• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 38736
تعداد نظرات : 5244
زمان آخرین مطلب : 3449روز قبل
آلبوم تصاویر

دوشنبه 27/6/1391 - 11:15
آلبوم تصاویر
موزه آگیرا، گنجینه اسناد تاریخ آموزش و پرورش
 

موزه آگیرا، گنجینه اسناد تاریخ آموزش و پرورش است که کتابهای قدیمی درسی را در بر دارد. کتابهایی که روزگاری همراه همیشگی ما بودند اکنون مروری برخاطرات گذشته است.


دوشنبه 27/6/1391 - 11:14
آلبوم تصاویر

دوشنبه 27/6/1391 - 11:14
دانستنی های علمی

راز خمیر دندان های رنگارنگ / عکس

فارس نیوز: اگر برای شما هم این سوال است که چگونه چند خمیر با رنگ های متفاوت از دهانه خمیر دندان بیرون می آیند، تصاویر زیر را ببینید.

درون خمیر دندان

درون خمیر دندان

درون خمیر دندان

درون خمیر دندان

دوشنبه 27/6/1391 - 11:13
موفقیت و مدیریت

۱۶۵موفقیت:

شدت احساسات منفی را می توانیم با استفاده از کلمات ملایم تر کاهش دهیم. علاوه بر جایگزین کردن دلخورم به جای عصبانی ام، چرا عبارات زیر را استفاده نکنیم. داره کمی خونم کثیف میشه، یه جورایی دارم بدخلق میشم، دارم یواش یواش قاطی می کنم و یا این یک نمه ناجور نیست؟

۱۶۶:

رابطه ی شما با فرزندان تان چطور است؟ اغلب به تاثیری که کلمات ما بر آن ها دارد توجهی نمی کنیم. به جای این که جملاتی نظیر خیلی دست و پا چلفتی هستی! یا چرا ساکت نمی شوی؟ را همانند پتک بر سرش بکوبید و حس ارزشمند بودن را درون او بکشید، سعی کنید با شوخی و طنز الگوی نامطلوب او را بشکنید. مثلا با لبخند به او بگویید: اگر به کارت ادامه بدهی، ممکنه قاطی کنم و خل شوم! چیزی بگویید که هم تمرکز فرزندتان و هم تمرکز خودتان را جهت هموار ساختن مسیر رفتار و ارتباط مناسب تغییر دهد. سپس کارتان را با این پیشنهاد ادامه بدهید: عزیزم، اگر این کار را طور دیگری انجام دهی، فکر کنم به آنچه می خواهی برسی.

- برگرفته از: کتاب ۳۶۵ گام بلند موفقیت – آنتونی رابینز – انتشارات دویار

دوشنبه 27/6/1391 - 11:12
اخلاق

درست مثل انسانها، سیب و پرتقال هم از یک خانواده هستند اما آنقدر با هم تفاوت دارند که مقایسه کردن آنها با هم هیچ دلیلی ندارد.

همه ما با اینکه با هم متفاوت هستیم اما میل زیادی به مقایسه خود با دیگران داریم. این طبیعت و ذات انسان است و بااینکه یاد گرفتن از دیگران بخش مهمی از تصمیمگیریهای انتقادی است، مقایسه اگر برای تقویت یک تصویر بدن منفی یا غیرواقعبینانه استفاده شود، میتواند عادتی بسیار ناسالم باشد.

مراحل



۱. تشخیص دهید که مقایسه کردن خودتان با دیگران عادت بدی است.


جامعه گاهی اوقات پوستهای بیعیب، چشمهای درشت، لبهای قلوهای، بینی کوچک، دندانهای سفید و مرتب، موهای براق و نرم، اندام زیبا و متناسب و لباسهای فوقالعاده را برای خانمها نشان میدهد و آنها را شاد معرفی میکند. همچنین مردها را قدبلند، با پوستهای خوب، شکم عضلانی و لباسهایی با طراحیهای عالی نشان داده و این را بعنوان تعریفی از مرد شاد قلمداد میکند. جامعه شدیداَ در شستشوی مغزی مردم برای باور اینکه باید ظاهری خاص داشته باشند، رفتاری خاص از خود نشان دهند، آدمی خاص باشند بسیار موفق است درحالیکه در واقعیت هر کدام است ما کاملاَ متفاوت هستیم. کاری که جامعه انجام میدهد دستهبندی کردن آدمهاست و میخواهد که باور کنید چون سبک زندگیتان ایدآل نیست، حق کمتری برای شاد بودن دارید. به همین دلیل است که زنان و مردان زیادی به جراحی پلاستیک روی میآورند، از جامعه خود را دور نگه میدارند، یا با این تصور بزرگ میشوند که ایرادی دارند. مقایسه کردن خودتان با دیگران، مخصوصاَ هنرپیشهها، راهی عالی برای تخریب اعتمادبهنفستان است. درآخر این به آرزوی همیشگیتان تبدیل میشود که فردی دیگر در موقعیتی دیگر میبودید. این چیزها شما را به هیچ کجا نمیرساند، زمان زیادی را از شما هدر میدهد و شما را از نظر روانی بر هم میریزد.
 


۲. تشخیص دهید که هر فرد متفاوت است.

هیچکس نمیتواند بدون اینکه خودتان بخواهید، باعث شود احساس حقارت کنید.

آدمها زاده شدهاند که متفاوت باشند؛ هیچ دو نفر از ما نیستند که دقیقاَ شبیه هم باشند. ما دیدگاههای متفاوتی داریم، درمورد مسائل متفاوت فکر میکنیم، تجربههای متفاوتی داریم و عواطف متفاوتی را حس میکنیم. حتی دوقلوهای همسان هم با هم تفاوت دارند. همه ما همیشه جای پیشرفت داریم؛ هیچکس بیعیب نیست، چه درونی و چه بیرونی. بااینکه خیلیها میخواهند خلاف این فکر کنند اما انسان کامل وجود ندارد. بهتر است اجازه ندهید آدمها به مغزتان نفوذ کنند  و خودتان هم نسبت به آنچه در حق دیگران انجام میدهید هوشیار باشید.
 


۳. از اینکه خودتان باشید نترسید.


هر سایز، رنگ، مذهب، جنسیت، نژاد یا گرایش حنسی که داشته باشید، از اینکه خودتان باشید نترسید. هیچکس جز خودتان اجازه این را ندارد که به شما بگوید چه بکنید و چه نکنید، چطور فکر کنید و چه اعتقاداتی داشته باشید. فقط یک نسخه از شما وجود دارد. هیچکس حق بیشتری نسبت به دیگری برای زندگی ندارد. همه آدمها یکسان وارد دنیا میشوند؛ همه ما پیر میشویم، احساس میکنیم، تحلیل میکنیم، و بالاخره میمیریم، پس هیچکس خاصتر از دیگری نیست. اگر فراموش کردهاید که که هستید، دوباره خودتان را پیدا کنید.
 


۴. ببخشید و درس بگیرید.


یاد بگیرید که تشخیص دهید کینه به دل گرفتن فقط شما را از چیزی که از زندگی میخواهید دور خواهد کرد. باید بتوانید کینههایتان را دور انداخته و خودتان را آزاد کنید. تحلیل کرده و بفهمید که چه چیزی موجب آزارتان بوده است و دیگر اجازه ندهید در زندگیتان اتفاق بیفتد.
 


۵. درک کنید که همه چیز ممکن نیست.


شاید این را شنیده باشید که میگویند غیرممکن وجود ندارد. در واقعیت این فقط نوعی انکار ، امید واهی است. شما قادر به پریدن، تغییر آب و هوا، سفر در زمان، تغییر گذشته، زندگی جاودانی، تغییر دیگران مگر به خواست خودشان،  سازگاری و کنار آمدن با همه آدمها یا تبدیل شدن به فردی دیگر نیستید. چیزهای بسیار دیگری نیز وجود دارند که در واقعیت ممکن نیست اتفاق بیفتند. پس خودتان باشید و قدردان باشید.
 


۶. یاد بگیرید با تغییر کنار بیایید و آن را بپذیرید.


هرچه که موجب شادی شما شود، برایتان خوب است. اگر احساس میکنید که نیاز به پیشرفت دارید و برای خودتان هدفی دستیافتنی تعیین کردهاید، به دنبالش بروید. اگر باور دارید که واقعاَ نیاز به تغییر دارید، همین الان دست به کار شوید. از انجام آن مطمئن باشید چون چیزی است که موجب شادی خودتان خواهد شد نه اینکه دیگران را تحتتاثیر قرار دهید. مثلاَ اگر قسم نخوردن باعث میشود احساس بهتری پیدا کنید، دیگر قسم نخورید. مدیتیشن را یاد بگیرید. به دیگران کمک کنید. یک مهارت تازه یاد بگیرید. سرعت خواندنتان را بالا ببرید. یاد بگیرید چطور ادبی بنویسید، با دیگران مهربانتر باشید، بیشتر تفریح کنید، سریعتر بدوید، بهتر آرایش کنید، لباسهایی را پیدا کنید که برای اندامتان متناسبتر باشند، برای ترفیع رتبه در محلکار بیشتر تلاش کنید، زمانتان را بهتر مدیریت کنید، از ایدآلگرایی دست بردارید و … این کارها را به این دلیل انجام دهید که احساس بهتری پیدا میکنید نه اینکه احساس بدی به خودتان دارید. این زندگی شماست.
 


نکات


۱. از اولویت دادن به خودتان نترسید. شما هم نیازهایی دارید. از خودتان مراقبت کنید. اگر عادت دارید همیشه تمایلات دیگران را برآورده کنید، یاد بگیرید که چطور این عادت را کار بگذارید.
۲. چند دوست مشترک پیدا کنید.
۳. اینکه خودِ واقعیتان باشید بهتر است از کپی فردی دیگر بودن.
۴. یاد بگیرید صبور باشید و دیگران را بپذیرید. این تمرین زیادی میخواهد اما در طولانی مدت به نفع همه خواهد بود.
۵. درک کنید که خیلی روشها برای خیلیها خوب است اما نه برای شما. وقتی این اتفاق میافتد، دست نکشید. باز تلاش کنید.
۶. از تجربیاتتان درس بگیرید.
۷. اگر هنوز راهی برای خالی کردن عصبانیتها و خستگیها، ناامیدیها و نگرانیهایتان ندارید، راهی پیدا کنید--مثل نوشتن خاطرات، ورزش، موسیقی، حرف زدن با کسی که به او اعتماد دارید.
۸. بهتر است الان انجامش دهید تااینکه در آینده فکر کنید و از خودتان بپرسید، «اگر میشد؟». بهتر است آسیب ببینید تا اینکه بعدها بفهمید که زندگی یکنواخت و بیهودهای داشتهاید.
۹. برای خیالپردازی هیچوقت دیر نیست و برای رسیدن به آرزوهایتان هم همینطور.
۱۰. خیلی چیزها میتوانند یک شبه انجام شوند یا تغییر کنند؛ خیلی چیزها هم نمیتوانند. مثلاَ ترک بعضی عادتها ممکن است فوقالعاده سخت باشند. اما نباید ناامید شوید. مقایسه کردن خودتان با دیگران عادت بسیار بدی است که خیلیها دارند. تغییر آن به زمان زیادی نیاز دارد اما نباید دلسرد شوید.
۱۱. اگر تابحال به دست کشیدن از زندگی فکر کردهاید اما فکر آن را از سر بیرون کردهاید، دلیل آن این است که درونتان امید وجود دارد. به همان امید بسنده کنید. همیشه در هر کاری که انجام میدهید، امید داشته باشید.



هشدارها

۱. جنگیدن با خودتان فقط اتلاف وقت، انرژی و اعتمادبهنفس است.
۲. اجازه ندهید دیگران  شما را با کسی دیگر مقایسه کنند.
۳. فشار بیهوده به خودتان وارد نکنید. بگذارید بقیه هم سهمشان را انجام دهند. اگر اینکار را نکردند، مجبورشان کنید. اگر باز هم نکردند، فراموششان کنید. اگر مسئولیتهای زیادی دارید، ممکن است نتوانید کارهایی که واقعاَ دوست دارید یا میخواهید را انجام دهید.
۴. همیشه روحیهای قوی داشته باشید که کمکتان کند به جای مقایسه کردن خودتان با دیگران و ناامید شدن در زندگی، برای ادامه راه امید داشته باشید.

دوشنبه 27/6/1391 - 11:11
تغذیه و تناسب اندام
۱۰ روش برای لاغر شدن و لاغر ماندن


گاهی امتحان کردن رژیم‌های لاغری متفاوت و انجام دادن تمرینات سخت و طاقت‌فرسای ورزشی چنان تمام فکر و ذهن ما را به خود مشغول میکند که از انجام دادن یا پرهیز کردن از یکسری کارهای ساده غافل می‌شویم و نتیجه باز هم چیزی نیست جز چاقی. برای مرور این توصیه‌های ساده و کاربردی با ما همراه شوید.

توصیه اول: نخورید، بنوشید

وقتی احساس کردید گرسنه شده‌اید، بلافاصله به سمت بسته چیپس و پفک نروید چون شاید اصلا گرسنه نیستید! بسیاری از مردم احساس تشنگی را با گرسنگی اشتباه میگیرند و هنگامی که به سادگی میتوان با نوشیدن یک لیوان آب یا دمنوش‌های گیاهی به نیاز بدن پاسخ داد، به سمت خوردن انواع میان‌وعده‌ها رفته و مقدار زیادی کالری به بدنشان وارد میکنند.

توصیه دوم: پروتئین یادتان نرود

حتما میدانید که پروتئین فواید زیادی دارد و به سوختن چربیها هم کمک شایان توجهی میکند. برای هر وعده غذایی طوری برنامه‌ریزی کنید که حتما شامل پروتئین باشد؛ برای این منظور میتوانید از گوشت، ماست، پنیر، مغزهای خوراکی و حبوبات استفاده کنید.

توصیه سوم: به غذایتان چاشنی‌ بزنید

شاید تعجب کنید که اضافه کردن چاشنی به غذا چه ربطی به لاغر شدن دارد اما خوب است بدانید اضافه کردن انواع چاشنی و ادویه به غذا، نه تنها باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود بلکه این خاصیت را نیز دارد که چون غذا را با احساس رضایت و لذت بیشتری میخورید، زودتر سیر شده و در نتیجه مقدار کمتری از آن را بخورید.

توصیه چهارم: هرچه کوچکتر، بهتر

یکی از بهترین راه‌ها برای این که جلوی اشتهایتان را گرفته و کمتر غذا بخورید، انتخاب ظرف کوچک است. شاید به نظر کم اهمیت بیاید اما میتوانید با همین اقدام کوچک، گام بزرگی برای پیشگیری از چاق شدن بردارید. چگونه؟ به این صورت که وقتی ظرف کوچک باشد، حجم غذایی که در آن میریزید زیاد به نظر می‌رسد و با این حقه به راحتی ذهن و شکمتان را گول میزنید.

توصیه پنجم: صبحانه را حذف نکنید

با این که اغلب چنین تصور میشود که برای کاهش وزن خوب است از صبحانه چشم‌پوشی شود، اما مطالعات خلاف این باور را نشان می‌دهد. بر اساس مطالعاتی که دانشمندان انجام داده اند این نتیجه به دست آمده که صبحانه نخوردن گرسنگی شما را تشدید کرده و در نهایت باعث میشود ناهار و شام مفصل‌تری بخورید.

توصیه ششم: با فیبر دوست شوید

حتما تا الان خیلی شنیده‌اید که بهتر است غذایتان حاوی فیبر باشد اما فواید فیبر چیست؟ هضم بهتر غذا، جلوگیری از یبوست، پایین آوردن کلسترول و در نهایت کاهش وزن. منابع غنی فیبر هم شامل این غذاها هستند: جوی دوسر، حبوبات و بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات.

توصیه هفتم: آهسته و پیوسته

به نظرتان میرسد به اندازه‌ای که تلاش می‌کنید و مطلوبتان است وزن کم نمی‌کنید؟ ناامید نشوید. وزن کم کردن زمان میخواهد همانطور که این مقدار غذا به مرور جذب بدنتان شده‌اند. یکی از نکته‌های کاربردی در کاهش وزن این است که با نگاهی واقع‌بینانه به قضیه نگاه کرده و عددی غیرممکن را در نظر نگیرید. با در نظر گرفتن اهداف کوتاه مدت اما واقعی، میتوانید طی بررسی‌های هفتگی نتیجه تلاشتان را ببینید و به خودتان امیدوار شوید.

توصیه هشتم: هر روز خودتان را وزن نکنید

با این که گفته میشود وزن کردن به طور منظم میتواند به کاهش وزن منجر شود‌، متخصصان توصیه میکنند این کار را هفته‌ای یک بار انجام دهید و خودتان را درگیر نوسانات تغییر روزانه وزن نکنید. هنگام وزن کردن خوب است این نکات را هم در نظر بگیرید: در ساعت مشخص و یکسانی این کار را انجام دهید، در روز مشخصی از هفته خودتان را وزن کنید، یک وزنه برای این کار در نظر بگیرید و از وزن کردن خودتان با وزنه‌های مختلف اجتناب کنید، تا حد امکان لباستان هنگام این کار مشابه با سایر دفعات باشد.

توصیه نهم: بخوابید!

وقتی خوابتان کم شود، بدنتان بیش از مقدار مورد نیاز هورمون محرک اشتها تولید کرده و در عوض مقدار تولید هورمونی را که هنگامی که دیگر نیاز به غذا ندارید را به شما اطلاع میدهد را کم میکند. علاوه بر اینها، خوابیدن به میزان کافی فرصت رو آوردن به خوردن هرچه بیشتر خوراکی‌ها و وعده‌های غیرضروری را به شما نمی‌دهد.

توصیه دهم: جشن گرفتن موفقیت‌ها

طی ماه گذشته چند کیلو وزن کم کرده‌اید و به قرارتان با خودتان مبنی بر پیاده‌روی روزانه عمل کرده‌اید؟ حالا وقت جشن گرفتن است. جشن گرفتن موفقیتها، اعلام کردن آنها به دیگران و مورد تشویق قرار گرفتن توسط آنها در ادامه تصمیمتان میتواند بسیار موثر باشد پس جایزه را از خودتان دریغ نکنید. نیازی هم به گفتن نیست که بهتر است جشنتان بدون بستنی و پیتزا باشد، در عوض چرا یک سی دی، بلیت سینما یا تئاتر و یا یک لباس ورزشی جدید به خودتان هدیه ندهید؟

دوشنبه 27/6/1391 - 11:10
بهداشت روانی

معرفی و شناخت هوش بهره، هوش هیجانی و هوش های چند گانه




چکیده:
قبلا تنها ملاک ارزیابی توانایی و استعداد افراد، بررسی میزان هوش بهر IQ آنان بود تا شخصی به نام گلمن با طرح نظریه ی هوش عاطفی این تنها ملاک را کم رنگ کرد و نقش احساسات و هیجانات رانیز یکی از عوامل موثر در رفتار دانست که شناخت و کنترل آن می توانست مهم ترین عامل در داشتن زندگی بهتر باشد. در این راستا شخصی به نام گاردنر هوش افراد را با بررسی رفتار افراد مختلف به هوش های چند گانه تقسیم کرد و آن را باتوجه به استعداد هر یک نام گذاری کرد.

هدف:
در این مقاله تلاش شده است تا ضمن معرفی هریک از هوش های (IQ،EQ،MI) به شناخت راهکارهای عملی هوش هیجانی و هوش های چند گانه گاردنر بپردازد تا ضمن آگاهی از مبانی و اصول به رشد و ارتقا آن در رفتار دانش آموزان دست یابد.
از میان همهی جنبههای روان شناسی، هیچ جنبهای در محدودهی آموزش و پرورش بیش از هوش مورد توجه نبوده است. جستوجو و یافتن دلیلی برای این موضوع چندان دشوار نیست. اگر هوش را توانایی دیدن رابطهها و استفاده از این توانایی در حل مسائل تعریف کنیم میبینیم اکثر جنبههای کار رسمی در مدرسه به نحوی تحت تاثیر آن قرار دارد. این واقعیت را نیز باید افزود که هوش بالا یا پایین میتواند معنای اجتماعی و شغلی مهمی داشته باشد و تعجب آور نیست که والدین و معلمان توجه زیادی به این موضوع دارند. احتمالا بسیاری از اشتباهات و درک غلط ها در مورد ماهیت هوش و سنجش آن ناشی از همین توجه بسیار زیاد به آن است و برخی از این اشتباهات میتواند به نحو مؤثری به پیشرفت آموزشی کودک آسیب بزند. (فونتانا،1382)

1- تحلیل بهره هوشی (IQ)
intelligence quotient




1-1- تاریخچه ای ازتعاریف سنتی هوش
مفهوم هوش، تاریخی طولانی دارد، شاید به اندازة خود انسان قدمت داشته باشد. حتی قدیمیترین داستان های مکتوب در تاریخ بشری، مثل حماسة گیلگمش، بعضی قهرمانان داستان را «عاقل» و بعضی دیگر را، برای این که مؤدب باشیم، کمتر عاقل توصیف کردهاند. داستان های انجیل از باهوشی نمونههای بسیار واضحی ارایه میدهند، مثل حضرت سلیمان، نمونههای حماقت را هم آوردهاند، مثل حماقت همسایههای نوح و فرعون های مصر. به نظر میرسد که ما انسان ها، مدت هاست این عقیده را پذیرفتهایم که بعضی مردم در تصمیمگیری بهتر از بقیه هستند. این افراد احتمالاً همان اطلاعات را در اختیار دارند که دیگران دارند، اما وقتی به ارزیابی و پردازش اطلاعات میپردازند به نتایجی میرسند که خیلی بهتر از نتایج دیگران است. با این که در کل پذیرفته شده بود که هوش به عنوان یک ویژگی فردی وجود دارد، تنها از اواخر قرن نوزدهم بود که برای اندازهگیری رسمی و علمی آن تلاش های جدی آغاز شد. (گریوز، ۱۳۸۴)

1-2- تعاریف هوش
هوش به عنوان یکی از مباحث اصلی و مهم روان شناسی، کیفیتی قابل رؤیت واحساس شدنی نیست بلکه یک صفت فرضی و یک مفهوم انتزاعی و مجرد است و آنچه مورد مطالعه قرار می گیرد خود هوش نیست، بلکه مجموعه استعدادها،حافظه، دقت ، یادگیری، ادراک و... است که در آن اثر دارد و این صفت از فردی به فرد دیگر فرق می کند. (میلانی فر، 1374)

1-3- سه جنبه از هوش
باتوجه به تعریفی که از هوش بیان شد می توان بروز رفتاری زیر را از هوش در افراد مشاهده کرد:
1. توانایی و استعداد کافی برای یادگیری و درک امور.
2. هماهنگی وسازش با محیط.
3. بهره برداری از تجربیات گذشته و پیدا کردن راه حل منطقی در مواجه شدن با مسائل زندگی. (هین، 1384)

1-4- آزمون هوش و مفهوم هوش بهر
طرح آزمونهای هوش در سال 1905 آغاز شد که مقامات آموزش و پرورش پاریس از آلفرد بینه و همکارش تئودور سیمون خواستند که روشهایی برای شناخت کودکانی که از نظر آموزشی در مدارس عادی، "بسیار ضعیف" بودند بیابند. بینه با آگاهی تمام تصمیم به گردآوری و تنظیم رشتهای از مسائل ساده کلامی و عملی گرفت که بتواند کیفیت فهم مطلب، استدلال، قضاوت و انطباق را بیازماید. اینها مسائلی بودند که کودکان بزرگ تر بهتر از کودکان کوچکتر و کودکانی که معلّمانشان آنها را "تیز هوش" مینامیدند، بهتر از سایرین میتوانستند از عهده آنها برایند. تصمیم دیگر بینه این بود که نمرهها باید به گونهای استاندارد شود که نمره هر فرد را بتوان با نمره هنجار شده برای گروه سنی او مقایسه کرد. این شیوه سرانجام به مفهوم سن عقلی (MA) انجامید.
سن عقلی یک کودک عبارت است از سن تقویمی که اکثر کودکان آن سن، نمرههایی مشابه نمره او به دست میآورند. مثلا اگر کودک هشت سالهای نمرهای به دست آورد که معمولاً ده سالهها به دست میآورند، سن عقلی او ده خواهد بود. بعدها، در سال 1916، لوئیس ترمن روان شناس آمریکایی در دانشگاه استانفرد مفهوم سن عقلی را به آنچه که بهره هوشی یا IQ نامیده شد گسترش داد. بنابراین بهره هوشی یک کودک به این ترتیب به دست میآمد که نسبت سن عقلی به سن تقویمی ضرب در 100 میشد یعنی اگر سن عقلی کودکی 10 و سن تقریبی او 8 بود بهره هوشی او عبارت بود از 125. (فونتانا،1382)
معمولاً نمره هر فرد در آزمونهای هوش با اصطلاح هوش بهر مشخص میشود. شکل زیر نشان دهنده توزیع بهنجار است. در منحنی بهنجار، 50% نمرات در بالا و 50% در پایین نمره میانگین 100 قرار دارد و در حدود دو سوم کل نمرا ت در فاصله بین نمرات 85 و 115 قرار دارد. (سیف ،1380)



1-5- انتقاد به آزمونهای هوش
در نیمه دوم قرن بیستم، پژوهشگران متوجه شدند که این آزمونها به جهت عدم درنظر گرفتن امكانات آموزشی، سازگاری اجتماعی، فقر، بهداشت روانی، اوضاع اقتصادی جامعه، خانواده، بیماری، خستگی و ... اغلب دارای اعتبار نیست. (گلمن،1383) با توجه به انتقاداتی به مفاهیم سنتی هوش وارد شد، دانشمندانی به مولفه های دیگری که در موفقیت افراد در زندگی موثر بود، اشاره کردند.

دوشنبه 27/6/1391 - 11:9
لطیفه و پیامک
اس ام اس سخن بزرگان

یک “حقیقت مضر” همیشه بهتر از یک “دروغ مفید” است . . .

(اریک بولتون)

———————–

در مبارزه بین موج و صخره در ساحل دریا

موج همیشه برنده خواهد شد .

نه از طریق قدرت ، بلکه به خاطر تداوم . .

———————–

هرگاه کار سختی باید انجام شود

آن را به تنبل ترین فرد واگذار میکنم

چون آسان ترین راه را برای انجام آن پیدا میکند !

(کرایسلر)

———————–

تظاهر به خوشبختی دردناکتر از تحمل بدبختی است . .

———————–

کلمات قدرت آزار دادن شما را ندارند مگر آنکه گوینده ی کلمات

برایتان بسیار عزیز باشد . .

———————–

هرگز توان گروه های وسیع آدم های احمق را دست کم نگیر . .

———————–

برای نابود کردن یک فرهنگ

نیازی نیست کتابها را سوزاند

کافیست کاری کنید مردم آنها را نخوانند . .

———————–

فقط یک بار جوان هستی. اما می توانی برای همه عمر خام بمانی . .

———————–

همیشه به خاطر داشته باش:

کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است . . .

دوشنبه 27/6/1391 - 11:8
آموزش و تحقيقات
با تابه ی هوشمند حرارتی بدون نیاز به آتش، آشپزی کنید
 

با این تابه ی هوشمند حرارتی شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به اجاق گاز و آتش، آشپزی کنید.

این روزها افرادی هستند که هنوز هم آشپزی به شیوه ی سنتی را می پسندند اما برخی افراد هم هستند که ترجیح می دهند برای این کار از وسایلی با تکنولوژی بالا که کارها را راحت و ساده می کند، استفاده کنند.

به نظر می رسد که این تابه ی هوشمند حرارتی برای گروه دوم مناسب تر باشد، این تابه با استفاده از یک باتری الکتریکی و بدون نیاز به آتش حرارت تولید کرده و غذا را طبخ می کند!

بر روی دسته ی آن دکمه ی خاموش و روشن کردن تعبیه شده است که به وسیله ی آن می توان دما و زمان پخت غذا را هم تنظیم کرد.

 

تابه ی هوشمند

تابه ی هوشمند

تابه ی هوشمند

 
دوشنبه 27/6/1391 - 11:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته