• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1322111

پرسش

نام حضرت صالح در قرآن مجید چندبار و در چه آیاتی آمده است؟
در سایتها گفته شده نه بار ولی من هر چه گشتم فقط هشت بار مشاهده کردم.

پاسخ

با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
در این موارد نام حضرت صالح در قرآن کریم آمده است:
اعراف/73؛ اعراف/75؛ اعراف/77؛ اعراف/189؛ اعراف/190؛ هود/61؛ هود/62؛ هود/66؛ هود/89؛ نمل/45؛ شعراء/142
یعنی یازده مرتبه.
با آرزوی توفیق.
موسسه ذکر ـ قم.
باستانی.

مشاور : موسسه ذکر | پرسش : دوشنبه 8/7/1398 | پاسخ : چهارشنبه 24/7/1398 | | فوق ليسانس | 26 سال | معارف اسلامي | تعداد مشاهده: 41 بار

تگ ها : حضرت صالح قرآن نام صالح در قرآن

مشاوره های مرتبط

سلام علیکم
درباره نیت سوال داشتم
۱ - من اگر نیت کنم تا آخر عمر هر اندازه که قرآن ، زیارت عاشورا ، صلوات ، وکارهای ثوابی که انجام میدم رو هدیه میکنم به کسانیکه بر گردن من حقی داشتند ( هم از دنیا رفتن و هم زنده هستن) آیا بازم لازم هر دفعه این نیت رو یادآوری کنم یا همون یکبار کافیه؟
۲ - آیا اگه این کارهایی را که گفتم اگه نیتش یادم نباشه خللی به اصل نیت وارد میشه یا میشه کار بدون نیت؟
۳ - آیا در کنار این نیتی که برای دارندگان حق کردم میشه مثلا بگم به مومنین و مومنان هم برسه از ثواب برای دارندگان حق کم نمیشه؟
از پاسخگویی شما سپاسگزارم

یک شبهه برای من بوجود آمده که فکر کردم مشاوران سایت تبیان می توانند به من پاسخ بدهند.
ابهام من درمورد مسیله امامت است.
چرا امامت در متن قرآن ابهام دارد. و فقط در تفاسیراندکی از آیات می توان اشاره هایی در این باب دید. در حالیکه توحید و نبوت و معاد در قرآن بسیار واضح و روشن و به کرات اشاره مستقیم شده اند.
حتی فروع دین مانند حج و زکات و نماز و... در قرآن تاکید شده. اما فقط چند آیه پر از شبهه در باب امامت بیان شده است. مگر اهمیت این موضوع کمتر از بقیه اصول یا فروع دین است؟
اگر ضرورت به وجود رهبر دینی پس از پیامبر بود چرا نبوت با حضرت محمد خاتمه یافت؟ چه تفاوتی میان امامان و پیامبران تبلیغی به لحاظ رهبری امور وجود دارد؟
اگر ابوبکر و طلحه از گمراهان بودند چرا پیامبر همانند حضرت علی به آنان وعده بهشت داده بود؟
اگر مسیولیت حضرت علی نشان دادن راه حق و رهبری دینی بود چرا با ملاحظات سیاسی با ابوبکر بیعت کرد؟ مگر مسلمانان نباید در راه حق تا پای جان باستد؟ چه برسد که این وظیفه معصومی چون علی بوده است؟

با سلام و ارزوی قبولی طاعات
در جایی خواندم خواندن قرآن بدون دانستن معنی آن یک ثواب دارد همینطور اذکار ولی با معنی و توجه ثواب آن چندین برابر می شود آیا درست است؟ در ضمن بفرمایید تدبر در قرآن و معانی آن به چه صورت است ما کن دانش و بینش عمیقی نداریم نسبت به آن چطور می توان خوب به باطن و معنای دقیق آن من نوعی و عادی که یه فرد معمولی هستم و می خواهم قرائت با فهم و درک داشته باشم این کار را انجام کنم به اصطلاح تدبر کنم؟
با تشکر

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
سوال من این است که:
1-چگونه و بر پایه چه استدلال محکمی قرآن طی چندین قرن تحریف نشده است؟آیا امکان دارد که آیات قرآن از همان اول تحریف شده باشد(مثلا توسط خود پیامبر...)؟
2-احادیث و روایاتی که امروزه بدست ما رسیده و چندین نسل فقط به صورت کلامی بیان شده و سپس پس از گذشت زمانی بسیار در کتاب ها توسط افرادی جمع آوری شده، آیا امکان تحریف در این احادیث و روایات وجود ندارد؟
با تشکر

در قرآن سوره نور آمده است:
لَیْسَ عَلَی الْأَعْمَی حَرَجٌ وَلَا عَلَی الْأَعْرَجِ حَرَجٌ وَلَا عَلَی الْمَرِیضِ حَرَجٌ وَلَا عَلَی أَنفُسِكُمْ أَن تَأْكُلُوا مِن بُیُوتِكُمْ أَوْ بُیُوتِ آبَائِكُمْ أَوْ بُیُوتِ أُمَّهَاتِكُمْ أَوْ بُیُوتِ إِخْوَانِكُمْ أَوْ بُیُوتِ أَخَوَاتِكُمْ أَوْ بُیُوتِ أَعْمَامِكُمْ أَوْ بُیُوتِ عَمَّاتِكُمْ أَوْ بُیُوتِ أَخْوَالِكُمْ أَوْ بُیُوتِ خَالَاتِكُمْ أَوْ مَا مَلَكْتُم مَّفَاتِحَهُ أَوْ صَدِیقِكُمْ لَیْسَ عَلَیْكُمْ جُنَاحٌ أَن تَأْكُلُوا جَمِیعًا أَوْ أَشْتَاتًا فَإِذَا دَخَلْتُم بُیُوتًا فَسَلِّمُوا عَلَی أَنفُسِكُمْ تَحِیَّةً مِّنْ عِندِ اللَّهِ مُبَارَكَةً طَیِّبَةً كَذَلِكَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآیَاتِ لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُون
بر نابینا و لنگ و بیمار و بر شما ایرادی نیست كه از خانه‏های خودتان بخورید یا از خانه‏های پدرانتان یا خانه‏های مادرانتان یا خانه‏های برادرانتان یا خانه‏های خواهرانتان یا خانه‏های عموهایتان یا خانه‏های عمه‏هایتان یا خانه‏های داییهایتان یا خانه‏های خاله‏هایتان یا آن [خانه‏هایی] كه كلیدهایش را در اختیار دارید یا [خانه] دوستتان [هم چنین] بر شما باكی نیست كه با هم بخورید یا پراكنده پس چون به خانه‏هایی [كه گفته شد] درآمدید به یكدیگر سلام كنید درودی كه نزد خدا مبارك و خوش است‏خداوند آیات [خود] را این گونه برای شما بیان میكند امید كه بیندیشید .
سوال این است اول اینکه ایراد نداشتن خوردن از خانه خودمان، نیاز به گفتن دارد؟
دوم اینکه اعمی و اعرج هم مثل ما یعنی مثل بقیه افراد هستند؟ اگر این طور است، این نیاز به گفتن بود؟
وقتی اینها جدا شده اند باید دلیلی داشته باشد، چون نمی توانیم بگوییم این گونه بدیهیات را خداوند متعال فقط برای خالی نبودن عریضه گفته است.

UserName