تبیان، دستیار زندگی
همیشه باید میان انسان ها با یكدیگر، گره‌ای وجود داشته باشد تا آنها بتوانند در کنار هم، با آسایش و اطمینان زندگی کنند....
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعتماد در زندگی زناشویی


همیشه باید میان انسان ها با یكدیگر، گره‌ای وجود داشته باشد تا آنها بتوانند در کنار هم، با آسایش و اطمینان زندگی کنند. بقای دوستی‌ ها، روابط خانوادگی و زندگی معمولی در اجتماع، در گروی حفظ این گره ها می باشد که اصلی ‌ترین و ابتدایی ‌ترین این گره ها برای اجتماعی شدن انسان و موفقیت او در زندگی «اعتماد» نام دارد.

اعتماد به همسر

اعتماد چیست؟

اعتماد یعنی اطمینان كامل به رفتار، كردار و گفتار و در مجموع شخصیت فرد مقابل. اعتماد یعنی رسیدن به شناختی كامل و معقول درباره ارتباط افراد و تعیین حدود و مرزها برای ایجاد ارتباط.

بصورت ساده، اعتماد یعنی باور و اتکاء به کسی که بر اساس آن ‌چه از او انتظار می‌رود عمل کند.

معمولاً اوایل زمانی كه دختر و پسری با یكدیگر عقد می كنند، هنوز خیلی به هم اعتماد و اطمینان ندارند. این امر كاملا طبیعی است زیرا دختر و پسر هنوز با یكدیگر زندگی نكرده و نسبت به هم شناخت صد در صد ندارند. اما اگر قصد دارند كه در زندگی زناشویی شان موفق بوده و به بن بست نرسند باید تمام سعی شان را بكنند تا فرد مقابل (نامزدشان) به آنها اعتماد نماید.

در این راستا ممكن است برخی بر این باور باشند كه اعتماد كم كم در زندگی زناشویی و در آینده پدید می آید. اعتقاد این افراد تا حدودی درست است اما باید بدانند كه دوران نامزدی زمانی است كه دختر و پسر سنگ بناهای اولیه زندگی مشتركشان را در آن بنا می نهند به همین دلیل تمام رفتارها و عملكردهای این دوره بسیار مهم و در زندگی آینده تاثیر گذار است. اگر دختر و پسری سعی كنند كه در دوران عقد اعتماد فرد مقابلشان را جلب نمایند نه تنها ستون های اولیه زندگی شان را درست و محكم بنا ساخته اند بلكه به جرات می توان گفت كه در رسیدن به موفقیت و پیروزی در زندگی مشتركشان چندین قدم از همطرازان خود پیشه گرفته اند.

راهكارهای جلب اعتماد همسر:

* اعتماد كردن یك جاده دو طرفه است. شما در صورتی می توانید اعتماد فرد مقابل را به خود جلب نمایید كه ابتداً خودتان به وی اطمینان و اعتماد داشته باشید.

* در این راستا باید نسبت به ارزش ‌های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی خانواده و جامعه تان پایبند باشید. اعتقاد و عمل به این اصول و ارزش ها باعث كسب اعتماد اطرافیان به خصوص همسر به خود می شود. در واقع از دید اطرافیان فردی كه صادق، راستگو، خوش ‌قول، امانتدار، وفادار، منطقی و ... است شخص قابل اعتماد می باشد.

* قول و عمل فرد قابل اعتماد همیشه یكی است. به بیان دیگر باید بكوشیم كه در رفتار، گفتار و اعمالمان تناقضی وجود نداشته باشد. زیرا اگر فردی حرفی بزند و یا خود را معتقد به چیزی بداند كه در نهایت خود به آنها عمل نمی كند باعث كاهش اعتماد دیگران به خود شده است.

اعتماد كردن یك جاده دو طرفه است. شما در صورتی می توانید اعتماد فرد مقابل را به خود جلب نمایند كه ابتداً خودتان به وی اطمینان و اعتماد داشته باشید

* فرد قابل اعتماد همیشه صداقت و راستگویی را سرلوحه رفتار خود قرار می دهد.

* این افراد باید همیشه از رفتارهای مخرب اعتماد چون تمسخر دیگران، انتقاد بیش از اندازه، تعریف و تمجید مدام از خود، دروغگویی و... پرهیز نمایند. زیرا خوب آگاهند كه اعتماد به صورت از بین می رود و برای كسب آن نیاز به مدت زمان بسیار و تلاش فراوان می باشد.

اكرم اشرفی نژاد

بخش کلوب ازدواج تبیان


مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.