اخبار
سازمان حج و زیارت از همراهی شرکت ارتباطات سیار ایران در کمک به تأمین غذای مورد نیاز بیماران کرونایی تقدیر کرد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، رئیس سازمان حج و زیارت از شرکت ارتباطات سیار ایران در همراهی با خادمان و کارگزاران این سازمان در تهیه، طبخ، بستهبندی و توزیع غذای مورد نیاز بیماران متأثر از کرونا، تقدیر کرد.
علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در قالب لوح تقدیری، خطاب به مهدی اخوان بهابادی، مدیر عامل همراه اول آورده است: «خدمت به مردم موهبتی است الهی که نصیب بندگان مخلص خداوند میشود؛ در همین راستا لازم میدانم از زحمات و تلاشهای ارزنده و صمیمانه شما در این اقدام خداپسندانه قدردانی کنم.» سازمان حج و زیارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر کمک به خانواده افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شدهاند، با هماهنگی ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت بهداشت، مشارکت خیران و خانواده بزرگ حج و زیارت اعم از پرسنل و کارگزاران، بین خانوادهها و افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شدهاند، غذا توزیع کرد.
این اقدام در چارچوب ستادهای محلات مدیریت کرونا انجام و غذای مناسب با حال بیماران کرونایی مطابق با دستورالعمل غذایی پزشکان متخصص، پخت شده است.
شنبه 22/9/1399 - 13:54
اخبار
سامانه یکپارچهسازی ارتباطات مردم با نمایندگان مجلس با همکاری و مشارکت همراه اول رونمایی شد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، سامانه «پارلمان مجازی ایران» روز گذشته (18 آذر) در مراسمی با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران، مهدی غیناقی عضو هیات مدیره همراه اول و حسین طهرانی مدیرعامل مبین نت و جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران همراه اول رونمایی شد.
در سامانه تعاملی پارلمان مجازی ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی میتوانند درباره مهمترین طرحها و لوایح با مردم مشورت و نظرات و پیامهای مردمی را دریافت کنند.
هر نماینده در پارلمان مجازی ایران دفتر مجازی دارد و مردم میتوانند به جای صرف وقت و هزینه، مراجعات خود را از طریق دفتر مجازی انجام دهند.
از این پس، رسالت یکپارچهسازی ارتباطات مردم با تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با این سامانه و راهبری مدیریت مرکز تماس، پیامک، ایمیل و موارد ارتباطی دیگر از جمله خدمات پارلمان مجازی ایران خواهد بود.
«پارلمان مجازی ایران» با همکاری و مشارکت «همراه اول کسبوکار» در مجلس شورای اسلامی ایران پیادهسازی و اجرا شده است.
شرکت ارتباطات سیار ایران پیش از این و در طول دوران شیوع کرونا، بستر شبکه امن و اختصاصی خود را در اختیار سازمانها و ارگانهای حاکمیتی و دولتی نظیر شورای نگهبان، وزارت کشور و دادگاه ها قرار داده بود تا شرایط دورکاری و برگزاری جلسات آنلاین را برای این نهادها تسهیل کند.
شنبه 22/9/1399 - 13:49
اخبار
مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در راستای کمک به توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور، در برگزاری مدرسه استارتاپی هوش مصنوعی مشارکت می کند.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در راستای مشارکت در توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور و با هدف استفاده از ظرفیت دانش و فناوری در راستای اولویتهای این شرکت، به مشارکت در برگزاری مدرسه استارتاپی هوش مصنوعی پرداخته است.
این مدرسه استارتاپی که توسط مرکز توسعه مهارتهای اقتصاد دیجیتال (ماد) و با حمایت ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری شتابدهنده هوش مصنوعی همتک و شبکه یادگیری مهارت کیورک برگزار خواهد شد، امکان استفاده از آموزشهای تخصصی مورد نیاز برای توسعه کسبوکار در حوزه هوش مصنوعی، استفاده از تجربه و دانش مدرسان اکوسیستم استارتاپی کشور و تمرکز بر مسائل و اولویتهای واقعی بازار کار بهعنوان محوریت شکلگیری تیمهای استارتاپی را برای شرکتکنندگان فراهم می کند. علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر حداکثر تا تاریخ ٢٧ آبانماه به نشانی اینترنتی https://maadcenter.com/ai-startup-school و صفحه این رویداد در شبکه اجتماعی اینستاگرام به نشانی instagram.com/maad_center مراجعه فرمایند.
در این دوره علاوه بر ارائه فضای استقرار جهت آموزشهای تخصصی و منتورینگ در طی دوره، به سنجش توان فردی بهمنظور تشکیل تیمهای استارتاپی پرداخته میشود.
معرفی ایدهها و تیمهای برتر به شتابدهندهها و نهادهای حمایتی از دیگر امکاناتی است که در این دوره ارائه میشود.
شنبه 24/8/1399 - 13:36
اخبار
همراه اول به منظور هوشمندسازی و پیادهسازی نظام توزیع مبتنی بر «اینترنت اشیاء» با فروشگاههای زنجیرهای رفاه تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای سهجانبه بین شرکت ارتباطات مبیننت، مؤسسه خدمات رفاهی کارکنان همراه اول و فروشگاههای زنجیرهای رفاه با موضوع مشاوره، طراحی، توسعه و ایجاد زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات صبح روز شنبه 19مهرماه با حضور مهدی غیناقی عضو هیات مدیره همراه اول، رضا سبحانی مطلق مدیر مؤسسه خدمات رفاهی کارکنان همراه اول، حسین طهرانی مدیرعامل مبیننت و رسول محمدی مدیرعامل فروشگاههای زنجیرهای رفاه برگزار شد.
غیناقی عضو هیات مدیره همراه اول با اشاره به اینکه بعد از تفاهم «توسعه اکوسیستم نوآوری شهری و راهکارهای شهر هوشمند» با شهرداری، موضوع این تفاهمنامه نیز گامی در جهت تحول دیجیتال است، اظهار کرد: امیدواریم ماحصل این همکاری، منجر به شکلگیری تجربه خوبی در سطح خاورمیانه شود و حتی بتوانیم آن را به عنوان یک کیس در سطح دنیا مطرح کنیم.
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران به اهمیت اینترنت اشیاء در جهان اشاره کرد و گفت: همراه اول همگام با دیگر کشورهای جهان درباره ایجاد زیستبوم مورد نیاز اینترنت اشیاء از طریق سرمایهگذاری و تحقیق و توسعه اقدام کرده است.
• فروشگاههای زنجیرهای رفاه به دنبال قرارگیری در لبه تکنولوژی
رسول محمدی مدیرعامل فروشگاههای زنجیرهای رفاه نیز با بیان اینکه همراه اول نماد بنگاه اقتصادی «چابک» و «پیشرو» است، اظهار کرد: فروشگاههای زنجیرهای رفاه به عنوان یکی از رهبران صنعت خردهفروشی کشور، توانسته در چند سال اخیر گامهای خوبی در حوزه توزیع مدرن و سیستماتیک بردارد؛ ولی با توجه به اینکه در این مسیر نیازمند کمک دیگر بنگاهها هستیم، اعتراف میکنیم که راه زیادی در پیشرو داریم.
وی با بیان اینکه امروز چندمین تفاهمنامه است که با همراه اول پیش میبریم، اشارهای به مباحث روز دنیای توزیع داشت و بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از بندهای تفاهمنامه «هوشمندسازی و توزیع بر بستر شبکههایIOT » است و شرکت بزرگی نظیر «والمارت» نیز دو سه سال است که در این حوزه گام برداشته؛ امیدواریم بتوانیم با کمکهای همراه اول در لبه تکنولوژی این صنعت قرار گیریم.
براساس این تفاهمنامه، شرکت مبیننت به عنوان متولی خدمات سازمانی در گروه «همراه اول»، متعهد به تأمین تمامی ارتباطات مبتنی بر تکنولوژیهای روز دنیا طی دو فاز به فروشگاههای زنجیرهای رفاه شد.
ارائه پهنای باند اینترنت اختصاصی، سرویسهای شبکههای VPN/APN، خدمات مرکز داده (رایانش ابری اختصاصی)، پنل پیامکی اختصاصی در فاز نخست و ارائه وایفای مدیریت شده، VoIP سازمانی، پلتفرم تبلیغاتی دیجیتال، هوشمندسازی انبارها و یخچالهای نگهداشت و توزیع بر بستر شبکههای IoT و سیمکارتهای سازمانی با مکالمه درون شبکهای رایگان نیز بخشی از خدمات در نظر گرفته شده برای فاز دوم این همکاری است.
يکشنبه 20/7/1399 - 17:1
اخبار
همراه اول برای تشویق دانشجویان و بهرهمندی از توانمندی اساتید درنظر دارد به پایان نامههای مرتبط با حوزههای مرکز تحقیق و توسعه این اپراتور حمایت پژوهشی اعطا کند.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به منظور تحقیق، توسعه، نوآوری و حمایت از فناوریهای نوین و بومی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و به جهت تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بهرهمندی از توانمندی اساتید دانشگاهها درنظر دارد حمایت پژوهشی(گرنت) به پایان نامههای مرتبط با حوزههای این مرکز اعطا کند.
موضوعات مورد حمایت در دو محور پژوهشی و کاربردی در حوزههای «شبکههای نوین مخابراتی» و «راهکارهای دیجیتال و هوشمندسازی» تعریف شده است.
اساتید و دانشجویان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از موضوعات این فراخوان به معاونت پژوهشی دانشگاه خود مراجعه کنند.
دانشجویان دانشگاههای صنعتی شریف، تهران، امیرکبیر، علم و صنعت، تربیت مدرس، خواجه نصیرالدین طوسی، شاهد، امام حسین(ع)، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، اصفهان، فردوسی مشهد، صنعتی شیراز و تبریز می توانند در این فراخوان شرکت کنند.
يکشنبه 20/7/1399 - 17:0
اخبار
همراه اول از رکورد سرویس دهی همزمان به 60 میلیون مشترک خبر داد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور توانسته با تعیین چشمانداز «تبدیل شدن به یکی از رهبران بازار ICT منطقه با ارائه خدمات و راهکارهای هوشمند با هدف توانمندسازی اکوسیستم دیجیتال»، سرویس دهی شبکه اش را بیش از پیش ارتقا دهد.
طبق جدیدترین آمارها، با ظرفیت سازی صورت گرفته در سال های اخیر، تعداد سرویسگیرندگان همزمان از شبکه همراه اول از مرز 60 میلیون مشترک گذشته است که حدود 71 درصد از جمعیت کشور را شامل می شود.
سرویس دهی همزمان همراه اول در سال 1396 برای حدود 48 میلیون مشترک انجام شده که در سال جاری نسبت به سال مذکور حدود 25 درصد افزایش داشته است.
همچنین طبق این گزارش، در سه ماهه نخست سال جاری، همراه اول به دلیل ظرفیت سازی صورت گرفته در شبکه و پوشش گسترده، میزبان بیش از 8 میلیون مشترک ایرانسل و 3.5 میلیون مشترک رایتل بوده است.
يکشنبه 20/7/1399 - 16:59
اخبار
فاز نخست شبکه هوشمند مدارس عصر امروز با اتصال ۶٢٧۶۴ مدرسه شهری و روستایی توسط گروه مخابرات و همراه اول، افتتاح شد.
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، فاز نخست «شبکه هوشمند مدارس(دانا)» عصر امروز دوشنبه ١۴ مهرماه در آیین بهرهبرداری از طرحهای ملی روستایی و عشایری با حضور رئیسجمهور و به صورت نمادین در یکی از روستاهای کنارک سیستان و بلوچستان افتتاح شد و بدین ترتیب بیش از ٧۶ هزار مدرسه شهری و روستایی در مناطق دور افتاده به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
در اجرای این طرح ملی و با همت «گروه مخابرات و همراه اول» بهعنوان بزرگترین هلدینگ ارتباطی ایران، ۶٢٧۶۴ مدرسه شهری و روستایی به اینترنت پرسرعت متصل شدند که سهمی ٨٢ درصدی از مجموع مدارس حاضر در این فاز را شامل میشود.
حسن روحانی رئیسجمهور در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از وزارت ارتباطات بابت راهبری این پروژه، از برقراری عدالت آموزشی ابراز خشنودی کرد.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم با بیان اینکه بخش مهمی از توان وزارت ارتباطات برای تحقق عدالت ارتباطی صرف شد، اظهار کرد: تاکنون حدود ٩۵ درصد روستاها به تلفنهمراه و ٩٠ درصد روستاهای بالای ٢٠ خانوار به شبکه ملی اطلاعات دسترسی دارند.
وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم این میزان دسترسی تا پایان کار این دولت به ١٠٠ درصد برای روستاهای بالای ٢٠ خانوار برسد و ضمن تشکر از اپراتورهای مجری این پروژه بیان کرد: با توجه به دستور رئیسجمهوری، پیگیر آماده کردن زیرساختهای تحقق عدالت آموزشی در دوران کرونا با فراگیری آموزش الکترونیکی بودیم که بر این اساس توانستیم برای ١٣ میلیون دانشآموز، یک میلیون معلم و کادر آموزشی، چهار میلیون دانشجو و ١٠٠ هزار استاد اینترنت رایگان فراهم کنیم.
بنابر این گزارش، با اتصال ٧۶ هزار مدرسه دیگر به شبکه هوشمند مدارس، میزان اتصال به «دانا» به ٩۴ درصد رسید که گروه «مخابرات و همراه اول» در برقراری اتصال ٢۴۴٣١ مدرسه روستایی و ٣٨٣٣٣ مدرسه شهرهای دور افتاده به اینترنت پرسرعت، در فاز نخست این پروژه ملی نقشآفرینی کردند.
همچنین لازم به ذکر است، پیش از این «همراه اول» در راستای مسؤولیت اجتماعی خود با طراحی و پیادهسازی پلتفرم شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) نقش پررنگی در فراگیری آموزش مجازی در کشور ایفا و به برگزاری غیرحضوری کلاسهای دانشآموزان کمک کرده بود. هم اکنون بیش از ١١ میلیون دانشآموز و حدود ١١۴ هزار مدرسه در شبکه شاد احراز هویت شدهاند و از خدمات این پلتفرم استفاده میکنند.
چهارشنبه 16/7/1399 - 11:25
اخبار
فاز نخست هوشمندسازی مدارس کشور که با همکاری همراه اول انجام شد فردا با دستور رئیسجمهوری افتتاح میشود.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با حضور رئیسجمهوری و از طریق ویدئو کنفرانس، فاز نخست شبکه هوشمند مدارس کشور با اتصال بیش از ۷۶ هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات بهطور رسمی افتتاح میشود.
در راستای تحقق «عدالت آموزشی» و بهمنظور بهرهمندی تمامی دانش آموزان کشور از مزایای آموزش مجازی، ۳۸ هزار و ۳۳۳ مدرسه شهری و ۳۸ هزار و ۶۷ مدرسه روستایی به پوشش شبکه هوشمند مدارس کشور خواهند پیوست.
مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه این پروژه ملی با همکاری همراه اول و سه پیمانکار دیگر انجام می شود اعلام کرد که در فاز نخست 4512 مدرسه توسط اپراتور اول به اینترنت پرسرعت تجهیز می شود.
وی تصریح کرد: پیش از این نیز همراه اول درراستای مسؤولیت اجتماعی خود با طراحی و پیاده سازی پلتفرم شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) نقش پررنگی در فراگیری آموزش مجازی در کشور ایفا و به برگزاری غیرحضوری کلاس های دانش آموزان کمک کرده بود.
اخوان افزود: هم اکنون بیش از 11 میلیون دانش آموز و حدود 114 هزار مدرسه در شبکه شاد احراز هویت شده اند و از خدمات این پلتفرم استفاده می کنند.
يکشنبه 13/7/1399 - 13:53
اخبار
همراه اول برای ارائه سرویس های کاربردی 5G در کشور سه تفاهم نامه چندجانبه امضا کرد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم رونمایی از کاربست های «5G» در ایران صبح روز یکشنبه 6 مهرماه در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور بازیگران اصلی حوزه ICT و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
مهدی اخوان بهابادی مدیرعامل همراه اول در این مراسم با بیان اینکه فناوری «نسل پنجم تلفن همراه» دارای دو ویژگی کلیدی «تأخیر کمتر» و «سرعت بالاتر» است، اظهار کرد: حدود یک سال و نیم پیش تستی را در شبکه همراه اول برای سرعت بالای یک گیگابیت بر ثانیه داشتیم؛ بعد از مراسم با خودمان فکر کردیم اگر این فناوری به بهرهبرداری گسترده و تجاری برسد، چه موضوعاتی حادث خواهد شد و پیامدهای آن چه خواهد بود.
وی ادامه داد: اولین موضوع «مصرف ترافیک» و سپس مقوله محتواست. زمانیکه ترافیک مصرفی مردم ظرف یک سال با رشد 80 درصدی مواجه میشود، جایی در کشور باید باشد که درباره نحوه ورود به نظام محتوایی، فکر کند.
اخوان بهابادی با اشاره به اینکه اپراتورها تنها بستر ترافیکی را در اختیار دارند و نقشی در نظام محتوایی ندارند و تنها وزارت ارتباطات است که فناوری نسل پنجم را پیگیری میکند، از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست کرد همچون گذشته در شورای عالی فضای مجازی پیگیر مشخص شدن متولی بحث محتوا در کشور باشد.
وی از شبکه آموزش دانش آموزی «شاد» که با حمایت وزارت ارتباطات و همراه اول به بهرهبرداری رسید، به عنوان نمونهای از بسترهای پرترافیک کشور یاد کرد و گفت: با وجود اینکه فقط دو هفته از آغاز سال تحصیلی جدید گذشته، اما پهنای باند مصرفی در این سامانه به 215 گیگابیت بر ثانیه رسیده که عدد بسیار بزرگی است.
اخوان بهابادی تصریح کرد: حالا تصور کنید سالی چندصد درصد رشد ترافیک مصرفی در شبکه ارتباطی کشور داشته باشیم؛ یقینا باید فکری برای نظام محتوایی کشور کرد.
وی خاطر نشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان وزارتخانهای تخصصی، باید به موقع چارهاندیشی و پیشبینی کند تا با علم به موضوع نسل پنجم ورود کنیم و این را هم در نظر داشته باشیم که اغلب حوزههای محتوایی به موقع واکنش نشان نمیدهند.
اخوان بهابادی با تأکید بر اینکه در همراه اول مقوله بومیسازی را به صورت جدی دنبال میکنیم، ابراز کرد: ما در همراه اول مصمم هستیم، تحقیقات، توسعه و طراحی مقولات مرتبط با نسل5 را با ظرفیت دانشگاهی پیش ببریم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران با بیان اینکه هشت ماه است این شرکت مرکز تحقیق و توسعه خود را برای تعامل با نهادهای علمی کشور راهاندازی کرده، بیان کرد: امیدواریم در این بخش نه تنها بحث تحقیقات و توسعه تکنولوژی، بلکه تجاریسازی را هم با استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی داشته باشیم.
اخوان بهابادی در این مراسم نوید داد بزودی اولین نودهای 5G شبکه همراه اول در دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی می شود.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم با اشاره به موضوع «ایران هوشمند» اظهار کرد: 12 سال در برابر تکنولوژی نسلهای سوم و چهارم ارتباطی که یک سبک زندگی است، مقاومت شد؛ در حالیکه پیشرفت کشور در گرو تکنولوژی است.
وزیر ارتباطات به اهمیت «نسل پنجم» پرداخت و ادامه داد: یکی از کاربردهای نسل پنجم سلامت هوشمند است که بسیار اهمیت دارد و اپراتورها برنامهریزی کردهاند تا در این بخش ورود کنند تا اقتصاد بخش ساخته شود.
وی تصریح کرد: همراه اول در حال حاضر برای تولید تجهیزات نسل 5 و اقتصاد سختافزاری برنامهریزی کرده و کار را پیش خواهد برد که اقدام ارزشمندی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ایران پنجمین کشور در منطقه است که درصدد راهاندازی فناوری نسل 5 تلفن همراه است، گفت: تأخیر اندک ما در ورود به این تکنولوژی، از این بابت است که ابتدا مصوبات بالادستی را بگیریم.
وی با بیان اینکه امروز یک سکوی ارزشمند و خوب به اسم «شاد» با تلاشهای بسیار زیاد وزارت آموزش و پرورش و همراه اول شکل گرفته است، اظهار کرد: تا روز گذشته ۱۸۰ گیگابیت از ظرفیت تخصیصی ۷۰۰ گیگابیتی به شبکه شاد، استفاده و همین مسأله باعث افزایش ترافیک داخلی شده است.
آذری جهرمی خاطر نشان کرد: ما هم در دولت برای حمایت از این سکو، ترافیک استفاده از این شبکه را برای دانشآموزان و معلمان رایگان کردیم.
در این مراسم همراه اول به عنوان اپراتور پیشرو که از سال 1396 کاربست های نسل پنجم تلفن همراه در ایران را شروع کرده با امضای سه تفاهم نامه همکاری اقدامات خود برای ارائه خدمات مبتنی بر 5Gدر ایران را عملا آغاز کرد.
تفاهمنامه نخست که به صورت چهارجانبه بین همراه اول، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی ریاست جمهوری و دبیر ستاد توسعه فناوریهای دیجیتال به امضا رسید، در حوزه «5G،IoT و هوش مصنوعی» با موضوع حملونقل هوشمند، سلامت هوشمند، شهر هوشمند، انرژی و صنعت و معدن بود.
تفاهمنامه دوم نیز چهارجانبه و بین همراه اول، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاههای صنعتی شریف و تهران با هدف توسعه فناوریها، محصولات و راهکارهای حوزه شبکههای مخابراتی نسلهای پنجم و آینده بود.
آخرین تفاهمنامه به شکل چهارجانبه بین همراه اول، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی ریاست جمهوری با تأکید بر توسعه راهکارها و خدمات مبتنی بر شبکه 5G در مقولههای سلامت و پزشکی هوشمند، جراحی – پزشکی – مانیتورینگ از راه دور منعقد شد.
يکشنبه 6/7/1399 - 15:25
اخبار
مدیر ارتباطات و رسانه 100 استارتآپ با اشاره به برگزاری دومین رویداد سرمایهگذاری سکوی پرتاب، گفت: این رویداد بعد از بررسی اولیه و داوری مجازی بیش از 600 تیم استارتآپی در مرکز رویدادهای سلام برگزار میشود.
ارسلان باسلیزاده در گفت و گو با خبرگزاری ........ گفت: در مرحله غیر حضوری، 600 تیم استارتآپی طرح های خود را برای 100 استارتآپ ارسال کردند، تا بعد از بررسی اولیه و برگزاری چندین جلسه داوری مجازی با حضور فعالان اکوسیستم استارتآپی به این رویداد حضوری راه پیدا کنند. وی در ادامه با اشاره به حضور 50 تیم در مرحله حضوری افزود: این تیم ها پنج شنبه 27 شهریور ماه در رویداد حاضر شده و توسط داوران مورد بررسی قرار میگیرند.
باسلیزاده گفت: در اختتامیه این رویداد نتیجه داوری نهایی اعلام شده و شرایط سرمایهگذاری به صورت قطعی به تیم ها اعلام خواهد شد. مدیر ارتباطات و رسانه 100 استارتآپ در رابطه با حجم سرمایهگذاری در این رویداد مطرح کرد: با توجه به اینکه مخاطب اصلی 100 استارتآپ تیم های حاضر در مرحله بذری و پیش بذری هستند، متوسط سرمایهگذاری بر هر تیم 200 میلیون تومان خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به حضور فعالان اکوسیستم استارتآپی در این رویداد افزود: این رویداد با داوری افراد شاخص در اکوسیستم استارتآپی برگزار میشود تا بتوانیم با سرمایهگذاری درست، پشتیبانی، و راهبری مستمر، تیم های حاضر را به موفقیت نزدیکتر کنیم.
چهارشنبه 26/6/1399 - 10:53