• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1285943

پرسش

با سلام دختر نه ساله ای دارم که اهمیت به نماز نمی دهد. با این که من و پدرش سعی می کنیم نماز را اول وقت بخوانیم ولی اثری روی او نمی گذارد. راه تشویق را هم امتحان کردم ولی فایده ای نداشت.دخترم می گوید اصلا حوصله نماز خواندن ندارم. لطفا مرا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ

با سلام و عرض تحیت.
دوست محترم!
تربیت صبورى مى خواهد. ناامید نشوید، بدانید هر سختى اى كه در این راه مى كشید براى شما ثواب دارد.
به شما چند توصیه داریم:
یكى رفت و آمد با خانواده هاى متدین و با اخلاق، و ترك ارتباطهاى صمیمى با افراد غیر متدین است. این در روحیه كودكان و جوانها بسیار تأثیرگذار است.
همچنین سعى كنید دوستان مدرسه و محل او را بشناسید، و مراقب باشید با دوستانى از خانواده هاى مذهبى و با اخلاق دوستى كند.
دیگر آن كه از محبت به او دریغ نكنید. بچه اى كه محبت از بدر و مادرش مى بیند، همه كار خواهد كرد تا این محبت اینها كم نشود. در این صورت، اگر احساس كرد پدر و مادرش از كاهل نمازى او آزرده مى شود، خودش سعى مى كند تا ترك این عادت اسباب خوشنودى شما را فراهم كند. در كنار محبت، كمى ترش رویى به سبب كاهل نمازیش بد نیست؛ البته نه به گونه اى كه محبت شما را تحت شعاع قراردهد و بى خاصیت كرد. قهر و ترش رویى نباید طولانى باشد. وقتى فهمید كه دلگیر شده اید، فورى فراموش كنید و او را ببخشید.
نمازی کوتاه و مختصر كه شما و همسرتان مى خوانید، همراه با چادرنمازى زیبا در سجاده اى زیباتر، كودكان را جلب شما خواهد كرد؛ بخصوص وقتى این را با خوش اخلاقى همراه مى كنید.
اگر دخترتان بفهمد پدر و مادری که برای هیچ مسأله ای از او ناراحت نمی شوند، برای نماز نخواندنش ناراحت می شوند، سعی می کند  به نماز اهمیت بیشتری بدهد.
با آرزوی توفیق.
موسسه ذکر ـ قم.
باستانی.

مشاور : موسسه ذکر | پرسش : چهارشنبه 22/9/1396 | پاسخ : جمعه 1/10/1396 | | ليسانس | 34 سال | معارف اسلامي | تعداد مشاهده: 117 بار

تگ ها : تشویق به نماز تشویق فرزند به نماز تشویق به نماز خواندن

مشاوره های مرتبط

سلام و خسته نباشید
رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند: إِنَّ الرَّجُلَ لَیَكُونُ لَهُ الدَّرَجَةُ عِنْدَ اللَّهِ لَا یَبْلُغُهَا بِعَمَلِهِ. حتَی ُبْتَلَى بِبَلَاءٍ فِی جِسْمِهِ فَیَبْلُغُهَا بِذَلِكَ
اولا بفرمایید آیا این حدیث صحیح و معتبر است؟ و ضمنا بفرمایید مقصود از این حدیث چیست؟ یعنی خداوند بنده ای که لایق بهشت است ولی گناهانی دارد که امکان ورود به بهشت را ندارد با ابتلای به گرفتاری و مصیبت ها و یا امراض جسمانی در دنیا تنبیه می کند تا پس از مرگ او را وارد بهشت کند؟ اگر کسی گناهانی داشته باشد چطور لایق بهشت است؟ ممنون

سلام
بنده متاهل هستم و یک فرزند ۱۵ ماهه دارم. همسرم شاغل هستن و شغل خوبی دارند، شغلی مورد علاقه خودشان و با درآمد مناسب که البته برای ماندن و نگه داشتن این شغل زحمات زیادی کشیدن.
ولی خب انجام همزمان نگهداری و تربیت فرزند و کار کردن دشوار شده. در حال حاضر مردد شدن بین اینکه از شغلی که دارن استعفا بدن بخاطر بچه، بخاطر وقت گذاشتن مناسب و تربیت مناسب و ...
حالا برای اینکه یقین پیدا کنن که این کار درستیه و با دل قرص و محکم از شغلشون انصراف بدن، بنده دنبال حدیث و روایات مناسب این موضوع میگردم که با خوندن اونها تردید و شاید کمی ناراحتی ایشون بخاطر از دست دادن شغل کمتر بشه و از بین بره.
روایاتی که هم از اجر این کار و فداکاری برای فرزند مطالبی داشته باشه و هم اینکه مطالبی در مورد اینکه رزق و روزی حتما بیشتر میشه و ظاهرا شاید درآمد مادی و مالی برای خانواده کمتر بشه ولی خدا حتما رزق و روزی رو قطع نمیکنه و حتما جبران میکنه و شاید هم بیشتر کنه بخاطر این نیت و عمل و فداکاری درستی که انجام میشه.
اگر بتونید در پیدا کردن همچین روایاتی کمک کنید ممنون میشم
متشکر

سلام،
در برخی از حرز های امام علی اسامی جبرائیل اسرافیل میکائیل و عزرائیل در چهار طرف قید شده که در نسخه چاپی که در بازار بصورت رسمی بفروش می رسد دیده نمی شود.
آیا بکار بردن اسامی فرشته های مقرب در 4 طرف از حیث علوم ماورا مشکلی ایجاد خواهد کرد؟
همچنین در برخی حرزها البته آنهایی که سوره های قرآن نوشته شده نیز برخی علائم و حروف ابجد نیز قید شده اینها چطور قابل استفاده است یا جادو و شیطانی است؟
با تشکر

با عرض سلام و خسته نباشید
مطالبی که در سایت تبیان در باره چرایی خلقت انسان بود را مطالعه کردم
و متاسفانه هنوز ب جواب نرسیده ام
دلایلی که در سایت ذکر شده بود چیری نبود که بتونه به من اطمینان خاطر بدهد
{در مورد خداوند متعال هم گفته شده که خداوند متعال بی نیاز مطلق است و نیازی به آفرینش ندارد بلکه این مخلوق است که نیازمند آفرینش است}
چطور ممکن است مخلوقی که هنوز به وجود نیامد و عدم هست نیاز ب افرینش داشته باشد
{خداوند از آنجا که خداست باید خلق کند}
یعنی اگر انسان را خلق نمی کرد دیگر خدا نبود این دیگر چ دلیلی است
بیشتر وقتمو صرف فکر کردن ب این میکنم که چرا خلق شدم خدا از من چی میخواد چ دنیای عجیبی داریم و مردم ب چ سادگی از کنار ان عبور میکنن هیچ چیز در نگاهم معمولی بچشم نمیرسد تمرکزمو نمیتونم روی کار دیگه ای بزارم وقتی که هنوز نمی دانم از کجا امده ام وبرای چه امده ام و ب کجا خواهم رف مثل کسی که تازه چشم ب دنیا گشوده اس ب دنیا نگا میکنم و در نظرم غیر ممکنی وجود ندارد وقتی خود این دنیا اینقد عجیب است

با سلام
گفته شده که برای تکامل انسان همه چیز فراهم شده.
انسانهایی هستند که از لحاظ عقلی مشکلاتی دارند مثل دیوانه ها یا مونگولیسمها.
روند تکامل و نیل به اهداف والایی که هدف خلقت است در مورد اینها چطور اتفاق می افتد.
کسانی که نقص عضو مثل دست گوش و چشم دارند باز میتوانن تفکر کنند اما کسانی که از لحاظ عقلی مشکل دارند چطور میتوانند تکامل یابند.

UserName