع باشد! در نظام قضایی الهی، این‏طور رقم خورده است. خیال نکنی اگر حقوق الهیّه را ندادی، این برای تو ذخیره‏ای خواهد شد. نه! خدا دو برابرش چاله درست می‏کند. چاله‏هایی را هم که درست کرده همه‏اش باطل و معصیت خواهد بود.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:20
دانستنی های علمی
بایدها و نبایدهای استفاده از نمک
مصرف نمک به مقدار کم در برنامه غذایی ضروری است، ولی خیلی از ما معمولاً

10 تا 20 برابر مقدار مورد نیاز بدن، نمک مصرف می‌کنیم.

به گزارش عصر ایران، مصرف نمک به مقدار کم در برنامه غذایی ضروری است، ولی خیلی

از ما معمولاً 10 تا 20 برابر مقدار مورد نیاز بدن، نمک مصرف می‌کنیم؛ طبق تحقیقات مشخص شده

است که دریافت زیاد نمک، اثرات مضری بر سلامتی دارد که شامل فشار خون، بیماری‌های قلبی،

پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و بیماری‌های کلیوی است.

یکی از مهم‌ترین منابع دریافت نمک در اکثر افراد، غذاهای فرآوری شده است؛ بخش‌هایی از صنعت

غذایی استرالیا، اقدام به کاهش میزان نمک در تعدادی از محصولات غذایی خود کرده است، تعیین

حداکثر غلظت سدیم در غذاها نقش مهمی در دستیابی به فرمولاسیونی تازه

جهت تولید و روند آماده‌سازی این غذاها دارد.



در مطالعه که در این زمینه صورت گرفت، میزان سدیم مربوط به 7221 ماده غذایی در 10 گروه غذایی،

جمع آوری شد؛ نتایج نشان داد، گروه‌های غذایی حاوی بیشترین میزان سدیم شامل سس‌ها

(1283 mg/100 g) و گوشت‌های پروسه شده (846 mg/100 g) هستند؛ غلات و محصولات غله‌ای

(206 mg/100 g)، میوه‌ها و سبزی‌ها (211 mg/100 g) نیز کمترین میزان سدیم را داشتند، 63 درصد

از اقلام غذایی، میزان متوسطی از سدیم را دارا بودند.



نکته عملی: با توجه به رابطه مصرف نمک و بیماری‌های مزمنی مانند فشار خون و بیماری‌های قلبی

، اینکه بسیاری از محصولات به خصوص نان‌ها، گوشت‌ها و سس‌ها بیش از مقادیر مورد انتظار نمک دارند،

تولید کنندگان این محصولات باید به فکر تغییراتی در فرمولاسیون تهیه این غذاها باشند.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:20
اخلاق
 وفای به عهد در اسلام
وفای به عهد در اسلام/
نسبت وفای به عهد و اعتماد عمومی در جامعه
خبرگزاری مهر- گروه دین و اندیشه: دین اسلام پیمان مداری را از ویژگی های مومنان معرفی کرده و مسلمانان موظفند نه تنها در روابط داخلی خود بلکه در برابر دشمنان و بیگانگان نیز به تعهدات خود پای بند باشند.
وفای به عهد و پیمان در وجود انسان ریشه فطری دارد . به گونه ای که از همان دوران کودکی وفای به عهد را مهم دانسته و عمل نکردن والدین به پیمانها را مورد نکوهش قرار می دهد و از آنها ناراحت می شود.
یعنی انسان با این احساس رشد می کند و در تمام مراحل زندگی آن را مهم می داند و عمل کردن به آن را شایسته و عدم تعهد به پیمان را ناپسند و از رذایل اخلاقی می داند.
مساله عهد و پیمان در تمام مراحل زندگی انسان دیده می شود از خانه که کوچکترین پایگاه اجتماعی است تا جامعه که این مساله را در خود گنجانیده است و آدمی هر روز با این امر ارتباط دارد.
به خاطر فطری بودن این اصل در جامعه انسانی ، نقض عهد و پیمان شکنی از رذایل اخلاقی است که آثار جبران ناپذیری بر انسانیت فرد وارد می کند و حتی در صحنه های سیاسی نیز پیمان شکنی امری نکوهیده تلقی می شود.
در دنیای کنونی جامعه و ملتی عزیز است که به تعهدات خود جامعه عمل می پوشاند و به آن وفادار است . پس می توان گفت وفای به عهد از کوچک ترین مکان اجتماعی که خانه است شروع و تا کل جامعه و ارتباط با کشورهای دیگر تسری می یابد.
این امر اهمیت موضوع را برایمان روشن تر می کند که چرا وفای به عهد مهم است و چرا اسلام برای این فضیلت اخلاقی اهمیت بسیاری قائل است . در دین اسلام پیمان مداری را از ویژگی های مومنان معرفی کرده و مسلمانان موظفند نه تنها در روابط داخلی خود بلکه در برابر دشمنان و بیگانگان نیز به تعهدات خود پای بند باشند.
یکی از مباحث چالش برانگیز نسبت میان رعایت پیمانهای رسمی و اخلاقیات است. در واقع این نسبت از رابطه اخلاق و حقوق سخن می‌گوید.
متاسفانه گروهی از مردم به پیمان های رسمی ارزش قائل اند و اهمیت چندانی به وعده های اخلاقی قائل نیستند و عمل نکردن به آن را مهم نمی دانند البته صحیح است که عمل نکردن به وعده های اخلاقی جرم نیست اما از نظر اصول اخلاقی و انسانی بسیار ناپسند است و در واقع نشان دهنده نازل بودن شخصیت طرف و عدم توجه آن به دیگران و در نتیجه خودخواهی آن فرد است.
در دین مقدس اسلام عمل به وعده های اخلاقی واجب شمرده شده است که اهمیت موضوع را نشان می دهد.
تا آنجاکه برخی پیشوایان معصوم می فرمایند: «یَجِبُ عَلی الْمُؤْمِنِ الوفاءُ بالمَواعیدِ؛ بر فرد باایمان لازم است به پیمان خود عمل کند».

حال این سوالات مطرح می شود، چرا در جوامع امروزی پیمان شکنی امری متداول شده است؟ چرا اهمیت اخلاقیات در جوامع کنونی کم رنگ شده است؟
یک دلیل را می توان چنین بیان داشت که گروهی از انسانها عهد و پیمانی را می بندند که در حد توانشان نبوده و قدرت اجرای تعهد خود را ندارند. این گروه با این عمل به شخصیت خود لطمه می زنند و خود را در واقع فردی غیر اصولی و بی مبنا معرفی می کنند.
دلیل دیگر آن است که شاید در دنیای ماشینی امروزی، عدم توجه به دیگران و همنوعان از احساس مسئولیت در قبال همدیگر و تعهد انسانها کاسته است و تلاششان فقط در جهت تامین خواسته های خود شده است و گاهی نیز فراتر رفته و برای تحقق اهداف خود، حقوق دیگران را زایل می کنند.
در حالیکه اگر اسوه های وفاداری را که پیامبران و رهبران الهی مان هستند را الگوی خود قرار دهند این فضیلت اخلاقی این همه کم رنگ نمی شود.
زیان عملل نکردن به پیمان و یا خلف وعده تنها شامل شخصی که با او عهد بسته شده است نمی شود. بلکه بیشترین زیان متوجه شخص پیمان شکن است و آثاری چون سلب اعتماد عمومی، که باعث می شود سرمایه بزرگ اعتماد عمومی به غارت کشیده شود و جامعه به اجزای پراکنده تبدیل شود.
حضرت علی علیه السلام می فرماید: «لا تَعْتَمِدْ عَلی مَوَدَّةِ مَنْ لا یُوفی بِعَهده؛ بر دوستی کسی که به عهد و پیمان خود وفا نمی کند، اعتماد مکن».

آثار پیمان شکنی هم در این دنیا که به شکل بی اعتمادی و هم در آخرت با مجازات الهی همراه خواهد بود. وفای به عهد و پیمان را اگر به عنوان یک وظیفه بدانیم و از سوی دیگر بدانیم از حسنات اخلاقی مهم یک فرد مسلمان است آن را در وجود خود پرورش دهیم این فضیلت اخلاقی در کل جامعه تسری می یابد.
اگر همه بدانند که مهم ترین سرمایه یک جامعه اعتماد متقابل بین انسانها که خود از تعهد به وعده ها ناشی می شود و باعث همبستگی و اعتماد متقابل در میان افراد جامعه خواهد شد که جامعه ای یکدل و یکسو و پایدار که روابط حاکم بر آن مبتنی بر اعتماد متقابل خواهد شد.

يکشنبه 26/6/1391 - 10:19
ازدواج و همسرداری
روشهای واداشتن مردان برای بیان احساست درونی
مردان حقیقی از عدم پذیرش وحشت دارند — واقعا!
این درست است. اغـلب مـردها احساس می كنند كه زنها در مورد آنها بسیار منتقدانه رفتار می نمایند، و نگران این هستند كه نكند بعد از بیـان آنچـه كـه در ذهنشان میگذرد توسط همسرشان مورد استهزاء قرار گرفته و به عـلت عـدم پذیش او تحقیر شوند. برای زنها مهم اسـت بدانند كـه نفس و شخصیت یك مرد شكننده تر از نفس و شخصیت آنها بوده و آسانتر مورد تهدید قرار میگیرد.
این موضوع بخصوص زمانیـكه یك مرد در رابطه ای نـزدیـك و صمـیـمانه بـا هـمسرش قـرار گرفته است بیشتر نمود پیدا می كند: او مشتاق تصدیق و عكس العملهای مثبت همسرش بوده و دوست داردبداند كه موجب خشنودی او شده است.بنابراین اگر مردی احساس نماید كه شما تصمیم دارید در موردش قضاوت كنید، و یا بدلیل گفتـه هـایش به گونه ای متفاوت به او نگاه كنید، مطمئن باشید كه وی صحبت نخواهد كرد.
داوری كردن در مورد شریك زندگی به معنای اجازه دادن به او بـرای بیان ذهنیاتش نبوده و شما را مشتاق برای شنیدن حرفهای او نشان نخواهد داد.منـظور این نیست كه شما نظر و ایده ای نداشته باشید و یا نتـوانید آن را در فرصـتی بیان كنید.
یك مرد جهت بازگو نمودن درونش لازم است احساس كند بدلیل آنچه كـه هست مورد پذیرش حقیقی قرار گرفته، نه به دلیـل آنـچه كه ممكن است شما دوست دارید باشد. صبر و بردباری نمایید. اگـر عـجـولانـه تـوسط پیشنهاد دادن نقطه نـظرات خـود با گفتن جملاتی از قبیل "خوب، اشتباه میكنی، من قبول ندارم" یا "از كجا این فكر مسخره بـه ذهنـت رسیــده"، در برابر عقاید او عكس العمل نشـان دهیـد، هـر مـردی از سـخـن گفـتن بـاز خواهد ایستاد.
آنها نگران آن هستند كه مبادا حرفی بسیار خصوصی از دهانشان خارج شـود كـه مطابق با تصور ذهنی شما از آنها نبوده و یا تصویری كه بروز از خودشان در ذهن شما ایـجاد كرده اند را مخدوش كند.
یـك مرد دارای ایده های متفاوت بسیاری در موضوعات مختلف زندگیش اسـت — حتـی در طـول یـك هفـتـه و یـا یـك روز می تواند بسیار متفاوت عمل نماید.
به او اجـازه دهـیـد جنبه های مختلف خود را بشما نشان دهد.اگر بتوانید از انتظارات خود صرفه نظر نموده و حقیقتا سعی در شناخت هویت و ماهیت او نمایید،وی فورا این موضوع را حس كرده، احساس راحتی زیادی نموده و از صحبت كردن با شما لذت خواهد برد.
راز شماره ۲
شما نیز درون خود را آشكار كنید
بین زوجین بیان احساسات درونی باید به صـورت متقـابـل انـجام بگیرد. هر فردی دارای مشكلات، دغدغه ها و مسائل پنهانی در صندقچه قلبش می بــاشد.
بسیاری از مردان تصور می كنند " اگر این مسـائـل را به او بگویم، تركم خواهد كرد." شما مجبورید نشان دهیـد كـه جـریان ایـن نیست. به این منظور برای او از خود چیزی را فاش كنید كه نشان دهد به همان اندازه ای كه او به شما اعتماد دارد، شما نیز به او اعتماد دارید.
هنگامیكه او شروع بـه بـیان احساسات دورنی خود میكند، به آنچه كه میگوید گوش فرا داده، قدمی به جلو بـرداشته و در عـوض پیشنهادی مثبـت ارائـه دهیـد.
بعد از اینكه وی مسئله ای خصوصی را ابراز نمود، چیزی شبیه این بگوید "خوب، اینكه چیز بدی نیست من بدتر از اینها بودم." یا "من واقعا آن چیزی كه اتفاق افتاده را تحسین می كنـم." و آن چیزی از داستان را كه واقعا می پسندید انتخاب كنید. ( از مسائل ساختگی دوری كنید چون موضـوع لوس شده و تبدیل بـه دست انداختن خواهد شد.
مردم همیشه میتوانند متوجه شوند كه كسی آنها را دسـت انـداخـته و این موضوع هیچ گاه ثمر بخش نخواهد بود.) به او اجازه دهید بداند كه شما جانبدار او هستید و با تجربیاتش تنها نخواهد ماند.
در حالیكه عملا نشان میدهید، مطمئن شوید كه از او طرفداری میكنید. بسیاری از زنها فقط به این دلیل به داستانهای شوهرشان گوش می دهند كه به او بگویند كه چقـدر در مورد آن در اشتباه بوده است. آنها طرفداری شخص دیگری را میكنند. با ایـن حـال مـهـم است كه موضوع را از این نقطه نظر بنـگرید: اكنـون زمـان درس دادن بـه او نـیست، بلكه زمـان "ایـجاد دوستی و مودت" است.
وقتی دو نفر پیمان دوستی می بندند، بـه تـبـادل متقابل تجربیات خود پرداخته، و به همین دلیل احساس نزدیكی و آسودگی می كنــند. این جـا شـما در حال ایجاد سازگاری و تفاهم می باشیـد، احساسی كه هر دوی شما سیاره ای یكسان را اشغال نموده و در دنیایی متشابه زندگی می كند.
اینكه چه تعدادی از مردان احساس تنهایی شدید مینمایند، شگفت انگیز است. نه تنها بـه آنهـا آمـوزش داده شـده اسـت كـه هـمیشه سـاكـت بـاشـنـد، ایـن تـصور غلط نیز در ذهـنشان پـرورانده شـده كه صحـبـت نـمودن در مورد احساسات درونی عملی به دور از شان و منزلت مردان بشمار میرود.عـكس العملهای مثبت و صادقانه شما بسیار ضروری است.
اگر بـه ایـن نـحو رفـتـار نـمایید، شـوهر شما احساس خواهد كرد كه كسی وجود دارد كه او را درك كند، و آنگاه حتی بیشتر و بیشتر از ذهنیاتش برایتان خواهد گفت.
راز شماره ۳
گذشته را فراموش كنید
آیـا تـا بـه حـال بـا شـوهـر خـود "گـفـتـگویی" داشـتـه ایـد كه به بگو مگوهای مـربـوط بـه نارضایتی های گذشته،اشتباهاتی كه انجام داده،اذیت و آزارهایی كه بشما روا داشته، و آنچه كه اكنون مدیون شما است، منتهی شده باشـد؟ چنـیـن مـوضوعی تقریبا در هر رابـطـه ای اتــفاق می افتند اما واقعیت باقی می مـاند؛ مـردها وقـتـی آمـدنـش را حـس میكنند، آشفته حال شده و عقب می نشینند.
وقتی مردی از این وحشت دارد كه صحبتهایش در آینده تـحـریف و سـوء تـعبـیر شده، به دیـگران گــفته شده و یا علیه خودش مورد استفاده قرار گیرد، بیان احسـاسـات بـرایـش غیر ممكن می شود. و تنها راه عبور از این تله ارتباطی این اسـت كـه بدانید آنچه كه در گذشته اتفاق افتاده، و هــر آنچه كه او انجام داده و یا گفته، شما نیز درگـیـرش بوده اید. روابط همگی مانند رقص هستند. هیچكس خوب مطلق و یا بد مطلق نیست.
در واقـع، بجای در نظر گرفتن یك فرد به عـنـوان شخصی بد یا خوب، بهتر است كه نقشهای بازی شده در روابط و نحوه گرفتار شدنمان در نـقشهایـی كه قدرت رها ساختن خود را از آنها نداریم، مورد توجه قرار داده شوند.
بـرای مثـال بـرخـی از زنـها عـاشق بازی نمودن با قربانی عشق خود هستند. آنها برای اعتبار بخشیدن و توجیه كردن احساسـات خودشان و نیز احساس قدرتـمندی در بـرابـر شریك زندگی خود، اشتباهات و خطاهای گذشته او را بهانه میــكنند. در حقیقت ممكن است با این روش مدتی او را برای خود نگه دارند ولی آنچه كه مشخص است این رابطه متزلزل بوده و در آستانه شكست قرار دارد.
اگر میخواهید این وضعیت تاسف بار زندگی زناشویی را تغیـیـر داده و یـا از آن پیشگیری كرده و به شوهرتان كمك نمایید تا راحت با شـما حـرف بـزند، این راه را امتحان كنید: به سهم خود در شرایطی كه پیش آمده مسئولیتی را بعهده بگیرید و ببینید كه به چه نحو در مورد اتفاقی كه روی داده مـمكن است دخیل بوده باشید. البته این موضوع به معنای مقصر دانستن خود نیست. به شرایـط با دیدی باز بـنـگرید. به روی تمام مسـائلی كه او "درست،" و نه "غلط" انـجـام داده، تمركـز كـنـیـد.
اگـر نــیاز به راهنمایی بیشتر داشتید، لیستی از آنچه كه در رابطه تان عاید شما شده است، و آنـچـه كه شما در عوض نصیب شـوهـرتـان نـموده اید، تـهیه كنیـد. بـه زمان هـایی كـه شما نیز مرتكب كوتاهی و قصور شده اید، و به راه هایی كـه هـر دوی شـما تـوسـط آن رشد یافته و تغییر كرده اید، توجه نمایید.
توانایی بخشش دیگران ممكن است فقط بـسادگی دانستن این باشد كه آنچه در مورد او یكسال پیش حقیقت داشته ( و نیز در مورد خـود شما ) شاید اكنون حقیقت نداشته باشد. در زمان حال متمركز باشید. یك ارتباط ماندگار و راستین مستلزم داشتن قابلیت ماندن در زمان حال و فراموش كردن گذشته میباشد.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:19
آرایشی و زیبایی
از بین بردن غبغب با ورزش
همه می‌دانند که برای خلاصی از چربی اضافه (در هر ناحیه از بدن که باشد) باید فعالیت چربی‌سوز بیشتری انجام شود.

آب کردن چربی اضافی زیر چانه یا همان غبغب خودمان هم در این مورد استثنا نیست.
البته داشتن غبغب برای افرادی که چاق هستند یا اضافه وزن دارند، امری طبیعی است، اما گاهی این اتفاق می‌افتد که فرد با وجود طبیعی بودن وزن بدنش، با معضل غبغب دست به گریبان می ‌شود و البته نباید فراموش کنید که وجود غبغب، تاثیر زیادی بر چهره فرد دارد و اصولا باعث می ‌شود سن افراد، بیشتر به نظر برسد .

جراحی پلاستیک یکی از راه‌های از بین بردن سریع غبغب است، اما یک ‌راه درمانی مفید بدون درد و خون ریزی نیز برای از بین بردن این مشکل زیر‌ چانه‌ای وجود دارد؛ ورزش دادن عضله این ناحیه که صد البته بهتر از عمل جراحی است!

برای کشیدن عضله این ناحیه، چندین ورزش راحت وجود دارد که به تعدادی از آنها در این قسمت می‌پردازیم:

1- کف دست‌ها را برای 10 ثانیه به پیشانی‌تان فشار دهید. این فشار را در جهت عکس گردن و سر وارد کنید. باید حس کنید که گردن و چانه‌تان سفت شده‌اند. این حرکت را، البته این بار با قرار دادن دست در پشت سر، تکرار کنید.

همین حرکت را در دو طرف سر نیز تکرار کنید. در این حالت، دست خود را به شکل پیاله کرده و آن را روی گوش خود قرار دهید و ورزش مذکور را انجام بدهید.

2- در ورزش دیگری که برای رفع این مشکل پیشنهاد می‌کنیم، باید به این ترتیب عمل کنید: چانه‌تان را بالا بگیرید و دهان خود را باز و بسته کنید؛ انگار که آدامس می‌جوید. در این ورزش، باید حس کنید که عضلات آرواره تا گردن شما سخت شده‌اند.

3- دهان خود را باز کنید، خیلی آهسته سر خود را به عقب خم کنید و در همین حال بمانید. حالا لب پایین را تا روی لب بالای خود حرکت دهید و این حرکت را چند بار انجام دهید.

4- همان‌طور که سرتان در حالت طبیعی قرار دارد(بدون خم کردن آن به هر جهتی)، سعی کنید لب پایین خود را به بینی‌تان بزنید! البته این اتفاق تقریبا غیر ممکن است، اما تلاش برای انجام چنین کاری، برای هدف شما مفید خواهد بود.

۵- بیرون آوردن زبان از دهان، آن هم به طور مداوم و پشت سر هم، عضلات دهان و صورت را تقویت می‌کند و در از بین بردن غبغب نیز مؤثر خواهد بود.

توصیه می‌کنیم این ورزش‌ها را روزی 2 بار انجام دهید.
يکشنبه 26/6/1391 - 10:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته