• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1256046

پرسش

با سلام .قصد مشارکت در ساخت را داریم با3همسایه دیگر یکی اصرار دارد فقط با همین سازنده و مشخص شده ی خود موافقت میکند(بنگاه ندارد ولی ادعا دارد 40تا خانه ساخته!) الان تکلیف ما همسایه ها چیست از کجا بفهمیم فرد دلال معتبر است یا خیر ؟در قرار داد چه چیزی باید ذکر شود ؟ایا امکان دارد خانه را از دستمان بکشنند بیرون؟لطفا پاسخ دهید به چه شیوه ای میتوان از کلاهبرداریهای اینده جلوگیری کرد ....لطفا برادرانه پاسخ دهید اجرتان با خدا

پاسخ

با سلام
مشارکت در ساخت طبق قراردادهای مشارکتی تنظیم شده فی مابین طرفین حاصل می گردد که در آن قراردادها باید در قسمت تعهدات سازنده مواردی ذکر شود که طرف در صورت تخطی از آن مسئول باشد مثلا به عنوان ضمانت سفته یا چک دریافت شود.
با سپاس

مشاور : امیر عسکری ساری | پرسش : شنبه 18/2/1395 | پاسخ : شنبه 18/2/1395 | | نا مشخص | 52 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 46 بار

تگ ها : قرارداد مشارکت مشارکت در ساخت مال مشاع

مشاوره های مرتبط

با سلام. همسایه منزل ما طی قراردادی خانه اش را داد به مشارکت ساختن، در این قرارداد ذکر شده خسارات وارده به همسایه ها به عهده سازنده است. خسارتهای منزل ما را پاسخگو نبودند و برای همین طی مشاوره با واحد مشاوره حل اختلاف از مالک ساختمان شکایت کردیم. الان وکیل مالک در جلسه دادگاه آن همسایه دیگر قرارداد ارائه داده و گفته باید بروند از سازنده شکایت کنند نه از مالک!
سوال: الان من که قرار دادگاهم با مالک برج 3 سال 99 می باشد، از مالک شاکی باشم یا سازنده؟
و سوال دوم اینکه میزان خسارت 12 میلیون تومان براورد شده ولی ما را به دادگاه موکول کردند نه شورا حل اختلاف چه بکنم؟
با تشکر

باسلام واحترام
مادر سال 87در تعاونی مسكن مهر فولادشهر ثبت نام كردیم واز همان زمان هر مبلغی كه تعاونی درخواست كرد پرداخت كردیم آخرین قراردادی كه با تعاونی داریم با تاریخ سال 90است ومدت آن 20ماهه است ملی واحدها تا كنون تحویل نشده است بسیار بیشتر از مبلغ قراداد پرداخت كرده ایم وهنوز هم مطالبه پول می كنند وصورتحسابی ارائه می دهند كه هم موارد آن به قیمت روز حساب شده است وبا مصالح درجه یك در ضمن در قرارداد اتحادیه تعاونیهای مسكن مهر واداره تعاون به عنوان داور مشخص شده اند یعنی ما اگر شكایتی داشته باشیم باید به خود آنها شكایت كنیم با این وصف به نظر شما شكایت از تعاونی مسكن مهر نتیجه ای خواهد داشت یا اینكه بدون فایده است ؟در ضمن سایر اعضا كه حدود120نفر هستند باوجد اینكه ناراضی هستند حاضر به شكایت نیستند و می گویند دستمان به جایی بند نیست وشكایت هیچ فایده ای ندارد آیا وقعا همینطور است ؟آیا شكایت یك نفر به جایی می رسد؟
با تشكر

با سلام و احترام
جناب آقای عسکری ساری
مادر بزرگ اینجانب در تاریخ 93/03/11 طی قراردادی مشارکت به سهم 60 درصد سازنده و 40 درصد مالک قراردادی با مالک به امضا رساند و مهلت اتمام را 1 ساله اعلام نموده اند. حال پس از گذشت نزدیک به 2 سال سازنده ملک را پایان نرسانده و چندین مورد تخلف تاثیر گذار داشته است که در زیر مطرح می گردد.
1.در ماده 3-آورده های دوطرف در بخش 2-3 بند الف آمده است کلیه ی هزینه های شهرداری بابت صدور پروانه و پایان کار احداث ساختمان و سایر عوارض متعلقه و همچنین حق بیمه تامین اجتماعی و غیره به عهده ی سازنده می باشد ولی سازنده در دریافت پروانه ساخت دچار تخلف گردیده و پروانه ی ساخت 4 طبقه دریافت نموده ولی 6 طبقه بنا ساخته است. با توجه با تخلفات فراوان وی در نوع ساخت برای وی امکان دریافت پایان کار میسر نمی باشد. همچنین در بندی دیگر ایشان متعهد گردیده بودند که حتما مجوز ساخت 6 طبقه خواهند گرفت ولی ایشان با مجوز 4 طبقه اقدام به ساخت نموده اند و بدون شیر آلات و کلید پریز ها، کابینت، روشویی، نقاشی ساختمان، سیمان اطراف ساختمان، اتاق آسانسور و آسانسور و ... اقدام به فروش واحد های خود به صورت قولنامه ای کرده و از تحویل واحد ها سر باز زده است.
سوال اینجانب
1.این می باشد که با توجه به عدم دریافت کلید از سازنده با تعویض کلید امکان حضور در همان 40 درصد خودشان را دارند؟
2. جهت دریافت خسارت از ایشان چه نوع شکایتی از ایشان باید تنظیم گردد تا منازل تکمیل و سند دار گردد.
3.حدود هزینه ی برآوردی جهت اعزام کارشناس دادگستری و موارد دیگر چه مقدار می باشد و حدود مدت زمان به نتیجه رسیدن را چه مدت برآورد می نمایید.

با سلام بنده فروردین 92 اقدام به ساخت یک واحد آپارتمان دو طبقه برای یک نفر کردم و در قرارداد امده بود که طبق پیشرفت کار باید هزینه را پرداخت نماید ولی متاسفانه به این قرارداد عمل نکرد. و با دادن چک و وعده های طی گذشت 15 ماه هنوز موفق به استرداد پولم نشده ام .برج 8 سال 92 حکم چلب وی را گرفتم و باز با وعده های دروغین وی تا برج 4 سال 93 اقدام به جلب و دستگیری وی شدم . بعد از دستگیری وی اقدام به شکایت حقوقی او کردم و قاضی پرونده را به کارشناس داد و نظریه کارشناس هم اثبات محکومیت وی و تایید مبلغ چک و تعیین خسارت بنده کلا به مبلغ 32800000 هزار تومان بود. الان پیغام داده که خانه ای که برای من ساخته ای به نام پدرم است و اگر بهم رضایت ندهی درخواست اعصار میکنم و پولت را به صورت قسطی بهت میدم . و با پیگیری هایی که انجام دادم معلوم شده که هیچ ملک یا زمینی به اسم خودش ندارد . بنده این تمام سرمایه زندگی ام است و این مدت فقط کار و زندگی ام شده دادگاه بازی . . . . به نظر شما صحیح ترین کار ممکن که من باید انجام بدهم چیست که بتوانم به پولم برسم و اعصار او را قبول نکنند ؟ با تشکر از زحمات شما


با سلام و احترام
پدرم در سال 56 یک سهم و یک ششم سهم مشاع از ده سهم نیم باغی به متراژ حدود 80000متر را خریداری کرده است که سهم ایشان حدود 8000 متر بوده است. نصف این سهم ( 4000متر) را به شخص دیگری فروخته است. متأسفانه این باغ از ابتدا در تصرف افرادی دیگر که یا مالک مشاعی بودند یا بعنوان رعیت بر روی باغ کار میکردند بوده است.
در سال 71 حکم خلع ید مشاعی علیه سه نفر از افراد صادر و به مرحله اجرا گذاشته شده است.
پدرم 5سال است که فوت کرده اند و ما هنوز سهم خود را متصرف نشده ایم و هربار که به محل باغ مراجعه می نماییم هرکدام از متصرفین به داشتن سهم و مالکیت ما اذعان دارند اما میگویند سهم شما در قسمتی که در دست ما است نیست و مثلا در فلان قسمت است. در فلان قسمت هم به همین منوال ما را به جای دیگر می فرستند.
از کل زمین تنها حدود 16000 متر بدون سند باقیمانده و مابقی یا گذربندی شده یا توسط ماده 147 سند واگذار گردیده است.
حال سوال اینجاست ما که سند رسمی مشاعی در دست داریم و حکم خلع ید مشاعی علیه3 نفر دیگر را داریم اما ملکی در تصرف ما نیست، در حال حاضر چگونه باید عمل نماییم و متصرف سهم خود گردیم. لازم بذکر است ما مشکلی با محل سهم خود نداریم و اگر هم در این حدود باقیمانده هم متصرف شویم راضی هستیم.

با سلام و احترام
بعد از فوت پدر و مادرم یک ملک 7 واحدی به ما فرزندان که 8 نفر هستیم به ارث رسید. بعد مطابق قانون ارث دختر1/2پسر برای ما سند مشاع تنظیم شد.(سند اصلی هم مشاع از یک مجموعه 20 واحدی است)در حال حاضر 6 نفر از فرزندان هرکدام واحدی را در اختیار دارند .حتی بعضی اقدام به فروش و تحویل واحد خودشان به شخص ثالث کردند .و یک واحد هم به اتفاق 6نفری به اجاره دادند و به نوبت اجاره بهای اون را می گیرند. من (یکی از دختران)و خواهرم هیچ واحدی در اختیار نداریم یعنی صرفاً سند مشاع در دست داریم چه اقدام حقوقی برای حقمون می تونیم انجام بدیم؟ امکان شکایت کیفری داریم؟ با تشکر

با سلام و عرض ادب
اینجانب فارغ التحصیل رشته حقوق هستم و تا حدودی با جواب سوال آشنا هستم لذا خواهشمندم از جانب شما بزرگوار پاسخی کامل تر و تفصیلی را خواهانم
خانه‌ای ۲طبقه با یک سرقفلی مغازه از پدر بزرگ مرحومم بجا مانده.یک زن و ۵پسر ورّاث هستند پدر من پدر ارشد خانواده بودند که ب تازگی فوت شدن .در زمان حیات پدرم ۵پسر به مادر وکالت فروش داده بودند که با فوت پدر من وکالت بلا عزل باطل شد آزین ۴پسر یکی‌ سهم خود را به دیگری فروخته و از جمع وراث خارج شده.و پسری ک ۲سهم دارد با مادر در همان خانه زندگی‌ می‌کند و ۲پسر دیگر وضع مالی خوبی دارند. به نظر اینجانب مشمول ماده ۵۹۲ ق مدنی نمیباشند.پدر بنده دو فرزند دارد یکی‌ من یکی‌ خواهرم.اولین سوال اینکه مادر من از خانه پدری سهم میبرد؟دوم اینکه مادر بزرگ من سهمش از سهم پدرم رو ب من وکالت بلاعزل داده همینطور خواهرم.من می‌تونم با توجه ب قابل افراز نبودن خانه حکم فروش رو بگیرم ؟در صورتی ک عموها نه حاضر به فروش هستند و نه حاضر به دادن پول من؟و اگر جوابتون مثبت هست صدور حکم فروش چقدر زمان میبره؟

UserName