• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1262427

پرسش

سلام
ایا هنگام برخورد با یک تخلف میتوان ان را با دوربین تلفن همراه یا دوربین های معمولی عیر حرفه ای به صورتی که دوربین برای همه مشخص باشد و به صورت مخفیانه نباشد ثبت کرد و در دادگاه به عنوان مدرک ارایه کرد؟

پاسخ

سلام
در امور کیفری می تواند دلیل محسوب شود ولی در امور حقوقی خیر

مشاور : آقای شامی اقدم | پرسش : يکشنبه 6/4/1395 | پاسخ : شنبه 12/4/1395 | | ليسانس | 27 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 55 بار

تگ ها : دلیل اثبات

مشاوره های مرتبط

سلام
به اینجانب و سایر وراث مرحوم پدرم یک قطعه زمین به میزان 26000 متر رسیده که برای هر کدام از ما سند مشاع صادر شده است . از طرفی ما بین خودمون اقدام به ترسیم نقشه و تفکیک زمین نموده ایم که مراتب به تائید کلیه وراث رسیده و هیچ ادعائی در این مورد ندارند . دو سئوال دارم
1- اعتبار این تقسیم نامه به چه میزان است
2- آیا امکان افراز سند میباشد . با مراجعه به اداره ثبت گفتند چون میزان زمین کم است امکان افراز نیست . آیا میشود از طریق دادگاه پیگیری نموده
ممنونم

سلام آقای دکتر
با سپاس از راهنمای های خردمندانه شما و خداوند به شما برکت بدهد. طبق مشاوره تبیان خانم دکتر علیزاده (تشخیص آسم با اسپیرومتری و همراه با دارو و معاینه متخصص ریه وتعیین شدت آن با علایم بالینی و حملات است و یک پزشک عمومی روش خاصی برای تشخیص آسم ندارد و فقط در صورت شک در معاینه و شرح حال بیمار به متخصص ارجاع داده می شود )
خوب من قبل شروع به کار آسم نداشته ام که بخواهم اسپیرومتری بدهم و علایم بالینی و حمله نداشته و دکترهم شکی نکرده است که من آسم داشته باشم ولی متخصص طب کار مدرک قانونی میخواهدکه مبنا را بر سالم بودن من اعلام کند تا پزشک قانونی ارش تعیین کند . پس من باید چگونه متخصص طب کار قانع کنم که بیماری آسم نداشتم چون آنها مدرک میخواهند؟
در ضمن راه قانونی هست که پزشک هام را مجبور کنند که آنها شهادت بدهند با توجه به بررسی آنها نظر خود را اعلام کنند که من آسم نداشته ام ؟؟
و نسخه های که پزشکانم نوشته اند هیچ دارویی مربوط به آسم قبل از کار استفاده نکرده ام . کدام اداره نسخه های من را نسبت سالم بودن من بررسی می کند؟؟

با سلام .این جانب و برادرانم در سال 92 اقدام به تقسیم زمینی با عموزادهایمان کردیم(زمین مال شراکتی بین پدر و عمویمان بود) و صورتجلسه ای نیز تنظیم و امضا کردیم اما پسر عموهایمان حاضر به امضا صورت جلسه نبودند و آن را امضا نکردند(چون پدرشان سه قطعه زمین داشت و پسران دو قطعه بهتر را بین خود تقسیم کرده و قطعه کم ارزشتر(زمین فوق الذکر) را با رضایت خواهران به آنها دادند) و ما به ناچار با دختر عموها تقسیم نامه را امضا نمودیم و دخترعموها نیز به ظاهر راضی بودند. اما در فروردین 95 دختر عموها اقدام به کندن 30 اصله نهال ما نمودند و گفتند ما به این زمین راضی نیستیم و حق خود از کل زمین ها را می خواهیم و عموزاده ها نیز به دروغ گفته اند که مانیز در جریان تقسیم زمین نبوده ایم و ما به ناچار پرونده رابه دادگاه بردیم و در انتظار نوبت رسیدگی هستیم. و قصد ما این است که در دادگاه عموزاده ها را طبق ماده 1325 قانون مدنی قسم بدهیم که آیا شما از تقسیم زمین بین ما و دخترعموها اطلاع داشته اید یا خیر؟ می خواستم بدانم به نظر شما این راه تنها راه چاره است یا خیر؟ با سپاس

با سلام
مهریه ام قسط بندی شده طولانی مدت و شوهرم 2 نفر شهود اورده و 1 نفر عموی شوهرم بوده که در برگ استشهادیه شهادت داده است (شهادت عمو برای برادر زاده) باید مورد پذیرش دادگاه باشد یا ماده قانونی هست که ایراد میگیرد این موضوع را شهادت فامیل را .
لطفا راهنمایی کنید چه کنم ممنون هستم

با سلام
من چند بار هر 5 یا 6 ماه 1 بار چک 6 ماه اجاره را به صاحب خانه مان میدادم و و چک قبلی را میگرفتم و امضاش را درمیاوردم و چک جدید صادر میکردم در اخرین بار صاحب خانه شکایت کرد من دادسرا رفتم ولی انموقع اجاره نامه مان دست بنگاه بود و من مدرکی نداشتم که ثابت کنم 4 ماه قبل از تاریخ سررسید این چک را دادم
اما حالا اجاره نامه را گرفتم و در اسفند دادگاه کیفری 2 دارم و با کفالت ازادم
پشت اجاره نامه صاحب خانه ما نوشته که چک را جهت اجاره تا فلان ماه گرفته و تاریخ هم زده 3 ماه قبل از سررسید میخواستم ببینم حالا در دادگاه با نشان دادن این اجاره نامه و چک های قبلی که تحویل من داده و من امضاشو در اوردم میتوانم ثابت کنم که این یک روال بوده و اصلا قرار نبوده به بانک برده شود یا تاریخ صدور چک 3 ماه از سررسید مقدم تر است ؟؟
در ضمن یک رسید هم دارم که با خط صاحب خانه ماست ولی تاریخ را نوشته بتاریخ ولی جای انرا خالی گزاشت گفت نمیدام چه روزی بود ازت چک و گرفتم خودت برو تقویم و ببین تاریخ بزن انرا تاریخ بزنم یا بهتر همان جوری بیتاریخ البته کلمه بتاریخ و خطوط مورب را خودش گزاشته
مثل این : بتاریخ / /
بهتر واقعیت رو به قاضی بگم یا تاریخ انروز را بزنم
خیلی متشکرم

با عرض سلام و خسته نباشید
من حدود 2/5سال هست که حسابدار یک شرکت پخش تجهیزات پزشکی هستم.........دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی هستم و تحصیلاتم در زمینه حسابداری نیست و هر چی از این کار میدونم رو به صورت تجربی یاد گرفتم........مسولیت کارم سنگینه.....مبالغ سنگین چک صادر میشه و چکهای دریافتی که در گاوصندوق نگهداری میشه مبالغ بالایی داره......هم چنین چندین حساب بانکی هست که پسورد فضای اینترنت بانک رو من میدونم .......خوشبختانه ریاست شرکت به من اعتماد داره ولی پول اصلا اینطور چیزا سرش نمیشه......یه نگرانی بی دلیل همیشه من و همراهی میکنه و با این که سعی میکنم کارم رو به درستی انجام بدم و از من هیچ ضمانتی دستشون نیست ولی مدام منتظر یه اتفاق بد هستم..یا فکر میکنم بعد از رفتنم از شرکت در آینده ممکنه مشکلی به لحاظ حقوقی و مالی برام به وجود بیاد.......نهایتا سوالم اینه که من به عنوان یک حسابدار باید چه نکاتی رو از لحاظ حقوقی بدونم و رعایت کنم که الان و در آینده مشکلی برام ایجاد نشه............بابت طولانی شدن سوالم ازتون عذر خواهی میکنم.....
متشکرم

با عرض سلام و خسته نباشید. من از اول تیرماه 1394 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار برنامه نویسی شده ام. با توجه به قوانین اداره کار به من حقوق و مزایایی مثل حق مسکن و خوار و بار و ... تعلق میگیرد که در قرارداد هم ذکر شده بر طبق قوانین اداره کار، اما حقوق من بدون این مزایا محاسبه می شود. علاوه بر این از من امضا گرفته اند که مزایا به من تعلق میگیرد و من آن را دریافت میکنم، درصورتی که من هچ مزایایی دریافت نکرده ام.
همچنین در قرارداد ذکر شده است که به خاطر یک ماه آموزش من قبل از استخدام، درصورت فسخ قرارداد باید جریمه ای معادل 4 میلیون تومان بپردازم.
مسئله ی دیگر این است که پرداخت حقوق با تاخیر های چندماهه همراه است و من در حال حاضر 2 ماه است که حقوقم را دریافت نکرده ام.
میخواهم بدانم که اگر من بخواهم قراردادم را فسخ کنم با توجه به موارد ذکر شده و قوانین اداره کار مجبور میشوم جریمه را پرداخت کنم یا در صورتی که به اداره کار شکایت کنم حق به من داده می شود و میتوانم قراردادم را بدون پرداخت جریمه فسخ نمایم؟

با سلام ( با توجه به اینکه بانک صادرات از سال 73مستاجر من بوده و تابع قانون 56 است )ایا بانکها هم حق کسب و پیشه دارند ؟ از هر وکیلی سوال میکنم ضد و نقیض میگویند لطفا اگر به پرسش پاسخ میدهید استدلالتان را هم بنویسید . در سال 94 وحدت رویه ای دیوان عدالت اداری816 الی 836 تصویب شد که بانک صادرات در دفاع از خود عنوان کرده بود ما واحد صنفی نیستیم و کسب و پیشه نداریم لذا عوارض کسب و پیشه به شورای شهر پرداخت نمی کنیم ایا این مطلب نماینده حقوق اقرار محسوب میشود یا خیر
لطفا پاسخ به ایمیل ارسال شود

با عرض سلام خدمت آقای شامی اقدم.
مدتی پیش شخصی مقداری کالا از واحد تجاری مان خریداری کرد و طبق شناختی که ما به وی داشتیم در قبال آن چک یا سفته ای دریافت نکردیم.
حال بعد از گذشت دو ماه این شخص وجه کالای خریداری شده را باز نمی گرداند و از وی فقط دو شماره همراه داریم به علاوه آدرس محل کسب.
آیا میتوان با عدم داشتن مدرک از وی شکایت کرد؟
اگر حضرتعالی راه و روش دیگری غیر از شکایت در نظر دارید که از آن طریق بتوان جهت دریافت وجه اقدام کرد ذکر نمایید.
با تشکر فراوان.

UserName