تبیان، دستیار زندگی
نام مهدوی كیا و كریمی امیر حاج رضایی كارشناس فوتبال كشورمان در خصوص بازی تیم ملی ایران در مقابل نیوزیلند گفت : تیم ملی نسبت به گذشته تغییر شیوه داد و با سیستم مورد علاقه برانكو یعنی 1- 3- 2- 4 وارد میدان شد. چهار مدافع خطی ك...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نگاه فنی به بازی ایران و نیوزیلند

تكنسین هایی به نام مهدوی كیا و كریمی


امیر حاج رضایی كارشناس فوتبال كشورمان در خصوص بازی تیم ملی ایران در مقابل نیوزیلند گفت : تیم ملی نسبت به گذشته تغییر شیوه داد و با سیستم مورد علاقه برانكو یعنی 1- 3- 2- 4 وارد میدان شد. چهار مدافع خطی كه جلوی آنها كاویانپور و نكونام به عنوان هافبك های دفاعی انجام وظیفه می كردند . اتفاقاً نكونام این وظیفه را در پاس هم انجام می دهد. سه هافبك دیگر كه اتفاقاً خاصیت تهاجمی داشتند ، از چپ ( نیكبخت ) ، از راست ( مهدوی كیا ) و از مركز  (علی كریمی ) در زمان حمله به تك مهاجم ما یعنی دایی اضافه می شدند.

در واقع این خط میانی كم نظیرترین خط هافبكی است كه در ماههای اخیر در تیم ملی شاهد بودیم و نكته جالب قدرت تهاجمی هافبك های ما بود كه كنار هم قرار گرفتند. در واقع چیدن آن ها كنار هم هنر مربی است .

حضور مهدوی كیا در فضاهای حیاتی نشان از پختگی بالای اوست كه نشأت گرفته از تجربه حضور او در رده بالای فوتبال اروپا و بوندس لیگاست.

ما در نیمه اول و در دو گلی كه ایران به ثمر رساند نقش دو تكنسین فوتبال ایران یعنی مهدوی كیا و كریمی را دیدیم خصوصاً پاس گل دوم مهدوی كیا كه در یك فضای تنگ ارسال كرد واقعاً دیدنی بود.

نیمه دوم از نظر سرعت پایین بود و دو تیم بازی كندی را به نمایش گذاشتند . به نظر من تیمی كه حاضر می شود در یك بازی تكلیف قهرمان جام بین قاره ای آن هم در خانه حریف مشخص شود مسلماً خود را آماده یك مسابقه تشریفاتی كرده بود البته این حرف چیزی از ارزشهای تیم ملی كشورمان كم نمی كند .

بنده با ادای احترام به علی كریمی با انتخاب ایشان به عنوان بازیكن برتر میدان مخالف بودم زیرا مهدوی كیا نقش انكارناپذیری در پیروزی تیم ملی داشت.

بنده بسیار خوشحالم كه این پیروزی را به دست آوردیم و امیدوارم سرآغاز موفقیت های بعدی فوتبال ما باشد البته نباید این پیروزی را بیش از حد بزرگ كنیم آن هم مقابل حریفی كه از انجام بازی برگشت مقابل ایران در كشور خودش سرباز زد .