بسم الله الرحمن الرحیم
۞اللهم عجل لولیك الفرج و العافیه والنصر و اجعلنامن خیرانصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه۞
سلام مجدد
رضایی درباره نظر احمدی نژاد مبنی براینکه اسراییل یک غده سرطانی است و باید از نقشه جهان حذف شود گفت: آنطوری که وی صحبت می کند، منافع سیاست خارجی ایران را نقض می کند.
فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره قبول اسراییل به عنوان یک دولت صهیونیست گفت: چرا ما ایرانی ها بگوییم که چه دولتی در آنجا بوجود بیاید. ملت فلسطین خودشان باید تصمیم بگیرند.سازمان ملل باید رفراندومی با شرکت ساکنین واقعی فلسطین برگزار کند و نتیجه ان را ایران نیز قبول می کند.
نامزد ریاست جمهوری در رابطه با برنامه هسته ای ایران پیشنهاد کرد که یک مرکز غنی سازی مشترک در خاک ایران با شرکت ایران،آمریکا،اروپا و روسیه تشکیل شود و در چارچوب این هماهنگی،سیاست هستهای مسالمت آمیز ایران پیش خواهد رفت.
رضایی درباره تغییر روند دولت جدید آمریکا در قبال ایران یادآور شد: این تغییر در سیاست خارجی آمریکا باور کردنی است. آمریکا دیگر علاقهای به رهبری همه مبارزات و لشکرکشیها ندارد. این فضای سالمی برای گفتو گو است. موضع ما این است: هنگامی که آمریکاییها خود را تغییر دهند، ما هم خود را تغییر خواهیم داد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: من یک پیشنهاد در این باره ارایه خواهم داد که کدام گامها را ما برداریم و کدام را آمریکا. ایران می تواند در راهکار بحران مالی در مبارزه با تجارت مواد مخدر کمک کند و خواهان صلح و امنیت در خاورمیانه و ایجاد یک سیستم امنیت منطقهای است.
رضایی باتأکیدبراینکه آمریکا از کشورهای معینی در منطقه برای افزایش نفوذ خود استفاده میکند،اظهار داشت : این موضع آمریکا، تنشها در منطقه را تقویت کرده و شکاف بین برخی کشورهای عربی و ایران را افزایش داده است.
وی همچنین افزود : ما باید مانند اروپا همکاری کنیم . ایران،ترکیه، عربستان و پاکستان باید بازیگران اصلی در منطقه باشند.همانگونه که آلمان و فرانسه در اتحادیه اروپا هستند.همچنین یک نیروی حافظ صلح اسلامی میتواند در افغانستان و عراق فعال شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا آمادگی دارید، وقتی صحبت از صلح می شود از استفاده ابزاری از حزب الله و حماس درسیاست خارجی پرهیز کنید، افزود: من هر نوع استفاده ابزاری را چه از سوی ما و چه آمریکا رد می کنم.
وی به استفاده آمریکا ازکشورهای خاصی در منطقه برای گسترش نفوذ خود اشاره کرد و گفت:این اقدام موجب شده است که فاصله بین کشورهای عربی و ایران بیشتر شود.
به گفته وی کشورهای منطقه می توانند، وظایف اروپایی ها را در افغانستان و عراق برعهده بگیرند و این کشور ها نباید هر روز گله مند باشند که تعداد کشته شدگان انها بیشتر می شود.
رضایی در باره تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به ایران گفت : اگر من رییس جمهور باشم ، اسراییل حمله نمی کند، زیرا آنها مرا می شناسند.
وی درپاسخ به این سوال که ایا این برای بازدارندگی کافی است،ادامه داد:اگر ایران اورانیوم خود را در چارچوب همکاری بین الملی، غنی سازی کند، هیچ دلیلی برای اسراییل جهت حمله وجود ندارد.آیا اسراییل می خواهد محل غنی سازی اورانیومی راکه مشترکا توسط ایرانی ها، امریکایی ها، اروپایی ها و روس ها انجام می شود بمباران کند.
دبیر مجموع تشخیص مصلحت نظام درپاسخ به این سوال که ایران قدرت لازم را برای یک جنگ متعارف با اسراییل ندارد و آیا تهران انتظار کمک حزب الله و حماس را در صورت انجام این جنگ دارد، اظهار کرد: تهران قادر است با اسراییل با سلاح های متعارف مقابله کند ولی من نسبت به حمله اسراییل شک دارم و شرایط را مهیا نمی بینم.
وی افزود:بدون حمایت اوباما اسراییل حمله نمی کند و امریکا در 4سال آینده چراغ سبزی برای چنین حمله ای نخواهد داد. ایران نیز بهانه ای به اسراییل برای چنین کاری نمی دهد. زیرا ما در حال تدوین سیاست جدید خود هستیم.
رضایی تاکید کرد: تازمانی که اوباما در کاخ سفید است، برای اسراییل حمله به ایران سخت خواهد بود . اوباما یک سیاست خارجی طراحی می کند و هر مناقشه ای در منطقه این برنامه را به مخاطره می اندازد.
دبیر مجمع تشخیض مصلحت نظام درباره تحت پیگرد بودن خود از سوی اینترپل گفت: ایران قدم هایی را برداشته و اسنادی را نشان داده است که بی اساس بودن اتهامات فوق را ثابت کرده تا این حکم جلب را باطل کند.
وی یادآور شد: مقامات دولتی نیز از مصونیت سیاسی برخوردارند و سال پیش چندین سفر به خارج نیز انجام داده ام.
رضایی در باره شهید عماد مغنیه گفت: وی برای آزادی لبنان مبارزه کرد و خیلی از چیزهایی را که متهم شده است، صحت ندارند. مغنیه به ازادی گروگان های امریکایی و فرانسوی درلبنان کمک کرد و شخص صادقی بود که توسط اسراییلی ها شهید شد.