• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
کد: 1139963

پرسش

با سلام. <br /> من امروز در حال جستجو در مورد ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی بودم که با وبسایت شما برخورم. من در حال حاضر ایران نیستم اما قصد ازدواج با یک آقای اسپانیایی رو دارم که متاسفانه در حال حاضر ایشان هم در کشور محل اقامت من نیست. قرار بر این است که من تابستان به ایران بیایم و ایشان هم بعد از مدتی به من بپیوندند و ما در ایران ازدواج کنیم. شرایط من طوری هستش که حتما می خواهم  در ایران این ازواج صورت بگیرد هر چند که می دانم در خارج از کشور و از طریق سفارت آسانتر است.  <br /> متاسفانه دستیابی به اطلاعات کامل در مورد این موضوع بسیار برام دشوار بوده. گفتم ازتون خواهش کنم شاید شما حاضر باشین کمکم کنین.  <br /> نامزد من قصد دارن با ویزای توریستی به ایران بیان. می خواستم بدونم این کارشناسی که قرار است به ما  فرم درخواست ازدواج رو بدن در واقع کجا هستند ؟ ما باید دقیقا به کجا مراجعه کنیم ؟ آیا شما از زمان تقریبی این پروسه اطلاعی دارین تا ثبت این ازدواج اطلاعی دارین؟  <br /> اگر برایتان راحتتر هستش من می تونم با شما تماس بگیرم و از طریق تلفن راهنماییم کنین. <br /> خیلی خیلی ممنون می شم اگر کمکم کنین. <br /> با تشکر <br /> ل

پاسخ

 

سلام دوست گرامی
طبق ماده۱۰۶۰ قانون مدنی ازدواج زن ایرانى با تبعه خارجى در مواردى كه مانع قانونى نداشته باشد، موكول به اجازه مخصوص از طرف دولت ایران است و هر فرد خارجى كه بدون اجازه قانونى با زن ایرانى ازدواج كند به حبس تأدیبى از یك تا ۳سال محكوم خواهد شد. در این خصوص آیین نامه ای هم در تاریخ 6/12/1345 توسط هیات وزیران تصویب شده است به عنوان آیین نامه اجرایى زناشویى بانوان ایرانى با اتباع خارجى و در اجراى ماده۱۰۶۰ قانون مدنى. ماده یک این آیین نامه  به وزارت كشور اجازه داده شده است در صورت رعایت مقررات مربوطه به بانوان ایرانى اجازه ازدواج داده شود. بنابراین جهت در خواست اجازه زناشویی ابتدا مراجعه به وزارت (اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی)  کشور ضروری است. در این مرحله لازم است مدارکی به وزارت کشور ارائه شوند که بهتر است جهت تسریع در کار مواردی را که امکانپذیر است پیش از ورود به ایران از قبل تهیه فرمایید. پس از ارائه این مدارک وزارت کشور اجازه خواهد داد پروانه زناشویى زنان ایرانى با مردان خارجى توسط استانداری یا فرمانداری محل صادر و سپس مراتب را جهت ثبت در دفاتر مخصوص ازدواج به ادارات ثبت احوال اعلام كنند.

:

۱- درخواست مرد و زن دائر بر تقاضاى صدور پروانه اجازه زناشویى طبق نمونه وزارت کشور.

۲- گواهینامه از مرجع رسمى كشور متبوع مرد مانند سفارت دولت متبوع مرد مبنی بر بلا مانع بودن و به رسمیت شناختن ازدواج.

3- گواهی تشرف به دین مبین اسلام: طبق بند۳  آیین نامه فوق الذکر در صورتى كه مرد متقاضى ازدواج با زن ایرانى غیرمسلمان و زن ایرانى مسلمان باشد، مرد متقاضى باید حتماً گواهى تشرف به دین مبین اسلام و یا استشهاد مربوط به آن را به وزارت كشور تقدیم كند. این گواهی را می توانید با مراجعه به مراجع یا علما و یا مراكز اسلامى و فرهنگى داخل و یا خارج از كشور تهیه فرمایید.

4- گواهینامه اى مبنى بر اینكه مرد مجرد است یا متأهل از مراجع رسمى مانند سفارت دولت متبوع مرد. همچنین در صورتی که مرد قبلاً ازدواج کرده طلاقنامه او که به تصدیق سفارت دولت متبوع رسیده ضروری است.

5- گواهى نداشتن سوء پیشینه ومحكومیت كیفرى از مراجع رسمى محلى یا مأموران سیاسى و كنسولى كشور متبوع مرد.

6- گواهى از مراجع محلى یا مأموران سیاسى و كنسولى كشور متبوع مرد مبنى بر وجود استطاعت و توانایى مالى زوج و همچنین تعهد نامه ثبتى از طرف مرد دائر بر اینكه مرد بتواند هزینه و نفقه زن و اولاد (شامل خوراك، پوشاك، مسكن، هزینه دارو و درمان وسایر موارد ضرورى در زندگى) و هرگونه حق دیگرى كه زن نسبت به او پیدا كند را در صورت بدرفتارى یا ترك زوجه و طلاق پرداخت كند.

7-    تکمیل فرم هایی که وزارت کشور در اختیار متقاضیان قرار می دهد.
8- فتوکپی شناسنامه، گذرنامه و عکس

بعد از حضور زوج و زوجه نزد كارشناس مربوطه در اداره امور اتباع خارجه وزارت کشور، گذرنامه مرد خارجى مورد بررسى قرار مى گیرد و در صورتى كه این گذرنامه داراى اعتبار بوده و ضمناً داراى اقامت مجاز در كشور ایران نیز باشد، به همراه سایر مدارك زوجه و فرمهاى مربوطه كه از سوى دوطرف متقاضى ازدواج پر و تكمیل شده باشد، پروانه زناشویى صادر مى گردد. با توجه به اینکه پروانه زناشویى پس از بررسى مدارک و همچنین مكاتبه با اداره اطلاعات و نیروى انتظامى استان مربوطه و اخذ موافقت ادارات مذكور دائر بر بلامانع بودن این ازدواج با امضاى استاندار استاندار صادر می شود، روندی طولانی دارد و زمان انجام آن بستگی به تکمیل بودن مدارک و سرعت اتعلامات فوق الذکر دارد. به هرحال پس از این مراحل می توان اقدام به ثبت ازدواج نمود.

موفق باشید

مشاور : آقای شامی اقدم | پرسش : جمعه 15/1/1393 | پاسخ : | | ليسانس | 24 سال | حقوقی | تعداد مشاهده: 242 بار

تگ ها : ازدواج با اتباع خارجی پروانه زناشویی ثبت نکاح

مشاوره های مرتبط

با سلام بنده سال گذشته با یک کابینت کار قرارداد اجرای کابینت برای یک واحد بستم که قرار بود ایشان 30 روزه تحویل بدهند. پس از اینکه شروع به کار کردند به صورت شفاهی قرار شد درب اتاقها و کمد دیواری هم درست کنند و چند چک دیگر نیز از ما گرفتند و چند تا از اونها هم پاس شده. اما ایشان پس از گذشت چند ماه هنوز هیچکدام از کاراشونو تکمیل نکرده اند و به بهانه های بسیار کار را بسیار آرام جلو میبرند. آیا میتونم چکها رو پاس نکنم؟ لطفا بنده را جهت پیگیری حقوقی مساله راهنمایی بفرمایید. متشکر

سلام،
ما سایت داریم و شخصی از ما آنلاین ۵۵۰ تومان خرید کرده است. پلیس فتا تماس گرفتند و گفتند پرداختی دزدی بوده است. با توجه به اینکه ما احراز هویت موبایل خریدار را انجام ندادیم از ما ایراد گرفتن و گفتند درگاه قطع و به دادسرا ارسال می شود. با توجه به اینکه قانونی برای احراز هویت وجود ندارد ایا می توانند چنین کاری انجام دهند؟ مبلغ پرداختی را مگر نباید بیمه بانک مرکزی پرداخت کند؟ در کشوورهای اروپایی هک ها پوشش بیمه دارند... لطفا راهنمایی کنید چکار باید کرد و چه قانی وجود دارد در این موارد؟! تشکر

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده سال ۱۳۹۹ از طریق آزمون مصاحبه تست ورزش و پزشکی استخدام کارمند پیمانی ۶ ساله نیروی پدافند هوایی ارتش شده ام طبق قانون بعد از گذشت ۶سال تبدیل به رسمی میشم ولی ظاهرا یه قانونی هست کارمندان فرزند ایثارگران و جانبازان زودتر از موعد مقرر تبدیل به رسمی میشن میخواستم ببینم همچین قانونی صحت داره و قابل اجرا برای بنده هست؟بنده فرزند جانباز ۲۰درصد هستم که پدرم سابقه ایثارگری هم دارد
اگر امکان پذیر هست بنده رو راهنمایی کنید مطابق با کدوم قانون ،ماده یا تبصره بنده شامل میشم؟
سپاس و تشکر فراوان

سلام واحترام.دوسال پیش آپارتمانم رابه مستاجراجاره ی یک ساله دادم.یکسال پیش که قرداددادش به اتمام رسیدبرای بلندشدن کمی فرصت خواست.به لطایف الحیل ایشان و اینکه مشکلات جسمی هم داشت ودلسوزی کردیم و این مهلت یکماه به یکماه ادامه پیدا کرد وهربارقول بلندشدن مدت دیگررا به ما دادوبلندنشدو الان یکسال شده است وهربارقول مدتی دیگه را برای بلندشدن می دهد.سوالم کنم این است که به لحاظ قانونی اجازه دارم با توجه به اینکه مدت قرارداد ایشان به اتمام رسیده است با حضورمدیرساختمان وشهودی که درساختمان ساکن هستند بدون اینکه واردواحدشویم به درب منزل قفل بزنم؟ لازم به ذکرمجدده که مدت قرارداداجاره ی ایشان به اتمام رسیده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

با سلام ، در قولنامه باغی که قبلاً تفکیک شده است و برای باغ بالادست راه جداگانه در نظر گرفته شده است نوشته شده: ممر باغ بالا دست از قسمت شرق باغ بایر و باید شرب شود و حق آب بردن دارد.
در حال حاضر مالکین جدید ادعا دارند با توجه به این نوشته فقط ما حق آب بردن داریم.
آیا تقسیم نامه با این نوشته باطل شده و آیا راه جداگانه از بین رفته است؟
با توجه به عنوان شدن کلمه ممر باغ بالادست و همچنین کلمه بایر.
با تشکر

سلام علیکم
من در سال 92 در زمان عقد و قبل از عروسی و شروع زندگی مشترک در حال دوشیزگی، مهریه و نفقه خود را به اجرا گذاشته و در سال 96 از همسرم جدا شدم.ایشان نفقه را کاملا پرداخت و از سال 94 و پس از اقساطی شدم میزان مهریه ، ماهیانه ان را دارد می پردازد.
سوال من الان اینه :
همزمان با دادخواست نفقه و مهریه ، یک شماره حساب از ایشان داشتم که کل پس اندازش تا آن روز را در آن نگه میداشت و من با تامین خواسته آن را بلوکه کرده و بعدا با پیگیری وکیل هر 13 ملیون موجودی آن در سال 94 را برداشت کرده و تصاحب کردم.آیا الان همسرم میتواند آن را مطالبه کنم؟ به دلیل اینکه دارد مهریه را قسطی می پردازد و نفقه را هم داده؟ یا اینکه این پول دیگه مال من خواهد بود تا ابد ؟
من هنوز مجردم و ایشان ازدواج کرده و دارای یک فرزند است
سپاس

UserName