• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1261523

پرسش

سلام من در خارج از كشور سكونت دارم ملكی در ایران داشتم بخاطر اینكه بفروشم وكالتی به برادرم از بابت فروش دادم حال پس از فروش ملك هیچ ریالی بمن نداده البته در وكالت فروش اموال منقول و غیر منقول به هر شرط و ترتیبات بهر ثمن و مال والصلح كه وكیل صلاح بداند قید گردیده آیا میتوانم از راه قانونی درخواست مبلغ ملك را نمایم ممنون

پاسخ

با سلام
بله شما می توانید نسبت به مطالبه وجه خود اقدام قانونی انجام دهید.
با سپاس

مشاور : امیر عسکری ساری | پرسش : يکشنبه 30/3/1395 | پاسخ : دوشنبه 31/3/1395 | | ديپلم | 50 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 28 بار

تگ ها : وکالت وکالت در فروش مطالبه وجه

مشاوره های مرتبط

با سلام،
پدر بزرگ مادری من سال گذشته فوت کردند و ۵ فرزند داشته ا ست. پس از فوت فهمیدیم خانه و تمامی اموال ایشان ۵ سال قبل فوت فروخته شده است. دو فرزند پسر مجرد (دایی های بنده) که با هم با پدربزرگ و مادربزرگ من در یک خانه زندگی می کردند (ظاهرا یکی از آنها وکالت داشتند و یکی دیگر به عنوان شاهد به کمک وکالت آن برادر اموال را قانونی فروخته اند و الان هم دو برادر یعنی دایی های بنده متواری شدند) و دایی بزرگتر و مادر و خاله بنده از ارث هیچ چیز نرسیده است. هیچ وصیت نامه ای هم وجود ندارد. آیا با شکایت فرزندان دیگر می توان کاری انجام داد؟ از چه قانونی باید استفاده کرد؟!
با تشکر

با سلام و تحیت
من در خصوص قوانین تنظیم وکالت نامه تام اداری و مالی از خدمتون سوال داشتم. به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردم و گفتم برای فروش و واگذاری تمام اموال فعلی و اموالی که در آینده ممکنه مالکیت ش را داشته باشم و حق برداشت از تمام حساب های بانکی و مراجعه به تمام ادارات و نهادهای دولتی جهت تمام امور اداری، مالی و ... میخوام به یکی از اعضای خانواده م وکالت تام بدم.
چرا دفتر اسناد رسمی اجبار میکنه که باید تمام شماره حساب ها، اموال منقول و غیرمنقول،شماره تلفن تمامی خطوط تلفن ثابت و همراه و چه عرض کنم هرچه که داری و نداری را باید لیست کنی که همه را عینا داخل وکالت نامه درج کنیم.
به چندتا از نهادها مراجعه کردم، شعبه بانکی گفتن درج عبارت تمامی حساب های بانکی داخل وکالت نامه برای ما قابل قبوله و نیازی به ذکر تک تک شماره حساب ها و بانک ها نیست، مرکز مخابراتی هم گفت عبارت تمام خطوط تلفن ثابت برای رسیدگی از طرف وکیل بجای موکل قابل قبوله.
میشه راهنمایی م کنید و فرمایید که چرا دفاتر اسناد رسمی اصرار همه اطلاعات و دارایی های شخصی م را داخل وکالت نامه بیارن.
اصلا من دوست ندارم وکالت نامه ای که قراره به دانشگاه برای اخذ مدرک تحصیلی ارائه بشه داخلش تمام دار و ندارم برای دانشگاه افشا بشه!
امیدوارم سوال م را واضح مطرح کرده باشم و بتونید راهنمایی م کنید. چون من نمیخوام وکالت تام الاختیار تبدیل به لیستی بشه که دار و ندار و اطلاعات محرمانه م را برای همه کس و توی همه جاها مشخص کنه

با سلام. بنده پدرم فوت کرده و تعداد وراث 4نفریم. برای اعاده بیمه عمر پدرم و همچنین به نام زدن ماشین، منزل و ... نیاز به وکالت دادن کاری به برادرم هستم. بخاطر اینکه فرصت ش رو ندارم. و از طرفی اعتماد چندانی به برادرم ندارم که یک موقع پول حساب ها را بردارد. و بهترین کار از نظر شما چیست؟ که از نگرانی درآیم

سلام
پدری وکالت بلاعزل به مادر طفل در امور حضانت طفل داده است.
آیا این به معنای آن می باشد که دیگر پدر خودش نمی تواند مسایل حضانت

مثل نگهداری و ثبت نام در مدرسه و ... را برعهده بگیرد؟
در این فرض اگر پدر بخواهد فرزند را در مدرسه الف ثبت نام کند و مادر که وکیل است بخواهد او را در مدرسه ب ثبت نام کند تکلیف چیست؟
در این فرض اگر پدر بخواهد پسر را بعد از هفت سال پیش خودش نگه دارد با وکالت نامه ای که مادر دارد آیا می تواند فرزند را پیش خود ببرد و فقط آخر هفته به نزد پدر بفرستد؟

با سلام و عرض احترام
حق امتیاز ساخت ملک در تعاونی را به صورت وکالت نامه از شخصی خریداری نموده ایم، هم اکنون ملک آماده شده و تحویل ما شده است. ضمنا این انتقال در دفترچه تعاونی ثبت گردیده است
با توجه به اعتبار وکالتنامه در زمان حیات افراد چه کاری کنیم که در آینده به مشکل بر نخوریم. مخصوصا زمان انحصار وراثت

با سلام و احترام . خواهشمند است بفرمایید آیا محدوده وکالت کاری می تواند با اراده
موکل و ذکر آنها در وکالتنامه شامل همه موارد مربوط به یک ملک ازجمله نقل و انتقال، و
غیره باشد یا باید وکالت بصورت بلاعزل باشد؟ و بلعکس می شود در وکالت بلاعزل
محدوده اختیارات، فقط موارد محدود مثلاً فقط اموراداری ذکر شده در وکالتنامه باشد؟ و
اصولاً تقاوت این دو وکالت فقط در عزل است؟ با تشکر

ضمن عرض سلام و احترام
اینجانب در سال 1389 ملک خود به همراه وام مسکن را به صورت وکالت بلاعزل واگذار کردم، وام از نوع سپرده گذاری بوده است. ( خرید اوراق نبوده) . در سال های بعد با توجه به افزایش معوقات بانکی قانون عدم ارائه تسهیلات به بدهکاران بانکی مصوب شده و در حال اجرا می باشد. در حال حاضر خریدار ملک و دریافت کننده وام اقساط خود را به صورت منظم پرداخت نمی کند که این امر ( با توجه به این که وام به نام بنده است) سبب بروز مشکلات عدیده ای برای اینجانب گشته است.
همانطور که می دانید بانک مسکن در صورت تسویه 10 درصد بدهی نسبت به انتقال سند اقدام می کند و خریدار وام بنده با توجه به آگاهی از مشکلات حاصل از عدم پرداخت به موقع اقساط بانکی حاضر نیست وام را به نام خود در آورد.
سوال بنده این است که آیا می توان با توجه به وکالت فروش او را از طریق قانونی مجبور به انتقال سند به نام خودش کنم؟
البته با بانک در خصوص اقدام به این عمل از طرف خودم با استفاده از وکالت کردم که بانک هم اعلام کرد حتما خریدار باید در محل حاضر باشد.
اگر راه دیگری برای خلاص شدن اینجانب از این مشکل وجود دارد لطفا راهنمایی فرمایید.

UserName