کد:
1127844
پرسش
<br />باسلام<br />متاسفانه مودم بنده که از نوع تندا و بیسیم هستش دچار مشکال شده و گاه و بیگاه منجر به قطع مقطعی اینترنت ای دی سل می شود بطوریکه با هربار تکان دادن مودم - اینترنت دوباره درست میشود!!!...بنظر اشکال از چه میتواند باشد؟....منتظر راهنمایی تان هستیم
پاسخ
با سلام و پوزش بخاطر تاخیر در ارسال پاسخ
دوست عزیز، به نظر بنده ایراد از مودم ADSL وایرلس شما نیست؛ وارد صفحه تنظیمات (کانفیگ) مودمتان شوید و در قسمت Status و ADSL مقدار مربوط به گزینه SNR MARGIN که نسبت سیگنال به نویز خط را نشان می دهد ملاحظه نمایید (این گزینه در مودم های مختلف ممکن است در جای دیگری باشد) عددی که در این قسمت نوشته میشود نباید از 20 کمتر باشد در این صورت شما افت سرعت و قطعی اینترنت را خواهید داشت و برای رفع مشکل می بایست از اسپلیترها و میکروفیلترهایی روی خط تلفن خود استفاده کنید. دلیل قطع شدن مداوم اینترنت ADSL اینست که روی خط تلفن شما نویز فراوانی وجود دارد که سبب بروز چنین مشکلی می شود. بطور حتم با استفاده از اسپلیتر یا میکروفیلتر می توانید این مشکل را برطرف سازید. یکی از مشکلاتی که با راهاندازی اینترنت پرسرعت بهوجود میآید پارازیتی است که روی خط تلفن ایجاد میشود. این پارازیت یا همان نویز باعث خواهد شد تا هم اینترنت قطع و وصل شود و هم اینکه در هنگام مکالمه صدای واضحی دریافت و ارسال نشود. بنابراین همیشه در کنار خرید یک مودم ADSL باید دستگاه کوچک دیگری به نام اسپلیتر splitter که البته قیمت چندانی هم ندارد را نیز تهیه کنید.
طریقه استفاده از این دستگاه به این صورت است که خط تلفن به عنوان ورودی آن در نظر گرفته میشود. خروجی آن هم از 2 قسمت تشکیل شده که یکی برای اتصال به مودم و دیگری برای تلفن طراحی شده است. به کمک این وسیله پارازیت خط تلفن نیز برطرف خواهد شد.
این دستگاه به چند صورت قابل استفاده است. شیوه اول آن را که توضیح دادیم. اما این شیوه یک ایراد اساسی دارد و آن این که در این روش تنها یک گوشی تلفن، آن هم در محلی که مودم قرار دارد قابل استفاده است. حالت دوم به این صورت است که این دستگاه را در ابتدای مسیر خط تلفن یعنی در مرکز ورودی تلفن به منزل قرار دهید. به این ترتیب مشکل پارازیت تمامی خطوط داخلی منزل برطرف خواهد شد.
راه سومی هم وجود دارد که سادهتر از شیوههای قبلی است. معمولا در هر منزل بیش از 2 و یا نهایتا 3 دستگاه تلفن وجود ندارد. بنابراین راه بدون دردسر این است که برای هر یک از این دستگاهها یک اسپلیتر تهیه کرده و ورودی خط تلفن آنها را از خروجی اسپلیتر بگیرید. با توجه به قیمت مناسب اسپلیتر انجام این کار غیر منطقی نخواهد بود.
استفاده از اسپلیتر تقریبا در اکثر موارد باعث حل شدن مشکل پارازیت خواهد شد. اما در برخی مناطق شهر که میزان این پارازیتهای مخابراتی بسیار بالاست، ممکن است استفاده از اسپلیتر پاسخگو نباشد. در این موارد بهکارگیری دستگاه قویتری که به نام میکروفیلتر شناخته میشود توصیه میشود. البته باید به این نکته اشاره کرد که اسپلیتر هم درواقع نوع ضعیفی از میکروفیلتر است اما بر طبق آنچه که در بازار رواج یافته است این دستگاه با نام اسپلیتر شناخته میشود و نوع قویتر آن را با نام میکروفیلتر شناسایی میشود. البته تفاوت دیگری هم میان اسپلیتر و میکروفیلتر جود دارد. در اسپلیتر یک پورت ورودی و 2 پورت خروجی وجود دارد که یکی برای دستگاه تلفن و دیگری برای مودم است. اما در میکروفیلتر تنها یک ورودی و یک خروجی برای تلفن تعبیه شده است.
بنابراین استفاده از این دستگاه در محل قرار گرفتن گوشیهای تلفن منطقی خواهد بود. شما میتوانید بر اساس آن چه در شیوه دوم استفاده از اسپلیتر توضیح داده شد، به جای اسپلیتر از میکروفیلتر استفاده کنید زیرا تنها به خروجی خط تلفن نیاز خواهید داشت.
موفق باشید
مشاور :
فرشید فلاحی
| پرسش :
سه شنبه 24/10/1392
| پاسخ :
جمعه 18/11/1392
|
|
ليسانس
|
30
سال
|
رايانه
| تعداد مشاهده:
1357 بار