• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1263911

پرسش

با سلام و احترام
جناب آقای عسکری ساری
مادر بزرگ اینجانب در تاریخ 93/03/11 طی قراردادی مشارکت به سهم 60 درصد سازنده و 40 درصد مالک قراردادی با مالک به امضا رساند و مهلت اتمام را 1 ساله اعلام نموده اند. حال پس از گذشت نزدیک به 2 سال سازنده ملک را پایان نرسانده و چندین مورد تخلف تاثیر گذار داشته است که در زیر مطرح می گردد.
1.در ماده 3-آورده های دوطرف در بخش 2-3 بند الف آمده است کلیه ی هزینه های شهرداری بابت صدور پروانه و پایان کار احداث ساختمان و سایر عوارض متعلقه و همچنین حق بیمه تامین اجتماعی و غیره به عهده ی سازنده می باشد ولی سازنده در دریافت پروانه ساخت دچار تخلف گردیده و پروانه ی ساخت 4 طبقه دریافت نموده ولی 6 طبقه بنا ساخته است. با توجه با تخلفات فراوان وی در نوع ساخت برای وی امکان دریافت پایان کار میسر نمی باشد. همچنین در بندی دیگر ایشان متعهد گردیده بودند که حتما مجوز ساخت 6 طبقه خواهند گرفت ولی ایشان با مجوز 4 طبقه اقدام به ساخت نموده اند و بدون شیر آلات و کلید پریز ها، کابینت، روشویی، نقاشی ساختمان، سیمان اطراف ساختمان، اتاق آسانسور و آسانسور و ... اقدام به فروش واحد های خود به صورت قولنامه ای کرده و از تحویل واحد ها سر باز زده است.
سوال اینجانب
1.این می باشد که با توجه به عدم دریافت کلید از سازنده با تعویض کلید امکان حضور در همان 40 درصد خودشان را دارند؟
2. جهت دریافت خسارت از ایشان چه نوع شکایتی از ایشان باید تنظیم گردد تا منازل تکمیل و سند دار گردد.
3.حدود هزینه ی برآوردی جهت اعزام کارشناس دادگستری و موارد دیگر چه مقدار می باشد و حدود مدت زمان به نتیجه رسیدن را چه مدت برآورد می نمایید.

پاسخ

با سلام
با توجه به پیچیدگی پرونده شما و اینکه قراردادی بین انها وجود دارد باید شما یک وکیل پایه یک دادگستری گرفته و ایشان قرارداد را مطالعه نموده به صورت کامل و آن وقت نسبت به مشکل شما اظهار نظر نماید چون تا متن کامل قرارداد مطالعه نشود از هرگونه اظهار نظر باید خودداری نمود.
با سپاس

مشاور : امیر عسکری ساری | پرسش : شنبه 19/4/1395 | پاسخ : سه شنبه 22/4/1395 | | ليسانس | 29 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 42 بار

تگ ها : قرارداد مشارکت عدم انجام تعهد ضمانت اجرا

مشاوره های مرتبط

با سلام من دانشجو هستم و زمانی دنبال خانه و همخانه میگشتم با آگهی خانه ای رو به رو شده بودم که با عنوان همخانه، مستاجر میگرفت، صاحب خانه خانمی هستن هشتاد ساله که دو تا از اتاق های خود را به صورت دو تخت و چهار تخته با یک قرارداد دستی نوشته شده، به افراد دانشجو اجاره می دهد، و خود نیز در آنجا زندگی میکند اما مشکل اینجاست که او فردی است که انگار مشکل روانی دارد و کارهای خود را به دست ما بچه های مستاجر می دهد که انجام دهیم و اگر از او سرپیچی کنیم یا حرفش را گوش ندهیم ما را تهدید به بیرون کردن از خانه می کند، همچنین خود به خود و سر لج وسایل اتاق ها و بچه ها را جا به جا می کند و موجب نارضایتی و عدم آرامش بچه ها شده است، این خانوم حتی مجوز ندارد، ولی قرارداد یکساله میبنند و از بچه ها ماهانه مبلغ 850 هزار میگیرد و کاری می کند که بچه ها (به دلیل عدم آرامش روانی از این خانه قبل از این که قراردادشان تموم شود ) خانه را با اعصاب داغون و مجبوری و عدم آرامش ترک کنند. می خواستم ببینم راهی هست که بتوانم جلوی این شخص را بگیرم و چگونه و چقدر مراحل آن طول می کشد. با تشکر

با سلام پس لطفا فقط همین یک بخش از سوال قبلیم رو میشه جواب بدید.یکی از عموهام که دکترای حقوق داره پدر بزرگم رو برده به زور ازش امضا گرفته و بهش گفته که فقط می خواد کارهای حقوقی اموالش رو انجام بده ولی با امضایی که گرفته تقریبا بالای 70 درصد اموال پدربزرگم رو بالاکشیده و الان هم آمده سراغ ما چون ما خانه مان به نام پدربزرگم هست و می خواد خونه ما رو تصاحب کنه و همش میگه پدربزرگم خونه ما رو به اون هبه کرده.پدر بزرگم یک شب جلوی همه گفت که عموم کلاهبرداری کرده و هم گفت اموالش باید به شکل مساوی بین بچه هاش تقسیم بشه و هر کی هر چه برده باید برگردونه.از طرفی هم پدر بزرگم از ترس بچه هاش نمیاد جایی بگه که پسرش این کار رو کرده و هم یکی دیگه از عموهام و عمه ام که خبر دارن چه شده حاضر نیستن شهادت بدن چون خودشون هم قبلا یه چیز هایی از پدر بزرگم زدن و اگر شهادت بدن که پدر بزرگم چه گفته خیلی چیز ها رو از دست میدن.الان فقط برای این که خانه ما از دست نره چه میشه کرد؟

با سلام و خسته نباشید.
این ماجرا برای یکی از خویشاوندان بسیار نزدیک من اتفاق افتاده است و ممنون می شوم راهنمایی فرمایید:
من دو شغله هستم. هم کارمند دولتی و هم راننده بین شهری هستم که گاهی برای ماموریت میروم به شهرهای دیگر. چند روز پیش مسافری را از شهری به شهر مقصد رساندم و در مقصد که میخواست پیاده شود گفت کرایه همراهش نیست و از من شماره کارت گرفت که واریز کند. شماره همراه خودش را هم داد و همانجا میسکال زدم دیدم شماره خودش هست. بعد هر چی پیامک دادم که چی شد چرا واریز نکردی فایده نداشت و من هم بالاخره از کوره در رفتم و روز بعدش چند پیامک زدم و تهدیدش کردم که پیداش می کنم براش سورپرایز دارم و لعنت به هر چی دزده و دست دزد رو باید قطع کرد و از این حرفها. اون هم پیغام داد که گوشیم رو دزدیدند و من مدیر فلان شرکت هستم و بابت پیامکهای توهین آمیزت به دادگاه شکایت می کنم. من هم بهش گفتم مخاطب من شما نبودید بلکه اون دزد بیشرف و شارلاتان بوده که گوشی شما دستش بوده و شما هم باید سیمکارتتون رو مسدود می کردید که ازش سو استفاده نکنه. ولی این صحبتها به خرجش نرفت و گفت من خسارت روانی ام رو ازت می گیرم. میخوام ببینم آیا می تونه کاری کنه؟ من باید چه کار کنم؟ من هیچ مدرکی ندارم که اون شخص اولی مسافر من بوده و کرایه اش رو نداده. فقط پیامکهای من هست که درخواست کرایه رو کرده ام و تهدیدش هم کرده ام. البته اون هم گفته بیا صحبت کنیم و خسارت من رو بده تا راضی بشم و شکایت نکنم. می ترسم پاپوش برام درست کنه. من فکر می کنم این همون مسافره هست که میخواد به نوعی از من اخاذی کنه. یه پیامک هم برام فرستاد که شارژش تموم شده و براش شارژ بفرستم و بعد میاد با من صحبت می کنه. بعید می دونم مدیر یک شرکت بیاد این طور برخوردهایی داشته باشه. ممنون می شوم هر راهی که می تونه به من کمک کنه رو بیان بفرمایید.
با تشکر از شما

سلام و احترام
اینترنتی از سایت دیوار خرید داشتم و پولی را کارت به کارت کردم. به بعد فروشنده از ارسال کالا امتناع می کرد.
بانک رفتم و از بانک به صاحب کارت تماس گرفتند و فروشنده به بانک جوابهای مبهم داد مثلا اصلا پول نیامده؛ پول آمده ولی فروش کالا بوده، جنس رو من تحویلش دادم و ...
حالا من می خواهم شکایت کنم و سوالم اینه که کدام روش راحت تر هست
1. شکایت کنم و بگویم کارت به کارت اشتباه کردم و پولم را برگردان
یا
2. شاکیت کنم و بگویم کلاه برداری بوده و از دادن کالا امتناع می کند
یا
3. پیشنهاد و روش شما چی می باشد
ساده ترین راهش چه پیشنهاد میکنید و از کجا شروع کنم برای طرح شکایت (پلیس فتا، دادسرا یا مراجع قضایی)
با سپاس

با سلام. همسایه منزل ما طی قراردادی خانه اش را داد به مشارکت ساختن، در این قرارداد ذکر شده خسارات وارده به همسایه ها به عهده سازنده است. خسارتهای منزل ما را پاسخگو نبودند و برای همین طی مشاوره با واحد مشاوره حل اختلاف از مالک ساختمان شکایت کردیم. الان وکیل مالک در جلسه دادگاه آن همسایه دیگر قرارداد ارائه داده و گفته باید بروند از سازنده شکایت کنند نه از مالک!
سوال: الان من که قرار دادگاهم با مالک برج 3 سال 99 می باشد، از مالک شاکی باشم یا سازنده؟
و سوال دوم اینکه میزان خسارت 12 میلیون تومان براورد شده ولی ما را به دادگاه موکول کردند نه شورا حل اختلاف چه بکنم؟
با تشکر

باسلام واحترام
مادر سال 87در تعاونی مسكن مهر فولادشهر ثبت نام كردیم واز همان زمان هر مبلغی كه تعاونی درخواست كرد پرداخت كردیم آخرین قراردادی كه با تعاونی داریم با تاریخ سال 90است ومدت آن 20ماهه است ملی واحدها تا كنون تحویل نشده است بسیار بیشتر از مبلغ قراداد پرداخت كرده ایم وهنوز هم مطالبه پول می كنند وصورتحسابی ارائه می دهند كه هم موارد آن به قیمت روز حساب شده است وبا مصالح درجه یك در ضمن در قرارداد اتحادیه تعاونیهای مسكن مهر واداره تعاون به عنوان داور مشخص شده اند یعنی ما اگر شكایتی داشته باشیم باید به خود آنها شكایت كنیم با این وصف به نظر شما شكایت از تعاونی مسكن مهر نتیجه ای خواهد داشت یا اینكه بدون فایده است ؟در ضمن سایر اعضا كه حدود120نفر هستند باوجد اینكه ناراضی هستند حاضر به شكایت نیستند و می گویند دستمان به جایی بند نیست وشكایت هیچ فایده ای ندارد آیا وقعا همینطور است ؟آیا شكایت یك نفر به جایی می رسد؟
با تشكر

با سلام .قصد مشارکت در ساخت را داریم با3همسایه دیگر یکی اصرار دارد فقط با همین سازنده و مشخص شده ی خود موافقت میکند(بنگاه ندارد ولی ادعا دارد 40تا خانه ساخته!) الان تکلیف ما همسایه ها چیست از کجا بفهمیم فرد دلال معتبر است یا خیر ؟در قرار داد چه چیزی باید ذکر شود ؟ایا امکان دارد خانه را از دستمان بکشنند بیرون؟لطفا پاسخ دهید به چه شیوه ای میتوان از کلاهبرداریهای اینده جلوگیری کرد ....لطفا برادرانه پاسخ دهید اجرتان با خدا

UserName