راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1382
  • پنج شنبه 30/3/1387
  • تاريخ :

ایران ضعیف‌ترین کشور خاورمیانه در آمادگی دیجیتالی

یک پژوهشگر خبر داد:

پژوهشگر مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران در جایگاه 95 دنیا در زمینه دولت الکترونیک قرار دارد و گفت: در زمینه آمادگی دیجیتالی ایران در خاورمیانه رتبه آخر را دارد و در فیلترینگ، اینترنت ملی، خدمات MMS و تولید محتوایی وب با ابهام مواجه هستیم.

دکتر حمید ضیائی پرور در نشست تخصصی بررسی زیرساخت فناوری اطلاعات با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله کشور گفت: بر اساس سند چشم انداز 20 ساله کشور باید در سال 1404 در 5 فناوری هسته ای، هوافضا، نانو، محیط زیست و ICT دارای رتبه اول در منطقه باشد. فناوری اطلاعات در این سند با فناوری هسته‌ای در یک ردیف قرار گرفته است از این رو اهمیت پرداختن به فناوری اطلاعات مشخص می‌شود.

it in world

وی 4 بخش را در حوزه فناوری اطلاعات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار دانست و گفت: این چهار بخش شامل تلفن ثابت، تلفن همراه، پست و اینترنت می‌شود که همگام با دیگر کشورهای جهان خواهد بود.

پژوهشگر مرکز تحقیقات استراتژیکی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضریب نفوذ اینترنت و تعداد کاربران در ایران و جهان گفت: آسیا بیشترین تعداد کاربر را در کل دنیا دارد ولی از نظر ضریب نفوذ اینترنت در سطح پائینی قرار دارد به طوریکه ضریب نفوذ اینترنت در سال 2008 نسبت به میزان رشد کاربران در آسیا و ایران بسیار پائین است.

وی افزود: در حال حاضر ایران دارای 18 میلیون نفر کاربر اینترنت و ضریب نفوذ 34 درصد است این وضعیت ضریب نفوذ، رتبه 5 را در خاورمیانه به ایران اختصاص می‌دهد که جایگاه مناسبی نیست.

این پژوهشگر با اشاره به وضعیت ضریب نفوذ در آمریکای شمالی و استرالیا گفت: آمریکای شمالی با ضریب نفوذ 73.1 درصد و استرالیا با ضریب نفوذ 72 درصد مقامهای اول و دوم ضریب نفوذ اینترنت دنیا را به خود اختصاص داده‌اند این در حالی است که خاورمیانه تنها 14 دهم درصد ضریب نفوذ دارد.

وی با بیان اینکه کشور ما در زمینه وبلاگ نویسی در دنیا پیشرفت خوبی داشته است گفت: زبان فارسی جزء ده زبان اول دنیا در این حوزه به شمار می‌رود اما از نظر ضریب نفوذ اینترنت از ترکیه، کویت، امارات و قطر عقب‌تر هستیم.

ضیائی پرور افزود: در سال 2007 تنها 465 هزار نفر معادل 7 دهم درصد از کل کشور به اینترنت پر سرعت دسترسی داشتند و قطعی‌های اینترنت و اختلالات کیفی باعث ضربه زدن جدی به این حوزه شده است.

 

منبع: خبرگزاری مهر

آخرین نظرات کاربران
سعید
چی بگم ! ایران از این نظر واقعا جهان سومیه متاسفم
پاسخ تبیان :
شنبه 13/7/1387-12:31
علی
باید این مسئله سرعت اینترنت به مجلس برده تا جواب قطعی به کاربران اینترنت داد.
پاسخ تبیان :
دوشنبه 25/6/1387-23:31
ناشناس
سرعت خیلی كم
قیمت خیلی زیاد
پاسخ تبیان :
دوشنبه 25/6/1387-10:15
vahid
اگر اون پژوهشگر بیاد ایران بخواد تحقیق كنه اعصابش داغون میشه میزنه همه ی دم و دستگاه و كامپیوتر رو له میكنه( البته با دایل آپ )
واقعاً جدی میگم
پاسخ تبیان :
دوشنبه 25/6/1387-2:35
MAB 69
اینترنت نیاز امروز ما و وسیله ی نبرد0 تبلیغات و ..... است
پاسخ تبیان :
جمعه 21/4/1387-23:55
سينا
ما همیشه باید جنبه مفید و خوب کارها رو در نظر بگیریم نه جنبه های دیگه کار که فرعی هست .....

بحث وزیر محترم ارتباطات اینه که ممکنه با سرعت بالای اینترنت تعدادی افراد سودجو بخوان سوء استفاده کنن اما ما که از مدیران سایت های بزرگ مذهبی هستیم چه گناهی کردیم ؟؟؟؟؟

معمولا همیشه تر و خشک با هم میسوزن

به هر حال از همه دست اندرکاران وزارت ارتباطات به خاطر تلاش بی وقفه تشکر می کنم
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 13/4/1387-19:19
vanhelcing
وزیر فناوری اطلاعات چندی پیش سخنانی گفت که شخصآ ناراحت شدم که سرعت 56 کیلو بایت رو کافی دانسته
واز طرفی بعضی از مسئولین قبول نمی کنند که دنیای الکترونیک باعث پیشرف میشه
شما حساب کنید یاهو گوگل مایکروسافت و ... که همگی سایت ها و شرکت های الکترونیکی هستند سالانه چقدر سود و در آمد وارد کشور ی که قصد نابودی ایران و ملت ایران رو داره وارد میکنن
خرج جنگ
حالا اگه ما هم که الان تو این موضوع خیلی عقب هستیم پیشرفت نکنیم باعث میشه تو ی مسائل دیگه هم عقب بمونیم و کشوری مثل آمریکا خدای نکرده جرات کنه فکر جنگ با ایران رو به سرش راه بده
از مسئولین میخوام به این موضوع اهمیت بدن
از خبرگذاری مهر ، تبیان و روزنامه ی همشهری هم که از کمبود های فناوری اطلاعات و ارتباطات مینویسند ممنونم
پاسخ تبیان :
شنبه 8/4/1387-14:54
hosseinkhavari
وضعیات اینترنت در ایران گریه داره.
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 6/4/1387-10:0
نازنين عادل
همیشه خودمون رو پایین می بینیم و پایین می مونیم
مثل اینکه نمی خوایم پیشرفت کنیم
کسی پیشرفت می کنه که پیشرفت رو با تک تک سلول هاش باور داشته باشه
با نشستن و ایراد گرفتن کاری از پیش نمی ره
پاسخ تبیان :
دوشنبه 3/4/1387-15:13
Mohammad Ahmadvand
اگر اینطوری عقب نباشیم،نمیان فرهنگمون رو تحریف کنن!
دانش جو و دانش آموز ایرانی باید به طور رایگان از اینترنت پر سرعت استفاده کنند.
ما عقبیم و چشمامون رو بستیم.
ممنون که سعی میکنید نشون بدید.
پاسخ تبیان :
دوشنبه 3/4/1387-2:13
jahan_nama
اگه اینترانت را از این امار كم كنیم اوضا در حد ..... میشه
پاسخ تبیان :
يکشنبه 2/4/1387-20:24
hamid
به هیچ وجه جای تعجب نداره
پاسخ تبیان :
يکشنبه 2/4/1387-20:23
sajad379
نظر من اینکه شما تبیانی ها با یک مسول در این رابطه صحبت کنید.
پاسخ تبیان :
يکشنبه 2/4/1387-15:20
2782208
خوبه که سرعت رو زیاد کنن
پاسخ تبیان :
يکشنبه 2/4/1387-14:6
UNFORGIVEN2
خوب بود .
پاسخ تبیان :
شنبه 1/4/1387-23:21
علیرضا
واقعا که ابراز تاسف میکنم.اینترنت سوریه که از ما هم عقب مانده تر است با سرعت 100 مگابایت به اینترنت وصل میشود.ان وقط میگویند که ایرانی ها از اینترنت فقط چت کردن را بلد هستند.شما بگویید مه با این سرعت به جز چت کردن چه کار دیگری میتوانیم انجام دهیم؟
پاسخ تبیان :
شنبه 1/4/1387-11:56
manouchehr777
وقتی شخص اول کشور در زمینه فناوری اطلاعات (جناب آقای وزیر ) سرعت اینترنت ایران رو در حد عالی ارزیابی میکنند و می فرمایند همین هم زیاده و در سخنرانی ها و جلساتی که در زمینه وضعیت پهنای باند ایران برگزار می شه ادعا میکنند که از 27 میلیون کاربر کشور،26 میلیون به سرعت بیش از 56 کیلوبیت نیاز ندارند....
ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟

خواهش میکنم
اگه یکی از مسئولین یا آقای رئیس جمهور اومد تبیان در این مورد با ایشون صحبت کنید.
پاسخ تبیان :
جمعه 31/3/1387-17:4
mvzooro
واقعاً گریه ام می گیره
پاسخ تبیان :
جمعه 31/3/1387-14:30
vahidoo_007
واقعا نمی دونم چی بگم.
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 30/3/1387-20:29
mansouralavi
به این پژوهشگر بگویید که باdial up که سرعتش به 30kbs هم نمیرسه و پیاپی قطع میشه 90% فکر ادم مشغول کم بودن سرعت و جلوگیری از قطع شدنه دیگه اعصاب به نفوذ در اینترنت نمیرسه .
من خودم همین الان حدود 50 ثانیه وایستادم تا این صفحه باز بشه که خیلی ضریب پایینیه و آدم باید که امروز خوب بود و گاهی اوقات به 7_8 دقیقه میرسه.
بسیاری از استعداد های اینترنتی ما به دلیل پایین بودن سرعت هرز میره.پس باید مسئولین واقعا دست به دست هم بدن و به مثابه 1 امر مهم این مشکل حل کنن و قیمت را پایین اورده(مخصوصا شهرستانها)وسرعت را بالا ببرند.
با تشکر
پاسخ تبیان :
پنج شنبه 30/3/1387-17:7